مرقومات/علی ریاحی پور
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش پنجم 8️⃣1️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که الگوی متفاوت از #سیاستورزی و ترب
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش ششم
2️⃣2️⃣ کشور رئیسجمهور #صادق میخواهد! صداقت به خرج بدهد، چیز اضافهای که امکان انجام نیست، نگوید، ادا درنیاورد، فیلم بازی نکند. جلیلی برخلاف اکثر سیاسیها و نامزدها وعده نمیدهد! فیلم بازی نمیکند، آنچه به نمایش میگذارد خود واقعی اوست نه بزک کرده برای جذب مخاطب. جلیلی مصداق جمله شهید بهشتی است که #تلخی_برخورد_صادقانه را به شیرینی رفتار منافقانه ترجیح میدهم. اشکال آدمها را در رویشان میگوید که اصلاح شوند. در کنار تواضع، صراحت هم دارد. میگوید تکلیف شرعی من این است که برادرانم را اصلاح کنم نه اینکه مجیز آنها را بگویم. حتی اگر به قیمت ناراحتی بعضی تمام شود. با این همه او را در #تقدیر از کارهای کوجک و درشت خیلیها میبینی از سیاستگذار تا نویسنده و هنرمند تا شرکت دانشبنیان تا گروه دانشجویی، کارگری و... چیزی که نمیشود را ادعا نمیکند. مثلاً در سفر سال 97 به بانه که همزمان با اعتراضات کارگران بود، در جمع آنها حاضر شد و رک به کارگران معترض گفت هیچ وعدهای به شما نمیدهم، اما هم حرفتان را میشنوم، هم حتماً مشکلاتتان را به مسئولان منتقل میکنم. جالب اینکه کارگران گفتند این اولین برخورد صادقانه بود. او حاضر به فیلم بازی کردن نیست، با هر کار #نمایشی و سخیف از این دست مخالفت میکند.
3️⃣2️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که به مبارزه حقیقی و غیرسوپرمنی با #فساد برود. او در دوره ریاست بر اداره بازرسی وزارت خارجه، سیستمی برای بررسی عملکرد سفرا به راه انداخت و در دوره ولایتی 17 سفیر را در همین چهارچوب برگردادند. در دوره شورای امنیت، با گردآوردن نهادهای ذیربط و برگزاری جلسات متعدد، زمینه برخورد با عوامل #فساد_سه_هزار_میلیاردی را فراهم کرد. یا به دنبال #معوقات_بانکی افتاد یا با راهاندازی پرتال ارزی راه تلاطم را در بازه 90-92 سد کرد. در دوره دولت سایه جلوی بسیاری سازوکارهای فسادزا ایستاد. تلاش برای مقابله با حیف و میل هفت میلیارد دلار در سال از درآمد نفتی و میعانات گاز و فراوردههای انها در قالب #میترینگ و مقابله با طرح فسادزای #قیر_رایگان که یکی از چهرههای مدعی قدرت نسل سومی پشت آن بود، تنها بخش کوجکی از این تلاشهاست. مهمتر اینکه جلیلی بیش از عناصر، بر مقابله با سازوکارهای فسادزا برای جلوگیری از تحقق فساد متمرکز است. و بالاتر از میل بیتالمال، متوجه #حیف_بیتالمال و مصرف بیاولویت آن نیز هست. او هیچ وقت نخواسته قهرمان رسانهای مقابله با فساد باشد، بلکه میخواسته در کشور فسادی از اساس نتواند شکل بگیرد. با وجود اینکه هر کدام از موارد برای نمایش کافی بود.
