eitaa logo
طلبه انقلابی
221 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
608 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⚠️مشغول کردن علما به چیزهای بی فایده، غیرضروری و فاقد اولویت! 🎤آیت الله احمد : یك استعمار قدیم داریم، یك استعمار نو و یك استعمار فرانو. استعمار فرانو این است كه می گوید یك كاری بكنیم كه مردم آن طور كه ما می خواهیم فكر بكنند. یا مثلا زمانی كه كمونیست ها بودند، رئیس جمهور رومانی كه كمونیست بود ... روس ها به ایشان گفتند معاون اول شما جاسوس آمریكائی هاست. وقتی معاون اول را دستگیر كردند به او گفتند تو چه اطلاعاتی به آمریكائی ها می دادی؟ گفت هیچ، آمریكائی ها فلان قدر پول به من داده و گفتند هیچ اطلاعاتی نمی خواهد به ما بدهی كه یك وقت گیر نیفتی. فقط دو كار برای ما بكن، كار اول اینكه همیشه اولویت های كشور رومانی را عوض كن، كار دوم هم اینكه همیشه مسئولین ضعیف سر كارها بگذار، همین كار را برای ما بكن خودبخود رومانی عوض می شود. حالا این در عرصه سیاسی است و من و شما در كار حوزوی و آخوندی و كار علمی و فرهنگی، اولین كاری كه خدمت به آمریكائی ها و خدای نكرده باعث سرنگونی دین یا حوزه این است كه اولویت ها را عوض كنیم، یعنی آن كارهایی كه ضرورت دارد انجام بدهیم را انجام ندهیم و یك كارهایی كه ضرورت ندارد را انجام دهیم. كاری كه هارون الرشید می كرد علما را جمع كرد و می گفت بنشینید تحقیق كنید كه ریشه فلان كلمه چه بوده و جایزه هم تعیین می كرد و ماه ها و سال ها علما می نشستند بحث می كردند كه ریشه این كلمه چیست. 💥اولین كار برای ما اگر می خواهیم به دین مان خدمت كنیم شناخت اولویت هاست. دومین خدمت به دشمنان دین هم این است كه آدم‌های ضعیف را برای كارهای قوی بگذاریم. مثلاً یك كسی كه یك درسی را نمی‌تواند بگوید این بنشیند آن درس را بگوید، یك كسی اهل آن كتاب نوشتن نیست بنشیند آن كتاب را بنویسد، یك جاهایی كه یك منبر حساسی است به آدم‌های ضعیف بدهیم و آنجاهایی كه حساس و مهم نیست به آدم‌های قوی بدهیم، مسولیت‌های مهم را به آدم‌های ضعیف و مسئولیت‌های ضعیف را به آدم‌های مهم بدهیم. این خودش كافی است برای اینكه خدای نكرده یك نظامی را تغییر بدهیم.
♦️ مستر همفر جاسوس انگلیس در کتاب خود می‌نویسد: 👈 اگر در کشورهای اسلامی سه کار شود نفوذ و استعمار ما عملی می‌شود: ۱) مردم را از روحانیت و مرجعیت جدا کنید؛ با خراب کردن شخصیت آن‌ها در ذهن مردم. ۲) حجاب زنان را بردارید و عفت عمومی را مبتذل نشان دهید. ۳) موسیقی را عمومی کنید.
