🔴دوران فریب مردم با حاشیه سازی گذشته است.
🔹بیچاره اصلاحطلبان فکر میکنن مانور بر فوت #شجريان میتونه فضا رو به نفعشون عوض کنه اما نمیدونن مردم به هرکسی که در این شرایط سخت اقتصادی، حواشی درست میکنه یا برجسته میکنه لعن و نفرین میکنن خصوصا به کسانی که با همین حربهها، روحانی و وزرای هاشمی، خاتمی و موسوی رو بهشون تحمیل کردن.
✍ مهدی محمدی :
💠 تا اطلاع ثانوی، هدف اصلی هر اقدامی از جانب دولت ترامپ انتخاباتی است ولی به فراتر از انتخابات نوامبر هم باید نگریست. تحریم های جدید، بخشی از یک جعبه ابزار بزرگ تر برای وادار کردن ایران به مذاکره، قبل از انتخابات ۱۳ آبان است. ترامپ، سوق دادن ایران به سمت مذاکره را یک برگ برنده بزرگ برای خود می داند و برغم خط و نشان هایی که می کشد، جایگزینی برای آن ندارد. مشخصا تحریم ثانویه باقی مانده بانک های ایران، مکملی است برای پیشنهادهای مذاکراتی پشت پرده، که پی در پی به ایران می رسد. دولت ترامپ دارد می گوید یا این پیشنهادها را بپذیرید یا فشار مرز ندارد. از حیث محاسباتی اما نکته اساسی این است که پذیرش مذاکره، به معنای تایید سیاست فشار و ‘هدیه کردن یک نتیجه’ به آن خواهد بود. در ایران، این مسئله که ‘مذاکره سودی ندارد’، به همان میزان مهم است که درک کنیم ‘طرفی برای مذاکره وجود ندارد’. هیچ کس راست نمی گوید. هدف پنهان اروپا نگهداشتن ایران در خوف و رجا و مهار آن تا بعد از انتخابات امریکا و بعد ملحق شدن به دولت بعدی امریکاست (حتی اگر ترامپ برنده باشد)، دموکرات ها در فکرند چطور بازگشت به برجام را گروگان بگیرند تا ایران امتیازهای فراهسته ای بدهد؛ اسراییل، تیم ترامپ و اعراب هم پیمان تل آویو هم به مذاکره به عنوان ‘شتابدهنده براندازی’ نگاه می کنند. کسی برای معامله، و چیزی برای بده بستان وجود ندارد. حتی در ایران هم طرفداران مذاکره باور ندارند پای میز بتوان چیزی را حل کرد. در ظاهر می گویند باید زمان خرید اما به واقع در اندیشه احیای کالبد بی جان برجام و تقویت تقاضای سازش در انتخابات ۱۴۰۰ هستند. خلاصه اینکه هدف اصلی تحریم و فشار، همچنان امید به آغاز مذاکره از جانب ایران است و تا وقتی امید دشمن به مذاکره قطع نشود، تحریم و فشار، ‘توجیه’ خواهد داشت. بارها گفته ام و دوباره تکرار می کنم: نان تحریم در تنور مذاکره پخته می شود.
🔰 کابوس «اگزوست» دوران جنگ تحمیلی تبدیل به تحولی بزرگ شد/ ورود نیروی دریایی سپاه به باشگاه دارندگان «بالگرد با موشک ۱۲۰ کیلومتری»
🔹 یکی از توانمندی های مهمی که در سالهای اخیر در نیروهای مسلح کشورمان توسعه پیدا کرده و البته کم تر مورد توجه قرار گرفته بحث توانایی شلیک موشک های کروز ضد کشتی از طریق بالگردهاست که در این میان، نیروی دریایی سپاه جایگاه ویژه ای دارد. نکته مهم در خصوص این توانایی این است که مجموعه سپاه پاسداران به همراه این موشک ها، حالا تبدیل به یکی از معدود نیروهای نظامی در جهان شده که توان شلیک موشک ضد کشتی با برد بیش از ۱۰۰ کیلومتر را در اختیار دارد.