4️⃣2️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که متوجه #فناوریهای_پیشرفته باشد. در جهان کوانتوم و #هوش_مصنوعی و میکروچیپ و فناوریهای نو دیگر نمیشود ما مثل دهه نود در جا بزنیم. جلیلی بعد از رهبر انقلاب سیاستمداری است که بیشترین توجه را به این فناوریها دارد، با اساتید دانشگاه و شرکتهای دانشبنیان تعامل مستقیم دارد. گزارشهای خارجی را رصد میکند، تلاش میکند در سیاستگذاریها توجه به این موارد را برجسته کند. روی فناوریهایی کار میکند که اقتدار آینده در گروه آنهاست. میگوید اگر امروز روی آنها سرمایهگذاری نکنیم نه تنها عقب میمانیم که بعدمحدودمان خواهند کرد. جلیلی هم با التقاط و غربگرایی و پذیرش دربست غرب مخالف است، هم با #تحجر؛ اینگونه با بسیاری از کسانی که دستاوردهای دانش بشری را کلا نفی میکنند مثل غربگراها مرزبندی دارد. حتی در برابر آنها برای متخصصان علمی فضای عقلانی ایجاد میکند، تا مسئله کامل بررسی شود و دغدغههای درست مورد توجه قرار گیرد. مثل اتفاقی که در ماجراهایی نظیر تراریخته افتاد و جلیلی با برگزار کردن 18 جلسه با حضور موافقان و مخالفان، فضا ایجاد کرد که چه فناوری در این حوزه قابل استفاده است و چه فناوری باید مورد حساسیت قرار بگیرد و تن به فضاسازیهای غربگراها و متحجران نداد.
5️⃣2️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که نگاه #مرکزگریز و پایین به به بالا هم داشته باشد. جلیلی نه تنها متوجه ظرفیت شهرستانها است که بالاتر به ظرفیت #روستا متوجه است. او روستاها را #سلول_جهش_کشور میداند. در دوره شورای امنیت و دولت سایه کسانی را گماشت که همه روستاهای مرزی و بسیاری روستاهای دیگر ر ا مستقیماً رصد میدانی کنند. او تنها سیاستمداری است که به روستا متوجه است و برای روستا و #توسعه_روستایی برنامه دارد. این برنامه هم با سفرهای مداوم و متنوع خود او عجین است. در نگاه او پیوستاری بین توسعه روستایی با پیشرفت علم و فناوری و سایر حوزههای پیشرفت هست.
@marghoomat
💰 چرا جلیلی با مسجد مکی معامله نکرد؟
سنت غلطی را چند دهه است که جریان اصلاحات در قبال اهل سنت عزیز کشور بنا گذاشته است و آن هم «معامله» پست های مدیریتی با رای مردم و البته با برخی سیاسیون آنهاست که فقط به نفع برخی افراد محدود منجر شده است! متاسفانه بقیه هم از این مدل تبعیت کرده اند که به مواردی اشاره می کنم!
در سال ۹۲ برخی افراد از مسجد مکی درخواست جلسه با دکتر جلیلی داشتند که ایشان گفته بود انشالله شنبه بعد از انتخابات درخدمت هستم! اگر بنای حمایت دارید خب اعلام کنید ولی اگر بده بستان هست من اهلش نیستم.
در انتخابات ۱۴۰۰ هم پیغام و پسغام هایی انجام شد که دکتر گفت من اهل تعامل هستم نه معامله و ما اجازه گرفتیم نگاه ایشان درباره اهل سنت و خصوصا استان سیستان و بلوچستان را منتقل کنیم. بنده به همراه دو نفر دیگر در جلسه ای که برخی چهره های درجه یک مسجد مکی بودند حاضر شدیم و اینطور نظرات دکتر را توضیح دادیم:
«من خجالت می کشم که برای وظیفه ذاتی خودم با مردم کشورم معامله کنم. آباد کردن آن استان وظیفه من هست و نباید برای انجام آن معامله کرد!
وقتی مناطقی مثل باباییان و شیرآباد و کمپ مرادآباد در زاهدان و چابهار هست من بعنوان یک مسوول در این کشور خجالت می کشم.
من معتقدم آن استان که بارها به روستاهای آن هم رفته ام نیازمند یک چهره ملی توانمند هست تا حجم مسایل متعدد آن را کاهش بدهد.
ظرفیت تجارت اقلا ۱۶ میلیارد دلاری با پاکستان، ایجاد منطقه آزاد انرژی با این کشور و... طرح های ملی هستند که میتوانند آنجا را متحول نمایند.
لذا ما به شما وعده بیجا نمیدهیم ولی به مردم قول میدهیم که در صورت انتخاب این طرحها را حتما اجرا کنیم.»
