بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون
محضر جناب مستطاب حجت الاسلام حاج سید عبدالفتاح نواب « زید عزه»
برخود لازم می دانیم درگذشت ابوی بزرگوارتان مرحوم حاج سیدعلی نواب را به جنابعالی و دیگر وابستگان تسلیت و تعزیت عرض نموده، برای آن مرحوم از خداوند شادی روح و حشر با اجداد طاهرینش و برای بازماندگان صبر و سلامت و طول عمر خواستاریم.
جامعه روحانیت شهرضا
خطبه های نماز چمعه ۱۴۰۲.۱۲.۴ حاج آقا طالب پور.ogg
9.56M
خطبه های نماز مورخ ۴ اسفند ۱۴٠۲
توسط حجت الاسلام محسن طالب پور
⭕️مشارکت سیاسی چه معنایی دارد و از چه اشکالی برخوردار است؟
🔹در دنیای امروز زندگی اجتماعی با مشارکت همگانی شهروندان معنا می یابد که عالی ترین سطوح مشارکت را می توان در مشارکت سیاسی جست و جو کرد.مشارکت سیاسی فعالیت داوطلبانه اعضای جامعه در شرکت مستقیم و غیرمستقیم در سیاست گذاری عمومی و انتخاب کارگزاران است. این مشارکت سطوح گوناگونی دارد که در مجموع سطوح زیر را می توان برای مشارکت سیاسی برشمرد:
1️⃣حق رای و شرکت در انتخابات
2️⃣حق فعالیت های سیاسی و عضویت در احزاب و گروه های سیاسی
3️⃣حق کاندیداتوری در انتخابات
4️⃣دخالت در تصمیم گیری های کلان و تغییرات ساختاری
🔸در همه این سطوح وجود برخی صلاحیت ها ضروری به نظر می رسد.البته هرچه سطح مشارکت و تاثیرگذاری بر سیاست افزایش یابد،باید انتظار داشت که به همان اندازه شاخصه صلاحیت ها بالا رفته و بدین معنا جمع کمتری از افراد می توانند بالفعل در آن سطح از مشارکت نقش آفرین باشند مگر آنکه قبل از آن صلاحیت های لازم را کسب کنند.
🔹شرکت در انتخابات عام ترین، سهل ترین و کم هزینه ترین نوع مشارکت سیاسی است و یکی از معیارهای مناسب برای کشف میزان مشارکت سیاسی مردم ولو به شکل کمی آن است و تا حدودی انگیزه ها و عوامل تشدیدکننده مشارکت، همچنین موانع مشارکت مردم را در عرصه فعالیت های سیاسی نشان می دهد. انتخابات هرچند اولین سطح مشارکت سیاسی است، اما از آنجا که فراگیرترین سطح آن به شمار می آید، مهم ترین آن نیز هست و یکی از ملاک ها و معیارهای مهم برای ارزیابی سلامت نظام های سیاسی برشمرده می شود.
⭕️سفارش امام خمینی ( ره ) برای انتخابات
🔹 یکی از اصول مستحکم و غیر قابل خدشه که در اسلام بر سایر اصول و قواعد حاکم است موضوع حق انتخاب و تعیین سرنوشت توسط خود مردم است . در شریعت اسلام حق انتخاب دین، نوع حکومت و انتخاب همه مسئولان بر عهده خود مردم است.
🔸امام راحل در طول عمر پربرکت خود و پس از پیروزی انقلاب اسلامی سخنان ارزشمندی درباره اهمیت انتخابات در جمهوری اسلامی ، وظایف و معیارهای انتخاب شنوندگان ، لزوم شرکت در انتخابات ، اخلاق انتخاباتی و ... داشته اند. امام راحل به مناسبت انتخابات سومین دوره مجلس شورای اسلامی پیامی صادر ، که در بخشی از آن می فرمایند : (( یکی از اهداف شوم و پلیدی که همواره مورد توجه استکبار جهانی و نوکران خارجی و داخلی آنان بوده است ، دور کردن مردم از صحنه های انقلاب و گسستن پیوندهای پولادین آنان با آرمانهای اسلام بوده است، که در راه تحقق آن به انواع حیله ها و ترفندهای گوناگون متوسل شده اند که بحمدا... سرشان به سنگ خورده است.))
⭕️((شوراي نگهبان امين مردم ))
🔹در نظام جمهوري اسلامي شوراي نگهبان از جايگاه ويژه اي برخوردار است .
و در ايام انتخابات بيشترين انتقادها و توهين ها را مي شنود ولي قاطع عمل مي كند و از كسي دستور يا سفارش را نمي پذيرد به خصوص در انتخابات اخير كه با رد صلاحيت برخي از چهره هاي مهم اين را ثابت كرد كه با كسي تعارف ندارد و در خصوص رد صلاحيت هاهم سخنگوي شوراي نگهبان گفت كه ما حق اعلام دلائل رد صلاحيت را در عموم مردم نداريم ما فقط به خود نماينده اعلام مي كنيم .
🔸اما نكته جالبي كه در اين يادداشت در صدد بيان آن هستم اين است اقدام قابل تقديري از سوي شوراي نگهبان صورت گرفت و آنهم اينكه شوراي نگهبان همه معترضين به عدم احراز صلاحيت ها را دعوت كرده تا مستندات خود را براي دفاع از خود در باره رد صلاحيتشان بياورند .
