به بهانه سفر رئيسي به روسيه
محمدكاظم انبارلويي
آیت الله رئيسي به دعوت رسمي پوتين همتاي روسي خود امروز به مسكو مي رود. روسيه يك كشور قدرتمند از اقطاب قدرت در جهان امروز است .ايران نيز يك كشور نيرومند در منطقه است ظرفيتهايي اين دو قدرت دارند كه ميتوانند در عرصه روابط بين الملل همافزايي داشته باشند.
18 بهمن 94 در سرمقاله «رسالت» تحت عنوان «روسيه جديد» نوشتم :
1- براي درك سياست نه شرقي ونه غربي امام (ره) بايد روسيه جديد را شناخت؛ روسيه اي كه پس از پيام امام (ره) به گورباچف تغييرات بسياري كرده است و بايد آن را به عنوان «روسيه جديد» ياد كرد.
2- پيام امام (ره) ظاهرا خطاب به گورباچف بود اما مخاطب اصلي جريان روشنفكري و سياستمداران روس را هدف قرار داده بود. امام (ره) در اين پيام كار خود را كرد و يك جريان نيرومند فكري در روسيه پديد آورد كه آثار آن را در سياست خارجي مسكو در عدم همراهي با امپرياليسم جهاني را ميبينيم.
سفر پوتين به تهران و گفتوگوي دو ساعته او با مقام معظم رهبري يك نقطه عطف در تاريخ روابط دو كشور ايران و روسيه نيز است.
برخي سياستمداران ما متأسفانه روسيه را به «روسيه تزارها» و «روسيه شوروي» ميشناسند و حاضر نيستند يك تكاني به حافظه تاريخي خود بدهند و تحولات روسيه را پس از فروپاشي شوروي مورد ارزيابي و سنجش قرار دهند، بهويژه روسيهاي كه با پوتين وارد هزاره سوم شد.
پوتين كه به تهران آمد نه در دست «مانيفست كمونيست» داشت و نه در سر ايدههاي پوسيده دموكراسي ليبرال، او با هديه يك جلد كلام الله مجيد به محضر رهبر انقلاب شرفياب شد. دولت وقت فلسفه اين هديه را درك نكرد و پوتين با بيمهري روحاني تهران را ترك كرد. جامعه روشنفكري ما كه هنوز دل در گرو غرب دارد چه آنها كه به نيمه چپ يا نيمه راست غرب به لحاظ فكري پناهنده هستند. از ظهور شخصيت علمي فردي به نام الكساندر دوگين فيلسوف و جامعهشناس روسي به عنوان پدر روشنفكري جديد روسيه بيخبر است. از مباني فكري او در پديداري تئوري «اوراسيايي» اطلاعي ندارد. تئوري كه به لحاظ راهبردي روسيه را در يك مسير جديد قرار ميدهد و فاصله آنها را با استبداد و استكبار جهاني تا حد رودر رويي و مقابله با آمريكا و غرب به خوبي ترسيم مي كند.
مصاحبه محمودرضا سجادي سفير سابق ايران در مسكو با شبكه افق در شبانگاه 27/10/1400 يك رونمايي از عقبافتادگي وزارت خارجه ما در دولتهاي گذشته از تحولات روسيه جديد بود.
نگاه به غرب و شيفتگي به آن، مسئولان ما را در وزارت خارجه، وزارت نفت و بانك مركزي در دوران روحاني از يك فرصت تاريخي بي نظير و راهبردي براي برداشتن گامهاي بلند در توسعه روابط با جهان دور كرد. برجام سياست خارجي ما را از چاله به چاه انداخت.
نمونههاي بيمهري مسئولان سياسي و اقتصادي به روسيه و فرصتسوزيهاي جبرانناپذير آنهم از زبان سجادي به عنوان يك ديپلمات كاركشته، صريح، صادق و امين در مصاحبه با شبكه افق واقعا حيرتانگيز است.
دولت گذشته پيشنهادات سخاوتمندانه روسيه در دور زدن تحريمها و حتي همكاري در برداشتن تحريم تسليحاتي و نيز تسهيل در روابط بانكي و فروش نفت را بيپاسخ گذاشت فقط نگاهش به ناز و كرشمه وزير خارجه و رئيس جمهور فريبكار آمريكا در برجام بود.
سفر رئيسي به روسيه فوق العاده مهم است. اين سفر پاسخي به اين سؤال فريبكارانه كساني است كه ميگويند نبايد با دنيا قهر بود و دنيا را آمريكا و سه كشور شرور اروپايي تعريف ميكردند. دنيايي كه مراودات اقتصادي آنها با ايران اكنون به كمتر از مراودات ما با افغانستان رسيده است. دنيايي كه با فريب و نيرنگ و زورگويي و قلدري ميخواهد همه چيز ما را بگيرد حتي چيزي كه خود تعهد كرده ، ندهد.
دولت رئيسي در عمر 4 ماهه خود به اندازه 4 سال ديپلماسي خارجي را جلو برده است كه كاركرد آن را در تسهيل روابط با همسايگان و با قدرت هاي بزرگ منطقه اي و جهاني و بهبود نسبي اوضاع اقتصادي كشور ميشود ديد. ما اكنون داريم نفت ميفروشيم پول آن را هم ميآوريم اين در حالي است كه FATF هست، تحريمهاي ظالمانه هم هست.
ما اكنون در مذاكرات وين با قدرت ظاهر شديم. آمريكا و سه كشور اروپايي قدم به قدم عقب نشستهاند. ما اكنون شركاي راهبردي خود را در منطقه و جهان دقيق ميشناسيم و با بسط و تحكيم روابط دوستانه و احترام متقابل، هوشمندانه جلو ميرويم. اين راهي است كه بايد با درك درست سياست نه شرقي و نه غربي امام و سياست عزت، حكمت مصلحت رهبري معظم انقلاب بايد طي ميكرديم و در آن قصورها و تقصيرهايي داشتيم كه جبران آن قدري مشكل است.
امام (ره) در حاليكه امپراطوري شوروي هنوز سرپا بود نامه به گورباچف نوشت. امروز بيش از 30 سال است از نوشتن آن نامه ميگذرد. امپراطوري شوروي فروپاشيده و تحولات عظيمي در روسيه رخ داده است. اما كارشناسان ما در وزارت خارجه و دستگاههاي اجرايي ما در نفت، بانك مركزي، وزارت صمت ، نيرو و ... حاضر نيستند
حتي نگاهي به اين تحولات و سود و زيان آن بيندازند . آن بخش از رسانههاي داخلي كه دل در گرو غرب دارند با همين دسته از كارشناسان در حال كارشكني در روابط راهبردي ايران با شرق هستند و همگرايي ميكنند.
دولت رئيسي بايد فكري براي اين جريان ارتجاعي، فاسد و كارشكن بكند و به سرعت به سمت روابط راهبردي با شرق و همه كساني كه حاضرند در جهان امروز انقلاب اسلامي را به رسميت بشناسند و عزت ملت ايران را رعايت كنند و روابط شرافتمندانه و دوستانه داشته باشند، برود.
هدایت شده از مکتب سلیمانی🌿
حتي نگاهي به اين تحولات و سود و زيان آن بيندازند . آن بخش از رسانههاي داخلي كه دل در گرو غرب دارند با همين دسته از كارشناسان در حال كارشكني در روابط راهبردي ايران با شرق هستند و همگرايي ميكنند.
