🔰#دهه_فجر_انقلاب_اسلامی، #انفجار_نور
《 ۱۲ بهمن ۵۷ : آغاز دهه فجر 》
🔸️بازگشت #امام_خمینی به ایران
🔸️سالروز شهادت حجه الاسلام #عبداالله_میثمی، نماینده امام در قرارگاه خاتم الانبیاء(۱۳۵۶ ه.ش)
................................................
بخشی از وصیت نامه شهید عبدالله میثمی:
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین و الصلوة والسلام علی اشرف الانبیاء والمرسلین ابی القاسم محمد صلی الله علیه و علی اهل بیته الطیبین الطاهرین
⚘... ای پدر بزرگوار و مادر مهربانم و ای خواهران و برادران و ای همه كسانی كه با شما در دنیا مانوس بودم از شما عاجزانه می خواهم كه پیوسته از برایم طلب مغفرت كنید...
⚘آنچه در دوران زندگیم بیش از همه چیز مرا رنج داد و باعث خون دل خوردن من شد، اخلاص نداشتنم بود و الان نمی دانم در مقابل خدای بزرگ چه عملی را همراه خود ببرم؟
⚘دومین مسئله ای كه مرا در زندگی عقب انداخت كه موفق نشوم از فیض های بزرگتری بهره مندتر گردم، بی نظمی و بز صفتی من بود كه جسته گریخته كار می كردم و به هر كشتزاری دهانی می زدم. این است كه دستم از حسنات تهی است.
⚘و سومین چیزی كه گوشت بدنم را آب كرد و در دنیا مرا سوزاند تا قیامت چه بر سرم آورند غیبت بخصوص غیبت علما بود. خدا كند که با دعای شما ، پروردگار همه کسانی را که بر گردن ما حق دارند از دست ما راضی گرداند.
⚘ای خواهرانم ! فرزندانتان را باحبِّ اهل بیت بار بیاورید ؛ آنها را آشنا با ولایت فقیه کنید . مگر نمی دانید که پیغمبر خدا ما را به دست اهل بیتش سپرد و امام زمان ، ما را به دست فقها سپردند؟ مبادا در راهی بجز راه مرجع تقلید قدمی بردارید که در این صورت در مقابل خدای تبارک و تعالی هیچ حجتی ندارید ...
⚘زیارت قبر آقای مطهری علم و حکمت و زیارت آقای مدنی تقوی و زهد و زیارت قبر آقای بهشتی سوز و گداز به انسان می دهد ؛ زیارت این قبور را فراموش نکنید.
⚘خدایا ما را جزو یاران امام زمان محسوب بدار ...
...........................................
📖خاطرات:
(۱) آیت الله حائری شیرازی، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه وقت شیراز، درباره شیخ عبدلله می گفت: نخستین بار که از زندان رها شده بود، به نظرم پیری جوان و خردسالی سالخورده آمد. همه را شناخته بود، تا توانسته بود راه خود را بشناسد و آن چه را که در کلاس ندیده، به تجربه بیابد.
علم وعمل، زمینه خودسازی عمیقی در او به وجود آورده و جهاد با نفس را بر عمق مبارزات و مجاهدات خود به کار گرفت. به همین دلیل از تمامی امتحانات زندگی که هیچ کس لحظه ای بر آن فاتح نیست، روز به روز موفق تر و پخته تر در می آمد.
وحشت از او رفته و آرامش در او سال ها منزل کرده بود. در سخت ترین آتش ها، با توکل به خداوند، جداً آرام بود و آرامش بخش.
📚کتاب: تنها ۳۰ ماه دیگر ص ۱۷۱
(۲) آقای میثمی از آن جهت که رژبم شاه را مالک بیت المال نمی دانست، احتیاط می کرد و غذای زندان را نمی خورد. تقریباً هر روز روزه می گرفت و با اندکی نان و ماست که از پول شخصی خودش از فروشگاه زندان می خرید، افطار می کرد: او به حق عارف بالله بود.