🟢دو نقد ساختاری به سازمان روحانیت 🖊احمدحسین شریفی 🔸به عنوان یک طلبه دغدغه‌مند، گمان می‌کنم دو اشتباه مهلک ساختاری در حوزه علمیه، موجب شده است که کارآمدی و کارویژه تبلیغی و تعلیمی این مرکز علمی و تبلیغی بی‌نظیر آنگونه که شایسته است نمایان نشود: 🔻یک. تجمیع همه سرمایه‌های علمی و معنوی در قم تجمیع همه یا اغلب قریب به اتفاق عالمان و فقیهان و فیلسوفان و متکلمان و اخلاقیان برجسته در شهر مقدس قم و خالی شدن اغلب شهرها از عالمان و صاحب‌نظران برجسته دینی! این در حالی است که در دوران قبل از انقلاب، هرگز شاهد چنین تجمیع ناکارآمد و بی‌فایده‌ای از علما در یک شهر نبودیم! آیت‌الله العظمی بروجردی از شاگردان برجسته آخوند خراسانی و از بزرگترین فقیهان و حدیث‌شناسان دوران، بعد از اتمام تحصیلات در شهر بروجرد ساکن بود و چند سال پس از رحلت آیت‌الله العظمی عبدالکریم حائری یزدی، به دعوت بزرگان قم، و به هدف عهده‌داری مدیریت علمی و اداری حوزه علمیه قم و مرجعیت دینی جامعه شیعیان، از بروجرد مهاجرت کرد و در قم ساکن شد. یعنی شخصیتی مثل آیت‌الله العظمی بروجردی که همگان به فضل و علم او اذعان داشتند و او را برترین دوران می‌دانستند، در بروجرد ساکن بود و نه در قم! اما اکنون وضعیت حضور عالمان برجسته‌ای در این طراز در شهرستان‌ها به چه صورتی است؟! 🔻دو. جداسازی فیزیکی زیست اجتماعی طلاب از عامه مردم اشتباه مهلک دوم که یکی از بزرگترین اشتباهات ساختاری در شهر قم به شمار می‌آید، «جداسازی زیست طلاب علوم دینی با مردم» بوده است. [ان شاءالله که هیچ تعمدی در این کار نبوده باشد، که البته جای تأمل و بررسی دارد] اما محصور و محبوس کردن محل زیست اغلب طلاب علوم دینی و خانواده‌ها و فرزندان آنان را در مکان‌های اختصاصی و بریده از مردم عادی و حتی دور از مرکز شهر، [یعنی «شهرک مهدیه» (با حصارهای دیواری و نگهبان‌های ورودی و کاملاً جدای از بقیه شهر!) و «هزاره‌های پردیسان» (به گونه‌ای که حتی هیچ کس نمی‌تواند و نمی‌باید منزل خود را به غیر طلبه اجاره دهد!) و ...] یکی از اشتباهات مهلک ساختاری در تاریخ روحانیت می‌دانم! به اعتقاد این بنده، یکی از مهمترین عوامل دینداری و زیست دینی مردم قم از عصر ائمه اطهار سلام علیهم تا دوران معاصر، این بود که زیست دینی طلاب علوم دینی و خانواده‌های آنان در کوچه و بازار، در مرآی و منظر یکایک مردم بود. روابط خانوادگی صمیمی با هم داشتند. بیش از آنکه از گفتار و سخنان و موعظه‌های مستقیم طلاب، دین و دین‌داری را بیاموزند، از رفتار و آنان، اخلاق اسلامی و سبک زندگی اسلامی را می‌آموختند. همسایه‌داری و خیرخواهی و اخلاق خانوادگی و اجتماعی طلاب را روزانه و به صورت مرتب می‌دیدند. اما الان حتی شهر قم نیز از مشاهده زیست عمومی طلاب علوم دینی بی‌بهره شده است! و نتیجه آن را به وضوح می‌توان در تغییرات سبک زندگی مردم قم دید.
📰مجله تصویری تبیین شماره 94 🔘بخش دوم/ ثروت عظیم ملی ✔️کشور ما، کشور بزرگی است، ملّت ما ملّت بزرگی است. در میان ملّت ما کسانی که صاحب فکرند، صاحب ابتکارند، صاحب تجربه‌اند، صاحب آراء جدیدند، بی‌شمارند؛ وقتی انسان پای صحبت این و آن می‌نشیند، این‌قدر حرف نو، فکر نو، ابتکار نو در سخنان گوناگون افراد در قشرهای مختلف می‌شنود که شگفت‌زده میشود. پیشنهادهایی که به صورت مکتوب میدهند، حرفهایی که حضوری میزنند، آنچه به عنوان اعتراض میگویند، آنچه به عنوان پیشنهاد میگویند، همه برای انسان از این جهت مژده است که نشان‌دهنده‌ی فکر نو، ابتکار نو، تجربه‌ی خوب و راهگشایی برای آینده است. این [ظرفیّت] کشور ما است. من عرض میکنم که این یک ثروت عظیم ملّی است.
