سیدحسن نصرالله: برای نبرد بزرگ در منطقه آمادهایم
دبیرکل حزبالله لبنان چهارشنبه شب در نشستی خصوصی با حدود دویست نفر از شخصیتهای فکری، سیاسی و رسانهایِ کشورهای عربی و اسلامی در بیروت:
🔹گرچه دشمن تلاش میکند با جنگ شناختی ذهن نسلهای جدید را نسبت به حقایق موجود دچار اختلال ادراکی کنند، اما نبرد اصلی، نبرد برای آزادی فلسطین است. ما برای این نبرد کاملا آمادهایم و منتظر ساعت صفر هستیم.
🔹دخالت آمریکاییها در این زمینه میتواند اهمیت نبرد و پیامدهای اصلی درگیریِ پیشِ رو را افزایش دهد.
🔹با وجود چالشهایی که امروز محور مقاومت با آن روبهرو است، اما منسجمتر و قویتر شده و با ارادهای قوی جهت پاسخگویی به هرگونه تجاوز بزرگ رژیم صهیونیستی که منطقه را هدف قرار دهد، آماده است.
🔹در فلسطین اشغالی یک نبرد بزرگ در حال رخ دادن است و با توجه به مقیاس آنچه رژیم صهیونیستی با آن مواجه است، پایان این رژیم جعلی آنقدر نزدیک شده که ممکن است در همین مرحله محقق شود.
پایان نشست شورای حکام بدون قطعنامه علیه ایران
🔹در این دوره به رغم تلاش برخی کشورهای غربی برای جنجالآفرینی علیه برنامه صلحآمیز هستهای ایران، نه تنها قطعنامهای صادر نشد که در واقع دستاورد سفر رافائل گروسی مدیرکلآژانس به تهران و رضایتمندی او از توافق بدست آمده با ایران در خصوص حلوفصل ادعاهای سیاسی پادمانی، بهانه را از دست طرفهای مقابل برای اهرمسازی از این نشست علیه ایران سلب کرد.
🔹غرب با محوریت سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان امیدوار بود که با مانور درباره گزارش تحریک آمیز و ادعایی نشریه آمریکایی بلومبرگ، مبنی بر کشف ذرات نزدیک به سطح مورد نیاز برای تولید سلاح اتمی در ایران، قطعنامه جدیدی را در این نشست علیه تهران صادر کند.
🔹سفر دو روزه رافائل گروسی به تهران و بیانیهای که به موجب آن برای رفعورجوع مسائل پادمانی منتشر شد، محاسبات غرب را برای جوسازی علیه ایران برهم زد و در واقع صحنه نشست شورای حکام را برخلاف انتظار آنها پیشبرد.
15.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلامی: هرچه دشمن تلاش میکند دورتر میشود
فرمانده کل سپاه:
🔹هر گاه دشمن با شدت علیه انقلاب اقدام میکند مردم در مقابل دشمن، شگفتانگیز و قویتر ظاهر میشوند.
🔹دشمن با تمام قدرت به صحنه آمده است اما هرچه دشمن تلاش میکند از مسیر خود دور میشود
🔹سردار قاسم سلیمانی به عنوان یک شهید قویتر از زمان حیات خود دشمن را آزار میدهد.
🔹جریان اپوزیسیون بدون اندیشمند نیست.
کسانی چون سروش، سید جواد طباطبایی و کدیور اندیشمندان اپوزیسیون هستند.
اما چرا به جای آنها، لمپنهایی مانند رضا پهلوی، علی کریمی، مصی و مانند آنها را به عنوان رهبر انتخاب میکند؟
🔹در دورهی دوم خردادیها، اپوزیسیون در پی این اندیشمندان خود رفت.
اما در برابر آنها اندیشمندان مذهبی بلافاصله برخاستند. اندیشه در برابر اندیشه قرار گرفت. جریان انقلابی در برابر چنان اپوزیسیونی، طرحهایی مانند طرح معرفت و طرح ولایت را راه انداخت و به بالا بردن سطح عقلانیت جامعه پرداخت.
البته جریان اپوزیسیون هم به ترویج عقلانیت مد نظر خود پرداخت. نتیجهی این تقابلها بالا رفتن سطح عقلانیت جامعه بود. این نکته خیلی مهم است.
