🎯 منشا هر عملی «تصمیم» است؛ تصمیم گیری یعنی قدرت تغییر.
درست است که بسیاری از وقایع زندگی از اختیار ما خارج هستند، اما این اختیار را داریم که تصمیم بگیریم چگونه فکر کنیم، به چه اصولی معتقد شویم،چه احساسی داشته باشیم و در برابر آن وقایع چه عکس العملی نشان دهیم.
💡نحوه ی زندگی امروزی شما حاصل تصمیمات گذشته شماست که با چه کسی نشست و برخاست کنید، چه چیزی را یاد بگیرید و یاد نگیرید و چه چیزهایی را باور کنید یا باور نکنید.
👣 اینکه دنبال مطلبی را بگیرید یا آن را رها سازید، اینکه ازدواج کنید و صاحب فرزند شوید، اینکه پرخوری کنید، سیگار بکشید یا نکشید و این که بخواهید چگونه باشید و چه قابلیت هایی داشته باشید، همه تصمیماتی است که زندگی شما را به شکل کنونی در آورده است.
📌بدانید:
با تصمیمهای تان سرنوشت تان شکل می گیرد.
📚مطالب این مدت با الهام و برگرفته از کتاب « فقط غیر ممکن غیر ممکن است» می باشد.
@manebabarname
10.1.mp3
4.81M
✨من با برنامه
💿جلسه دهم
🌱قسمت اول
راه علاج قضاوت نکردن مردم که تولید کننده حس بد اول در درون خود ما و تخلیه انرژی احساسی مان است، تولید حس دلسوزی و همدردی نسبت به مردم است.
#صوت
@manebabarname
10.2.mp3
3.91M
📝من با برنامه
💿جلسه دهم
🌱قسمت دوم
خودت را با دیروز خودت مقایسه کن، نه با دیگران!
دچار خود فریبی هم نشو!
#صوت
@manebabarname
10.3.mp3
3.87M
✅من با برنامه
💿جلسه دهم
🌱قسمت سوم
خودفریبی یعنی چی؟ و چرا انرژی احساسی ما را تخلیه می کند؟
#صوت
@manebabarname
10.4.mp3
4.5M
💡من با برنامه
💿جلسه دهم
🌱قسمت چهارم (قسمت پایانی)
چگونه با موارد اضطرابآور مواجه شویم که تخلیه انرژی احساسی نداشته باشیم...
#صوت
@manebabarname
💡آیا بین «علاقهمند بودن» به چیزی و «مقید بودن» به آن فرقی نیست؟
بارها جملاتی از این قبیل را از اشخاص میشنویم که: «واقعا مایلم زندگی بهتری داشته باشم»، «واقعا دوست دارم همه کتابهایی را که دوست دارم بخوانم»، «علاقهمند هستم پیشرفت کنم» یا «علاقهمند هستم تغییری در خودم، مردم کشورم و حتی جهان به وجود آورم».
اما این نوع اظهارات به هیچ وجه جنبه تعهد و مقید بودن ندارد، بلکه میرساند که چه چیزی بهتر بود اگر میبود.
مانند این است که بگوییم: « دلم میخواهد فلان اتفاق بیفتد، اما من در آن مورد هیچ کاری نکنم».
این نشانه قدرت نیست، بلکه دعایی ضعیف است که از ایمان قوی ناشی نمیشود.
تصمیم واقعی آن است که همهی راههای دیگر را به روی خود ببندید و فقط آن راهی را که به سوی هدف است باز بگذارید. دیگر پشت سر خود را هم نگاه نکنید و حتی فکر انحراف و انصراف را هم به خود راه ندهید.
یکی از راههایی که بدانیم تصمیمی واقعی است یا نه؛ عملی است که به دنبال آن تصمیم میآید. عملی منظم و مستمر. اگر عملی صورت نگیرد. شما یک تصمیم واقعی نگرفتهاید.
زندگی شما از لحظهای تغییر میکند که تصمیم تازه و صحیح بگیرید و به انجام کارهای مشخص تا رسیدن به هدف خود، پایبند باشید.
@manebabarname
🔦اغلب مردم اقدام چندانی برای کنترل روحیه خود نمی کنند. یک روز افسرده و روز دیگر پر انرژی بیدار میشوند. در روزهای خوب شادند در روزهای بد ناشاد. یکی از تفاوتهای مردم در هر مورد این است که چگونه منابع و نیروهای درونی خود را تنظیم می کنند؟ و آیا اصلا تنظیم می کنند یا رها زندگی می کنند و غالبا عوامل بیرونی را موثر مستقیم بر حال و روز خود می دانند؟
💡هیچکس همیشه موفق نمیشود؛ ولی افرادی هستند که می توانند در مواقع ضروری، روحی نیرومند داشته باشند و تقریباً در هر فرصتی ابراز وجود نمایند و دست از تلاش برندارند. آنها می توانند در وقت نیاز، همه قوای خود را جمع کنند و در مسیر حرکت استقامت بورزند.
✨ما در این کانال قرار است راههای کسب روحیه نیرومند و قوی را آموزش ببینیم و این روحیه را در خود ایجاد کنیم.
✅ کانال من با برنامه و تجربه زندگی برتر با مدیریت زمان و انرژی
@manebabarname
🖌غالب انسان ها خواهان تغییر روحیه اند،می خواهند راضی، شادمان، پرشور و محل توجه باشند. آرامش فکری می خواهند و یا می خواهند روحیات نامطلوب را از خود دور سازند.
