سردار شهید محمدتقی محسنیفر در محله مهرجرد شهرستان میبد به دنیا آمد، اما به علت شغل پدر در خرمشهر سکونت گزید.
شهید محمدتقی محسنیفر، اذانگو و اقامهگوی مسجد جامع خرمشهر بود.
ایشان از مبارزان با حکومت طاغوت بود و پس از پیروزی انقلاب و پیش از شروع جنگ تحمیلی در برخورد با عناصر بعثی و منافق در خرمشهر تلاش بسیاری کرد.
شهید محسنیفر از بنيانگذاران سپاه خرمشهر به همراه شهید جهانآرا بود.
ارتش بعث با کمک ستون پنجم و مهرههای نفوذی خود، مکان استراحت شبانه رزمندگان اسلام در مدرسه دریابد رسایی را در روزهای سخت مقاومت شناسایی کرد و آن را بمباران و موجب شهادت شهیدان «محمدتقی محسنیفر»، «سیدعلی حسینی»، «سیدمهدی مصطفوی»، «غلامرضاحیدری»، «اسماعیل فرهادی» و «محمد کرمی» شد.
برادر شهید محسنیفر و یکی از همرزمان این شهید نیمی از پیکر شهید محمدتقی را در قبرستان جنتآباد خرمشهر دفن کردند.
@maosya
دانشمند ضدنفوذ
حجتالاسلام دكتر محمدحسین فرجنژاد از پژوهشگران برتر کشور در حوزه رسانه، عضو هیئت مدیره انجمن مطالعات فضای مجازی حوزه علمیه قم، از اساتید سواد رسانه و فعالان عرصه پژوهش در حوزه صهیونیسم پژوهی بود که شامگاه روز عرفه و ۳۰ تیر ۱۴۰۰ در سانحه دلخراش و مشکوک رانندگی به همراه همسر و سه فرزندش به سوی معبود شتافت.
مرحوم فرج نژاد متولد ۱۳۵۹ و اهل شهر ابرقو در استان یزد بود.
ایشان از نیروی حزبالهی بود که در مسیر ترویج انقلاب یک لحظه آرام و قرار نداشت و بسیار پرکار بود.
ایشان لیسانس اقتصاد، فوق لیسانس فلسفه غرب و دکتری حکمت هنر دینی داشت و زبان عبری میدانست و ازصهیونیسم پژوهان کم نظیر کشور بود و تالیفاتی بی نظیر داشت.
و مهمترین تألیفات ايشان:
1. اسطورههای صهیونیستی در سینما، محمدحسین فرجنژاد، ناشر: هلال ، تهران، اول، ۱۳۸۸، ۳۳۶ص. ( تجدید چاپ ۱۳۹۵-۱۳۹۸.)
2. تحلیل نفوذ فرهنگ کابالیستی (عرفان یهودی) در سینما، تالیف: فرجنژاد و اسماعیلی، دانشگاه جامع امامحسین (ع)، تهران، ۱۳۹۶، ۳۶۵ص.
3. دین در سینمای شرق و غرب؛ مکاتب شرقی (هندو، بودا، لامائیسم، ...)، فرجنژاد و دیگران، ناشران: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، و مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، اول ، ۱۳۹۶، ۷۵۱ص.
@maosya
امام خمینی ره:
این عالم عامل بزرگوار مرحوم حاج شیخ عبدالکریم [حائری میبدی مؤسس حوزه علميه قم] که از بزرگترین روحانیون شیعه بود در قم شبیهخوانی را منع کرد و یکی از مجالس بسیار بزرگ را مبدل به روضهخوانی کرد و روحانیین و دانشمندان دیگر هم چیزهایی که برخلاف دستور دین بوده منع کرده و میکنند.
@maosya
هدایت شده از فرهیختگانحوزویمیبد
یادگار موسس حوزه علمیه قم
حضرت آیت الله عبدالکریم حائری میبدی (ره) همواره درس خود را با مرثیه و سوگواری بر سیدالشهدا (ع) آغاز مینمود و قبل از تدریس، دستور میداد کسی بر سید الشهدا (ع) قدری مرثیه و مصیبت بخواند.
همچنین ایشان - حتّی پس از رسیدن به مرجعیت - در خیابانها در دستههای سینهزنی و عزاداری امام حسین (ع) شرکت میکرد و به سان مردم عادی در عزای آن حضرت بر سر و سینه می زد.
این شیفتگی فوقالعاده و توسل ایشان به ساحت مقدس حضرت امام حسین (ع)، برهمگان روشن بود.
ایشان میگفت: من هرچه دارم از آن حضرت دارم!
@fahome
موسس شهید (۱)
آیت الله حایری پیش از بازگشت به ایران، دارای جایگاه رفیع و بلندی در حوزه نجف اشرف بود.