🔹این موضوع از آنجا اهمیت و تازگی پیدا کرد که در مراسم تحویل تعداد ۱۸۸ فروند پهپاد به نیروی دریایی سپاه پاسداران با حضور سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه، تصویری جدید از بالگردهای مجهز به موشک کروز ضد کشتی منتشر شد که به همین دلیل، نگاهی به این مبحث مهم و خاص در نیروهای زمینی و دریایی جهان خواهیم داشت.
🔹در میان موشک های ضد کشتی جهان غرب که روی بالگرد سوار شده اند یکی از مثال های مهم، اگزوست ساخت فرانسه است. موشک معروف ضد کشتی فرانسوی ها که از زمان جنگ فالکلند در سال ۱۹۸۲ میلادی تا به امروز جزو سلاح های پر فروش فرانسوی ها بوده و همیشه نیز مشتریان خاص خود را داشته است. یکی از اولین کاربران عملیاتی این موشک روی بالگرد، رژیم بعث عراق روی بالگرد سوپر فلئون در جریان جنگ تحمیلی بود./ مشرق
🔴 به جناب روحانی جفا نکنید‼️
✍ حسین شریعتمداری :
🔻 سخنان رئیسجمهور محترم در جلسه هیئت دولت با واکنشهای منفی و اعتراضهای فراوانی روبهرو شده است که کماکان نیز ادامه دارد. ایشان با تاکید بر ضرورت پیروی از عقل و رعایت پروتکلهای بهداشتی گفتهاند «یک کسی نمیتواند برود وسط مسیل بایستد، صدای سیل را هم میشنود (بعد) بگوید آقا میترسی وسط رودخانه بایستی؟... خُب آب میآد میبردت... یا زلزله دارد سقف را تکان میدهد و بگوید میترسی زیر این سقف باشی؟ و...». در این باره گفتنی است؛
1⃣ در نگاه اول و بدون در نظر گرفتن برخی از ضرورتهای پیرامونی، حق با آقای روحانی است. ولی آیا حضور امدادگران برای نجات سیلزدگان و یا ورود آنان به ساختمانهای ویران از زلزله، در حالی که احتمال ریزش بنا و یا پسلرزههای ویرانگر وجود دارد و... هم خودکشی و بیعقلی است؟! و یا، اوج ایثار و فداکاری؟ آیا کادرهای درمانی بیمارستانها که تعداد قابل توجهی از آنها جان خود را برای بهبود و نجات بیماران کرونایی از دست داده و به شهادت رسیدهاند، دچار کمعقلی بودهاند؟!
2⃣ ظاهراً انتقاد آقای روحانی متوجه آقای قالیباف بوده است . اگر اشاره ضمنی آقای روحانی به ایشان باشد -که انشاءالله نباشد- با عرض پوزش باید گفت جناب ایشان جای ایثار و فداکاری را با خودکشی و کمعقلی اشتباه گرفتهاند! و چنانچه رعایت پروتکلها مورد نظر ایشان بوده است که باید پرسید درباره حضور آقای دکتر زالی رئیس محترم کمیته مبارزه با کرونای تهران در کنار آقای قالیباف چه میفرمایند؟! به یقین اطلاعات و تخصص آقای دکتر زالی در این زمینه به مراتب بیشتر و قابل تکیهتر از جناب روحانی است.
3⃣ و بالاخره آنچه در این میان نگرانکننده است و جای گلایه جدی دارد، سکوت و بیتفاوتی اعضای محترم کابینه در مقابل اظهارات رئیسجمهور محترم است. چرا که اکثریت نزدیک به اتفاق اعضای کابینه از شخصیتهای شناختهشده و قابل احترام هستند و از آنها انتظار میرفت و میرود که وقتی در اظهارات رئیسجمهور محترم خطایی میبینند و یا سخنان ایشان را ابهامآفرین تلقی میکنند، از تذکر خیرخواهانه به جناب ایشان دریغ نورزند و مانند برخی از مشاوران و اطرافیان نباشند که مصلحت رئیسجمهور محترم را درک نمیکنند و با «بله قربان» گویی های خود که از آن تصور دوستی دارند، به جناب ایشان جفا میکنند!
