5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖 تلاوت دلنشین بخشی از آیه ٣۵ سوره مبارکه نور.
⬇️ متن و ترجمه:
🔅 اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ ۖ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ ۚ نُورٌ عَلَىٰ نُورٍ ﴿۳۵﴾
🔸 خدا نور (وجودبخش) آسمانها و زمین است، داستان نورش به مشکاتی ماند که در آن روشن چراغی باشد و آن چراغ در میان شیشهای که از تلألؤ آن گویی ستارهای است درخشان، و روشن از درخت مبارک زیتون که (با آنکه) شرقی و غربی نیست (شرق و غرب جهان بدان فروزان است) و بیآنکه آتشی زیت آن را برافروزد خود به خود (جهانی را) روشنی بخشد، پرتو آن نور (حقیقت) بر روی نور (معرفت) قرار گرفته است.
🌏📡#ملایر_ما
@Malayerema
از گناهى كه كوچك مى شمرى بترس!
#نهج_البلاغه
▫️أَشَدُّ الذُّنُوبِ مَا اسْتَخَفَّ بِهِ صَاحِبُهُ؛
🟠سخت ترين گناهان، گناهى است كه گناهكار آن را سبك شمارد
📘#حکمت_477
🌏📡#ملایر_ما
@Malayerema
#دانش_حقوق
🔴آیا متهم و مجرم هردو یکی هستند؟
خیر متهم کسی است که به او تهمتی زده اند و هنوز معلوم نیست کار خطایی کرده است یا خیر و دادسرا در اطراف ان مشغول تحقیق است و تا موقعیکه دادگاه حکم به تقصیر و مجازات نداده است او را متهم میدانند ولی وقتی برای دادگاه ثابت شد که عمل او خلاف قانون و جرم بوده است و دادگاه حکم به گناه کاری و مجازات او داد و این حکم در دادگاههای بالاتر قبول و قطعی شد آن وقت این شخص را میگویند مجرم است یعنی جرمش ثابت شده است.
🌏📡#ملایر_ما
@Malayerema
‼️احکام نجاسات
۱. خوردن و آشامیدن چیز نجس حرام است. همچنین خورانیدن آن بر کسی که از نجاست آن خبر ندارد، نیز جایز نیست، ولی اگر انسان ببیند کـسی غــذای نجسی را میخورد یا با لباس نجس نماز میخواند، لازم نیست نجس بودن آن را به او بگوید.
۲. آگاه کردن کسی که لباس را میشوید از نجاست لباس، لازم نیست، ولی صاحب لباس تا یقین به طهارت آن حاصل نکند نمیتواند آثار طهارت بر آن مترتب سازد.
۳. هرگاه مهمان یکی از اثاثیههای میزبانش را نجس کند اطلاع دادن به میزبان در غیر از خوردنی و آشامیدنی و ظرفهای غذا، لازم نیست.
📕منبع: leader.ir
🌏📡#ملایر_ما
@Malayerema