فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢غیرت این نوجوان مصری که سوراخی در دیوار مرزی مصر و غزه ایجاد کرده و به ساکنین غزه نان می رساند از تمام حکام عرب بیشتر است.
می گوید تا امروز به این شیوه بیش از هزار نان به دست ساکنان غزه رسانده است.
#طوفان_الاقصی
┄┅═✧☫ایرانِبیدار☫✧═┅┄
@irane_bidar
بیانیه جبهه متحد گام دوم انقلاب اسلامی به مناسبت سالروز حماسه ۹ دی
بسم الله القاصم الجبارین
آنگاه که ایادی داخلی دشمنان با همدستی اشرافیت، بر جمهوریت مردم تاخته بودند و آنگاه که یزیدیان زمان ، آثار و نمادهای دینی مردم و ملت مسلمان از جمله مساجد و بیرق های حسینی را به آتش نمرودیان می سوزانیدند.حماسه ملت قهرمان و دانش آموختگان مکتب حسینی در نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ پاسخی کوبنده به فتنهگران و پشتیبانان خارجی آنان و حرکتی بهیادماندنی و جاودان در تاریخ ایران اسلامی ، بلکه در کل تاریخ بشریت به ثبت رسید، و بار دیگر این آیت الهی متبلور گردید که « جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا».
آری نهم دی از درخشانترین روزهای حیات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، و مظهر نفوذناپذیری جمهوری اسلامی ایران در برابر فتنههای استکبار جهانی و تجلی بصیرت و زمانشناسی آحاد ملت شریف ایران اسلامی و میثاق امت با ولایت است.
و در این میان، آفرین بر ملت قهرمان تبریز خالق حماسه ۲۹ بهمن، که در هشتم دیماه و یک روز پیشروتر و پیشگام تر از کل ایران به حرکت درآمده و ملت ایران را بار دیگر به وجد در آوردند. و الحق که انتظار از «آذربایجان سر ایران » همین بوده و است و تا باد چنین بادا.
جبهه متحد گام دوم انقلاب اسلامی ضمن پاسداشت این روز بزرگ، با برگزاری نشست ها و همایش های بصیرتی در محافل و مساجد محلات امید وار و آرزومند است، ملت قهرمان پرور آذربایجان علاوه بر مشارکت جدی در مراسمات تجلیل و تعظیم این روز بزرگ،در انتخابات پیش رو نیز حماسه ای بزرگ رقم زده و نقش راهبری و پیشگامی آذربایجان را همچون گذشته حفظ و در معرض تماشای جهانیان قرار دهند.
ان شاءالله
جبهه متحد گام دوم انقلاب اسلامی
۱۴۰۲/۱۰/۷
آیت الله حائری شیرازی (ره) :
🔸 زودتر از امام به رکوع نرو
🔹آیۀ یأس خواندن، مثل زهرمار است. یک قطرهاش برای اینکه چهل نفر را از بین ببرد کافی است.
در جلسهای یکی از آدمهای بسیار مخلص، وقتی میخواست مشکلات را بگوید، نود و نه درصد سخنانش سخن از نارسایی ها، کمبودها و کم کاریها بود. گفتم: آقا! این رهبر را که گذاشتهاند، امام شماست. لااقل، همان رفتاری که با امام جماعتتان میکنید، با او هم بکنید. یک نفر وقتی به عنوان امام جماعت به نماز میایستد، با او چه رفتاری میکنید؟ زودتر از او به رکوع نمیروید. وقتی هم به رکوع رفت، معطل نمیشوید و خودتان را به او میرسانید. زودتر هم سر از رکوع بر نمی دارید.
این رهبر یعنی امام؛ یعنی حداقل امام جماعت. رفتار و گفتارش را جلویت بگذار و نگاه کن. نود و نه درصد آن، «میتوانید» است، «میشود» است، «شدنی» است، «قوت قلب» است، «روحیه دادن» است، «جرأت دادن» و «جسارت دادن» است. گاهی هم یک اشاره میکند و اخطاری می دهد. آن وقت شما عکس این را انجام میدهید.
گفتم: در مؤسسه رازی برای اینکه بتوانند پادزهر درست کنند و سرمسازی کنند، مارها را تربیت میکنند و زهرشان را میگیرند. ماری را جلوی من آوردند و زهرش را به من نشان دادند. شاید کمتر از یک گرم بود. گفتند: این زهر برای کشتن هشتاد نفر کافی است!!