دولت رئيسي بايد فكري براي اين جريان ارتجاعي، فاسد و كارشكن بكند و به سرعت به سمت روابط راهبردي با شرق و همه كساني كه حاضرند در جهان امروز انقلاب اسلامي را به رسميت بشناسند و عزت ملت ايران را رعايت كنند و روابط شرافتمندانه و دوستانه داشته باشند، برود.
هدایت شده از پیگیری سیاستهای کلی نظام
🌹بسماللهالرّحمنالرّحیم 🌹
📝بیانیه ی «331»
⁉️چرا دشمن دست از سر مسلمانان برنمی دارد ؟!!
🇮🇷 چرا با جمهوری اسلامی ایران؛ به صورت ویژه دشمنی می کند ؟!!
⁉️چه باید کرد؟!!
❤️ از رهبر معظم انقلاب بشنویم :
🔥آنها برای حملهی به جمهوری اسلامی استدلال دارند.
🌹به نظر من؛ استدلالشان؛ استدلال تامی است‼️
✅از لحاظ جغرافیائی، مجموعهی امت اسلامی در یک نقطهی بسیار حساس از جهان قرار دارد‼️
⬅️از این پنج تا، شش تا گذرگاه آبیِ حساسِ حیاتی که در دنیا وجود دارد، سه تایش توی این منطقه است:
✅ تنگهی هرمز است،
✅ کانال سوئز است،
✅ بابالمندب است.
❌اینها گذرگاههای مهمی است که تجارت جهانی متوقف به اینهاست. شما نقشهی جهان را بردارید جلوی رویتان نگاه کنید، خواهید دید که این چند تا مرکز چقدر برای ارتباط تجاری و ارتباط اقتصادی دنیا مهم است.
✅بنابراین، این منطقه، منطقهی حساسی است‼️
⬅️حالا در این منطقهی بسیار حساس، یک قدرتی دارد قد میکشد و روزبهروز خودش را بیشتر نشان میدهد.
⬅️این قدرت با همهی خواستههای استکباری و دستگاههای کمپانیها و شبکههای عظیم اقتصادیِ مفسد فیالارض مخالف است؛
✅با نظام سلطه مخالف است،
✅با سلطهگری مخالف است،
✅با ظلم مخالف است؛
✅خوب، این خیلی برای دستگاه استکبار مهم است.
🔥دستگاه استکبار فقط ایالات متحدهی آمریکا نیست، یا فلان رئیس جمهور و فلان دولت آمریکا یا فلان کشور اروپائی نیست؛ دستگاه استکبار یک شبکهی عظیمتری است که شامل اینهاست:
💥شبکهی صهیونیستی هست،
💥شبکهی تجار اساسیِ بینالمللی هست،
💥مراکز پولیِ عظیم دنیا هست؛
🔥اینها هستند که مسائل سیاسی دنیا را دارند طراحی میکنند؛ دولتها را اینها میآورند، اینها میبرند.
🔥این مجموعه که تویش دولت ایالات متحده هست، دولتهای اروپائی هستند، خیلی از این نفتخوارهای ثروتمند منطقهی خودمان هستند، با یک چنین قدرتِ رو به رشدِ رو به اعتلای در حال قدکشی بشدت مخالفند؛ بنابراین هرچه بتوانند، در مقابلهی او کار میکنند.
👌از ابتدای پیروزی انقلاب هم ؛ بیکار نماندند، هرچه بگذرد هم باز بیکار نمیمانند؛ مگر آن وقتی که شماها همت کنید؛ شما جوانها کشور را از لحاظ علمی، از لحاظ اقتصادی، از لحاظ امنیتی به نقطهای برسانید که امکان آسیب پذیریاش نزدیک به صفر باشد؛ آن وقت کنار میکشند و توطئهها تمام خواهد شد.
🌹اینی که من توی این چند سال به دانشگاهها مرتب راجع به مسائل علم و تحقیق و پژوهش و نوآوری و جنبش نرمافزاری و ارتباط صنعت و دانشگاه و اینها این همه تأکید کردم، برای خاطر این است که یک رکن امنیت بلندمدت کشور و ملتتان علم است.
🌹حدیث «اَلعِلمُ سُلطان» را من مکرّر خواندهام‼️
🌸مجمع پیگیری مردمی سیاستهای کلی نظام _1400/10/30
@mran_ir
http://mran.ir نشانی سایت
تجربۀ هاشمیرفسنجانی؛ یک مقایسۀ تاریخی
✍️مهدی جمشیدی
[1]. دوگانۀ «بازاندیشیِ تاریخی/ سیاسیاندیشیِ جریانی»
سخن دربارۀ «آسیبشناسیِ گام اوّل انقلاب در لایۀ کارگزاران» است که از هر جهت، بحثی مهم و تعیینکننده است. پس نمیتوان آن را «جناحی/ حزبی/ سیاسیکارانه» دانست. باید با بازخوانیِ انتقادی و شفافِ گذشته، به آینده پا نهاد تا حافظۀ تاریخی شکل بگیرد و خطاها، تکرار نشوند.
[2]. دوگانۀ «دگرگونیِ فکری/ دوروییِ فکری»
احمدینژاد، در میانۀ راه دچار «تغییر/ استحاله/ ریزش» شد، حالآنکه هاشمیرفسنجانی از آغاز، چنین نگاهی به اسلام و انقلاب و نظام داشت و همواره، «تلقّیِ عملگرایانۀ/ عرفی/ سکولار» خویش را حفظ کرد. حتی تحلیلگران غربی نیز هاشمیرفسنجانی را یک «روحانیِ عملگرا» میدانستند و معتقد بودند وی «موقعیّتی/ اقتضایی/ غیرایدئولوژیک» است و خطّ قرمزِ ارزشی ندارد. با این همه، چون هاشمیرفسنجانی در پیِ ماندگاری در قدرت بود، «موضعگیریهای دوپهلو/ چندگانه/ گیجکننده» داشت تا مبادا «تجربۀ اخراجِ منتظری» دربارۀ او تکرار و از حلقۀ قدرت کنار گذاشته شود. در سال هفتادویک که خاتمی به عنوان وزیر ارشاد، قصد کنارهگیری داشت، هاشمیرفسنجانی به او توصیه کرده بود که در زبان، سخنان آیتالله خامنهای را تکرار کن، و در عمل، برنامۀ خودت را اجرا، اما خاتمی گفته بود که قادر به تحمل چنین دوگانگیای نیست. هاشمیرفسنجانی تا پایان عمر، راهبرد «حفظ ظاهر» را ادامه داد.
[3]. دوگانۀ «ریزش ساختاری/ ریزشِ محفلی»
انحرافِ فکری و عملیِ احمدینژاد، محدود به شخص خودش و مشایی و بقایی بود، اما انحرافِ فکری و عملیِ هاشمیرفسنجانی، در خانواده و اطرافیان و دولتش نیز ریشه داشت و او یک «طبقۀ جدیدِ نوکیسه و تکنوکرات» را در نظام جمهوری اسلامی به وجود آورد. باید میان «فساد بسطیافته و گسترده» از یک سو، و «فساد محدود و اقلّی»، تفاوت نهاد.
