eitaa logo
مکتب مرتضی علی(صلوات الله علیه)
2.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
1.2هزار ویدیو
2 فایل
مولا امام كاظم عليه السلام: ظاهر مولا امام علي بشري است، و باطنشان لاهوتي است،و ايشان مقام رب العالمين هستند. تفسير البرهان؛ ج٤، ص ١٩٢ کپی‌آزاد ناشناس 👇🏻👇🏻👇🏻 https://abzarek.ir/service-p/msg/1970404 آیدی جهت ارسال مطالب مربوطه💌 @FEZZEKHATOON110
مشاهده در ایتا
دانلود
نهج البلاغه خطبه 34 - برانگیختن مردم برای نبرد با شامیان (اين خطبه را پس از شكست شورشيان خوارج، در سال 38 هجرى براى بسيج كردن مردم جهت مبارزه با شاميان در «نخيلۀ كوفه» ايراد فرمود) نفرين بر شما كوفيان! كه از فراوانى سرزنش شما خسته شدم. آيا به جاى زندگى جاويدان قيامت به زندگى زود گذر دنيا رضايت داديد؟ و بجاى عزّت و سر بلندى، بدبختى و ذلّت را انتخاب كرديد؟ هر گاه شما را به جهاد با دشمنتان دعوت مى‌كنم، چشمانتان از ترس در كاسه مى‌گردد، گويا ترس از مرگ عقل شما را ربوده و چون انسان‌هاى مست از خود بيگانه شده،حيران و سرگردانيد. گويا عقل‌هاى خود را از دست داده و درك نمى‌كنيد. من ديگر هيچ گاه به شما اطمينان ندارم، شما ياران شرافتمندى نيستيد كه كسى به سوى شما دست دراز كند. به شتران بى ساربان مى‌مانيد كه هر گاه از يك طرف جمع آورى گرديد، از سوى ديگر پراكنده مى‌شويد. به خدا سوگند، شما بد وسيله‌اى براى افروختن آتش جنگ هستيد، شما را فريب مى‌دهند امّا فريب دادن نمى‌دانيد، سرزمين شما را پياپى مى‌گيرند و شما پروا نداريد، چشم دشمن براى حمله شما خواب ندارد ولى شما در غفلت به سر مى‌بريد. بخدا سوگند، شكست براى كسانى است كه دست از يارى يكديگر مى‌كشند. سوگند بخدا، اگر جنگ سخت درگير شود https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نهج‌البلاغه -ادامه خطبه ۳۴_ و حرارت و سوزش مرگ شما را در برگيرد، از اطراف فرزند ابو طالب، همانند جدا شدن سر از تن، جدا و پراكنده مى‌شويد. به خدا سوگند! آن كه دشمن را بر جان خويش مسلط‍‌ گرداند تا گوشتش را بخورد، و استخوانش را بشكند، و پوستش را جدا سازد، عجز و ناتوانى‌اش بسيار بزرگ و قلب او بسيار كوچك و ضعيف است. تو اگر مى‌خواهى اينگونه باش، امّا من، به خدا سوگند از پاى ننشينم و قبل از آن كه دشمن فرصت يابد با شمشير آب ديده چنان ضربه‌اى بر پيكر او وارد سازم كه ريزه‌هاى استخوان سرش را بپراكند، و بازوها و قدم‌هايش جدا گردد و از آن پس خدا هر چه خواهد انجام دهد. اى مردم، مرا بر شما و شما را بر من حقّى واجب شده است، حق شما بر من، آن كه از خير خواهى شما دريغ نورزم و بيت المال را ميان شما عادلانه تقسيم كنم، و شما را آموزش دهم تا بى سواد و نادان نباشيد، و شما را تربيت كنم تا راه و رسم زندگى را بدانيد. و اما حق من بر شما اين است كه به بيعت با من وفادار باشيد، و در آشكار و نهان برايم خير خواهى كنيد، هر گاه شما را فرا خواندم اجابت نماييد و فرمان دادم اطاعت كنيد. https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
نهج البلاغه حکمت 34 - دل نبستن به آرزوها و درود خدا بر او، فرمود: بهترين بى‌نيازى، ترك آرزوهاست https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی( صلوات الله علیه)
Gole Yas.mp3
10.31M
