خودروی منهدم شده حامل شهدا و مجروحین
◾️تصویر بالا خودرویی است که شهدا و مجروحین جنگی در عملیات رمضان را به درمانگاه صحرایی میبرده است.
◾️این جنایت در چند کیلومتری بصره در سال ۱۳۶۴ اتفاق افتاده است.
✅️خدا به مردم و مسئولانی که به خون این شهیدان خیانت میکنند رحم کند.
#یادشهداکمترازشهادتنیست
#باشهـــداوسیّدالشُّهداتــاظهــــور
https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جالبه
وقتی سال ۶۸ امام یک امت به رحمت خدا رفت
میلیونها نفر خودشان را به تهران رساندند
آنقدر اتوبوس و وسایل نقلیه کم آمد
که گروه زیادی از مردم گیلان برای اینکه در تدفین و تسلیت رحلت امامشان حاضر باشند به ناچار پای پیاده از رشت تا تهران را طی کردند. این سنت باقی ماند و هر سال گیلانی ها این کاروان پیاده را به راه انداختند.
امسال هم چند روزی همراه با دهه هشتادی ها حرکت آغاز شده، متاسفانه رسانه ها از این سوژه خوب غافلند.
عشق است دیگر❤️
https://eitaa.com/man_enghelabiam57
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
⭕️در مکتب روح الله:
🔸اگر سپاه نبود، كشور هم نبود
🔹من از سپاه راضى هستم، و به هيچوجه نظرم از شما برنمىگردد. اگر سپاه نبود، كشور هم نبود. من سپاه پاسداران را بسيار عزيز و گرامى مىدارم. چشم من به شماست.
📚صحیفه امام؛ ج9؛ ص314 | قم؛ 29 مرداد 1358
https://eitaa.com/man_enghelabiam57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمدرضا یزدانپرست، مجری تلویزیون با انتشار این ویدئو نوشت :
🔻ثانیههایی کثیف و هولناک از تخلیه گوسفندوارِ کودکانِ زبالهگرد در خ.پاسداران تهران؛ گلستان چهارم. ساعت ۱۲:۴۰!
🔹اول فکر کردم ماشین پخش موادغذاییست. ۲کارگر ژولیده پیاده شدند، درِ عقب را باز کردند و حدود ۵۰کودک زبالهگرد را عینهو گوسفند از عقب ماشین تخلیه کردند. بچهها هم خرم و خندان، ولو شدند در شهر با یک گونی بزرگ در دست!
🔹 پلاک را عمدا پاک نکردم، بلکه دستگاههای متولی(نیروی انتظامی، بهزیستی، شهرداری و...) اگر کَکِشان گزید، کاری کنند. این صحنهها جدید نیست، همه هم میدانند که این بچهها تحت مافیایی خوفناک و زالوصفت به بیگاری کشیده شدهاند، اما هر روز، زیادتر و گستردهتر میشوند!
🔸نمیخواهید کاری کنید؟! نمیتوانید کاری کنید؟! اصلا اهمیتی دارد اوضاع وخیم کودکان زبالهگرد یا کودکان سر چهارراهها و...؟! این مافیا چقدر قدرت دارد؟! زورتان نمیرسد؟!
