▫️جنگ ترکیبی، جنگی است که در آنیکی از طرفین درگیری، از همه عرصههای گوناگون نبرد بهطور همزمان استفاده میکند تا اثرات اینها را بهصورت همافزا بر رقیب خود بگذارد. در یک تعریف جنگ ترکیبی یک راهبرد نظامی گفته میشود که آمیختهای از جنگ سیاسی، جنگ کلاسیک، جنگ نامنظم، جنگ مجازی، خبررسانی جعلی، دیپلماتیک، تلاش حقوقی-قضایی، مداخله در انتخابات کشورها، برهم زدن بافت جمعیتی، تهاجم فرهنگی، استفاده از اختلافات دینی و اینگونه موارد ساخته شده باشد.
🔸در تعریف دیگر جنگ ترکیبی، هسته مرکزی این نبرد، جنگ شناختی است که بر اساس آن چندین نوع عملیات دیگر بر طرف مقابل تحمیل میشود. در نهایت این چند نوع جنگ و در رأس آنها جنگ شناختی تأثیرات لازم را بر اذهان و ادراک مخاطبان برجا میگذارد. مجموع همه اینها در حقیقت یک جنگ محاسباتی است برای تغییر و اثرگذاری در محاسبات کشور مورد هدف؛ بنابراین جنگ ترکیبی یک جنگ هشتگانه است که جنگ شناختی را در صدر خود دارد و پیرامون آن جنگ اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و بهنوعی بیثباتسازی و معتبرسازی تهدید نظامی قرار دارد.
🎥 پاسخ به یک شبهه: اگر نیروگاه اتمی بوشهر نبود ناترازی برق نداشتیم!
🔘"هزینه ساخت نیروگاه اتمی بوشهر با توان یک گیگاوات، ۱۱ میلیارد دلار است که با این پول میتوان برق حرارتی را به میزان ۲۲ گیگاوات توسعه داد و ناترازی برق را رفع کرد"
▫️این گزاره چند ایراد اساسی دارد:
🔹اولا هزینه ساخت این نیروگاه اتمی ۴ میلیارد دلار برآورد میشود نه ۱۱ میلیارد دلار.
🔸ثانیا با ۱۱ میلیارد دلار میتوان حدود ۱۱ گیگاوات به توان برق حرارتی به علاوه هزینههای شبکه اضافه کرد، یعنی هر گیگاوات یک میلیارد دلار هزینه دارد.
🔹ثالثا نه با ۴ و نه حتی ۱۱ میلیارد دلار موهومی، نمیتوان با افزایش تولید، ناترازی برق در پیک به میزان بیش از ۱۷ گیگاوات را برطرف کرد.
🔸رابعا در مقایسه با نیروگاه حرارتی باید میزان صرفهجویی سوخت هیدروکربور در نیروگاه اتمی را هم مدنظر گرفت که تا مهر پارسال ۵.۴ میلیارد دلار صرفهجویی رقم خورده.
🔹یعنی نیروگاه بوشهر بیش از یک میلیارد دلار سودآوری داشته. ضمنا در دو ماه گذشته، این نیروگاه ضریب ظرفیت ۹۶.۵ درصد را ثبت کرده که بین همه انواع نیروگاه بهترین عملکرد است.
talebpoor.mp3
26.28M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام طالب پور امام جمعه موقت شهرضا / 2 شهریور 1403
⭕️تکذیب ادعای منتشر شده درباره سقوط بالگرد شهید رئیسی
🔹مرکز ارتباطات ستادکل نیروهای مسلح، در اطلاعیه ای ادعای منتشر شده درباره علت سقوط بالگرد آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی با عنوان « عامل سقوط بالگرد شهید رئیسی چه بود؟» را قویاً تکذیب کرد.
🔸مرکز ارتباطات رسانه و تبلیغات دفاعی در واکنش به این ادعا به نقل از «منبع آگاه امنیتی!» اعلام کرد، آنچه در این خبر آمده مخدوش و از اعتبار ساقط است.