👈 دوستان مسجد ولی گفتند این حرفها مطلوب ما نیست. بگید چند تا استاندار، سفیر یا وزیر می دهید؟ که گفتیم حرف ما همان بود. این بدان معنا نیست که اگر شخصی را از اهل سنت مناسب دیدند استفاده نکنند ولی وعده آن را به شما نمی دهیم و این را معامله با رای مردم میدانیم که بسیار «تحقیرآمیز» است!
آنها گفتند: جهانگیری دور قبل به ما قول دو وزیر داد و عمل نکرد!
این دوره هم صولت مرتضوی آمده و قول هایی داده است! (بعدا فهمیدم جناب رییسی با این اقدام موافق نبودند ولی ایشان بعنوان مسوول یکی از ستادها در آن جلسه قول استاندار داده بود و حتی گفته بود حرف من حرف هست و گردن من ضمانت این حرفم!)
من گفتم خب مگر خودتان نمی گویید بدان وعده ها نرسیدید؟ پس چرا هنوز بر این رویه اشتباه اصرار دارید؟ اگر واقعا به فکر مشکلات مردم هستید قول را در «برنامه» بگیرید که به نفع همه مردم هست نه «منصب» برای جمعی خاص! تازه اگر یک وزیر سنی هم بیاید این همه مشکلات مناطق مرزی مگر حل می شود؟!؟
راضی به تغییر رویه نشدند و ما بیرون آمدیم ولی خوشحال بودیم که با رای مردم معامله نکردیم و نخواهیم کرد.
#علیرضا_کمیلی
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ما با قدرت آمدهایم و تا انتها میمانیم!
🔺انشاءالله با کمک مردم این قله فتح خواهد شد
@marghoomat
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 این روزها که در برخی تجمعات شعار « برگ برنده ما شهید زنده ما» را میشنوم یاد این کلیپ می افتم. یقین دارم جنس جلیلی با خیلیا فرق دارد و این تعریف ها را برای خود عامل لغزش می داند و قطعا از اتصاف این صفت ها به خود خوشحال نمی شود!
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش ششم 2️⃣2️⃣ کشور رئیسجمهور #صادق میخواهد! صداقت به خرج بدهد، چیز اضافه
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش هفتم
6️⃣2️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که همه همتش صرف متن مسائل کشور باشد و هیچ حاشیهای نداشته باشد. جلیلی نه تنها #بیحاشیه که اساساً حاشیهگریز است. او درگیر هیچ مسئله بیاولویتی نمیشود که از هر کار یا شخص حاشیه ایجاد کن فاصله میگیرد. اینگونه او همیشه درگیر متن و مسائل اصلی است.
7️⃣2️⃣ کشور رئیسجمهور #جامع و چندبعدی میخواهد تا هم هیچ شأنی از مسائل کشور مورد بیتوجهی قرار نگیرد؛ هم #سیاستگذاری_تکچشمی که فقط یک بخش مسائل را میبیند جای خود را به همهجانبهنگری بدهد. تا کشور در حصار یک نگاه، یا سطحینگری و تمرکز بر مسائل خاص و بخشی نماند. سعید جلیلی بعد از رهبر انقلاب، بیشترین سیاستمداری است که #چندبعدی بوده. چه در زندگی شخصیاش چه در کنشگریها و موضوعاتی که به آن میپردازد. هم پرداختن به آرمانهای مختلف از استقلال، آزادی، عدالت، پیشرفت و معنویت هم پرداختن به اقتصاد، فرهنگ، هنر، ورزش، آسیبهای اجتماعیو.. هم مسائل حاکمیتی هم مسائل عمومی و مردمی. این #جامعیت و #جامعنگری باعث شده او در موضوعات مختلف افرادی که جهتگیریهای متفاوتی دارند جمعکند، اما هم متوجه باشد هم به دیگران توجه دهد که فلان آدم صرفاً برای فلان موضوع یا رویکرد استفاده شود و گرفتار کارهای شاذ و حرفهای شاذ آدمها نشود و بتواند با تیپهای مختلف تعامل کند. عجیبتر اینکه او با وجود جانبازی، اهل #ورزش و کارهای بدنی هم هست. گذشته از بازدیدهای مختلف میدانی یا سفر هر ساله پیاده به اربعین، برنامه دائم ورزشی نظیر کوه و تا قبل از کرونا شنا داشته. همین باعث شده حتی استعدادیابی ورزشی جزو برنامههای او باشد.