[4]. دوگانۀ «لغزشِ بنیادی/ لغزشِ سطحی»
دولت احمدینژاد، نه «غربگرا/ توسعهگرا/ تجدّدزده» بود، نه گرفتار «اشرافیگری/ فساد/ ولنگاری»، اما دولت هاشمیرفسنجانی دچار هر دو آفت بود، بلکه باید گفت او «بنیانگذار» این دو آفت در نظام جمهوری اسلامی بود؛ چنانکه به معنای رقیق باید گفت برنامۀ «ترمیدور/ ارتجاع/ براندازیِ خاموش» توسط او رقم خورد. پس از رحلت امام خمینی، ابتدا برنامۀ «ترمیدورِ اقتصادی» توسط هاشمیرفسنجانی و در قالب «سیاست تعدیل اقتصادی» در پیش گرفته شد؛ آنگاه برنامۀ «ترمیدور فرهنگی» از سوی حلقۀ کیان و ذیل «نظریۀ قبض و بسط تئوریک شریعت» شکل گرفت؛ و سپس برنامۀ «ترمیدور سیاسی» از طرف خاتمی و با نام «دموکراتیزاسیون» دنبال شد. این سه جریانِ موازی و همافزا، سه ضلع مثلثی بودند که همچون یک سیاهچاله، انقلاب را در کام خود فرو میبُرد.
[5]. دوگانۀ «فشار بر ولیّفقیه/ همراهی با ولیّفقیه»
هاشمیرفسنجانی و خاتمی از آغاز، مخالف «نوع حکمرانیِ آیتالله خامنهای» بودند و میکوشیدند قدرت را در «سطوحِ عالی»، از آنِ خود کنند، اما احمدینژاد، ابتدا در چهارچوبِ «رویکردِ حکمرانیِ آیتالله خامنهای» حرکت کرد و به این عنوان، رأیِ جبهۀ انقلاب را به دست آورد. مسألۀ هاشمیرفسنجانی و خاتمی، «ریاست جمهوری» و «تحصیل قدرت سیاسی در حد دولت» نیست، بلکه میخواستند «منطقِ حکمرانی» را در نظام جمهوری اسلامی تغییر دهند و این یعنی یک «تفاوت بسیار ریشهای و عمیق» در میان است؛ چنانکه خود آیتالله خامنهای نیز تصریح کرد که «نظر احمدینژاد» نسبت به «نظر هاشمیرفسنجانی»، به «نظر من» نزدیکتر است. او ولایت فقیه را امری «زمینی» میدانست و به واسطۀ «رابطۀ شخصی/ عاطفی/ دوستانه»اش با آیتالله خامنهای، مدارا کرد و آشکارا، پرچم مخالفت به دست نگرفت؛ هر چند در فتنۀ سال هشتادوهشت، هم خودش به میان آمد و هم نیروهای نیابتیاش را برای فشار سیاسی و اجتماعی به آیتالله خامنهای به میدان آورد، اما در نهایت، ناکام ماند.
،،،،،،،،،،
پس از ریاستجمهوریِ حسن روحانی در سال نودودو، هاشمیرفسنجانی گفت اکنون میتوانم با خیال راحت بمیرم، اما او نمیدانست که بهواقع، هم خودش چندی بعد خواهد مُرد؛ و هم هشت سال بعد، حسن روحانی دچارِ مرگ سیاسی خواهد شد و به این ترتیب، تمام نقشهها و طرحهای چندین ساله، دود خواهد شد و به هوا خواهد رفت.
هدایت شده از مکتب سلیمانی🌿
تجربۀ هاشمیرفسنجانی؛ یک مقایسۀ تاریخی
✍️مهدی جمشیدی
[1]. دوگانۀ «بازاندیشیِ تاریخی/ سیاسیاندیشیِ جریانی»
سخن دربارۀ «آسیبشناسیِ گام اوّل انقلاب در لایۀ کارگزاران» است که از هر جهت، بحثی مهم و تعیینکننده است. پس نمیتوان آن را «جناحی/ حزبی/ سیاسیکارانه» دانست. باید با بازخوانیِ انتقادی و شفافِ گذشته، به آینده پا نهاد تا حافظۀ تاریخی شکل بگیرد و خطاها، تکرار نشوند.
[2]. دوگانۀ «دگرگونیِ فکری/ دوروییِ فکری»
احمدینژاد، در میانۀ راه دچار «تغییر/ استحاله/ ریزش» شد، حالآنکه هاشمیرفسنجانی از آغاز، چنین نگاهی به اسلام و انقلاب و نظام داشت و همواره، «تلقّیِ عملگرایانۀ/ عرفی/ سکولار» خویش را حفظ کرد. حتی تحلیلگران غربی نیز هاشمیرفسنجانی را یک «روحانیِ عملگرا» میدانستند و معتقد بودند وی «موقعیّتی/ اقتضایی/ غیرایدئولوژیک» است و خطّ قرمزِ ارزشی ندارد. با این همه، چون هاشمیرفسنجانی در پیِ ماندگاری در قدرت بود، «موضعگیریهای دوپهلو/ چندگانه/ گیجکننده» داشت تا مبادا «تجربۀ اخراجِ منتظری» دربارۀ او تکرار و از حلقۀ قدرت کنار گذاشته شود. در سال هفتادویک که خاتمی به عنوان وزیر ارشاد، قصد کنارهگیری داشت، هاشمیرفسنجانی به او توصیه کرده بود که در زبان، سخنان آیتالله خامنهای را تکرار کن، و در عمل، برنامۀ خودت را اجرا، اما خاتمی گفته بود که قادر به تحمل چنین دوگانگیای نیست. هاشمیرفسنجانی تا پایان عمر، راهبرد «حفظ ظاهر» را ادامه داد.
[3]. دوگانۀ «ریزش ساختاری/ ریزشِ محفلی»
انحرافِ فکری و عملیِ احمدینژاد، محدود به شخص خودش و مشایی و بقایی بود، اما انحرافِ فکری و عملیِ هاشمیرفسنجانی، در خانواده و اطرافیان و دولتش نیز ریشه داشت و او یک «طبقۀ جدیدِ نوکیسه و تکنوکرات» را در نظام جمهوری اسلامی به وجود آورد. باید میان «فساد بسطیافته و گسترده» از یک سو، و «فساد محدود و اقلّی»، تفاوت نهاد.
[4]. دوگانۀ «لغزشِ بنیادی/ لغزشِ سطحی»
دولت احمدینژاد، نه «غربگرا/ توسعهگرا/ تجدّدزده» بود، نه گرفتار «اشرافیگری/ فساد/ ولنگاری»، اما دولت هاشمیرفسنجانی دچار هر دو آفت بود، بلکه باید گفت او «بنیانگذار» این دو آفت در نظام جمهوری اسلامی بود؛ چنانکه به معنای رقیق باید گفت برنامۀ «ترمیدور/ ارتجاع/ براندازیِ خاموش» توسط او رقم خورد. پس از رحلت امام خمینی، ابتدا برنامۀ «ترمیدورِ اقتصادی» توسط هاشمیرفسنجانی و در قالب «سیاست تعدیل اقتصادی» در پیش گرفته شد؛ آنگاه برنامۀ «ترمیدور فرهنگی» از سوی حلقۀ کیان و ذیل «نظریۀ قبض و بسط تئوریک شریعت» شکل گرفت؛ و سپس برنامۀ «ترمیدور سیاسی» از طرف خاتمی و با نام «دموکراتیزاسیون» دنبال شد. این سه جریانِ موازی و همافزا، سه ضلع مثلثی بودند که همچون یک سیاهچاله، انقلاب را در کام خود فرو میبُرد.
