سزارین، چه مضراتی برای بدن دارد⁉️
🔻ام اس
🔻کم خونی
🔻دیسک کمر
🔻ریزش مو شدید
🔻یبوست و بواسیر
🔻نفخ شدید و ورم معده
🔻افسردگی بعد از سزارین
🔻درد مفاصل و روماتیسم
🔻کسالت و رخوت خواب آلودگی
🔻شکم دردهای بی مورد
🔻بزرگ شدن شکم
🔴 زنان ایرانی جز بیمارترین زنان دنیا هستند یک دلیل شایع آن سزارین است❗️
@mama_bardari👶
🔴🔴🔴🔴 رژیم غذایی برای آقایان برای فرزند #پسر
(از 3 ماه قبل از آمیزش)
1-مصرف مواد پروتئینی:
✅گوشت شتر،دل وجگروزبان گوسفند، گوشت گوسفند ،دل وجگر مرغ، مرغ بلدرچین ، ماهی (ماهی آزاد –قزل آلا) ، میگو با ادویه فراوان، خاویار،همبرگر،زرده تخم مرغ رسمی، تخم بلدرچین ، گوشت بوقلمون، از حبوبات فقط (نخود – لوبیا- باقلا) پیازخام همراه غذا همیشه
2-مصرف ادویه جات
✅(فلفل سیاه – زعفران – دارچین – جوزهندی- هل سبز- زنجبیل) داخل غذا
3 –سبزیجات
✅مصرف پیاز خام یا سیر خام وسبزیجات تازه همراه غذا
4- معجون افلاطون: سه روز در هفته
✅طریقه درست کردن: یک لیوان شیرموز یا شیرنارگیل یا شیرهویج با 2قاشق غذاخوری معجون هفت مغز(پسته خام – مغز فندق تازه- مغز گردو- بادام- بادام زمینی –بادام هندی –کنجد –نارگیل تازه برای شیرین کردن از عسل مرغوب استفاده کنید ودر دستگاه مخلوط کن خوب بزنید) وهمراه2عدد تخم بلدرچین میل کنید.
5- مصرف زعفران –دارچین – زنجبیل- جوز هندی به صورت دمکرده با چای + نبات
6- روزی یک لیوان عرق کاسنی با عسل، هرشب نیم ساعت قبل از خواب یک استکان عرق بهار نارنج با نبات میل کنید.
7-مصرف میوه ها:
✅انار- انبه – انگور – کشمش – ویا شیره انگور – انجیر تازه وخشک –موز –خرما وشیره خرما- عسل –نارگیل – وشیره میوه نارگیل – آب هویج- زردآلو (کمپوت یا کشته) –زرشک – لیموترش – گریف فروت –نارنگی – کیوی –خرمالو-( آب سیب یا کشته سیب) –آلبالو خشکه –آلو بخارا – به- خربوزه- گلابی آناناس- هندوانه – طالبی-
7- مصرف لبنیات: کره بادام زمینی – خامه عسلی یا خامه نارگیل – کره گوسفندی- کره –شیر
🔴توجه :بهتر دوغ وماست استفاده نشود .
✅مربای بالنگ – مربای عسل وگردو- مربای شقاقل- مربای هویج
@mama_bardari👶
درد زایمان در چه زنانی بیشتر است؟
🔻👈درد زایمان برای مادرانی که دچار کمبود ویتامین D هستند بیشتر است، زنان باردار با سطح پایین ویتامین D، درد بسیاری در حین زایمان متحمل میشوند، کمبود ویتامین D عاملی برای بروز افسردگی و درد است.
@mama_bardari👶
🔴 در #بارداری كمتر #قهوه بخوريد
در ماههاي بارداري قيد خوردن قهوه و نسكافه را بزنيد. شما در اين ماهها تنها ميتوانيد 200 ميليگرم كافئين در روز مصرف كنيد و اگر بيشتر از اين ميزان نوشيدني كافئيندار در برنامه غذاييتان بگنجانيد، نوزادي كموزن را به دنيا ميآوريد يا باعث سقط جنينتان ميشويد اما نوشيدنيهاي حاوي كافئين تنها در درازمدت بر سلامت جنين اثر نميگذارند، متخصصان ميگويند در همان لحظهاي كه نوشيدني به بدن شما وارد ميشود، جنينتان احساس بيقراري ميكند و در رحم شما آرامشش را از دست ميدهد پس حتي اگر تصور ميكنيد ميزان كافئين مصرفيتان نميتواند باعث مرگ جنين شود، براي حفظ آرامش او قيد قهوه و نسكافه را بزنيد.
@mama_bardari👶
علائم آبله مرغان در بارداری چیست؟
👈اولین علامت آبله مرغان در بارداری تب است. ممکن است علایمی مثل خستگی، سرفه یا آبریزش بینی هم داشته باشید. تا اینجا علایم شبیه سرماخوردگی است
اما معمولا یک یا دو روز بعد از شروع تب یا آبریزش بینی روی بدنتان دانههایی مشاهده میکنید که به سرعت ترشح پیدا میکنند. دانههای آبله مرغان اول در سر و گردن مشاهده میشوند و بعد در تمام بدن پخش میشوند. این دانهها معمولا خارش زیادی دارند.
@mama_bardari👶
💢 پیشگیری از سقط جنین، میوه طلایی!
🔺👈مصرف «به» برای زنان باردار توصیه شده چون علاوه بر اینکه طبق روایات باعث می شودکودک زیبا و خوش خلق شود به تقویت رحم زن کمک کرده و مانع سقط جنین می شود.
🔺👈مصرف میوه «به» باعث رفع حالت تهوع شده و علاوه بر اینکه مصرف و بوئیدن آن موجب نشاط و تقویت قلب و مغز میشود، برای رفع بیخوابی و عصبانیت نیز کاربرد دارد.
@mama_bardari👶
برای جلوگیری از عوارض احتمالی #دندان_گیرها در زمان لزوم برای کاهش درد لثه نوزاد هنگام دندان در آوردن از هویج یخزده درون فریز استفاده کنند
@mama_bardari👶
#داروهای_باروری عبارتنداز‼️
#کلومیفن 💊
این دارو به صورت #خوراکی استفاده می شود و در زنانی که دچار
#سندرم_تخمدان_پلی_کیستیک و یا دیگر نارسایی تخمدانی هستند، باعث تحریک #تخمک گذاری می شود.
این دارو منجر به #رهاسازی #هورمون های LH و FSH از #غده #هیپوفیز می شود و این دو هورمون نیز باعث رشد #فولیکول #تخمدانی، یعنی فولیکولی که حاوی تخمک است، می گردند.
#گنادوتروپین_های_انسانی یا #HMG 💊
این داروی #تزریقی برای زنانی استفاده می شود که به #دلیل #نارسایی_غده_ی_هیپوفیز، تخمک گذاری #ندارند. #بر_خلاف داروی #کلومیفن که غده هیپوفیز را تحریک می کند، این دارو و دیگر #گنادوتروپین_ها به طور مستقیم تخمدان ها را تحریک می کنند. این دارو شامل هورمون های #LH و FSH# می باشد.
هورمون #تحریک_کننده_فولیکول یا #FSH 💊
#عملکرد_FSH ، #تحریک_تخمدان ها به منظور #رشد و #تکامل فولیکول های حاوی تخمک است.
#گنادوتروپین_های_جنین_انسانی یا #HCG 💊
این دارو در ترکیب با #کلومیفن، #HMG و #FSH استفاده می شود. این دارو باعث #تحریک_فولیکول برای رهاسازی تخمک می شود.
#آنالوگ هورمون آزاد کننده #گنادوتروپین (GnRH) ♻️
این درمان برای زنانی استفاده می شود که #سیکل_های_نامنظم #تخمدانی و یا #تخمک_گذاری #نابالغی را قبل از رسیدن کامل فولیکول دارند.
#متفورمین (گلوکوفاژ) 💊
این داروی خوارکی باعث #افزایش #میزان_تخمک_گذاری می شود. این دارو #زمانی #استفاده می گردد که #مقاومت به #انسولین، #علت #ناباروری #باشد. مقاومت به #انسولین در ایجاد سندروم تخمدان پلی کیستیک نقش دارد.
#بروموکریپتین 💊
این دارو برای زنانی استفاده می شود که به دلیل داشتن #پرولاکتین #بالا، #سیکل های #تخمک_گذاری #نامنظمی دارند. #پرولاکتین هورمونی است که در زنان شیرده #باعث_تولید_شیر #میشود. #بروموکریپتین تولید هورمون پرولاکتین را مهار می کند.
#مهار_کننده_های_آروماتاز 💊
#آروماتاز آنزیمی است که تبدیل #تستوسترون را به ترکیب آروماتیک #استرادیول تسریع می کند. این دسته از داروها در #درمان #سرطان پیشرفته ی #سینه به کار می روند. گاهی اوقات پزشکان این دارو را برای زنانی که تخمک گذاری ندارند و به درمان #کلومیفن #سیترات نیز پاسخ نداده اند، استفاده می کنند.
این گروه از داروها به دلیل عوارض جانبی که دارند، در خیلی از کشورها مورد تایید نمی باشند. این #عوارض_جانبی عبارت هستند از: #نارسایی_های_مادرزادی و #سقط #جنین.
#داروهای_باروری و #خطر_حاملگی های #چند_قلویی: 💊
#داروهای_تزریقی_باروری 💊
، احتمال چند قلوزایی را #افزایش می دهند، ولی داروهای خوراکی باروری مانند #کلومیفن، احتمال #چند #قلوزایی را در حد کمتری #افزایش می دهند. استفاده از این داروها نیاز به کنترل دقیق از طریق آزمایشات خون، آزمایشات هورمونی و اندازه گیری های #اولتراسوند سایز #فولیکول تخمدان دارد.
به طور کلی، هر چه #تعداد_جنین ها #بیشتر باشد، #خطر تولد نوزاد نارس و درد زایمانی #بیشتر است. #نوزادان_نارس در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به مشکلات و بیماری های مختلف هستند. این #خطرات برای #سه_قلوها #بیشتر از دو قلوها و حاملگی های تک نوزادی #است.
زمانی که #چندین_جنین در یک بارداری به وجود می آیند، برداشت یک یا تعداد بیشتری از جنین ها(کاهش بارداری چندقلویی) می تواند #شرایط #بهتری را برای بقای جنین ایجاد کند.
این کار #مشکلات_احساسی جدی ای را برای بسیاری از افراد به وجود می آورد. چنان چه شما و همسرتان می بایستی #تحت_درمان با #داروهای_باروری قرار گیرید، بهتر است قبل از شروع درمان، در رابطه با امکان فوق الذکر با پزشک خود مشورت کنید.
🔴 #جراحی:
#جراحی نیز می تواند یکی از راه های #درمان_ناباروری باشد. مسدود شدن #لوله های_فالوپ #رحم و یا دیگر مشکلات مربوط به #لوله های_فالوپ را می توان از #طریق_جراحی #برطرف نمود. از طریق روش های #لاپاراسکوپی می توان عمل های بسیار ظریف و حساس را در لوله های فالوپ انجام داد.
@mama_bardari👶
#نکته_سلامتی
🔺👈توصیه هایی برای خانمی که دچار رفلاکس #بارداری میشود:
🔸بعد از مصرف غذا دراز نکشد
🔹زمان شام خوردن را به 3 ساعت قبل از خواب موکول کند
🔸از مصرف غذاهایی که رفلاکس را تشدید میکند باید خودداری کرد (قهوه، سس گوجهفرنگی، رب، غذاهای تند، نوشیدنیهای گازدار مثل نوشابه، چای، آب مرکبات، شکلات و غذاهای سرخکردنی)
🔹از پوشیدن لباسهای تنگ بپرهیزند
🔸همچنین سر تخت یا رختخواب خود را 15 تا 20 سانتیمتر بالا بیاورند یا از تشکهایی که حالت شیبدار دارد
🔹خوردن غذا با حجم کم و در وعدههای بیشتر
@mama_bardari👶
✅خونریزی در بارداری
خانم های #باردار در دوران بارداری شان با واکنش های عجیب و شدیدی از بدن مواجه میشوند و اغلب خانم های باردار از این واکنش ها ترس برمیدارند.خونریزی واژن در دوران بارداری یکی از واکنش هایی است که بدن از خود نشان میدهد و باعث میشود ترس بر دل خانم باردار بیفتد.چرا در دوران بارداری از واژن خونریزی داریم؟
اغلب زنان #بارداری که دچار خونریزی واژن می شوند، خصوصا در سه ماهه اول بارداری (هفته های یک تا دوازدهه بارداری)، نوزادانی سالم به دنیا می آورند. با این وجود باید خونریزی از واژن را در این دوران جدی گرفت.خونریزی واژن در دوران بارداری یکی از مشکلاتی است که به شدت خانمها را نگران میکند و اولین چیزی که در این شرایط به آن فکر میکنند سقط شدن جنینشان است. با اینکه از کنار خونریزیهای این دوران نباید به آسانی گذشت اما این اتفاق در این دوران همیشه خطرناک نیست و منجر به سقط نمیشود. بنابراین ما عوامل خونریزیهای بارداری را در دوره های مختلف دوران بارداری برایتان بیان کرده ایم.
@mama_bardari👶
🔴🔴🔴 مصرف چه داروهایی را قبل از شروع بارداری باید قطع کنیم؟
از مصرف بعضی از دارو ها مثل ایزوترتینوئین یا همان آکوتان (برای درمان آکنه)، کومادین (داروی ضد انعقاد برای جلوگیری از لخته شدن خون)، تتراسایکلین (برای درمان آکنه یا عفونت)، والپروئیک اسید(برای صرع)، مهار کنندهACE ( برای فشار خون بالا)، داروهای تزریقی و یا پیشگیرانه مانند Imitrex و پروپرانولول (برای میگرن)، داروهای ضد مالاریا مثل پلاکونیل، دوزهای بالای استروئیدها مانند کورتیزون و پردنیزون (برای لوپوس)، برای اینکه می توانند به رحم آسیب برسانند به طور حتم باید خوداری شود.
⭕️ اما قبل از قطع مصرف داروهای تجویز شده حتما با پزشکتان مشورت کنید.
@mama_bardari👶