🔹پیشتر مرکز ارتباطات ستاد کل نیروهای مسلح، به عنوان متولی و مسئول انتشار اخبار بررسی این حادثه، در دو بیانیه جداگانه به ابعاد و دلایل سقوط بالگرد اشاره کرده بود. آنچه که در خبر ادعایی در خصوص حضور دو نفر در بالگرد برخلاف پروتکل های امنیتی آمده و از آن به عنوان یکی از عوامل سقوط بالگرد که قدرت کشش کافی برای تنظیم ارتفاع پروازی نداشته ، یاد شده است، از اساس کذب می باشد.
🔸لازم است رسانه ها در انتشار اخبار دفاعی، امنیتی و انتظامی ضمن هماهنگی با این مرکز دقت نموده و صحت را فدای سرعت نکنند و زمینه سوء استفاده دشمنان را فراهم نسازند.
🇷🇺🤝🇮🇷 توافقنامه همکاری جامع بین روسیه و ایران به زودی امضا می شود
👤کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو گفت: پیش نویس توافقنامه مشارکت راهبردی جامع ایران و روسیه به زودی امضا می شود.
🔹وی گفت: سامانه پرداخت روسی «میر» باید تا شش ماه آینده در ایران راه اندازی شود.
🔸آقای پوتین رئیس جمهور روسیه رسما از دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران برای حضور در اجلاس بریکس در کازان دعوت کرد.
💬اجلاس بریکس از ۲۲ تا ۲۴ اکتبر ۲۰۲۴ در کازان برگزار خواهد کرد.
⭕️هک ادراکی افراد
🔹امروزه با ظهور هوش مصنوعی و تاثیر آن بر جنگ های شناختی، توانایی های شناختی فردی و سازمانی به دلیل سرعت و حجم اطلاعات موجود در فضای نبرد مدرن از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر فناوری مدرن نوید بهبود عملکرد شناختی انسان را می دهد، بذر تهدیدهای جدی برای سازمان های کشوری و نظامی را نیز در بر دارد.
🔸همچنین انقلاب در فناوری اطلاعات، دستکاری های شناختی از نوع جدیدی را در مقیاسی بی سابقه و بسیار پیچیده امکان پذیر کرده است.
🔹مهندسی اجتماعی همیشه با یک فرو رفتن عمیق در محیط انسانی هدف شروع می شود. هدف درک روانشناسی افراد مورد نظر است. این مرحله از هر مرحله دیگر مهمتر است زیرا افراد در آن دقیقتر مورد هدف قرار می گیرند.انسان های بی سواد در حوزه رسانه و فضای سایبر، زود باور و بدون تفکر انتقادی هدف های آسان در جنگ شناختی هستند و این افراد بسیار ساده ادراک و شناختشان هک می شود.
🖊سید علیرضا آل داود
⭕️صنایع دفاعی؛ موتور امنیت و پشتوانه دیپلماسی
🔹صنایع نظامی نه صرفا یک رویکرد اقتصاد بلکه ساختاری با زنجیرهای از دستاوردهای متنوع است که نبود آن هزینههای سنگینی در پی دارد.
🔸بدون وجود قدرت نظامی و دفاعی که امنیت آفرین است، عملا اقتصاد نیز نمیتواند با پایداری همراه باشد.
🔹صنعت دفاعی کشور به معنای واقعی یک صنعت است چرا که در آن خودکفایی، خلاقیت، ابتکار، به روز بودن، اقتدار و ثبات مشاهده میشود.
🔸با توجه به دستاوردهای بزرگ صنعت دفاعی کشور، این صنعت میتواند جایگاهی ارزنده برای ایران در بازار خرید و فروش تسلیحات جهان فراهم کند و درآمدهای کلانی برای کشور رقم بزند.
🔹صنعت دفاعی ایران بر خلاف بسیاری از کشورها که جنبه تهاجمی دارد، بر اساس واقع گرایی دفاعی، مولفهای در تحقق امنیت ایران و منطقه است.
⭕️عذاب اطلاعاتی: راهبرد گرفتارسازی صهیونیستها در کابوس بیپایان انتقام
🔹ترور اسماعیل هنیه در تهران، نقطه عطفی در تحولات منطقهای غرب آسیا بود. این اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی به معنای عبور از خطوط قرمز تهران تلقی شده و پیامدهای گستردهای در عرصههای اطلاعاتی و امنیتی به دنبال داشت چرا که کشورمان با تأکید بر پاسخ به این جنایت، اما بدون مشخص کردن زمان و مکان دقیق پاسخ، اسرائیل را در وضعیت پیچیده و نامتعادلی در عرصههای مختلف سیاسی، امنیتی و حتی اقتصادی و اجتماعی قرار داده است.