8️⃣2️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که #عمق و #روزآمدی داشته باشد؛ مصرف فرهنگی و مشخصاً کتاب که جز رهبر انقلاب در میان سیاستمداران کمیاب است؛ یکی از مهمترین شاخصها است. سعید جلیلی بخش مهمی از وقت فراغت خود را به مطالعه میگذارند. از آخرین کتابهای اقتصادی تا مبنایی، اجتماعی، خاطرات رمان، بینالملل، علموفناوری تاریخ،حتی فلسفه فیلم و طنز و... اینگونه در موضوعات مختلف حرفهای عمقی و همینطور جدید و دقیق میزند. نهتنها #کتاب که او در حوزههای دیگر فرهنگی نیز چنین است؛ مثلاً مشتری دائم سینما هم هست؛ از آخرین فیلمهای اسکاری تا آثار کلاسیک! علاوه بر مطالعه، او #علوم_انسانی خوانده. اضافه بر نگاه و فهم اجرایی، متوجه پیچیدگی مسائل هم هست و تکخطی نگاه نمیکند. اما برخلاف خیلی علوم انسانیها در مفاهیم و کلیات نمانده و تلاش کرده علوم انسانی را وارد حل مسئله کند. مثلاً در دفتر رهبری برای اصلاح گزارشها و کارتابل مقامات عالی، کارگروهی با چهرههای مدیریتی شکل داد یا برای اصلاح نظام اداری، علاوه بر مدیران، اساتید مدیریت دولتی را در دولت سایه درگیر میکند. او برخلاف مخالفان اصل علوم انسانی، به دنبال توزیع مسائل مختلف کشور در میان دانشکدههای مختلف علوم انسانی کشور است به گونهای که هر یک متولی #حل_مسئله خاص باشند.
@marghoomat
35.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پاسخ، تبیین و روشنگری حجت الاسلام دکتر نبویان منتخب اول مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در مورد سابقه اجرایی نداشتن دکتر جلیلی
توییتر
https://x.com/nabaviantwt
ایتا
http://eitaa.com/nabavian
تلگرام
https://t.me/Drsmnabavian
ویراستی
https://virasty.com/nabavian_mahmud
اینستا
https://instagram.com/drsmnabavian
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ از بین نامزدهای موجود فقط جلیلی موافق بود
حجت عبدالملکی وزیر سابق کار:
🔸آخر سال ۱۴۰۰ که دستمزد کارگری در سال ۱۴۰۱ تعیین میشد که چه باشد ، بنده افتخار داشتم به عنوان وزیر کار که ریاست شورای عالی کار را برعهده داشتم ، برای حداقل دستمزد ۵۷ درصد تصویب شد که در واقع بی نظیر بود.
🔸جزو معدود رجال کشور که موافق بودن با این تصمیم ما ، دکتر جلیلی بود.
🔸خیلی ها که نمیخواهم اسم ببرم و الان هم حاضر هستند در رقابت ها ، مخالف بودن!
🔸تنها نفری که مطمئنم از این جمع ۶ بزرگوار که موافق بودن ، دکتر جلیلی بود. و موافقتشون هم موافقت اصولی بود.
@marghoomat
رئیس_جمهور_کیست_و_اجرایی_بودن_به_چه_معناست؟_1.pdf
1.13M
🔻جزوه رئیس جمهور کیست؟! اجرایی بودن به چه معناست؟!
🔹️این جزوه در سه بخش نوشته شده است که عبارتند از:
🔸️رئیس جمهور چه وظایفی دارد؟!
🔸️ویژگی های رئیس جمهور مطلوب چیست و اجرایی بودن به چه معناست؟!
🔸️چه کسی مدیر جهادیه؟!
