⭕️تکذیب ادعای منتشر شده درباره سقوط بالگرد شهید رئیسی
🔹مرکز ارتباطات ستادکل نیروهای مسلح، در اطلاعیه ای ادعای منتشر شده درباره علت سقوط بالگرد آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی با عنوان « عامل سقوط بالگرد شهید رئیسی چه بود؟» را قویاً تکذیب کرد.
🔸مرکز ارتباطات رسانه و تبلیغات دفاعی در واکنش به این ادعا به نقل از «منبع آگاه امنیتی!» اعلام کرد، آنچه در این خبر آمده مخدوش و از اعتبار ساقط است.
🔹پیشتر مرکز ارتباطات ستاد کل نیروهای مسلح، به عنوان متولی و مسئول انتشار اخبار بررسی این حادثه، در دو بیانیه جداگانه به ابعاد و دلایل سقوط بالگرد اشاره کرده بود. آنچه که در خبر ادعایی در خصوص حضور دو نفر در بالگرد برخلاف پروتکل های امنیتی آمده و از آن به عنوان یکی از عوامل سقوط بالگرد که قدرت کشش کافی برای تنظیم ارتفاع پروازی نداشته ، یاد شده است، از اساس کذب می باشد.
🔸لازم است رسانه ها در انتشار اخبار دفاعی، امنیتی و انتظامی ضمن هماهنگی با این مرکز دقت نموده و صحت را فدای سرعت نکنند و زمینه سوء استفاده دشمنان را فراهم نسازند.
🇷🇺🤝🇮🇷 توافقنامه همکاری جامع بین روسیه و ایران به زودی امضا می شود
👤کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو گفت: پیش نویس توافقنامه مشارکت راهبردی جامع ایران و روسیه به زودی امضا می شود.
🔹وی گفت: سامانه پرداخت روسی «میر» باید تا شش ماه آینده در ایران راه اندازی شود.
🔸آقای پوتین رئیس جمهور روسیه رسما از دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران برای حضور در اجلاس بریکس در کازان دعوت کرد.
💬اجلاس بریکس از ۲۲ تا ۲۴ اکتبر ۲۰۲۴ در کازان برگزار خواهد کرد.
⭕️هک ادراکی افراد
🔹امروزه با ظهور هوش مصنوعی و تاثیر آن بر جنگ های شناختی، توانایی های شناختی فردی و سازمانی به دلیل سرعت و حجم اطلاعات موجود در فضای نبرد مدرن از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر فناوری مدرن نوید بهبود عملکرد شناختی انسان را می دهد، بذر تهدیدهای جدی برای سازمان های کشوری و نظامی را نیز در بر دارد.
🔸همچنین انقلاب در فناوری اطلاعات، دستکاری های شناختی از نوع جدیدی را در مقیاسی بی سابقه و بسیار پیچیده امکان پذیر کرده است.
🔹مهندسی اجتماعی همیشه با یک فرو رفتن عمیق در محیط انسانی هدف شروع می شود. هدف درک روانشناسی افراد مورد نظر است. این مرحله از هر مرحله دیگر مهمتر است زیرا افراد در آن دقیقتر مورد هدف قرار می گیرند.انسان های بی سواد در حوزه رسانه و فضای سایبر، زود باور و بدون تفکر انتقادی هدف های آسان در جنگ شناختی هستند و این افراد بسیار ساده ادراک و شناختشان هک می شود.
🖊سید علیرضا آل داود
⭕️صنایع دفاعی؛ موتور امنیت و پشتوانه دیپلماسی
🔹صنایع نظامی نه صرفا یک رویکرد اقتصاد بلکه ساختاری با زنجیرهای از دستاوردهای متنوع است که نبود آن هزینههای سنگینی در پی دارد.
🔸بدون وجود قدرت نظامی و دفاعی که امنیت آفرین است، عملا اقتصاد نیز نمیتواند با پایداری همراه باشد.
🔹صنعت دفاعی کشور به معنای واقعی یک صنعت است چرا که در آن خودکفایی، خلاقیت، ابتکار، به روز بودن، اقتدار و ثبات مشاهده میشود.
🔸با توجه به دستاوردهای بزرگ صنعت دفاعی کشور، این صنعت میتواند جایگاهی ارزنده برای ایران در بازار خرید و فروش تسلیحات جهان فراهم کند و درآمدهای کلانی برای کشور رقم بزند.
🔹صنعت دفاعی ایران بر خلاف بسیاری از کشورها که جنبه تهاجمی دارد، بر اساس واقع گرایی دفاعی، مولفهای در تحقق امنیت ایران و منطقه است.
⭕️عذاب اطلاعاتی: راهبرد گرفتارسازی صهیونیستها در کابوس بیپایان انتقام
🔹ترور اسماعیل هنیه در تهران، نقطه عطفی در تحولات منطقهای غرب آسیا بود. این اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی به معنای عبور از خطوط قرمز تهران تلقی شده و پیامدهای گستردهای در عرصههای اطلاعاتی و امنیتی به دنبال داشت چرا که کشورمان با تأکید بر پاسخ به این جنایت، اما بدون مشخص کردن زمان و مکان دقیق پاسخ، اسرائیل را در وضعیت پیچیده و نامتعادلی در عرصههای مختلف سیاسی، امنیتی و حتی اقتصادی و اجتماعی قرار داده است.