https://eitaa.com/man_enghelabiam57
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
https://eitaa.com/man_enghelabiam57
حسن خمینی : ما «جمهوری اسلامی» هستیم، نه خلافت اسلامی و حکومت اسلامی، نتیجه انقلاب جمهوری اسلامی است و اگر به این نتیجه توجه نکنید از بستر واقعی انقلاب خارج شده اید./ جماران
👆 یکی نیست به این یارو بگه شما سر پیازی، ته پیازی، شنبلیله ای، شویدی، چی هستی اخه؟ اولا، شما اگه جمهوری و رای و نظر مردم رو قبول داری امکان لایک و دیس لایک رو در پستای کانال جمارانت بذار تا متوجه بشی جایگاه واقعیت در نزد ملت چیه (منفور یا محبوب). ثانیا، نظام ایران جمهوری اسلامی و مبتنی بر رای مردم بود که حسن روحانی غربگدا با حمایت علنی شما (حسن خمینی)، رفسنجانی، خاتمی، موسوی، و... تونست 8 سال رییس جمهور بشه و مملکت رو بحالت اغما ببره. وقتی مولوی عبدالهویچ با قطب دراویش گنابادی (محبوبعلیشاه) دیدار میکنه و شما (حسن خمینی) با سر قطب دراویش گنابادی (نورعلی تابنده) دیدار میکنی، ایا غیر ازینه مسیر 4 تاتون در مخالفت با نظام یکسانه؟ حسن خمینی در کدامیک از فتنه ها با فتنه گران همراهی 👈 نکرد؟ 👉. باز یه سری سحطی نگر نگن رهبری فلان سال در مراسم ارتحال امام خمینی از حسن خمینی در مقابل شعار مردم دفاع کرد. بله، رهبری از بر هم زدن "اتحاد ملی" بخاطر شعارهای مردم علیه حسن خمینی در مراسمی که سُفرا و نمایندگان کشورهای خارجی حضور داشتند و از شبکه های مختلف جهانی پخش میشد مخالف کردند. وگرنه رهبری بارها به جهاد تبیین [در مجازی] تاکید کردند، هیچوقت نگفتن از طرف انتقاد نکنید و گندای طرف رو در مجازی رو نکنید، چون رهبری بارها شخصا از "مسببین" وضعیت موجود انتقاد کردند و سکوت نکردند. حسن خمینی در همراهی با رفسنجانی خاتمی و...، در حمایت از روحانی در انتخابات جزو "مسببین" وضعیت موجود فعلی کشور هست. اگه حسن خمینی پست ریاست حفظ و نشر اثار حضرت امام و مرقد مطهر امام خمینی رو داره بخاطر اینه مشغولش کنن تا کمتر شیطنت کنه وگرنه ایشون در فتنه گری ید طولایی دارند. روح الامین
https://eitaa.com/man_enghelabiam57
🔸نقش بستن نقشه کردستان بزرگ خیالی(شامل آذربایجان غربی) بر سینه نماینده اقلیم کردستان عراق در کنفرانس خبری آن هم در شهر اورمیه، بیش از آنکه بیانگر گستاخی وی باشد، نشانگر بی عرضگی محض استاندار آذربایجان غربی است!
https://eitaa.com/man_enghelabiam57
☑️#تکمیلی🚨 | تصویری از رادار هشدار زودهنگام قدیر این رادار بردی بین ۱۱۰۰ تا ۲۰۰۰ کیلومتر رو داراست و برای کشف اهداف رادارگریز طراحی شده است.
https://eitaa.com/man_enghelabiam57
🔺 گستاخی استاندار اربیل در دیدار با وزیر کشور / آقای وزیر کشور همیشه یک "جا سوئیچی شاهد" در جیب داشته باشید...
استاندار ناسپاس استان اربیل عراق در حالی که در نشست با وزیر کشور ایران حضور داشته نمادی تجزیه طلبانه را روی سینه داشته است.
شاید وزیر کشور خیلی به این نشانِ نا مفهوم که روی سینه ی این مردک بوده توجه نکرده و متوجه نشده که یک نقشه را تداعی میکند ، ولی به هر جهت انتظار میرود اولا مقامات ایران در قبال این اقدام گستاخانه از مقامات اقلیم پاسخ خواهی کنند. دوما در صورت دیدن موارد مشابه در لحظه پاسخ قاطع بدهند، سوما یک جا سوئیچی شاهد در جیب داشته باشند تا اگر کسی چنین گستاخی به خرج داد یک عدد جا سوئیچی تقدیمش کنند. به نظر میرسد که شاید بهتر باشد پشت آن جا سوئیچی شعار "هیکلت" هم درج شده باشد...