⭕️مصدق و یک اشتباه راهبردی 🔹اگرچه دولت مصدّق با کمک چهره‌های شاخصی از جمله آیت‌الله کاشانی و همفکرانش توانست دست استعمار انگلیس را از سر منابع نفتی ایران کوتاه کند، اما با انجام یک اشتباه راهبردی، باز هم منابع ثروت ملی را در دست بیگانگان قرار داد. 🔸مصدق در جریان ملی شدن صنعت نفت، برای مقابله با انگلیس خبیث به جای این که به ملت ایران و توانمندی‌های داخلی تکیه کند، با تکیه بر آمریکا و اعتماد به یک استعمارگر دیگر چوب حراج بر زحمات تمام کسانی زد که چندین سال برای ملی شدن صنعت نفت فعالیت کردند. 🔹سیاستمداران آمریکا نیز با دسیسه‌های مکر‌آلودشان کودتای بیست و هشتم مرداد را راه انداختند، مصدق را زندانی کرده و شاه فراری ایران را به کشور برگرداندند تا به واسطۀ او به شکلی مطلوب‌تر بر منابع و ذخایر ملی مسلط شوند. ✔️ جالب اینکه هنوز هم برخی چهره‌های شناخته‌شده سیاسی کشور تفکری مصدقی دارند و به جای تکیه بر توانمندی‌های داخلی خواهان تکیه بر آمریکای جنایت‌کار هستند!
⭕️پیمان پولی ایران و روسیه، الگویی برای تبادلات مالی بریکس 🔹دانشیار گروه فرایندهای نوین و بازارهای مالی جهانی در دانشگاه اقتصادی پلخانوف از انعقاد پیمان پولی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه به عنوان عامل انگیزه‌بخش توسعه مبادلات تجاری دوجانبه یاد کرد و گفت:‌ این پیمان همچنین می‌تواند الگویی برای تبادلات مالی بین کشورهای عضو بریکس باشد. 🔸ایلیاس زریپوف در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در مسکو افزود: پیمان پولی ایران و روسیه، یک تجربه موفق است که در صورت پذیرش سایر کشورهای عضو گروه بریکس و همچنین کشورهایی که در حال تلاش برای پیوستن به این گروه هستند، می‌تواند به چارچوبی برای یکپارچگی سیستم‌های بانکی کشورهای بریکس شود و اینگونه بیش از ۴۰ درصد از جمعیت کره زمین را متحد خواهد کرد.
💬 انقلابی یعنی کم کردن شکاف های سیاسی، ایجاد همبستگی، هماهنگی، تلاش قوا برای پوشش ضعف های یکدیگر، و نیز انعکاس "صدای واحد" یک ملت. عقلانیت انقلابی یعنی ‎، کاستن از تهدیدها، و تقویت فرصت ها. عقلانیت انقلابی یعنی پا گذاشتن روی نفس، یعنی مصالح انقلاب و مملکت را بر منافع حزبی و شخصی ارجح دانستن. عقلانیت انقلابی یعنی تلاش برای همسو کردن همه ارکان نظام و استفاده از ظرفیت های آن برای مقابله با دشمن. عقلانیت انقلابی یعنی پرهیز از تقابل، تنش، دخالت های بیجا، عیب جویی، تمسخر، رفتارهای تحریک آمیز و تفرقه انگیز!
