اگر میخواهید بنیه بدنی کودک بالا برود برنج رابا آب گوجه،کنجد وحبوبات غنی کنید! سالمترین نوع برنج، کته است چون آب برنج که غنی از ویتامینها به ویژه ویتامین B است، در برنج باقی میماند!
@mama_bardari👼
#سیاتیک_در_بارداری
سیاتیک مشکلی است که با رشد رحم بر پشت و منطقه لگن فشار وارد می کند. هنگامی که اعصاب پشت شما و پاها تحت فشار باشند باعث فشار بر استخوان لگن می شوند. این مسئله باعث:
بی حسی پا و پشت درد شدید در قسمت پشت و پاها
می توانید از روش های زیر برای حل مشکل سیاتیک استفاده کنید:
✔️مدت زیادی ننشینید.
✔️در قسمت های دردناک کیسه آب گرم یا پک یخ استفاده کنید. هر دو باعث آرامش می شوند.
✔️سعی کنید زیاد خم نشوید.
✔️ سعی کنید با بالشت ها آرامش خود را فراهم کنید.
✔️می توانید از ماساژ استفاده کنید.
✔️سنگینی بلند نکنید
✔️نگران دردهای شدید دوران بارداری نباشید زیرا پس از زایمان از بین می رود.
@mama_bardari👼
#پسرانه
#فرزاد
به معنای با فر و شکوه زاده شده
#فرزاد
فراوانی این اسم در ایران 94250 نفر
@mama_bardari👼
یکی از بهترین راه مقابله با کودک لجباز دادن حق انتخاب به اوست..
مثلا به جای اینکه بگوییم حتما این لباس را بپوش چند مدل لباس مناسب را در اختیارش می گذاریم می گوییم که یکی را انتخاب کند.
@mama_bardari👼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐ شب بهانه قشنگیست برای سکوت
🌺 طبیعت هم ساکت است
⭐️ و به صدای خدا گوش میدهد
🌺 سکوت کنیم تـا صدای خدا را بشنویم
🌙 شبتون معطر به عطر گل و در پناه خدا
😊مصرف فولیک اسید در دوران بارداری:👇
👈مصرف فولیک اسید را باید قبل از بارداری شروع کرد تا بهترین اثر را داشته باشد تا چهار ماهگی ادامه داشته باشند(بسته به نظر پزشک).
👈یکی از انواع ویتامین های گروه B است که عملکرد سیستم عصبی و خون به این ماده معدنی مربوط می باشد.
👈 تشکیل قلب و سیستم مغزی نوزاد از ۳-۴ هفته اول بارداری شروع میشود. بنابراین خوردن اسید فولیک قبل از بارداری توصیه می شود. مصرف اسید فولیک از متولد شدن نوزاد با نقص هایی در ستون فقرات و نخاع و مغز تا 85 درصد جلوگیری می کند.
👈همچنین اسید فولیک در برخی مواد غذایی مثل جگر، عدس، سبوس برنج، آرد سویا، لوبیا قرمز، بادام زمینی، اسفناج، شلغم، گندم و کدوحلوایی، گوشت بدون چربی، سبزیجات، میوه های خشک، آجیل، اسفناج، کلم، نخود سبز، نخود،موجود می باشد.
@mama_bardari👼
کیست تخمدان چیست⁉️
🚺 کیست ها کیسه های کوچک پر از مایع هستند که در تخمدانها رشد می کنند و در اکثر موارد وجود آنها بی ضرر است اما بعضی از آنها باعث ایجاد مشکلاتی میشوند
✅ کیست تخمدان در بین خانمها امری شایع است که ممکن است در تمام سنین با آن روبرو شوند.
⬅️ انواع مختلف کیست تخمدان:
🔺الف) کیست های فانکشنال:
کیست های فانکشنال بر دو نوع هستند: ➖کیست های فولیکولی
➖کیستهای لوتئال
🔺 ب) کیست های پاتولوژیک
این نوع کیست ها نیز بر دو نوع هستند:➖کیست درموئید
➖کیست آدنوما
❌درمان: اگر کیستهای تخمدان به خودی خود از بین نروند و یا بزرگتر شوند پزشک برای کوچک شدن یا از بین رفتن روشهای درمانی مانند قرص ضدبارداری، و.... پیشنهاد میکند.
@mama_bardari👼
🍃🍄اگه نگران اضافه وزن توی بارداری هستید اول از همه باید بدونید که بارداری به طور طبیعی چند کیلو اضافه وزن رو داره و اضافه وزن ایده ال در این دوره بین 9 تا 12 کیلو هست و بهتره در 6 ماه اول بیش از 5 کیلو چاق نشید یعنی مثلا توی سه ماهۀ اول بارداری فقط باید یک تا ۲ کیلوگرم وزن اضافه کنید و بعد به طور متوسط هفتهای نیم کیلوگرم اضافه کنید. تا 14 کیلو اضافه وزن هم خطری نداره ولی بین 20 تا 30 کیلو امکان خطر دیابت، فشار خون یا مشکلات عروقی رو بالا میره.
