⭕️جنگ آمریکا و ایران؛ توهم یا واقعیت؟!
🔹برجسته ترین نشانه از ناتوانی آمریکا در رویارویی با مقاومت ناکامی ناوگان دریایی اش در دریای سرخ است. آنها پس از ماه ها هنوز نتوانسته اند دریانوردی اسرائیل را عادی کنند. با توجه به اینکه هر جنگی بر اساس هزینه فایده هایش صورت میگیرد، تقابل مستقیم با ایران ممکن است به جمهوری اسلامی آسیب هایی جزئی برساند، لیکن این درگیری برای ایالات متحده جز تقبل هزینه های کمرشکن دستاوردی نخواهد داشت، خصوصا آنکه این زد و خورد در راستای منافع آمریکا هم نباشد و صرفا برای منافع شخصی نتانیاهو، و نه حتی اسرائیل صورت بگیرد.
🔸آنها خوب میدانند جنگ با جمهوری اسلامی در منطقه، جدای از آسیب پذیری شان چه عواقب سنگینی بر اقتصاد جهانی خواهد داشت. همه پایگاه ها و ناوهای آمریکایی در منطقه در دسترس ایران قرار دارند و ایران میتواند علاوه بر انهدام شدید آنها، تلفات بی سابقه ای نیز از آمریکایی ها بگیرد به نحوی که دنیا، تاریخ عصر حاضر را به قبل و بعد از جنگ ایران و آمریکا تقسیم نماید.
🔹قدرت ایالات متحده قطعا به تجهیزات پیشرفته او است، لیکن این توانایی ها زمانی برایشان کارآیی صد در صدی داشت که در برابر هر جنگنده فوق پیشرفته آمریکایی، رقیب نهایتا از تسلیحات عقب افتاده استفاده میکرد؛ امروز اما داستان فرق میکند؛ ایران و مقاومت تسلیحات دقیق و کارآمدی دارند که بعضا در دنیا بی نظیرند. آمریکا میتواند آسیب بزند، اما آسیب پذیری خودش نیز صد در صدی و تضمینی خواهد بود و در آن هیچ تردیدی وجود ندارد. در یک جنگ واقعی آمریکا نه تنها ضربه میخورد که حتی مجبور به ترک منطقه هم خواهد شد؛ و این خیلی ساده انگارانه است فکر کنیم ایالات متحده به چنین مسائلی نیاندیشیده است.
🔸آنها که از باز کردن شریان های اقتصاد اسرائیل علیرغم تشکیل ائتلاف و غیره عاجزند، چگونه میخواهند در برابر ایران و در یک جنگ واقعی کار را پیش ببرند؟!
⭕️سرقت اطلاعات میلیونها ایرانی از طریق #اینستاگرام، #تلگرام، #توئیتر و #واتساپ!
🔹یکی از چالشهایی که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت به طور قطع خروج تدریجی اطلاعات کاربران ایرانی از طریق پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، توئیتر و واتساپ است که در این #جنگ_شناختی در میان مدت و بلند مدت منتج به تغییرذائقه، رفتار و هویت ایرانیان مخصوصا نوجوانان و جوانان می شود.
🔸حاکمیت سایبری هر کشوری دارای ۴ رکن پذیرفته شده در جامعۀ بین المللی است، رکن اول تحت عنوان حق استقلال سایبری تعریف میشود (سیستم حاکمیت سایبری کشورها باید از نظر زیرساختها، ذخیرهسازی دادهها و قوانین حاکم بر مدیریت این فضا تحت کنترل هیچ کشور بیگانه ای نباشد).
🔹حق اشتراک برابر در فضای مجازی رکن بعدی رژیم حقوقی فضای مجازی است (صرف نظر از برخی کشورها مانند آمریکا که این حق را نقض میکنند، طبق قواعد بین الملل همۀ کشورها حق استفادۀ برابر از این فضا را دارند).