بنام خدا
السلام علی علی ابن موسی الرضا
با تسلیت پیشاپیش ایام شهادت امام رئوف(ع) و به منظور آشنایی بیشتر با زندگانی سراسر درس و عبرت آن حضرت، به بررسی و تحلیل یکی از مهم ترین مقاطع زندگی و مبارزات ایشان یعنی هجرت به طوس و حضور در دستگاه حکومت مامون ملعون پرداخته و اهداف، آثار و دستاوردهای این اقدام را همراه تطبیق با عصر حاضر و تحت عنوان « مقابله هوشمندانه و عزت مدارانه سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون» در چند قسمت بیان می نمائیم.
قسمت اول:
درنظر انسان متجدد و دنیازده امروزی، دیانت تنها مربوط به سعادت فردی آدمی است و اجتماع را باید با عقل منقطع از وحی تدبیر کرد و اساسا آموزههای وحیانی هیچ ربطی به اداره دولت و حکومت ندارد.
آن چه مسلم است جامعه سعادتمند ، جامعهای است که زیر سایه دولت عدل باشد و این جز به قیام حکومت الهی معصومین علیهمالسلام ممکن نیست.
از این جهت، امروز و در زمان غیبت امام عصر(عج)آن چه میتواند چراغ راه مسلمانان برای اداره حکومت اسلامی باشد، اقتدا به سیره سیاسی ائمه علیهمالسلام است که جز با مطالعه و بازخوانی زندگی و زمانه آنها امکانپذیر نیست.
قسمت دوم:
ائمه معصومین(ع) در شرایط سیاسی- اجتماعی گوناگون، عملکرد متفاوت داشته اند.
کل دوره امامت حضرت رضا(ع) ۲۰ سال طول کشید. ایشان نیمی از این مدت را معاصر هارون بودند اما هیچ بهانهای دست هارون ندادند که او به واسطه آن بخواهد با حضرت برخورد کند و ایشان را در زندان بیفکند. از این رو جنبه تقیه را رها نکردند.
وقتی هارون مرد و پسر عیاش و بیمغز او امین روی کار آمد و به عیش و نوش پرداخت و از طرفی هم با برادر خود مامون درگیر شد، توجه دستگاه خلافت از امام رضا(ع) برداشته شد؛ لذا امام یک آزادی عمل نسبی پیدا میکنند و طبق برخی نقل ها جلسات و مناظرات علمی برگزار می کنند و از هر فرصتی برای سخن پیرامون امامت خویش سخن می گویند.
🔴 تحریمهای صرفاً تبلیغاتی ‼️
🔻 بیدلیل نیست که موضوع جمهوری اسلامی اکنون تبدیل به بخش مهم و پر چالش در رقابت انتخاباتی آمریکا شده است. نحوه مواجهه ترامپ با جمهوری اسلامی ایران و شکست در پروژه فشار حداکثری علیه ایران به پاشنه آشیل ترامپ در این کارزار انتخاباتی تبدیل شده است.
🔹 بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا که در عصر پنجشنبه ۱۷ مهر(۸ اکتبر) مبنی بر تحت تحریم ثانویه قرار دادن ۱۸ بانک ایرانی صادر شده است، قبل از اینکه پر کننده خلاء راهبردی آمریکا در مواجهه با ایران باشد، برای پر کردن خلاء انتخاباتی ترامپ در رقابت با بایدن طراحی شده است. در این خصوص بخوانید:
1⃣ این اقدام قرار است از ترامپ در رقابت انتخاباتی پشتیبانی تبلیغاتی نماید، بگونهای که وانمود کند این تحریمها ایران را فلج کرده و به زودی ایران پای میز مذاکره خواهد آمد؛ چیزی که تا الان هیچ نشانهای از آن دیده نشده و عملاً تبدیل به پاشنه آشیل ترامپ نیز شده است.
2⃣ترامپ به دنبال این است که نشان دهد، تمامی کانالهای تأمین کننده مالی ایران را مسدود نموده است، حتی اگر این کانالها مربوط به اقلام پزشکی و بشردوستانه برای تأمین غذا و دارو باشند.
3⃣این اقدام برای بیاعتبارسازی وعده جو بایدن و کاهش قدرت مانور رسانهای وی در کارزار انتخاباتی نیز طراحی شده است؛ چراکه اعلام نموده در صورت پیروزی در انتخابات ۳ نوامبر به برجام باز خواهد گشت.