[5]. دوگانۀ «فشار بر ولیّفقیه/ همراهی با ولیّفقیه»
هاشمیرفسنجانی و خاتمی از آغاز، مخالف «نوع حکمرانیِ آیتالله خامنهای» بودند و میکوشیدند قدرت را در «سطوحِ عالی»، از آنِ خود کنند، اما احمدینژاد، ابتدا در چهارچوبِ «رویکردِ حکمرانیِ آیتالله خامنهای» حرکت کرد و به این عنوان، رأیِ جبهۀ انقلاب را به دست آورد. مسألۀ هاشمیرفسنجانی و خاتمی، «ریاست جمهوری» و «تحصیل قدرت سیاسی در حد دولت» نیست، بلکه میخواستند «منطقِ حکمرانی» را در نظام جمهوری اسلامی تغییر دهند و این یعنی یک «تفاوت بسیار ریشهای و عمیق» در میان است؛ چنانکه خود آیتالله خامنهای نیز تصریح کرد که «نظر احمدینژاد» نسبت به «نظر هاشمیرفسنجانی»، به «نظر من» نزدیکتر است. او ولایت فقیه را امری «زمینی» میدانست و به واسطۀ «رابطۀ شخصی/ عاطفی/ دوستانه»اش با آیتالله خامنهای، مدارا کرد و آشکارا، پرچم مخالفت به دست نگرفت؛ هر چند در فتنۀ سال هشتادوهشت، هم خودش به میان آمد و هم نیروهای نیابتیاش را برای فشار سیاسی و اجتماعی به آیتالله خامنهای به میدان آورد، اما در نهایت، ناکام ماند.
،،،،،،،،،،
پس از ریاستجمهوریِ حسن روحانی در سال نودودو، هاشمیرفسنجانی گفت اکنون میتوانم با خیال راحت بمیرم، اما او نمیدانست که بهواقع، هم خودش چندی بعد خواهد مُرد؛ و هم هشت سال بعد، حسن روحانی دچارِ مرگ سیاسی خواهد شد و به این ترتیب، تمام نقشهها و طرحهای چندین ساله، دود خواهد شد و به هوا خواهد رفت.
هدایت شده از بیداری ملت
🔴زن کیست....؟؟؟؟!!!!
_ اولین کسی که با دیکتاتوری عظیم فرعون دلیرانه به پا خواست...یک مرد نبود بلکه یک زن بود....(بانو آسیه)
_ اولین کسی که مکه و کعبه را آباد کرد مرد نبود بلکه یک زن بود....(بانو هاجر)
_ اولین کسی که از مبارکترین آب روی زمین زمزم نوشید مرد نبود بلکه یک زن بود...(هاجر خاتون)
_اولین کسی که به محمد المصطفیﷺ ایمان آورد مرد نبود بلکه یک زن بود... (بانو خدیجه)
_ اولین کسی که خونش برای اسلام ریخته شد و شهید شد یک مرد نبود بلکه یک زن بود....(بانو سمیه)
_ اولین کسی که مالش را در راه اسلام داد یک مرد نبود بلکه زن بود....(بانو خدیجه)
_ اولین کسی در قرآن که خداوند از بالای هفت آسمان به حرفش گوش داد یک زن بود نه مرد...(سوره مجادله آیه 1)
_ اولین کسی که سعی صفا و مروه را انجام داد یک مرد نبود بلکه زن بود....(بانو هاجر)
اکنون میلیونها حاجی باید حرکات آن زن را انجام دهند وگرنه حج آنها قبول نمی شود.....
_ اولین زنی که با همه مخالفتها وارد معبد اورشلیم شد مریم بود
_ تنها کسی که به حمایت از شوهر و امامش میخ در به تنش فرو رفت و دم نزد و شفیع گنهکاران در روز قیامت است زهرا بود
_ واما کسی که کاخ یزید را به لرزه دراورد مرد نبود زینب بود «زینب»
می نویسیم تا همه بدانند.... زن_افتخار_است...
اگر قدر خودش را بداند 👏👏👏👏
✍️ بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴ماموریت نفهمیدن!
🔹یک ضرب المثل آذری هست که از زبان آدم های مُصرّ به ندانستن و نفهمیدن می گوید: "نِئجَه سَن قانمایام، قالاسان یانا یانا".
🔹یعنی: "حالت چگونه می شود که من نفهمم؛ و تو در حالی که هاج و واج مانده ای، بسوزی و شعله بکشی؟!".
🔹حکایت لج بازی اشرافیت غربگرا و پادوهای رسانه ای آنها، در انکار بدیهیات سیاست و دیپلماسی، بلکه عقلانیت و شرافت و انصاف است! طوری بدیهیات را انکار می کنند که سوفیست های مغالطه گر یونان باستان باید پیش اینها لُنگ بیندازند.
🔹طرف نمی خواهد بفهمد و همچو قراری هم با خودش ندارد. حالا شما مدام بگو:
🔻امضای دشمن، تضمین نیست. به دشمن نباید اعتماد کرد.
🔻نباید در توافق با دشمن، نقد و یکجا امتیاز داد و وعده نسیه خرید.
🔻اگر دشمن خدعه و عهد شکنی کرد، شما هم باید نقض پیمان کنید؛
🔻و اگر گفت "می خواهم به توافق برگردم"، باید از او خسارت و تضمین معتبر بگیرید؛ نه این که به مذاکره کنندگان فشار بیاورید که چرا مثل دفعه قبل، به توافق هر چه سریع تر و به هر قیمت تن نمی دهید؟
🔻خود آمریکایی ها و اروپایی ها می گویند محور قدرت جهانی در حال انتقال از غرب به شرق است.
🔻برای مذاکره و دیپلماسی، باید تولید قدرت کرد، در داخل منسجم بود و در دنیا، به طرف های تعامل تنوع بخشید. هشت سال معطل آمریکا و انگلیس و فرانسه ماندن کافی است.
🔻طرفی که ملت ایران را تحریم کرده، و همچنان هم بر تداوم آن اصرار دارد، آمریکا و برخی دولت های اروپایی هستند، نه چین و روسیه.
🔻"تحریم های فلج کننده" و "فشار حداکثری و ترور دانشمندان ایرانی و انواع خرابکاری و بمب گذاری و انفجار، زیر سر آمریکا و انگلیس و اسرائیل است، نه دولت های شرقی.
🔻بلوک شرق به معنای امپراتوری استکباری در تراز امپراتوری غرب، فرو پاشیده و نه روسیه و نه چین، آن شوروی ابرقدرت کمونیستی نیستند.
🔻آمریکا و برخی دولت های اروپایی - و نه چین و روسیه- بودند که همین دو دهه قبل به افغانستان و عراق، قشون کشی کردند و هدف اصلی شان، اشغال و ویرانی ایران بود.
🔻آمریکا و چند دولت اروپایی و صهیونیست ها بودند که جنگ نیابتی را در عراق و سوریه بر پا کردند و داعش را تا پشت مرزهای ایران کشاندند، نه روسیه و چین و عراق و سوریه و لبنان.
🔹حقایق روشنی است؛ اما کسانی که شریک جرم اِعمال تحریم های فلج کننده بودند، قرار نیست بفهمند، یا اجازه فهم مستقل را به مردم بدهند.