@marghoomat
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 وقتی میگیم بخشی از اختلافاتمون با برخی آقایون اساسا مبنایی و ریشه ای هست منظورمون مواردی از این دست است. نوع نگاه آقایان به مفاهیمی مثل توسعه، پیشرفت و عدالت را می توان مشتی نمونه خروار از دهها مواضع التقاطی و انحرافی آنان دانست! جایگاه ریاست جمهوری جایگاهی است که کسی باید در صدر آن تکیه بزند که بیشترین قرابت و نزدیکی را با گفتمان اصیل انقلاب اسلامی داشته باشد..
@marghoomat
هدایت شده از محمدعلی رامین
📚اولویتهای دولت دکتر سعیدجلیلی، عمق بینش و گستره نگرش علمی و گرایش عملی او را برای ایجاد تحول همهجانبه نشان میدهد:
1️⃣ «انضباط مالی»، بسیار مهمتر از فسادستیزی است؛ اگر پیشاپیش جلوی ریختوپاش بیتالمال توسط مدیران نورچشمی و بذل و بخشش اموال عمومی به دوستان قدیم و جدید گرفته شود، سالانه حداقل ده_میلیارد دلار در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و فولاد و سیمان و غیره، عادلانه به سفره عموم مردم سرازیر خواهد شد🇮🇷
2️⃣«نقشآفرینی همهی مردم» در همهی امور مشترک اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی، عدالت را در جامعه ما فراگیر خواهد کرد و جلوی رانتخواری را خواهد گرفت و رانتخواران محترم را محدود و نامحترم خواهد کرد🇮🇷
3️⃣«اقتصادهای پیشران» یعنی اقتصاد دریامحور، اقتصاد روستامحور و اقتصاد مبتنی بر فرصتهای بیسابقه جهانی که هم اکنون در دسترس نظام جمهوریاسلامی هستند، اما نیاز به دولتی دارند که با اشراف به شرایطگذار بینالمللی که قطبهای جدیدی از قدرتجهانی در حال ظهورند، سهم عظیم کشورمان را تشخیص داده و مدبرانه پیگیری و محقق کند🇮🇷
4️⃣«خیزشعلمی با رویکرد فناوری جهشآفرین»، تا بستر «زندگی دانشبنیان» متکی به معنویت و اخلاق شکل بگیرد؛ مانند سلطه بر فناوری "هوشمصنوعی" که به زودی بر تمام ارکان و اجزاء امور زندگی بشر، تأثیری اجتنابناپذیر خواهد داشت؛ رئیسجمهوری که هوشمندانه در صدد پیشرفت علوم و فنون در همه عرصههای زندگی ایرانیان باشد، افقهای وسیع و بلندی را فراروی نسلهای آینده قرار خواهد داد🇮🇷
🌴بنابراین، سعیدجلیلی شایستهترین است🤲
#دکترسعیدجلیلی
✍️محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
🔴 تصمیمی برای یک قرن آینده! چه کسی قرار است در تعامل با پوتین معادلات نظم جهانی را تغییر دهد؟!
🔵 بحثهای انتخاباتی در میان هواداران کاندیداهای مختلف در حال داغ شدنه اما کمتر به یک ویژه مهم توجه شده، آن هم نقشی است که رییسجمهور آینده ایران در شکلگیری نظم جدید جهانی باید ایفا کند.
🟣 نظم جهانی درست در بحرانیترین نقطه تاریخ تغییر پیدا میکنه و معادلات چند دهه بعد از تثبیتش رو رقم میزنه، نظم فعلی محصول جنگ جهانی دوم است و امروز نیز به گواه تمامی اندیشمندان روابط بینالملل در حال گذار به یک نظم جهانی جدید هستیم. با نگاهی به مسئله فلسطین، عملیات وعده صادق و دیگر تحولات جهانی خود شاهدمثالی از این تغییرات است و باید توجه کرد کنش درست هر کشور در دوران گذار تضمین کننده قدرت آن کشور در نظم جدید است.
