8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱🌱🌱
🔸وحدت یک امر اصولی است نه تاکتیکی
مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
مکتب مرتضی علی(صلوات الله علیه)
#فضائل_امیرالمومنین 📽اگر علی علیه السلام را دوست داشت #حلال_زاده است 🔊 #استاد_دانشمند 💥ببینید و ا
🛑مردی نگران نزد پیامبر اکرم آمد🛑
مردی نگران نزد پیامبر اکرم آمد
عرض کرد : حدود دو سال است که خدا فرزند پسری به من داده است. من و همسرم هر دو سفیدپوستیم ولی بچهء ما سیاه به د نیا آمده است. در این دو سال نگران نبودم که این پسر فرزند من نباشد،
اما اخیرا کسی در دلم نگرانی ای ایجاد کرد و گفت: شاید همسرت به تو خیانت کرده است و این پسر، پسر تو نیست ، چون همرنگ تو نیست. اکنون این فکر تمام وجودم را فرا گرفته است که نکند همسرم به من خیانت کرده باشد و این پسر، فرزند من نباشد.😰 چه کنم؟
پیامبر اکرم فرمودند: به بیرون مدینه و به این نشانی که به تو میدهم برو .در این محل جوانی مشغول کار است و در حال ساختن خانه ای است. او را پیدا کن و فرزندت را کنار او رها کن و از دور او را ببین. اگر فرزندت به نزد آن جوان رفت بدان حلال زاده است، اما اگر پسرت از آن جوان دوری کرد نطفه اش از تو نیست.🥰
مرد چنین کرد و در بیرون مدینه و در همان نشانی که پیامبر داده بودند جوان راپیدا کرد و طبق
فرزندش را کنار او رها کرد و خود عقب رفت، کودک کمی به مرد که در حال کار کردن بود نگاه کرد، کمی اطراف او راه رفت و اطرافش را نگاه کرد😶🌫
مرد عرب ایستاده بود و از دور تماشا می کرد که کودک چه می کند، در دلش غوغایی بود . 😰
دید پسرکش گوشهء پیراهن آن جوان را گرفت و کودکانه کشید و دستهایش را باز کرد تا جوان او را بغل کند.🥺
دید که جوان دست از کار کشید و مهربان و گرم کودک را بغل کرد. از دور لبخند کودک و لبخند نمکین آن مرد جوان را دید که چگونه در هم گره خوردند. دلش آرام گرفت و موجلرزه ای از جنس شادی در تمام وجودش خزید.😊
تاب نیاورد و تماشای آن صحنه بسنده اش نبود. نزد جوان رفت و سلام کرد و کودک را خواست که از آغوش جوان بگیرد، کودک خودش را به آغوش مرد جوان چسبانیده بود.😍
بالاخره پدر، پسرش را گرفت و از مرد جوان عذر خواست و سپاس گفت خداحافظی کرد و به مدینه و مسجد پیامبر آمد و ماجرا را تعریف کرد رسول اکرم _صلی الله علیه وآله_ به او فرمودند: شک نکن که این پسر فرزند توست و ممکن است در پیشنیانت فردی سیاه بوده باشد که این فرزند به او تمایل پیدا کرده و نطفه به شکل او منعقد شده است🥲
مرد پرسید : می شود آن جوان را به من معرفی کنید؟
حضرت فرمودند: او برادر و عموزاده ء من علی بن ابی طالب است🙃😇
سپس رو به عرب فرمودند : کذب من زعم انه ولد من حلال و هو یبغض علیا ؛
دروغ می گوید آن کس که می گوید حلال زاده است اما با علی دشمنی می ورزد.
[امالی صدوق، ص ۲۰۹، و:بحار الانوار، ج ۲۷، ص
#فضائل_امیرالمومنین
https://eitaa.com/maktabmortezaali
مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 امام بزرگوار ما از همهی مدعیان، ولایتش بیشتر بود!