ایشان شانزده سال پیش از تأسیس حوره قم و در هنگام اقامت در شهر نجف اشرف، از اعضای مجلس فتوای آخوند خراسانی بود.
پس از رحلت مرحوم آخوند نیز مرجع احتیاطات میرزا محمدتقی شیرازی بود.
در حالی که نام حائرى به عنوان مرجع تقلید پس از میرزاى دوم بر سر زبانها بود، با سفر به ایران، خود را کنار مىکشد.
ایشان پیش از حرکت به ایران، با دوستان خود از رسالتی که بر دوش احساس میکرده سخن گفته بود.
آقاجمال گلپایگانی میگوید: «با آقای حاج شیخ عبدالکریم، در ترن سامرا همراه بودم که ایشان میخواست به ایران برود. من به ایشان گفتم: شما از کسانی هستید که بعد از آقای شیرازی مشار بالبنان می باشید، چرا میخواهید به ایران بروید؟ ایشان گفتند: من نمیخواهم مرجع بشوم، میخواهم بروم ایران، اگر از دستم برآید، خدمتی به اسلام و مسلمانان بکنم.»
حائری به دنبال ایجاد یک پایگاه برای مقابله با غربگرایی در دوران پسامشروطه بود.
#موسس_شهيد
#هشتاد_و_پنجمین_سالگرد_شهادت_آیت_الله_العظمی_حايری_میبدی
@maosya
موسس شهید (۲)
در دوره مشروطه جریان فكری نزدیک به وهابیت قدرت گرفت. این جریان در پوشش مبارزه با خرافات به جنگ باورهای مسلم شیعه رفت.
این گروه خود را《تشيع علوی》 معرفی و مواردی چون عزاداری برای معصومین، شفاعت، رجعت و برخی مقامات معصومین را غلو و خرافه و《تشیع صفوی》لقب داد.
یکی از مواردی که تشیع علوی بر آن تاکید داشت، تشکیک در نسبت طهارت به صدیقه طاهره سلام الله علیها بود.
از این رو دفاع از طهارت صدیقه طاهره، افزون بر یک مسئله کلامی از ديدگاه امامیه، به نمادی از دفاع از هویت شیعه و یک تفکر سیاسی ضدبيگانه مبدل شد.
شهید آیتالله شیخ فضلالله نوری، نخستین کسی بود که در این زمینه به دفاع پرداخته و برای اولین بار مجالس روضه ایام فاطمیه را در ایران و تهران به طور رسمی و برای دفاع از مذهب تشیع دایر کرد.
اما مجلس روضه فاطمیه تهران، با فشار سید محمد طباطبایی از سران مشروطه تهران، تعطیل شد.
آیت الله حایری پس از تاسیس حوزه علمیه قم، نسبت به حفظ قداست حضرت صدیقه طاهره به عنوان نماد حقانیت تشیع، عنایت ویژهای داشت و سنت استاد شهیدش را احیا کرده و از سخنرانانی چون محدث قمی در این مراسم دعوت میکرد.
#موسس_شهيد
#هشتاد_و_پنجمین_سالگرد_شهادت_آیت_الله_العظمی_حايری_میبدی
@maosya
موسس شهید (۳)
آیتالله حایری معتقد بود که منابر سیدالشهدا ع مستحبی است که هزاران واجب در آن نهفته است.
به همین دلیل پس از هجرت به قم، مجالس تعزیه را به روضهخوانی تبدیل کرد.
منش ایشان نشان میدهد که مبارزه با طاغوت و بیگانه را یکی از آن واجبات روضه میدانسته و سخنرانان خاصی را به قم دعوت کرده و پای سخنرانی آنان مینشسته است.
یکی از سخنرانان مورد احترام آیتالله حایری، شیخ احمد شیرازى بود که از مخالفان سرسخت انگلیس بود و همواره نام انگلیس را با پسوند ابلیس پرتلبیس به زبان مىآورد. او پس از جهاد با انگلیسیها سالها توسط آنها تبعید شده بود و مورد تعقیب رضاخان بود.
آیتالله حایری از منبر میرزا محمدتقى اشراقى، تجلیل مى کرد که در سخنرانیهایش پافشارى زیادی بر عزت اسلامى و خودکفایى کشورهاى مسلمان داشت. او پس از یک سخنرانی جنجالی علیه بیگانگان، مسموم شد.
مرحوم آیت الله حاج شیخ عباس قمی یکی از سخنرانان بیت آیتالله حایری در ایام فاطمیه بود که مخالف فعالیتهای آمریکاییها در ایران بود و توسط مزدوران آمریکایی به مرگ تهدید شده بود.
