⭕️نقش امید در سیاست
🔹امید محرک مهمی است که به شهروندان عزم و اراده می دهد تا اهداف سیاسی خود را حتی در شرایط نامطلوب دنبال نمایند، امید شامل تمرکز ذهنی بر امکان نتیجه به جای ناممکن بودن آن است.
🔸شهروندان امیدوار مسیرهایی را به سوی نتیجه مورد انتظار تجسم می کنند و می کوشند تا آن را به یک امکان واقعی تبدیل نمایند، امید با نگرش های دیگر ما نسبت به همشهریان مان به ویژه اعتماد ارتباط نزدیکی دارد، امید به ما کمک می کند تا مجموعه ای از نگرش های مطلوب مانند اعتماد، دوستی مدنی و احترام را نسبت به هشهریان خود پرورش دهیم . امید در پایبندی شهروندان به قرارداد اجتماعی نقش موثری دارد شهروندان امیدوار بیشتر با دولت همکاری می کنند زیرا امیدوارند با انجام این کار پاداش های بزرگتری(خدمات عمومی) بدست آورند.
🔹امید بیانگر اطمینان شهروندان است که با هم می توانند در حل مشکلات مشترک پیشرفت کنند و به این ترتیب پیش شرط اساسی مشارکت در کنش های مردم سالارانه را تشکیل میدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مردم سیستانوبلوچستان و خراسان جنوبی:
دشمن دو نقطهی اساسی را هدف گرفته. یکی وحدت ملّی، یکی امنیت ملّی. وحدت ملّی مهم است. نگذارید وحدت را بهم بزنند. وحدت یعنی چه؟ یعنی آنجایی که پای منافع ملت در میان هست اختلافات مذهبی، اختلافات سیاسی، اختلافات گروهی، اختلافات قومی باید کنار گذاشته بشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: برنامۀ گروه بحران آمریکا برای ضربه زدن به ایران است.
⭕️غریب آبادی: گروهکهای تروریستی و حامیان آنها را باید در مقابل اقداماتشان پاسخگو نمود
👤دبیر ستاد حقوق بشر:
🔹بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گروهکهای تروریستی با حمایت های غرب و آمریکا ایجاد شدند و بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم بی گناه را ترور کردند.
🔸غربیها از گروهکهای تروریستی به عنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف سیاست خارجی خود استفاده میکنند.
🔹اجازه نخواهیم داد گروهکهای تروریستی با اقدامات خود امنیت کشور را با مشکل مواجه کنند و آرامشی که در زندگی مردم وجود دارد را مختل کنند.
🔸کشورهای میزبان گروهک تروریستی منافقین یا تروریستها را به ایران تحویل دهند و یا با تشکیل دادگاه به جنایت آنها رسیدگی کنند.
🔹گفتوگوها درخصوص تبادل زندانی بین ایران و آمریکا در راستای حمایت ایران از شهروندان خود است.
🔸استکهلم هیچ ادلهای برای دستگیری حمید نوری ندارد. جمهوری اسلامی دستگیری آقای نوری را حمایت از تروریسم تلقی میکند.
🔹جلسات رسیدگی به پرونده متهمان ترور حاج قاسم در دادگاه در دست برنامه ریزی است.
⭕️سناریوی بازتولید آشوب و ناامنی با اسم رمز موسوی و رهنورد
🔹جریانهای ضدانقلاب و دشمنان غربی-صهیونیستی پس از شکست آشکار و مفتضحانه در ارائه روایتی وارونه و دروغ از چگونگی فوت جواد روحی، فاز دیگری از پروژه بازتولید اغتشاشات را کلید زدهاند که میرحسین موسوی و زهرا رهنورد سوژه اصلی آن هستند.
🔸ماجرا از جایی شروع شد که وبسایت ضدانقلابی کلمه، در خبری گنگ و کلی مدعی شد؛ سلامت جسمی میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، به واسطه استمرار حبس خانگی و تشدید فشارها در خطر بوده و شاخصههای سلامت عمومی این دو نفر افت کرده است.
🔹این در حالی است که به واسطه کاهش محدودیتهای نامبردگان طی سالهای اخیر، اساسا چیزی به نام حصر خانگی وجود ندارد.