پرچم بالاست🇮🇷✌️
https://eitaa.com/man_enghelabiam57
شرط واگذاری زمین رایگان به خانوارهای ۳ و ۴ فرزندی
وزارت راه و شهرسازی:
🔹زمین ۲۵۰ متری رایگان به خانوارهای روستایی دارای ۳ فرزند به شرط تولد فرزند سوم از ۲۴ آبان ۱۴۰۰ به بعد واگذار میشود
🔹همچنین وام ۵۵۰ میلیون تومانی برای ساخت زمین در نظر گرفته شده تا این زمینها هر چه سریعتر ساخته شوند.
🔹به خانوادههای دارای ۴ فرزند با شرط اینکه سن آنها کمتر از ۲۰ سال باشد زمین رایگان تعلق میگیرد.
tn.ai/2905325
https://eitaa.com/man_enghelabiam57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️زن داعشی ایرانی: 6 سال است به سوریه مهاجرت کردم، آرزوی بازگشت به ایران دارم
جزئیات حضور زنان ایرانی عضو داعش در اردوگاه الهول و مصاحبه با آنها
‼️زنان ایرانی داعشی که پشیمان شدهاند و در آرزوی بازگشت به ایران هستند
⛔️دیدن این مستند برای همه واجبه
👆👆👆👆👆👆👆👆😂
https://eitaa.com/man_enghelabiam57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اطلاعاتی درباره ریز مهمات جداشونده از سرجنگی موشکهای ایرانی از جمله موشک خرمشهر ۴
https://eitaa.com/man_enghelabiam57
📂 #تیتر_اول
🔹انقلاب ۶۰ساله شد پیر خمین بود و مراد جهان شد
🔸در قیام خونین 15 خرداد، سه عنصر کلیدی مردم، رهبری و انگیزه دینی وجود داشت که نطفه انقلاب اسلامی با این سه عنصر بسته شد و در تمام طول شصت سالی که از آن قیام میگذرد، هر توفیقی که برای ملت حاصل شده از تجمیع این سه عنصر بوده است.
قرار گرفتن در آستانه سالروز قیام خونین 15 خرداد، شاید بهانه خوبی باشد که به این حادثه عظیم، ریشهها و پیامدهای آن پرداخته شود. واقعهای که صاحبنظران آن را مبدا تحولاتی بیسابقه در تاریخ معاصر کشورمان میدانند و برای درک عظمت آن شاید یک تعبیر از رهبر انقلاب کافی باشد که آن را «بزرگترین حادثه که در قرن حاضر در کشور ما، میان مردم و رژیم حاکم اتفاق افتاده بود» دانستهاند.
قیام خونین 15 خرداد، در حقیقت شکستن بغضهایی بود که سالها در گلوی جامعه مسلمان ایرانی پنهان شده بود. جامعهای که از خفقان استبداد داخلی و سلطه استکبار خارجی رنج برده بود و با ریشههای عمیقی که در آموزههای اسلام داشت، آرمان یک حکومت اسلامی را در سر میپروراند. فریاد امام راحل (ره)، بغضهای فروخفته جامعه را شکست و خفتگان سالم را – نه آنهایی که خود را به خواب زده بودند – هوشیار کرد. در آنها جانی دوباره دمید و راه روشن مبارزه را به آنها نشان داد. این چنین بود که پیر خمین، مراد جهان شد و امروز انقلاب بدون نام خمینی در هیچ جای جهان شناخته شده نیست.
قیام پانزده خرداد تجلی خواست واقعی یک ملت بود. نه کودتای مسلحانه بود و نه شورش اقلیتی که از خارج مرزها خط بگیرند، پانزده خرداد حرکتی بود که در عین حقانیت، صراحت پیام و مردمی بودن، از جانب رسانههای فرامرزی ضریب نیافت. هزاران نفر در خیابانها به خون غلتیدند ولی صدایی از سازمانهای مدعی حقوق بشر بلند نشد. آری، پانزده خرداد نشان داد اگر ملتی برخلاف خواستههای امپراطوران زر و زور و تزویر قیام کند، نخواهند گذاشت صدایش شنیده شود ولی اگر اقلیتی خودبزرگ پنداشته همسو با منافع مستکبران جنبشی از خود نشان دهد، صدایش را در هر کوی و برزن انعکاس میدهند.
درسی که از 15 خرداد باید گرفت
در قیام خونین 15 خرداد، سه عنصر کلیدی مردم، رهبری و انگیزه دینی وجود داشت که نطفه انقلاب اسلامی با این سه عنصر بسته شد و در تمام طول شصت سالی که از آن قیام میگذرد، هر توفیقی که برای ملت حاصل شده از تجمیع این سه عنصر بوده است.
ملت شریف ایران در چهار دههای که از پیروزی انقلاب میگذرد، به مدد بهرهگیری از تعالیم ناب اسلام، رهبری دو حکیم فرزانه و حضور مردم در صحنههای گوناگون، به جایگاههای رفیعی دست یافته است که دوست و دشمن به آن معترفاند.
دکتر سعید جلیلی، نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی نقل میکند که «پرودی» نخستوزیر وقت ایتالیا که دارای دکتری اقتصاد و نظریهپرداز توسعه بود، در سفری که به تهران داشت، گفته بود: «سی سال است که مسائل ایران را دنبال میکنم و میبینم کشور شما در چه وضعیتی است. اما آنچه اهمیت دارد این است که شما فقط مقاومت نکردهاید، پیشرفت هم کردهاید.»
ایران، کشوری که شصت سال پیش حتی جزو 50 کشور اول دنیا در تولید علم نبود، حالا رتبه 15 جهانی را در این زمینه کسب کرده و 5 درصد مقالات داغ علمی توسط پژوهشگران ایرانی نوشته میشود.
کشوری که در دوران رژیم وابسته پهلوی، توان تعمیر قطعات جزئی هواپیماهای نظامی خودش را بدون کمک مستشاران آمریکایی نداشت، امروزه چنان در صنایع نظامی پیشرفت کرده که اخیرا وبگاه گلوبال پاور، آن را در رتبه 17 قویترین نیروهای مسلح جهان قرار داده و در برخی زمینهها نیز آن را جزو 10 ارتش برتر جهان ارزیابی کرده است. ایران که زمانی قدرتهای خارجی در مورد اینکه پادشاه آن به چه کانال رادیویی گوش دهد هم امر و نهی میکردند، به جایی رسیده که رهبرش میگوید: ترامپ (رئیسجمهور وقت آمریکا) را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم.
دستاوردهای ملت ایران همگی مبتنی بر سه عنصری است که 15 خرداد تجلی آنها بود. از آن زمان تاکنون راه درازی طی شده و نهالی که با خون شهدای آن قیام آبیاری شد، ثمرات ارزشمندی به ملت ایران، جهان اسلام و بلکه بشریت هدیه نموده است. البته فاصله تا قلههای بلند همچنان بسیار است و این فاصله دلهای آرمانخواه را رنج میدهد. اما نباید فراموش کرد این فاصله با همان عزمی که در قیام 15 خرداد وجود داشت و با استعانت از خداوند متعال طی شدنی است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266275
🔻https://eitaa.com/man_enghelabiam57
🖌#یادداشت_روز
🔹از دیده نیامده بود که از دل برود!
