🎥دردناک ترین شرط حماس برای آتش بس با اسرائیل
🔹حماس از طریق واسطه های خود، چند شرط برای آتش بس کامل با اسرائیل گذاشته است که از جمله آن می توان به آزادی اُسرای فلسطینی از جمله مروان برغوثی اشاره کرد.
🔸مروان برغوثی اهل رام الله در کرانه غربی رود اردن است که عضو جنبش فتح بود و از فرماندهان گردان های الاقصی به شمار می رفت.
🔹او از جمله افرادی در جنبش فتح بود که به مبارزه مسلحانه با اسرائیل اعتقاد داشت و با خیانت امثال محمود عباس، در سال ۲۰۰۲ در رام الله بازداشت شد و به جرم کشتن چهار اسرائیلی و یک یونانی به ۵ بار حبس ابد محکوم گشت.
🔸روحیه برغوثی در طول دادگاه هیچگاه نشکست و به نماد مقاومت فلسطین تبدیل شده است.
🔹اسرائیل هیچگاه حاضر نشد در مورد آزادی برغوثی مذاکره کند چون آزادی او کرانه باختری را به مرز انفجار می رساند و جایگاه سازشکارانی چون محمود عباس را به شدت تضعیف می کند.
🔸مروان برغوثی شخصیتی ملی است که برای یک دولت مستقل فلسطینی مورد حمایت مردم کرانه غربی و نوار غزه خواهد بود و همین دلیل اسرائیل بر روی او حساسیت ویژه ای دارد.
🔹اگر حماس بتواند این مبارز فلسطینی را پس از ۲۱ سال زندان آزاد کند ، بدون شک ضربه ای به شدت سخت بر روحیه اسرائیلی ها وارد می کند و به همین دلیل بعید است نتانیاهو و بن گویر با آزادی اش موافقت کنند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️خاطره شهید «سیدرضی موسوی»
▪️خاطره شهید سیدرضی موسوی از فرماندهان بدون مرز سپاه در سوریه که امروز به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
روحش شاد و راهش پر رهرو
41.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 مهم / آلمان: باید جلوی ایران اتمی را بگیریم و خودمان فوری بمب اتم بسازیم تعارف نداریم دنیا تغییر کرده
🎥 صحبت های عجیب و غریب و قابل تامل مقامات آلمان درباره ی امروز دنیا / فردی که 20 سال تمام عضو تیم مذاکره کننده برای توقف برنامه ی هسته ای ایران بود حالا صریح میگوید: آلمان باید فورا بمب اتمی بسازد اما باید حواسمان باشد ایران نسازد. دیگر نمیتوان روی آمریکا حساب کرد. اوکراین این را اثبات کرد. دنیا تغییر کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و چه زیبا گفت که این جنگ را شما شروع میکنید اما پایانش را ما ترسیم میکنیم
اگر جنگ علیه فلسطین 70 سال است که در جریان است؛
جنگ علیه ایران 250 سال است که جریان یافته...
از همان زمان که قیچی را روی نقشه ی ایران گذاشتند تا وطن را تکه تکه کنند!
اینجا غرب آسیاست
جغرافیای مقاومت
ما
ملت های منطقه ی
یاران سلیمانی
پایان این نبرد 250 ساله را مشخص خواهیم کرد...
#به_یاد_فرمانده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️کسی از جماعت وطن فروش خبری داره؟
♨️پارسال میگفتن جمهوری اسلامی اولین برف رو نمیبینه
حالا بعد یه سال تو اولین برف مردم دنیا ریختن بیرون از مقاومت تو غزه حمایت میکنن
چی فکرمیکردن چی شد!
🔴۱۲ راهکار ایران برای پایان بحران در غزه چه بود؟ / دستورکارهای حقوقبشری امیرعبداللهیان در ژنو
♨️در شرایطی که به اذعان نهادهای بینالمللی، بحران انسانی در غزه هر روز درحال عمیقتر شدن است، دیپلماسی حقوقبشری ایران در سطح منطقهای و بینالمللی درحال پیگیری است؛ رویکردی که در دستورکار وزیرامورخارجه در حاشیه دومین نشست مجمعجهانی پناهندگان در ژنو نیز قرار دارد.
🔻جمهوریاسلامی از جمله دولتهایی است که از نخستین روزهای آغاز جنگ در غزه، راهبردهای حقوقبشری را در چارچوبها و سطوح مختلف، آنهم در حوزه منطقهای و بینالمللی پیگیری کردهاست.
♦️برایناساس هم بود که رئیسجمهور و وزیرامورخارجه طی حدود ۶۸ روز گذشته از حملات وحشیانه رژیمصهیونیستی به سرزمینهای اشغالی، علاوهبر تدوین و ارئه پیشنهادهای سیاسی – اقتصادی بهمنظور افزایش فشارهای جهانی به تلآویو، اجراییسازی راهکارهای حقوقبشری مختلفی را نیز در دستورکار داشتهاند.