جامعهای که سطح #عقلانیت بالایی دارد، قوی میشود و البته به عقلانیت برتر رو میآورد. این جامعه برای غرب خطرناک است.
🔹چارهی غرب چیست؟ ایجاد جامعهای که مردمش فرق شتر نر و ماده را درک نکنند. تصورم این است وقتی معاویه به امیرالمؤمنین علیه السلام پیغام داد با صدهزار نفر به جنگ تو میآیم که فرق شتر نر و ماده را نمیدانند، آن بزرگوار کربلا را دید. غرب از ایران چنین جامعهای میخواهد.
پس رهبر لمپن انتخاب میکند. در برابر این لمپنها اندیشمندان ما حرفی برای گفتن ندارند، چون چیزی از سنخ اندیشه در میان نیست. ما هم ناچاریم در برابر این افراد، سلبریتیهای انقلابی را مطرح کنیم. آن وقت نگاه مردم، چه انقلابی و چه ضدانقلاب، به سلبریتی است که حامل هیچ اندیشه و عقلانیتی نیست. نتیجه در هر صورت باخت ایران اسلامی است.
🔹 بخش اصلی جهاد تبیین به #تقویت_ عقلانیت جامعه اختصاص یابد.
این که فلان مطلب دروغ است و بهمان مطلب تحریف، نکتهی درجه دومی است. نکته این است که جامعه قبول کند عاقل باشد. اگر این کار انجام نشود، دائماً باید ثابت کنیم که نظام نمیتواند عامل مسمومیت دختران باشد!
🔻کارفرماها برای حفظ سرباز-خبرنگار وارد گود شدند!
🔹«علی پور طباطبایی» از گردانندگان سایت «قم نیوز» که در ابتدای ماجرای مسمومیتهای دانشآموزان دختر تیغ تهمت خود را به سمت قشر مذهبی گرفت و میخواست با عملیات فریب بانیان اصلی این جنایت را در افکار عمومی مصون نگهدارد، توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر شد.
🔹«پور طباطبایی» با وجود اینکه دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی درحال رصد جنایت مسمومیت و شناسایی و برخورد با عاملین آن بودند، بدون هیچ دلیلی و سندی تهمت بزرگی را به اقشار مذهبی و متدین زده بود. در واقع او با مطرح کردن این خط خبری-رسانهای، که با پشتیبانی رسانههای اصلاحطلب و ضدانقلاب همراه شد، دشمنان خارجی و جریان ضدانقلاب بهخصوص فرقه منافقین را در این جنایت سفید کرد.
🔹براساس کسب اطلاع خبرنگار رجانیوز ارتباط «پور طباطبایی» با برخی از سرویسهای امنیتی بیگانه محرز شده است. این ارتباط از سالها قبل ایجاد شده بود. وی در مسئله کرونا کنشهای رسانهای بسیاری در راستای اهداف دشمنان انجام داده و در قبال آن مبالغ کلانی نیز دریافت کرده بود.
🔹اکنون بعد از دستگیری این فرد، رسانههای جریان ضدانقلاب و دشمنان به تکاپو افتادهاند. این تلاشهای رسانهای در راستای بالا بردن هزینه برخورد با «پور طباطبایی» و حفظ شبکه مربوط به او انجام میشود؛ موضعگیریهای «گزارشگران بدون مرز» و سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در این پازل قابل تحلیل است. با همه این اوصاف اما این حمایتهای رسانهای بهخوبی نشان میدهد که «پور طباطبایی» یک «روزنامهنگار» نیست، بلکه یک «سرباز-خبرنگار» است!
📳 شعار زن زندگی ازادی را یک مشت کاسب سیاسی طراحی کردند
یک مشت کاسب هوس تکرار کردند
و در نهایت یک مشت کاسب اقتصادی سودش را بردند.
یک مشت جاهل هم آلت دست این میدان شدند.
فرآیند همه فتنههای عالم همین است.
از فراعنه سیاسی اغاز میشود و به قارونهای اقتصادی ختم میشود.
بازیگرانش نیز جاهلاناند...
لعنت به این کاسبیتان بیشرفها
🌐 اثرات راهبردی و دلایل توافق ایران و عربستان
🔸️عربستان و ایران بعد از ۸ سال قطع روابط، بالاخره باهم به توافق رسیدند .