🔹مجادله با غربگرایان، بی فایده و نقض غرض است. باید با مردم سخن گفت و روشنگری کرد. به تعبیر اکبر گنجی اصلاح طلب فراری:
🔹«ما کارمندان دولتهای راست افراطی، و بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، و به خشونت جمعی کشاندن مردم است... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی و مدافع حقوق بشر هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولتهای راست افراطی هستیم".
✍️ محمد ایمانی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از فصل بیداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امیرعبداللهیان: پوتین هنگام اذان مغرب به آقای رئیسی گفت که منتظر میماند تا ایشان نمازش را بخواند
▪️وزیر امور خارجه:در حوزه روابط خارجی هم با شرق و هم با غرب کار میکنیم اما در حوزه سیاسی ما استقلال داریم.از چند روز قبل از سفر توافق کردیم به دلیل وخامت شرایط کرونایی در روسیه، در دیدار آقای رئیسی و پوتین پروتکلها و فاصلهها کامل رعایت شود.
▪️پوتین از چند دقیقه قبل از ورود رئیسی به کاخ کرملین، منتظر ایشان بود و قدم میزد.ما از قبل گفته بودیم که به علت طولانی شدن گفتوگوی آقای رئیسی و پوتین، موقع اذان مغرب باید مذاکرات متوقف شود تا تیم ایرانی نمازشان را بخوانند.پوتین هنگام اذان مغرب به آقای رئیسی گفت که منتظر میماند تا ایشان نمازش را بخواند.
🔴 @fasle_bidari
هدایت شده از کانال انقلابی
🔴رهبرانقلاب: آمارهای دهه 90 اقتصاد خرسند کننده نیست
🔹 رهبر انقلاب: آمارهای دههی 90 آمارهای اقتصادی حقاً و انصافاً خرسند کننده نیست. آمارهای اقتصاد کلان کشور خرسند کننده نیست. آمار مربوط به رشد تولید ناخالص داخلی، آمار مربوط به تشکیل سرمایه در کشور، آمار مربوط به تورم، آمار مربوط به رشد نقدینگی، خرسند کننده نیست. اینها حقایقی است که اگر میتوانستند مسئولین وضعیت را در این جهت این آمارها به شکل بهتری هدایت کنند یقیناً وضع کشور وضع اقتصاد کشور امروز خیلی بهتر بود.
🔹 بحمدالله نمونههای موفق داریم و بنگاههایی که منتظر رفع تحریم نماندند. من همیشه تکرار میکنم که اقتصاد کشور و فعالیتهای اقتصادی کشور را شرطی نکنید متوقف بر فلان قضیهای که در اختیار ما نیست نکنید. همّت خودمان را برای رفع نیاز خودمان را به کار ببندیم. و بحمدالله از این جهت ما ظرفیتهای بسیار خوبی داریم.
☑️ @enghlaabi | انقلابی
هدایت شده از بیداری ملت
🔴هشدار شدید شورای نگهبان به دخالت نمایندگان در عزل و نصبهای دولت: از دخالت در انتصابات و عزل و نصبها خودداری کنید
امینالله زمانی، مدیرکل انتخابات شورای نگهبان قانون اساسی :
🔹نمایندگان حق نظارت دارند اما باید از دخالت در انتصابات و عزل و نصبها خودداری کنند
🔹 اگر نمایندهای در بحث عزل و نصبها دخالت کند اینکار خروج از صلاحیتهای نمایندگی است و مغایر با توصیههای صریح مقام معظم رهبری خواهد بود
🔹 با توجه به سوگند نمایندگان برای صیانت و حفاظت از قانون اساسی اگر نمایندهای بخواهد سهمخواهی کند و در عزل و نصبها دخالت کند خلاف استقلال قوا و موضوع اصل ۵۷ قانون اساسی بوده و حتی التزام عملی او به قانون اساسی نیز مورد سوال است
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 آمریکا دوستانش را هم بازی میدهد
🔸 محبوبیت بایدن خیلی پایین آمده و طبق سنت یکی از گزینههای جبرانش اقدام سخت است. مثال بارزش تحولی بود که بعد از برخورد تاچر با آرژانتین رخ داد و قدرتش را تثبیت کرد. روی سه گزینه (ایران، تایوان، اوکراین) کار کردهاند و تنش با هر سه را داغ نگه میدارند. زورگویی و امتیاز ندادنشان در مذاکرات را باید از این زاویه هم ببینیم.
🔹 دولت بایدن آنقدر با اوکراین بازی کرد و تنش ساخت که صدای زلنسکی هم درآمده. ضمن عرض ارادت به آمریکا گفته من رئیس جمهور کشورم هستم و بیشتر از بقیه خبر دارم، این وحشتی که از حمله نظامی روسیه درست کردید به اقتصادمان ضربه سختی زده. گفته ما در تایتانیک نیستیم که خانواده دیپلماتها را خارج میکنید.
🔸 برای اینکه بدانیم آمریکا چقدر خودمحور است و چقدر راحت دوستانش را در بازیهای خودش فدا میکند همین واکنش از زلنسکی کافی است. او به غرب گرایش دارد و با پوتین دشمنی، میخواهد به ناتو ملحق شود و آنقدر جدی است که از طرح تد کروز برای تحریم نورداستریم حمایت کرد، حتی این آدم را هم شاکی کردهاند!
✍️دانشطلب
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از باسواد رسانهای
✋
در وین عقبنشینی نکردیم
🔸کجا در وین عقبنشینی شده؛ منتقدان یک مورد را بگویند.
🔹 (درباره علت سکوت سعید جلیلی و جبهه پایداری نسبت به مذاکرات وین) گفتگوها در وین کاملا مشخص و تعریف شده است، ما که درباره الان مسائل هسته ای و مفاد توافق برجام بحثی نداریم؛ دو موضوع در 8 دور مذاکرات از جانب ایران مطرح بود، نخست آن که همه تحریم ها بعد خروج آمریکا از برجام باید لغو شود و ثانیا اگر آمریکایی ها به برجام بر می گردند باید تضمین بدهند.
🔸 تا به حال نه مذاکره و قدم زدنی با آمریکایی ها انجام شده، نه آمریکایی ها محور مذاکره هستند و نه تاکنون نیاز به مذاکره مستقیم با آمریکایی ها بوده است بنابراین هیچ اتفاقی نیفتاده است که کسی اظهارنظر و درباره آن بحث کند. اگر در گذشته بحث می شد به خاطر آن بود که ما منتقد و مخالف نوع رفتارها در جریان مذاکره و نوع توافق بودیم، نه آنکه مخالف و منتقد مذاکره و توافق باشیم.
🔸 (درباره عقب نشینی های ملموس دولت، مقابل خواست های آمریکاییها) کدام عقب نشینی صورت گرفته یا کدام تعهد بیشتر از متن برجام پذیرفته شده است؟ منتقدان مصداق بگویند. اگر از حق غنی سازی و حق ذخیره سازی عقب نشینی شده یا درباره سایر موضوعات غیرهسته ای همچون بحث موشکی و حقوق بشر تعهدی داده شده است، منتقدان آن مورد را مطرح کنند. وقتی هیچ کدام اینها مطرح نبوده چه چیزی باید نقد شود.