به حدود 7 هزار نفر فراخوان داده است و حدود 4700 نفر در شوراي نگهبان حاضر شدند و حدود 2 هزار نفر نه تلفن را جواب داده اند نه كسي در منطقه آنها را مي شناسد .
اين اقدام بجا و شايسته مهر تائيدي بر اقدامات شوراي نگهبان مي باشد كه هميشه حافظ و امين رأي مردم مي باشد.اين اقدامات اگر درست در فضاي رسانه اي منعكس شود مي تواند اعتماد مردم را به نظام اسلامي و كارگزاران آن بيشتر كند
⭕️کمپینی به نام « رأي بی رأي »
🔹برخی عامدانه و عالمانه تابع شعار « اصلاح طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا » به دنبال مشروعیت زدایی از نظام سیاسی کشور هستند و این گونه تصور می کنند که با کاهش محسوس مشارکت شهروندان در انتخابات، مشروعیت نظام سیاسی کشور زیر سؤال می رود و پایه هاي نظام سیاسی تضعیف می شود.
🔸در بین این افراد هم افرادي حضور دارند که هیچ گاه در انتخابات جمهوري اسلامی شرکت نکرده اند و هم افرادي که علیرغم مشارکت در ادوار پیشین به این نتیجه رسیده اند که مشارکت آنان تغییر ملموس مورد نظر آنان در کشور را ایجاد نکرده و مدعی هستند که انتخابات بی فایده است،حضور دارند. شاید این عده هدفی هم براي مشروعیت زدایی از نظام سیاسی نداشته باشند و بی فایده دانستن انتخابات آنان را به سمت چنین گزینه اي متمایل کرده است. گروه اول همان دشمنان قسم خورده و فریب خورده ي این نظام هستند که تاب پیشرفت هاي این نظام مقدس در زمینه هاي مختلف را ندارند و از هر فرصتی و با هر روش و وسیله اي براي ضربه زدن به این نظام و مردم استفاده می کنند. گروه دوم که تصور می کنند با عدم مشارکت و عدم اعمال حق مشارکت در انتخابات، از نظام سیاسی کشور مشروعیت زدایی می کنند، حتما باید به این نکته توجه کنند تا زمانی که صندوق آرا و امکان رقابت نسبی وجود دارد، مشارکت ولو پایین، باعث مشروعیت زدایی از نظام سیاسی نخواهد شد؛ نه در ایران و نه در هیچ کجاي دنیا.
🔹در همه جا فراز و فرود هاي سیاست برمشارکت مردم در جایی که انتخابات وجود دارد، تاثیر می گذارد و گاهی آن را زیاد و گاهی هم کم می کند، اما تا زمانی که صندوق راي هست و مشارکت حداقلی و رقابت نسبی هم وجود دارد، عدم شرکت در انتخابات توسط عده اي ولو عده اي قابل توجه، سبب مشروعیت زدایی از نظام سیاسی کشور نخواهد شد و آنان در انتخابات بعد حتما به انتخابات باز خواهند گشت. و به این نکته از سخنان مقام معظم رهبري باید اشاره کرد که شرکت نکردن در انتخابات همان سیاست راهبردي دشمن است و این مطلب براي این گروه از افراد باید طبق نظرات رهبري جهاد تبیین شود.
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پاسخ به شبهات انتخابات
🗳 چرا رای بدهیم؟
- جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"(رعد -11)
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند
#انتخابات_مردم
👈 چه کسانی از #یاران امام عصر عجّل الله هستند⁉️
⬅️ از ویژگیهای مهم یاران امام زمان عجّل الله، #ولایتمداری و #ولایتپذیری است .
🌼 #یاران_حضرت ، ایشان را به شایستگی میشناسند و به او اعتقاد دارند ، امام سجاد علیه السلام میفرماید: «اَلْقائِلینِ بِاِمامَتِهِ؛ آنان قائل به امامت امام مهدى عجّل الله هستند . البته این معرفت ، فقط شناخت شناسنامهای نیست بلکه معرفتِ به حقِّ ولایت است .
🔴🔴 نمونهٔ بارز #ولایتمداری را میتوان در سپاه حسین بن علی علیهما السلام در روز عاشورا دید.
⬅️⬅️ یاران امام زمان عجّل الله نیز، عاشق مولای خود هستند و به فرمودهٔ پیامبر اکرم ﷺ در پیروی از مولای خود، تلاشگر و کوشایند ، آنان بازوان پُرتوان امام و مطیع محض او هستند.
✅ تمام تلاششان اجرای فرامین امام است ، #مُجِدُّونَ_فِی_طاعَةِ_اللّهِ_وَ_طاعَتِهِ؛
🔻🔻🔻🔻
🔹تلاشکننده در طاعت خدا و طاعت امام هستند؛
🔹دستور و خواست امام، محور تمام حرکات آنان است؛
🔹در مسیر کمک به اهداف او قدم بر میدارند؛
🔹و با انگشت اشارهٔ او حرکت میکنند.
🔴🔴 ای شیعه : اگر به تو بگویم که یکی از خواستههای مهم امام زمان عجّل الله از شیعیانش ، گناه نکردن است ، آیا حاضری به خاطر خواست و شادی امامت گناهانی که مانع ظهور اوست را ترک کنی⁉️
⬅️ این یکی از آزمونهای ولایت پذیریست‼️