eitaa logo
طلبه انقلابی
214 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
627 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴توقع ما از رهبری؛ قهرمان شدن یا انجام وظیفه؟! 🔺بعد از بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب درباره طرح مدیریت مصرف سوخت، موج سوالات و ابهامات برای بسیاری پیش آمد. چراکه حضرت آقا برخلاف تصور و توقعشان سخن فرموده بودند! 🔹دوستان! توقع داشتید رهبری چه بگویند؟ برخلاف تصمیم شورای هماهنگی های اقتصادی، بر خلاف دموکراسی و قانون، برخلاف نظر جمع قابل توجهی از کارشناسان، برخلاف مصلحت کشور در شرایط تحریم فروش نفت، برخلاف سازوکارهای قانونی... سخن بگویند؟! 🔹برخی دوستان می‌گویند ما می دانیم که اصل طرح لازم بوده و اعتراض ما به چگونگی اجرای طرح است نه اصل آن؛ چیزی که رهبری عزیز در بیاناتشان درباره آن سکوت کردند! ✅اولا که ایشان نسبت به چگونگی اجرا تذکراتی دادند. هم در تذکر خصوصی به رئیس جمهور در روز جمعه که بخشی از آن رسانه ای شد، هم در بیانات درس خارج امروز که نسبت به نظارت بر افزایش قیمت ها که نگرانی جدي مردم است، تذکر اکید دادند. ✅اما راجع به جزئیات، اگر رهبری اعتراض می کردند، واکنش دولت چه بود؟ درباره دولتی‌ حرف می زنیم که بجای پاسخگویی، مدام دارد از و کمی امکانات و دخالت نهادها و فشار تحریم ها و... حرف می زند و ناله می کند؛ نه دولتی که دربرابر وظایف قانونی خود و توقعات مردم و رهبری خاضع است. متاسفانه دولت در شرایطی ست که ظرفیت چنین انتقادی را ندارد و خطر ابتلا به هزینه تراشی برای کشور از سوی آن محتمل تر است. ✅پیگیری نگرانی مردم درباره جزئیات اجرای طرح با چه کسی ست؟ جز نمایندگان مجلس که وظیفه نظارت بر اجرای قانون را به عهده دارند؟ وظیفه رهبری بیان سیاست های کلی و نظارت بر حسن اجرای آن و مراقبت از نظام و قانون اساسی و ساختار سیاسی ست. 🔻حال به نظر شما، «محافظت از قانون و سازوکارهای قانونی»، وظیفه رهبری و در راستای «مراقبت از نظام و قانون اساسی» است یا وارد شدن ایشان بعنوان قهرمان و پیگیری کاری که اجرای آن وظیفه یک قوه و نظارت بر اجرای آن بر عهده یک قوه دیگر؟
⭕️ فاصله ما و رهبری در این روزها بعد از سخنان رهبرانقلاب چه احساسی داشتید؟ احساس تفاوت نداشتید؟ آنچه رهبر انقلاب رقم زد با مسیری که انقلابی ها و اصولگراها و غیره طی دو روز اول بعد سهمیه بندی انجام دادند چه میزان قرابت داشت؟ چرا؟ اختلاف کجاست که در چنین بزنگاه هایی خودش را نشان می دهد؟ مبنایی و یا سیاسی و یا حتا اخلاقی؟ اجازه دهید این متن را تلخ مرور کنیم؛ شایدم هرسه. بعد از اعلام سهمیه بندی، در ضعف تدبیر عمیق دولت در اطلاع رسانی و نگرانی از آینده طرح، مردم دچار عصبیت شدند و به خیابان ریختند. در این میان بسیاری از من و شما چه کردیم و باید چه می کردیم؟ برخی به آتش اعتراضات خیابانی دمیدند. برخی فرصت یافتند اشتباه مردم در انتخاب روحانی را به رخ بکشند. برخی تلاش کردند حساب رئیسی و یا حتا رهبری را از اجرای سهمیه بندی جدا کنند. اصولگراهای مجلس که قاعدتا باید باتجربه تر و ریش سفیدتر عمل کنند ابتدا مصوبه شورای عالی سران را غیرقانونی دانستند و بعد هم تلاش کردند مانع اجرای طرح شوند و برخی شان بعد از سخنان رهبری نیز کوتاه نیامدند و تا استیضاح رئیس دولت و مجلس هم پیش رفتند. مردم چه برداشتی از این رفتار دارند؟ غیر از اینست که برداشت غالب این شد که نظام برای اجرای این سیاست دچار تردید و دودلی است؟ همین ابهام، آتش بیار اغتشاشات نبود؟ رهبری اما به میدان آمد و تصریح کرد به سران قوا حسن ظن دارم و از تصمیم مشترک حمایت می کنم. مساله روشن نبود؟ دولت ناکارامد در دو سال پایانی تصمیم می گیرد به توصیه بسیاری از کارشناسان به مردم ستم دیده از بار تلاطم ارزی و تحریم ها کمک نقدی و بسته حمایتی دهد. هیچ راهی هم ندارد جز مالیات گرفتن از دارنده ها به روش افزایش قیمت بنزین. همین را هم در شورای عالی سران قوا که با تصویب رهبری تشیکل شده است مصوب می کند. رهبری هم تائید و حمایت می کند. تا اینجای ماجرا ابهام بود؟ چرا حاضر نشدیم از ساختار مردمی حمایت کنیم؟ مساله اینست که برخی از ما حرمتی برای ساختارهای جمهوریت قائل نیستیم. این ساختارها مشروعیتش به امضای جمهوریت است. این ساختارها برآمده از مردم سالاری است. دفاع از ساختار دفاع از فرد و این و آن نیست. دفاع از مردم است. چطور این مبنای معرفتی را رها کردیم؟ چرا حاضر نشدیم نگرانی مردم از این تصمیم را در ساختار موجود حل و فصل کنیم وبه کف خیابان نبریم؟ اما فقط همین نیست. شاید هم می دانستیم اما نگران چهارتا فالور و لایک و رای امروز و فردایمان بودیم. نبودیم؟ رهبری کار نکرده ما را تمام کرد.
1ـ درآمد بنزین چگونه هزینه می‌شود؟ بررسی‌های صورت گرفته در سازمان برنامه و بودجه نشان می‌دهد درآمد ناشی از افزایش و اصلاح قیمت بنزین ماهیانه رقمی نزدیک به 3 هزار و 100 میلیارد تومان می شود. «بیژن زنگنه» وزیر نفت در این باره گفته است: 64 میلیون لیتر بنزین از طریق سهمیه‌بندی و با کارت سوخت داده می‌شود که معادل 23 میلیارد لیتر در سال است و با 500 تومانی که به قیمت آن اضافه شده است، سال آینده 11 هزار و 500 میلیارد تومان درآمد داریم. زنگنه افزود: حدود 30 میلیون لیتر نیز مصرف آزاد است که دو هزار تومان به قیمت آن افزوده شده است و در سال آینده از این محل 20 هزار میلیارد تومان درآمد خواهیم داشت. از سوی دیگر با توجه به طرح دولت برای کمک به 18 میلیون خانوار ایرانی به نظر می‌رسد رقمی بین 3 هزار تا 3 هزار و 100 میلیارد تومان در هر ماه برای این طرح به عنوان هزینه در نظر گرفته شده باشد. شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی موظف شده است، کلیه درآمدهای