♨️دراینمیان کارشناسان معتقدند دیپلماسی فعال ایران دراین حوزه، نقش غیرقابلانکاری در تقویت همگرایی منطقهای و جهانی باهدف جلوگیری از تعمیق بحران در غزه داشتهاست؛ وجهی از دیپلماسی تهران که با بهرهگیری از فرصت رایزنیهای دوجانبه و چندجانبه و حضور در نشستها و مجامع بینالمللی پیگیری شدهاست.
🔻چارچوب رایزنیهای حقوقبشری
گفتوگوهای تلفنی و دیدارهای رئیسجمهور با همتایان منطقهای و بینالمللی
گفتوگوی تلفنی وزیر خارجه با بیشاز ۵۰ مقام منطقهای و بینالمللی
پیگیری رویکردهای حقوقبشری در بیشاز ۱۰ سفر منطقهای و بینالمللی امیرعبداللهیان
حضور امیرعبداللهیان در اجلاس فوقالعاده کمیته اجرایی سازمان همکاریاسلامی
رایزنیهای رئیسجمهور در نشست سران سازمان همکاریاسلامی در جده
رایزنیهای حقوقبشری علی باقری، معاون سیاسی وزارت امورخارجه با وولکر ترک، کمیسرعالی حقوقبشر
حضور امیرعبداللهیان در نشست ویژه فلسطین در مقر سازمانملل در نیویورک
حضور رئیسجمهور در نشست سران سازمان همکاریاسلامی در ریاض
رایزنیهای وزیرامورخارجه با مقامهای سازمانملل و صلیب سرخ جهانی در ژنو
سخنرانی رئیسجمهور در نشست مجازی فوقالعاده سران کشورهای عضو بریکس درباره غزه
حضور رئیسجمهور در دومین نشست مجمع جهانی پناهندگان در ژنو
انجام پیگیریهای حقوقبشری ازسوی ستاد حقوقبشر جمهوریاسلامی
تاکید بر رویکردهای حقوقبشری در رایزنیهای معاون وزیرامورخارجه با مقامهای بینالمللی
🔻پیشنهادها و راهکارهای حقوقبشری ایران
توقف سریع و بیقید و شرط کشتار مردم غزه
پایان دادن به حملات کور علیه غیرنظامیان بهویژه حمله به بیمارستانها، مدارس، اردوگاهها و مراکز امدادرسانی
رفع کامل محاصره انسانی غزه و بازگشایی فوری گذرگاه رفح
تشکیل دادگاه بینالمللی برای تعقیب و مجازات سران جنایتکار صهیونیست و آمریکا
تأسیس صندوق ویژه برای بازسازی فوری غزه با تقبل کشورهای اسلامی
افزایش اعزام کمکهای بشردوستانه به مردم فلسطین
پیگیری جنایات تلآویو در غزه ازسوی شورای حقوقبشر سازمانملل
تشکیل پروندههای قضایی بهمنظور رسیدگی به پرونده نسلکشی و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی
محکوم و متوقف کردن هرگونه اقدام برای کوچاندن مردم غزه
پیگیری تهدیدهای هستهای رژیم صهیونیستی ازسوی نهادهای بینالمللی
اعزام گروه حقیقتیاب برای بررسی وضعیت انسانی در غزه و جمعآوری موارد نقض حقوقبشر
ارائه پرونده نسلکشی رژیمصهیونیستی به شورایامنیت بهمنظور افزایش فشارهای جهانی بر تل آویو
🔻برنامههای وزیرخارجه در ژنو
گفتوگو با فیصل بنفرحان، وزیر امورخارجه عربستان
دیدار با نبیل عمار، وزیر امورخارجه تونس
گفتوگو با عبدالله بوحبیب، همتای لبنانی
دیدار با کاردینال پیترو پارولین، نخستوزیر واتیکان
سخنرانی در نشست عالیرتبه با موضوع «وضعیت حقوقبشر در سرزمینهای اشغالی فلسطین، اعلامیه جهانی حقوقبشر و حقوقبشردوستانه بینالمللی
سخنرانی در دومین نشست مجمع جهانی پناهندگان
دیدار با وزیر امور خارجه قطر
♦️هشدار درباره وقوع انفجار غیرقابل کنترل در منطقه
تشریح وضعیت بحران انسانی در غزه و مواضع جمهوریاسلامی درباره تحولات جاری در سرزمینهای اشغالی، از مهمترین محورهای سخنان وزیر امورخارجه ایران بود که این روزها در راس هیأتی برای شرکت در دومین نشست مجمع جهانی پناهندگان در ژنو حضور دارد.
تحلیل خبر ترور شهید عزیز سید رضی :
🔴 با توجه به اینکه خانه ای که شهید در اون اقامت داشته در یک منطقه مسکونی بوده،نشان از اطلاعات دقیق از شهید بوده، پس ترور هم هدفدار و هم با نقشه دقیقی انجام گرفته.