🔸این استراتژی هوشمندانه، که بدون شلیک حتی یک گلوله، "#عذاب_اطلاعاتی" را بر پیکره رژیم صهیونیستی تحمیل کرد چرا که به طور مثال عدم قطعیت در خصوص زمان و کیفیت واکنش ایران، بحرانهای داخلی و خارجی اسرائیل را تشدید کرده و تمرکز امنیتی این رژیم را به شدت مختل نموده است.
🔹همزمان سخنگوی جدید سپاه پاسداران نیز با طرح اظهارات سنجیدهای مبنی بر اینکه زمان و مکان پاسخ حتمی کشورمان به محاسبات ایران بستگی دارد، فضای ابهام آمیز پیش روی دشمن را تشدید کرده است. این اعلام موضع علاوه بر نمایش اعتماد به نفس بالای کشورمان در مواجهه با تنشهای پیچیده خارجی، به نوبه خود به معنای تحقیر دستگاههای محاسباتی عبری-غربی بود چرا که این دستگاهها با وجود افسانههای متعدد پیرامونشان از شناسایی زمان و اهداف احتمالی کشورمان باز ماندهاند.
🔸این رویکرد، نه تنها به تحقیر امنیتی-اطلاعاتی مضاعف رژیم صهیونیستی در مقابل افکار عمومی ساکن اراضی اشغالی منجر شده، بلکه همپیمانان غربی مداخلهگرش در منطقه را نیز در حالت آمادهباش دائمی و پرهزینه قرار داده است.
🔹این شرایط فرسایشی تحمیل شده به دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی عبری-غربی به حد زیاد است که برخی تحلیلگران بینالمللی بر این باورند که این دستگاهها دیگر توان و قابلیت مواجهه با موج جدیدی از حملات مانند طوفان الاقصا را خصوصا در قالب جنگهای ترکیبی ندارند و در چنین شرایطی شاهد فروپاشی سریع ساختارهای امنیتی و اجتماعی رژیم صهیونیستی خواهیم بود!
🔸این گزارهها به معنای موثر و کارآمد بودن استراتژی کشورمان در مقابل رژیم صهیونیستی است چرا که بدون شلیک حتی یک گلوله، رژیمصهیونیستی و همپیمانانش در حال پرداخت سنگینترین خسارات و هزینههای سیاسی و امنیتی و حتی اجتماعی طول تاریخ معاصر خود هستند که برآیند آن پایان پرونده اسرائیل در کتب تاریخ خواهد بود!
⭕️نتانیاهو اعتراف کرد که «ما توافقی را که مستلزم پایان جنگ باشد را نمیپذیریم.»
🔹حماس نیز فرمود:«اگر اسرائیل عقبنشینی نکند، توافق آتشبسی وجود ندارد.پیشنهاد جدید آمریکا نتوانست به شروط اصلی مقاومت برای آتش بس غزه پاسخ دهد.»
🔸 دهههاست که آمریکا جهان و فلسطینیها را فریب داده که به دنبال راهحل دو کشوری است. اما جنگ نسل کشی کنونی اسرائیل علیه غزه با حمایت همه جانبه آمریکا نشان داد که بزرگترین مانع بر سر راه تشکیل کشور فلسطین و صلح در غرب آسیا، آمریکا بوده و می باشد.
▫️مقاومت مسلحانه تنها راه آزادی فلسطین است.
🔘جنگ ترکیبی، جنگی است که در آنیکی از طرفین درگیری، از همه عرصههای گوناگون نبرد بهطور همزمان استفاده میکند تا اثرات اینها را بهصورت همافزا بر رقیب خود بگذارد. در یک تعریف جنگ ترکیبی یک راهبرد نظامی گفته میشود که آمیختهای از جنگ سیاسی، جنگ کلاسیک، جنگ نامنظم، جنگ مجازی، خبررسانی جعلی، دیپلماتیک، تلاش حقوقی-قضایی، مداخله در انتخابات کشورها، برهم زدن بافت جمعیتی، تهاجم فرهنگی، استفاده از اختلافات دینی و اینگونه موارد ساخته شده باشد.