🔸️در خصوص این توافق چند نکته باید ذکر کرد؛
1️⃣ روابط ۲ کشور بعد از تسلط انصارالله متحد جمهوری اسلامی بر پایتخت یمن تیره شد؛
با روی کار آمدن ملک سلمان و ولیعهدی بن نایف و وزارت جنگی محمد بن سلمان، رویکرد پادشاهی سعودی بر تهاجمی شدن اقدامات علیه تهران متمرکز شد و با شروع جنگ یمن و اعدام شیخ باقر النمر و متعاقب آن حمله خودسرانه به سفارت سعودی، تنش ها به اوج رسید و عربستان سفارتش را بست و قطع روابط را رسما اعلام کرد.
🔸️پس از چندی نیز بن سلمان که شکست هایش در جنگ یمن را نتیجه حمایت ایران می دانست، اعلام کرد جنگ را به داخل ایران می کشاند.
2️⃣ بعد از گذشت ۸ سال از شروع جنگ یمن و سیاست تهاجمی سعودی در منطقه که همراهی با ترامپ اوج آن بود ، باید دید کدام طرف از مواضعش کوتاه آمده که زمینه ساز توافق شده است ؟
🔸️آیا ایران در حمایت از متحدانش در یمن ، لبنان ، عراق و سوریه تجدید نظر کرده یا ریاض سیاست های خود را علیه تهران اصلاح کرده است؟
3️⃣ ایران در سالهای اخیر با وجود تحریم های شدید ، علاوه بر گسترش توان موشکی و پهپادی خود، در زمینه هسته ای نیز از نقطه گریز عبور کرد و در قامت یک قدرت هسته ای قد علم کرده است.
🔸️از طرفی سعودی نیز که در یمن ، لبنان ، عراق و سوریه تمام توان خویش را معطوف ساخته بود ، نتوانست در برابر متحدان ایران کاری از پیش ببرد.
🔸️آخرین تلاش سعودی ها ، تحریک اغتشاشات در خیابان های ایران از طریق شبکه ماهواره ای وابسته به خود (اینترنشنال) بود که آن هم به شکست انجامید .
4️⃣ متحدان ایران امروز در یمن قدرتمند تر از همیشه اند ،تاجایی که نسبت به ۸ سال پیش هم از لحاظ تسلیحات بسیار پیشرفت کرده اند و هم بیش از ۷۰ درصد جغرافیای انسانی یمن تحت سیطره آنهاست و صدهها میلیارد دلار سعودی ها در همسایه جنوبی خود بدون دستاوردی دور ریخته شد.
🔸️پس از حمله پهپادهای یمنی به آرامکو و کاهش تولید نفت سعودی به نصف ، ریاض از دولت ترامپ برای واکنش علیه ایران کمک خواست اما با پاسخ منفی آمریکا مواجه شد و همین امر بن سلمان را بسیار پریشان خاطر کرد.
5️⃣ بن سلمان تحولات جدید بین الملل را خوب درک کرده است ؛ ایران قصد کوتاه آمدن در برابر آمریکا را ندارد و تحریم ها نیز جمهوری اسلامی را از پا در نخواهد آورد و ادامه این روند و احتمالا از سر گیری جنگ با یمن، اثرات ویران کننده ای بر سعودی خواهد گذاشت .
🔸️پس بن سلمان که کیفیت تسلیحات ایرانی را در نبردهای مختلف از اروپا تا آسیا و آفریقا دیده است ، هیچ تمایل ندارد در برابر چنین تسلیحاتی مقاومت کند.
6️⃣ آنهایی که برجام را کلید حل روابط با دنیا می دانستند ، باید ملتفت گردند که مولفه های قدرت جمهوری اسلامی شامل توان هسته ای ، موشکی و پهپادی ، متحدان منطقه ای و حمایت مردمی موجب بهبود روابط با دنیا می گردد ، نه خالی کردن دست کشور از عناصر قدرت.
🔸️قطع روابط ایران و عربستان در اوج اجرای برجام انجام شد و از سرگیری روابط در دوران نابودی برجام.
