هدایت شده از سینجیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑داغترین آمار افکارسنجی انتخابات منتشر شد🛑
.
از محبوبترین و منفور ترین کاندید تا بیشترین توجه به چهره ناشناخته
🟣اینستا _sinjim_media
🔵تلگرام https://t.me/sinjimmedia_ir
🟠ایتا https://eitaa.com/sinjimmedia
سین جیم مدیا رو دنبال کنید
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مهم
🔻میگویند دکتر #جلیلی سابقه اجرا ندارد؟!
این پاسخ دکتر ایزدخواه را حتما ببینید و در سطح گسترده منتشر کنید.
@m_amin_rezai
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca
هدایت شده از ستاد رسمی روحانیت دکتر جلیلی
جزوه محتوایی مبلغین ستاد روحانیت.pdf
884.4K
🔰محتوای جامع تبلیغی ویژه #روحانیون_فعال ستاد دکتر جلیلی
آن چه در این #جزوه می خوانید:
۱.شایستگیهای جلیلی
۲. کارنامه اجرایی
۳. شبهات
@Setadrohaniat_jalili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻حضور محسن منصوری مسئول ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی در ستاد دانشجویی. | دوشنبه ۲۱خرداد
◽️من یقین دارم ان شاء الله به توفیق نزدیکِ نزدیکِ نزدیک هستیم!
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 موضع صریح سعید جلیلی درباره جایگاه ریاست جمهوری
🔹رئیسجمهور که پیمانکار نیست!!
🔸جایگاه رئیسجمهور، جایگاه تشخیص و تصمیم است
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش دوم 6️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که اهل #تعامل باشد نه #معامله! با آدمهای
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش سوم
🔟 کشور رئیسجمهوری احتیاج دارد که کشور را #جهش بدهد، و ضعف #دهه_سوخته_نود از علموفناوری تا اقتصادی و فرهنگ و... را جبران کند. کشوری را که یک دهه رشد صفر و منفی یک داشته در همه حوزهها به صورت فوقالعاده و جهشی رشد دهد و لوازم این رشد را شناخته و برای آن آمادگی داشته باشد. جلیلی بیشترین کسی است که چنین دغدغه و فهمی دارد و اساساً معتقد است، اگر اینگونه عمل نکنیم حتی نمیتوانیم روزمره مردم را اداره کنیم. برای آن هم چهارچوب عملی مشخص کرده و بر اساس آن سیاستگذاری میکند. این مسئله هم براساس رویا پردازی نیست، براساس شناخت از ظرفیتها و مشخص کردن اهداف واقعی است.
1️⃣1️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که متوجه به #تبعیضهای_افسارگسیخته باشد و منابع و فرصتهای کشور را از وضعیت #ضرر_برای_همه_و_سود_عدهای_معدود خارج کند. عدالت را نه فقط در عدالت توزیعی و کار خیریهای که در ایجاد فرصت برابر برای همه ببیند و با عدالت، زمینه مشارکت همه مردم را در اقتصاد فراهم کند. جلیلی بجای افشاگریهای شب انتخاباتی، با این #فهم_عمیق_از_عدالت، با ایدههای مختلفی میخواهد منابعی چون ارز، انرژی، کالاهای اساسی، زمین و حتی ساختمانهای دولتی و... در اختیار عموم قرار بگیرد تا این منابع و مصارف برای همه و نه عدهای معدود به کارگرفته شوند.
2️⃣1️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که در #نظم_جدید_جهانی و مختصات آن را بشناسد، جایگاه ایران را در نظام بینالملل ارتقاء دهد، تصمیماتی مهم و فوری از غذا تا انرژی، کریدور، نظامی، فناوری و... بگیرد و #تغییر_ریلهای_ضروری در کشور را ایجاد کند. از طرفی هم در قدوقواره تعامل با امثال پوتین و شیجینپینگ ظاهر شود. جلیلی کسی است با فهم و تجربه جهانی، برای تولید قدرت در این سطح و برای تغییر ریلهای اساسی فهم و برنامه دارد بلکه بیشترین کسی است که از گذشته در قدوقواره مواجهه با قدرتهای جهانی و قدرتهای نوظهور ظاهر شده و از #منافع_ملی در برابر جهان در حال تغیبیر و قدرتهای زیاده خواه دفاع کرده است. در ماجرای تحریمها، او واقعبینانه هم برای دور زدن تحریم ها و هم برای مذاکره برای رفع تحریم برنامه دارد؛ هم بالاتربهدنبال #خنثیسازی_تحریمها با مقاوم کردن اقتصاد و هم بالاتر #هجمه_به_ساختار_تحریمها با دست گذاشتن روی فناوریهای راهبردی به سبک چین است. چیزی که موجب تشکر رهبر انقلاب از دولت سایه شد.