🔹در تعریف دیگر جنگ ترکیبی، هسته مرکزی این نبرد، جنگ شناختی است که بر اساس آن چندین نوع عملیات دیگر بر طرف مقابل تحمیل میشود. در نهایت این چند نوع جنگ و در رأس آنها جنگ شناختی تأثیرات لازم را بر اذهان و ادراک مخاطبان برجا میگذارد. مجموع همه اینها در حقیقت یک جنگ محاسباتی است برای تغییر و اثرگذاری در محاسبات کشور مورد هدف؛ بنابراین جنگ ترکیبی یک جنگ هشتگانه است که جنگ شناختی را در صدر خود دارد و پیرامون آن جنگ اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و بهنوعی بیثباتسازی و معتبرسازی تهدید نظامی قرار دارد.
⭕️اربعین؛ تجلیگاه سَمت درست تاریخ
🔹اما حماسه عظیم راهپیمایی اربعین حسینی که هر ساله تکرار میشود، تنها یک خودسازی و ابراز ارادت و عشق فردی محسوب نمیشود بلکه حماسه ای است عظیم که جنبه اجتماعی آن قطعا از فردی بسیار مهمتر است. چنین اجتماع بینظیری که نه یک سال بلکه هر ساله برگزار میشود بهترین نماد وحدت حقطلبان و آزادیخواهان عالم است. اجتماعی که به دلیل عظمتش همه مردم جهان را با این چالش مواجه خواهد کرد که من در کدام طرف ایستادهام؟ حق یا باطل؟!
🔸واقعیت این است که اربعین مقدمه ظهور است. زیرا در این حماسه است که همه یک دست میشوند و برای یک هدف مسیری را طی میکنند. مسیری که به زیارت امام مظلومشان خواهد رسید اما اگر این زیارت بامعرفت باشد انتهای مسیر به شناخت امام زمان (عج) منجر خواهد شد. در واقع، اربعین به شيعيان میآموزد که برای رسیدن به امام زمانمان باید مسیر خودسازی را طی کنیم.
ا🎥 سید حسن نصرالله: علیرغم حملات دشمن، همه موشکها و پهپادهای آماده شده به صورت کامل شلیک شدند
پهپادهای ما با موفقیت به پایگاه اطلاعات نظامی ۸۲۰۰ اسرائیل برخورد کردند
دشمن تلاش میکند ماجرا را سانسور کند. اما مرور زمان حقیقت را روشن میکند
اسرائیل در حال دروغ پردازی است و در این عملیات شکست خوردند و عملیات با موفقیت انجام شد .
🎥 هدف اصلی در این عملیات مرکز موساد بود*
🔹دبیرکل حزبالله لبنان: مرکز موساد در نزدیکی تلآویو هدف اول ما بود؛ چراکه مرکز جاسوسی و ترور صهیونیستهاست.
*سید حسن نصرالله: امروز روز شکست اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا بود*
🔹 همه امکانات زمینی و آسمانی و دریایی آمریکا و اسرائیل و غربی آمادهباش بودند؛ اما نتوانستد جلوی حمله ما را بگیرند.
🔹آنها نتوانستد سکوهای پرتاب را هدف بگیرند؛ چراکه اطلاعات نظامی نداشتند. حمله صهیونیستها صرفا تجاوز بود و هیچ اثری روی حمله ما نداشت. ما در حمله صبح صهیونیستها هیچ شهیدی هم ندادیم.
⭕️کمکاری هنر در برابر غزه خونین
🔹در هفت دهه گذشته از اشغال سرزمین فلسطین تا امروز، چه آن روز که ابزارهای هنری و رسانهای مثل امروز گسترش و تنوع نیافته بود، چه امروز که سرعت و تنوع تولیدات هنری و رسانهای گاهی چشمها را خیره میکند، آثار مختلفی در حوزههای سینما، تلویزیون، هنرهای تجسمی، موسیقی و کتاب و ادبیات با موضوع فلسطین تولید شده و در کشور ما نیز در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز، طیف وسیعی از این آثار خلق شده که در افشای حقایق مربوط به فلسطین و بیدار کردن وجدان های آگاه، نقشی اثرگذار داشته، اما واقعیت این است که جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن در حق این مردم آنقدر محیرالعقول است که با وجود همه تلاشهای اهالی فرهنگ و هنر، انگار تا امروز کاری انجام نشده است!
