eitaa logo
مامان پز😋
1.9هزار دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
4.5هزار ویدیو
26 فایل
اینجا غذاهای خوشمزه رو با شما به اشتراک میذاریم😋😋 امیدواریم لذت ببرید🍮🍯 ارتباط با ادمین، انتقادات و پیشنهادات: @ya_fater12
مشاهده در ایتا
دانلود
چرا همراه کباب، سماق مصرف کنیم ؟🤔 سماق بدلیل خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد از عملکرد ترکیبات سرطان زا که در قسمت های سوخته کباب ایجادمیشود، جلوگیری میکند از آنجا که گوشت مورد استفاده برای طبخ کباب چرب است، سماق موجب کاهش کلسترول و جذب چربی موجود در آن می‌شود
🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃 🌟به رسم هر پنج شنبه🌟 ✨بیاد مسافران آسمونی مون ✨ 💐پنجشنبه هست دسته گلي بفرستيم براي تموم آنهايي كه در بين ما نيستند ولي دعاهاشون هنوز كارگشاست، يادشون هميشه با ماست و جاشون بين ما خاليه، در آخرین روزهفته یادشان را گرامی میداریم وبه روح همه پدران و مادران که دیگر در بینمان نیستند . دلمون خيلي وقتها هواشونو می كنه, امادیدارشون میفته به قیامت, دسته گلي به زيبايي يك فاتحه.. 🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹 🍃🌸🍃 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 http://eitaa.com/joinchat/895811586C49e74b8074
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده رو با هم تفت میدیم به اونا فلفل دلمه ای و ذرت و جعفری و قارچ فراوان اضافه میکنیم. لازانیا رو به همراه روغن و نمک آبکش کرده. سس بشامل:کره رو بهمراه 2قاشق آرد تفت داده و به اون حدود دولیوان شیر اضافه میکنیم تا زمانی که شیر بجوشد و کمی غلیظ شود . اول به کف ظرف مقداری سس میزنیم بعد ورقه های لازانیا را کنار هم میگذاریم روی آن از مواد بعد دوباره سس و پنیر. به این ترتیب 2 یا 3 لایه مواد میگذاریم . لایه آخر سس بشامل بعد پنیر پیتزا میریزیم.
🥣🍰 ۲۰۰ گرم آرد سفيد ۲۰۰ گرم شکر ۷ عدد تخم مرغ ۲/۳ قاشق چایخوری وانيل 🍰ابتدا باید از الک کردن آرد شروع کنیم سپس بعد از جدایی زرده از سفیده، سفيده را به قدری هم میزنیم تا پف کند و همزمان نیمی از شکر را آرام آرام به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. از طرف دیگر زرده را با نیمی دیگر از شکر و وانيل  هم ميزنيم تا سفید و سفت شود. سفيده و زرده را با هم ترکیب ميکنيم. یک بار دیگر آرد را الک کرده و به سرعت هم ميزنيم. البته باید حواسمان باشد که مایه زیاد هم نخورد. قالب مدنظر را بخوبی چرب میکنیم و به آن آرد ميزنيم. مایه را در قالب میریزیم و در حرارت ۳۰۰جه فر به مدت ۴۵دقیقه قرارمیدهیم. ودراین فاصله به هیچ وجه نباید درب فر باز شود بعد از یکساعت, یک چنگال در کيک فرو کنيد. اگر کيک به چنگال نچسبد، آماده است. کیک آماده را ميگذاریم تا سرد شود سپس از قالب درمیاریم و نوش جان می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
  ✨بِسْمِ‌اللّٰهِ‌الرَّحْمٰنِ‌الرَّحیٖم✨ سلام به آدینه خوش آمدید☕️🌸 سلامی پرازمهر💖 بر قلب هایی که جزعشق 💕 و دوست داشتن 🌸🍃 چیزی نیاموخته اند🌸🍃 🌸🍃 روزتون پربار ولحظاتتون شیرین🌸🍃 http://eitaa.com/joinchat/896860162C815a5bd76b