3️⃣1️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که علاوه بر تهدیدها و ضعفها، #فرصتها و ظرفیتهای کشور را در داخل و خارج بشناسد و برنامه و توان برای فعال کردن این #ظرفیتها و فرصتها داشته باشد و بتواند ظرفیتهای آحاد مردم را برای رشد و شکوفایی خودش و شرکت در مدیریت کشور فراهم کند. جلیلی با نگاه فرصتمحور به فرصتهای داخلی و خارجی و مهمتر ظرفیتهای مردمی در جایجای کشور توجه دارد. او حتی نگاه و تعریف امنیت را در شورای عالی امنیت ملی، از تهدیدمحور به #فرصتمحور تغییر داد. او حتی برای تبدیل برخی بحرانها به فرصت برنامه ریخته مثلا جوانان کارگر فصلی که در اغتشاشات به عنوان نیروی اجارهای شرکت میکنند، و میتوانند به جای تهدید به عنوان نیروی همراه نظام نقش ایفا کنند. حتی خود برای حضور مستمر میان آنها ابراز آمادگی کرد. از همان دوره دبیری شورای امنیت افرادی را به #احصای_ظرفیتها ی حوزههای تخصصی و مناطق و اقشار مختلف گماشت. حتی در انتخابات 92با همین نگاه وارد شد و علیرغم تمسخرها، از آن پس به احصای ظرفیتها در جایجای کشور مشغول شد. اینگونه او را از فلان کارگاه خانگی، تا روستاهای کشور، تا شرکتهای دانشبنیان تا مناطق مرزی و... آن هم #بدون_پروپاگاندا میبینیم و او تلاش کرده این مشاهدات را تبدیل به سیاست رسمی کند.
4️⃣1️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که فارغ از دعواهای سیاسی و #وابستگی به هر نهاد و جناح و شخصی به افراد فرصت رشد در مدیریت کشور بدهد. به جای تبدیل دولت به #شرکت_سهامی جناحها، به کارشناسان و مسئولین مختلفی که صلاحیت دارند، اما وصل به باندهای قدرت نیستند، فرصت رشد در مدیریت کشور بدهد. جلیلی خود چهرهای شهرستانی است که بدون وابستگی به هیچکسی با نمایش توانمندیها در نظام اجرایی کشور رشد کرده. حتی مدیران او به خاطر خروجیهای او رشد کردهاند نظیر معاونت فرهنگی و بررسی دفتر که با هم ادغام شد و مدیر بالادستی او که تا قبل از آن سرپرست بود، معاون شد. در وزارت خارجه و شورای امنیت حتی جای مدیران و کارشناسان را بخاطر خروجی و عملکردشان عوض کرده. در دولت سایه با دیدن #استعدادهای_جوان در شهرستانها آنها را رشد داده و بعضی از آنها امروز مدیران کشورند. چنین سابقه و رویکردی میتواند چرخه بسته مدیریتی کشور را بشکند و افراد با صلاحیت را جایگزین وصلها کند.
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 حتما یکی از ویژگی های نامزد اصلح در انتخابات پیش رو طهارت اقتصادی خود، خانواده و اطرافیان نزدیک است. نمی شود کسی علمدار گفتمان انقلاب اسلامی باشد و دهها شائبه فساد اقتصادی در اطرافش موج بزند. نمی شود دهها حاشیه، شائبه و فساد اقتصادی حولت شکل بگیرد و خود را اهل مبارزه با فساد جا زده و ادعای مردمی بودنت گوش فلک را کَر کند.