🔸حق دفاع سایبری رکن بعدی است (تمام کشور حق دفاع از جغرافیای سایبری خود در سه سطح پیش، هنگام و پس از تهاجم سایبری دارند) و آخرین مورد حق قضایی است (براساس این حق، به صورت پیش فرض کشورها دارای صلاحیت اعمال حاکمیت بر فضای سایبر خود هستند و از آن استفاده میکنند، همانند اتفاقاتی که بعد از انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا شاهد آن بودیم) اما در کشور ما به دلیل فقدان راهبرد حاکمیت سایبری و فضای مجازی ول، رها و فاقد ضابطه سبب شده تا جمهوری اسلامی از حقوق اساسی خود در فضای سایبر محروم باشد.
🖊سید علیرضا آلداود
🔘پس از فرمان رهبر معظم ایران مبنی بر تحریم اقتصادی اسرائیل، مردان انصار الله یمن باعث شدند اسرائیل در مدت 9 ماه 30 تا 40 میلیارد دلار ضرر تحریم تجاری را متحمل شود.
▫️نیروهای حزب الله و مبارزان مقاومت در غزه هزاران سرباز اسرائیلی را به هلاکت رساندند و یک میلیون و دویست هزار اسرائیلی را از منطقه فراری دادند.
▪️فراموش نکنید ایران اولین کشوری است که در 30 سال گذشته موشک بالستیک به سمت اسرائیل شلیک کرده است و دیوار نامرئی محافظتی اسرائیل را نابود کرد .
▫️در آن سوی ماجرا ، دولت هایی در منطقه هستند که در کلام اسرائیل تحریم می کنند ولی در واقعیت کشتی، تدارکات، پرسنل و حتی پشتیبانی شناسایی هوایی و دریایی را به اسرائیل می فرستند.
▪️تکرار میکنم ایران و یارانش با اسرائیل نمیجنگند بلکه با هژمون آمریکا و نظام غربی که در 300 سال گذشته منطقه ما را فلج کرده بود، می جنگند.
▫️دولت های منطقه ما که خارج از مدار مقاومت ایران هستند بدون دستور آمریکا نمی توانند حتی یک مورچه را آزار بدهند.
▪️این استقلال و قدرت چیزی نیست که هرکسی بتواند امروز آن را درک کند سالهای سال است که رسانه های غربی ذهن مردم منطقه ما را آلوده کرده اند.
▫️پس با کسانی که خودشان را به خواب زده اند، زیاد بحث نکنید.
▪️بگذارید در این رویای رسانه ای غرب بمانند که آمریکا و اسرائیل همچنان قدرت بلامنازع منطقه هستند.
▫️به شما قول میدهم روزی چشم باز میکنند و مبهوت به اتفاقات رخ داده نگاه میکنند و از خود میپرسند چگونه یک شبه تمام دنیای ذهنی آنها خراب شده است.
پیروزی از آن ماست....
تازه اولشه....
📱افشاگری خبرنگار بی بی سی فارسی از سانسور اخبار حمله اخیر جبهه مقاومت توسط سازمان سانسور
🔹 در ارتش رژیم صهیونیستی واحدی به نام سازمان سانسور وجود دارد که در زمان حوادث یا حملاتی که به رژیم صهیونیستی میشود وظیفه دارد اخبار سانسور شده به رسانه ها بدهد و همچنین این سازمان با انتشار اخبار بدون سانسور توسط فعالین رسانه و خبرگزاری های داخلی رژیم صهیونیستی برخورد می کند.
⭕️سوگیری یا خطای تایید | The Confirmation Bias
🔹این نوع پیشداوری زمانی روی میدهد که افراد بیشتر به مطالب و اخباری در زمینهای گوش میدهند که مطابق نظر آنها است. در این سوگیری شناختی، افراد تمایل دارند از اطلاعاتی که عقاید قبلی آنها را تأیید میکند ، طرفداری کنند.
🔸مثلا وقتی شایعهای مربوط به یک تیم پرطرفدار در جامعه منتشر میشود. طرفداران این تیم در محفلهای خود دائما آن را رد میکنند و با استدلالهای قوی اثبات میکنند که چنین چیزی نمیتواند اتفاق افتاده باشد در حالی که اگر فردی از تیم مخالف در جمع حضور داشته باشد ممکن نظری کاملا مخالف داشته باشد.
🔹چنین بحثهایی اغلب به نتیجه نمیرسند و احتمالا هر دو طرف مبتنی بر تعصبی که دارند واقعیت اصلی را نمیتوانند درک کنند و تحلیل درستی از آن داشته باشند.
🔸در بسیاری موارد مردم در مورد اخبار موجود در جامعه در مورد مطالب و روایتهای واحد، دیدگاههای کاملا متفاوتی دارند. در عمق نظر آنها عطشی برای تایید عقاید قبلی و ذهنی آنها وجود دارد نه تحلیل صحیح موضوع حاضر.
⭕️تیم اندرسون خبرنگار پرستیوی از کشته شدن فرمانده 8200 در حمله اربعین حزب الله خبر داد
🔹وی در صفحه خود نوشته است: *یوسی ساریل* روزنامه انگلیسی "گاردین" گزارش داد که هویت واقعی فرمانده واحد "8200" اسرائیل در یک رخنه امنیتی در اینترنت فاش شد. این روزنامه گزارش داد که هویت فرمانده واحد "8200" اسرائیل یک "راز کاملا محافظت شده" است و او یکی از حساس ترین نقش ها را در "ارتش اسرائیل" ایفا می کند، زیرا او یکی از قدرتمندترین آژانس های جاسوسی را رهبری می کند. در جهان، مشابه آژانس امنیت ملی آمریکا. او یوسی ساریل است که مطمئن شده است هدف عملیات (اربعین امام حسین) بوده است. به گفته منابع اطلاعاتی *اسرائیلی_انگلیسی*، تماس با وی از حمله صبح یکشنبه قطع شده است که تایید می کند که وی به همراه دستیاران او و تعدادی از سربازان کشته شده است.
◽ نَقلی که عقول را ربود:
تأسّف از تنزّل امر سیاسی
✍ #مهدی_جمشیدی
1️⃣ آیتالله خامنهای در دیدار با رئیسجمهور و هیئت دولت تصریح کردند که دربارۀ «بیشترِ» وزرای پیشنهادیِ رئیسجمهور و در مقام مشورت به ایشان گفتم: «نمیشناسم و نظری ندارم».
در این گفته، دو نکته وجود دارد: نخست اینکه ایشان، «همۀ وزرای پیشنهادی» و یا حتی اکثریّت آنها را نمیشناختند و تأیید نکردند و این برخلاف روایتی است که مدعی بود «همۀ وزرا» به تأیید ایشان رسیده است و بدینجهت باید به همۀ آنها رأی داد؛
دیگر اینکه با وجود آنکه ایشان دربارۀ بیشترِ وزرای پیشنهادی، شناخت و نظری نداشتند، اما این افراد به «مجلس» معرفی شدند و این یعنی لازمۀ معرفی وزرا به مجلس، «تأیید رهبر» نیست و مجلس باید بهطور «مستقل» و «مسئولانه» تصمیم بگیرد و تصوّر نکند که معنی مشورت رئیسجمهور با رهبر انقلاب این است که اگر مجلس به برخی از وزرا، رأی اعتماد ندهد، این است که در برابر موضع رهبر انقلاب ایستاده است.
خطای اخیر رئیسجمهور در «روایتپردازیِ ناراست» از مشورت با رهبر انقلاب، و همچنین «سادهنگری» و «ناپختهگی» و «نسجیدهکاریِ» اکثریّت مجلس در اطمینانِ مطلقِ به نقل رئیسجمهور - که هم برخلاف سیره و منطقِ رهبر انقلاب بود و هم ناسازگار با عقلانیّت انقلابی – تبدیل به یک تجربۀ تأسّفبرانگیز در دولت و مجلس شد.