🔸چطور میتوان تصور کرد که رژیمی در یک چشم بهم زدن، بیمارستانی مانند «المعدانی» را با شلیک موشک با خاک یکسان کند یا مدرسهای مانند «تابعین» را که پناهگاه صدها زن و کودک بیپناه است، به تلی از آوار تبدیل کرده و صدها نفر را تکه تکه کند و همچنان به حیات سیاسی خود در صحنه بینالمللی ادامه دهد؟!
🔹اما واقعیت تلخ است؛ رژیم صهیونیستی با وجود این جنایات بیسابقه، به مدد امپراطوری رسانهای و هنری غربی، نه تنها به حیاتش ادامه میدهد که حتی مظلومنمایی هم میکند و جای جلاد و شهید را عوض میکند!
🔸در چنین میدان پرآشوبی، ابزاری برندهتر و اثرگذارتر از «هنر» نیست که پرده از حقیقت بردارد و آنچه را که در فلسطین میگذرد برای مخاطب بازنمایی کند. در میان مخاطبان نیز، نسل نوجوان و جوان که در معرض بمباران تبلیغاتی دشمن قرار دارد، بیش و پیش از هر گروه دیگری نیازمند تولیدات فرهنگی و هنری غنی، جذاب و آگاهیبخش است.
⭕️کلاه برداری های نوین
🔹فیشینگ نوعی کلاهبرداری سایبری است که در آن مجرمان ازطریق ایمیلهای تقلبی، وبسایتهای جعلی و پیامهای فریبنده، اطلاعات شخصی یا مالی قربانیان را به سرقت میبرند. هکرها با سوءاستفاده از این اطلاعات، به حساب بانکی فرد نفوذ کرده و اقدام به تراکنشهای غیرمجاز و مخرب میکنند. در حقیقت در فیشینگ، شما اطلاعات خود را ناآگاهانه در اختیار افراد کلاهبردار قرار می دهید و آنها از این طریق می توانند از حساب های بانکی شما سرقت کنند، یا با اطلاعات شما دست به کارهای خلاف بزنند. پلیس فتا گزارش داده است که فیشینگ صفحات جعلی بانکی، 60 درصد از جرایم اینترنتی را تشکیل می دهد که این موضوع نشان از میزان بالای این نوع کلاهبرداری در فضای مجازی دارد.
⭕️حزب الله لبنان در پاسخ اولیه به ترور شهید فؤاد شکر، حمله هوایی گستردهای به عمق اراضی رژیم صهیونیستی آغاز کرد
در متن بیانیه اولیه آمده است:
▫️در سحرگاه اربعین امام حسین علیه السلام سرور و سالار شهیدان، امام آزادگان و مظهر فداکاری و نوع دوستی و سربلندی و در چارچوب واکنش اولیه به تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت که منجر به شهادت جناب آقای فؤاد شکر رحمت الله علیه و تعدادی از مردم شریف کشور شد، رزمندگان مقاومت اسلامی، سایت ها، پادگان ها و گنبد آهنین دشمن در شمال فلسطین اشغالی را با تعداد زیادی موشک و به سمت یک هدف خاص نظامی رژیم صهیونسیتی که متعاقباً اعلام خواهد شد چه هدفی است، هدف قرار دادند.
▪️مقاومت اسلامی در لبنان هم اکنون و در این لحظات در بالاترین آمادگی خود قرار دارد و هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی به ویژه در صورت آسیب دیدن غیرنظامیان، همراه با مجازات سخت و بسیار شدید خواهد بود.