💢 «یک عدهای چرا نمیفهمند؟ امام بزرگوار ما که منادی #اتحاد بین مسلمین بود، از همهی اینهائی که مدعیاند، ولایتش و اعتقادش و ارادتش و عشقش به #ائمه (علیهمالسّلام) بیشتر بود. او بهتر میفهمید #ولایت را یا فلان آدم عامی که حالا به اسم ولایت کارهای خلاف میکند، حرفهای بیربط میزند در مجالس عام و خاص؟ #وحدت را حفظ کنید.» (۱۳۸۶/۰۳/۱۴)
💢 «آن کسی که ندای تفرقهی بین شیعه و سنی را سر میدهد و به بهانهی مذهب، میخواهد وحدت ملی را به هم بزند، چه #شیعه باشد و چه #سنی، #مزدور دشمن است؛ چه بداند، چه نداند. گاهی بعضیها مزدور دشمنند و خودشان نمیدانند.» (۱۳۸۸/۰۲/۲۲)
https://eitaa.com/maktabmortezaali
مکتب مرتضی علی ( صلوات الله علیه)
🔸 مراجع مختلف درباره توهین به مقدسات اهل سنت فتوا دادند که در زیر برخی از آنها را میخوانید؛
🍀 حضرت آیتالله خامنهای:
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرمودهاند که به مقدسات سایر مذاهب توهین نکنید. بنابراین باید از این کار پرهیز کرد و نکته جالب توجه اینجا است که برخی میگویند در مجالس خصوصی اشکالی ندارد که لعن بگوییم؛ در حالی که قید نزدند که مجلس عمومی باشد یا خصوصی، بلکه به طور کلی فرمودهاند که به مقدسات سایر مسلمانان یعنی سایر فِرَق اسلامی توهین نکنید.
رهبر انقلاب فرمودهاند: «آن شیعهای هم که از روی نادانی و غفلت یا گاهی از روی غرض ـ این را هم سراغ داریم و افرادی را هم از بین شیعیان میشناسیم که فقط مسألهشان مسأله نادانی نیست، بلکه مأموریت دارند برای اینکه ایجاد اختلاف کنند ـ به مقدسات اهل سنت اهانت میکند، عرض میکنم: رفتار هر دو گروه حرام شرعی و خلاف قانون است.»
🍀 آیتالله سیستانی:
شیعیان باید پیش از اهل تسنن به دفاع از حقوق اجتماعی و سیاسی سنیها بپردازند. گفتمان ما بر دعوت به وحدت استوار است و بنده بارها گفته و باز هم می گویم که نگویید سنیها برادرانمان هستند بلکه آنها نفس و جان ما هستند. من به خطبههای نماز جمعه اهل سنت بیشتر از خطبههای شیعیان گوش می دهم.
🍀 آیتالله بهجت:
آیت الله بهجت درباره برخی از رفتارها به نام عیدالزهرا فرمودند : «چه بسا ... این کارها موجب اذیت و آزار و یا قتل شیعیانی که در بلاد و کشورهای دیگر در اقلیت هستند گردد در اینصورت اگر یک قطره خون از آنها ریخته شود ما مسبب آن و یا شریک جرم خواهیم بود.»
«کسی که وحدت مسلمانان را نخواهد ، مسلمان نیست. ائمه ما (علیهالسلام) در نماز جماعت آنان شرکت میکردند، به جهت اتحاد مسلمانان.»
🍀 آیتالله وحید خراسانی:
ایشان با اشاره به اینکه تفرقهانگیزان در شیعه از فقاهت به دور هستند، فرمودند: «واقعاً فقاهت در اینگونه جریانها از بین رفته، این کارها موجب اراقه دماء محترمه است، و دستور خود ائمه بر خلاف این است. سب، لعن علنی جایز نیست. اولاً لعن علنی ممنوع است، واقعاً دستورات دین بر همین امر تأکید دارند، ثانیاً در روایت معتبره آمده است: صلوا فی مساجدهم، علاوه بر این، عیادت کنید مرضای آنها را، تشییع کنید جنازه های آنها را.»
🍀 آیتالله جوادی آملی:
سبّ صحابه، اهانت به مقدسات شیعه یا سنی، توهین و تحقیر ظالمانه نسبت به باورهای هرکدام از دو گروه، حرام و ایجاد اختلاف و روشن کردن آتش تفرقه و شقاق و تحطیم و هدم اساس وحدت امت اسلامی، گناهی بزرگ است.
🍀 آیتالله نوریهمدانی:
توهین به مقدسات اهلسنت جایز نیست.
🍀 آیتالله موسوی اردبیلی:
مومنین باید از کارهایی که موجب تشدید اختلاف به خصوص در شرایط فعلی و در مقابل کفر و الحاد می شود اجتناب کنند.
🍀 آیتالله شبیری زنجانی:
مومنین باید از انجام اموری که باعث تفرقه و اختلاف و تضعیف اسلام میشود اجتناب کنند.