آیۀ یأس خواندن، مثل زهرمار است. یک قطرهاش برای اینکه چهل نفر را از بین ببرد کافی است.
💢تکنیک حُسنجویی!
🔹حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی پیش از ظهر پنجشنبه گذشته در ادامه برنامههای سفر دولت سیزدهم به استان گلستان، در اجتماع مردم شهر گرگان اظهار کرد: «دشمن امید مردم را نشانه گرفته است و میخواهد امیدها را به ناامیدی تبدیل کند، اما کار ما در دولت و هر کسی که در هر سنگری حضور دارد، امیدآفرینی است. باید تلاش برای همه تلاشگران در همه بخشها امیدآفرینی باشد.» در بیانیه گام دوم انقلاب آمده است: «نخستین توصیه من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون آن هیچ گامی نمیتوان برداشت. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شماست.»
🔸ما در انقلاب و نظاممان رستم زیاد داشتهایم و داریم؛ اما فردوسی نداریم یا کم داریم. برای عرصه پیشرفت کشور و تبیین دستاوردهای نظام به روایت صحیح و سریع توأم با تکنیک حُسنجویی نیاز داریم. راهاندازی و تقویت اردوی راهیان پیشرفت استانی افزون بر سطح کشوری با نماد «ما میتوانیم» و متناسب با مخاطبان نسل جدید (استادان، دانشجویان، دانشآموزان و...) تقویت ضمانتهای اجرایی برای مواردی، همچون ترک فعل مسئول، قانون سوتزنی، تکریم ارباب رجوع و... میتواند مکملهای احسنی برای تکنیک حسنجویی باشد.
🔹برای مسئله امیدآفرینی میتوان دو ساحت عمل و احساس را تعریف کرد. امیدآفرینی زمانی معنا دارد که عملی رخ داده باشد یا کاری صورت گرفته باشد تا بشود آن را به گونهای مناسب بازنمایی کرد و احساسی آفرید. در واقع، در ساحت عمل، مخاطب امیدآفرینی مسئولان، متولیان و کارگزاران هستند و در ساحت بازنمایی و ایجاد احساس، مخاطب امیدآفرینی «رسانه» است. طبیعتاً اگر هر یک از این دو ساحت مأموریت خود را به درستی انجام ندهند، امیدآفرینی به درستی شکل نخواهد گرفت.
🔸در تکنیک حسنجویی و حسنگویی باید به این نکته نیز توجه داشت که یکی از عملیاتهای روانی که در وضعیت کنونی به صورت کاملاً پنهان درحال انجام است و در فضای مجازی و رسانههای معاند تبلیغ میشود، بالابردن سطح انتظارات از دولت فعلی است. این گفتمان مأیوسسازی که برخی افراد با نیت سوء در داخل نیز تبلیغ میکنند، قصد دارد سطح انتظارات مردم را چنان بالا ببرد که دولت با هر میزان موفقیت در پاسخگویی آن با مشکل مواجه باشد؛ در مواجهه با این هجمه، تشریح وضعیت موجود، توجه به سطح انتظارات از دولت، ذائقهسنجی مخاطب، انتخاب و ارائه برنامههای تحولی، اثربخش و متناسب با نیاز و ذائقه جامعه مخاطب از سوی متولیان رسانهای و اجرایی مورد انتظار است.
🔹امروز واقعیتهای عینی ایران اسلامی در درون خود پیام امید و امیدواری را به همراه دارد، به شرط آنکه این واقعیتها به شکل صادقانه و هنرمندانه به مردم منتقل شود و به صورت شفاف و صریح در اختیار مردم قرار بگیرد.
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلاح طلبی در ۳:۳۰ دقیقه
عوام و خواص شان همینگونه فکر میکنند
و بعد از گرفتن دیپلم اصلاح طلبی وارد دانشگاه براندازی و اپوزسیون میشوند
😂😂
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیات حضور یک خرابکار هلندی در پروندۀ استاکسنت
▪️در گزارشی که نشریهای هلندی منتشر کرده، اطلاعات جدیدی از پروندۀ خرابکاری استاکسنت افشا شده. در این گزارش آمده که یک مرد هلندی ویروس را وارد نیروگاه هستهای نطنز کرده و ۲ هفته پس از آن در تصادفی در دبی کشته شده است.
🔴به کمپین فصل بیداری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d