🔻 تا به حال نه تنها هیچ عقب نشینی مشاهده نشده است بلکه تیم مذاکره کننده دارد پیش روی می کند چون از آمریکایی ها و غربی ها ضمانت می خواهد و این یک گام به جلو محسوب می شود.
✍ سید حسین نقوی حسینی
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ماجرای طلبه ای که bbc را هک میکرد از زبان یک طلبه😳‼️
✅ حتماً ببینید و منتشر کنید♻️
🔺مجوزهای که خودمان به تلهگرام میدهیم‼️
💢 محتوای آیتالله قتلعام چطور بهصورت گسترده پخش شد⁉️
✴️ شبکه های اجتماعی خارجی چطور مانع گسترش معروفات و ترویج منکرات میشوند⁉️
🎙 استاد حجتالاسلام #کهوند منبع: بصیرت انقلابی
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
_ممنون از اینکه منتشر میکنید_
ـــــــــــــــــ✌🏼ــــــــــــــــ
هدایت شده از باسواد رسانهای
✋
به بهانه شهادت مامور ناجا
🔸 در بید زرد شيراز
🔺 مقدمه اول
🔹اگر نگوییم هر روز شاید به جرات بتوان گفت که هر هفته خبری از درگیری مامورین ناجا با اراذل و اوباش و بعضیا حمله اراذل به ماموران در فضای مجازی و توسط کانالهای معتبر مخابره میشود که مامورین بنا به دلایلی از سلاح گرم خود استفاده نکردهاند.
🔹در مقابل هر هفته خبری از اروپا و آمریکا مخابره میشود که پلیس به یک فرد مشکوک ۱۳ گلوله شلیک کرد یا به رگبار بستن فردی با تیغ موکت بری در دست)حتما شما هم برخی فیلمها را دیدهاید ۱۰ یا ۱۵ پلیس در مقابل یک نفر)
🔺 مقدمه دوم
🔹سرانه هر پلیس به ازاء ۱۰۰ هزار نفر در ایران حدود ۷۱ نفر است که ما جزء ۱۰ کشور ضعیف در این زمینه در جهان هستیم. همین عدد برای آمریکاییها۲۸۴ برای پاکستان۱۸۱ و برای ترکیه۵۲۴ نفر است پس به این نتیجه میرسیم ما در دنیا از لحاظ آماری و حتی نسبت به همسایگان خود بسیار عقب هستیم.
🔺 مقدمه سوم
🔹بارها از مظلومیت پلیس در سالهای اخیر شنیدهایم اغتشاشات۸۸،درگیری با دراویش در خیابان گلستان هفتم در تهران و شهادت جمعی از ماموران ناجا،اعتراضات خوزستان ماموری که ساقی آب بود برای مردم ناجوانمردانه شهید شد،درگیری اراذل در ساری با ماموران در همین هفته و نهایتا مورد اخیر که منجر به شهادت ستوان یکم علی اکبر رنجبر در بید زرد استان فارس شد.
🔺 مقدمه چهارم
🔹متاسفانه در سالهای اخیر دانسته یا نادانسته برخی از سلبریتیها شروع کردند به زیر سئوال بردن پلیس. کمکم این مطلب به بازیکنان فوتبال هم رسید. در ادامه برخی از نمایندگان مجلس هم از قافله عقب نماندند (که حتما شما عزیزان کدهای در رابطه با مطالب فوق دارید) و در این میان به نظر میرسد مسئولین نیروهای مسلح هم خوب دفاع نکردن، هم از لحاظ آموزش هم در فضای مجازی و حقیقی، چه میشود که ماموری که باید حافظ جان و مال و ناموس مردم باشد جرات استفاده از سلاح کمری خود را در حالی که میبیند مجرم با قمه یا شمشیر به سمت او میآید تا او را مورد ضربه قرار دهد ندارد؟ چگونه میشود کسی نتواند از خود دفاع کند بعد توقع داشته باشیم از مردم دفاع کند.
🔵 نتیجه گیری
نه حرکت مامورین غربی در بکارگیری سلاح درست است، نه استفاده از سلاح در ایران توسط مامورین، بلکه باید در چهارچوب قانون و بدون ترس مامور بتواند از سلاح خود در مواقع نیاز استفاده کند.
خطاب این یادداشت به همه مردم و مسئولین است اگر اقتدار پلیسی خدشه دار شود دیگر آنجا جای زندگی نیست.
✍محمدرضا روستایی
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
هدایت شده از معیار
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | اعتراف غربیها و خواب غربگرایان
🍃🌹🍃
🔻 اتاق بازرگانی نروژ و بریتانیا در جدیدترین گزارش خود به آثار و پیامدهای توافق راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین پرداخته و چهار پیام عمده و مهم برای آن برشمرده است:
1⃣ بواسطه توافق مشارکت راهبردی ایران و چین بایستی انتظار ظهور طیف گستردهای از ابتکارهای اقتصادی بویژه در بحثِ خطوط ترانزیتی، همکاری در بخش زیرساخت ها، و در عین حال توسعه همکاری های انرژی و تجاری میان تهران و پکن را داشت.
2⃣ اجرایی شدن توافق مشارکت راهبردی ایران و چین موزانه قوا در منطقه خارومیانه را تا حد زیادی تغییر خواهد داد و ضمن افزایش وزن کنشگری های چین و ایران در عرصه معادلات میدانی این منطقه، عملا موضع بازیگرانی نظیر عربستان سعودی را که خواهان حفظ وضع موجود در خاورمیانه هستند را تضعیف می کند.
3⃣ در سطحی کلان تر، اجرایی شدن مفاد توافق مشارکت راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین، می تواند تا حد زیادی بنیان های نظم بینالمللی کنونیِ غرب محور جهان را که در قالب آن غربی ها و به ویژه آمریکا از هر اقدام و وسیله ای جهت تنبیه و مجازاتِ رقبا و مخالفان خود در عرصه بینالمللی استفاده می کنند را نیز متزلزل سازد و عملا به جلوه ای از به چالش کشیدن یکجانبه گرایی آمریکا در عرصه بینالمللی تبدیل شود.
4⃣ اجرایی شدن توافق مشارکت راهبردی ایران و چین موجب ظهور کریدور اقتصادی دو کشور در منطقه می شود که ضمن توسعه ارتباطات اقتصادی در منطقه، تا حد زیادی کنشگری های آمریکا و متحدان منطقه ای آن را نیز تحتالشعاع قرار خواهد داد و می تواند آن ها را وادارد تا آن ها نیز در عصر کاهش حضور نظامی و اقتصادی آمریکا در خاورمیانه، سیاستهایی خاص را در پیش گیرند.
🔺 پ.ن: با وجود اعتراف غربی ها، علت خواب غفلت غربگرایان داخلی یا تغافل آنها چیست؟
#دهه_فجر | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
چهارشنبه ۱۳ بهمن سرهنگ دوم "علیاکبر رنجبر" جانشین پاسگاه بیدزرد شیراز در راستای مأموریت روزانه همراه با یک سرباز که رانندگی خودروی دو کابینه پلیس را به عهده داشت به گشت زنی در مسیر جاده اصلی شیراز به کوار مشغول بوده است که فرد مشکوکی به سرباز وظیفه حمله کرده و مجروح میکند شهید "علیاکبر رنجبر" در راستای دفاع از جان سرباز، با قاتل درگیر شده و بدون اینکه سلاح خود استفاده کند، توسط این فرد و با ضربه چاقو به شهادت میرسد.