یک روز خانواده ام هنگام ملاقات کمی برایم غذا آوردند. من، به رسم دوستی، بخشی از آن را نزد آقای میثمی آوردم تا او هم بخورد: آقای میثمی دست من را رد نکرد. ساعتی گذشت و دیدم با ظرف شسته ی غذا آمد و گفت: مدت مدیدی بود که گوشت نخورده بودم! بغضم گرفته بود و نزدیک بود گریه ام بگیرد. برای خودم نزد خدا گلایه می کردم و می گفتم، ای خدا! آخر چرا چنین انسان های شریفی می باید به دست ستمگران بیفتند تا جامعه از وجودشان محروم شود؟! بعد ادامه داد، به راستی چقدر این غذا خوشمزه بود!
او در هر فرصتی که دست می داد، ما را به تقوا و پرهیزگاری سفارش می کرد. از طرفی بر دقت عمل در انتخاب دوست و یا رأی دادن به کاندیداها و سپردن مسئولیت به افراد تأکید داشت. می گفت: در این موارد حساس فریب خوب بودن یک فرد را نخورید بلکه دقت کنید تا بفهمید به چه گروهی تعلق دارد زیرا یک گروه سیاسی و یک تشکیلات به راحتی می تواند فکر یک عضو ساده را تغییر دهد.
📚کتاب: تنها ۳۰ ماه دیگر ص۵۴
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🔰تاثیر #انقلاب بر #دین_داری مردم جهان-۱
《#دهه_مبارک_فجر》
🔸️یکی از مباحثی که در مورد انقلاب اسلامی مظلوم واقع شده تاثیر انقلاب اسلامی و نقش امام در دین دار شدن مردم جهان است.
🔸️کتابی به نام «#عصرامام_خمینی» در این زمینه هست که نظرات اندیشمندان بزرگ غرب و شرق درباره نقش حضرت امام (رحمة الله عليه) و انقلاب اسلامی در دین دار شدن مردم را جمع آوری کرده است.
..............................................
در این کتاب آمده است:
🔸️پروفسور عبدالعزیز ساشاد نیا - مشاور وزارت دفاع آمریکا در امور خاورمیانه- که استاد دانشگاه ویرجینیای آمریکا است این جمله را بیان می کند: «تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (رحمة الله عليه) هیچ کس در آمریکا توجهی به دین نداشت اما بعد از آن یکباره رهبران دینی، حتی رهبران مسیحی و یهودی قوت گرفتند و از نیروی دین باخبر شدند.
🔸امروز ۹۰% آمریکایی ها معتقد به وجود خدا هستند و معتقدند که دین نقش بزرگی در زندگی بشر ایفا می کند.
🔸️در حال حاضر در آمریکا کلاس های ادیان شناسی شلوغ ترین کلاس هاست و تنها در دانشگاه ویرجینیا که من به تدریس دین شناسی مشغول هستم ۱۲۸ نفر به تدریس دین شناسی مشغول هستند.
🔸با وجود اینکه دانشگاه ویرجینیا دولتی است و بر اساس قوانین آمریکا در مراکز دولتی باید سیاست و دیانت از هم جدا باشند، دانشجویان استقبال زیادی از کلاس های دینی به عمل می آورند که نشان دهنده ی تلاش جوانان جامعهی آمریکا برای گرایش به دین است.
📚منبع: عصر امام خمینی، نوشته میراحمد رضا حاجتی، صفحه ۷۳
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🌍در مدار زمین
بمناسبت ۱۴ بهمن《روز فناوری فضایی》
🔸️تلاش #مهندسان_ایرانی باعث شد در تاریخ ۱۴ بهمن سال ۱۳۸۷، اولین #ماهواره_ایرانی به نام "#امید" به وسیله موشک "سفیر ۲" در مدار زمین قرار گیرد. به همین دلیل این روز در تقویم ایران، #روزملِّی_فناوری_فضایی نامیده شده است.