⭕️جذب نیمی از سرمایه‌گذاری خارجی توسط آسیا در سال ۲۰۲۳ 🔹 قرن حاضر را به درستی قرن آسیا خوانده‌اند و اقتصادهای آسیایی در سال‌های اخیر در عرصه‌های مختلف اقتصاد پیشگام بوده‌اند. بنابر آمار منتشره توسط آنکتاد، نزدیک به نیمی از سرمایه‌گذاری خارجی در جهان توسط کشورهای در حال توسعه آسیایی جذب شده است. 🔸 با این‌حال، تنش‌های ژئوپولیتیک، رکود در تجارت بین‌المللی و محدودیت در بازار اعتبار موجب افت کلی در تحرک سرمایه‌ بین‌المللی شده است. 🔹 کل سرمایه‌گذاری خارجی در جهان معادل ۱.۳ تریلیون دلار برآورد شده است که ۶۲۱ میلیارد دلار از آن توسط کشورهای در حال توسعه آسیایی جذب شده است که معادل ۴۸ درصد از کل است. گفتنی است جذب سرمایه خارجی آسیا نسبت به سال گذشته ۸ درصد افت داشته است. 🔸 چین به عنوان دومین دریافت‌کننده سرمایه خارجی در جهان در سال گذشته با افت ورود سرمایه خارجی مواجه گردید. این مساله برای هند، غرب آسیا و آسیای مرکزی نیز صدق می‌کند و از میان مناطق مختلف آسیا تنها آسیای جنوب شرقی بود که موفق شد روند جذب سرمایه خارجی را باثبات نگاه دارد. 🔹 همانطور که در تصویر مشاهده می‌شود، شرق و جنوب‌شرق آسیا به ترتیب با جذب ۲۸۶ و ۲۲۶ میلیارد دلار موفق‌ترین مناطق در جذب سرمایه خارجی به شمار می‌روند. در مقابل آسیای میانه با ۷ میلیارد دلار کوچک‌ترین سهم را از سرمایه‌گذاری خارجی به خود تخصیص داده است. ✔️ علیرغم افت سرمایه‌گذاری در اکثر مناطق، با توجه برنامه‌های سرمایه‌گذاری توافق شده در هر منطقه پیش‌بینی می‌شود که در پایان سال ۲۰۲۴ جذب سرمایه‌ در آسیا نسبت به سال گذشته بیشتر شود.
⭕️ کارشناسان آمریکایی: استراتژی "موش و گربه" اسرائیل علیه حماس بی‌فایده است 🔹مقامات آمریکایی در اظهارنظر جدیدی اعلام کرده‌اند که توان نظامی اسرائیل در غزه به آخر خط رسیده است. آنها هشدار دادند که ادامه بمباران‌ها فقط جان غیرنظامیان بیشتری را می‌گیرد و ضربه چندانی به حماس نمی‌زند. 🔸دولت بایدن این روزها در تلاش است هر چه زودتر آتش‌بس برقرار شود. مقام‌های ارشد آمریکایی می‌گویند اگرچه حملات اسرائیل به حماس آسیب زده، اما از بین بردن کامل این گروه ممکن نیست. 🔹از شروع تجاوز نظامی اسراییل به غزه در ماه اکتبر ۲۰۲۳، اسرائیل ادعا می کند حدود ۱۴ هزار نفر از نیروهای حماس را کشته یا اسیر کرده است. اما آمریکایی‌ها می‌گویند رقم واقعی کمتر از این است و همین هم نشان می‌دهد از بین بردن کل شبکه حماس چقدر سخت است. 🔸آمریکا هم در بخش نظامی و هم در گفتگوها نقش مهمی داشته است. آمریکا به اسرائیل کمک های نظامی و اطلاعاتی و مالی و تبلیغاتی و سیاسی کرده است، اما حالا می‌خواند جنگ از راه گفتگو تمام شود. مقام‌های مهم آمریکایی با قطر و مصر در حال گفتگو هستند تا آتش‌بس برقرار شود. 🔹با توجه به خطر حمله ایران به اسراییل در واکنش به تجاوز اسراییل به خاک ایران، آمریکا می‌خواهد جنگ متوقف شود تا ۱۱۵ اسیر اسرائیلی آزاد شوند و راهی برای صلح پیدا شود. کارشناسان نظامی آمریکایی می‌گویند روش اسرائیل مثل بازی "موش و گربه" است و فایده‌ای ندارد. آنها معتقدند حماس می‌تواند در تونل‌های زیرزمینی پنهان شود و دوباره قوی شود، مگر اینکه یک آتش‌بس کامل برقرار شود.
⭕️نیروهای هوایی کشورهای ناتو از ترس حمله موشکی ایران خاورمیانه را ترک می کنند 🔹ده ها هواپیمای نظامی بین 15 تا 16 اوت فرودگاه های کشورهای حاشیه خلیج فارس را ترک کردند. 🔸هواپیماهای انگلیس ایتالیا، فرانسه، هلند، آلمان و اسپانیا به مقصد اروپا به پرواز درآمدند. 🔹اعتقاد بر این است که کشورهای اروپایی از این بیم دارند که پایگاه های نظامی در خاورمیانه به هدف حمله گسترده ایران و/یا گروه حوثی یمن تبدیل شوند.