حاصل از افزایش قیمت بنزین یارانه‌ای و آزاد را به حساب مشخص در خزانه واریز کند. محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه گفته است: از این به بعد این سازمان هر ماه سه پرداختی خواهد داشت؛ یک، حقوق و مزایا و پرداخت‌های مربوط به طرح‌های عمرانی که هر ماه از خزانه صورت می‌گیرد. دوم پرداخت یارانه‌ها که معمولاً 26 هر ماه انجام می‌شود و سوم پرداخت دیگری که از این به بعد صورت می‌گیرد و در قالب بسته‌های حمایت معیشتی خواهد بود
🥎درس‌های مهمی برای دولتمردان! اعتراض‌ها و اغتشاش‌های بنزینی 25 آبان 1398 درس‌های مهمی برای دولتمردان داشت؛ موضوعاتی از این قبیل که یک طرح ملی به حساب می‌آید، بدون‌پیوست رسانه‌ای و عملیات روانی، ناهماهنگی با قوا و نیروهای امنیتی، پیامدهایی به دنبال داشت. مهم‌ترین بعد این مسئله که نقش تبدیل‌کننده برخی اعتراضات به اغتشاش را داشت، به شبکه‌های اجتماعی خارج از نظام بر می‌گردد. در سال‌های گذشته و از اغتشاشات سال 88 تا کنون مستندات امنیتی و اطلاعاتی متعددی درباره نقش فزاینده این شبکه‌ها و پیام‌رسان‌ها در «اطلاع‌رسانی»، «سازماندهی» و «هدایت اعتراضات به سمت اغتشاش» به دست آمده است؛ اما پس از گذشت یک دهه از آن حوادث بار دیگر شاهد بازگشت به این مسیر هستیم. در دو روز گذشته شبکه‌های اجتماعی بیگانه، مانند تلگرام، توئیتر، اینستاگرام، یوتیوب و پیام‌رسان واتس‌آپ مسدود بود؛ اما شبکه‌های اجتماعی مانند ایتا، بله و پایگاه‌های خبری ایران فعالیت خود را انجام می‌دادند. قطع شدن شبکه‌های بیگانه که با انقلاب اسلامی معاندت دارند و بارها صفحات نیروهای انقلابی را مسدود کرده‌اند، اولاً یک عملیات موفق سایبری بود که اشرار را در رسیدن به اهداف و مواضع تخریبی ناکام کرد. ثانیاً به مسئولان کشور بار دیگر اثبات شد تنها سلاح آمریکا برای براندازی در کشور همین شبکه‌های اجتماعی است و این روند در 10 سال گذشته به اثبات رسید. «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه وقت آمریکا در کتاب خاطرات خود از نقش یکی از شبکه‌های اجتماعی آمریکا در آشوب‌های سال ۸۸ پرده برداشته و نوشته است: «در پشت‌ صحنه، گروه من در وزارت خارجه به‌ طور مداوم با فعالان در ایران در ارتباط بودند و برای جلوگیری از تعطیل شدن توئیتر، به‌طور فوریتی مداخله کردند؛ قطع شدن توئیتر به معنای از بین رفتن یکی از وسایل اصلی ارتباطی معترضان بود.» در روزهای آینده بار دیگر خواهیم دید که فلان مسئول در یک هیبت حق به جانب در مسئله قطع شبکه‌های اجتماعی بیگانه ورود خواهد کرد و به دو قطبی فیلتر و ضد فیلتر دامن زده و نقش اپوزیسیون را در حمایت از این شبکه‌ها می‌گیرد. لازم است که شورای عالی امنیت ملی ضمن سپردن مسئولیت فضای مجازی کشور به نیروهای مسلح، این عرصه امنیتی را از دست افرادی که فضا را برای ناامنی فراهم می‌کنند، خارج کند.