#حسین_شریعتمداری
1- ما تقریبا همه روزه از مسیر خانه تا محل کارمان، از کنار افراد زیادی میگذریم و تا حدودی رفتارهایشان را رصد میکنیم اما زیاد روی این رفتارها عمیق نمیشویم چرا که اگر مجبور بودیم به همه این روالها و رفتارهای روزمره آگاهانه بیاندیشیم، زندگی برایمان غیر ممکن میشد. اروینگ گافمن، نظریهپرداز مشهور کانادایی به این «آگاهانه نیندیشیدن به رفتارها و روالها» میگوید «بیاعتنایی مدنی» (civil inattention) و آنتونی گیدنز در کتاب «جامعهشناسی» خود این اصطلاح مهم جامعه شناختی را این طور تکمیل میکند که «بیاعتنایی مدنی به معنای نادیده گرفتن طرف مقابل نیست. هرکس نشان میدهد که حضور شخص دیگر را درک و تایید میکند اما از هرگونه حالت یا اطواری که ممکن است به معنای صمیمیت گرفته شود، پرهیز میکند. بیاعتنایی مدنی چیزی است که ما تقریبا هر روز به صورت خودکار انجام میدهیم و محور زندگی روزمره ماست.» بیاعتنایی مدنی تا اینجای کار مشکلی ایجاد نمیکند و لازم هم هست اما این بیاعتنایی وقتی با رفتارها و مسائل حاد و جدی روبهرو میشویم، میتواند به بروز بحران و فاجعه منجر شود. اینجاست که جامعهشناسان میگویند «بیاعتنایی مدنی» در مورد مسائل حاد و جدی، میتواند به افزایش جرم و جنایت و بزهکاری بینجامد.
یک نمونه حاد این بیاعتنایی که به جان باختن یک انسان انجامید، حادثه میدان کاج تهران در سال 89 است که مردم در حال تماشای صحنه یک جنایت بودند و اگر بیاعتنا نبودند و به کمک قربانی میرفتند، چه بسا آن فاجعه ختم به خیر میشد.
2- یکی از مهمترین مسائل اجتماعی این روزهای جامعه ایران که با مطرح شدن موضوع «حجاب و عفاف» دوباره برای افکار عمومی و مسئولین «مهم و جدی» شده، مسئله «امر به معروف و نهی از منکر» است. امر به معروف و نهی از منکر دقیقا چیزی شبیه به همین مسئلهای است که بالا به آن اشاره شد. تعطیلی امر به معروف و نهی از منکر یعنی همان «بیاعتنایی مدنی در مسائل مهم و جدی» و تبعات فاجعه بار آن نیز به شکل انواع و اقسام معضلات اجتماعی، بیبندوباری و فروپاشی کانونهای خانواده خود را به نمایش خواهد گذاشت (که بعضا نیز گذاشته است) به عنوان فقط یک نمونه و برای اینکه به اهمیت این امر بهتر واقف شویم، سری به پایاننامهها و رسالهها و پژوهشهای علمی و دانشگاهی معتبرترین دانشگاههای کشور با موضوع مثلا «بچههای طلاق» بزنید. به ویژه آنهایی که به روش کیفی و مصاحبههای عمیق انجام شدهاند. مسئله این روزهای «بی حجابی» صرفا مسئلهای سیاسی نیست و معضلات اجتماعی و فرهنگی زیادی از دل آن بیرون خواهد آمد. باید توجه داشت که برخی معضلات، صرفا یک «معضل» نیستند بلکه «مادر معضلها» هستند و معضل بیحجابی که برخی در کشور موذیانه با «سادهسازی» در حال «عادیسازی» آن هستند، از جمله این معضلهاست. تبیین و تحلیل دینی مسئله حجاب و امر به معروف و نهی از منکر کار امثال حقیر نیست و مسئولیت آن بر عهده علمای دینی است و ما اینجا صرفا از دریچه جامعهشناسی و سیاست در حال بررسی آن هستیم.
