ناگفته هایی از سفر پوتین به ایران:
1. رئیسجمهور روسیه در سالهای اخیر، رویه سفرهای خارجی را به صورتی تنظیم کرده بود که مستقیم و بدون هیچ استقبال فرودگاهی به دیدار سران میرفت اما این بار با تشریفات اعلام شده از سوی ایران، مراسم کاملا با مدیریت طرف ایرانی و با طراحی تهران برگزار شد.
۲. وزیر نفت ایران به عنوان رئیس کمیسیون مشترک ایران و روسیه به استقبال پوتین در فرودگاه رفت و رئیس جمهور روسیه که معمولا اجازه استقبال فرودگاهی نمیدهد (۲۰ روز قبل در ترکمنستان از هواپیما پیاده شد و مستقیم سوار خودروی خود شد) روی فرش قرمز توقف کرد و با وزیر نفت مشغول گفتگو شد.
۳. سپس پوتین خلاف سفرهای قبلی خود و البته همانند روسای جمهور دیگر کشورها که پس از ورود به فرودگاه مستقیم نزد رییس جمهور میروند، مستقیما از فرودگاه راهی نهاد ریاست جمهوری شد تا با رئیسی گفتگو کند. دقیقا مطابق پروتکلی که در کاخ کرملین اجرا شد.
۴. روسای جمهور ایران و روسیه پس از یک ساعت ملاقات خصوصی، به مذاکرات در حال قدم زدن در حیاط دفتر ریاست جمهوری ادامه دادند و پوتین خلاف پروتکل همیشگی، در خودروی رئیس جمهور ایران سوار شد و همراه یکدیگر (نه با ماشین شخصی رئیس جمهور روسیه) به ملاقات رهبر انقلاب رفتند.
۵ تشریفات دفتر رهبری کاملا متناسب با دیدار یک مقام عالی از ایران با مقام خارجی طراحی شده بود.
قرار گرفتن پرچم ایران به تنهایی و همچنین رعایت فاصلهی پروتکلی برای کرونا در زمان سخنرانی رهبری، یکی از نمادهای جدی این دیدار بود.
۶. رهبری در دیدار با پوتین، بسیار قاطع و از جایگاه یک شریک راهبردی صحبت کردند و راهبردهایی را نیز برای پیشبرد منافع ملی طرفین، خطاب به طرف روسی مطرح کردند.
به نظر میرسد روسیه همانطور که در سوریه تبدیل به نیروی هوایی ایران شده بود، در شرایط گذار نظم بینالمللی هم نقشی مهم دارد.
۷. پوتین در پایان اجلاس آستانه و برگزاری نشست خبری با حضور بیش از ۱۵۰ خبرنگار، عکاس و تصویربردار از سراسر دنیا، با همراهی رئیسی از نمایشگاه فرش های نفیس ایران بازدید و در ضیافت شام رئیس جمهور کشور شرکت کرد.
۸. مناسبات ایران و روسیه در موقعیت خاصی است و مدتی است این سفرهای دیپلماتیک حواشی و ماجراهایی پیدا میکند
نگاه دقیق و روایتِ میدانی از آنچه میگذرد میتواند تحلیل بهتری از شرایط بدهد.
⁉️ پشت پرده جوسازی آمریکایی ها درباره پهپادهای ایرانی
🔻ابراز نگرانی آمریکاییها از تعاملات نظامی ایران و روسیه و فروش پهپاد با دو هدف در حال پیگیری است:
🔸️در گام اول اتخاذ این رویکرد، تداوم سیاست آمریکا در نقض بند مربوط به پایان یافتن محدودیت خرید و فروش سلاح از سوی ایران است که در توافقنامه هسته ای برجام مورد تاکید قرار گرفته است.
🔸️نکته دوم، ایجاد نگرانی در کشورهای منطقه نسبت به توان پهپادی ایران برای پیگیری خواست رژیم صهیونیستی برای ایجاد شبکه یکپارچه پدافندی با کشورهای منطقه است.