🔴 این ترور برای تحریک ایران به عکس العمل شتابزده و باز کردن پای کشورمون به این جنگ طراحی شده،چون رژیم کودک کش در حال شکست خوردن است و به هیچ کدام یک از اهدافش نرسیده بنابراین بنا دارد پای ایران را به نبرد مستقیم باز کند ، تا به این بهانه آمریکا و اروپا را هم وارد معرکه کند.
🔴 جواب این ترور باید حتما داده شود ، ولی نه مستقیم و نه از طریق خاک ایران.
🔴 بی شک این ترور صفحه جدیدی رو در منطقه رقم خواهد زد.
⭕️درسنامهای برای یک تحول مدنی و قانونی
🔹تحلیل مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیرشان، تصریحا حول محور تحول از طریق انتخابات میچرخد تا آنجا که میفرمایند انتخابات باید زمینه ساز تحول باشد. از این هم بالاتر؛ درفرازی از سخنان خود به این موضوع اشاره میکنند که «تحول، فقط با انتخابات محقق میشود.» این روایت، پرثمرترین و مدنیترین شکل از دگردیسی درونی یک ساختار سیاسی و حاکمیتی است.
🔸نکته بسیار مهم در تحلیل رهبری، کارکرد انتخابات در مهار مثلث «دیکتاتوری، هرج و مرج و ناامنی» است. در مواجهه با مخاطراتی از این قسم، توسل به مشارکت مردم در قالب رژیمهای انتخاباتی،از سالمترین و پایدارترین راههای پیشگیری است. ساختارهای سیاسی نظامی گرا که بیش از هر راهکار دیگر، توسل به ابزارهای قهرآمیز را میپسندند بدیل ساختارهاییاند که به ابزارهای پارلمانی و مدنی متوسل میشوند.
🔹انتخابات مشارکتی و رقابتی به عنوان وجه شاخص دموکراسی، نه فقط میزانی برای دسته بندی نظام سیاسی ایران، بلکه ابزاری برای گره گشایی از فروبستگی ها و حل مشکلات جاری، هم در سطح مجلس شورا و هم در سطح مجلس خبرگان، است.
🔸اکنون با ورود مستقیم مقام معظم رهبری به موضوع انتخابات و تعیین راهبرد و رویکرد آن، وظیفه نهادهای متولی است تا در مسیر اصول چهارگانه مورد نظر ایشان اقدام کنند. این چهار اصل راهنما که قبلا نیز مورد تاکید قرار گرفته بود عبارتند از مشارکت قوی و پرشور، رقابت واقعی جناح ها و دیدگاه های مختلف، سلامت حقیقی و بالاخره امنیت کامل.
⭕️تغییرات جدید لایحه بودجه 1403
🔹سازمان برنامه، لایحهی بودجهی سال 1403 را به مجلس فرستاده بود و مجلس نیز سه ایراد عمده به کلیات لایحه وارد کرد و بر همین اساس، آن لایحه را رد کرد و به دولت برگرداند تا اصلاح شود. آن سه ایراد چه بودند!؟ مجلس گفت حقوق و دستمزد کارمندان و بازنشستگان باید بیشتر افزایش پیدا کند، مالیاتها باید کمتر افزایش پیدا کند و در عین حال بودجه کسری دارد و باید کسری بودجه برطرف شود. پس از این ایرادات مجلس، دو فرضیه کلی بهنظر میرسید: یکی اینکه دولت از طریق افزایش نرخ ارز کالاهای اساسی از 28 هزار و 500 تومان به 35 هزار تومان، هم کسری را کاهش دهد و هم بدون افزایش بیشتر مالیاتها، حقوق و دستمزد کارمندان و بازنشستگان را افزایش دهد. راه دوم این بود که دولت پیشبینی قیمت 71 دلار به ازای فروش هر بشکه نفت را به 85 دلار به ازای هر بشکه تغییر دهد و از این طریق، درآمد بالاتر شناسایی کند تا بتواند هر سه خواستهی مجلس را محقق کند. اما مجلس از این دو راه، کدام را میپسندید و دولت در عمل چه کرد!؟
🔸به نظر میرسد مجلس به دنبال راه نخست بود؛ یعنی میخواست دولت نرخ ارز کالاهای اساسی را از 28 هزار و 500 تومان به 35 هزار تومان تغییر دهد. با این حال، دولت تمایلی به این کار نداشت؛ چون آن را محرک انتظارات تورمی میدید و به دنبال آن بود که دستکم برای سال جاری، نرخ ارز کالاهای اساسی را بالا نبرد.
🔹این پیشبینی اگر چه مقداری بالا بهنظر میرسد اما نشان از آن داشت که دولت به دنبال استفاده از این راه نیست. همچنین رئیس سازمان برنامه تاکید کرد که دولت فعلاً به دنبال افزایش قیمت حاملهای انرژی هم نیست. بنابراین بهنظر میرسید دولت دست به اقدام دوم -یعنی بالا بردن قیمت هر بشکه نفت در لایحه- بزند.