🔸️امید، نخستین ماهواره ساخت ایران است که ساخت تمام تجهیزات آن به عنوان اولین گام علمی کشور در عرضه بومی سازی فناوری فضایی از اسفند سال ۱۳۸۴، در سازمان فضایی ایران آغاز شد.
🔸️پرتاب ماهواره امید باعث شد نام ایران در بین کشورهای دارای فناوری ماهوارهای در جهان ثبت شود. دیگر کشورهای دارای ماهواره مستقل بر مدار زمین شامل شوروی، ایالات متحده آمریکا، فرانسه، ژاپن، چین، انگلستان، هند و اسرائیل میشود.
🔸️یکی از مدیران ارشد شرکت صنایع الکترونیک تعریف میکند:
ایران چهل و سومین کشور از کشورهای دارای ماهواره بود. فعالیت ماهوارهایمان را با هند شروع کردیم؛ اما با دخالت رژیم صهیونیستی به نتیجه نرسید و هند کنار کشید. بعد از آن با روسیه همراه شدیم؛ یک همراهی پر از تحقیر. زمانی که ما حتی آرزو داشتیم ماهواره را از نزدیک ببینیم، روسها مدل مهندسی ماهواره را از فاصله چندمتری نشانمان دادند که نکندما با لمس ماهوارهشان به جنس و ساختمان اجزایش پی ببریم.
مشاور خارجی هم که ممنوع بود، چون هدف این بود که ماهواره را بومی طراحی کنیم و در کنار این، خارجیها زمان انجام کار را خیلی طولانی میکردند. به صداقتشان هم اعتماد نداشتیم و این بود که فهمیدیم باید روی پای خودمان بایستیم.
زمانی از روسها میپرسیدیم: ” ما کی میتوانیم ماهواره بسازیم؟ “ جواب میشنیدیم: ” تا ۳۵ سال دیگر هم نمیتوانید و اگر هم بسازید، خودتان نمیتوانید پرتابش کنید، ماهم که بههیچوجه برایتان پرتاب نمیکنیم.“
🔸️ولی ما توانستیم خودمان ماهواره بسازیم و خودمان هم آن را پرتاب کنیم.
یادم هست بعد از پرتاب، اولین نفری که تماس گرفت و تبریک گفت، روسها بودند؛ درحالیکه لحنشان با ما عوض شده بود و خبری از تحقیرشان نبود.
🔸️کشوری که زمان جنگ نمیتوانست نارنجک بسازد، شده بود نهمین کشور دارای پرتابگر ماهواره به فضا.
📚کتاب: امواج ارادهها
(گوشهای از اراده و توان ایرانی به سمت خودکفایی و پیشرفت)
گردآوری و تدوین میلاد حبیبی و پژمان عرب، ص ۲۶۷
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🔰تاثیر #انقلاب بر #دین_داری مردم جهان-۲
(به مناسبت#دهه_مبارک_فجر)
🔸نشریه آمریکایی تایم در شماره ۷ آوریل ۱۹۸۰ خود می نویسد:
«انقلابی ساکت در تفکر و استدلال در حال وقوع است و خدا دارد بر می گردد».
دنیایی که به سمت بی خدایی مطلق پیش می رفت، به وسیله انقلاب تغییر کرد.
🔸️در تأیید این حقیقت، نظر یکی از اندیشمندان به نام آقای دکتر گلشنی در سال ۷۶ را می خوانیم:
«شما اگر وضعیت بیست سال پیش اروپا، آمریکا را با حالا مقایسه کنید (می بینید) اصلا قابل قیاس نمی باشد. حتی هفت هشت سال پیش را که من با حالا مقایسه می کنم تفاوت بسیار است».