🔹️با توجه به شکست سناریوی مشترک واشینگتن- تلآویو در جریان سفر بایدن به منطقه، میتوان گفت که آمریکا با ادعای همکاری ایران و روسیه در حوزه پهپادی و مرتبط کردن آن به جنگ اوکراین، بهدنبال پیگیری دو هدف ذکر شده با پیگیری سیاست ایرانهراسی است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿
*خیلی محترمانه*
اگر روشنفکری از شما پرسید چرا اینقدر برای #اربعین و امامحسین"ع" هزینه میکنید چرا به فقرا کمک نمیکنین؟ این پاسخ رو حتما تو آستین داشته باشین*
*🔴سالانه پیش از ۷۰۰ میلیارد تومان خرج هزینهی #کنسرتها میشود که فقرا اجازهی ورود به کنسرت را ندارند زیرا که توان مالی، شرط ورود به کنسرت است.*
*چرا این هزینه را به فقرا نمیدهید؟؟؟*
*🔵سالانه ۱۰ تریلیون و ۲۰۰ میلیارد تومان لوازم آرایشی خریداری میشود و ایران هفدمین کشور مصرف کنندهی #لوازمآرایشی در جهان است چرا این پول را خرج فقرا نمیکنید ؟؟؟*
*۱۰ تریلیون پول کمی نیست!!! *
*🔴ایرانیان در سال ۳۲۵۰ میلیارد صرف خرید سیگار میکنند و تنها درمان به خاطر مصرف سیگار ۷۲۰۰ میلیارد تومان هزینه برای بیماران سیگاری به همراه داشته است، چرا این هزینه را صرف فقرا نمیکنید؟؟؟؟**
*🔵 ۲میلیون ایرانی در سال به ترکیه🤮 میروند و ۸۰۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه میکنند آیا بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند؟؟؟*
*🔴 بیش از ۲۸۰ هزار ایرانی در سال به امارات میروند و پیش از ۵۰۰ میلیارد هزینهی سفر ایرانیان میشود بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهید.*..
*🔵 بیش از ۸۰ هزار ایرانی در سال به تایلند🤮 میروند و پیش از ۴۰۰ میلیارد هزینهی سفر به تایلند ایرانیان است، بهتر نیست این هزینه را به فقرا داد؟؟؟*
*🔴 بیش از ۷۲ هزار ایرانی در سال به مالزی میروند و هزینهی سفر ایرانیان حدود ۳۶۰ میلیارد تومان است بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند؟؟؟؟*
🚫 سوال!
*✅چرا فقط نزدیک محرم و اربعین، فقرا و نیازمندان برای عدهای دینستیز مهم میشوند؟*؟
*چرا در هنگام سفر به تایلند و آنتالیا فقرا و نیازمندان مهم نیستند؟*
یرساختها رو مرمت کنه و از طرفی هم همزمان بخواد با مدیران منتصب روحانی برخورد کنه خواهید دید که شوک بازار چند برابر خواهد شد
پس نباید بی گدار به آب زد
الان مهمترین اقدامات در حوزه اقتصاد احیا زیرساخت هاست
از طرفی هم داریم به یک برهه حساس جهانی نزدیک میشیم که میتونه سکوی پرتاب ایران در حوزه اقتصادی باشه
حالا اون چی میتونه باشه
خوب گوش کنید
منابع نفت آمریکا به زیر سه درصد رسیده و این مقدار پایینترین حد در طی چهل سال گذشته است
آمریکایی ها از عربستان و امارات درخواست کردن تا تولید نفتشون رو بالا ببرن
عربستان هم اعلام کرده بیشترین ظرفیتی که میتونه اضافه کنه ١۵٠ هزار بشکه نفته
ایران هم دومین کشور دارای منابع و ذخایر عظیم نفتی دنیاست
داریم به زمستان نزدیک میشیم
و میدونید این یعنی چی؟
این یعنی بک بحران عظیم انرژی در دنیا که بیشترین آسیب رو اروپا و آمریکاییها خواهند دید
از طرفی هم ایران داره اتحاد ضد آمریکایی رو ایجاد میکنه
ما در یک قدمی بریکس هستیم
حالا بریکس چیه؟
بریکس (به انگلیسی: BRICS) نام گروهی به رهبری قدرتهای اقتصادی نوظهوره که از به هم پیوستن حروف اول نام انگلیسی کشورهای عضو برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شده.