🔴 بگذارید یک مثال بزنم، خاک فرانسه طی جنگ جهانی اشغال شد و حتی ناچار به تشکیل دولت در تبعید شد، از سوی مقابل عثمانی با هیچ صدمهی مستقیمی در جنگ مواجه نشد، اما کنشگری درست فرانسه و قرار گرفتن در جناح برنده سبب شد فرانسه به یکی از قدرتهای موثر در نظم جدید تبدیل شود و عثمانی از معادلات قدرت کنار گذاشته شود. حالا کدام رییسجمهور است که در این برهه حساس بتواند در سطح بینالمللی کنشهای نقطهزن انجام دهد و منافع ملی ایران را در قرن جدید تضمین کند؟!
🟡 چه کسی قرار است در مقابل پوتین بنشیند، با شی جین پینگ تعامل کند و حربههای ترامپ/بایدن را خنثی کند؟! در میان کاندیداهای موجود فقط سعید جلیلی است که میتواند پس از ریاستجمهوری در قامت یک بازیگر موثر بینالمللی ظاهر شود نه جریانی که نمایندگان مجلسش برای سلفی گرفتن با موگرینی تا کمر خم میشوند یا برای عکس گرفتن با پوتین برنامهریزی میکنند. سیاستمداری که توانایی تحلیل این امر بدیهی که برجام منجر به برداشته شدن تحریمها نخواهد شد را نداشته باشد چگونه میتواند در معادلات به مراتب پیچیدهتر نقشآفرینی کند؟!
🔴 تنی چند از کاندیداها میتوانند گزینه مناسبی برای وزارت راه و شهرسازی باشند تا به توسعه مسیرهای جادهای حملونقل در ایران با استفاده از تجربیات و کارنامهشان کمک کنند اما امر ریاستجمهوری یک رجل ذوابعاد میخواهد که هم در عرصه داخلی هم در عرصه بینالمللی دارای برنامه عملیاتی و فکر و ایده باشد که در حال حاضر آمادهترین کاندیدا چه در عرصه داخلی چه در عرصه بینالمللی سعید جلیلی است.
🟢 در آخر توجه شما رو به سخنان رهبر انقلاب درخصوص اهمیت تغییرات نظم جهانی جلب مینمایم:
🔵 علائم زیادی وجود دارد که نظم کنونی جهان دارد تغییر پیدا میکند و نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد. نقش ما ایرانیها، جایگاه ما ایرانیها در این نظم جدید چیست؟ این یک سؤال مهم است. در این دنیای جدید ایران چه کاره است؟ ایران کجا قرار میگیرد؟ جایگاه کشور عزیز ما کجا است؟ این آن چیزی است که باید برای آن آماده بود و ما میتوانیم در این نظم جدید یک جایگاه برجستهای داشته باشیم.
@marghoomat
هدایت شده از رویش
💠 سوابق اجرایی جلیلی در عالیترین سطوح نظام
🔰 برای پرداختن به سابقه اجرایی یک نامزد انتخابات، سوای از شاخصها و ملاکهایی که وزارت کشور و شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت آن فرد در نظر میگیرد؛ مواردی قابلیت پرداخت دارد که تصور عموم جامعه نسبت به آن مخدوش است.
🔹سابقه اجرایی به یک معنا، داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی است. یعنی فرد در مدت مشخصی، در مسئولیتها و جایگاههایی بوده که توانایی مدیریتی در او ایجاد و ارتقاء پیدا کرده است. حال سوال اینجاست که آیا هر سابقه اجرایی برای فرد کفایت مدیریتی و سیاستی میآورد؟ خیر.
🔻زیرا مدت مسئولیت یا جایگاه آن، شاید برای فرد سابقه اجرایی به معنای کسوت و دیرینگی داشته باشد اما شایستگی و کفایت را لزوماً با خود ندارد. یعنی فردی میتواند در بالاترین رده مسئولیت اجرایی مثل وزارت و شهرداری و.. باشد اما کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صدق نکند.