4⃣این تحریمها تحت عنوان قطع کامل شریانهای مالی ایران با هدف خارج کردن ایران از نظام مالی و پولی جهانی توسط دو سناتور به شدت ضد ایرانی جمهوریخواه «تام کاتن و تد کروز» که از قبل توسط بنیاد دفاع از دموکراسیها طراحی شده بود به ترامپ پیشنهاد شده است.
5⃣ معماری این تحریمها از سوی آمریکا با ارتباط با دستور اجرائی ۱۳۹۰۲ در خصوص فعالیتهای موشکی و هستهای که در ماه ژانویه علیه ایران عملیاتی گردیده طراحی شده است. این تحریمها به گونهای میباشد که امکان لغو آن صرفاً با شفافیتسازی و اثبات عدم ارتباط آن بانکها با فعالیتهای موشکی و هستهای ایران میتواند صورت گیرد. ترامپ میخواهد یک مانور رسانهای روی این بخش بدهد که این تحریم جبران کننده همان تحریمهای تسلیحاتی است که نتوانست با عربدهکشی هم که شده در شورای امنیت آن را علیه ایران تصویب کند.
🔴 مدعیان عقلانیت
کسانی مدعی اند در چندسال اخیر عقلانیت برکشور حاکم شده و امور کشور براساس تدبیر و عقلانیت اداره میشود. جهت اطلاع مردم شریف بخشی از آثار و عملکرد مدعیان حاکمیت عقلانیت احصاء میشود:
✅ رسیدن دلار به بیش از ۳۰۰/۰۰۰ریال
✅ سکه به بیش از ۱۴۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال
✅ پراید به بیش از ۱/۳۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال
✅ کاهش روزانه ارزش پول ملی
✅ تورم افسارگسیخته و لحظهای
✅ اخراج کارگران کارخانجات
✅ افزایش نجومی قیمت مسکن
✅ کاهش سرمایه مردم به یک چهارم
✅ افزایش فقر مطلق
✅ کوچک شدن سفره مردم
✅ سست کردن بنیانهای اعتقادی مردم
✅ مذاکره را کلیدحل مشکلات دانستن
✅ نداشتن برنامه برای اداره کشور
✅ اختلاس برخی مسئولین اجرایی
✅ امضای برجام باخسارت فراوان
✅ تشدید تحریم ها
✅ جری وجسورتر کردن دشمنان
✅ افزایش آمارطلاق سالانه
✅ کاهش نرخ ازدواج سالانه
✅ ترویج روحیه اشرافیگری و...
☸عقلانیت این است که مسئولین واقع بین باشند و امور کشور را براساس واقعیتها تدبیر نمایند تا کشور درهمه ابعاد و زمینه ها به نقطه بازدارندگی برسد واقعیات: ظرفیت های کشور، توانمندی، وجود دشمن، سرمایه انسانی پرانگیزه و توانمند و ... درحالیکه دراین سالهای اخیر اصلاً به این امور توجه نشده است.
خبر این بود که چند سرو رشید آوردنـد
استخوان های تو را ماه صفر آوردند
جیب پیراهنی آغشته به خــون را گشتند
نامه ای را که به مقصد نـرسیـد آوردند
نامه مثل جگر تشنه ی تو سـوخـتـه بود
قـفـل آن بــاز نشد هر چه کـلـیـد آوردند
مادرت گفت کـبوتر شده ای، می دانست
آسـمـان را به هــوای تو پــدیــد آوردنـد
لحظه ی رفـتن تو خوب به یـادش مانده
آب و آیـیـنـه و قـــرآن مـجـیــد آوردنــد
جـا نـمـاز متـبـرک شـده اش را آن روز
با گـلـی سـرخ که از باغچه چید آوردند
وقت رفتن تو خودت روضه ی اکبر خواندی
و چه ابری شد و بــاران شـدیـد آوردنـد
سـال هـا بـعـد تو از راه رسـیـدی اما...
خوب شد مادرت آن روز ندید آوردند...