ایشان اضافه می کنند:
🔸️«چند سال قبل برای سمینار (تعبیر فیزیکی نسبیت) در لندن بودم بحث کیهان شناسی مطرح بود. یک فیزیکدان فیلسوف بلژیکی در ضمن اینکه داشت راجع به یک مدل کیهان شناسی صحبت می کرد اسمی از خدا آورد که یک فیزیکدان آمریکایی (از دانشگاه آکسفورد) گفت: در کنفرانس فیزیک، جایی برای آوردن اسم خدا نیست! این را من خودم شاهد بودم.
اما الان وضعیت آنچنان تغییر کرده است که:
🔸️چهار سال پیش انجمن آمریکایی پیشرفت علم که بزرگ ترین انجمن علمی آمریکاست و بسیاری از شخصیت های برجسته علمی آمریکا عضو آن هستند سمینار دوره اش را برگزار کرد.
در آن سمینار کاری که برای اولین بار کرده بودند این بود که غیر از جلسه های موازی که معمولا در رابطه با کنفرانس ها می گذارند، یکی دو جلسه هم درباره «رابطه علم و دین» قرار داده بودند. این جلسات آن چنان شلوغ بود که بقیه جلسات سمینار را تحت شعاع قرار داده بود و سر و صدای اولیای سمینار را در آورد. یعنی وضعیت این چنین تغییر کرده است. یک وقتی اسم دین را آوردن در محیط های علمی و آموزشی و غیره، خلاف مد بود. اما الان این طور نمی باشد».
ایشان همچنین اضافه می کنند که:
🔸«بنده در سال ۹۸ در کنفرانسی بودم که در آن، دو نفر از بزرگان کیهان شناسی جهان صریحا به من گفتند که در تحقیقات سال های اخیرشان به این نتیجه رسیده اند که علم، خودکفا نیست و باید برای پاسخ بسیاری از سوالات به خدا روی آورد».
📚منبع: کتاب عصر امام خمینی، صفحه ۱۰۳
📖 تمام این کتاب درباره نظرات دانشمندان غربی و شرقی درباره خدمت حضرت امام خمینی رحمة الله عليه و انقلاب اسلامی به دین داری مردم دنیاست.
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🔰تاثیر #انقلاب بر #دین_داری مردم جهان- ۳
(به مناسبت #دهه_مبارک_فجر)
❇پروفسور مولانا رئیس و بنیانگذار بخش ارتباطات بین المللی دانشگاه واشنگتن دی سی بیان می کنند:
🔸️«به عقیده من هیچ صدایی در قرن بیستم مثل صدای امام رحمة الله عليه جهان را به لرزه درنیاورد و حضرت امام پس از جنگ جهانی، اولین شخصیتی بود که به صورت جهانی طلسم سکوت را در مقابل طاغوت و ظلم شکست.اگر این طلسم شکسته نشده بود امروز شوروی زنده بود.
🔸️اخیرا که پس از بیست سال نگاهی که برای شرکت در کنفرانس بزرگ جهانی در همین رشته در دانشگاهی در آلمان شرقی رفته بودم، برای اولین بار در عمر ۴۳ انجمن علوم ارتباطات، آنجا اعضای انجمن جلسه اصلی خودشان را در کلیسا تشکیل دادند، در این کلیسا کشیکی برای ما سخنرانی کرد که به قول خودش انقلاب آلمان شرقی را به شیوه حضرت امام رحمة الله عليه هدایت کرده بود.
🔸️واقعا جالب است که مارکسیسم ها، لیبرالیسم ها و همه ایسم ها که هرگز حاضر نبودند به مسجد و معبد بروند، انقلاب اسلامی ایران آنها را وادار کرده بود که به کلیسا بروند».
