# سلبریتیهای ترکیه کمپینی راه انداختهاند با عنوان :اجاره خانه تان با من. یعنی به کسانی که برای پرداخت اجاره خانههایشان مشکل دارند کمک نقدی میکنند. آیا وقتش نرسیده #سلبریتی های وطنی دست به کار شوند؟
آنوقت تنها هنر سلبریتیهای ما برای نشان دادن احساس مسئولیت در این روزها، گفتن فقط در خانه بمانید است.
آرزوی دکتر مسیحی لبنانی در ایتالیا پس از شکست کرونا
به گزارش مشرق، دکتر مسیحی لبنانی در ایتالیا در صفحه توییتر خود نوشت:
دیروز هنگام شیفتم بعد از سرکشی به بخش قرنطینه در حیاط بیرونی، وارد دفترم شدم، آنجا عکس مریم و مسیح دارم، زانو زدم نماز گذاردم و نذر کردم اگر پس از این بیماری واگیردار، سالم از اینجا جان به در بردم، سه مرقد را زیارت کنم:
۱- مرقد حسین در کربلا
۲- مزار شهید عماد مغنیه در لبنان
۳- مزار شهید قاسم سلیمانی در کرمان
❣️﷽❣️
💥❣️ #خطبه حضرت عباس(ع) بر فراز بام کعبه در یوم الترویه
💥پس چگونه ممکن است کشتن ابا عبدالله الحسین(ع) تا وقتی که من زنده ام؟بیایید تا به راهش [راه کشتن امام حسین(ع)] آگاهتان کنم؛ پس مبادرت به کشتن من کنید، و گردنم را بزنید تا به مقصودتان برسید....💥
حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام در شهر مكه مكرمه در سال60 هجری قمری در روز ترویه بر فراز بام کعبه این خطبه را بیان فرمودند : (روز ترویه روز هشتم ذی الحجه است روزی كه به حاجیان آب داده می شود همان روزی كه امام حسین علیه السلام از مكه بیرون رفتند.)
به نام خداوند بخشنده مهربان سپاس خدایی را که بیت الله را با قدوم پدرش(منظور پدر امام حسین علیه السلام یعنی وجود مقدس امیرالمومنین علی ابن ابیطالب علیهما السلام است) مشرف کرد ؛ جاییكه که دیروز بیت بود، و [امروز] قبله گردید. ای ناسپاسان گناهکار آیا راه بیت را بر امام نیکوکاران می بندید؟ چه کسی سزاوارتر به این بیت است از دیگر موجودات؟ و چه کسی نزدیکترین به این خانه است؟....
و اگر حکمت های خداوند بلند مرتبه نبود و اسرار بالا و امتحانات موجودات نبود، همانا بیت به سوی ایشان پرواز می کرد؛ قبل ازاینکه مردم حجر را لمس کنند، حجر دستان حسین علیه السلام رااستلام (استلام حجر یعنی بوسیدن سنگ حجر الاسود كه در شرع سنّت است)می کند و اگر خواست مولای من خواست خداوند رحمن نبود هر آینه بر سر شما مانند بازِ شکاری که بر گنجشکان فرود می آید نازل می شدم.آیا قومی را که مرگ را در کودکی به بازی می گرفتند می ترسانید، در حالیکه الان در مردانگی قرار دارند. همه جانم فدای آقا و مولای همه موجودات که برتر از حیوانات است [برتر از شما كه همه در باطن حیوانید]. هیهات بنگرید سزاوار است از چه کسی پیروی کنید، به کسی که شراب می نوشد [مراد یزید ملعون است] یا کسی که صاحب حوض و کوثر است؛ کسی که در خانه وحی و قرآن است [مراد امام حسین(ع)است] یا کسی که در بیتش اسباب لهو و نجاست است [مراد یزید ملعون است]؛ و یا کسی که در خانه اش نزول آیات [نشانه ها] و [آیه] تطهیر است. شما در همان غلط (و گمراهی )واقع شدید که قریش واقع شدند. چرا که اراده قتل پیامبر(ص) را کردند و شما اراده قتل پسر دختر پیامبرتان را و [این حیله] برای ایشان تا وقتی امیرالمؤمنین(ع) زنده بود ممکن نشد. پس چگونه ممکن است کشتن ابا عبدالله الحسین(ع) تا وقتی که من زنده ام؟ بیایید تا به راهش [راه کشتن امام حسین(ع)] آگاهتان کنم؛ پس مبادرت به کشتن من کنید، و گردنم را بزنید تا به مقصودتان برسید. خدا شما را به مقصودتان نرساند و عمرتان و فرزندانتان را کوتاه کند و لعنت خدا بر شما و پدرانتان [که قصد کشتن پیامبر (ص)را داشتند ] باد.
