eitaa logo
روزمرِگی های من و مامان
61.9هزار دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
1.8هزار ویدیو
4 فایل
🫶آغوش مادرانه‌ام برایت گستره است🫶 با روزمرگی‌های مادرانه👩‍👧‍👦 آموزش دستپخت مادرانه🍛🍲 آموزش‌ها و سرگرمی ارتباط با من: 🧕 @ghorbani_29 تبلیغات: 🤳 https://eitaa.com/joinchat/520225055Cabc0a1c423
مشاهده در ایتا
دانلود
و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند سلام صبح بخیر 👇 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
سلام واحترام دوستان گرامی امروز با مطالب 🔻 مطبخ 🔸️زوج درمانی 🔺️من خودم را دوست دارم 🔸️ارسالی 🔺️داستان از رافت امام حسین و.....در خدمت شما هستیم
امام حسین(ع) 🏴مرد از شام آمده بود مدینه! دیار پیامبر اسلام. حسین بن علی را میان مسجد دید. زیاد شنیده بود که همه ی بلاها و اتفاقات نامطلوب جامعه ی مسلمین تقصیر او است. رفت مقابل اباعبدالله ایستاد. چشم بست و دهان باز کرد؛ هرچه می توانست ناسزا گفت. امام صبورانه گوش دادند تا مرد همه‌ی حرف هایش را زد. دهان که بست، فرمود: 🏴-اهل شامی؟ مرد فکر نمی کرد که با این برخورد روبرو شود. به علی و حسین گفته بود منافق.....لعن شان کرده بود........تمام بدبختی ها را از آنها دانسته بود و حالا انتظار نداشت این آرامش را و این مدارا را؛ -بله. از شام آمده ام! -می دانم. شامی ها این طوری هستند. بیا مهمان خانه ما باش! نگاه و آرامش کلام حسین (ع) برای دل مرد مثل نسیم بود و برای ذهن پر از شهبه و اما و اگرش مثل پتک 🏴_مهمان ما باش. غذایی بخور...... استراحت بکن! خانه ی حسین را که دید، محبتش را که چشید، زندگی ساده و عبادتش را که نگاه کرد تازه فهمید دستگاه تبلیغاتی معاویه چقدر وسیع و بالاتر از آن چه قدر خائن است. هرچه از علی و از حسن بد گفته بودند، هرچه بر علیه حسین فریاد زده بودند همه دروغ بود تزویر! خودش که بعداً می گفت: -آن روز دلم می خواست زمین دهان باز کند و من را ببلعد! 👇 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
طرز تهیه کتلت عربی👇
کتلت عربی دو روزی که در ماه رمضان در کربلا بودیم دم افطار که از بین الحرمین رد میشدیم خیلی از عربها سفره افطارشون پهن کرده بودن واکثرا یه نوع کتلت سر سفره هاشون بود که قیافش هوس انگیز بود سوال کردم گفتن کتلت عربی به اسم عروک هست دستور طبخش را و براتون میذارم به زبانی عربی عروک یک کتلت بسیار خوشمزه عربی است که طعمی مشابه فلافل خودمونه با یک سری تفاوت ها در مواد اولیه. کتلت عربی بسیار خوشمزه هستش که به آن کباب عربی نیز گفته می شود. شما می تونید کتلت عربی را با نان ساندویچی و خیارشور و گوجه و یا همراه با برنج و سالاد میل کنید. مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد فلفل دلمه ۱ عدد نخود ۱/۲ پیمانه گوجه فرنگی ۲ عدد سیب زمینی ۱ عدد سیر ۴ حبه زنجبیل تازه یا خشک ۱ ق چای خوری جعفری ۳ ق غذا خوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر کاری به مقدار لازم طرز تهیه کتلت عربی با گوشت چرخ کرده و نخود طرز تهیه: مرحله اول : آماده سازی مواد کتلت ابتدا نخود را که از قبل خیس کردید و چندین بار آبش را عوض کردید آبکش کنید اگر عجله داشتید می توانید یک خیار را با پوست روی نخود ها قرار دهید تا نفخش را بگیرد. نخود ها را دو بار با کمک چرخ گوشت چرخ کنید یا می توانید از غذاساز نیز برای خرد کردن نخود نیز استفاده کنید. مرحله دوم : مخلوط کردن مواد کتلت وقتی نخود را چرخ کردید فلفل دلمه و گوجه فرنگی را نیز خوب با کمک چرخ گوشت یا غذاساز یا رنده ریز ریز کنید. پیاز و سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آبش را بگیرید. سیر را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. سپس تمامی مواد را به همراه ادویه و زنجبیل و گوشت چرخ کرده و جعفری خرد شده خوب با هم مخلوط کنید و شروع به ورز دادن مواد کنید تا خوب منسجم شود سپس برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کمی استراحت کند. مرحله سوم : سرخ کردن کتلت عربی داخل تابه روغن ریخته تا داغ شود از مواد کتلت برداشته و در دست پهن کنید و شکل دهید و داخل روغن داغ هر دو طرف کتلت عربی را سرخ کنید سپس روی دستمال روغن گیر ریخته تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس کتلت عربی را به صورت داغ همراه با نان سرو کنید. می توانید مقداری سیب زمینی سرخ کنید و به همراه گوجه سرخ شده برای دورچین کتلت عربی استفاده کنید. نوش جان 👇 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