🍃بهتره روزانه 3 وعدهی اصلی و یک میان وعده داشته باشید و خیلی مهمه که تغذیهی متنوعی داشته باشید وخوردن این مواد غذایی میتونه توی وزن گیری نوزاد خیلی مفید باشه:
نان غلات، چربیهایی مثل روغن زیتون، هفته ای یکی دوبار مصرف ماهی، مصرف پروتئین مثل گوشت قرمز ، زرده تخم مرغ ، کلسیم منیزیم و فیبر، میانوعدههایی مثل آجیل، کشمش، نان و پنیر، ماست، کره بادام زمینی( در میان وعده)، سبزیجاتی مثل اسفناج، حبوباتی مثل عدس و لوبیا، اسید فولیک ویتامین B12 و E و D
@mama_bardari👼
سونوگرافی واژینال باعث سقط نمیشود❌
در سونوگرافی واژینال مانند تست پاپاسمیر، دستگاه سونوگرافی داخل واژن قرار داده میشود. انجام این سونوگرافی معمولا از معاینه زنان راحتتر است اما متاسفانه خیلیها بهخصوص خانمهای باردار میترسند مبادا باعث سقط جنین شود درحالیکه چنین خطری وجود ندارد و بررسی بعد از بارداری با IVF، تشخیص بارداری خارج از رحم و تشخیص بارداری در هفته پنجم فقط از طریق سونوگرافی واژینال امکانپذیر است. در حقیقت با این روش میتوان بارداری را یک هفته زودتر از سونوگرافی شکمی تشخیص داد. اما تودهها یا فیبرومهای خیلی بزرگ با سونوگرافی واژینال قابل تشخیص نیستند زیرا از دیدرس آن دور میشوند بنابراین فقط با کمک سونوگرافی شکمی میتوان به وجود آنها پی برد. روی هم رفته سونوگرافی واژینال و شکمی مکمل یکدیگر هستند. بهتر است بدانید معاینات زنان از جمله سونوگرافی، معاینه سینه، پاپاسمیر و همچنین جراحیهای زنان همگی باید بعد از اتمام قاعدگی انجام شوند.
@mama_bardari👼
💟تغییر موقعیت جنین بریچ با روش های خانگی و تا چه زمانی روش های خانگی جواب میدهد؟
#جنین_بریچ
جنین در هفته های مختلف بارداری چندین بار میچرخد ، حدود 3 درصدنوزادان در وضعیت سربه سمت بالا و برعکس موقعیت صحیح زایمان تا زایمان باقی میمانند و جنین بریچ نامیده میشوند که در معرض خطر بیشتری برای مشکلات خاص مانند دیسپلازی هیپ(دررفتگی لگن) و فقدان اکسیژن در مغز در طی تولد هستند. روش های مختلفی می توانند به طور طبیعی یک جنین را به موقعیت صحیح برای زایمان تغییر دهد مادر بین هفته های 30 تا 37 فرصت دارد که با تکنیک های خانگی شامل تمرین های خاص، کمپرس گرم و سرد موقعیت جنین خود را تغییر دهد. پس از 37 هفته، برای تغییر موقعیت باید از پزشک کمک بگیرید
در حالت نوزادان بریچ زایمان به روش سزارین بسیار امن تر از زایمان طبیعی است
@mama_bardari👼
سرگیجه های دوران #بارداری، چه علتی دارد؟
🔸حدود هفته 12 بارداری یا در سه ماهه دوم بارداری، رحم در حال رشد میتواند به عروق خونی بدن مادر فشار وارد کند و علت سرگیجه در بارداری باشد به خصوص هنگامی که مادر به پشت بخوابد.
🔹سطح بالای پروژسترون نیز میتواند سبب شل و باز شدن عروق خونی شود، که در نتیجه گردش خون به سمت جنین افزایش یافته اما در بدن مادر باردار کاهش می یابد و سبب کاهش فشار خون میگردد. این مساله باعث میشود خون کمتری به مغز برسد و در نتیجه احساس سرگیجه ایجاد شود
🔸از دیگر علت سرگیجه در بارداری، افت قند خون یا از دست دادن آب بدن است
🔹یکی دیگر از احتمالات احساس ضعف در دوران بارداری این است که بدن در این دوران به علت نیاز جنین، گرم و پر حرارت و در حال صرف انرژی بیشتری است. بنابراین اگر زمان طولانی در اتاق بیش از اندازه گرم و گرفته سپری کنید، و علاوه بر آن لباس های تنگ و خیلی گرم نیز پوشیده باشید، ممکن است احساس سبکی در سر و سرگیجه ایجاد گردد.
@mama_bardari👼
🍂🌸🍃🍂🍁🍃🍂🍁🍃🍂
🌼🍂🍃🍁
🌺🍃🍂
🍀✨
⚠️بارداری احتمال عفونت ادراری را افزایش میدهد
علائم عفونت ادراری که مثانه را نیز درگیر کرده است عبارت اند از درد، ناراحتی، یا سوزش در هنگام ادرار كردن؛ ناراحتی لگنی یا درد ناحیه تحتانی شكم (اغلب درست بالای استخوان عانه)؛ احساس نیاز مكرر و غیر قابل كنترل به ادرار كردن، حتی هنگامیكه مقدار بسیار كمی ادرار در مثانه وجود دارد؛ و ادرار كدر یا بد بو، و تب و لرز
در صورت مشاهده هر یك از این علائم به پزشك مراجعه كنید زیرا عفونت مثانه در صورتیكه درمان نشود می تواند سبب عفونت كلیه و زایمان زودرس شود
علائم انتشار عفونت به كلیه ها (كه نیازمند مراجعه اورژانس است) عبارتند از تب بالا (اغلب همراه با لرز و تعریق) درد در ناحیه كمر یا پهلو، درست زیر دنده ها در یك طرف یا بصورت دو طرفه (و احتمالاً در شكم)؛ تهوع و استفراغ؛ و احتمالاً وجود خون در ادرار.
@mama_bardari👼