🎥اربعین، بی‌نظیر دوران‌ها ▫️ رهبر انقلاب: این راه‌پیمایی است که حقیقتاً یک حادثه‌ی بی‌نظیری است؛ ما نه ‌فقط در دوران خودمان در دنیا، بلکه در تاریخ هم سراغ نداریم یک چنین اجتماعی، یک چنین حرکتی را هر سال، و هر سال گرم‌تر از سال قبل اتّفاق بیفتد؛ بی‌نظیر است. ▪️ این حرکت حسینی در گسترش معرفت به امام حسین (علیه ‌السّلام) نقش دارد. اربعین با این حرکتی که عمدتاً بین نجف و کربلا در راه‌پیمایی هر سال به وجود می‌آید بین‌المللی شد؛ چشمهای مردم دنیا به این حرکت دوخته شد؛ امام حسین (علیه‌السّلام) و معرفت حسینی به برکت این حرکت عظیم مردمی بین‌المللی شد، جهانی شد. ۱۳۹۸/۶/۲۷
✍️ عملیات شناختی یعنی: زمانی گاز نداشتیم، شاه خوش پوش داشتیم که هر روز مشغول عیش و نوش بود، نفت مون هم دست آمریکا و انگلیس بود اما مردم خودمون در صف نفت می ایستادن و از دنیا اطلاعی نداشتن ... ‼️ اما حالا ۲۵ میلیون خانواده گاز شهری داریم، وسط زمستان در خانه با لباس تابستانی می خوابیم، خودرو گازسوز را با ۶ هزار تومان شارژ می کنیم؛ در تکنولوژی و علم و صنعت و بهداشت و... در بهترین جایگاه های جهانی هستیم،سطح رفاه جامعه نسبت به زمان پهلوی چندین برابر شده(حتی طبق آمار جهانی ) 💥اما حس بدبختی داریم!!!! چرا؟ چون آمریکا موفق شده همه مگا هان ایرانیان را شستشو دهد تا حقیقت و ماهیت خودشون را گم کنند
◽ استفاده‌ی ابزاری از رهبر انقلاب!!!! ✍ 1️⃣ رهبر معظم انقلاب در در طول دهه‌های گذشته، بارها تصریح کرده‌اند که بنای ورود در امور اجرایی را ندارند و ولایت فقیه، به معنی «هدایت کلّی انقلاب» است و نه به معنی حضور در جزئیّات. رهبر انقلاب به دلیل «مطلقه‌بودنِ» ولایت فقیه، از حق مداخله برخودار است و می‌تواند در همه‌ی امور حضور یابد و نباید تصوّر کرد که اختیارهای ولیّ‌فقیه، محدود به مواردی است که در اصل ۱۱٠ قانون اساسی آمده است، اما مسأله این است رهبر انقلاب می‌خواهد قانون و کارگزاران، تعیین‌کننده باشند و ساختار سیاسی، وابسته به شخص نباشد و بتواند به صورت طبیعی و روندی، به حرکتش ادامه بدهد. از طرف دیگر، بر اساس نظریه‌ی «مردم‌ سالاری دینی»، برخی از انتخاب‌ها و تصمیم‌ها به مردم واگذار شده و رهبر انقلاب در این قلمرو، به نظر مردم احترام می‌گذارد و به تعبیر خودشان، از نظر مردم، «پیروی» می‌کند. ایشان نمی‌خواهد بخش‌های مختلف حاکمیّت، بی‌اختیار و بی‌اراده باشند و همه‌چیز، از یک شخص برخیزد و مردم نیز از اثرگذاری واقعی، برکنار بمانند. ولیّ‌فقیه می‌خواهد هم حاکمان و هم مردمان، رشد سیاسی بیابند و این از مسیر تجربه و نظرورزی و مسئولیّت و اختیار، ممکن است. این نظامِ سلطنت است که شاه، به جای همه فکر می‌کند و تصمیم می‌گیرد و برای هر امری باید به سراغ شاه رفت. ولایت فقیه، صورتِ‌ دینیِ ‌سلطنت نیست و استبداد آشکار و پنهان، هرگز با ولایت فقیه جمع نمی‌شود. 2️⃣ ارجاعات متعدّد و صریح رئیس‌جمهور به رهبر انقلاب در جلسه‌ی رأی اعتماد، توانست بسیاری از نمایندگان را منفعل سازد و در نهایت، همه‌ی وزرای پیشنهادی رأی آوردند؛ چنان‌که متأسفانه