🌟🌙🌟🌙🌟🌙🌟🌙🌟🌙🌟
وقتی چیزی در حال تمام شدن باشد،
عزیز میشود ...
*یک لحظه آفتاب در هوای سرد ،
غنیمت میشود ...
*خدا در مواقع سختی ها ،
تنها پناه میشود ...
*یک قطره نور در دریای تاریکی ،
همۀ دنیا میشود …
*یک عزیز وقتی که از دست رفت ،
همه کس میشود …
*پاییز وقتی که تمام شد ،
به نظر قشنگ و قشنگتر میشود...
*و ما همیشه دیر متوجه میشویم!*
" قدر داشتههایمان را بدانیم…
چرا که خیلی زود، دیر میشود ..."
بیایم وقتی که در اختیارمان هست قدرش را بدانیم
⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰
*ایتالیا درمانده شد*
*اسپانیا به زانو درآمد*
*آلمان 80 درصد مصاب شدند*
*فرانسه میگوید : از دست ما هیچ چیزی ساخته نیست*
*آمریکا در پرتگاه سقوط است*
*بریتانیا میگوید : با دوستان تان خدا حافظی کنید.*
*" سبحان الله العظیم "
*کجاست بمب های اتمی و هایدروجنی ؟*
*کجاست موشک های دوربرد و قاره پیما ؟*
*کجاست کشتی های جنگی و نیروهای دریایی ؟*
*کجاست ناو هواپیمابر " آبراهام لینکلن "؟*
*کجاست به فلک تاختن ها ؟*
*چرا عاجز آمدند؟ چرا شکست خوردند ؟*
*امروز فرمانروایی از آن کیست ؟*
*[ لِّمَنِ الْمُلْكُ الْيَوْمَ ؟]*
*بلی به قدرت های پوشالی و مجازی فریب نخورید، فرمانروایی و پادشاهی در همه زمان ها از آن الله یگانه و قهار است*
*[ لِلَّهِ الْوَاحِدِ الْقَهَّار ]*
*و این نمونهی کوچک آن است*
...♡💖🌺💚💓♥️
🔴 افراط و تفریط های غیراستاندارد روحانی!
عزت اله ضرغامی در توئیتی نوشت:رئیس جمهور می گوید باید به زندگی کرونائی عادت کنیم. ممکن است 2 سال طول بکشد؛ بیان این سخنان، به لحاظ روانشناسی و جامعه شناسی کار نادرستی است. ضمن اینکه با نظریه عادی شدن امور از شنبه!هم خیلی فاصله دارد.
افراط و تفریط در ایشان، زیادتر از استاندارد است!
#یا سید الساجدین
محبوب دل و جان منی حضرت سجاد
فرمانده و سلطان منی حضرت سجاد
عشقت ز ازل بر دل دیوانه نشسته
مولایی و جانان منی حضرت سجاد
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
🥀ولادت امام العارفین حضرت سیدالساجدین مبارک باد.
🔴 نگاهی به نظام سیاسی کشور
نظام کارآمد ، ریاستی یا پارلمانی؟
🔹در سالگرد همه پرسی ۱۲ فروردین و استقرار جمهوری اسلامی قرار داریم. چهل و یک سال قبل با مشارکت گسترده مردم، نظام سیاسی کشور از سلطنتی - که عبارت از غلبه یک شخص بر رقبا و بدست گرفتن قدرت و پادشاه شدن و موروثی بودن سلطنت در نسل اوست - به جمهوری، که حاکمان مستقیم یا غیرمستقیم منتخب مردم هستند، تغییر کرد.
🔹 در عرف رایج دنیا، نظام های جمهوری به دو نوع تقسیم می شوند. در جمهوری ریاستی، رئیس دولت که رئیس جمهور نامیده می شود با رای مستقیم مردم انتخاب می شود. نوع دیگر جمهوری پارلمانی است. که رییس دولت که نخست وزیر نامیده شده و توسط نمایندگان مردم برگزیده می شود. در برخی کشورها مثل فرانسه و آمریکا و آرژانتین و برزیل، نظام ریاستی حاکم است. امروزه در بیشتر کشورهای جهان مانند انگلستان و آلمان و کانادا و ایتالیا و ژاپن و هند، نظام پارلمانی وجود دارد.