با توجه به موج ایجادشده در رسانهها و فضای شبکههای اجتماعی و همچنین بررسی تیتر روزنامهها اصلاحطلب در روز شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۰، عملاً رسانهها و شخصیتهای اصلاحطلب هیچ واکنشی به این مسئله نشان ندادن، موضوعی که به نظر میرسد حاصل یک دستور جریانی و یا بر اساس فهم مشترک جمعی در اینگونه مسائل است، بهعبارتیدیگر، شاید بتوانیم این ادعا را داشته باشیم که عدم توجه و واکنش جریان اصلاحات یک امر بدیهی و البته یک سناریویی برای روزها و ماههای آینده است .
هدایت شده از فصل بیداری
♦️برگزاری جلسات مقصریابی توسط اصلاحطلبان!
▪️شنیدهها از دستور کار برخی از جلسات اصلاحطلبان حاکی است که آنها به دنبال بررسی عملکرد جبهه اصلاحطلبان هستند تا مشخص شود مقصرین اصلی وضعیت فعلی این جریان چه افرادی بودند و چه کسانی اصلاحطلبان را به اینجا رساندند و بازخوانی گذشته میکنند.
▪️طی ماههای اخیر در جریان اصلاحات، بهزاد نبوی به دلیل حمایتی که به دلیل حضور در انتخابات ریاست جمهوری از همتی داشت در بین اصلاحطلبان به شدت تحت فشار است همانطوری که کرباسچی تحت فشار است، کرباسچی را از کارگزاران حذف کردند و مرعشی جایگزین وی شد.
🔴 @fasle_bidari
هدایت شده از فصل بیداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توصیه وزیر روحانی به دولت آقای رئیسی
▪️از ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ که آقای رئیسی سکان دولت را دست گرفته تا ۱۵ بهمن، شش ماه گذشته و این یعنی یک هشتم دولت سیزدهم تمام شده، در حالی که هنوز بسیاری از مدیران دولت روحانی تغییر نکردهاند! دولت چشم بهم بزند، یک هشتم از عمرش باقی مانده
▪️از حدود ۳۴۰۰ پست حساس دولت (سازمانها، شرکتها، مؤسسات، معاونین، وزارتخانهها در ستادها و استانها) کمتر از ۵۰۰ مورد تغییر کرده است!
▪️دولت آقای رئیسی اگر میخواهد سیاستهای رئیس جمهور جدید در فرصت باقیمانده محقق شود، به توصیههای وزیر روحانی در سال ۹۲ توجه کند...
✍️ حمید رسایی
🔴 @fasle_bidari
هدایت شده از کانال انقلابی
🔺مرکز تحقیقاتی آلمای اسرائیل در مطلبی به درگیری بین سعودی و ایران و حزبالله در لبنان پرداخته است
🔹نکته جالب توجه استفاده از تصویری بازسازی شده از صحرای کربلاست که در آن جبهه مقاومت در سمت امام حسین (ع) ایران حزبالله لبنان، انصارالله یمن حشدالشعبی عراق، و جبهه کفر صهیونیستها، داعش، سعودی و آمریکا هستند!
🔹ما هم سالهاست همین رو میگوییم نبرد ما با شما نبرد حق و باطل است.
☑️ @enghlaabi | انقلابی
هدایت شده از ❄️ مرکز فرهنگی ❄️خانواده ❄️آذربایجانشرقی ❄️
🍀🌸🌺خاطره ای از حضرت آیت الله صافی گلپایگانی(ره) ، تعدادي از خانمها به محضرشون مشرف شديم، ايشون فرمودن: خانمی اجازه خواست عبای منو ببوسه من به ایشون گفتم این عبای من هیچ قداستی نداره، قداست چادرهای شما خیلی بیشتر از عبای من است، چون بود و نبود عبای من خيلي فرقی نمیکنه ولی بود و نبود چادرهای شما خیلی فرق میکنه، هر قدمی که شما با چادر برمیدارید برای شما فضیلت نوشته می شود.🌹 روحشان شاد🖤
فرمايش اين مرجع عاليقدر براي ما خانمهاي چادری قوت قلبی است.
💞@MF_khanevadeh
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
⚔ مقابله با هزاران چاقو!
📝 مصطفی برزکار
🔰 راهبرد امنیتی آمریکا در دوره بایدن از بین بردن تمرکز امنیتی ایران از طریق ایجاد چالشهای متعدد امنیتی است که نخستوزیر رژیم اشغالگر این رویکرد را مرگ با هزاران چاقو نامگذاری کرد. طراحی این استراتژی بهگونهای صورت گرفته بود که جمهوری اسلامی در چند حوزه دچار چالش شود:
1⃣ - اول، قرار بود با راه انداختن یک جنگ مذهبی در افغانستان، ایران را وارد این معرکه کنند تا بخشی از توان جمهوری اسلامی را مصروف طالبان نمایند؛ و حتی برخی را در داخل تحریک میکردند که به بهانه مقاومت و پنجشیر ... این اتفاق بیفتد که نظام با درایت این موضوع را مدیریت کرد.
2⃣ - دوم، در غرب کشور صهیونیستها مشخصاً بر روی کومله و دموکرات سرمایهگذاری کرده بود که نیروی زمینی سپاه با یک عملیات طوفانی مقرهای این گروهکها را نابود کرده و این توطئه را فعلاً خنثی نمود.
3⃣ - در مسئله آذربایجان گرچه طراحی این بود که تقابل بین ایران و آذربایجان شکل بگیرد؛ اما با ترسیم خط قرمز توسط نیروهای مسلح و البته اقدامات دیپلماتیک، این مسئله هم مدیریت شد.
4⃣ - برنامه دیگر صهیونیستها برای برهم زدن امنیت داخلی ایران، انجام عملیات ایذایی در داخل کشور به دست عوامل خودفروخته است. در این مسیر واردات قاچاق مواد منفجره و سلاح گرم به کشور دنبال میشود و افزایش حجم کشفیات نیروهای انتظامی و نظامی در این حوزه مؤید این نقشه شوم دشمن است.
✅ بنظرم یکی از راهکارهای جهاد تبیین در دهه فجر خوانش چنین دستاوردهایی است تا مردم بدانند این قدرت انباشته ایران اسلامی است که تاکنون توانسته ملت را از این گردنههای سخت عبور دهد.
#ثامن
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
هدایت شده از فصل بیداری
♦️رهبر انقلاب: من هم تزریق نوبت سوم واکسن کرونا را انجام دادم، توصیه میکنم مردم هم حرف پزشکان و متخصصین را گوش کنند
▪️رهبر انقلاب در ابتدای دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش: من مقیدم به شیوهنامههایی که پزشکان اعلام میکنند. بنده تقید دارم، یعنی وظیفه میدانم برای خودم که آنها را عمل کنم و عمل میکنم. اصرار روی ماسک دارم و این نوبت سوم تزریق این واکسن را هم من انجام دادم.
▪️توصیه میکنم به مردم عزیزمان که به هر حرف متخصصین و صاحبنظران این رشته توجه کنند و گوش کنند. آنچه که آنها صلاح میدانند و لازم میدانند انجام بدهند.