2️⃣ سخن رهبر انقلاب نشان داد که موضعِ امیرحسین ثابتی، درست بود و عقلای سیاسیکارِ اصلاحطلب و اصولگرا، ره به خطا بردند و نامعقول و کودکانه عمل کردند؛
درحالیکه در طول یک هفته، وی را به شهرتطلبی و تندروی و خودنمایی متهم کردند و در جهت ترور شخصیّت او کوشیدند.
او درست عمل کرد، اما مخالفان پُرمدعایش، نشان دادند که از «فهم سیاسی»، بهرۀ ناچیز دارند؛
هرچند سالهاست که در عرصۀ سیاسی و مجلس، حضور دارند.
بسیار در همهجا بودهاند اما اندک آموختهاند؛ مدعیاند، اما تهیدست هستند؛
از عقلانیّت انقلابی - که به هر بهانه بر زبان خویش، لفظ آن را جاری میکنند - جز همین لفظِ القاشده و رسانهای، درک و تحلیلی ندارند؛ و در اثر یک نطقِ بیمنطقِ کوتاه، هیجانزده و اغوا میشوند و استدلالها و شواهد را بهراحتی کنار میگذارند.
وقتی مجلس در چنین موقعیّت ساده و پیشپاافتادهای، اینچنین «عاجز» و «عوامزده» و «زودباور» است، در موقعیّتهای دشوار و پیچیدۀ سیاسی، هرگز نمیتوان به آن تکیه کرد.
باید به حال انقلاب گریست که امر سیاسی در آن اینقدر تنزل یافته که اکثریّت نمایندگان مجلسش، از عوامِ کوچهوبازار، «سطحیتر» و «احساسیتر» نظر میدهند. اگر معرکهای رخ بدهد که حیات و تقدیر انقلاب به آن وابسته باشد، هرگز نمیتوان به چنین مجلسی دلخوش داشت؛
زیرا بهآسانی میتوان آن را به بازی گرفت و با یک نقلقولِ بیاساس، رأی آن را جابجا کرد.
این وضع به آن معنی است که حتی در میان نیروهای سیاسی نیز، عقلانیّت رو به ضعف و کاستی نهاده و کجروایتها میتوانند اینان را نیز در بازیِ ساختهگیِ خویش، هضم کنند.
3️⃣ به عنوان یک برداشت راهبردی و پهندامنه باید گفت امر سیاسی در جامعۀ کنونی، سخیف و سطحی و فرومایه شده و عقول در برابر احساسات، زانو زدهاند و تفکّر مستقل و خلافآمد، به انحطاط کشیده شده است.
همهچیز به «روایت» وابسته شده و هرکه بتواند جریان رسانهای بیافریند و موج روایتی ایجاد کند، برنده خواهد بود.
دیگر «استدلال»، مؤثّر نیست، بلکه بیمنطقی و قشریگری و تعصّب و لجاجت و هیجانزدگی، رایج گردیده است.
تنها صدایی که شنیده نمیشود، استدلال است. بهآسانی میتوان دروغ گفت و انتخاب شد.
کسی دربارۀ «صدق» و «کذب»، پرسش نخواهد کرد و «دلیل» نخواهد طلبید. «تفکّر»، دچار بنبست شده و این در سیاست، بیش از همهجا خود را نشان میدهد.
امر سیاسی، به شارلاتانیسمِ گرهخورده به قدرت، فروکاهیده شده و نظریۀ مردم سالاریِ دینی، استحاله شده است. هرکه به معیارهای اصیل انقلاب، متعهدتر و وفادارتر است، تندرو و افراطی و متحجّر خوانده میشود و بوقلمونصفتهای دَمدَمیمزاج و آفتابپرستهای رنگپذیر، به مظهر عقلانیّت انقلابی یا اصلاحطلبیِ مردمگرا تبدیل شدهاند.