🔸طهارت اقتصادی آنقدر در منظومه فکری رهبر انقلاب جدی و پررنگ است که آن را شرط مشروعیت همه مقامات جمهوری اسلامی می داند؛ در بیانیه گام دوم بخوانید: «همه باید بدانند که طهارت اقتصادی شرط مشروعیّت همهی مقامات حکومت جمهوری اسلامی است. همه باید از شیطانِ حرص برحذر باشند و از لقمهی حرام بگریزند و از خداوند دراینباره کمک بخواهند و دستگاههای نظارتی و دولتی باید با قاطعیّت و حسّاسیّت، از تشکیل نطفهی فساد پیشگیری و با رشد آن مبارزه کنند. این مبارزه نیازمند انسانهایی باایمان و جهادگر، و منیعالطّبع با دستانی پاک و دلهایی نورانی است. این مبارزه بخش اثرگذاری است از تلاش همهجانبهای که نظام جمهوری اسلامی باید در راه استقرار عدالت به کار برد.»
⬅️ بخش هایی از سخنرانی استاد قنبریان در هیأت اصحاب الحسین به مناسبت ایام رحلت حضرت امام می بینید...
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
هدایت شده از کانال حسین دارابی
برخی تصور و تصویری که از رییسجمهور دارند، تصویری است که باید برای #معاون_اول داشته باشند!
بخش بزرگی از بار اجرایی در دولت بر دوش معاون اول و وزراست است. رئیسجمهور باید اجرا را بفهمد و نگاه راهبردی و عمیق به مسئلهها داشته باشد، نقشه راه را ترسیم کند، اما لزوماً مجری نیست!
وقتی صحبت از قوه مجریه و دستگاه اجرایی کشور میکنیم، از یک بدنه به هم پیوسته صحبت میکنیم که رییسجمهور در بالاترین نقطه باید دارای یک فهم عمیق از #مبانی_انقلاب، یک فهم راهبردی از چشمانداز و آینده کشور و توان بالا برای به حرکت در آوردن بدنه دولت داشته باشد.
دولت مغز، قلب و دست و پا نیاز دارد. مهم است فهم کنیم هر کس در چه نقشی قرار دارد ...
✍ حمیدکثیری
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺۸ سال پس از صحبتهای کارشناسی دکتر سعید جلیلی در دانشگاه سیستان و بلوچستان و طرح ادعای امکان بهرهوری از بادهای سیستان برای تولید انرژی و صادرات آن به افغانستان، چندی پیش فاز اول نیروگاه بادی سیستان با ظرفیت ۵۰ مگا وات و قابلیت توسعه تا ۷۵۰ مگا وات افتتاح شد.
#سعید_جلیلی
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 مشکلات کشور با تغییر ساختار حل میشود یا با تغییر سازوکارها؟!
#سعید_جلیلی
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹️ رییسجمهوری میخواهیم که شخصیتی جامع داشته باشد و علاوه بر توانایی حل مشکلات اقتصادی به مسائل فرهنگی، اجتماعی و ... نگاه راهبردی داشته باشد!
@marghoomat
هدایت شده از تنهایی دسته جمعی
🔹یکی از انتقادات به دکتر جلیلی، نداشتن سابقه مدیریت اجرایی است. فارغ از اینکه این سخن درست نیست و او سوابق اجرایی (از وزارتخارجه تا شورای عالی امنیت ملی) داشته، ذات موضوع از اساس چیز دیگری است:
🔻سنخ مدیریت ریاست جمهوری با مدیریت یک کارخانه متفاوت است. دقیق ترین مصداق «مدیریت کلان» همینجاست. به همین دلیل است که خود ما ممکن است کسی را به عنوان مدیر یک کارخانه قبول کنیم (چون مدیریت اجرایی خُرد دارد)، ولی حاضر نباشیم او را به عنوان مدیر یک هولدینگ یا وزیر همان حوزه بپذیریم (چون توان مدیریت کلان ندارد).
🔻بنابراین در بحث ریاستجمهوری که ترکیبی از سیاست، فرهنگ، اقتصاد، امنیت، و نگاههای کوتاهمدت و میانمدت و بلند مدت است، و با صدها مدیر کلان دیگر رابطه دارد و باید تمامی این حوزهها و مدیران را جهتدهی کند، صرفا نباید دنبال سابقه مدیریتی از سنخ مدیر کارخانه یا شهرداری و ساخت و ساز و ... گشت.