در حرم حضرت عباس به نیابت شون زیارت نامه خوندم 👇 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
بعد از این که چند ماهی از شروع زندگی مشترک بگذرد، دکمه قرمز همسرمان را پیدا می کنیم و می فهمیم که با کدام دکمه عصبانی، با کدام دکمه بی حوصله و با کدام دکمه ناراحت می شود. استفاده از دکمه های قرمز برای باج گیری، انتقام، تنبیه، سرزنش، حال گیری و ... شما را وارد بازی قدرت می کند و بازی قدرت جایی شروع می شود که صمیمیت و در نتیجه شادی تمام می شود. سعی کنید از دکمه قرمز استفاده نکنید 👇 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آن روزِ خوب،امروز است ڪِیفش را نڪنی،حَظّش را نبری می رود... گاهی اوقات روزهایِ خوب نمی آیند می روند. _سلام_صبح_بخیر 👇 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
سلام واحترام دوستان گرامی امروز با مطالب 🔻 مطبخ 🔸️پاسخ مشاور 🔺️من خودم را دوست دارم 🔸️ارسالی 🔺️تیکه کتاب و.....در خدمت شما هستیم
طرز تهیه کاک 👇
ارسالی کاک🥞سوغات کرمانشاه مواد‌لازم😃: آرد گندم: 600 گرم آب ولرم:100 میلی لیتر روغن جامد آب کرده: 100 گرم مخمر خشک فوری:یک قاشق چایخوری تخم مرغ:یک عدد نمک:یک قاشق چایخوری پودر قند یا شکر:به میزان دلخواه هل: به میزان لازم آب 27 درجه برای تهیه مخمر: 1/4 پیمانه طرز‌تهیه👩🏻‍🍳: ابتدا 1/4 آب را با یک قاشق چایخوری شکر و مخمر خشک مخلوط میکنیم و هم میزنیم. دقت کنید برای هم زدن این مواد از قاشق چوبی یا پلاستیکی استفاده کنید و به هیچ وجه از قاشق فلزی استفاده نکنید. سپس در ظرف مناسب دیگری آب را به همراه تخم مرغ و روغن مخلوط می کنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا تخم مرغ از لختگی در بیاید.سپس مخمر در آب حل شده را به مخلوط روغن و تخم مرغ اضافه می کنیم و هم میزنیم. نمک را با آرد مخلوط میکنیم و کم‌کم به مایه نان اضافه میکنیم. سعی کنید در مرحله ای که آرد اضافه می شود خمیر نباید خیلی سفت شود. در انتها خمیر را با کف دست کمی ورز دهید.خمیر آماده شده را در یک ظرف دیگر بگذارید و رویش را با دستمال یا حوله تمیز بپوشانید. کمی آرد هم رویش بپاشید تا خشک نشود و اجازه میدهیم به مدت 2 ساعت در دمای اتاق عمل بیاید. خمیر استراحت داده شده و لطیف را با دست کمی ورز میدهیم و بعد به اندازه یک نارنگی کوچک از آن برمیداریم و با دست به صورت توپ گرد شکل میدهیم. حتما زیر قسمتی که خمیر ها را قرار می دهیم آرد پاشی کنید. و بعد روی خمیرهای گرد شده را هم کاملا آرد بپاشید تا خشک نشوند.وقتی تمام خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کردیم روی خمیر را با یک دستمال نم دار می پوشانیم و به مدت 10 دقیقه استراحت میدهیم. خمیرها را با وردنه باز کنید و به صورت نان لواش تا آنجا که جا دارد نازک کنید خمیر را روی دستگاه ساج نان پزی که روی اجاق گاز قرار دادیم و گرم شده می پزیم. پودر شکر و هل را مخلوط میکنیم. وقتی یک طرف نان پخت و دورش به صورت نوار قهوه ای رنگ روشن شد قبل از اینکه خشک شود آن را از روی تنور ساج برمی داریم.و تا قبل از خنک شدن نصف های نان را با مخلوط شکر و هل پر میکنیم و نان را لوله میکنیم و با فشار مناسب وردنه روی سطح نان ، محتویات داخلش را منسجم می کنیم و با چاقو به اندازه های دلخواه به صورت اریب برش میزنیم و با پودر شکر اضافی روی آن را می پوشانیم. نان کاک های ترد و خوشمزه کرمانشاهی را در ظرف دلخواه می چینیم. این نان ها را می توانید در ظرف سربسته تا مدت ها نگهداری کنید. برای‌افطار نوش‌جان‌کنید😋 +ڪاش مِنَّـٺ بگُذارے بـہ سَـرَم مهـدےجـان ٺا ڪہ هم سُفـره‌ے ٺـُو لحظہ‌ے افطار شَوَم 👇 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb