⭕️تیم اندرسون خبرنگار پرستیوی از کشته شدن فرمانده 8200 در حمله اربعین حزب الله خبر داد
🔹وی در صفحه خود نوشته است: *یوسی ساریل* روزنامه انگلیسی "گاردین" گزارش داد که هویت واقعی فرمانده واحد "8200" اسرائیل در یک رخنه امنیتی در اینترنت فاش شد. این روزنامه گزارش داد که هویت فرمانده واحد "8200" اسرائیل یک "راز کاملا محافظت شده" است و او یکی از حساس ترین نقش ها را در "ارتش اسرائیل" ایفا می کند، زیرا او یکی از قدرتمندترین آژانس های جاسوسی را رهبری می کند. در جهان، مشابه آژانس امنیت ملی آمریکا. او یوسی ساریل است که مطمئن شده است هدف عملیات (اربعین امام حسین) بوده است. به گفته منابع اطلاعاتی *اسرائیلی_انگلیسی*، تماس با وی از حمله صبح یکشنبه قطع شده است که تایید می کند که وی به همراه دستیاران او و تعدادی از سربازان کشته شده است.
◽ نَقلی که عقول را ربود:
تأسّف از تنزّل امر سیاسی
✍ #مهدی_جمشیدی
1️⃣ آیتالله خامنهای در دیدار با رئیسجمهور و هیئت دولت تصریح کردند که دربارۀ «بیشترِ» وزرای پیشنهادیِ رئیسجمهور و در مقام مشورت به ایشان گفتم: «نمیشناسم و نظری ندارم».
در این گفته، دو نکته وجود دارد: نخست اینکه ایشان، «همۀ وزرای پیشنهادی» و یا حتی اکثریّت آنها را نمیشناختند و تأیید نکردند و این برخلاف روایتی است که مدعی بود «همۀ وزرا» به تأیید ایشان رسیده است و بدینجهت باید به همۀ آنها رأی داد؛
دیگر اینکه با وجود آنکه ایشان دربارۀ بیشترِ وزرای پیشنهادی، شناخت و نظری نداشتند، اما این افراد به «مجلس» معرفی شدند و این یعنی لازمۀ معرفی وزرا به مجلس، «تأیید رهبر» نیست و مجلس باید بهطور «مستقل» و «مسئولانه» تصمیم بگیرد و تصوّر نکند که معنی مشورت رئیسجمهور با رهبر انقلاب این است که اگر مجلس به برخی از وزرا، رأی اعتماد ندهد، این است که در برابر موضع رهبر انقلاب ایستاده است.
خطای اخیر رئیسجمهور در «روایتپردازیِ ناراست» از مشورت با رهبر انقلاب، و همچنین «سادهنگری» و «ناپختهگی» و «نسجیدهکاریِ» اکثریّت مجلس در اطمینانِ مطلقِ به نقل رئیسجمهور - که هم برخلاف سیره و منطقِ رهبر انقلاب بود و هم ناسازگار با عقلانیّت انقلابی – تبدیل به یک تجربۀ تأسّفبرانگیز در دولت و مجلس شد.
2️⃣ سخن رهبر انقلاب نشان داد که موضعِ امیرحسین ثابتی، درست بود و عقلای سیاسیکارِ اصلاحطلب و اصولگرا، ره به خطا بردند و نامعقول و کودکانه عمل کردند؛
درحالیکه در طول یک هفته، وی را به شهرتطلبی و تندروی و خودنمایی متهم کردند و در جهت ترور شخصیّت او کوشیدند.
او درست عمل کرد، اما مخالفان پُرمدعایش، نشان دادند که از «فهم سیاسی»، بهرۀ ناچیز دارند؛
هرچند سالهاست که در عرصۀ سیاسی و مجلس، حضور دارند.
بسیار در همهجا بودهاند اما اندک آموختهاند؛ مدعیاند، اما تهیدست هستند؛
از عقلانیّت انقلابی - که به هر بهانه بر زبان خویش، لفظ آن را جاری میکنند - جز همین لفظِ القاشده و رسانهای، درک و تحلیلی ندارند؛ و در اثر یک نطقِ بیمنطقِ کوتاه، هیجانزده و اغوا میشوند و استدلالها و شواهد را بهراحتی کنار میگذارند.
وقتی مجلس در چنین موقعیّت ساده و پیشپاافتادهای، اینچنین «عاجز» و «عوامزده» و «زودباور» است، در موقعیّتهای دشوار و پیچیدۀ سیاسی، هرگز نمیتوان به آن تکیه کرد.
باید به حال انقلاب گریست که امر سیاسی در آن اینقدر تنزل یافته که اکثریّت نمایندگان مجلسش، از عوامِ کوچهوبازار، «سطحیتر» و «احساسیتر» نظر میدهند. اگر معرکهای رخ بدهد که حیات و تقدیر انقلاب به آن وابسته باشد، هرگز نمیتوان به چنین مجلسی دلخوش داشت؛
زیرا بهآسانی میتوان آن را به بازی گرفت و با یک نقلقولِ بیاساس، رأی آن را جابجا کرد.
این وضع به آن معنی است که حتی در میان نیروهای سیاسی نیز، عقلانیّت رو به ضعف و کاستی نهاده و کجروایتها میتوانند اینان را نیز در بازیِ ساختهگیِ خویش، هضم کنند.
3️⃣ به عنوان یک برداشت راهبردی و پهندامنه باید گفت امر سیاسی در جامعۀ کنونی، سخیف و سطحی و فرومایه شده و عقول در برابر احساسات، زانو زدهاند و تفکّر مستقل و خلافآمد، به انحطاط کشیده شده است.
همهچیز به «روایت» وابسته شده و هرکه بتواند جریان رسانهای بیافریند و موج روایتی ایجاد کند، برنده خواهد بود.
دیگر «استدلال»، مؤثّر نیست، بلکه بیمنطقی و قشریگری و تعصّب و لجاجت و هیجانزدگی، رایج گردیده است.
تنها صدایی که شنیده نمیشود، استدلال است. بهآسانی میتوان دروغ گفت و انتخاب شد.
کسی دربارۀ «صدق» و «کذب»، پرسش نخواهد کرد و «دلیل» نخواهد طلبید. «تفکّر»، دچار بنبست شده و این در سیاست، بیش از همهجا خود را نشان میدهد.
امر سیاسی، به شارلاتانیسمِ گرهخورده به قدرت، فروکاهیده شده و نظریۀ مردم سالاریِ دینی، استحاله شده است. هرکه به معیارهای اصیل انقلاب، متعهدتر و وفادارتر است، تندرو و افراطی و متحجّر خوانده میشود و بوقلمونصفتهای دَمدَمیمزاج و آفتابپرستهای رنگپذیر، به مظهر عقلانیّت انقلابی یا اصلاحطلبیِ مردمگرا تبدیل شدهاند.
الفاظ با معانیِ حقیقیشان بیگانه شدهاند تا سیاستِ معطوف به سعادت، به سیاستِ معطوف به قدرت تبدیل شود.
امر سیاسی در اینجا، مبتنی بر مردمسالاری است، اما برآمده از منطق و عقلانیّت نیست، همچنانکه نسبتی با انقلابیگریِ مؤمنانه ندارد. هنگامیکه سازوکارهای تعلیم و تربیت دینی، علیل شوند و نفسانیّت در سیاست، جولان بدهد، شاید بتوان از مردمسالاری سخن گفت، اما نمیتوان از مردمسالاریِ دینی سخن گفت. و این مرض تا جایی پیش میرود که حتی مجلسی که باید عصارۀ ملّت باشد، به تجلّیگاهِ فروبستگیِ عقلانیّت و استقلال نظر تبدیل میگردد.
✍در بحث حجاب آقا به جهت در نظر داشتن دشمن فرمودند مواظب باشید دچار افراط نشید که دشمن سوء استفاده نکنه
❌ما ( فرهنگی ) و سایر متولیان کج فهمی کردیم از ترس این که نکنه دچار افراط بشیم دچار تفریط شدیم و عملاً دست از کار کشیدیم و این تفریط رو هم به جامعه متدینین سرایت دادیم
📌زنان اختیار دارن ( تکویناً) که بی حجاب وارد جامعه شوند ولی باید تبعات و مسئولیت کارشون رو بپذیرند (تشریعاً)
💡مثل دزد که میتونه دزدی کنه ولی باید خسارت و زندانی و حد و تعزیرش رو تحمل کنه
❌در مورد حجاب عملاً بدحجاب هیچ مسئولیتی رو متقبل نمیشود و این نتیجه تفریط و انفعال ما ( فرهنگی) و سایر متولیان هست
✅نکته بعدی اینه که در بحث حجاب مثل سایر منکرات اجتماعی تمام دستگاه های مسئول باید همزمان به وظیفشون عمل کنند تا نتیجه حاصل بشه و اگه یکی عمل کنه و دیگری عمل نکنه کار پیش نمیره
✅همزمان
📌قانون گذار باید برای نیروی انتظامی و آمران به معروف قانون گذاری کنه
📌فرهنگی که غالباً روحانیون هستند باید در فضای مجازی و حقیقی در مورد حجاب و بدحجابی و احکام و آثار آن تبلیغ کنند
📌اطلاعات باید مزدوران مشوق بی حجابی رو شناسایی و دستگیر کنه
📌انتظامی باید با بی حجاب برخورد قانونی کنه و در صورت نیاز تحویل قضایه بده
📌قضایه باید احکام بازدارنده صادر و اجرا کنه
📌مومنین هم باید امر به معروف و نهی از منکر کنند
✅دستگاه ها در مورد سایر منکرات مثل دزدی و ... بدون نیاز به توضیح فعالانه متحد و همزمان در حال کار هستند
❌ولی در بحث حجاب دچار انفعال و تفریط شدند
🤔یکبار همه چشم به راه قانون گذاریم تا کار رو جمع کنه
🤔یکبار منتظر نیروی انتظامی
🤔یکبار منتظر فرهنگی
🤔یکبار هم مثل امروز دیگه هیچ کدوممون دیگه هیچ کاری نمیکنیم
❌هر نوبت هم که یکی شروع به کار میکنه و به وظیفه عمل میکنه ما و بقیه یا شانه از زیر بار مسئولیت خالی و فرافکنی میکنیم
❌یا به جای تشویق کردن به صورت عجیبی به اونی که داره کار میکنه حمله میکنیم که چرا اینجوری میکنی و چرا اونجوری نکردی و ....
🔥با این رویه ظاهراً این انفعال و تفریط تا زمانی که به خود نیایم ادامه داره ...
🔴 *سیزده توصیه رهبر انقلاب به دولت چهاردهم چه بود؟*
🔻رهبر انقلاب اسلامی در اولین دیدار رئیس جمهور و هیئت دولت چهاردهم توصیههایی را خطاب به دولتمردان بیان داشتند که سرفصلهای این موارد سیزدهگانه به شرح زیر منتشر میشود.
۱. شکر الهی برای نعمت خدمت به مردم
۲. شناسایی ظرفیتهای انسانی و طبیعی کشور؛ شرط کارآمدی کارگزاران
۳. انتخاب همکاران با این خصوصیات: جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد و پرانگیزه
۴. خردمندانه شدن حکمرانی در صورت رجوع به کارشناس
۵. حضور در بین مردم و رفتن به سفر استانی
۶. تهیه پیوست عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت
۷. رعایت اولویتها در کارهای زیرساختی از جمله انرژی هستهای و کارهای فوری از جمله گرانی و تورم
۸. حکمرانی قانونمند در فضای مجازی؛ دستیابی به فناوری و لایههای زیرساختی هوش مصنوعی
۹. جدی گرفتن تولید ملی به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی
۱۰. علاج پیری زودهنگام جمعیت کشور
۱۱. نهراسیدن از مانع در کارها
۱۲. امید نبستن به دشمن و منتظر موافقت دشمنان نماندن برای برنامهها
۱۳. رسیدگی هر چه بیشتر به معنویت خود در دوران مسئولیت
musavi.mp3
67.92M
خطبه های نماز جمعه
به امامت حجت الاسلام والمسلمین موسوی امام جمعه موقت شهرضا
🔘 تا کنون ترور سه شخصیت مهم در اسرائیل تایید شده است.
🔹(یوسی سارییل) فرماندهی یگان 8200 ارتش اسرائیل
🔸معاون یگان 8200 ارتش اسرائیل(هویت نامشخص)
🔹(شالومو یوناتان هازوت) مغز متفکر و طراح هوش مصنوعی گنبد آهنین در تاسیسات رافائل
⭕️چرا رسانههای اجتماعی - ارتباطی سلاحهای جدید در جنگهای شناختی-ترکیبی امروز هستند؟ / قسمت نخست
▫️ رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار نوروزی با شاعران با اشاره به اینکه رسانهها بیش از موشک و پهپاد بر عقب راندن دشمن اثر میگذارند، فرمودند:
🔹شعر رسانه است. امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است.
🔸رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند.هر کس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود.