آیتالله سید یحیی واعظ احمدآبادی به دعوت آیتالله حایری به قم آمد. موسس حوزه درس خود را برای شرکت طلاب در محفل سخنرانی ایشان و فراگرفتن شیوه سخنرانی تعطیل کرد.
سید یحیی علنا بر علیه بهاییان و رضاخان فعالیت میکرد. سید یحیی حاکم نظامی یزد را دشنام داده و به قیام بر علیه رضاخان تهدید کرده بود و مدتی به کرمانشاه تبعید شد که با وساطت آیتالله حایری آزاد شد.
#موسس_شهيد
#هشتاد_و_پنجمین_سالگرد_شهادت_آیت_الله_العظمی_حايری_میبدی
@maosya
موسس شهید (۴)
فضای علمی حوزه علمیه قم، آمیخته با سیاست بود.
آیتالله حایری هر روز در ابتدای درس از شاگردان خود میخواستند اگر خبری از اوضاع کشور دارند، بیان کنند.
آیتالله بافقی که بازوی آیتالله حایری در اداره حوزه و پیگیری معیشت طلاب به شمار میآمد، همواره نامه هشدارآمیز خطاب به رضاخان نوشته و با اقدامات ضددینی او مخالفت میکرد.
به دعوت آیتالله بافقی تجمعی بر علیه تصویب ممنوعیت امر به معروف و نهی از منکر، در شهر مقدس قم برگزار شد.
پس از تبعید آیتالله بافقی به دلیل اعتراض به کشف حجاب خانواده رضاخان، در درس اخلاق امام خمينی ره که در مدرسه فیضیه و با حضور آیتالله حایری برگزار میشد، از رواج فساد در حکومت رضاخان انتقاد و حرکت غیرتمندانه آیتالله بافقی علیه رضاخان ستایش و طلاب برای رفتن به شهرری برای دیدار این مرد بزرگ تشویق میشدند.
#موسس_شهيد
#هشتاد_و_پنجمین_سالگرد_شهادت_آیت_الله_العظمی_حايری_میبدی
@maosya
١٠ بهمن سالروز شهادت آيتالله العظمی حایری در سال ۱۳۱۵ شمسی است.
ایشان، بنیانگذار ایران جدید در دوران پسامشروطه و مقدمهساز انقلاب اسلامی است.
متن بالا یکی از اسناد موجود درباره شهادت ایشان است.
#موسس_شهيد
#هشتاد_و_پنجمین_سالگرد_شهادت_آیت_الله_العظمی_حايری_میبدی
@maosya
💠 مجاهد کبیر آیتالله العظمی سیدمحمدکاظم طباطبایی یزدی ره
🔶مجاهد کبیر آیتالله العظمی یزدی ره از فتوادهندگان به لزوم حمایت از کالای ایرانی و تأسیس شرکت خیریه اسلامیه توسط شهید آیت الله العظمی حاجآقا نورالله اصفهانی ره است. این شرکت حلقه مکمل تحریم امتیاز تنباکویی بود که انگلیسیها به دنبال تحقق نفوذ در قالب آن بودند.
🕋 آیتالله العظمی طباطبایی یزدی ره یگانه مرجع عام تشیع است که در دوران مشروطه، دست استعمار انگلیس را در مشروطیت دید و فتوا به حرمت آن داده و مانند شهید آیتالله العظمی شیخ فضلالله نوری در رسمی ماندن مذهب تشیع در کشور نقش بهسزایی دارد.
🌍این مجاهد کبیر، دیدی فراتر از فقهای معاصر خود داشت و بر وجوب دفاع و بذل جان و مال برای اخراج قوای روس و انگلیس از شمال و جنوب ایران و قوای ایتالیا از لیبی فتوا داد.
🌹آیتالله العظمی طباطبایی یزدی ره از جمله مراجعی است که با اشغال ایران و عراق توسط انگلیس، برای مبارزه با اشغالگران فتوای جهاد داد و بزرگترين فرزندش، شهید آيتاللّه حاج سيدمحمد طباطبايى يزدى ره را در این راه تقدیم کرد.
🌷شاگردان مجاهد کبیر آیتالله العظمی یزدی ره پس از وی راهش را ادامه داده و با رضاخان به مبارزه برخاستند. مانند آیتالله العظمی حاج آقا حسین قمی ره رهبر قیام علیه کشف حجاب و شهید آیتالله شهید سیدمحمدرضا واحدی کرمانشاهی ره - و پدر شهیدان واحدی از فداییان اسلام - که جان خود را در راه مبارزه با رضاخان نثار کرد.
۲۸ رجب سالگرد ارتحال این مجاهد کبیر است. یادش گرامی و راهش پرهرو باد.
@maosya