یکی از آگاهی ها که به مبلغ کمک میکند تا در عرصه تبلیغ موفق شود آشنایی با مزاج ها و ویژگی های آن است کانال طب اسلامی و سنتی می تواند در این عرصه کمک کننده خوبی باشد
در کانال می خوانید 👇
#درمان انواع #عصبانیت ها (صفراوی،دموی،بلغمی)
#درمان بیماری ها به روش طب اسلامی و طب سنتی
#درمان کرونا و سرماخوردگی و ....
#انواع مزاج ها و ویژگی های آنها
✔️برای دسترسی پیدا کردنبه مطالب در کانال طب اسلامی و طب سنتی عضو شوید 👇👇👇
🔹@tebeeslami0 🔹
38393405653276.pdf
972.2K
کتاب بالاتر از بهشت
پرسش و پاسخ های دخترانه
جهت استفاده همکاران عزیز
بسیار کاربردی در مدارس
وجهت استفاده والدین در پاسخگویی به سوالات فرزندان دختر نوجوان و جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #استوری_موشن
💠قَال السَّجاد علیه السلام :
اَلقَتلُ لَنا عادِه وَ كَرامَتُنَا الشَّهادَهُ.
حضرت امام سجاد علیه السلام فرمود :
كشته شدن عادت ما و شهادت كرامت ماست.
بحار الانوار، ج45، حدیث118
#شاهچراغ
#بِایِ_ذَنبِ_قُتِلَت
#کردستان_بیجار
#دبیرستان_شهید_یوسفیان
✅صاحب اثر: #مربی_طرح_امین_طاهره_سبحانی
▪️شهادت...
▪️عن الامام زين العابدين عليه السلام : ما مِن قَطرةٍ أحَبُّ الیَ اللهِ عزَّوجلَّ مِن قَطرةِ دَمٍ فی سبیلِ الله.
ریختن هیچ قطرهای نزد خدا محبوبتر از قطرة خونی که در راه خدا ریخته شود نیست.
📚 وسائل الشیعة ج ١١، ص ٨
-----------------------
✍🏼حادثه تروریستی شاه چراغ تکرار داستان شهدای مسجد گوهر شاد در جریان کشف جاب بود. داستان همان است، تاریخ کمی تغییر کرده است.
این قربانی ها هزینه مقاومت مردم بر سر ارزش های دینیاشان بود.
شهادتشان مبارکشان که حق وباطل تماما از هم جدا شد.
#شیراز_تسلیت
@mamin110
4️⃣0️⃣
♨️آیا امر به معروف و نهی از منکر دخالت در کار دیگران نیست؟♨️
💯 برای پاسخ به این سوال به بیان خاطره ای از مایکل کوک نویسنده آمریکایی می پردازیم
🔆 مایکل کوک نویسنده آمریکایی مشهوری است که با ژرفنگری خاص خود و حدود دوازده سال تحقیق مداوم و بررسی و مطالعه 1700 کتاب و مقاله که بیش از سه چهارم آن کتابهای اسلامی است موفق به نوشتن جامعترین کتابی شد که تا کنون در باره امر به معروف و نهی از منکر نوشته شده است.
🍀مایکل کوک آمریکایی انگیزه نگارش این کتاب را اینگونه بیان می کند
🔷 حادثه از این قرار بود: کوک در یکى از روزهاى ماه سپتامبر 1988 در روزنامه اى مى خواند که در ایستگاه قطار شهرى شیکاگو زنى مورد تجاوز قرار مى گیرد; در حالى که آن زن از مردم کمک مى خواهد, همه عابران بى توجه از کنار این صحنه رد مى شوند. از میان ناظران تنها یک نفر براى دستگیرى مجرم با پلیس همکارى مى کند. آنچه در این حادثه مهم است, نه اصل تجاوز, بلکه عکس العمل رهگذران است.
🔆 نویسنده کتاب, پس از خواندن این خبر مى اندیشد: (ما به نوعى وظیفه داریم دیگران را از ارتکاب کارهاى ناپسند به همنوعان خود بازداریم), اما به این نتیجه مى رسد که در دنیاى غرب, نامى براى این وظیفه وجود ندارد
✅ ضمن آنکه فرهنگ غرب به تدوین کلى مواردى که باید آن را به کار برد و شرایطى که مى توان این وظیفه را ترک کرد، نپرداخته است. مؤلف اعتراف مى کند: خود در این مورد چیزى نمى دانسته تا اینکه در جریان پژوهش هاى اسلامى خود, از آن آگاه شده, دریافته است اسلام نام و تعالیمى ویژه براى چنین وظیفه اى دارد. این حادثه جرقه اى بود براى اینکه وى این فریضه را موضوع تحقیق و تک نگارى معروف خود قرار دهد.