🔹اشاره چندباره رهبر حکیم انقلاب اسلامی طی سالهای اخیر به قدرت تاثیر رسانه بر دلها و ذهنها نشان از اهمیت این موضوع دارد. دقیقا در جنگ شناختی – ادراکی ذهنها و دلها تسخیر میشوند و مهمترین ابزار این تسخیر در عصری که ما زندگی می کنیم فضای مجازی و رسانهها هستند.
🔸سالها قبل آمریکاییها در سندی محرمانه با عنوان " How can us capture minds & heart”s Islamic world" به تسخیر دلها و ذهنها برای تسلط بر جهان اسلام و ایجاد یک سیمای نوین از جهان اشاره کرده بودند.
🔹در این سند 3 راهبرد اصلی برای ایجاد این سیمای نوین عنوان شده بود:
1️⃣ ایدههای مشترک( عقاید مشترک، جهان بینی یکسان، جهت گیری مشترک)
2️⃣ جهانی کردن اقتصاد(سبک زندگی یکسان)
3️⃣ داشتن اطلاعات یکسان در آن واحد(حکمرانی شبکه ای مبتنی بر فضای سایبر و متاورس و ...).
🔸اما نکته بسیار مهمی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند قدرت بیشتر رسانه از موشک و پهپاد بود، چراکه در عصر جنگهای شناختی هیچ جامعهای خارج از قلبها و ذهنهای مردمانش شکست نمیخورد، حتی با داشتن قویترین سلاحهای جنگی! که البته این سلاحها، موشکها و ... قدرت بازدارندگی ایجاد می کنند به شرطی که سرمایه اجتماعی آن کشور پشتیبان آن باشد و زیر بمباران اطلاعات جعلی و منفی استحاله و دچار تغییر نشده باشد!
🔹پیشتر نیز رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب به موضوع رسانه و فضای مجازی اشاره کرده بودند: " در طول این چهل سال -و اکنون مانند همیشه- سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند. شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است."
🔸امروز نیز در این جنگ شناختی – رسانهای تمام ما و جامعهی ما هدف این حملات و بمباران شبانه روزی هستیم.
🔹 ما کسانی هستیم که کلیکهایشان تصمیم میگیرد کدام طرف برنده شود، حتی پسندیدن ها، حتی بازنشرها و ...
🔸در این جنگ مدرن باید بدانیم جامعه همگن نیست و نمیشود روی همه یک عملیات را اجرا کرد و این جنگ نیازمند اطلاعات دقیق است.
🔹ما باید برای مدیریت، کنترل و مقابله با این جنگ عملیاتی را طراحی کنیم که بر ظرفیتهای ذهنی و دلی دشمن تاثیر بگذارد و این در حالیست که فهم موضوعات نرم نیازمند زمان، صبر و تلاش بی وقفه است.
🖊سید علیرضا آل داود
⭕️اینکه رهبر حکیم انقلاب در موضوع جوانی جمعیت از بین این همه دستگاه های عریض و طویل که هر کدام در این مسأله وظایفی داشتند تاکید می کنند بر وزارت بهداشت و از شخص وزیر این موضوع را مطالبه می کنند جای تامل دارد؟!
▫️چه فعالیت هایی این وزرات خانه می توانست انجام دهد و نداده؟
🔹آمار رسمی سقط جنین در مراکز درمانی توسط زوج ها، آمار زوج های نابارور و هزینه درمان آنها، نوع زایمان که متاسفانه سیستم به سمت زایمان سزارین هست تا طبیعی، هزینه های درمان در حوزه #فرزند_آوری و تغذیه آنها و ....
🔸به نظر می رسد داستان جوانی جمعیت که سالهاست مورد تاکید مقام معظم رهبری هست دارد شبیه داستان اقتصاد مقاومتی می شود که رهبری حکیم انقلاب ابتدا طرح موضوع سپس ابلاغ سیاستهای کلی آن و بعد که دیدند اتفاقی نمی افتد اجزای #اقتصاد_مقاومتی را در قالب شعار سال بیان فرمودند که شاید اتفاقی در این حوزه صورت پذیرد.
🔹الان هم موضوع جوانی جمعیت را که رهبر معظم انقلاب دارند وزارت به وزارت و دستگاه به دستگاه پیگیری و مطالبه میکنند.
🔸امید که تا دیر نشده و در فرصت باقی مانده که به اذعان کارشناسان امر تا چند سال آینده پنجره جمعیتی کشور بسته خواهد شد و امکان جبران آن نخواهد بود اتفاقات مبارکی در حوزه #جوانی_جمعیت برداشته شود.