🔹در همه پرسی ۱۲ فروردین ۵۸ مشخص شد که نوع نظام ایران جمهوری خواهد بود. در تابستان همان سال انتخابات خبرگان قانون اساسی برگزار گردید و منتخبین مردم مشغول تدوین قانون اساسی شدند. "جمهوری ریاستی" محصول همین قانون اساسی است که در آذر ۵۸ به رای گذاشته شد.
🔻🔻🔻
🔹با تجربه چهل ساله اداره کشور، برخی کارشناسان معتقدند سیستم پارلمانی سازگاری بیشتری با اسلامیت نظام داشته و کارآمدتر خواهد بود. برخی از چهره ها مثل آقای صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با صراحت بیشتری این ایده را مطرح و در صدا و سیما نیز از این دیدگاه دفاع کرده اند.
🔹مقام معظم رهبری تا کنون دو مرتبه در خصوص نظام سیاسی و اجرایی کشور اظهارنظر کرده اند. در سال ۹۰ در سفر به کرمانشاه در جمع دانشگاهیان آن استان، با اشاره به بلامانع بودن تغییر در ساختار اجرایی کشور در جهت کارآمدی بیشتر، به تجربه حذف پست نخست وزیری که در کنار پست ریاست جمهوری باعث مشکلاتی شده بود اشاره کردند. ایشان اصلاح مجدد ساختار را در صورتی که احساس شود شایسته سالاری و عدالت در آن صورت بهتر محقق خواهد شد بلامانع دانستند و تصریح کردند: در شرایط فعلی نظام سیاسی کشور، ریاستی است که سیستم خوبی است و رئیسجمهور با انتخاب مستقیم مردم برگزیده میشود. اما اگر روزی در آینده احتمالا دور، احساس شود که نظام پارلمانی برای انتخاب مسئولان قوه مجریه بهتر است، اشکالی در تغییر ساز و کار فعلی وجود ندارد.
🔹رهبر انقلاب در خرداد ۹۸ نیز در دیدار با دانشجویان در پاسخ به سوالی در خصوص ایده «نظام پارلمانی» با اشاره به اینکه ضعف مسئولین و کارگزاران باعث کمبودها و مشکلات فعلی است، امکان تغییر ساختار را نیز ممکن دانستند. ایشان با یادآوری اینکه این مسائل در مجمع بازنگری قانون اساسی به تفصیل بحث شده و باتوجه به مشکلات نظام پارلمانی به نتیجه امروز رسیدیم، تصریح کردند: در ساختار مشکلی وجود ندارد و البته امکان کم و زیاد کردن آن هم وجود دارد.
🔻🔻🔻
🔹از جمله لوازم حکومت اسلامی که اسلامیت نظام را تضمین می کند، نظارت و مهار مسئولان و امکان تغییر راحت آنان در صورت ناکارآمدی یا سلب صلاحیت است. مثلا الزامی ندارد یک رئیس دولت به مدت چهارسال - و در عمل هشت سال - تحمل شود. بعنوان مثال، عمر مفید احمدی نژاد بعد از خبط و خانه نشینی سال ۹۰ به پایان رسیده بود. دو سال آخرش بجز هزینه و ضرر برای نظام چیزی نداشت. تحمل چنین مسئولی با آن شرایط، نشان از وجود اشکال در ساختار اداره کشور دارد. یا نظرسنجی ها حاکی از کاهش محبوبیت روحانی به دلیل ناکارآمدی به زیر ده درصد است.
🔹از مزایای نظام پارلمانی برداشته شدن هزینه سنگین مالی برگزاری انتخابات است. به علاوه هزینه های غیرمالی، یعنی تشتت و اختلافات و تخریب ها و ...نیز از دوش کشور برداشته می شود. سهولت تغییر و مهار کردن روسای دولت، پاسخگویی بیشتر آنان، از مزایای دیگر است.
🔹در نظام ریاستی، یک شخص مستقیما توسط مردم انتخاب شده و خود را رییس (جمهوری) و مستظهر به حمایت آنان می داند. و در نظام اسلامی و ولایت فقیه، حاکمیت دوگانه را تداعی می کند. امکان اشتباه در انتخاب و هزینه بالای اصلاح آن نیز از معایب دیگر است. تجربه انتخاب اولین رئیس جمهور (بنی صدر) و هزینه بالای اصلاح آن شاهد این مدعاست. در حالیکه در سیستم پارلمانی، رییس دولت یعنی نخست وزیر، مهار شده و اقتدار رئیس جمهور را ندارد. و در صورت ناکارآمدی، به راحتی توسط نمایندگان مردم تغییر خواهد کرد.