💫بله امر به معروف و نهی از منکر نوعی دخالت در کار دیگران هست اما با هدف اصلاح فرد و جامعه و اینکه کسی که تذکر میدهد نسبت به شما دلسوز است و شما را دوست دارد اما دخالت مضموم و ناپسند به معنی ورود در کار دیگران است بدون اصلاح است.
🕋 شاخصه:جهاد و ایثار
📎 #دانش_آموزی
📎 #متوسطه
📎 #جهادـایثار
📎 #13آبان
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
مدیریت مدارس امین
@mamin110
🍀شروع جنبش دانش آموزی، 13 آبان هشتمین اجتماع دانش آموزی🍀
🔷پس از واقعه 19 دی 1356 قم، اعتراضات مردم به شکل تحصن، راهپیمایی، تظاهرات و اعتصابات آغاز شد و هر روز بر گستره و سرعت آن افزوده میشد.
💯هر چند در این مدت دانشآموزان در شهرهای مختلف به مناسبتهای پیش آمده علیه رژیم پهلوی دست به تظاهرات میزدند اما با این وجود تا تابستان 57 که دایره مبارزات گسترش یافت، چندان اثری از مبارازت دانشآموزی به عنوان یک مجموعه به ثبت نرسیده است تا اینکه در پائیز آن سال با بازگشایی مدارس، دانشآموزان به عنوان یکی از مهمترین اقشار، تاریخساز شدند..
♨️ با این حال که از دوم تا هفدهم مهر ماه تقریبا در همه شهرهای کشور دانشآموزان علیه رژیم پهلوی وارد عرصه مبارزه شدند اما امام خمینی و مدیریت مبارزه توسط ایشان، انگیره مبارزاتی دانشآموزان را چند برابر کرد.
🔵ایشان در نخستین پیام خود از فرانسه در تاریخ 16 مهر 1357 به مناسبت آغاز سال تحصیلی 58-1357 خطاب به محصلین فرمودند: «در آغاز سال تحصیلی به محصلین علوم دینی و دانشجویان دانشگاهها و دانشآموزان که برای برقراری حکومت عدل اسلامی قیام کردهاند درود میفرستم... هان ای عزیزان من! در محیط مدارس و دانشگاهها و دانشسراها آگاهانه و متعهد به پا خیزید و به هم بپیوندید و برای نجات اسلام و کشور کوشش کنید.»
🔆پیام امام بر انگیزه دانشآموزان افزود به طوری که از نیمه دوم مهرماه تقریبا رهبری تظاهرات در سراسر کشور به دست دانشآموزان افتاد.
🔦 کشتار دانشآموزان در روز 13 آبان 1357 توسط رژیم پهلوی، موج جدیدی در جامعه ایجاد کرد. نکته درخورد توجه حادثه 13 آبان آن است که تظاهرات آن روز نه یک جنبش موردی دانشآموزی، بلکه زنجیرهای از تظاهرات متعدد روزانه دانشآموزان در سطح کشور و شهر تهران بود که تقریبا در هشتمین اجتماع دانشآموزی در دانشگاه تهران، حادثه جنایات 13 آبان به وقوع پیوست.
📌گرچه عوامل سقوط دولت شریف امامی از قبل مهیا شده بود ولی تظاهرات خونین 13 آبان نقطه پایان حکومت آشتی ملی بود. به همین جهت شریف امامی با همه ادعای استقامت، در فردای آن روز مجبور به استعفا شد و به این ترتیب آن که با شعار آشتی ملی آمده بود با اعلام حکومت نظامی و کشتار مردم در 17 شهریور و شهرستانها و نهایتا کشتار دانشآموزان و دانشجویان در دانشگاه تهران کنار رفت. [1]
پینوشت:
[1] مصاحبه با دکتر یعقوب توکلی مرکز اسناد انقلاب اسلامی
🕋 شاخصه:جهاد و ایثار
📎 #دانش_آموزی
📎 #متوسطه
📎 #جهادـایثار
📎 #13آبان
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
مدیریت مدارس امین
@mamin110
💯علت نامگذاری ۱۳ آبان بهروز دانشآموز💯
♨️ اگر از عموم مردم سؤال کنند که ۱۳ آبان را چه نامگذاری کردند میگویند روز دانشآموز و اگر بپرسند چه اتفاقی در این روز افتاده است میگویند تسخیر لانه جاسوسی
📌 سؤالی که پیش میآید این است که تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان صورتگرفته ولی چرا این روز را روز دانشآموز نامیدهاند؟
📌این روز یادآور وقایع مهم و تأثیرگذار در تاریخ معاصر ایران است. علاوه بر تبعید امام به ترکیه و تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان اتفاق مهم دیگری رخداده است؛
🔔 در این روز دانشآموزان زیادی برای اعتراض به حکومت پهلوی به شهادت رسیدند، بهخاطر گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دانشآموز، این روز در تاریخ انقلاب اسلامی به نام روز دانشآموز نامگذاری شده است.
⚫️ صبح روز ۱۳ آبان سال ۱۳۵۷ دانشآموزان که مبارزه و اعتراض بر ضد نظام را وظیفه خود میدانستند و شور و حال دیگری داشتند، برای اعتراض به حکومت پهلوی مدارس را تعطیل کرده و به سمت دانشگاه تهران تجمع حرکت کرده تا صدای اعتراض خود را به گوش شاه و حامیانش برسانند. دانشآموزان همراه دانشجویان و گروههای دیگری از مردم در دانشگاه اجتماع کردند.
🔥 مأموران حکومت برای اینکه اعتراضکنندگان را پراکنده سازند، ساعت ۱۱ صبح همان روز گاز اشکآور زده؛ اما بازهم صدای دانشآموزان و شعارهایشان بلندتر شد، به همین خاطر مأموران شروع به تیراندازی نموده و ۵۶ جوان و نوجوان را به شهادت رسانده و برخی را مجروح کردند
🍀 امام خمینی (ره) بعد از شهادت دانشآموزان در پیامی فرمودند: «عزیزان من صبور باشید که پیروزی نهایی نزدیک است و خدا با صابران است. ایران امروز جایگاه آزادگان است. من از این راه دور، چشم امید به شما دوختهام. صدای آزادیخواهی و استقلالطلبی شما را به گوش جهانیان میرسانم.»
🔵روز ۱۳ آبان سهم دانشآموزان در پیروزی انقلاب و مبارزه با استکبار فراموش ناشدنی است.
پی نوشت:
ایستگاه فکر: این نظام حاصل خون صدها هزار شهید از جمله شهدای دانش آموز است که جانشان را تقدیم کردند تا ما مستقل باشیم ونوکر اجانب نباشیم در این زمینه ما چه می توانیم بکنیم
🕋 شاخصه:جهاد و ایثار
📎 #دانش_آموزی
📎 #متوسطه
📎 #جهادـایثار
📎 #13آبان
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
مدیریت مدارس امین
@mamin110
شروع جنبش دانش آموزی، 13 آبان هشتمین اجتماع دانش آموزی
پس از واقعه 19 دی 1356 قم، اعتراضات مردم به شکل تحصن، راهپیمایی، تظاهرات و اعتصابات آغاز شد و هر روز بر گستره و سرعت آن افزوده میشد. هر چند در این مدت دانشآموزان در شهرهای مختلف به مناسبتهای پیش آمده علیه رژیم پهلوی دست به تظاهرات میزدند اما با این وجود تا تابستان 57 که دایره مبارزات گسترش یافت، چندان اثری از مبارازت دانشآموزی به عنوان یک مجموعه به ثبت نرسیده است تا اینکه در پائیز آن سال با بازگشایی مدارس، دانشآموزان به عنوان یکی از مهمترین اقشار، تاریخساز شدند..
با این حال که از دوم تا هفدهم مهر ماه تقریبا در همه شهرهای کشور دانشآموزان علیه رژیم پهلوی وارد عرصه مبارزه شدند اما امام خمینی و مدیریت مبارزه توسط ایشان، انگیره مبارزاتی دانشآموزان را چند برابر کرد.
ایشان در نخستین پیام خود از فرانسه در تاریخ 16 مهر 1357 به مناسبت آغاز سال تحصیلی 58-1357 خطاب به محصلین فرمودند: «در آغاز سال تحصیلی به محصلین علوم دینی و دانشجویان دانشگاهها و دانشآموزان که برای برقراری حکومت عدل اسلامی قیام کردهاند درود میفرستم... هان ای عزیزان من! در محیط مدارس و دانشگاهها و دانشسراها آگاهانه و متعهد به پا خیزید و به هم بپیوندید و برای نجات اسلام و کشور کوشش کنید.»
پیام امام بر انگیزه دانشآموزان افزود به طوری که از نیمه دوم مهرماه تقریبا رهبری تظاهرات در سراسر کشور به دست دانشآموزان افتاد.