▼خبر ویژه 🥎فرار رو به جلو برای انحراف افکار در پی شایعه استعفای چند نفر از نمایندگان مجلس به دلیل گران شدن بنزین، «صادق خرازی» درباره نظر اصلاح‌طلبان پیرامون این استعفا مواردی را مطرح کرد و در یادداشتی نوشت: «امروز در گفت‌وگویی که با یکی از دوستان مجلسی‌ام داشتم، اشاره‌ای داشت به اینکه تعدادی از نمایندگان قصد استعفا از نمایندگی دارند، این مسئله بسیار قابل تأمل بود! هر چه با خود اندیشیدم متوجه نشدم که این استعفا چه فایده‌ای برای مردم دارد؟! کدام گره از وضعیت معیشتی مردم را می‌گشاید؟ چه فشاری را از روی دوش دولت تدبیر و امید بر می‌دارد؟ و در نهایت فقط به این نتیجه رسیدم که این اقدام تنها بخشی از مسیر تبلیغاتی دوستان به حساب می‌آید. اقدام به استعفا در شرایطی که تنها سه ماه از عمر مجلس باقی مانده و برخی از حضرات وکلای مجلس کارنامه قابل دفاعی برای ارائه به مردم ندارند برای استفاده در کمپین‌های انتخاباتی‌شان است. این اقدام زیبنده کسانی که شش سال در قدرت بودند و با این دولت همکاری داشته و دارند، نیست. این اقدام، شایسته کار حرفه‌ای کنشگران سیاسی نیست، هنوز ترکش‌های استعفای دسته‌جمعی مجلس ششم اندام اصلاحات را آزار می‌دهد، اینکه در آستانه هفتمین سال دولت مورد حمایت، چنین موضعی گرفته شود یا چنین اقدامی صورت بگیرد، یعنی فرار رو به جلو!!!»
🥎قطع امید اشرار از مردم سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین بدون اطلاع‌رسانی دقیق درباره کم و کیف اجرا و اهداف حمایتی این طرح از اقشار کم درآمد در بامداد جمعه، موجی از نگرانی و نارضایتی را در میان مردم ایجاد کرد تا جایی که روز شنبه تعدادی از شهرهای کشور شاهد تجمعات اعتراضی مردم بود! تجمعاتی که در ساعات ابتدایی صبح شنبه در آرامش برگزار شدند؛ اما با گذشت زمان رسانه‌های ضد انقلاب و پیاده‌نظام منافقین، سلطنت‌طلب‌ها و... برای هدایت و مصادره به مطلوب اعتراضات مردمی با تمام توان وارد میدان شدند و برخی اعتراضات به اغتشاشات تبدیل شد، چنانکه برآوردهای اولیه نشان می‌دهد در روز شنبه بیش از 100 بانک و 57 فروشگاه آتش زده شده و میلیاردها تومان خسارت به اموال عمومی وارد شده است! همچنین تلاش برای ورود به مراکز حساس موجب درگیری و جان باختن تعدادی از اشرار شده است! اما صبح روز یک‌شنبه پس از حمایت رهبر معظم انقلاب از مصوبه سران سه قوه و دستور ایشان برای رفع نگرانی‌های مردم درباره افزایش کالا و تورم و همچنین رسانه‌ای شدن تذکر ایشان به دولت درباره تسریع پرداخت درآمد حاصل از اصلاح قیمت بنزین به جامعه هدف 60 میلیون نفری این طرح، حمایت مجلس شورای اسلامی از تصمیم سران قوا و اعلام آمادگی برای کمک در اجرای دقیق آن و به حداقل رساندن تبعات تورمی، دستور رئیس قوه قضائیه به سازمان بازرسی کشور برای نظارت ویژه بر بازار و جلوگیری از سوءاستفاده برخی واسطه‌ها از افزایش قیمت بنزین، پایان مماشات نیروی‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی با برهم زنندگان نظم عمومی و دستگیری لیدرهای اغتشاشات (23 نفر در بومهن، 2 نفر شیراز، 25 نفر اسلامشهر و...) و البته مهم‌تر از همه اقدام مردم در جدا کردن صف خود از آشوبگران از میان 100 نقطه که در کشور در عصر شنبه شاهد درگیری بودند، آشوب‌ها به کمتر از 10 شهر محدود شد که در آن نقاط نیز جمعیت و میزان درگیری‌ها به شکل محسوسی کاهش داشته و امید دشمنان ملت ایران برای صید آرزوهای‌شان از نگرانی مردم درباره افزایش قیمت بنزین قطع شده است.