🔴 @fasle_bidari
هدایت شده از تخریب چی
🚨 رهبر معظم انقلاب: تهاجم امروز جبهه دشمن یک تهاجم ترکیبی است
فرمانده کل قوا صبح امروز در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
🔹جبههی دشمن امروز دست زده به یک تهاجم ترکیبی، تهاجم دشمن یک تهاجم ترکیبی است؛ یعنی جنبهی اقتصادی در آن هست، جنبهی سیاسی در آن هست، جنبهی امنیتی در آن هست، جنبهی رسانهای در آن هست، جنبهی دیپلماسی در آن هست. از همه جهت یک حملهی ترکیبی دستهجمعی را شروع کردند، ما هم در مقابل بایستی حرکتمان حرکت ترکیبی باشد. از همه جهت بایستی تلاش کنیم.
#جنگ_ترکیبی
✍ تخریبچی
🚨تخریبچی، کانال اخبار خاص
🆔 @takhribchi110
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹 تداوم انقلاب در گروی حضور مردم
#سیدمحمد_سعید_مدنی
🔸 1- «سیاست علی(ع) چرا انعطاف نمیپذیرفت؟ هدفش که مقدس بود، در اینکه شکی نیست. پیشنهاد «ابنعباس»ها مگر چه بود؟ پیشنهاد
«مغیره بنشعبه»ها چه بود؟ همین مغیره بن شعبه ملعون که بعدها جزو اصحاب معاویه و از دشمنان علی(ع) شد، در اول خلافت امیرالمومنین(ع) آمد و با امام صحبت کرد و سیاستمدارانه پیشنهاداتی به امام کرد: اول پیشنهاد کرد که بهعقیده من شما فعلا در مورد معاویه یک کلمه حرف نزنید. او را تثبیت کنید یعنی او را مانند همه افراد دیگر که لایق حکومت هستند، فعلا تثبیت کنید و بگذارید خیالش راحت شود و همین که اوضاع برقرار شد، یکمرتبه برکنارش کنید.
امام فرمود: من چنین کاری نمیکنم برای اینکه اگر بخواهم معاویه را ولو برای مدت موقت، تثبیت بکنم، معنایش اینست که من معاویه را - ولو در این مدت موقت - صالح میدانم و من او را صالح نمیدانم. در این زمینه هم به مردم نه دروغ میگویم و نه تقیه میکنم.» (استاد شهید مرتضی مطهری، سیره نبوی،ص59)
2- یکی از اولین اقدامات حضرت علی(ع) پس از به خلافت رسیدن، برکناری کارگزاران و عزل مدیرانی بود که در دورههای قبل، عملکرد و کارنامه قابل قبولی از خود بهجای نگذاشته بودند، و در هرحال مردم از آنها رضایت نداشتند. اینگونه مدیران یا از لیاقت و کفایت لازم برای اداره امور مردم و جامعه بیبهره بودند و یا عناصر و آدمهایی بودند که فسق و فسادشان آشکار و بر همگان ثابت شده و اصلا یکی از اصلیترین دلایل قیام مسلمین که منجر به قتل خلیفه سوم شد، وجود همین دسته از مدیران در راس امور حکومتی و اجرایی و متاسفانه اصرار بر حفظ آنها بر مناصب مدیریتی بود...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/236213
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
🔰 رهبر انقلاب، امروز: جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است. ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
هدایت شده از بیداری ملت
🔴کانال «جبهه اصلاح طلبان ایران»، شریک جرم در قتل مونا (غزل) حیدری را معرفی کرد: ۱- پیامبر اکرم (ص)، ۲- سپاه پاسداران، ۳- ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر!
🔹اما عجیب اینجاست، این کانال که خود را صاحب علم و فهم میداند، حتی یک تحقیق ساده درباره مرحومه حیدری نداشته و اصلا نمی داند که نام وی «مونا» نبوده و «غزل» بوده است.
🔹توهین اصلاحات به مقدسات و نهادهای مردمی دارای سابقه است که با کوچکترین جستجو در فضای مجازی می توان نشخوارهای ذهنی برخی از اصلاح طلبان علیه دین را کشف و بررسی نمود.
🔹این پست توهین آمیز اگرچه پس از چند دقیقه حذف شد، اما کمترین تحقیق درباره «غیرت» و «همسرداری» نشان می دهد که «غیرت» با «قتل» دو مقوله جدا از هم است که فرسنگ ها از هم فاصله دارند و اینکه به واسطه یک حادثه تلخ، عده ای در صدد «تخریب غیرت» برآیند، حادثه ای تلخ تر است که البته ریشه «این دو حادثه تلخ» را باید در دوم خرداد۷۶ تا خرداد۸۴ جست و جو کرد؛ سال هایی که عده ای غرب زده، به نام آزادی، دین را له کردند و بی تقوایی را جایگزین آن کردند و «غیرت» و «تقوا» را مساوی با «جهالت» قلمداد کردند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از معیار
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | حجت تمام! / جهاد تبیین؛ فریضه قطعی و فوری
🍃🌹🍃
🔻 در یکی دو ماه گذشته این چندمین بار است که رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا از اهمیت، ضرورت و قطعیت جهاد تبیین سخن گفته و بر آن تاکید کردند:
1⃣ حال که ارتش نظامی و اقتصادی نظام سلطه در مقابل ایران کم آورده، لشکر رسانهای آن مامور هجمه تبلیغاتی و جنگ روایتی علیه ملت ایران شده، لذا جهاد تبیین ضرورتی مضاعف یافته است.
2⃣ اغلب کارگزاران حکومتی کمتر به ارتباط مستقیم با مردم میاندیشند، بیتردید یک گام اساسی در جهاد تبیین، حضور مسئولان دستگاههای مختلف در میان مردم و پاسخگویی به مطالبات و سوالات و رفع شبهات آنها است و بسیج میتواند زمینه این امر را فراهم کند.
3⃣ با فرمایش دیروز رهبری مبنی بر "جهاد تبیین، یک فریضه قطعی و فوری"، حجت بر مسئولان دستگاههای مختلف و همه حوزه های مقاومت و پایگاه های بسیج و ائمه جماعات مساجد تمام است، لذا آنها باید با برنامهریزی دقیق و استفاده از همه ظرفیتهای موجود، اولویت خود را در اجرای این فرمان قرار دهند.
✍دکتر قاسم حبیبزاده
#ایران_قوی | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از بیداری ملت
🚨اورژانس #جهاد_تبیین
🔻اعلام #فوریت جهاد تبیین توسط رهبر انقلاب نشانه وقوع یک حمله چند وجهی، سنگین و خطرناک توسط رسانههای دشمن و غربگرایان داخلی است.
🔻در این جهاد فوری، فقط انقلابیهای واقعی را در میانه میدان خواهید دید نه قرارگاههای مختل و نه حتی مدعیان جناح راستی!
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/917307426Ceae7e94949
هدایت شده از بیداری ملت
🔴مستثنی شدن نمایندگان مجلس از انتشار حقوق تکذیب میگردد.
در برخی خبرها آمده بود که نمایندگان مجلس خود را از انتشار حقوق مستثنی کردهاند. در گزارش کمیسیون تلفیق مجلس چنین چیزی وجود ندارد.
رییس کمیسیون تلفیق نیز در جلسه نهایی کمیسیون اعلام کرد که در گزارش تلفیق چنین چیزی وجود ندارد.
✍️مجتبی رضاخواه
✍️بیداری ملت
@bidariymelat