3- تا اینجا گفتیم ترک «امر به معروف و نهی از منکر» همان «بی اعتنایی مدنی در امور مهم» است و این نوع بیاعتنایی در امور مهمی مثل حجاب و عفاف میتواند به فاجعههای اجتماعی ختم شود. مطالعه رویکرد طیفی که در حال «ساده سازی» این امر هستند نیز نشان میدهد، گسترش بیحجابی و بیعفتی صرفا گام اول از یک «پروژه» است و آنها رویاهای زیادی در سر دارند و تلاشها برای جاانداختن بیعفتی در کشور برای این طیف، صرفا یک شروع است. پس از عادیسازی این امر، رفته رفته تلاشها گسترش و تبدیل این معضل به «فشارهای هنجاری» آغاز خواهد شد تا تنفس برای محجبهها سخت شود! بله درست شنیدید! فرجام شعار «حجاب اختیاری»، «بی حجابی اجباری» است. نباید فراموش کرد که «الزام» یکی از سه ویژگی اصلی هنجارهاست. برای فهم سادهتر این نکته یک مثال میزنیم. تصور کنید در یک دانشگاه، 99 درصد خانمها چادری و با حجاب کامل هستند و هنجارِ غالب در این فضا، رعایت کامل حجاب و عفاف است. وضعیت آن یک درصد چگونه خواهد بود؟ به احتمال قریب به یقین، آن یک درصد ملزم به رعایت حجاب خواهند شد و عکس این مسئله نیز صادق است!...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266196
🔻https://eitaa.com/man_enghelabiam57
🌍 #بین_الملل
🔹اروپا در نظام تحت سلطه آمریکا افول را تجربه خواهد کرد
نظریهپرداز مطرح آمریکایی در چارچوب رویدادهای جاری و جنگ اوکراین به سیاستهای نه چندان حمایتی آمریکا از اروپا پرداخته و تاکید کرد که قاره اروپا زیر سایه واشنگتن وضعیتش
روز به روز بدتر میشود.
وضعیت ائتلافها و اتحادهای جهان در سایه جنگها و افتوخیزهای جهانی مخصوصا در حوزه اقتصادی دچار تغییرات گسترده شده است. مثلا همین اروپا که روزی به طور ویژه روی کمکهای آمریکا حساب ویژه باز کرد و در دوران پس از جنگ جهانی دوم و خصوصا پایان جنگ سرد دربست متکی به واشنگتن بود، حالا درباره رویه خود دچار یک ابهام بزرگ و تردید شده است. از اظهارات متفاوت و بعضا نه چندان دوستانه ترامپ در بین سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ بگذریم، حتی الگوی رفتار دولت دموکرات تحت امر بایدن هم بر نگرانیهای اروپاییها افزوده است. در همین رابطه «نوام چامسکی» فیلسوف برجسته آمریکایی در مصاحبهای با اسپوتنیک که دیروز(چهارشنبه) منتشر شد، واگرایی یا دستکم بدگمانی اروپا نسبت به شریک آمریکایی را بیان کرده و گفت «اروپا باید یک تصمیم بزرگ بگیرد آیا در نظام تحت سلطه آمریکا باقی مانده و احتمالا با افول و حتی بنا به پیشبینی برخی، غیرصنعتی شدن مواجه خواهد شد؛ یا اینکه به نحوی مشارکت با شریک طبیعی اقتصادی خود در شرق را در پیش خواهد گرفت که هم منابع معدنی مورد نیاز اروپا را دارد و هم دروازهای به سوی بازار پرسود چین است»
این اندیشمند آمریکایی افزود که پس از جنگ جهانی دوم این سؤال به شیوههای مختلف پیش روی اروپا قرار گرفته است. چامسکی در پاسخ به این پرسش که آیا دنیا در آستانه یک نظم نوین جهانی قرار دارد و مناقشه اوکراین تسهیلگر تغییرات بزرگ است، اظهار کرد: بحثهای جنجالی زیادی درباره شکل نظام جهانی در حال ظهور وجود دارد. چامسکی ادامه داد: «گزینه اول عمدتا مورد حمایت بخش بزرگی از دنیاست. گزینه بعدی مورد حمایت کشورهای انگلیسی زبان، اروپا، ژاپن و برخی کشورهای دیگر است»اندیشمند آمریکایی در ادامه جنگ اوکراین را عاملی برای ادامه سیطره آمریکا بر اروپا معرفی و اظهار داشت: «تهاجم روسیه به اوکراین خوشایندترین موهبت را برای آمریکا ایجاد کرد تا اروپا را به جبهه خود بکشاند و خواسته خود برای ایجاد یک نظم تکقطبی مبتنی بر قانون را تقویت کند. ابهامات زیادی درباره اینکه این تنشها چگونه حل میشود، وجود دارد.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266204
🔻https://eitaa.com/man_enghelabiam57