🔸ریاستجمهوری، وزارتخانه مباشر مستقیم امور خدماتی نیست. مدیریت کلان است.اگر کسی مدیر خُرد خدماتی بود، قطعا در مدیریت کلان اقتصاد و سیاست و فرهنگ، از زیردستانش رنگ خواهد گرفت و این خطر بزرگی است.
✅@vahid_khazab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺هر مشکلی هم که با سعید جلیلی داشته باشیم، باید قدردان او بابت سر دست گرفتن فرهنگ سیاسی ناب انقلاب اسلامی باشیم
🔹فرهنگی که در آن جوان انقلابی کنشگر عالم سیاست باید بداند در منظومه گفتمان انقلاب، کار سیاسی جابجایی در مناصب قدرت و آویزان شدن به این چهره و آن مسئول نیست
🔸کار سیاسی پرسه زدن در محافل و گعده های سیاسی نیست، کار سیاسی واقعی یعنی مماس شدن و درگیر شدن با مسائل اساسی و واقعی کشور
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕سیاستمدار شوقانگیز:
جذبههای اجتماعیِ جلیلی
[یکم]. «سیاستِ اندیشیده». او بهناگهان تصمیم نگرفته که به صحنه بیاید، بلکه یک دهه است که خود را برای چنین موقعیّتی، آماده کرده است؛ بهطوریکه در طول این سالها، توانسته یک برنامۀ «محاسبهشده» و «عالمانه» بنویسید و با مواجهات و تقابلات، آن را «پختهتر» و «وزینتر» سازد. بنابراین، وعدههایش خام و سطحی و عجولانه نیستند و مصرف انتخاباتی ندارند. کسانی بهجای «برنامههای پخته»، «وعدههای خام» میدهند تا هیجان و احساس برانگیزند و برای خویش، رأیسازی کنند؛ اما او دربارۀ تکتک جملههایش، فکر کرده و در طول زمان به این نتایج دست یافته است. او اهل قمار سیاسی نیست و نمیخواهد بخت خویش را بیازماید، بلکه در ذهن خویش، راهی که باید رفت را بارها رفته و امکانها و امتناعها را شناخته و در برنامۀ خود دیده است.
[دوّم]. «سیاستِ تجربهشده». او در عالَم نظر، محدود نمانده، بلکه برنامههایش را به فضای «اجرا» و «تحقّق»، ارائه کرده و واکنشها و پیامدها را شناخته است. او نه یکباره، بلکه تکهتکههای برنامههایش را در قالبهای موردی و بخشی، عرضه کرده و برنامه را به «محک تجربه» و «پهنۀ میدان» رسانده است. ازاینرو، او از آرزوهای بیگانه با «واقعیّت» و «عینیّت» سخن نمیگوید. کارنامۀ او، همین «تکههای آزموده» و «قطعههای تجربهشده» است که کامیاب نیز بودهاند. او پیش از میدان واقعی، در میدانی کوچکتر به حرکت درآمده است.
[سوّم]. «سیاستِ مردمسالارانه». او از فرصتها و امکانهایی سخن میگوید که یکی از مهمترینشان، «مردم» هستند. وی به نظریۀ «مردمسالاری دینی»، باور دارد و میخواهد مردمسالاری پساانتخاباتی را تحقق ببخشد. او نمیخواهد بهتنهایی از موانع عبور کند، بلکه چنین امری را میسّر نمیشمارد. میخواهد خودِ جامعه را به حرکت وادارد و دولت را به «زمینهساز تجلّیِ ارادۀ جمعی» تبدیل کند. سیاست او، «اجتماعی» و «از پایین» است، نه آمرانه و برآمده از محافل بسته. اینکه او زیست مردمی دارد و آمیخته و پیوستۀ با مردم است، نشانگر همین حقیقت است که میخواهد مردمسالاری دینی را بسط بدهد و جامعه را فعّال نماید.
[چهارم]. «سیاستِ اخلاقی». آنچه که در نگاه نخست به وی، حس مخاطب را برمیانگیزد، «صداقت» و «راستی» و «بیپیرایگی» وی است. او دروغ نمیگوید و با خدعه و فریب، کار خویش را پیش نمیبرد. همان مینماید و میگوید که هست. سیاست را برای اخلاق میخواهد و نه اخلاق را برای سیاست. در سیاستورزی او، حاجت به نیّتخوانی و مشاهدۀ پشتصحنه نیست؛ چون او چندلایه نیست و نمیخواهد در برابر مردم، گندمنمایی و جوفروشی کند.