7️⃣ بدون شک باید گفت برقراری مجدد روابط ایران و سعودی نشانه دیگری از تغییرات اساسی در عرصه روابط بین الملل است و عربستان متوجه آن گشته که اتحاد با آمریکا مثل گذشته برایش منفعت نخواهد داشت و باید با قدرت های دیگری نظیر چین و ایران نیز مستقلا بر سر یک میز بنشیند و روابطش را ارتقا بخشد.
8️⃣ اسرائیل نیز یکی از متضرران احتمالی از توافق ایران و سعودی است و بسیار دور از ذهن می نماید که ریاض دیگر به توافق ابراهیم بپیوندد و سعی در اتحاد با تل آویو برای ضربه زدن به تهران باشد.
9️⃣ در پایان باید گفت جمهوری اسلامی با صبر و حوصله و بدون کوتاه آمدن از مواضعش و بلکه تقویت مولفه های قدرت خود ، پس از ۸ سال پادشاهی سعودی را به این نتیجه رسانید که در مناسباتش در قبال ایران تجدید نظر کند .
🔸️ به زودی اثرات این توافق بر شبکه اینترنشنال و سایر رفتارهای سعودی روشن خواهد شد.
تبریک امارات و قطر به ایران، استقبال سیدحسن نصرالله و عمارحکیم از توافق ایران و عربستان
🔻امارات متحده عربی از توافق ایران و عربستان برای از سرگیری روابط استقبال کرده و بر نقش چین در این فرایند تأکید کرده است.
سید حسن نصرالله، دبیر کل حزبالله لبنان:
🔻تحول مربوط به نزدیکی سعودی-ایرانی خوب بوده و به ضرر منطقه نخواهد بود بلکه بیشتر به سود آن تمام میشود.
🔻اگر نزدیکی ایران و عربستان سعودی در مسیر عادی پیش برود، میتواند افقهایی را در منطقه و لبنان باز کند.
🔻نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در گفتوگوی تلفنی با امیرعبداللهیان شکل گیری تحول جدید در روابط بین ایران و عربستان سعودی را تبریک گفت.
«سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق:
🔻از توافق پادشاهی عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک میان خود استقبال میکنیم.
🔻چنین توافقی به شکل موثر به ثبات و اقتدار منطقه کمک خواهد کرد و آن را از پیامدهای منفی اختلافاتی که میان کشورهای تاثیرگذار رخ می دهد، دور نگه می دارد.
💢بازگشت به ریل همسایگی
🔹روابط سینوسی با آلسعود مختص دوره جمهوری اسلامی نیست این روند حتی در دوره پهلوی هم وجود داشته است. از اعدام ابوطالب یزدی در دوره پهلویـ که منجر به قطع ارتباط به سعودیها شدـ تا به امروز ما با عربستانیها روابط پرچالشی داشتهایم. اما آنچه در نگاه اصیل نظام و رهبر معظم انقلاب وجود دارد این است که ما ارتباط با همسایگان را نفی نکرده بلکه معتقدیم که روابط منطقهای یک امر ضروری است. به همین دلیل است که رهبری در بیاناتشان بر امنیت دسته جمعی با همسایگان تأکید داشته و میفرمایند: «سالهاست که ما اعلام کردهایم آماده هستیم با کشورهای منطقه دور هم بنشینیم و به کمک همدیگر خلیجفارس را امن کنیم، دست متجاوزان را در این منطقه کوتاه نماییم و نگذاریم کسی به حقوق دیگری تجاوز کند.»
🔸اما آنچه در روابط ایران و عربستان اتفاق افتاد را باید از دو منظر متنی و فرامتنی دید. از حیث متنی توافق اخیر را باید کنار گذاشتن برخی اختلافات و نزدیک شدن دو همسایه پس از هفت سال دانست. از سرگیری ارتباطات و بازگشایی سفارت طرفین میتواند خبر خوبی برای همه کشورهای منطقه باشد.
🔹اما از حیث فرامتنی دو نکته ضروری است نکته اول؛ دشمن ماهها به براندازی جمهوری اسلامی و فروپاشی ایران چشم دوخته بود. اما شرایط حاضر را باید بازشدن چشم دنیا به واقعیات داخلی ایران نام نهاد. امروز همه به این اصل رسیدهاند که ایران و جمهوری اسلامی بیدی نیست که به این بادها بلرزد.