🍀 آیتالله مکارم شیرازی:
از توهین به مقدسات سایر مذاهب پرهیز شود تا بهانه برای ریختن خون شیعیان در دیگر مناطق به دست دشمنان ندهیم.در شرایطی که تکفیریها، تبلیغات وسیعی بر ضد شیعیان و همه مسلمانان دارند، شیعه و سنی باید با یکدیگر هماهنگ باشند تا با آنها مقابله کنند.
https://mehrnews.com/xQwHY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والله قسم کسی تا به حال با لعن و توهین شیعه نشده
https://eitaa.com/maktabmortezaali
مکتب مرتضی علی ( صلوات الله علیه)
نهج البلاغه
خطبه 37 - بیان فضائل خود برای آگاه نمودن خوارج
(پس از فرونشاندن شورش نهروان در سال 38 هجرى در كوفه ايراد فرمود كه شبيه يك سخنرانى است)
آن گاه كه همه از ترس سست شده، كنار كشيدند، من قيام كردم،
و آن هنگام كه همه خود را پنهان كردند من آشكارا به ميدان آمدم،
و آن زمان كه همه لب فرو بستند، من سخن گفتم،
و آن وقت كه همه باز ايستادند من با راهنمايى نور خدا به راه افتادم.
در مقام حرف و شعار صدايم از همه آهستهتر بود
امّا در عمل برتر و پيشتاز بودم،
زمام امور را به دست گرفتم، و جلوتر از همه پرواز كردم،
و پاداش سبقت در فضيلتها را بردم.
همانند كوهى كه تند بادها آن را به حركت در نمىآورد،
و طوفانها آن را از جاى بر نمىكند،
كسى نمىتوانست عيبى در من بيابد،
و سخن چينى جاى عيب جويى در من نمىيافت.
خوارترين افراد نزد من عزيز است تا حق او را باز گردانم،
و نيرومند در نظر من پست و ناتوان است تا حق را از او باز ستانم.
در برابر خواستههاى خدا راضى
و تسليم فرمان او هستم،
آيا مىپنداريد من به رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم دروغى روا دارم؟
به خدا سوگند، من نخستين كسى هستم كه او را تصديق كردم،
و هرگز اوّل كسى نخواهم بود كه او را تكذيب كنم.
در كار خود انديشيدم،
ديدم پيش از بيعت، پيمان اطاعت و پيروى از سفارش رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم را بر عهده دارم
كه از من براى ديگرى پيمان گرفت. (پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم فرمود اگر در امر حكومت كار به جدال و خونريزى كشانده شود، سكوت كن)
#نهجالبلاغه
https://eitaa.com/maktabmortezaali
مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
نهج البلاغه
حکمت 37 - نهی از تشریفات بیجا
و درود خدا بر او، فرمود: (در سر راه صفّين دهقانان شهر انبار تا امام را ديدند پياده شده، و پيشاپيش آن حضرت مىدويدند
فرمود چرا چنين مىكنيد؟ گفتند عادتى است كه پادشاهان خود را احترام مىكرديم، فرمود)
به خدا سوگند كه اميران شما از اين كار سودى نبردند، و شما در دنيا با آن خود را به زحمت مىافكنيد، و در آخرت دچار رنج و زحمت مىگرديد
و چه زيانبار است رنجى كه عذاب در پى آن باشد، و چه سودمند است آسايشى كه با آن، امان از آتش جهنّم باشد
#نهجالبلاغه
https://eitaa.com/maktabmortezaali
مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
🛑پایه گذار وحدت شیعه و سنی چه کسی است؟🛑
✅امیرالمؤمنین محور وحدت است،نه تفرقه
#هفته_وحدت
@maktabmortezaali
مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
🛑بخش زیبایی از کتاب انسان ٢۵٠ساله در بخش بعد از سقیفه و سکوت امیرالمؤمنین در غصب خلافتش🛑
یکی از نویسندگان تاریخ، ماجرایی را نقل می کند، می گوید دوتا زن آمدند پیش امیرالمؤمنین سر یک دعوایی، یک بچه ای را آورده بودند. این زن میگفت: آقا این بچه برای من است، من او را زاییدم. آن یکی میگفت: نه خیر، برای من است ، دروغ می گوید، این برداشته. دعوا سر یک بچه، بین دو مادر، دو مدعی مادری. بالاخره هرکسی یک دلیل، استدلال، بينه ، روشن نشد؛ روی مبادي قضای شرعی معلوم نشد که بالاخره بچه برای این است یا برای آن است. خب، قاضی باید برطبق بينه و دلیل شرعی حکم کند.