[پنجم]. «سیاستِ انقلابی». او به نظریۀ «نظام انقلابی»، باور دارد و از «انقلاب»، به «نظام» یا «اصلاح» عبور نکرده و دچار تقلیلگرایی و استحاله و ارتجاع نشده است. میخواهد حاکمیّت و جامعه را به سرچشمههای اصیل انقلابی بازگرداند و غبارهای غفلت از صورت نخستینِ انقلاب و آرمانهای دهۀ شصت بزداید. سیاست انقلابی در طول دهههای گذشته، دستخوش دستاندازیهای عامدانه شده و اینک باید به اصالتها بازگشت. دیگران میهراسند که از انقلابیگری سخن بگویند، چون این امر، مستلزم رعایت قواعد و آدابی است که در اینان، هیچ نشانی از آنها نیست.
[ششم]. «سیاستِ جهشی». کار تحوّل، محتاج تغییرسازیهای بنیادی و جدّی و بزرگ است؛ وگرنه همچنان باید در چالشها بمانیم و شاهد بازتولید ناخواستۀ آنها باشیم. در گام دوّم، باید گام بلند برداشت و بهجای تحرّکات عادی و جاری و اداری، در پی «جهش تاریخی» بود. میتوان تاریخ را فشرده کرد و در کوتاهمدّت، فتوحات فراوان داشت. قافله نمیایستد و اگر ما بخواهیم با شتاب معمولی حرکت کنیم، همواره باید دنبالهرو بمانیم. شتابزدگی خطاست، اما تعلل و کُندی نیز نارواست.
[هفتم]. «سیاستِ چندسویه». او اولویت دارد و نمیخواهد همهچیز را در دستورکار خویش قرار بدهد و ناگهان، معجزه کند و بهشت بسازد، اما نمیخواهد «تکبُعدی» باشد و اقتصاد را بر فرهنگ یا سیاست را بر اقتصاد ترجیح بدهد و «پیشرفت نامتوازن» بیافریند، بلکه میخواهد جنبهها و لایههای مختلف را در نظر بگیرد و حسّاسیّتهایش را در میان عرصههای اصلی زندگی، توزیع کند.
[هشتم]. «سیاستِ تمدّناندیش». او به اینجا و اکنون میاندیشد اما نمیخواهد از نگاه تمدّنی غافل باشد و در سطح دولت-ملّت، متوقف بماند. او میداند که در ایران، امکان و مجال تبدیلشدن به «قدرت برتر» وجود دارد و باید کوشید چنین بضاعتی را به فعلیّت رسانید. نگاههای محدود و اقلّی، افقهای تنگی دارند و نمیتوانند چشمانداز «جهانی» و «تمدّنی» تعریف کنند. ازاینرو، جامعه در خودش و در حصار مرزهای ملّیاش، ساکن و بیحرکت میماند و بیرونی و فرامّلی و جهانی نمیشود.
#مهدی_جمشیدی
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش سوم 🔟 کشور رئیسجمهوری احتیاج دارد که کشور را #جهش بدهد، و ضعف #دهه_سوخته
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش چهارم
5️⃣1️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که #کار_واقعی کند و از نمایش و همایش و گزارش به دور باشد. مردم بیش از آنکه او را جلوی دوربین و در فضای مجازی ببینند، حضورش را در زندگی خود و شیوه اداره کشور ملموس ببینند. جلیلی خود همواره تلاش کرده چنین باشد. وعده ندهد، کار نمایشی نکند، با قالتاقها همراه نشود و بهجای آنها در حوزههای مختلف کسانی که کار جدی میکنند را بیابد، ولو اینکه با او یا جهتگیریهایش
موافق نباشند. جلیلی #دوربینگریز است و مثل خیلی سیاسیها آقادوربینی نیست؛ نه بخاطر آنکه چیزی برای مخفی کردن داشته باشد، برای اینکه معتقد است مردم باید نتیجه کار را ببینند. جالب اینکه او با این حجم فعالیت در #سانسور_رسانهای است. مثلاً علیرغم این همه سفر و جلسات جنجالی، دفعات حضور یا پخش اخبار او در رسانه ملی غیر از انتخابات در طول 11 سال به سختی به انگشتان دو دست میرسد. او بیتوجه به این برخوردها مدل خود را ادامه میدهد.