قطعه «گل یاس» تقدیم به ساحت مقدس امیرالمؤمنین و حضرت زهرا سلام الله علیهما خوانندگان: مهدی فانی و علی افسری تنظیم،میکس و مسترینگ: مهدی شکارچی صدابردار: مهدي نوري «استودیو نوای ریحان» https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی( صلوات الله علیه)
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«مهم‌ترین روز تاریخ» 👤 توصیه و تاکید مهم استاد درباره مراسم با امام زمان... 🔸 روز نهم‌ربیع حتی از غدیر هم مهم‌تره... این روز رو برای خانوادتون متفاوت کنید... https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
🌸 ✨رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: 💢مَنْ أَحَبَّ أَنْ يَرْكَبَ سَفِينَةَ اَلنَّجَاةِ وَ يَتَمَسَّكَ بِالْعُرْوَةِ اَلْوُثْقىٰ وَ يَعْتَصِمَ بِحَبْلِ اَللّٰهِ اَلْمَتِينِ فَلْيُوَالِ عَلِيّاً عَلَيْهِ السَّلاَمُ بَعْدِي وَ لْيُعَادِ عَدُوَّهُ وَ لْيَأْتَمَّ بِالْهُدَاةِ اَلْمَيَامِينِ مِنْ وُلْدِهِ فَإِنَّهُمْ خُلَفَائِي وَ أَحِبَّائِي وَ حُجَجُ اَللَّهِ عَلَى اَلْخَلْقِ بَعْدِي وَ سَادَاتُ أُمَّتِي وَ قَادَةُ اَلْأَتْقِيَاءِ إِلَى اَلْجَنَّةِ حِزْبُهُمْ حِزْبِي وَ حِزْبِي حِزْبُ اَللَّهِ وَ حِزْبُ أَعْدَائِهِمْ حِزْبُ اَلشَّيْطَانِ . 🍂كسى كه دوست دارد در كشتى نجات سوار شود و به ريسمان استوار الهى تمسّك جويد،بايد على عليه السّلام را دوست بدارد و با دشمنانش،دشمن باشد،سپس به ائمۀ هدايت،از فرزندان او پيروى نمايد، زيرا آنان جانشينان و اوصياى من و حجّتهاى خدا پس از من بر مردمند،و سروران و راهبران پرهيزگاران به سوى بهشت،همانها هستند،حزبشان،حزب من و حزب من حزب خداست و حزب دشمنانشان حزب شيطان است . 📚بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم السلام ج ۲۳، ص ۱۴ https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
طلحه و زبیر‼️ يكى از جنگهاى خانمانسوز كه بين مسلمانان رخ داد، جنگ جمل بود. باعث اين جنگ تحميلى طلحه و زبير (دو نفر از سران اسلام) و عايشه بودند، و بهانه آنها مطالبه خون عثمان بود، با اين كه خودشان جزء تحريك كنندگان قتل عثمان بودند. ومنجر به شهادت پنج هزار نفر از سپاه على (علیه السلام) و سيزده هزار نفر از سپاه عايشه گرديد. طلحه و زبير از كسانى بودند كه پس از قتل عثمان، در پيشاپيش جمعيت به حضور على (ع) آمده و با آن حضرت بيعت كردند، ولى هنوز چند ماه نگذشته بود كه ديدند نمى توانند با وجود عدل على (ع) دنياى خود را آباد سازند، از اين رو بيعت خود را شكستند و جلودار ناكثين (بيعت شكنان) شدند. آن حضرت دست به دعا برداشت و در مورد اين دو نفر نفرين كرد و عرض كرد: خدايا طلحه را مهلت نده و به عذابت بگير، و شر زبير را آن گونه كه مى خواهى از سر من كوتاه كن. اينك ببينيد چگونه طلحه و زبير كشته✋ شدند: در جنگ جمل هنگامى كه سپاه جمل متلاشى شد، مروان كه از سرشناسان آن سپاه بود، گفت: بعد از امروز ديگر ممكن نيست خون عثمان را از طلحه مطالبه كنيم. پس همان دم او را هدف تيرش قرار داد و تير به رگ اكحل (رگ چهار اندام) ساق پاى طلحه خورد و آن رگ قطع شد و خون مثل فواره از آن بيرون آمد. از غلامش كمك خواست. غلامش او را سوار قاطرى كرد. به غلام گفت: اين خونريزى مرا مى كشد، جاى مناسبى يافتى مرا پياده كن. سرانجام غلام او را به خانه اى از خانه هاى بصره برد و او همان جا