🔻 برعکس آن را هم داریم. ممکن است فرد تا قبل از
دریافت مسئولیت اجرایی رده بالا در چنین نهادهایی، سوابق دهان پُرکنی نداشته باشد و در عین حال کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صادق باشد. فلذا ابتدا باید تصور خود را در این زمینه اصلاح کنیم. 💡اما سوابق اجرایی دکتر سعید جلیلی شورای عالی امنیت ملی، یکی از مهمترین نهادهای بالادستی است که بر تمام نهادهای امنیتی، اجرایی، نظارتی، قانونگذار و قضایی کشور نظارت و اشراف دارد. جلیلی در سال ۸۶ توسط رییس جمهور وقت، به عنوان دبیر شورای امنیت ملی منصوب شد. یک سال بعد، در سمت نماینده رهبری در این شورا منصوب گردیده و تا به این لحظه در این کسوت خدمت میکند. دکتر جلیلی در این حضور ۱۷ ساله نقش بسزایی در تصمیمات این شورا داشتهاست. تصمیماتی که باعث مدیریت بحرانها و حل و فصل چالشهای امنیتی میشود. 🔹امنیت جزو پایهای ترین مسائل یک کشور است. زمانیکه قرار است یک تصمیم حتی در خردترین حالت خود اجرایی شود باید نسبت آن با امنیت ملی در داخل و خارج سنجیده شود. این جایگاه بهدلیل نقش منحصر به فردی که دارد خواه ناخواه با سه قوه در ارتباط مستمر است. دکتر جلیلی با حضور در عالیترین نهاد امنیتی کشور مثل شورای عالی امنیت ملی و به واسطه حضور در هیأت عالی نظارت بر اجرای سیاستهای کلی نظام با فرآیند قانونگذاری صحیح آشناست و اجرای کم هزینه مصوبات با بیشترین عایدی را فهم کرده است. 🔻همچنین دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده رهبری در این شورا به واسطه جایگاه خطیرشان و وجه امنیتی، در تمام مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و بین المللی کشور که در حکم مسائل کلان اجرایی هستند، ورود و دخالت موثر دارند. این اشراف مدیریتی و سیاستی فرد را توانمند میکند که در بزنگاهها بهترین راهبرد را انتخاب کند. 🔻برای مثال اگر قرار است اتفاقی شبیه مدیریت کمبود کالا و ارز در کشور بیفتد، اگر فردی نباشد که به واسطه حضور و نقش در شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام با نهادها و وزارتخانهها رفت و آمد نداشته باشد و چم و خم فرآیند یک تصمیم تا اجرا را تجربه نکرده باشد، حتماً کشور را از چاله به چاه میاندازد. یعنی رییسجمهور آگاه و وقت شناس با یک تصمیم به موقع هم مشکل کشور را حل میکند و هم با تصمیم خود مانع ایجاد بستر فساد میشود. 💡دستاوردهای هستهای از هیچ، آنچه نداشتیم ساختیم در زمانیکه کشور حتی یک سانتریفیوژ هم نداشت و دانشجویان هستهای این مملکت تا به حال یک دستگاه آزمایشگاهی سانتریفیوژ از نزدیک ندیده بودند و آقای خاتمی عاجزانه از غرب طلب ساخت آن را میکرد؛ دکتر جلیلی در دهه هشتاد، با یک مدیریت هوشمندانه کشور را صاحب این دستگاه کرد و یک مبحث کاملا علمی و پیچیده را با تدابیر خود حل و فصل کرد. 🔻بعد از آن هم در قضیه غنیسازی ۲۰ درصد، یک پروژه دیپلماسی داخلی و خارجی را جلو برد که خروجی آن شد خودکفایی در ساختن داروهای کم یاب! 🔻 علاوهبراین در همان اثنای مذاکرات دهه هشتاد جلیلی وقتی متوجه میشود که قرار است ایران در سه چهار سال آینده به تحریم بنزین تهدید شود در عرض یکی دوسال نیروهای داخل را بسیج میکند که با کلید زدن پروژه ساخت پالایشگاههای سوختی با امکانات داخلی این تهدید را خنثی کند. دکتر جلیلی در مسیولیتهای اجرایی که تا این لحظه قرار گرفته، نشان داده است که در یک مدت کم و امکانات محدود میتواند با داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی و در عین حال پاک دستی و پایمردی بر مبانی اسلام و انقلاب، میوه خود را که منفعت ملی است، بچیند. ✍محمدامین برغمدی #دولت_سایه #سابقه_اجرایی_جلیلی #ساخت_پالایشگاههای_سوختی #سعید_جلیلی عضو شوید 👇 📌@jalili_javanan