پیکری را که به شش ماهگی ات می مانست
پیـکـری را که به قـنـداق سـفـیـد آوردند
حتم دارم که خود حضرت زهرا هم بود
روزهایی که به این شهـر شهیـد آوردند
💔 ارواح طیبه شهدا بخصوص شهدای خانطومان صلوات 💔💔💔💔💔
«مقابله هوشمندانه و عزت مدارانه سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون»
قسمت سوم:
وقتی مامون بر برادر خود امین چیره شد و خلافت را به دست گرفت، سعی کرد امام رضا(ع) را به خود جلب کند به این خیال که اگر ایشان در حکومت حضور داشته باشد، هم میتواند جلوی قیامهای علویان را بگیرد با این حجت که نفر دوم حکومتی که با آن درافتادهاند بزرگ و مولای آنها است و هم میتواند اهرم فشاری بر بنیعباس باشد با این تهدید که اگر بخواهید با من دربیفتید خلافت را از شما میگیرم و به رقبای علوی شما میدهم.
اما "این عمل مامون در ادامه عمل پدرش هارون بود". با این تفاوت که مامون از پدر خود هوشمندانهتر عمل کرد.
آن خبیث امام کاظم(ع) را در زندان و سیاه چال انداخت، اما مامون امام رضا(ع) را در کاخ خود حبس کرد.
قسمت چهارم:
مقام معظم رهبری در این باره به زیبایی می فرمایند: که امامرضا(ع) از این فرصتی که مامون در اختیار ایشان قرار داده (ولایتعهدی و جلسات مناظرات علمی) بهخوبی استفاده کردند و به اصطلاح پرده تقیه در زمان ایشان دریده شد.
جلسات علمی با حضور علما و دوست داران دانش است و جمع کثیری هم حضور دارند، امام رضا(ع) از تریبون دستگاه خلافت که خود دستگاه در اختیار او قرار داده، استفاده کردند و حقایقی را درباره امامت و ولایت خود و پدرانشان که آن بزرگواران جز در خفا برای عدهای خاص از اصحاب نمیتوانستند بگویند، به صورت علنی و گسترده مطرح کردند. مامون کم کم متوجه می شود که به اصطلاح رو دست خورده است.
💠 بفرما؛ این هم کار!
✍ محمد ایمانی :
🔹مدعیان اصلاح طلبی، گویا کار دیگری بلد نیستند جز این که انتظار بکشند یکی بمیرد تا معرکه بگیرند. بعدش هم خیابانی را به نام او کنند و بگویند؛ بفرما این هم کار!
♦️محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران می گوید در طول سه سال، یک متر مترو هم برای مردم نساختیم.
🔹راست می گوید. اما عوضش، سه شهردار جا به جا کردند و نام چند خیابان را هم به نام چند هنرمند تغییر دادند. آیا همین کافی نیست؟
نزدیک محرم و اربعین که شد رسانه های ملکه وامصیبتا سردادن که محرم داره میاد و کرونا در کمینه چرا قراره عزاداری کنید جون مردم برای مسئولین مهم نیست اینا می خوان از عزاداری کاسبی کنند!
حالا که شجریان فوت کرد تمام بخش های خبری ویژه برنامه شد که آی چرا راهها رو بستید مردم می خوان بیان تشیع جنازه جلوی مردمو نگیرید.
تا تونستند یک هنرمندو سیاسی کردن که مردمو بکشونن برای تجمع.
الان این تجمعی که نشون دادن واکسن کرونا زدن؟!
اینا نشون دادن استانداردشون برای مردم فقط منافعشونه نه جون مردم!
«مقابله هوشمندانه سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون»
قسمت پنجم:
مامون ملعون خواست امام ع را محدود کند تا در شرق عالم اسلام شناخته نشود اما به دست خود باعث شد امام بسیار بهتر از گذشته شناخته شود.
تا زمانی که امام رضا(ع) در مدینه بودند عمدتا مسائل فقهی در محضر ایشان مطرح میشد.
خود امام (ع) میفرمایند : موقعی که در مدینه بودم بعد از ظهرها تا غروب درمسجد النبی انبوه علمای عامه میآمدند و معضلات فقهی خود را با من در میان میگذاشتند و پاسخ را دریافت میکردند.
یعنی تا زمانی که حضرت در مدینه بود علما فکر میکردند که ایشان فقیه بزرگی است، اما وقتی مامون حضرت را به خراسان آورد مشخص شد فقه یکی از ابعاد علمی آن حضرت است. و در مسائل تفسیر و کلام و عرفان و موارد گوناگون نیز ایشان دارای جامعیت عظیم و بیپایان علمی است.
قسمت ششم.