6️⃣1️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که #قاطعیت در تصمیمگیری و مدیریت بحران داشته باشد. جلیلی کسی است که در دوره وزارت خارجه و شورای امنیت و حتی دولت سایه #مدیریت_بحران کرده. از بحرانهای داخلی مثل جیشالعدل و به هم ریختن بازار و دانشگاه و فتنه 88 تا بحرانهای خارجی مثل مدیریت پروژه مقابله با القاعده و داعش و برخورد با پایگاه اشرف و منافقین و ماجرای داعش و مقابله با تحریم ها و حتی بحرانهای محور مقاومت و... او حتی در شرایطی که در دولت سایه در قدرت نبوده، به مدیریت بحرانها در دولتهای #رفیق_و_رقیب از غذا تا انرژی و... کمک کرده. در شرایطی که بعد از فتنه 1401 خیلیها در صحنه نبودند به جنجالیترین جلسات دانشگاهی رفته، در جنجالیترین اعتراضات کارگری و قومی شخصاً حاضر شده است. این مدیریت بحران، دفعی و جوگیرانه نیست، قاطعانه است اما عقلانی است. طراحی آن طول میکشد به تعبیر خود او مثل #قالی_ایرانی که طراحی و رج به رج بافتنش طول میکشد، اما عنصری ماندگار و مستحکم است و مدام وصله و پینه نمیخورد و مضمحل نمیشود.
7️⃣1️⃣ شور رئیسجمهور #اخلاقی میخواهد. اخلاقی که در صحنه و فعال نه تنزهطلبانه و صلح کلی باشد. جلیلی نماد اخلاق در سیاست ایران است. کسی که به دیگران نمیپرد، در مقابل تخریبها علیه خود موضع نمیگیرد و حتی طرفدارانش را منع میکند. حتی در برابر نقد مداوم برخی نامزدها از سمت برخی طرفداران میگوید اگر ادامه دهید در تلویزیون از ویژگیهای مثبتشان دفاع میکنم و تحذیر میدهد آخرت خودتان را به دنیای دیگران نفروشید! حتی حاضر نمیشود به دروغ واضح برچسب دروغ بدهد و میگوید خلاف واقع است. با این همه در برابر انحراف چه از جنس التقاط و چه #تحجر حساس است. از کارهای زرد به ویژه به نام دین فراری است. کاری برای جلب توجه به خود نمیکند! از انجام شدن کار خوب به وسیله مخالفان و رقیب و رفیقش خوشحال میشود. هدف دولت سایه خودش را #تأیید کارهای خوب، #تکمیل کارهای ناقص و تصحیح کارهای غلط مینامد. کمک نکردن به دولت مخالف را هم #رذالت میداند. بعد از سومین مناظره انتخابات 1400 که حاضر به پاسخ به حملههای نامزدهای رقیب نشد، در جمع مسئولان ستاد گفت فکر نکنید من حرفهایی که شما دوست دارید بلد نیستم. ولی هر حرفی میزنم اول ملاحظات شرعی، سیاسی، دیپلماتیک، حقوقی، امنیتی و...را لحاظ میکنم و آن وقت بیمزه میشود و شما نمیپسندید. رعایت این وجوه اخلاقی باعش شده او دور نخورد. مثلاً نسبت به غیبت و قضاوت و پروندهسازی حساس است. اگر کسی را متهم مینامند، حرفهای او را هم میشنود، فرصت میدهد. نسبت به کسانی که تهمت علیه این و آن میزنند یا بجای تلاش برای رفع اشکال برادر مؤمن، برای او پروندهسازی میکنندحساس است.
@marghoomat
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
برنامههای تلویزیونی و سخنرانیهای #سعید_جلیلی نشان داده که این دوره با دست کاملاً پُر آمده و حقیقتاً این سطح از اشراف به مسائل کشور حیرتانگیز است. بیان و ارائهاش هم خیلی خوب شده و تفاوت کاملاً روشن است. جلیلی معصوم و مبرا از اشتباه نیست اما نسبت به دیگران واقعاً متفاوت و سَر تر است.