بریکس یعنی نصف جمعیت دنیا
و تقریبا ٢٨ درصد اقتصاد دنیا الان در دست بریکسه
با پیوستن به این گروه و از طرفی پیوستن به معاهده شانگهای، کلیه تحریمهای آمریکا بی اثر میشه
از طرفی هم آمریکاییها و اروپایی ها در زمستان نیاز عجیبی به ما پیدا خواهند کرد برای تامین نفتشون
الان از شرق چین تا غرب مدیترانه
از شمال روسیه تا جنوب شرق آسیا
از شمال آمریکای جنوبی تا آفریقای جنوبی توسط ایران داره متحد میشه برعلیه آمریکا
اینه سیاست سید علی برای ازاله آمریکا از قدرت سیاسی دنیا
بنده فکر میکنم و احتمال میدم که اگر ما بتونیم تا پاییز که زمان کاشت بسیاری از محصولات زیرساختی ما مثل گندمه مدیریت بازار رو انجام بدیم و شوک جدیدی به بازار وارد نشه و دولت با توزیع یارانه های نقدی و غیرنقدی مردم رو کمک کنه ان شاالله از بحران اقتصادی عبور کرده و وارد دوران خوبی از اقتصاد خواهیم شد
حالا خواهید دید که هر چه ما نزدیک به زمستان بشیم فشار آمریکا و اروپا برای مذاکره با ایران بیشتر خواهد شد
و بهترین کار برای ما فرسایشی کردن مذاکراته
و بنده فکر میکنم محاکمه روحانی هم برای زمانیه که اوضاع کنترل بشه
چون چندین کمیسیون مجلس مدارکی رو جمع آوری کردن و به زودی اعلام شکایت رسمی از روحانی و دارو دسته اش خواهد شد
این خواسته همه مردمه
محاکمه روحانی خیلی از ابهامات مردم رو برطرف خواهد کرد و مردم متوجه خواهند شد که این مردک چه بلایی بر سر این کشور آورد
بنده بشدت به آینده خوشبین و امیدوارم
ان شاالله دولت بتونه از فرصتهای پیش رو بیشترین استفاده رو ببره
به امید اون روز.
⛔️بی کفایت کیست؟
🔻کسی که با خیانت نفت را به شرق نفروخت ولی آن را به غرب مفتی می داد وباعث شد قیمت نفت از ۱۱۰دلار به ۴۰دلار برسد.❓
🟦👈یا کسی که با آمدنش وپیدا کردن مشتری های شرقی بازار نفت را تصاحب کرد و قیمت را به ۱۱۰دلار رساند.
🔻چه کسی بی کفایت است ،کسی که قیمت مسکن را از متری یک میلیون به متری سی میلیون رساند و افتخارش این بود که در دولتش یک مسکن هم نساخته است❓
🟦👈یا کسی که با آمدنش مقدمات ساخت میلیونها مسکن را فراهم کرده است
🔻چه کسی بی کفایت است ،کسی که هزاران کارخانه را با زدوبند به ویرانی کشید و هزاران نفر را بی کار کرد❓
🟦👈 یا کسی که با آمدنش همان کارخانه های تعطیل را راه انداخت
🔻چه کسی بی کفایت است ،کسی که با رفتنش میلیاردها دلار بدهی برای دولت بعد به جا گذاشت❓
🟦👈یا کسی که بدهی های اوراق پرداخت کرد؟
🔻چه کسی بی کفایت است ،کسی که انرژی هسته ای کشور را ویران کرد و جوانان نخبه را فراری داد و بتون ریزی را فتح الفتوح نامید❓
🟦👈یا کسی که با آمدنش دوباره صنعت هسته ای جان گرفت و نخبه ها به کشور در حال بازگشتند؟
🔻چه کسی بی کفایت است کسی که در دولتش هزاران سلطان گندم و طلا و ارز و خودر و روغن و ....شکل گرفت❓
🟦👈 یا کسی که این سلاطین را باحذف ارز ۴۲۰۰ حذف کرد؟
*🛑هر وقت دیدید طرفداران غرب به صف شده اند برای زدن کسی بدانید ،او راه را درست می رود.*
*غربگرایان سیاسی که وضع موجود حاصل خیانتهای ۸ساله ی آنهاست ،همگی به صف شده اند برای زدن کارامدی..