برای امامان عصر عباسی مقابله و افشاگری غاصب، جائر و منافق بودنِ خلفای عباسی نسبت به دوره بنیامیه ( که دشمنی دیرینه با بنی هاشم داشتند) سختتر بود و از این جهت نحوه مواجهه آنها با دولت عباسیان نیز متفاوت بود . چراکه عباسیان خود را میراث دار واقعی پیامبر ص بعنوان عموزاده و خویشاوند مطرح می کردند.
امام رضا ع فضای تهدیدی ایجاد شده توسط مامون رو تبدیل به فرصتی قطعی جهت تبیین امامت و ولایت نمودند.
مابه ازای این فضا را در دوران ۴۰ ساله پیروزی انقلاب اسلامی داریم که در فضای تهدید جهانی تهدیدها را به فرصت تبدیل کردیم. رهبری معظم انقلاب نیز تعبیر می کنند که زندگی معصومین ع داستان نیست بلکه الگویی برای ماست.
« مقابله سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون» ؛ قسمت هفتم:
در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی، هیچکس نمیدانست رهبر این انقلاب چه شخصیتی دارد، چون عراق اجازه ورود خبرنگاران و دیدار با امام(ره) را نمیدادند.
بعد که رژیم عراق به درخواست شاه میخواست امام را محدود کند، ایشان را به فرانسه فرستاد.
فرانسه هم ناخواسته فرصتهایی را دراختیار امام قرار داد، صحبتها و مواضع ضد استکباری امام و موضع ضد نظام سلطه ی ایشان با حضور انبوه خبرنگاران از سراسر عالم آنجا شناخته شد.
وقتی رژیم طاغوت سقوط کرد و ایران پایگاه بزرگ ضد استکبار و استعمار و پایگاه مقاومت شد، آنها ضرر کردند و به دست خود آسیب به اهداف خود وارد کردند.
در این ۴۰ سال نیز با ابزارهای مختلف رسانه ای خواستند صدای انقلاب به دنیا نرسد.
اما امام رضا ع بخوبی برای ما ترسیم کردند که از فرصتها بخوبی بهره برداری کنیم و حقانیت جبهه خود را ندا دهیم؛ کمااینکه برکات حضور ایشان و استفاده امام ع از این فرصت تا امروز در شرق عالم اسلام ادامه دارد.
قسمت هشتم:
مناظرات امام ع ، فرصت رسانه ای مهمی بود برای معرفی خراسان که از تحولات عالم اسلام دور بود.
بهره برداری هوشمندانه از فرصتهای رسانه ای برای معرفی جبهه حق و باطل را به نحو احسن میتوان از ایشان الگوبرداری نمود.
گرچه ما در کار رسانه ای عقب هستیم در حالی که با وجود فضای مجازی میتوانیم بهره برداری اساسی کنیم.
حرکت ها و گرایش های اعتقادی دوران امام رضا ع ، بُعد سیاسی ندارد و آزادانه مسائل و شبهات، بیان شده و پاسخ داده میشوند.
در اوایل انقلاب نیز آزادی بسیار گسترده ای برای عقاید و افکار و جریانها وجود داشت اما افکار آنها در قالب برنامه های مناظراتی توسط علمای دینی پاسخ داده می شد و تنها زمانی که گروههایی از جمله فرقان و مجاهدین خلق دست به جنایت و ترور شخصیتهای گران قدری همچون شهید مطهری زدند و مواجهه نظامی با نظام بوجود آمد، با ایشان مقابله شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت امام رؤوف تسلیت.
« مقابله سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون»
قسمت نهم: جلسات بحث آزاد در مراکز علمی دانشگاهی ما کماکان وجود دارد و کاملا آزاد به طرح مباحث می پردازند اما برخی اوقات چنان جسارت به مقدسات میشود که نیروهای انقلابی توهین را بر نمی تابند و این جسارتها جفایی به نظام جمهوری اسلامی است. بفرموده مقام معظم رهبری، نباید نیروهای انقلابی را مورد هجمه قرار داد یا در دانشگاهها به آنها سخت گرفت. یعنی ما از این حیث نسبت به دوران امامان خود هیچ کمبود و کسری نگذاشتیم..
چه بسا افراد سرشناسی که با طرح شبهات عجیب و غریب، اهداف سیاسی را دنبال کردند و پس از فرار به کشورهای خارجی، با پشتوانههای بیگانه، برای زیرآب زدن اعتقادات مردم ایران، کار می کنند.