جلیلی این دوره بسیار باقوت و پرقدرت ورود کرده. کاملاً مشخص است که آرایش جنگی انتخاباتی گرفته.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
⭕ حمایت تمام قد سه نماینده مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی ( حجت الاسلام روانبخش، حجت الاسلام ذوالنوری و دکتر منان رئیسی)، حضرت آیت الله اراکی و حجت الاسلام مجتبی مصباح فرزند گرامی حضرت علامه مصباح از دکتر سعید جلیلی
@marghoomat
این حال و هوا را قول میدم در هیچ ستاد دیگه ای پیدا نمی کنید...
@marghoomat
🔺 به دروغ برخی رسانه های مزد و مواجب بگیر اجیر شده توسط برخی ستادها حرف از انصراف سعید جلیلی در اوج محبوبیت و اقبال عمومی می زنند!
🔺آقایان از آنچه فکر می کردند خطر را نزدیک تر می بينند فلذا به دست و پا زدن افتاده اند؟
🔺 ریاست جمهوری سعید جلیلی کابوس شب و روز شما شده است!
🔺واکنش جلیلی به احتمال کناره گیری: در این مسیر با شک وارد نشدهایم، این مسیر را با بصیرت انتخاب کردیم و با قوت ادامه می دهیم
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
این حال و هوا را قول میدم در هیچ ستاد دیگه ای پیدا نمی کنید... @marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 سعید جلیلی خطاب به بچه های ستادش: من به شماها غبطه میخورم!
#سعید_جلیلی
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ کمتر وقت داشتم تا در جلسات #محفلی و #گعده_های_سیاسی شرکت کنم، البته موجب گلایه برخی دوستان هم می شد....
@marghoomat
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش جلیلی به احتمال کنارهگیری: در این مسیر با شک وارد نشدهایم، این مسیر را با بصیرت انتخاب کردیم و با قوت ادامه میدهیم.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
34.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا جلیلی؟
اگر برای رای دادن به سعید جلیلی تردید دارید حتما این فیلم را با دقت ببینید و اگر میخواهید برای سعید جلیلی تبلیغ کنید، بازهم این فیلم را ببینید چون جواب بسیاری از شبهات مختلف است و دست شما را برای پاسخ به مخالفان باز میکند.
امیرحسین ثابتی در قسمت ۹۶ برنامه حافظه تاریخی ایرانی، ضمن توضیحات کامل درباره چرایی اصلح بودن دکتر جلیلی نهایتا به معرفی کتاب مهمی از وی پرداخته که شخصیت جلیلی را بهتر معرفی میکند.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
مرقومات/علی ریاحی پور
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش چهارم 5️⃣1️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که #کار_واقعی کند و از نمایش و همای
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش پنجم
8️⃣1️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که الگوی متفاوت از #سیاستورزی و تربیت نیرو ایجاد کند. جلیلی در غیاب حزب و باند، تلاش کرده غیر از ویژگیهای شخصی سیاستورزیاش با دولت سایه الگویی جدید از تشکیلات و کنش سیاسی ایجاد کند. الگویی که در آن #کانالکشی_فکری مسئولین و مردم محور است. ایده در سطح حکمرانی تولید شود. کارهای دیگران تأیید، تصحیح و تکمیل شود و رقابت نه حول تضعیف دیگری که حول #تقویت_عمومی_نظام باشد. شاید همین هم کار او را در سیاستورزی سخت کرده، میخواهد بین تقویت نظام، فعالیت سیاسی و اصلاح سیاستی جمع کند و این دست و پای او را برای بسیاری کارهای معمول بسته. همت جلیلی بر نفی این و آن نیست، اما مدل سیاستورزی او انکار شیوههای غلط است.