🔰 روایت کنیم یا روایت شویم⁉️
🔶 آمار می گوید بین ۲۷ تا ۳۶ میلیون از جامعه ما در واتساپ، اینستاگرام و تلگرام عضو هستند. در مواجهه با این جمعیت عظیم، هرکسی که روایت را زودتر شروع کند و روایتش دلنشین باشد در جنگ روایتها پیروز خواهد شد.
🔷 در سفر آیتالله رئیسی به اراک، احیا و تقویت دو کارخانه هپکو و آذرآب که روزی غولهای صنعتی کشور و غرب آسیا بودند، یکی از شیرینترین خبرهای منتشرشده بود؛ اما آنچه بیشتر از اشتغال مجدد صدها کارگر و مهندس و برگشت امید به عرصه صنعت، ضریب خورد و دیده شد، یاد کردن رئیسجمهور از «آیتالله حائری یزدی» با پسوند «اراکی» بود! همانطور که در سفر به گیلان از میان دهها خبر خوب و امیدوارکننده، سؤال دلسوزانه رئیسجمهور از یکی از دستاندرکاران سفر مبنی بر خوردن یا نخوردن ناهار، تا به امروز هم در فضای مجازی و رسانهای دستبهدست چرخیده و دیده میشود.
🔶 این وضعیت نشان میدهد که رسانههای انقلابی در عرصه جنگ روایتها با مشکلات و چالشهای اساسی مواجهاند و وظیفه امروز آنها قدرتمند شدن در این عرصه است؛ همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «شما روایت کنید حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند.» نکته مهم اینکه جنگ روایتها منحصر به عرصه داخلی نیست بلکه به عرصه فراملی و بینالمللی هم برمیگردد؛ جایی که روایت از ایران، ایرانی و توانمندی یا کاستیهای ما در اذهان ملل مینشیند؛ لذا نیازمند بازنگری جدی در حوزه نقشآفرینی در این عرصه مهم هستیم.
نخست وزیری محمد شیاع السودانی و چند نکته
🔸️پس از افشای فایل های صوتی منتسب به نوری مالکی و تهدید مقتدی صدر علیه وی ، چهارچوب هماهنگی شیعه در مجلس عراق به دنبال گزینه ای بود که یکم پاکدست و به لحاظ اجرایی توانمندی داشته باشد ، دوم به شدت ضد نظام سابق و حزب بعث باشد ، سوم محور مقاومت و حشدالشعبی او را بپذیرد و چهارم با توجه به اکثریت نمایندگان وابسته به ائتلاف دولت قانون (جریان نوری مالکی) از این حزب باشد .
🔸️در نتیجه اجماع چهارچوب هماهنگی به سمت محمد شیاع السودانی رفت .
🔸️وی مدرک کارشناسی ارشد مدیریت پروژه دارد و پدر و چند عضو خانواده اش توسط صدام کشته شده اند و خود او نیز در انتفاضه شعبانیه حضور داشته و با رژیم بعثی به مبارزه پرداخته است.
🔸️با سقوط رژیم بعثی ، وی در دولت نوری مالکی به استانداری میسان رسید و چهره ای نزدیک به او به شمار می رود .
🔸️همچنین با توجه به عضویت سودانی در حزب الدعوه ، در دولت حیدرالعبادی نیز وزیر بوده است.
🔸️ جالب اینجاست که نام محمد الشیاع السودانی در سال ۲۰۱۹ پس از استعفای عادل عبدالمهدی نیز مطرح گردید اما مقتدی وی را وابسته به احزاب فاسد دانست و مخالفت جدی خود را با نخست وزیری او ابراز داشت.
🔸️حال که وی به عنوان گزینه نهایی شیعیان برای نخست وزیری عراق مطرح شده چند نکته باید در مورد وی ذکر شود .
1️⃣ این گزینه مورد تایید حشدالشعبی و در نتیجه متمایل به ایران خواهد بود
2️⃣ نخست وزیر واقعی و صاحب دولت در عراق نوری مالکی است و چون خود او نتوانست نخست وزیر شود ، نیروی نزدیک به خود را نامزد کرد .