🔸نکته فرامتنی دوم؛ معمولاً تحولات منطقه غرب آسیا در سده اخیر یک بازیگر مهم داشته است و آن هم ایالات متحده بوده است. اما غیبت آمریکاییها در این پدیده و حضور رقیب چشم بادامیشان را باید گونهای دیگر تفسیر کرد و آن هم بیان حکیم انقلاب است که فرمودند: «علائم زیادی وجود دارد که نظم کنونی جهان دارد تغییر پیدا میکند و نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد... دست و پای آمریکا از حضور در سراسر جهان جمع خواهد شد.»
🔹نکته پایانی؛ این نکته درست است که روابط ما با عربستان وارد فاز جدیدی شده است؛ ما قطعاً با سعودیها در برخی موارد میتوانیم همکاری کنیم و این موضوع برای تقویت امنیتی منطقه مفید است. این یک گام آغازین در مسیری پر فراز و نشیب است و به معنای پایان اختلافات نیست. برای همگرایی بیشتر و رفع اختلافات موجود باید گامهای بسیار دیگری را هم برداشت. این همافزایی به غیر صهیونیستها و آمریکاییها برای همه خوب خواهد بود.
🔴کارمندان اینترنشنال مثل برده فروخته شدند
🔻پس از انتشار خبر توافق میان ایران و عربستان، یکی از موضوعاتی که توجه بسیاری از تحلیلگران سیاسی را به خود جلب کرد، سرنوشت رسانه ایراناینترنشنال بود. منابع مالی این رسانه از عربستان تامین میشد و حالا با روبه بهبود گذاشتن روابط دوکشور، کارویژه این شبکه هم خود به خود از بین میرود یا کمرنگ میشود.
🔻شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما در صفحه توییترش نوشت: شرکت ولنت مدیا (وابسته به عربستان) مالک ایران اینترنشنال دو هفته قبل از بسته شدن دفاتر و استودیوهای این شبکه در لندن مجوز فعالیت آن را به نهاد ناظر رسانهها در انگلشتان (آفکام) پس داد و عملا از خود سلب مسئولیت کرد. احتمالا این شرط ایران برای توافق اخیر عربستان بوده است. بیچاره مستخدمهای این شبکههای وابسته که مثل بردهها و کنیزهای قدیم در بازارهای بردهفروشی فروخته میشوند، از این ارباب به آن ارباب دست به دست میشوند، از این شهر به آن شهر کشیدهه میشوند.
🔻رضا عباسی فعال رسانهای هم در این باره نوشت: عربستان متعهد شده تنش آفرینی توسط شبکه سعودی اینترنشنال در امور داخلی ایران را متوقف سازد.
نمایش تجهیزات استفاده شده توسط اغتشاشگران در نمایشگاه «روایت میدان» / سرویسهای اطلاعاتی بیگانه چگونه جاسوس جذب میکنند؟
برخی از روشهای استخدام جاسوس توسط سرویسهای اطلاعاتی بیگانه در نمایشگاه تبیینی «روایت میدان» که به همت وزارت اطلاعات برگزار شده، به نمایش گذاشته شده است.
به گزارش مشرق، نمایشگاه تبیینی «روایت میدان» به همت وزارت اطلاعات و مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان(عج) در خیابان حجاب و در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
در این نمایشگاه از تجهیزات مورد استفاده آشوبگران در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ رونمایی شده است که از جمله آن میتوان به خمپاره دستساز و سلاحهای گرم و سرد اشاره کرد.
تجهیزات ساخت خمپارهاندازها: از این تجهیزات برای ساخت قبضه خمپارههای دست ساز استفاده میشد.
در ایام اغتشاشات پائیز ۱۴۰۱، آشوبگران از سلاحهای گرم نیز استفاده میکردند اعم از سلاح شاهکش (که مخصوص ترور است)، انواع مسلسلها و ...
سلاحهای سرد با ویژگیهای خاص نیز در اغتشاشات اخیر مورد استفاده قرار گرفت، دستهای از این سلاحها برای ایجاد رعب و وحشت بکار گرفته میشدند.
دستهای دیگر از این سلاحها به گونهای طراحی شده بودند که به راحتی بتوان آنها در دست مخفی کرد.