قسمت دهم:
ائمه ع چون برنامهای برای بصیرت دادن به مردم و به میدان آوردن آنها و مقابله با حاکمیت طاغوت داشتند، مورد غضب حاکمان بودند.
آنان مبارزه گسترده سیاسی منتها در ابعاد گوناگون داشتند، لذا حکام جور احساس خطر میکردند.
علمای حدیث از امام رضا(ع) در نیشابور میخواهند و میگویند از جد خود، پیامبر (ص)، حدیثی بگویید و حضرت حدیث معروف سلسلهالذهب را میفرماید که «کلمه لا اله الا الله حصنی فمن دخل حصنی امن من عذابی».
علما میخواهند بساط نوشتن را جمع کنند. امام(ع) اضافه میکنند: «بشرطها و شروطها و انا من شروطها». میگوید: «بشرطها» یعنی اصل امامت و ولایت است.
بدون اعتقاد به امامت و ولایت نمیتوانید وارد حصن حصین الهی شوید.
قسمت یازدهم
همانطور که رهبری فرمودند، مامون با همه ظاهرسازیها، زیرکیها و حسابگریهایی که داشت درنهایت وقتی دید امام ع توانسته اهداف خود را پیش ببرد و او بهنوعی رودست خورده، نتوانست تحمل کند و امام را به شهادت رساند و بعد از این چهره واقعی او مشخص شد.
وقتی مامون به بغداد بازگشت، ریاکاریهایی که در مرو داشت و خود را آدم متشرع نشان میداد را کنار گذاشت و به مفاسدی در بغداد مبتلا شد که جای خود دارد.
لذا امام(ع) همانند پدران و فرزندان طاهرین خود بهعنوان امام حق و حجت خدا از هر لحظه و ساعتی برای هدایت، و بصیرت دادن به جامعه و مقابله با طاغوت زمان بهره میبردند.
حضرت آقا : هدف همه امامان ما این بود که حکومت الهی، نبوی و علوی تشکیل دهند، چون با حاکمیت است که میتوان جامعه را به درستی هدایت و سعادتمند کرد. بدون حکومت معصومان و با وجود حکومت طاغوت میشود کار کرد، ولی در خفا و سختی است و جامعیت ندارد و موانع زیادی دارد، اما در حاکمیت امامان است که میتوان نجات بشریت را رقم زد و لذا همه این بزرگواران درصدد به دست آوردن حکومت بودند، ولی نه به این سبکی که مامون میخواهد ولایتعهدی به امام رضا(ع) بدهد.
مامون برای رسیدن به این حکومت به برادر خود رحم نکرد و برادر خود را کشت، حالا اینقدر خداشناس شده و حقیقت را شناخته که دو دستی حکومت را تقدیم امام کند؟ امام هم میداند هدف او چیز دیگری است، لذا نمیپذیرد.
امام ع حکومتی که با زور ایجاد شده ولو مامون از ته دلش هم میگفت، نمیپذیرفتند.
قسمت دوازدهم:
بر همین اساس در بهمن سال ۱۳۵۷ شمسی، مردم وقتی در خیابانها فریاد زدند ما رهبری امام را میخواهیم برای امام تکلیف ایجاد شد که رهبری ایشان را بپذیرند.
امامان ما دنبال این بودند چنین معرفتی در جامعه ایجاد شود. حضرت زهرا(س) میفرماید: مَثَل امام همچون کعبه است که مردم باید در اطراف او طواف کنند و دور او بگردند. کعبه سراغ مردم نمیآید.
لذا امام رضا(ع) چنین تلاشی میکردند که مردم جایگاه امام را بشناسند و بهسوی امام بیایند و خودشان درخواست کنند که رهبری را به دست بگیرند.
امام حسین(ع) هم هدف اولیهاش تشکیل حکومت نبود، مقابله با منکر بزرگ یعنی حاکمیت یزید بود، ولی وقتی مردم کوفه آمدند و درخواست کردند و نامهها نوشتند و بیعت خون کردند، برای امام تکلیف ایجاد شد که بیاید چون حالا مردم به صحنه آمدند و از او میخواهند رهبری آنها را به دست بگیرد.