حتی وزیر خارجه‌ی پیشنهادی نیز خودش را به رهبر انقلاب ارجاع داد و مخالفت با خودش را به معنی ناولایی بودن مجلس تفسیر کرد. # من از جلسه‌ی خصوصیِ رهبر انقلاب با رئیس‌جمهور، اطلاعی ندارم، اما می‌دانم سنّت و سیره‌ی رهبر انقلاب، هیچ‌گاه مبتنی بر «فضاسازی» در برابر اختیارهای قانونیِ‌ مجلس نبوده و ایشان نخواسته با بیان نظراتش، مسیر و مدار انتخاب واقعی و تصمیم مستقل را تغییر بدهد؛ اما کسانی همواره کوشیده‌اند با بیان «نقلیّات» و «شنیده‌ها» از ایشان، به تصمیم‌گیری‌هایی که در مدار رایج قانونی هستند، جهت بدهند و به نام «اراده‌ی رهبر انقلاب»، اراده‌ی خودشان را حاکم کنند. دراین‌حال، روشن است که رهبر انقلاب، هزینه‌ی گرایش‌ها و سلایق سیاسی می‌شوند و اگر حاصل این تصمیم‌ها ناصواب باشد، ایشان نیز در افکار عمومی، «شریک» و «سهیم» شمرده خواهند شد. از این گذشته، اثرگذاری نقلیّات از رهبر انقلاب بر مجلس در جایی که امور، مطابق قانون در حال انجام هستند و مجلس باید از اختیار خویش استفاده کند و آزادانه و مستقل نظر بدهد، به «صوری»‌ و «سفارشی» شدن مجلس خواهد انجامید. تصمیم‌هایی که در سایه‌ی این نقلیّات گرفته می‌شوند، دیگر تصمیم نیستند و دیری نخواهد گذشت که جریان روشنفکریِ سکولار بر اساس همین بدعت‌های ناصواب، این‌گونه تصویرسازی خواهد گرفت که در پشت‌صحنه‌ی سیاست ایران، رهبر نشسته و کارگزاران، همچون «عروسک‌های خیمه‌‌شب‌بازی» هستند و «جمهوریّت» با نظریه‌ی ولایت فقیه، سازگار نیست. 3️⃣ در دوره‌ی حاکمیّت اصلاح‌طلبان - که رئیس‌جمهور کنونی نیز به آن تعلّق سیاسی دارد - بارها گفته شد که رهبر انقلاب، عملکرد فراقانونی دارد و ولایت فقیه، قانون را بلعیده و نهادهای انتصابی، نهادهای انتخابی را تهی کرده‌اند و جمهوریّت، به یک انتخابات حداقلی فروکاهیده شده است و دولت و رئیس‌جمهور، بیش از یک تدارکات‌چی نیست. نیروهای فکری جریان اصلاحات، با تعابیری همچون «دولت پنهان» و «هسته‌ی سخت قدرت» و «سلطانیسم»، به رهبر انقلاب کنایه زدند و ایشان را در برابر مردم‌سالاری تعریف کردند. این‌که در اغتشاش‌های اخیر، نسبتِ «دیکتاتوری» به ایشان داده شد، حاصل بذری بود که دهه‌ها، رسانه‌های اصلاح‌ طلبیِ‌سکولار در ذهن برخی کاشته بودند. محمد خاتمی در آغاز ریاست‌جمهوری‌اش، به رهبر انقلاب گفته بود که من فقط در چهارچوب قانون با شما تعامل خواهم داشت؛ کنایه به این‌که من ولایت فقیه را درچهارچوب قانون می‌پذیرم و حجّیّت ولیّ‌فقیه را برآمده از قانون می‌دانم و نه شرع و نیابت امام معصوم - علیه‌السلام - اما چندی بعد که خودِ‌ او در دولت با دشواری مواجه شده بود، از رهبر انقلاب، توقع گشایش فراقانونی - و در واقع، حکم حکومتی - داشت. جریان اصلاح‌طلبیِ سکولار، چنین اوصافی دارد؛ استفاده‌ی ابزاریِ امروزِ اینان از رهبر انقلاب، طلبکاری فردای آنها را در پی خواهد داشت و دوباره رهبر انقلاب به کانون حمله‌های رسانه‌ای آنها تبدیل خواهد شد. سخن آنها این است و خواهد بود که رهبر انقلاب، «مداخلات پنهان» دارد، اما «مسئولیّت تصمیم‌ها» را متوجّه دیگران می‌کند.