🔸این استراتژی هوشمندانه، که بدون شلیک حتی یک گلوله، "#عذاب_اطلاعاتی" را بر پیکره رژیم صهیونیستی تحمیل کرد چرا که به طور مثال عدم قطعیت در خصوص زمان و کیفیت واکنش ایران، بحرانهای داخلی و خارجی اسرائیل را تشدید کرده و تمرکز امنیتی این رژیم را به شدت مختل نموده است.
🔹همزمان سخنگوی جدید سپاه پاسداران نیز با طرح اظهارات سنجیدهای مبنی بر اینکه زمان و مکان پاسخ حتمی کشورمان به محاسبات ایران بستگی دارد، فضای ابهام آمیز پیش روی دشمن را تشدید کرده است. این اعلام موضع علاوه بر نمایش اعتماد به نفس بالای کشورمان در مواجهه با تنشهای پیچیده خارجی، به نوبه خود به معنای تحقیر دستگاههای محاسباتی عبری-غربی بود چرا که این دستگاهها با وجود افسانههای متعدد پیرامونشان از شناسایی زمان و اهداف احتمالی کشورمان باز ماندهاند.
🔸این رویکرد، نه تنها به تحقیر امنیتی-اطلاعاتی مضاعف رژیم صهیونیستی در مقابل افکار عمومی ساکن اراضی اشغالی منجر شده، بلکه همپیمانان غربی مداخلهگرش در منطقه را نیز در حالت آمادهباش دائمی و پرهزینه قرار داده است.
🔹این شرایط فرسایشی تحمیل شده به دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی عبری-غربی به حد زیاد است که برخی تحلیلگران بینالمللی بر این باورند که این دستگاهها دیگر توان و قابلیت مواجهه با موج جدیدی از حملات مانند طوفان الاقصا را خصوصا در قالب جنگهای ترکیبی ندارند و در چنین شرایطی شاهد فروپاشی سریع ساختارهای امنیتی و اجتماعی رژیم صهیونیستی خواهیم بود!
🔸این گزارهها به معنای موثر و کارآمد بودن استراتژی کشورمان در مقابل رژیم صهیونیستی است چرا که بدون شلیک حتی یک گلوله، رژیمصهیونیستی و همپیمانانش در حال پرداخت سنگینترین خسارات و هزینههای سیاسی و امنیتی و حتی اجتماعی طول تاریخ معاصر خود هستند که برآیند آن پایان پرونده اسرائیل در کتب تاریخ خواهد بود!
⭕️نتانیاهو اعتراف کرد که «ما توافقی را که مستلزم پایان جنگ باشد را نمیپذیریم.»
🔹حماس نیز فرمود:«اگر اسرائیل عقبنشینی نکند، توافق آتشبسی وجود ندارد.پیشنهاد جدید آمریکا نتوانست به شروط اصلی مقاومت برای آتش بس غزه پاسخ دهد.»
🔸 دهههاست که آمریکا جهان و فلسطینیها را فریب داده که به دنبال راهحل دو کشوری است. اما جنگ نسل کشی کنونی اسرائیل علیه غزه با حمایت همه جانبه آمریکا نشان داد که بزرگترین مانع بر سر راه تشکیل کشور فلسطین و صلح در غرب آسیا، آمریکا بوده و می باشد.
▫️مقاومت مسلحانه تنها راه آزادی فلسطین است.
🔘جنگ ترکیبی، جنگی است که در آنیکی از طرفین درگیری، از همه عرصههای گوناگون نبرد بهطور همزمان استفاده میکند تا اثرات اینها را بهصورت همافزا بر رقیب خود بگذارد. در یک تعریف جنگ ترکیبی یک راهبرد نظامی گفته میشود که آمیختهای از جنگ سیاسی، جنگ کلاسیک، جنگ نامنظم، جنگ مجازی، خبررسانی جعلی، دیپلماتیک، تلاش حقوقی-قضایی، مداخله در انتخابات کشورها، برهم زدن بافت جمعیتی، تهاجم فرهنگی، استفاده از اختلافات دینی و اینگونه موارد ساخته شده باشد.
🔹در تعریف دیگر جنگ ترکیبی، هسته مرکزی این نبرد، جنگ شناختی است که بر اساس آن چندین نوع عملیات دیگر بر طرف مقابل تحمیل میشود. در نهایت این چند نوع جنگ و در رأس آنها جنگ شناختی تأثیرات لازم را بر اذهان و ادراک مخاطبان برجا میگذارد. مجموع همه اینها در حقیقت یک جنگ محاسباتی است برای تغییر و اثرگذاری در محاسبات کشور مورد هدف؛ بنابراین جنگ ترکیبی یک جنگ هشتگانه است که جنگ شناختی را در صدر خود دارد و پیرامون آن جنگ اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و بهنوعی بیثباتسازی و معتبرسازی تهدید نظامی قرار دارد.