برطبق نقل این شخص و این مورخ، امیرالمؤمنین فرمود: من حالا دعوا را فیصله میدهم. شما دعوا دارید سر این بچه، صلح هم نمی کنید، کنار هم که نمیآیید، بنده بچه را نصف میکنم برایتان، نصف بچه برای تو، نصف بچه برای تو؛ وقتی کنار نمی آیید راه همین است دیگر. شمشیرش را کشید، تا امیرالمؤمنین شمشیر را کشید بیرون، یکی از این دوتا زن گفت که آقا من از حق خودم صرف نظر کردم، بچه را نکشید، برای او باشد، بچه زنده باشد، دست من نباشد. امیرالمؤمنین فرمود بچه برای توست بردار و برو. این مادر بود که حاضر نشد بچه اش نصف بشود، این مادر بود که گفت بچه بماند، ولو دستم من نماند، دست دیگری بماند.
بعد این نویسنده میگوید که
ای علی! ای علی عزیز! ای علي مظلوم ! مادر اسلام تو بودی. تو بودی که وقتی مدعیان مادری، مادرها و عزیزهای بی جهت، آمدند خلافت را و اسلام را و جامعه را به طرف خود بردند، تو از حق خودت صرف نظر کردی، گفتی برای شما؛ اسلام بماند، ولو رياستش دست من نماند؛ جامعه اسلامی بماند، ولو دیگران در آن حکومت کنند.🥺🥺
تو بودی آن مادر دلسوز، و حاضر نشدی تجزیه بشود. اینجا امیرالمؤمنین صبر کرد. صَبرتُ و في العين قذيََ و في الحلق شجََا، پس صبر کردم درحالیکه در چشمم خار و درگلویم استخوانی بود.
(نهج البلاغه خطبه ٣،معروف به خطبه شقشقیه)
بیست و پنج سال، امیرالمؤمنین به خاطر وحدت امت اسلامی و انسجام جامعه اسلامی و برقراری حکومت اسلامی، از حق خود - که آن را برای خود مسلم میدانست - هیچ نگفت. اینها شوخی است؟ اینها آسان است؟ اینهاست که یک انسان را این طور بر قله آفرینش بنی بشر مینشاند. اینهاست که انسان را تبدیل میکند به یک خورشید فروزان در طول تاریخ بشری، که غروب ندارد
بخشی از کتاب انسان ٢۵٠ساله نوشته مقام معظم رهبری صفحه ١٣١
#هفته_وحدت
https://eitaa.com/maktabmortezaali
مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
•┈••✾❀🕊﷽🕊❀✾••┈•
❤️ امیرالمؤمنین و داستان چراغ خاموش❤️
رسول اکرم(ص) شبی نماز مغرب و عشا را به جای می آورد. مردی از میان صف برخاست و گفت: مردی غریبم، و این سؤال را در وقت نماز حضرت رسول(ص) می کنم. به من غذا دهید.
رسول(ص) گفت: ای دوست، ذکر غربت نکن که بسیار غمگین شدم. غریبان چهار نوع اند. گفتند: یا رسول الله کدام اند ایشان؟گفت: مسجدی در میان قوم که در او نماز نکنند و قرآنی در دست قومی که آن را نخوانند و عالِمی در میان قومی که از احوال او خبر نداشته باشند و از او دلجویی نکنند. سپس گفت: کسی هست که از عهدة معیشت این مرد برآید؟ خداوند او را در بهشت برین جا دهد!
حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) برخاست و دست فقیر گرفت و بُرد به خانه فاطمه(س) و گفت: ای دختر رسول خدا، به این مهمان رسیدگی کن. فاطمه(س) گفت ای پسر عموی رسولِ خدا، در خانه به جز کمی گندم نداشتیم و از آن غذایی درست کرده ام. بچه ها گرسنه هستند و تو روزه داری و غذا کم است. برای یک نفر بیشتر نیست.
گفت: حاضر کن. او رفت و غذا را آورد. امیر المؤمنین(ع) به غذا نگاه کرد. کم بود. با خود گفت: اگر من غذا نخورم شایسته نیست و اگر بخورم، برای مهمان کافی نیست. دست مبارک را دراز کرد. به خاطر همین، چراغ را خاموش می کنم و خاموش کرد.
#ادامه_دارد....
#شناخت_امیرالمومنین
https://eitaa.com/maktabmortezaali
مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)