جان سپرد. به اين ترتيب، خود او كه به عنوان خونخواهى عثمان با سپاه على (ع) مى جنگيد، توسط مروان که از سران لشكرش بود، به خاطر همين عنوان ترور شد و به هلاكت رسيد. اما در مورد زبير، نصايح على (ع) باعث شد كه زبير از صف دشمن خارج گردد (با اين كه وظيفه او اين بود كه از امام وقت، حضرت على (ع) حمايت كند). ولى به طور كلى خود را از جنگ كنار كشيد و به سوى بيابانى كه معروف به وادى السباع بود، رفت و در آن جا مشغول نماز بود كه شخصى به نام عمرو بن جرموز، به طور ناگهانى بر او حمله كرد و او را كشت، و او نيز كه آتش افروز جنگ جمل بود در 75 سالگى اين گونه به هلاكت رسيد. عمرو ابن جرموز، شمشير و انگشتر زبير را به حضور على (ع) آورد. وقتى چشم على (ع) به شمشير زبير افتاد فرمود: اين شمشير، چه بسيار اندوه را از چهره رسول خدا (ص) برطرف ساخت! 📚تتمة المنتهى ، ص ۹ 📚 الكنى و الالقاب، ج ۱، ص ۲۴۰ - ۲۳۹. https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی( صلوات الله علیه)
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بزرگترین فضیلت امیرالمومنین علیه السلام که در قرآن آمده است❣ 🌺🌺🌺 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی( صلوات الله علیه)
💎 : ڪانون بدی در هم نشينی با همراه بد است . 📙غررالحڪم ، باب المجالسہ ➖〰➖〰➖〰➖〰➖〰➖ 💎 : 🔹 «تو در حقيقت ، براى آخرت آفريده شده اى نه براى دنيا، و براى رفتن نه براى ماندن، و براى مُردن نه براى زيستن . تو در يك كوچگاه هستى؛ در سرايى كه بايد از آن، توشه بردارى و در راهى منتهى به آخرت.» 📚 نهج البلاغة : نامه ٣١ 🌺الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌺 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
نهج البلاغه خطبه 35 - نکوهش سرپیچی از فرمان رهبری در جریان حکمیت (پس از اطّلاع از ماجراى حكميّت و نيرنگ عمرو عاص كه ابو موسى را فريب داد، و طبق شروطى كه براى حكميّت قبول كردند عملى نشد امام اين خطبه را در سال 38 هجرى ايراد كرد). خدا را سپاس! هر چند كه روزگار دشوارى‌هاى فراوان و حوادثى بزرگ پديد آورد. شهادت مى‌دهم جز خداى يگانه و بى مانند خدايى نباشد و جز او معبودى نيست، و گواهى مى‌دهم محمّد صلّى اللّه عليه و آله و سلّم بنده و فرستاده اوست. پس از حمد و ستايش خدا، بدانيد كه نافرمانى از دستور نصيحت كنندۀ مهربان دانا و با تجربه، مايۀ حسرت و سرگردانى و سرانجامش پشيمانى است. من رأى و فرمان خود را نسبت به حكميّت به شما گفتم، و نظر خالص خود را در اختيار شما گذاردم. (اى كاش كه از قصير پسر سعد اطاعت مى‌شد ) ولى شما همانند مخالفانى ستمكار، و پيمان شكنانى نافرمان، از پذيرش آن سرباز زديد، تا آنجا كه نصيحت كننده در پند دادن به ترديد افتاد، و از پند دادن خوددارى كرد، داستان من و شما چنان است كه برادر هوازنى سروده است: «در سرزمين منعرج، دستور لازم را دادم امّا نپذيرفتند، كه فردا سزاى سركشى خود را چشيدند.» https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی ( صلوات الله علیه)
نهج البلاغه حکمت 35 - ضرورت موقعیت شناسی(اجتماعی ،اخلاقی) و درود خدا بر او، فرمود: كسى در انجام كارى كه مردم خوش ندارند، شتاب كند، در بارۀ او چيزى خواهند گفت كه از آن اطّلاعى ندارند https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)