📚منبع: کتاب عصر امام خمینی، صفحه ۷۰
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🔰تاثیر #انقلاب بر #دین_داری مردم جهان - ۴
(به مناسبت#دهه_مبارک_فجر)
🔸️«روبین وود زورث کاریس»، خبرنگار آمریکایی، در تشریح جریان ملاقات خود با #امام_خمینی(رحمة الله عليه) در جماران در کتاب «زیباترین تجربه من» می نویسد:
🔸️«زمانی که امام خمینی (رحمة الله عليه) از در وارد می شد احساس کردم که از لابه لای آن گردبادی از نیروی معنوی وزیدن گرفت. گویا در ورای آن عبای قهوه ای، عمامه مشکی و ریش سفید، روح زندگی جریان داشت؛ به طوریکه همه بینندگان را محو تماشای خود کرد. در آن هنگام حس کردم که با حضور او همه ما کوچک شده ایم و گویا در سالن کسی جز او باقی نمانده است.
🔸️آری او بارقه ای از نور بود که در قلب و روح همه حضار رسوخ کرده بود. او تمام معیارهایی را که گمان می کردم می توانند مرا در تعریف و ارزیابی شخصیت و مقامش یاری کنند، در هم شکست. او با حضور خود آن قدر در ما تـأثیر گذارد که و احساس کردم تمام روح و جسمم را فرا گرفته است.
🔸️زمانی که بر روی صندلی خود نشست، احساس کردم که نیرویی از وجودش ساطع می شود؛ نیرویی بسان یک گردباد که اگر با دقت نگاه می کردی در می یافتی که نوعی آرامش مطلق در درون آن نهفته است. چرا که امام خمینی (رحمة الله عليه) بسیار جدی و استوار و مسلط بود.
🔸در عین حال او را آن چنان ساکت و آرام می یافتی که گویی نیرویی ثابت و استوار در درون او جریان دارد و البته این نیرو همان چیزی است که رژیم سابق ایران را به یکباره برچید. حال آیا چنین شخصیتی می تواند یک فرد عادی باشد؟… من تاکنون هیچ یک از مردان بزرگ را برتر از این مرد و یا نظیر او ندیده ام...
🔸️کمترین چیزی که می توانم بگویم این است که گویا او یکی از انبیاء گذشته است و یا این که او موسای اسلام است و آمده تا فرعون کافر را از سرزمین خود براند.»
📚منبع: کتاب عصر امام خمینی، صفحه ۲۷
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🔰تاثیر #انقلاب بر #دین_داری مردم جهان- ۵
(به مناسبت #دهه_مبارک_فجر)
🔸️محمد لنسل یکی از اندیشمندان بزرگ اتریشی[درباره امام خمینی (رحمة الله عليه) و انقلاب] می گوید:
🔸️«بی تردید انقلاب اسلامی امام خمینی (رحمة الله عليه) نه تنها تصویر تازه ای از اسلام در اروپا ارائه کرد، بلکه حتی زندگی مذهبی غیرمسلمانان را هم دگرگون ساخت؛ به عبارت دیگر امروز حتی در اروپا نیز مذهبی بودن ارزش و معنای تازه ای یافته است.
🔸این عبارت را رئیس جمهور سابق اتریش در یک سخنرانی بیان کرد که؛《 انقلاب اسلامی به تمامی افراد مذهبی اعتبار و اتکاء به نفس تازه ای ارزانی داشت》
📚منبع: کتاب عصر امام خمینی، صفحه ۷۲
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🔰تاثیر #انقلاب بر #دین_داری مردم جهان- ۶
(به مناسبت #دهه_مبارک_فجر)
🔻پروفسور محمد حسین هدی، اندیشمند مسلمان مقیم اتریش می گوید:
🔸️«اگر بنا باشد تاریخی را برای #احیای_هویت_دینی، در جهان معاصر، در نظر بگیریم، آن تاریخ ۱۹۷۹ میلادی است. یعنی مقارن با پیروزی انقلاب اسلامی ایران که خیزش عظیمی را برای تفکرات دینی در تمام ادیان به وجود آورده است.
🔸آخرین آمارها در مورد #احیای_تفکر_دینی که در سال ۱۹۹۰ میلادی صورت پذیرفته نشان می دهد که تقریبا ۷۰ درصد مردم اروپا احساس دینداری می کنند. در تمام ادیان از هندوئیسم گرفته تابودیسم و … انواع فرقه های مسیحیت همه از یک نوع بازگشت به تفکر دینی خبر می دهند و انقلاب اسلامی ایران موجب احیای تفکر دینی در جهان گشت».
📚منبع: کتاب عصر امام خمینی، صفحه ۵۹
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🔰تاثیر #انقلاب بر #دین_داری مردم جهان- ۷
(به مناسبت #دهه_مبارک_فجر)
🔷دکتر «سعید محمد الشهابی» سردبیر مجله معروف و پر تیراژ العالم، می گوید:
«انقلاب اسلامی ایران نه تنها در جامعه اسلامی بلکه در اکثر جوامع تأثیر اساسی و بنیادی داشته است. بی شک طی بیست سال گذشته هیچ حرکتی به اندازه انقلاب ایران نتوانسته بر جامعه بشری تأثیر گذار باشد، دین نقش اساسی و حیاتی در اجتماع دارد و انقلاب اسلامی این نور را بر بشریت تاباند و روشنی بخشید.
🔸انقلاب اسلامی سبب شد تا روشنفکران و متفکرین ضرورت توجه به مسائل دینی و تأثیر آن بر وجدان بشریت و افکار سیاسی-اجتماعی را به خوبی مورد توجه قرار دهند. ما در عصر انقلاب اسلامی شاهد رجوع و تمسک مسلمین و غیرمسلمین به اهل دین شدیم.»
📚منبع: کتاب عصر امام خمینی، صفحه ۵۹
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🔰#مظلوم_مقتدر
🇮🇷قدرت #انقلاب_اسلامی در طول این چهل سال با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست
🇮🇷مهمترین اتفاق نادیده گرفته شدن این #دستاوردها است
(۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران)
🔸یکی از نکاتی که در رابطه انقلاب اسلامی باید به آن توجه کنیم این است که قدرت انقلاب اسلامی در طول این چهل سال با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست.
🔸️سیر ۴۰ ساله سایر کشورها را ببینید و سیر تبدیل شدن جمهوری اسلامی ایران به یک قدرت جهانی را نیز بنگرید. در همه بخش ها خصوصاً قدرت اقتصادی. مقایسه کنید قبل و بعد از انقلاب چه داشتیم و الان چه هستیم.
🔸️اما مهمترین اتفاقی که افتاده است، نادیده گرفته شدن این دستآوردها است.
🔸️توسط سایتهای اینترنتی و شبکههای اجتماعی هجمه سنگینی بر جمهوری اسلامی وارد شده است. انگار که جمهوری اسلامی هیچ دستآوردی نداشته است.
🔸️در کجای دنیا کشوری را سراغ دارید که اینقدر دشمن داشته باشد و دشمنان نیزتمام برنامه خود را برای نابودی آن کشور گذاشته باشند.
🔸هر روز که گوشی تلفن همراه خود را بردارید می بینید بیش از ۵۰ شبهه در رابطه با جمهوری اسلامی وارد میکنند. اگر ما امثال این ۵۰ شبهه را به کشور آمریکا وارد کنیم یک روزه نابود می شود .
🔸️حال ما ۴۰ سال است که در مقابل این دشمنی ها قرار گرفته ایم در یک کلمه جمهوری اسلامی #مقتدر_مظلوم است. جمهوری اسلامی در نهایت مظلومیت است که اینقدر امکانات برای مردم فراهم کرد اما باز هم بر آن می تازند.
🔸️قشر دانشجو و طلاب باید نسبت به دست آوردهای انقلاب آگاهی کامل داشته باشند تا بتوانند در برابر این شبهات و دروغ ها از جمهوری اسلامی به حق دفاع کنند.
🔸️دشمن در ردههای مختلفی 'نفوذی وارد کشور کرد. در عالیترین ردهها میبینید نفوذیهای وارد می شوند. برخی دستگیر شدند برخی مجبور به استعفا شدند و برخی نیز از کشور فرار کردند.
با این وجود ما چهل سال این انقلاب را به خوبی نگه داشتیم.
🔸️نکته مهمی که باید به آن دقت کرد این است که دشمن تلاش میکند تا تمام ایرادها را به جمهوری اسلامی نسبت دهد. در صورتی که در کشورهای دیگر اینگونه نیست. به عنوان مثال:
🔸️چند سال پیش رئیس جمهور فرانسه فساد اخلاقی بسیار بدی انجام داد. آنجا گفتند رئیس جمهور یک شخصیت حقوقی دارد و یک شخصیت حقیقی. شخصیت حقوقی که اینگونه نبوده است؛ شخصیت حقیقی او بوده است. انسانی است که فساد جنسی انجام داده است!
🔸اما در کشور ما اگر یک رفتگر بد جارو بکند میگویند ببینید این جمهوری اسلامی است!
📚#داستانک:
روزی در تاکسی کنار شخصی نشسته بودم و او مرتب به کشور جمهوری اسلامی ناسزا میگفت. از او پرسیدم چه شده است؟ گفت برای معالجه پیش پزشکی رفتم و او از من زیرمیزی خواست. این چه جمهوری اسلامی است؟!
🔸️یک پزشک از او زیرمیزی خواسته است و جمهوری اسلامی را مقصر می داند!
در هیچ کجای دنیا این گونه نیست که همه چیز را به پای حکومت بنویسند. میبینید که رئیس جمهور شان فساد میکند می گویند ربطی به حکومت ندارد.
🔸در خیابان چاله باشد به حکومت فحش میدهد؛ آسفالت باشد به حکومت فحش میدهد؛ تلفنها آنتن ندهد به حکومت ناسزا میگوید. نان گران میشود به نظام فحش میدهد. این از مظلومیت جمهوری اسلامی است. البته مسئولین باید به وضعیت مردم رسیدگی کنند.
همچنین در رابطه با فسادها که هر بار موردی از آنها رخ میدهد موجب ناراحتی ما و آبروریزی میشود و تا چند سال نمیشود این آبروی ریخته را جمع کرد باید رسیدگی کنند. همین فسادها خود معنای نفوذی است.
🔸از وظایف #شرعی #عقلی و #قانونی ما این است که در دفاع از این نظام در #راهپیمایی ۲۲ بهمن همه با هم شرکت کنیم.
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🔰 آرزوی #شهیدابراهیم_هادی
🗓 ۲۲بهمن، سالروز گمنامی یک شهید خوشنام
🔸️شهید ابراهیم هادی که قهرمان فوتبال، والیبال و کشتی است و با دو دستش پینگ پنگ بازی میکرد.
🔸یک روز به ایشان گفتند بخاطر بدن ورزیده و لباس های ورزشی و ساک ورزشیات مشخص است که ورزشکار هستی و به همین خاطر دخترها زیاد نگاهت میکردند.
ایشان از فردای آن روز، با لباس گشاد و موی تراشیده میآمد و لباس هایش را داخل پلاستیک با خود حمل میکرد.
🔸️در مسابقه فینال کشتی، حریف به او میگوید «می دانم تو من را شکست می دهی، لطفا طوری من را شکست بده که آبرویم نرود. زیرا مادرم دارد نگاه میکند».شهید هم در جواب حرف او را تأیید می کند.
🔸️و سپس کاری میکند که خودش در مسابقه شکست بخورد! سال بعد هم در فینال به خاطر اینکه رقیبش به پول قهرمانی نیاز داشته شکست میخورد.
🔸️بخاطر نماز اول وقت، مسابقات را ترک می کند. در جنگ، وسط عملیات می ایستد و اذان می گوید که به واسطه اذان او ۱۷ نفر عراقی تسلیم می شوند.