♻️ نتیجه تصمیمات غلط سوزنبان
🔰 حمید رسایی: گروهی ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺭﯾﻞ ﺭﺍﻩ ﺁﻫﻦ، ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﺭﯾﻞ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ و ﺩﯾﮕﺮﯼ متروکه و غیرقابل استفاده بود. سه تن از بچهها بازی روی ریل سالم را انتخاب کردند اما ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﭽﻪﻫﺎ ﺭﻭﯼ ﺭﯾﻞ متروکه ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﯾﻞ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺧﻮﺍﺑﺶ ﺑﺮﺩ. ﺳﻪ ﺑﭽﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮐﻤﯽﺑﺎﺯﯼ، ﺭﻭﯼ ﺭﯾﻞ ﺳﺎﻟﻢ ﺧﻮﺍﺑﺸﺎﻥ ﺑﺮﺩ.
ﻗﻄﺎﺭ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ رسیدن به محل تلاقی دو ریل ﺑﻮد ﻭ ﺳﻮﺯﻧﺒﺎﻥ که ناگهان متوجه بچهها شده بود، باید ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺻﺤﯿﺤﯽ میگرفت. او ﻣﯽتوانست ﻣﺴﯿﺮ ﻗﻄﺎﺭ ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺩهد ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺭﯾﻞ متروکه ﻫﺪﺍﯾﺖ ﮐﻨﺪ تا ﺟﺎﻥ ﺳﻪ ﮐﻮﺩﮎ ﺭﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﺩﻫﺪ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮏ ﮐﻮﺩﮎ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺷﻮد ﯾﺎ ﻣﺴﯿﺮ آن ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺪﻫﺪ ﻭ ﻗﻄﺎﺭ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﺩ!
ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺳﻮﺯﻧﺒﺎﻥ ﺑﻮﺩﯾﺪ، ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺻﺖ ﮐﻢ ﻭ ﺣﺴﺎﺱ، ﭼﻪ ﺗﺼﻤﯿﻤﯽ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﯿﺪ؟
در نگاه اول، نجات جان سه کودک بر نجات جان یک کودک اولویت دارد ﮐﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ، ﺷﺎﯾﺪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺻﺤﯿﺤﯽ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺑﺮﺳﺪ، ﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﮔﺎﻩ ﻣﺪﯾﺮﯾﺘﯽ ﭼﻄﻮﺭ؟
ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺳﻮﺯﻧﺒﺎﻥ، ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺁﻥ ﮐﻮﺩﮎ ﺑﯽﮔﻨﺎﻩ ﻭ ﻋﺎﻗﻞ، ﺟﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ که ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﻤﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺧﻄﺮ ﺍفتاد و ورود قطار در ریل متروکه، منجر به ﻭﺍﮊﮔﻮﻥ ﺷﺪﻥ ﻗﻄﺎﺭ شد ﻭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺷﺪﻧﺪ.
به نظرم این داستان که در برخی کتب نقل شده با تصمیمات مدیریتی این ایام قابل تطبیق است. در نحوه مواجه با کرونا ویروس از ابتدا دیدگاه بسیاری از کارشناسان پزشکی بر اعمال محدودیتها در شهرها بود که برای اجرای آن رییس ستاد کل نیروهای مسلح نیز اعلام آمادگی کرد اما متاسفانه شخص رییس جمهور به دلایلی که هنوز برای بسیاری مبهم مانده، مخالف بود!
با تاخیر در اجرای این محدودیتها بویژه از ابتدای سال نو و عدم ممانعت مردم برای سفر به شهرهای دیگر، غلطترین تصمیم مدیریتی گرفته شد و سوزنبان به زعم خود با اعطای فرصت به بخشی از جامعه که هشدارها را جدی نگرفتند، عملا جان مسافران و آحاد یک جامعه را به خطر انداخت.
هنوز نمیتوانم دلیل مقاومت این ایام حسن روحانی در خصوص اعمال محدودیت در سفرها و عدم قرنطینه شهری را هضم کنم! خصوصا وقتی میبینم حسن روحانی به توییت انتقادی یکی از منتخبین تهران (باقر قالیباف) واکنش نشان میدهد اما در برابر ادعای عباس عبدی سکوت میکند!
عباس عبدی از حامیان شناخته شده روحاتی، چند روز قبل در یادداشتی اعلام کرد که رییس جمهور برای تصمیمات سخت در برابر کرونا رغبتی ندارد چون میخواهد از وضع فعلی در راستای مذاکره با آمریکا و احیای برجام استفاده کند.