⭕️فاصله گذاری وزیر خارجه با غربگرایان/ عراقچی اولویتهای سیاست خارجی دولت چهاردهم را اعلام کرد: از همسایگان و آفریقا تا آمریکای لاتین، چین و روسیه
🔘 با آمریکا دنبال رفع تنش نیستیم دنبال مدیریت تخاصم هستیم/ اروپایی ها فعلا در اولویت های تعاملات ما نیستند
👤عباس عراقچی وزیر امور خارجه:
🔹اولویت اول ما همسایگان و کشورهای منطقه هستند.
🔸حرکتی که در دولت شهید رئیسی شروع شد با قدرت ادامه پیدا میکند.
🔹اولویت دوم ما گسترش حوزه آفریقا، آمریکای لاتین و کشورهای مستعد هستند.
🔸اولویت سوم کشورهایی هستند که در دوران سخت کنار ما بودند مثل چین و روسیه.
🔹اولویت چهارم ما در سیاست خارجی، قدرت های نوظهور هستند مثل هند و ترکیه و برزیل هستند.
🔸اروپایی ها فعلا در اولویت های تعامل سیاست خارجی ما نیستند و تعامل ما با این حوزه عزتمندانه است.
🔹اگر اروپایی ها سیاست های خود را اصلاح کنند به اولویت های تعامل ما بر می گردند.
🔹به دنبال رفع تنش و تخاصم با آمریکا نیستیم چون اختلافات مبنایی داریم. ما با آمریکاییها بدنبال مدیریت تخاصم هستیم.
🔴 #ضد_ولایت_فقیه از نظر رهبر انقلاب؟‼️
🔻رهبر معظم انقلاب:
✅ بعضی ها نظرات کارشناسی میدهند، با نظر رهبری مخالف است، میگویند آقا این ضد ولایت است.
من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست؛ دیگر از این #واضحتر؟!
نظر کارشناسی، نظر کارشناسی است. کار کارشناسی، کار علمی، کار دقیق به هر نتیجهای که برسد، آن نتیجه برای کسی که آن کار علمی را قبول دارد، معتبر است؛
به هیچ وجه مخالفت با ولایت فقیه و نظام هم نیست.
به هر حال هیچگاه اعلام نظر کارشناسی و نظر علمی، معارضه و مبارزه و مخالفت و اعلام جدائی از رهبری و ولایت و این حرفها به حساب نمیآید و نباید بیاید.(۹۱/۵/۱۴)
✅ مراقب باشيد، مواظب باشيد، نمیشود هر كسی را به مجرد يك خطائی يا اشتباهی گفت #منافق؛
نميشود هر كسی را به مجرد اينكه يك كلمه حرفی برخلاف آنچه كه من و شما فكر ميكنيم، زد، بگوئيم آقا اين ضد ولايت فقيه است.
در تشخيص ها خيلی بايد مراقبت كنيد..
در تشخيص ها و در مصداق های مختلف دقت بشود. بیدقتی در مصداق ها، گاهی اوقات ضررها و لطمات بزرگی خواهد زد. (۸۸/۹/۱۴)
✅ اين برادر عزيزمان ميگويد «ضد ولايت فقيه» را معرفی كنيد.
خوب، «ضد» معلوم است معنايش چيست؛ ضديت، يعنی پنجه در افكندن، دشمنی كردن؛ نه معتقد نبودن.
اگر بنده به شما معتقد نباشم، ضد شما نيستم؛ ممكن است كسی معتقد به كسی نيست.
البته اين ضد ولايت فقيه كه در كلمات هست، آيه مُنزل از آسمان نيست كه بگوئيم بايد حدود اين كلمه را درست معين كرد؛ به هر حال يك عرفی است.
اعتراض به سياستهاي اصل ۴۴، ضديت با ولايت فقيه نيست؛ اعتراض به نظرات خاص رهبری، ضديت با رهبری نيست.