در بخش دیگری از این نمایشگاه که به موضوع روشهای بکارگیری جاسوسان اختصاص داشت، روشهای اتخاذ شده از سوی سرویسهای اطلاعاتی بیگانه مطرح شده بود که در ادامه به آن اشاره میکنیم:
اتفاقات ساختگی
سازمانهای اطلاعاتی با طراحی و اجرای اتفاق و حادثه ساختگی، بهانهای برای برقراری ارتباط با طعمه خود فراهم میکنند. در این روش همه تلاشهای این سازمانها عادی، واقعی و باورپذیر نشان دادن آن اتفاق یا حادثه است.
تحلیلگری
جمعآوری اطلاعات از طریق کسب تحلیل افراد درباره مسائل مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی یکی از شیوههای سازمانهای جاسوسی است. در این روش با تکیه بر شناخت قبلی و با پوشش انجام فعالیتهای سیاسی یا تبادل اطلاعات علمی به فرد مراجعه کرده و به صورت مستقیم یا غیرمستقیم تحلیل و نظرات او را درباره مسائل مختلف جویا میشوند.
زبالهگردی
ممکن است خیلیها زباله را بیارزش و مشمئزکننده بدانند اما زبالهگردی یکی از روشهای پرکاربرد سرویسهای اطلاعاتی برای جمعآوری اطلاعات به ظاهر بیمنفع اما ذیقیمت است.
مشاوره
درخواست مشاوره در قبال پرداخت حقالزحمه ترفند دیگری است که توسط سازمانهای اطلاعاتی برای جلب اعتماد و ایجاد اشتیاق و همکاری به کار گرفته میشود.
مراجعه آشکار
این شیوه زمانی مورد استفاده سازمانهای اطلاعاتی قرار میگیرد که در کسب اطلاعات یا جذب افراد برای همکاری ضرورت وجود داشته باشد. به رقم ریسک پذیری بالا مستقیم به سوژه مراجعه و سازمانش را معرفی و وی را به همکاری دعوت میکند.
همدردی
در این روش عامل سازمان خود را به سوژه مورد نظر نزدیک کرده و با اظهار همدردی با مسائل و مشکلات او در جهت جلب اعتماد وی تلاش میکند.
شانتاژ
سازمانهای جاسوسی با استفاده از مستندسازی و جمعآوری اسناد و مدارک و عکس و فیلم از سوژه درباره تخلفات اخلاقی، اقتصادی و... او را برای همکاری تحت فشار قرار میدهند.
رزومه
یکی از روشهای نشان و جلب همکاری توسط سازمانهای جاسوسی از طریق رزومهها و سوابق موجود افراد در فضای مجازی است که عمدتا با هدف کاریابی صورت میگیرد.
سازمانهای جاسوسی با جستجو و پیدا کردن افراد دارای دسترسی یا شاغل در مراکز حساس به ایجاد ارتباط و جلب همکاری آنها اقدام میکنند.
چاپلوسی
ذات و طبیعت بشر این است که تعریف و تمجید را دوست دارد. تملق، چاپلوسی و بزرگ جلوه دادن فرد از روشهای جلب اعتماد و عناصر سازمانهای جاسوسی است.
نظرسنجی
بهرهگیری از پوشش مؤسسات نظرسنجی از دیگر روشهای کسب اطلاعات و جاسوسی سرویسهای اطلاعاتی است که در سالهای اخیر بسیار مورد استفاده قرار گرفته است.
زیرپاکشی
با زرنگی از زیر زبان فردی اطلاعات بیرون کشیدن» یا «اخذ اطلاعات از طریق گفتوگو با فرد به شکلی که وی به نیت گفتوگو کننده نشده و ناخواسته به افشای اطلاعات اقدام کند»
شبیهسازی
روشی است که عامل اطلاعاتی با استفاده از اطلاعات موجود درباره خصوصیات فردی، تحصیلی، اجتماعی و... فرد خود را با او همسان کرده تا سریعتر اعتماد وی را به دست آورد.
مدیونسازی
کمک مادی و حمایت معنوی از مهمترین شاخصهای روش مدیونسازی برای جلب همکاری از جانب سازمانهای اطلاعاتی است.
📍نمایشگاه _تهران کانون پرورش فکری کودکان خیابان حجاب