🔸انتشار این خبر، درست در آستانه سالگرد اغتشاشات و التماس برخی جریانهای ضدانقلابی خارجنشین برای بازتولید آشوب و ناامنی در کشور قطعا معنادار است.
◽️در این خصوص دو نکته اساسی وجود دارد:
🔹نخست اینکه؛ جریانهای ضدانقلاب، سرویسهای اطلاعاتی و اتاق فکرهای غربی-صهیونیستی که بر روایتسازی جعلی و تحریک کننده از فوت جواد روحی حساب ویژهای باز کرده و به زعم خویش با کپیبرداری از ماجرای فوت مهسا امینی میخواستند شهریور امسال را نیز به اغتشاشات سال گذشته پیوند بزنند، پس از شکست در این پروژه، اینک به فکر بهرهگیری از ظرفیت دو فرد مذکور برای اجرای این سناریو افتادهاند.
🔸دوم اینکه؛ طرح مسئلهای تحت عنوان در خطر بودن سلامت جسمی میرحسین موسوی و زهرا رهنورد و ارتباط دادن این موضوع با مواضع و رفتارهای آنها در حمایت از اغتشاشات شکست خورده سال گذشته، اسم رمز فاز جدیدتر بازی دشمنان پس از شکست در مرحله قبلی تلقی میشود، لذا سرویسهای امنیتی خارجی حامی جریانات ضدانقلاب، بازی جدید را نه در یک بستر از پیش برنامهریزی شده، بلکه در سایه اجبار و شکست ناشی از ناکامی پروژه وارونهنمایی مرگ جواد روحی کلید زدهاند.
🔹دستگاههای امنیتی جمهوری اسلامی ایران قطعا باید بیش از پیش مراقب تحرکات طراحان این فتنه جدید باشند زیرا دشمنان نشان دادهاند که در مسیر دستیابی به اهداف و مطامع پلید خود حاضرند هرگونه اقدامی از جمله قربانی کردن مهرهها و سوژههای خود را صورت دهند.
⭕️شایعه پردازی و دروغ پراکنی
🔹اساساً شایعه پردازی و دروغ پراکنی از مهمترین تاکتیک های جنگ رسانه ای است. هر جنگی حداقل در دو زمینه رخ می دهد، میدان نبرد و اذهان مردم از طریق تبلیغات. تبلیغات و شایعه پراکنی می تواند موجب بسیج مردم در حمایت از یک هدف شود، اما این امر اغلب به بهانه مبالغه، تحریف ها واقعیت ها و حتی دروغ پردازی درباره مسایل به منظور کسب حمایت انجام می گیرد ازاین رو شایعه پردازی و دروغ پراکنی در شبکه های اجتماعی و سایت ها اغلب در جهت تهییج تشویق مردم به شرکت در اغتشاشات انجام می گیرد.
🔸اشاعه دروغ در مورد کشته شدگان، حجم وسیع تبلیغات منفی بر علیه نیروهای انتظامی، حمله فراوان نوشتاری شدید به مقام معظم رهبری( مدظله العالی )، تعیین محل ها و ساعات تجمعات و اغتشاشات، شایعه پردازی و اغراق در مورد وقایع بازداشت شدگان، بی اعتبار دانستن دادگاه های محاکمه اغتشاش گران و... سوژه های تبلیغاتی فراوانی را برای رسانه های بیگانه فراهم می آورند و با تشویق به تجمعات اعتراضی کاربران در نقاط مختلف کشور، موجب ملتهب شدن فضای سیاسی درون کشور می شوند.