کشتار دانشآموزان در روز 13 آبان 1357 توسط رژیم پهلوی، موج جدیدی در جامعه ایجاد کرد. نکته درخورد توجه حادثه 13 آبان آن است که تظاهرات آن روز نه یک جنبش موردی دانشآموزی، بلکه زنجیرهای از تظاهرات متعدد روزانه دانشآموزان در سطح کشور و شهر تهران بود که تقریبا در هشتمین اجتماع دانشآموزی در دانشگاه تهران، حادثه جنایات 13 آبان به وقوع پیوست. گرچه عوامل سقوط دولت شریف امامی از قبل مهیا شده بود ولی تظاهرات خونین 13 آبان نقطه پایان حکومت آشتی ملی بود. به همین جهت شریف امامی با همه ادعای استقامت، در فردای آن روز مجبور به استعفا شد و به این ترتیب آن که با شعار آشتی ملی آمده بود با اعلام حکومت نظامی و کشتار مردم در 17 شهریور و شهرستانها و نهایتا کشتار دانشآموزان و دانشجویان در دانشگاه تهران کنار رفت. [1]
پینوشت:
[1] مصاحبه با دکتر یعقوب توکلی مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مدیریت مدارس امین
@mamin110
پیامدها و آثار 13 آبان 1357
با تبعید امام خمینی به پاریس در 14 مهرماه 1357 روند مبارزات علیه رژیم پهلوی شدت و گسترش بیشتری پیدا کرد. بعد از استقرار امام در پاریس اولین پیام ایشان در ۱7 مهر ۵۷ خطاب به محصلین مدارس و حوزههای دینی و دانشجویان صادر شد و موج مبارزات علیه استکبار و استبداد را خروشان ساخت. امام خطاب به جوانان فرمودند: «هان ای عزیزان من! در محیط مدارس و دانشگاهها و دانشسراها آگاهانه و متعهد به پا خیزید و به هم بپیوندید و برای نجات اسلام و کشور کوشش کنید.» این پیام انگیزه دانشآموزان و دانشجویان را در مبارزه علیه رژیم بالا برد و از نیمه اول آبان این اقشار بر تکاپوی خویش افزودند، خصوصاً دانشگاه تهران مأوای دانشآموزان و دانشجویان و مرکز تظاهرات مشترک آنان قرار گرفت.
در هشتمین اعتراض دانش آموزان در ۱۳ آبان57 نتایج و پیامد های مهمی در پیروزی انقلاب بهمراه داشت که به طور خلاصه میتوان چنین بیان نمود:
1- از نتایج مشخص روز 13 آبان، اظهار ضعف و ناتوانی از سوی شریفامامی(نخست وزیر آشتی ملی) بود که به اطلاع شخص شاه رساند و شاه نیز در همان شب طی جلسهای فوری که با سفیران امریکا و انگلیس داشت، ارتشبد ازهاری را برای تشکیل دولت نظامی فراخواند.
2- . وقتی تلویزیون ملی ایران بدون هیچ سانسوری برای اولین بار در شب 13 آبان، فیلم تظاهرات و کشتار دانشآموزان و دانشجویان را به نمایش گذاشت، مردم به خشم آمدند. در پی آن مدیرعامل تلویزیون ناصرالدین شاهحسینی مجبور به استعفا شد. همچنین نمایش این فیلم از تلویزیون بیشترین تأثیر را در میان مردم داشت. بازتاب این فیلم موجب شد مردم در اکثر مناطق کشور جنایتها و کشتارهای بیرحمانه رژیم را به چشم مشاهده کنند.
3- یکی دیگر از پیامدهای واقعه خونین 13 آبان 57، استعفای وزیر علوم بود
وقایع روز 13 آبان اگر چه به شهادت تعداد زیادی دانشآموز انجامید ولی مانع از ادامه مبارزه آنان نشد. و دانش آموزان را به رشدی رساند که آنها به صورت خودجوش در ۱۵ بهمن ۵۷ چند روز مانده به پیروزی انقلاب اسلامی طی بیانیه ۱۳ آبان را روز دانش آموز اعلام می کنند. مسئله اینجاست که دانش آموزان در ابتدای انقلاب به رشدی رسیده بودند که همراه دانشجویان و طلاب در سرنوشت مملکت خود اثرگذار بودند و همین روند را در جنگ تحمیلی ادامه دادند اما متاسفانه بعد از جنگ تحمیلی جنبش دانش آموزی نقش پررنگ سال های گذشته را نداشت. انشالله دهه نودی ها دوباره این حرکت دانش آموزی را جهت زمینه سازی ظهور فعال خواهند کرد.
مدیریت مدارس امین
@mamin110