⭕️محمدرضا عارف چه گفت که عمده رسانه های اصلاح طلب آن را سانسور کردند؟! 🔹معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار با اعضای هیئت رئیسه جبهه اصلاحات تاکید کرد: اینکه در مقطعی گفته می‌شد دولت مسئولیت دارد ولی اختیار ندارد قابل پذیرش نیست. دولت هم اختیار دارد و هم اقتدار و طرح این‌گونه مباحث باعث سوءاستفاده عده‌ای می‌شود که احیانا به دنبال موفقیت دولت نیستند. 🔸گفتنی است چنین سخنانی سال ها پیش توسط روحانی و یارانش در فضای مجازی منتشر شده بود که دولت اختیارات کافی برای اجرای طرح های خود ندارد و سال ها با طرح چنین موضوعاتی مردم را فریب داده و از مسئولیت خود شانه خالی می کردند.
🔘ماجرای تخفیف نفتی ایران چیست؟ ▫️با روی کار آمدن دولت سیزدهم و از بین رفتن کم‌کاری‌های دولتی، تولید و به تبع آن صادرات نفت خام ایران افزایش یافت تا جایی که برخی از مسئولان دولت دوازدهم نیز به این موضوع تشکیک وارد کرده و با حمله علیه رابطه ایران با متحدان شرقی‌اش مانند چین و روسیه، فضای تخریب را به سمت تخفیف‌های نجومی برد و اعلام داشت ایران در ازای تخفیف‌های بالا موفق شده است تا صادرات نفت خود را افزایش دهد. 🔹مخاطبان گرامی برای مشاهده کلیپ به آدرس ذیل مراجعه نمائید:👇👇👇 https://aparat.com/v/efuk6y7‌‎‌
⭕️آخرین وضعیت پروندهٔ چای دبش 🔹‌اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری: تاکنون ۶۵ تا ۷۰ نفر احضار و برای آن‌ها قرار تأمین صادر شده است. پروندهٔ مدیران و کارمندان وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی، سازمان ملی استاندارد، گمرک، سازمان غذا و دارو و شبکه بانکی نیز در حال تکمیل است. 🔸‌در حال حاضر، یک نفر از وزارت جهاد کشاورزی، یک نفر از بانک مرکزی و سه نفر از کارمندان چای دبش در بازداشت به سر می‌برند. 🔹‌اکبر رحیمی، متهم ردیف اول این پرونده، به اتهام اخلال در نظام اقتصادی، قاچاق ارز و کالا و رشوه و ارتشاء، به دلیل ناتوانی در تودیع وثیقه ۱۵۷ هزار میلیاردی همچنان در بازداشت است. 🔸‌علت طولانی شدن روند رسیدگی، عدم همکاری متهم ردیف اول در مرحلهٔ تحقیقات است اما این موضوع مانع از ادامه تحقیقات نخواهد شد.
▫️جنگ ترکیبی، جنگی است که در آن‌یکی از طرفین درگیری، از همه عرصه‌های گوناگون نبرد به‌طور هم‌زمان استفاده می‌کند تا اثرات این‌ها را به‌صورت هم‌افزا بر رقیب خود بگذارد. در یک تعریف جنگ ترکیبی یک راهبرد نظامی گفته می‌شود که آمیخته‌ای از جنگ سیاسی، جنگ کلاسیک، جنگ نامنظم، جنگ مجازی، خبررسانی جعلی، دیپلماتیک، تلاش حقوقی-قضایی، مداخله در انتخابات کشورها، برهم زدن بافت جمعیتی، تهاجم فرهنگی، استفاده از اختلافات دینی و این‌گونه موارد ساخته شده باشد. 🔸در تعریف دیگر جنگ ترکیبی، هسته مرکزی این نبرد، جنگ شناختی است که بر اساس آن چندین نوع عملیات دیگر بر طرف مقابل تحمیل می‌شود. در نهایت این چند نوع جنگ و در رأس آن‌ها جنگ شناختی تأثیرات لازم را بر اذهان و ادراک مخاطبان برجا می‌گذارد. مجموع همه این‌ها در حقیقت یک جنگ محاسباتی است برای تغییر و اثرگذاری در محاسبات کشور مورد هدف؛ بنابراین جنگ ترکیبی یک جنگ هشت‌گانه است که جنگ شناختی را در صدر خود دارد و پیرامون آن جنگ اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و به‌نوعی بی‌ثبات‌سازی و معتبرسازی تهدید نظامی قرار دارد.
