7-2.mp3
6.4M
🍏 جلسه هفتم؛ قسمت دوم
💪تاثیر شارژ و بازیابی انرژی فیزیکی بر افزایش عملکرد ما در شبانه روز
#صوت
@manebabarname
7-3.mp3
6.32M
🍊جلسه هفتم؛ قسمت سوم. پایانی
💪تاثیر شارژ و بازیابی انرژی فیزیکی بر افزایش عملکرد ما در شبانه روز
#صوت
@manebabarname
🔆 شارژ انرژی احساسی
گاه در یک روز کاری مشغله خیلی زیادی داریم، ولی در آرامش کارهای لازم را انجام می دهیم و به اتمام می رسانیم. گاهی دقیقا همان مشغله و مسئولیت ها را داریم ولی بسیار مضطرب هستیم، احساس فوریت داریم و نمی دانیم چه کاری انجام دهیم، نمی توانیم کاملا جذب کارمان شویم و مرتبا از این شاخه به آن شاخه می پریم. شاید فکر می کنیم شرایط تغییر کرده است. ولی اغلب انرژی احساسی ما کم شده است و نیاز به شارژ دارد.
📚برگرفته از کتاب افزایش عملکرد؛ ژان بقوسیان، امیررضا ثابت
@manebabarname
🔋تامین سوخت احساسی
انرژی فیزیکی مانند سوخت خامی است که باعث روشن شدن استعدادهای ما می شود، ولی برای رسیدن به حداکثر عملکرد داشتن انرژی فیزیکی کافی نیست. ما باید احساسات مثبت و خوشایندی داشته باشیم: حس لذت، حس آرامش، حس رضایتمندی و...
یک فرد عادی و متعادل باید احساس خوبی نسبت به خود، اطرافیان و شرایط داشته باشد. البته مسلم است که همیشه نمی توان احساس خوبی داشت، ولی این وضعیت باید در اغلب اوقات دیده شود.
وقتی انرژی احساسی ما کم می شود،باعث ایجاد احساس فوریت در ما می شود. شاید بدون هیچ دلیل خاصی احساس نگرانی یا عصبانیت کنیم. بدن با این روش اخطار می دهد که نیازی مهم وجود دارد که برآورده نشده است.
برای داشتن عملکرد فوق العاده باید بتوانیم احساسات خود را مدیریت کنیم. اگر انرژی احساسی خود را مداوم مصرف کنیم بدون آنکه آن را بازیابی کنیم، عملکرد ما کاهش می یابد.
📚برگرفته از کتاب افزایش عملکرد؛ ژان بقوسیان، امیررضا ثابت
@manebabarname
😊😞احساسات مثبت یا منفی بر فعالیت های شیمیایی بدن تاثیر مستقیم دارد و حتی بدن را در برابر انواع بیماری ها قوی تر یا ضعیف تر می کند. حتما داستان هایی از افرادی شنیده اید که بیماری های خطرناکی داشتند و با روحیه قدرتمند خود باعث کاهش یا حتی از بین رفتن اثر بیماری شده اند.
احساسات منفی برای آدم ها خیلی مضر و خطرناک است، هم چون باعث تخلیه انرژی جسمی و روحی خودشان می شود و هم مثل یک نوع بیماری مسری می تواند بلافاصله به دیگران نیز سرایت کند.
🍃به همین خاطر یکی از مهم ترین کارهای ما برای افزایش عملکردمان در زندگی و تجربه حس رضایت از خود و زندگی به شکل ماندگار، شناخت خوبِ خود، در حوزه احساسات و تامین و شارژ و بازیابی این منبع انرژی در درون ماست.
📌در جلسه پیشِ رو، در خصوص این منبع انرژی صحبت خواهیم کرد که اثر مستقیم بر افزایش عملکرد ما و حس رضایت از زندگی مان دارد.
@manebabarname
8.1.mp3
4.38M
💠جلسه هشتم
📌قسمت اول
🌱اهمیتِ توجه به منبع انرژی احساسی درونمان و در نظر داشتن تأثیر آن بر افزایش یا کاهش عملکرد و حس رضایت در زندگی
#صوت
@manebabarname
8.2.mp3
5.51M
💡جلسه هشتم
📌قسمت دوم
🌱 آثار احساس های منفی بر تخلیه انرژی و دچار عدم تعادل شدن در اجرای برنامه ها و کارهای روزانه ما در زندگی
#صوت
@manebabarname
📣معرفی کانال ذکر شده در صوت
کانال « چهل حدیث به زبان ساده»
شرح و توضیح عمیق صفات بد اخلاقی و راههای علمی و عملی علاج و درمان آن.