یه املت خوشمزه برای صبحونه . ترکی 🥘😋 . مواد لازم : گوجه فرنگی رنده شده 5 عدد فلفل سبز 2 عدد تخم مرغ 3 عدد پیاز متوسط 1 عدد فلفل دلمه ای 2 عدد رب گوجه 1 قاشق غذاخوری روغن به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه . . دستور تهیه : ابتدا پیاز رو شسته و نگینی خرد میکنیم، ظرفی رو روی حرارت قرار داده، مقداری روغن داخلش میریزیم، پیازهای خرد شده رو سرخ میکنیم تا سبک و نرم بشن. فلفل های سبز رو حلقه ای برش زده، فلفل دلمه ای رو ریز خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم و مقداری تفت میدیم. . حالا گوجه فرنگی های پوست گرفته و رنده شده رو به ظرف افزوده، مقداری نمک و فلفل سیاه میریزیم. حرارت رو کم کرده، درب ظرف رو میذاریم و اجازه میدیم تا گوجه ها بپزن. رب گوجه رو اضافه کرده و صبر میکنیم تا خامیش گرفته بشه. . زمانی که فلفل ها نرم و گوجه ها پخته شدن، تخم مرغ ها رو یکی یکی شکسته به موادمان اضافه میکنیم و میذاریم تخم مرغ ها با شعله کم بپزن. نوش جان مامان پز 👩🍳 http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68 @maman_paz 🍝🍰
🟢 این روش سالم‌ترین روش پخت ماهی در نظر گرفته می‌شود؛ به گونه‌ای که مانع از خشک شدن گوشت شده و برای پختن آن به چربی یا روغن اضافه نیاز نیست. 📝 این روش پخت با قرار دادن ماهی در یک سبد بخارپوش روی ظرف آب در حال جوش با دمای پیایین انجام می‌شود. مامان پز 👩🍳 http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68 @maman_paz 🍝🍰
  ✨بِسْمِ‌اللّٰهِ‌الرَّحْمٰنِ‌الرَّحیٖم✨ "صبح" است و هوا، هوای "لطف است و صفا"! "صبح" است و نوا ، "نوای مهر است و وفا"! "صبح" است و دلا هر آنچه می خواهی هست؛ بر سفرۀ .. گستردۀ .. الطافِ .. خدا ! سلام صبح شنبه شهریور ماهتون ☕️ دلچسب و دوست داشتنی🍃 🌹 http://eitaa.com/joinchat/896860162C815a5bd76b
🍮🍮🍮 4لیوان شیر ۱لیوان شکر ۳ ق غ نشاسته ذرت ۳ق غ ارد ۳ ق غ خامه صبحانه یک سوم لیوام گلاب زعفران ب مقدار لازم 🍮همه مواد رو ب جز خامه و زعفران میریزیم داخل ی قابلمه و خوب مخلوط میکنیم تا گلوله آرد باقی نمونه میذاریم روی حرارت و مرتب هم میزنیم یکم ک غلیظ شد زعفرون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ب غلظت برسه.حرارت خاموش میکنیم و خامه رو بهش اضافه میکنیم.محلبی رو میریزیم تو ظرف مورد نظر و میذاریم چن ساعتی توی یخچال بمونه.روشو با پسته و گل محمدی تزیین میکنیم. مامان پز 👩🍳 http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68 @maman_paz 🍝🍰
🌷امام حسین علیه السلام: ❗️چیزی را بر زبان نیاورید ◀️که از ارزش شما بکاهد. http://eitaa.com/joinchat/895811586C49e74b8074
🥠 ▫️آرد: نصف لیوان ▫️روغن و کره:یک سوم لیوان ▫️پودر گل سرخ :یک سوم لیوان ▫️گردو یا بادام پودر شده : یک سوم لیوان پودر قند: یک سوم لیوان ▫️گلاب :یک سوم لیوان ▫️پودر هل : یک قاشق چ ▫️رنگ قرمز خوراکی: چند قطره 🔸ابتدا آرد رو الک كرده،با حرارت ملايم در حدی كه بوی خامی آرد گرفته بشه تفت ميديم، کره رو اضافه کرده و با چند دقیقه تفت میدیم. پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره تفت داده تا بوی خامی بادام از بين بره.مواد رو از روی حرارت برداشته ،یک ربع بعد گلاب رو اضافه کرده وهم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قندو پودر گل رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف بدست بیايد مامان پز 👩🍳 http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68 @maman_paz 🍝🍰