مثلاً او به ائتلاف گفتمانی معتقد است حتی دو بار هم در این چهارچوب کنار رفته اما به #ائتلافهای_غلط_سیاسی تن نمیدهد، مخصوصاً جایی که افراد با فضای انقلابی فاصله دارند. او معتقد است کسی که به سازوکارهای معاملهای و #تعهد و امتیاز دادن به باندهای سیاسی و احزاب تن دهد، توانایی حل مسئله از کشور و مردم ندارد و اساساً صلاحیت نقشآفرینی در سطوحی مثل ریاستجمهوری یا... را از دست میدهد. همین را در نسبت با اصحاب ثروت، قدرتهای خارجی و... دارد. شاید همین است که ائتلافی میان باندهای قدرت و ثروت علیه او شکل میگیرد؛ چرا که منافع خود را در خطر حس میکنند و میدانند در این مدل جایی ندارند. اصل وجود این مدل، مثل انقلاب اسلامی، انکار مدلهای انحرافی است که با #لولوسازی از دیگران و پولپاشی و اغوا و #کد_کشیدن از مقامات عالی، وحدت زورکی، #لیست_ساندویچی و... به دنبال اغوای مردم است. برای او انتخابات موضوعیت دارد نه طریقیت؛ خود فرایند انتخابات، محلی برای #آگاهسازی و #گفتمانسازی است. لذا وقتی خودش کاندید نیست، مثل سال 96 یا انتخابات مجلس، بیشتر از نامزدها به میان مردم میآید و با آنها حرف میزند و افراد گفتمانساز را به نقشآفرینی فرامیخواند.
9️⃣1️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که #جهت داشته باشد و پرکاری کند نه #عملگرایی_کور و بیاولویت که باعث شده در دورههای مختلف کشور یا گرفتار حرکتهای زیگزاگی یا حتی انحرافهای اساسی بشود، و به بهانه حل یک معضل، صدها معضل درست شود. یا در سودای انجام انبوهی کار خوب، در نهایت هیچ کار واقعی انجام نشود. جلیلی نشان داده با وجود جانبازی از اکثریت مطلق مسئولین کشور #پرکارتر است. هیچ شخصیتی در ایران به اندازه او سفر استانی آنهم با فراگیری موضوع و مخاطب نرفته. در موضوعات متعدد وارد شده و تا رسیدن به نتیجه آن را پیگیری کرده و از اول صبح تا آخر شب او درگیر موضوعات است؛ با این همه تن به موضوعات فرعی و کارهای سرکاری و جلسهبازی نمیدهد. حتی سفرهای استانیاش را به شرط رعایت استانداردهایش از محرومیتزدایی تا دانشبنیان سامان میدهد. در جهت و اولویت، پرکاری میکندو از مسئول تا کنشگر اجتماعی و... را درگیر میکند.
0️⃣2️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که غیر از اداره امروز کشور، #آینده را ببیند و برای آن برنامه بریزد. اکثر سیاسیون کشور درگیر گذشته و حالند، جلیلی در کنار رهبر انقلاب جزو معدود سیاستمدارانی است که هم پایبند هویت و درگیر مسائل امروز کشور است؛ اما اینجا متوقف نشده، آینده را میبییند. دغدغه او این است که دنیا به کدام سمت میرود و در چه حوزههایی اگر امروز سرمایهگذاری نکنیم، فردا عقب میمانیم یا حتی جلوی مارا میگیرند. برای آن برنامه ریخته با مسئولین وارد گفتگو شده و سیاستگذاری را از آنجا آغاز میکند، اینگونه در دام روزمرگی و مسائل پیش پا افتاده نمیافتد. او در دورههای گذشته مخصوصاً 92 و برجام، پیشبینیهایی از آینده کرد که آن روز مورد تمسخر قرار گرفت. اما گذشت زمان نشان داد، او کسی بود که درست میگفت و آینده را میدید. امروز نیز از جنس همین پیشبینی و آیندهپردازیها را برای حوزههای مختلف کشور مخصوصاً علموفناوری دارد.
1️⃣2️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که قول و عملش فاصله نداشته باشد و آرمانهای انقلاب برای او #سبک_زندگی باشد نه شعار! چیزی که باعث فاصلهگیری و بیاعتمادی مردم به بسیاری مسئولین شده. جلیلی آرمانها را زندگی میکند. اگر میگوید مسئولین با مردم فاصله نداشته باشند، خودش در محیطهای مردمی است و بهرهمندی بالاتر از مردم ندارد حتی در چیزهای دم دستی مثل نخوردن میوههای گرانقیمت! اگر به استقلال معتقد است، در زندگی خودش هم چیزی از مظاهر وابستگی وارد نمیکند. اگر از ظرفیتها صحبت میکند، خودش اول بهدنبال پیدا کردن آنها میرود. چیزی که اشراف یا توان ندارد ادعا نمیکند.
@marghoomat