مانند ریاکاری، حسد، تکبر، خشم و غضب و...
@Chelhadisemam
9.1.mp3
7.71M
🖍جلسه نهم
🔐قسمت اول
🕸توجیه کردن و به خود گرفتن از جمله عوامل ریشه ای در ایجاد احساس منفی در ما و تخلیه شارژ انرژی احساسی وجودمان
#صوت
@manebabarname
9.2.mp3
9.39M
🖌جلسه نهم
🔐قسمت دوم
😕حساسیت شدید به واکنش اطرافیانمان نسبت به خودمان یا روحیه قضاوت کردن دیگران، دو عامل موثر دیگر در تولید احساس منفی در خودمان است. این احوالات به شدت منبع انرژی احساسی درونی ما را تخلیه می کند.
#صوت
@manebabarname
🔔تعیین اولویت های زندگی، نقش کلیدی در موفقیت افراد
- داشتن انضباط در تعیین اولویت ها و داشتن توانایی فعالیت هدفمند، از لوازم موفقیت هر فردی است که در جستجوی موفقیت در زندگی و تجربه حس رضایت از زندگی ست.
- زیاد کار کردن هنر نیست، هوشمندانه کار کردن هنر است. هر فرد با برنامه باید بتواند هم زمان سه چهار کار مهم ( و در اولویت) خود را در زندگی اش به خوبی اداره کند و پیش ببرد.
- آدم همه کاره هیچ کاره است. عاقل کسی است که می داند چه کارهایی را باید کنار بگذارد. کارهای ریز و پیش پا افتاده وقت ما را می گیرند. خیلی ها عمر خود را با کارهای بیهوده سر می کنند.
- افراد موفق دارای یک « بی اعتنایی حساب شده» به مواردی هستند که شاید باید انجام شوند اما در اولویت نیستند. مثلا یک فرد باید کاری را تا هفته آینده تحویل دهد. غالب وقت خود را صرف کارهای متفرقه می کند و وقتی بخش زیادی از انرژی آن روزش را صرف کرده در نهایت می خواهد سر کاری که به عهده دارد بنشیند. طبیعتا نیرو و تمرکز لازم و وقت کافی برای انجام کار را ندارد و کار به فردا حواله می شود. در حالیکه فرد موفق به همه کارهای متفرقه بی اعتنایی می کند و اول با انرژی سر کاری که از نظر اهمیت و فوریت در اولویت است می نشیند و تا کار آن روز را بر اساس تقسیم بندی برنامه به اتمام نرسانده سراغ کارهای دیگرش نمی رود.
📚با الهام از کتاب: رهبری
جان ماکسول، فضل الله امینی
@manebabarname
😰اولویت زیاد، انسان را گیج میکند!
- انسان نمیتواند همهی کارهایی را که دوست دارد با هم و همزمان پیش ببرد. باید برای کارهایش اولویت تعریف کند.
- همهی افراد موفق میدانند برای انتخاب گزینهی «بهتر» باید گزینهب «خوب» را جواب کنند.
- مشکل وقتی پیدا میشود که کارهای خرده ریز وقت زیادی را طلب میکنند.
گفته شده: «به بیشتر هدفهای بزرگمان نمیرسیم، زیرا اول به کارهای پیش پا افتاده میرسیم».
- اگر انتخاب نکنید، میبازید. هر انسانی در برنامهریزی یا مبتکر است یا منفعل. دفتر برنامهریزیِ ما، نمونهی خوبی برای اثبات این ادعاست. مساله، پرکردن وقت نیست، بلکه باید ببینیم چه کسانی و چه کارهایی وقت ما را می گیرند.
🚨اولویت ها را تعیین کنید:
۱. کارهای بسیار مهم/ بسیار فوری: اول به این کارها بپردازید.
۲. کارهای بسیار مهم/ غیرفوری: برای انجام این کارها مهلت تعیین کنید و در دفتر برنامهریزی وقتی برای آن تعیین کنید.
۳. کارهای کم اهمیت/ بسیار فوری: برای انجام این کارها راه حلهای سریع و موثر پیدا کنید، حتی اگر میشود انجامش را به کس دیگر واگذار کنید.
۴. کارهای کم اهمیت/ غیرفوری: این کارها را فهرست کنید و یک روز در هفته برای انجام همهی آنها با هم وقت بگذارید. این دست کارها را هم میشود به دیگران واگذار کرد و شاید حتی با تجدید نظر به طور کلی از انجام آن صرف نظر کرد.
📚با استفاده از کتاب: رهبری
جان ماکسول، فضل الله امینی
@manebabarname