دشمنی، نبايد كرد. دو نفر طلبه كنار همديگر مي نشينند؛ خيلی هم با هم رفيقند، خيلی هم با هم باصفايند، همدرس هستند، مباحثه ميكنند، حرف همديگر را رد ميكنند؛
اين حرف او را رد ميكند، آن حرف اين را رد ميكند. ردكردن حرف، به معنای مخالفت كردن، به معنای ضديت كردن نيست؛ اين مفاهيم را بايد از هم جدا كرد. (۸۶/۷/۱۷)
🏴 #خط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی ۱۴۰۳/۰۶/۰۴
🔻در زیارت عاشورا، شما به امام حسین (ع) عرض میکنید:
🏷یا اَبا عَبدِ اللهِ اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَکُم اِلىٰ یَومِ القِیامَة
❓«اِلىٰ یَومِ القِیامَة» یعنی چه؟
✅یعنی این کارزار میان جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمامنشدنی است
📌این جبهه حسینی است که در مقابله با ظلم فعالیت میکند و جهاد میکند
⛔️نقطه مقابلش هم جبهه جُور است، جبهه ظلم است،
❌جبهه شکستن عهد الهی است
👈امروز شما در دنیا این را میبینید،
🔹قبل از دوران امام حسین (ع) هم این دوجبههای وجود داشت،
🔸در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد،
🔹تا آخر هم وجود خواهد داشت.
🔸در همه اینها
✅«اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم»؛ با هر کسی که در جبههی شما است، من خوبم؛
❎«حَربٌ لِمَن حارَبَکُم»، با هر کسی که با جبههی شما میجنگد، میجنگم.
♨️این جنگ اَشکال مختلفی دارد:
🔸در دوران شمشیر و نیزه یک جور است،
🔹در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر
🔸در دوران تبلیغات به وسیله شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور
🔹در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور
🔸در دوران دانشجو بودنِ انسان یک جور است،
🔹در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر
🔺در همه احوال هست.
📍«حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» نباید فراموش بشود.
🔰«حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛
🏷به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است
🔍بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید.
✅اگر اینجور فکر کردیم، اینجور شناسایی کردیم، اینجور همت کردیم،
👌زندگی معنا پیدا میکند، هدف پیدا میکند
❌پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد
⭕️مقام و قدرت و موقعیّتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند
🔅هدف زندگی بندگی است، رسیدن به خدا است
👈راهش هم فقط همین است: سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَکُم
🌿جوانیتان را قدر بدانید؛ میدان وسیعی در مقابل شما است.
✨انشاءالله شصت سال دیگر، هفتاد سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت
☝️از این فرصت استفاده کنید
💻برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید؛
🔻برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب دربیاید فکر کنید؛
🔻برای اینکه درست بتوانید فکر کنید با قرآن آشنا بشوید،
🔻قرآن را بخوانید، تأمّل کنید، از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمّل کردند یاد بگیرید.
✏️یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است؛ همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم.
🔻فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید.
🔸اقدام یک وقت در آزمایشگاه است،
🔹یک وقت در کلاس درس
🔸یک وقت داخل محیط دانشگاه
🔹یک وقت در محیط اجتماعی
🔸یک وقت در محیط سیاسی
🔹یک وقت در راه کربلا
🔸یک وقت در راه فلسطین است،
🔹یک وقت شعار برای اهداف عالیهی اسلامی است.
✊انقلاب اسلامی این راه را روی ما باز کرد.
🔺عزیزان من، جوانهای من! شماها آن روزگار را ندیدید؛ خوشحال باشید که ندیدید.
🔗ما دیدیم آن روزگار را؛ روزگار بدی بود، روزگار سختی بود، روزگار سیاهی بود، روزگار یأس بود.
✔️انقلاب ورق را برگرداند، انقلاب راه را باز کرد، انقلاب به ما فرصت داد.
💪میتوانیم از این فرصت استفاده کنیم؛ شما میتوانید از این فرصت استفاده کنید.
👈میشود هم استفاده نکرد؛ اگر استفاده نکردیم، خسران است؛ اگر استفاده کردیم، فلاح است
🌿انشاءالله که موفق و مؤید باشید
⭕️جنگ آمریکا و ایران؛ توهم یا واقعیت؟!