🎥 پاسخ به یک شبهه: اگر نیروگاه اتمی بوشهر نبود ناترازی برق نداشتیم! 🔘"هزینه ساخت نیروگاه اتمی بوشهر با توان یک گیگاوات، ۱۱ میلیارد دلار است که با این پول می‌توان برق حرارتی را به میزان ۲۲ گیگاوات توسعه داد و ناترازی برق را رفع کرد" ▫️این گزاره چند ایراد اساسی دارد: 🔹اولا هزینه ساخت این نیروگاه اتمی ۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود نه ۱۱ میلیارد دلار. 🔸ثانیا با ۱۱ میلیارد دلار می‌توان حدود ۱۱ گیگاوات به توان برق حرارتی به علاوه هزینه‌های شبکه اضافه کرد، یعنی هر گیگاوات یک میلیارد دلار هزینه دارد. 🔹ثالثا نه با ۴ و نه حتی ۱۱ میلیارد دلار موهومی، نمی‌توان با افزایش تولید، ناترازی برق در پیک به میزان بیش از ۱۷ گیگاوات را برطرف کرد. 🔸رابعا در مقایسه با نیروگاه حرارتی باید میزان صرفه‌جویی سوخت هیدروکربور در نیروگاه اتمی را هم مدنظر گرفت که تا مهر پارسال ۵.۴ میلیارد دلار صرفه‌جویی رقم خورده. 🔹یعنی نیروگاه بوشهر بیش از یک میلیارد دلار سودآوری داشته. ضمنا در دو ماه گذشته، این نیروگاه ضریب ظرفیت ۹۶.۵ درصد را ثبت کرده که بین همه انواع نیروگاه‌ بهترین عملکرد است.
talebpoor.mp3
26.28M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام طالب پور امام جمعه موقت شهرضا / 2 شهریور 1403
⭕️تکذیب ادعای منتشر شده درباره سقوط بالگرد شهید رئیسی 🔹مرکز ارتباطات ستادکل نیروهای مسلح، در اطلاعیه ای ادعای منتشر شده درباره علت سقوط بالگرد آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی با عنوان « عامل سقوط بالگرد شهید رئیسی چه بود؟» را قویاً تکذیب کرد. 🔸مرکز ارتباطات رسانه و تبلیغات دفاعی در واکنش به این ادعا به نقل از «منبع آگاه امنیتی!» اعلام کرد، آنچه در این خبر آمده مخدوش و از اعتبار ساقط است. 🔹پیشتر مرکز ارتباطات ستاد کل نیروهای مسلح، به عنوان متولی و مسئول انتشار اخبار بررسی این حادثه، در دو بیانیه جداگانه به ابعاد و دلایل سقوط بالگرد اشاره کرده بود. آنچه که در خبر ادعایی در خصوص حضور دو نفر در بالگرد برخلاف پروتکل های امنیتی آمده و از آن به عنوان یکی از عوامل سقوط بالگرد که قدرت کشش کافی برای تنظیم ارتفاع پروازی نداشته ، یاد شده است، از اساس کذب می باشد. 🔸لازم است رسانه ها در انتشار اخبار دفاعی، امنیتی و انتظامی ضمن هماهنگی با این مرکز دقت نموده و صحت را فدای سرعت نکنند و زمینه سوء استفاده دشمنان را فراهم نسازند.
⭕️تضاد گفتار و عمل 🔹کشور های عربی مسلمان که به خواندن قرآن با صوت زیبا و برگزاری مراسم‌های دینی افتخار می‌کنند، باید بدانند که عمل به آیات قرآن مهم‌تر از ظاهرگرایی است. عدم حمایت از مردم غزه نشان‌دهنده تضاد بین گفتار و عمل آن هاست.