📺حالا این افراد برای تغییر روحیه چه می کنند؟ مثلاً تلویزیون را روشن میکنند و از طریق آن خوراک تازهای به ذهنشان داده می شود، برنامه ای را تماشا می کنند و می خندند و غصه هایشان فراموش می شود یا از منزل خارج میشوند و چیزی می خورند یا سیگاری می کشند و یا داروی مسکن یا آرامبخش... مثبت ترین حالت آن است که فرض کنیم ورزش می کنند. عیب عمدهای که بیشتر این راهحلها دارند آن است که «موقتی» هستند. وقتی برنامه تلویزیون تمام میشود برداشت های شان از زندگی همان است که بود. باز تصورات قبلی در ذهنشان زنده می شود و ناراحت شان می کند. غذا که مصرف شد یا اثر دارو که تمام شد به حالت اول برمی گردند.
🤔چگونه بدون استفاده از وسایل خارج از وجود خود که در درازمدت غالباً مشکلات دیگری ایجاد می کنند، مستقیماً تغییرات لازم را در تصورات ذهنی و حالات جسمانی خود ایجاد نماییم؟
💡ما قصد داریم در این کانال بفهمیم چگونه می توانیم موثرترین نیروهای خود را جمع آوری کنیم و بهترین نقشه ها را جهت رسیدن به موفقیت در هنگام ضرورت و در لحظات حساس به کار بگیریم. به خاطر داشته باشید که رفتار انسان نتیجه حالت روحی اوست. ما باید بتوانیم تصورات ذهنی خودمان را یعنی اعتقادمان را به امکان موفقیت تغییر دهیم.
@manebabarname
11.1.mp3
5.23M
✅من با برنامه
💿جلسه یازدهم
🔸قسمت اول
افکار مبهم ذهن خود را، روی کاغذ، تبدیل به کلمه و جمله کن.
#صوت
@manebabarname
11.2.mp3
6.4M
✅من با برنامه
💿جلسه یازدهم
🔹قسمت دوم
🔺متوجه باش چه کسانی پیرامونت انرژی احساسی تو را تخلیه می کنند...
#صوت
@manebabarname
❗️کسی که شکست را برای خود قطعی میداند، طبعاً با چنین روحیه ای توان لازم را برای کسب موفقیت نخواهد داشت. اگر ما بتوانیم اعتقاد تازه ای را در ذهن تزریق کنیم، مثلاً اعتقاد به این که واقعاً قادر به جبران شکست خود هستیم، این نوع تفکر حتی در رفتار ما هم اثر خود را نشان می دهد.
😕اگر مدام به جنبههای نامطبوع زندگی، به آن چیزهایی که خواسته ما نیست و به همه مشکلاتی که ممکن است ایجاد شود فکر کنیم، ناخواسته خود را در وضعیتی قرار میدهیم که به سود همان رفتارها و نتایج است. اگر ما ذهن و روحیات خود را آگاهانه رهبری نکنیم ممکن است محیط ما روحیات نامطلوبی در ما ایجاد کند.
🌱بسیار ضروری است که ما هر روزه بر دروازه ذهن خود نگهبانی بگذاریم تا بدانیم چه تصوراتی به طور دائم در ذهن ما ایجاد میشود. باید باغ ذهن خود را هر روز +وجین کنیم...
🔔وقتی روحیه مناسب را در خود ایجاد کردیم بیشتر این امکان برای ما ایجاد می شود که تمام قوای خود را به نحو موثر به کار بگیریم. اگر ما امور را طوری به تصور در آوریم که روحیه ما را تقویت سازد و به ما شهامت برداشتن قدمهایی را بدهد که سرانجام ما را به نتیجه برساند، نتیجه معلوم است... و اگر نتوانیم روحیه لازم را ایجاد کنیم یا دست به اقدام نخواهیم زد و یا حداکثر با ضعف و دودلی قدمهای سستی بر می داریم که نتایجی ناچیز به بار می آورد.
+وجین کردن اصطلاح کشاورزی است و به معنای از بین بردن علفهای هرز است که رقیب گیاه اصلی در جذب غذا از خاک و استفاده از آب و هوا و نور است.
📚برگرفته از کتاب: بسوی کامیابی. آنتونی رابینز. مهدی مجردزاده
@manebabarname
🤔ما غالباً به تصورات خود بها میدهیم و بر اساس تصورات خود دست به عمل می زنیم. چرا آنها را طوری به تصور در نیاوریم که موجب نیرومندی ما و دیگران گردد؟!
🔐کلید توفیق در این کار کنترل و اداره حافظه است. یعنی تصورات خود را طوری شکل دهیم که به طور مداوم ما را در نیرو بخش ترین حالات روحی قرار دهد. حتی موفق ترین افراد ممکن است به جنبه های منفی و عوامل شکست در کاری فکر کنند و در نتیجه افسرده و دلسرد یا عصبانی گردند. و میشود که برعکس به کلیه جنبه هایی که موجب توفیق در زندگی میشود توجه کنند.
🖌 موقعیت ها هر قدر نامطلوب باشند میتوان طوری آنها را به تصور درآورد که موجب تقویت انسان گردند. اشخاص موفق به طور مداوم از روحیه قوی برخوردارند. آیا تفاوت اشخاص موفق و ناموفق در همین نکته نیست؟...
@manebabarname