🔹برجسته ترین نشانه از ناتوانی آمریکا در رویارویی با مقاومت ناکامی ناوگان دریایی اش در دریای سرخ است. آنها پس از ماه ها هنوز نتوانسته اند دریانوردی اسرائیل را عادی کنند. با توجه به اینکه هر جنگی بر اساس هزینه فایده هایش صورت میگیرد، تقابل مستقیم با ایران ممکن است به جمهوری اسلامی آسیب هایی جزئی برساند، لیکن این درگیری برای ایالات متحده جز تقبل هزینه های کمرشکن دستاوردی نخواهد داشت، خصوصا آنکه این زد و خورد در راستای منافع آمریکا هم نباشد و صرفا برای منافع شخصی نتانیاهو، و نه حتی اسرائیل صورت بگیرد.
🔸آنها خوب میدانند جنگ با جمهوری اسلامی در منطقه، جدای از آسیب پذیری شان چه عواقب سنگینی بر اقتصاد جهانی خواهد داشت. همه پایگاه ها و ناوهای آمریکایی در منطقه در دسترس ایران قرار دارند و ایران میتواند علاوه بر انهدام شدید آنها، تلفات بی سابقه ای نیز از آمریکایی ها بگیرد به نحوی که دنیا، تاریخ عصر حاضر را به قبل و بعد از جنگ ایران و آمریکا تقسیم نماید.
🔹قدرت ایالات متحده قطعا به تجهیزات پیشرفته او است، لیکن این توانایی ها زمانی برایشان کارآیی صد در صدی داشت که در برابر هر جنگنده فوق پیشرفته آمریکایی، رقیب نهایتا از تسلیحات عقب افتاده استفاده میکرد؛ امروز اما داستان فرق میکند؛ ایران و مقاومت تسلیحات دقیق و کارآمدی دارند که بعضا در دنیا بی نظیرند. آمریکا میتواند آسیب بزند، اما آسیب پذیری خودش نیز صد در صدی و تضمینی خواهد بود و در آن هیچ تردیدی وجود ندارد. در یک جنگ واقعی آمریکا نه تنها ضربه میخورد که حتی مجبور به ترک منطقه هم خواهد شد؛ و این خیلی ساده انگارانه است فکر کنیم ایالات متحده به چنین مسائلی نیاندیشیده است.
🔸آنها که از باز کردن شریان های اقتصاد اسرائیل علیرغم تشکیل ائتلاف و غیره عاجزند، چگونه میخواهند در برابر ایران و در یک جنگ واقعی کار را پیش ببرند؟!
⭕️سرقت اطلاعات میلیونها ایرانی از طریق #اینستاگرام، #تلگرام، #توئیتر و #واتساپ!
🔹یکی از چالشهایی که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت به طور قطع خروج تدریجی اطلاعات کاربران ایرانی از طریق پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، توئیتر و واتساپ است که در این #جنگ_شناختی در میان مدت و بلند مدت منتج به تغییرذائقه، رفتار و هویت ایرانیان مخصوصا نوجوانان و جوانان می شود.
🔸حاکمیت سایبری هر کشوری دارای ۴ رکن پذیرفته شده در جامعۀ بین المللی است، رکن اول تحت عنوان حق استقلال سایبری تعریف میشود (سیستم حاکمیت سایبری کشورها باید از نظر زیرساختها، ذخیرهسازی دادهها و قوانین حاکم بر مدیریت این فضا تحت کنترل هیچ کشور بیگانه ای نباشد).
🔹حق اشتراک برابر در فضای مجازی رکن بعدی رژیم حقوقی فضای مجازی است (صرف نظر از برخی کشورها مانند آمریکا که این حق را نقض میکنند، طبق قواعد بین الملل همۀ کشورها حق استفادۀ برابر از این فضا را دارند).
🔸حق دفاع سایبری رکن بعدی است (تمام کشور حق دفاع از جغرافیای سایبری خود در سه سطح پیش، هنگام و پس از تهاجم سایبری دارند) و آخرین مورد حق قضایی است (براساس این حق، به صورت پیش فرض کشورها دارای صلاحیت اعمال حاکمیت بر فضای سایبر خود هستند و از آن استفاده میکنند، همانند اتفاقاتی که بعد از انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا شاهد آن بودیم) اما در کشور ما به دلیل فقدان راهبرد حاکمیت سایبری و فضای مجازی ول، رها و فاقد ضابطه سبب شده تا جمهوری اسلامی از حقوق اساسی خود در فضای سایبر محروم باشد.
🖊سید علیرضا آلداود