🔰چند سوال بنزینی از رییس جمهور 🔺دولت از چندماه قبل با پذیرش دیرهنگام خطای چندساله خود در کنار گذاشتن کارت سوخت، استفاده مجدد از این سیستم هزینه شده و موفق در مدیریت مصرف سوخت را آغاز کرد، اما در تمام مراحل احیای مجدد کارت سوخت با قاطعیت اعلام می کرد که هیچ برنامه ای برای سهمیه بندی، چند نرخی کردن و افزایش قیمت بنزین ندارد. 🔸نخستین اشتباه دولت همین بود: عدم شفافیت و عدم صداقت با مردم؛ 🔸🔸اشتباه دوم دولتمردان دوری از مردم بود؛ در فاصله بین تصمیم تا اجرا می بایست شخص رئیس جمهور و ژنرال های اقتصادی کابینه ـ خصوصا وزیر نفت ـ مرتب با مردم در ضرورت این اصلاح اقتصادی سخن بگویند و نسبت به تسلط دولت بر اوضاع و پیش بینی تمامی تمهیدات لازم برای موفقیت طرح و کاهش تبعات اقتصادی و اجتماعی آن اطمینان بخشی کنند. 🔸🔸خطای سوم دولت، قانون مالی کردن تصمیمات است؛ قوانین مصوب اجزاء و شرایطی دارد که مجری قانون باید با دقت در جزئیات آنها را اجرا نماید. دولت طبق قانون برنامه ششم توسعه، مجوز اصلاح قیمتها را داشت اما در ماده 39 این قانون شروطی معین شده بود که حداقل سه شرط مهم آن در تصمیم اخیر دولت اصلا رعایت نشده است: اصلاح تدریجی قیمت تا 1400، توزیع اصلاح قیمت در مجموعه ای از یارانه ها و در نظر گرفتن ملاحظات اجتماعی و اقتصادی. 🔸🔸اشتباه چهارم دولت مسوولیت ناپذیری در زمان طلایی است. رئیس جمهور و وزرا در یکی دو روز اول که زمان طلایی برای اقناع و آرام سازی جامعه است در سکوت مطلق بودند و تلاش کردند در قالب پیامهای غیرمستقیم رسانه ای و فضای مجازی پشت سایر ارکان نظام مخفی شوند. 🔸🔸خطای پنجم، نقص کارشناسی در اجرای تصمیم است؛ اصلاح قیمت ها ضروری است، اما آیا تنها یک شیوه وجود دارد؟! ردر سالیان اخیر، هیات های اندیشه ورز، مراکز تفکر و تصمیم ساز مختلف، طرحهای متعددی برای ساماندهی یارانه های پنهان انرژی ارائه کرده اند که عملا هیچ یک از سوی دولت شنیده نشد و همان روش سابق سهمیه بندی و دو نرخی کردن بنزین برای همه خودروداران اعلام و اجرا شد و معلوم نشد اگر روش بدی بود چرا چند سال کنار گذاشت.
مراسم سوم و هفتمین روز عالم عامل استاد ارجمند حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمد زارعان طاب ثراه پنجشنبه ۹۸/۸/۳۰ ساعت:۱۵-۱۷ مسجد امام حسن مجتبی(ع) - قم- ۲۰م گلستان، نبش چهارراه اول جمعه ۹۸/۹/۱ ساعت۹-۱۱ صبح - مسجد فاطمیه، شهرضا، بلوار استاد مطهری، چهارراه مدرس، فرعی ۲۲ شهید گلابی
💠 آشوب هوشمند چگونه کلید خورد؟ 🔸اتفاقات بسیار نادری از شامگاه 5 شنبه تا بامداد یک‌شنبه بروز یافته و الگوی جدیدی از اغتشاشات و درگیری‌ها در ایران پیاده شده است. 🔸براساس اسناد و مدارک موجود اغتشاشات اخیر کاملا برنامه‌ریزی شده بوده است. سناریوی مذکور ادامه سناریوی طراحی شده از سوی آمریکا در کشورهای عراق و لبنان بوده و این‌گونه پیش‌بینی شده بود که در سه مرحله خردادماه با اعتراضات صنفی کارگران و معلمان، مهرماه با اعتراضات دانشجویی و فرهنگیان و دی‌ماه با اعتراضات مردم اجرایی شود. اما با اجرای طرح مدیریت سوخت و سهمیه‌بندی بنزین این سناریو زودتر از موعد عملیاتی شده است. 🔸شیوه اغتشاشات اخیر با اغتشاشات سال‌های 96 و 88 بسیار متفاوت بوده و در قالب جمعیت کم، بسیار پراکنده، اقدامات بسیار اثرگذار و حضور فعال زنان بوده است. 