الفاظ با معانیِ حقیقیشان بیگانه شدهاند تا سیاستِ معطوف به سعادت، به سیاستِ معطوف به قدرت تبدیل شود.
امر سیاسی در اینجا، مبتنی بر مردمسالاری است، اما برآمده از منطق و عقلانیّت نیست، همچنانکه نسبتی با انقلابیگریِ مؤمنانه ندارد. هنگامیکه سازوکارهای تعلیم و تربیت دینی، علیل شوند و نفسانیّت در سیاست، جولان بدهد، شاید بتوان از مردمسالاری سخن گفت، اما نمیتوان از مردمسالاریِ دینی سخن گفت. و این مرض تا جایی پیش میرود که حتی مجلسی که باید عصارۀ ملّت باشد، به تجلّیگاهِ فروبستگیِ عقلانیّت و استقلال نظر تبدیل میگردد.
✍در بحث حجاب آقا به جهت در نظر داشتن دشمن فرمودند مواظب باشید دچار افراط نشید که دشمن سوء استفاده نکنه
❌ما ( فرهنگی ) و سایر متولیان کج فهمی کردیم از ترس این که نکنه دچار افراط بشیم دچار تفریط شدیم و عملاً دست از کار کشیدیم و این تفریط رو هم به جامعه متدینین سرایت دادیم
📌زنان اختیار دارن ( تکویناً) که بی حجاب وارد جامعه شوند ولی باید تبعات و مسئولیت کارشون رو بپذیرند (تشریعاً)
💡مثل دزد که میتونه دزدی کنه ولی باید خسارت و زندانی و حد و تعزیرش رو تحمل کنه
❌در مورد حجاب عملاً بدحجاب هیچ مسئولیتی رو متقبل نمیشود و این نتیجه تفریط و انفعال ما ( فرهنگی) و سایر متولیان هست
✅نکته بعدی اینه که در بحث حجاب مثل سایر منکرات اجتماعی تمام دستگاه های مسئول باید همزمان به وظیفشون عمل کنند تا نتیجه حاصل بشه و اگه یکی عمل کنه و دیگری عمل نکنه کار پیش نمیره
✅همزمان
📌قانون گذار باید برای نیروی انتظامی و آمران به معروف قانون گذاری کنه
📌فرهنگی که غالباً روحانیون هستند باید در فضای مجازی و حقیقی در مورد حجاب و بدحجابی و احکام و آثار آن تبلیغ کنند
📌اطلاعات باید مزدوران مشوق بی حجابی رو شناسایی و دستگیر کنه
📌انتظامی باید با بی حجاب برخورد قانونی کنه و در صورت نیاز تحویل قضایه بده
📌قضایه باید احکام بازدارنده صادر و اجرا کنه
📌مومنین هم باید امر به معروف و نهی از منکر کنند
✅دستگاه ها در مورد سایر منکرات مثل دزدی و ... بدون نیاز به توضیح فعالانه متحد و همزمان در حال کار هستند
❌ولی در بحث حجاب دچار انفعال و تفریط شدند
🤔یکبار همه چشم به راه قانون گذاریم تا کار رو جمع کنه
🤔یکبار منتظر نیروی انتظامی
🤔یکبار منتظر فرهنگی
🤔یکبار هم مثل امروز دیگه هیچ کدوممون دیگه هیچ کاری نمیکنیم
❌هر نوبت هم که یکی شروع به کار میکنه و به وظیفه عمل میکنه ما و بقیه یا شانه از زیر بار مسئولیت خالی و فرافکنی میکنیم
❌یا به جای تشویق کردن به صورت عجیبی به اونی که داره کار میکنه حمله میکنیم که چرا اینجوری میکنی و چرا اونجوری نکردی و ....
🔥با این رویه ظاهراً این انفعال و تفریط تا زمانی که به خود نیایم ادامه داره ...