🔸️ایشان تلاش بسیاری برای برگرداندن بدن گمنام دوست شهیدش کرد. بعد از برگرداندن ایشان، پدر آن شهید به ایشان گفت: «پسرم در خواب از شما گله کرد. گفت شهدای گمنام مهمان حضرت زهرا(س) هستند و از وقتی من را پیدا کردی دیگر حضرت زهرا(س) به دیدار من نیامده اند». شهید ابراهیم هادی هم آرزوی شهادت همراه با گمنامی می کنند. که تا به امروز بدن نازنین شهید ابراهیم هادی هنوز از کانال کمیل برنگشته است.
📚کتاب ؛ سلام بر ابراهیم
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🔰تلخ ترين روز #تاريخ_فوتبال_ایران
(۲۳ بهمن ؛ بمباران زمین فوتبال)
🔸۲۳ بهمن هر سال می گذرد ولی بسیاری نمی دانند که در این روز در سال ۶۵ در زمین چمنی که عده ای فوتبالیست در آن ، در حال ورزش کردن بودند ، تلخ ترین روز فوتبال کشور رقم می خورد.
................................
🔸️روزی که به مناسبت هفتمین سال فجر انقلاب اسلامی و برای ایجاد فضای نشاط و شادابی در بین مردم استان ایلام، تیم های فوتبال منتخب چوار و منتخب جوانان استان ایلام در ساعت ۱۶ آغازگر یک مسابقه بودند که این بازی نیمه تمام ماند .
🔸️نیمه اول این مسابقه با پیروزی ۲ بر ۱ تیم جوانان استان به پایان رسید. در بین دو نیمه شهید حسین هزاوه مربی و بازیکن تیم منتخب چوار به بازیکنان گفت "فرض کنید در خط مقدم جبهه هستید. با شجاعت و شهامت بجنگید" گویی می دانست واقعه ای عظیم در راه است.
در حالی که حدود ۱۰ دقیقه از نیمه دوم گذشته بود، هواپیماهای بی رحم دشمن بعثی ، با انواع و اقسام بمب ها، زمین فوتبال را تبدیل به خط مقدم واقعی کردند.
🔸#شهیدهزاوه که خودش یک پاسدار بود، لحظاتی قبل از بمباران سعی کرد با فریاد های خود همه را روی زمین بخواباند.
🔸️تعدادی از بازیکنان بر روی زمین خوابیدند و در حالی که شهید هزاوه سعی می کرد بقیه بازیکنان را نیز مطلع کند، به سمت فرزند پنج، شش ساله خود رفت و او را به بغل گرفت تا از بمباران در امان بماند.
🔸️شاید شهید هزاوه می خواست این فرزند عزیزش را حفظ کند تا سالها بعد، این واقعه را به نسل های فعلی منتقل کند.
🔸️در این رخداد ۱۵ ورزشکار و تماشاچی به شهادت رسیدند اما این رویداد در تاریخ ورزش کشور فراموش شد.
🔸کسانی که در ۲۳ بهمن سال ۶۵، در زمین فوتبال چوار و در حال بازی فوتبال به شهادت رسیدند، همگی از انسانهای مومن و فداکار منطقه بودند و علیرغم بمباران های متعدد رژیم بعث عراق، مردانه ایستادگی کردند و در کنار دفاع از وطن، ورزش و به ویژه فوتبال را برای ایجاد روحیه در بین مردم جنگ زده استان انتخاب کردند.
🔸️هنوز سئوالات بسیاری در ذهن ها نقش بسته است که چرا تاکنون یک مسابقه مهم برای این شهدای والامقام برگزار نشده است؟ چرا مصدومیت یک بازیکن معمولی، این همه مورد توجه رسانه ها قرار می گیرد، ولی تکه تکه شدن دهها فوتبالیست و تماشاگر فوتبال در سال ۶۵ به راحتی فراموش می شود؟
🔸️چرا برنامه هايي مثل ۹۰ ، كه كوچكترين و بي اهميت ترين جريان را بزرگ مي کرد، به این مساله نپرداخت و هزاران سوال دیگر...
💠 #منبرک
🆔 @manbarak