3️⃣ وی فردی به شدت مصمم و دارای دیسیپلین اداری بوده و قصد دارد تحولات جدی در عراق ایجاد نماید زیرا در دولت مصطفی کاظمی نیروی های وابسته به غرب و بعثی های سابق تا حد زیادی قدرت گرفتند؛ تا آنجا که خالد فرزند سلطان هاشم احمد آخرین وزیر دفاع حکومت صدام از حوزه نینوا (اهل سنت) به پارلمان راه یافت.
4️⃣ در صورت انتخاب سودانی ، حشد الشعبی به احتمال زیاد قدرت بیشتری خواهد یافت و بحث اخراج نیروهای آمریکایی و ترکی از عراق جدی می شود .
5️⃣ انتخاب شیاع السودانی در روابط بین الملل، عراق را به ایران و چین نزدیکتر خواهد کرد .
🔸️اما نکته ای که لازم به ذکر آن می رود اینست که تا وقتی رئیس جمهور انتخاب نشده ، نخست وزیر معرفی نمی گردد و با توجه به اختلافات بین اتحادیه میهنی و حزب دموکرات کردستان ، ابتدا باید تکلیف ریاست جمهوری مشخص گردد و سپس السودانی برای رای اعتماد به مجلس معرفی شود .
🔰سردار حاجیزاده: دستاوردهای پهپادی کشور مرهون تدابیر رهبر معظم انقلاب است
🔻فرمانده نیروی هوافضای سپاه درباره رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در خصوص افزایش توان پهپادی کشور گفت: «قدرت پهپادی یک قدرت جدید و تازه متولد شده است و شاخههای مختلفی دارد و بسیاری از این بخشها اختراع ایرانی است. موشکهای زمین به هوای پدافندی با پایه پهپادی، اختراع ایرانی است و از این قبیل موارد فراوان داریم و باید تأکید کنم چه در دقت موشکها، چه در حوزه پدافندی و چه در حوزه راداری و پهپادی، موفقیت را مرهون اجرای دقیق تدابیر مقام معظم رهبری هستیم». سردار حاجیزاده افزود: «اگر امروز دشمنان از این قدرت نگران شدهاند و دعوت به مذاکره میکنند و در کنگره دنبال مصوبهای برای محدود کردن ایران هستند، همه اینها نتیجه اجرای این تدابیر بوده است». وی خاطرنشان کرد: «واکنشهای دشمن در این حوزه را ببینید و سخنان آنها را دنبال کنید، ازجمله آمریکاییها که با اشاره به حوزه کوچک پهپادی ایران، میگویند این بخش برتری هوایی آنها را بعد از ۸۰ سال از بین برده است. آنها میگویند حوزه هوافضا و قدرت پهپادی و موشکی مسئلهای مهمتر از هستهای است».
# تحرکات غرب برای خروج مذاکرات از رکود کارساز نیست
🍃🌹🍃
🔻 پس از برگزاری مذاکرات دوحه دیگر اتفاق تازهای و تعیینکنندهای پیرامون #مذاکرات_هستهای رخ نداده و فعلا طرفین در رسانهها مشغول ارسال پیام و دیدگاههای خود نسبت به سرنوشت توافق هستند.
🔸روزنامه وطن امروز در این رابطه بر این نظر است که تماس تلفنی شنبهشب رئیسجمهور فرانسه با همتای ایرانی خود از تازهترین تلاشهای بیرمق اعضای برجام برای باقی نگه داشتن اندک امیدها برای حفظ این توافق حکایت میکند.
🔹این روزنامه افزوده: تحرکاتی از این دست پس از رکود مذاکراتیای که آمریکا از اسفند سال گذشته بر فضای گفتوگوها حاکم کرده چندان کارساز به نظر نمیآید؛ چه اینکه تماس اخیر امانوئل مکرون هم پس از اجلاس تهران و سفر مهم ولادیمیر پوتین به ایران، حاکی از نگرانی غرب از استحکام شراکت راهبردی تهران- مسکو و همچنین نیاز تروئیکای اروپا به احیای برجام و انرژی ایران است.
🔺وطن امروز ادامه داده: تهران به وضوح برای واشنگتن و شرکای غربیاش روشن کرده است دست بسته نیست که به هر توافقی تن در دهد و جایگزینهای معتبری برای عدم احیای برجام دارد.