⭕️تحلیل چرایی تاکیدات رسانه ای مقام معظم رهبری در دولت سیزدهم
🔹روی این جملات حضرت آقا تامل کنید :(( متاسفانه زبان دولت در بیان آنچه که انجام گرفته،زبان رسایی نیست)).((فعالیت های رسانه ای دولت باید کارآمد شود)).((برای هر اقدامی بنظر من یک پیوست تبلیغی لازم است)).ببینید چقدر حضرت آقا روی بحث رسانه تاکید دارند،دولت برای حل مشکل اقناع سازی مردم نباید به خبرگزاری ها و صداسیما اکتفا کند بلکه می تواند از ابزارهای مختلف ارتباطی دیگر نیز بهره ببرد.چرا که رسانه های معاند کوچکترین مشکلات را در دور افتاده ترین روستاهای کشور به نمایش در می آورند ولی دولت ما بزرگ ترین خدمات خودش را به نمایش و سمع مردم نمی رساند.تشکیل تیم قوی رسانه ای دردولت و انتشار دستاوردها در رسانه های مختلف و تکرار و پخش متعدد در شبکه های صدا و سیما، از واجبات فعالیت های رسانه ای باید باشد.ضعف دولت در انجام این کار می تواندتبعات سنگینی برای دولت و امید آفرینی ملت داشته باشد.هرشب یک مستند قوی از کارهای آن روز دولت در سراسر نقاط کشور ، از کارهای بزرگ تا کارهای کوچک حتی در داخل روستاها ،نمود دادن زحمات کادر دولت و زیرمجموعه های آن باید در تلویزیون در بیش از یک شبکه در ساعات مختلف پخش گردد . از جمله اقدامات مهم دولت در دورات مسئولت تاکنون می توان به:
1️⃣جهش صادرات نفت خام و میعانت گازی کشور و دستیابی به رکورد بالاترین صادرات از سال 1397 تا کنون
2️⃣بهره برداری از طرح آبرسانی در سنندج ،افتتاح طرح آبرسانیبه 1500 روستای کشور ،طرح های آبرسانی غدیر و حل تنش های آبی در شهرهای همدان و شهرکرد
3️⃣ سواپ گازی ایران –ترکمنستان و آذربایجان پس از 5 سال توقف که امضای قرارداد این سواپ که از سه بعد سیاسی،اقتصادی و ترانزیتی برای ایران حائز اهمیت است
4️⃣شفاف سازی صورت های بانک ها و شرکت های دولتی برای نخستین بار در کشور
5️⃣عضویت دائیم ایران در گروه بریکس و پیمان شانگهای پس از 15 سال عضویت بعنوان ناظر. 6️⃣راه اندازی کریدور شمال – جنوب از روسیه تا هند به صورت زمینی و ریلی بعد از 22 سال
7️⃣آزادی پول های بلوکه شده ایران در عراق و کره جنوبی ، وصول طلب 530میلیون دلاری ایران از انگلیس و موصل سایر مطالبات نفتی بدون برجام و اف ای تی اف ، اشار کرد.
⭕️مقابله با جنگ نرم از دیدگاه رهبری چگونه امکان پذیر است؟
1️⃣دستاویزی به مبانی الهی
افسر جنگ نرم به سفارش پیامبر اعظم (ص) همواره به اصول مورد تأکید قرآن و سیره ی اهل بیت توجه نموده و در انتخاب های فردی و اجتماعی این اصول را خط مشی خود قرار می دهد.
2️⃣اعتماد به وعده های الهی
افسر جنگ نرم بر این اعتقاد است که اگر فقط برای رضای خدا تلاش کند، خداوند قطعاً او را در مسیر رسیدن به هدف یاری خواهد کرد.
3️⃣تکلیف محوری
افسر جنگ نرم همواره در تصمیم گیری های فردی و اجتماعی به جای نتیجه گرایی فقط به انجام تکلیف می اندیشد؛ چرا که معتقد است با توکل به خداوند مهربان به وظیفه، نتیجه حاصل خواهد شد.
4️⃣اعتقاد به ظهور منجی
افسر جنگ نرم در راستای زمینه سازی ظهور، همواره بالابردن آگاهی و بصیرت، دفاع از حق، حمله به شیطان و مبارزه با جهل و کفر را در دستور کار خود قرار می دهد.
5️⃣دشمن شناسی
افسر جنگ نرم با هوشیاری و بصیرت دشمن را شناخته و همواره با دقت و تیزبینی مواضع روش های آنان را به منظور طراحی عملیات دفاعی یا تهاجمی مورد بررسی قرار می دهد.
6️⃣ بازی نکردن در زمین دشمن
افسر جنگ نرم همواره با توجه به تدابیر فرمانده، به هیچ وجه در زمین دشمن بازی نکرده و در نقشه های دشمن نیز ایفای نقش نمی کند.