💠مهمترین راهکارهای رسانه‌ای در مواجهه با اغتشاشات اخیر نقش رسانه‌ها در مدیریت فضای اغتشاشات است. ✅مهمترین راهکارهای رسانه‌ ای که پیشنهاد می شود عبارتند از : 🔹حمایت از تصمیم سران سه قوا 🔹تاکید بر اجرای صحیح و اصولی تصمیمات سران قوا 🔹بازتاب گسترده نگرانی‌های مردم و کارشناسان از شیوه اجرای طرح 🔹تاکید بر این که تخریب و خسارت از سوی اشرار صورت می‌گیرد 🔹تاکید بر حمایت جریان ضد انقلاب و دشمنان از ایجاد و گسترش ناامنی‌ها در کشور 🔹اصرار بر انجام وظیفه صحیح مسئولان حفظ امنیت 🔹 فاصله گرفتن مردم از اشرار 🔹دلجویی از مصدومان و مجروحان
علی مطهری: حمایت رهبر انقلاب از تصمیم سران قوا جوانمردانه‌ بود عضو فراکسیون امید با بیان اینکه نفس بیانات رهبر انقلاب درباره تصمیم ‌گیری شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا کار جوانمردانه‌ای بود، گفت: ایشان از این تصمیم حمایت کردند تا وحدت داخلی خدشه‌دار نشود. به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، علی مطهری عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی، در توضیح بیانات روز گذشته رهبر انقلاب در ارتباط با تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا درباره افزایش قیمت سوخت، گفت: نفس فرمایشات مقام رهبری یک کار جوانمردانه بود. ایشان مسئولیت این تصمیم را پذیرفتند و خودشان را در معرض انتقادات قرار دادند. نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اظهارنظر مقام رهبری رفتار اخلاقی درستی بود، اقدامی شبیه اقدام امام خمینی(ره) در ارتباط با قطعنامه 598 و حاکی از تدبیر و جوانمردی بود. وی افزود: ایشان از تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا حمایت کردند تا وحدت داخلی خدشه دار نشود و آرامش به جامعه برگردد. مطهری یادآور شد: تصمیم افزایش قیمت بنزین توسط آن شورا جایگاه مجلس را تنزل داد زیرا مجلس باید در این خصوص تصمیم می‌گرفت اما مرجع دیگری انجام داد. پیش از این چندین مرتبه در مجلس اراده شد تا مشکل ارزان بودن سوخت حل شود. پیشنهادها در کمیسیون انرژی و تلفیق بودجه 1398 و حتی در صحن مطرح شد اما هیچ کدام رأی نیاورد و تکلیف مسئله روشن نشد بنابراین مجلس در حل مشکل قیمت بنزین تعلل کرد. این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: با توجه به اظهارنظر مقام رهبری و حمایت ایشان از تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، نمایندگان به دنبال اصلاح تصمیم گرفته شده نیستند. وی با بیان اینکه تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا به نفع مردم است، ادامه داد: قیمت بنزین سال‌ها پیش می‌بایست افزایش پیدا می‌کرد اما به تاخیر افتاد. دولت نیز می‌توانست چند سال پیش قیمت بنزین را افزایش دهد زیرا مجلس این اجازه را به دولت داده بود اما بر اساس ملاحظاتی این کار انجام نشد. عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قیمت بنزین با هدف جبران کسر بودجه دولت افزایش پیدا نکرده است، گفت: افزایش قیمت بنزین از مدت‌ها پیش در دستور کار بود اما زمان اجرای آن مناسب نبود زیرا در شرایط سخت اقتصادی به سر می‌بریم ولی چون مصلحت کشور است مردم همراهی خواهند کرد.