eitaa logo
مرکز طب
55.1هزار دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
976 ویدیو
56 فایل
سلام اصغری هستم✋️ محقق و مشاور داروهای گیاهی☘️ بهت کمک میکنم با تغییر رویه زندگیت، سلامتیت رو به دست بیاری😉🤝 محصولات ما👇🌱 @Mahsolatgiyahan 📌رضایت مشتریان👇🌱 @Mojezegiyahan663 من اینجام 👇😉 @moshaver_tebeslami شماره تماس 3تا7عصر 09966137487
مشاهده در ایتا
دانلود
فلفل سیاه: برای کوتاه کردن دوره کاهش ، شما می توانید را هر روز در رژیم غذایی تان بگنجانید. علاوه بر این نقش این در سرعت بخشیدن به فرایندهای گوارشی، جلوگیری از کم آبی بدن، تنظیم و ... شناخته شده است. کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455
6. گلابی بخور حالت خوب بشه! 🍐همان‌طور که میدانید گلابی یکی از میوه‌های شیرین فصل تابستان است که خواص زیادی را در خود جای داده است. 🍐گلابی خواص گلابی در طب سنتی در خصوص خواص گلابی در طب سنتی و مزاج گلابی شیرین آمده است که : طبیعت گلابی گرم و تر است. 🍐با توجه به طبیعت گلابی میتوان گفت این میوه نشاط آور و مقوی قلب و معده است و دستگاه هاضمه را تقویت می‌کند. 🍐گلابی شیرین ملین است، باعث تأمین رطوبت بدن و رفع یبوست می‌شود. 🍐از دیگر خواص گلابی در طب سنتی آن است که باعث افزایش نشاط و شادابی می‌شود. 🍐با توجه به مزاج گلابی در طب سنتی میتوان گفت، این میوه از بروز بیماری‌های عصبی جلوگیری می‌کند. 🍐به تأمین رطوبت مغز کمک می‌کند. در رفع تشنگی، تنگی نفس و سوزش مثانه مؤثر است. 🍐خوردن گلابی با معده خالی و نوشیدن آب بعد از خوردن آن برای بدن مضر می‌باشد. کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455
🍏بدانیم تا بمانیم سیر ایمنی‌ بدن‌ رو به خوبی تقویت میکنه چندحبه‌ سیر را خرد کرده و اجازه دهید چند دقیقه‌ای در معرضِ هوا بمونه این‌ اقدام‌ به‌افزایش‌محتوای‌ترکیبی‌گوگرد سیر، که آلیسین‌است کمک می‌کنه که به عنوان‌یک ماده ضدمیکروب نابود کننده ویروسها و باکتری‌ها بشه. اینکه سیر در معرض‌گرما باشه آلیسین‌رو از بین می‌بره پس‌باید کدبانوهای‌ عزیز هنگام پخت غذا سیررا در مرحله آخر به غذا اضافه کنند که آلیسین‌ بمونه ، سیر خیلی‌خواص‌داره کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455
دانه‌ های خاکشیر ضد عفونی ‌کننده، ضد انگل و تب‌ بر هستند و به رفع التهاب کلیه کمک می ‌کننداین دانه‌ ها از سرگیجه، تب، بی حالی، تهوع و بی ‌اشتهایی ناشی از گرمازدگی می ‌کاهند. کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455
وقتی تبخال میزنید " خرما " نخورید ! قند خرما باعث تکثیر ویروس تبخال در بدن می‌شود و از آنجا که خرما قند خون را بالا میبرد ویروسهای تبخال در رشد خود از قند موجود در آن استفاده می‌کنند ! کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455
🌀لوبیاقرمز: 🔸کلسترول خون راپایین می آورد 🔸دارای ویتامینAمی باشد 🔸برای پایین آوردن فشارخون مفیداست 🔸دارای کلسیم،فسفروآهن می باشد کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455
✍بهترین ساعت برای مصرف خشکبار بین صبحانه و ناهار و به عنوان میان وعده می باشد 👈تحقیقات نشان می دهد خانم هایی که خشکبار مصرف می کنند کمتر دچار بیماری های روحی می شوند کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455
‍ زنان می توانند با مصرف تنها یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده در روز، نیمی از میزان نیاز روزانه به ویتامین آ را برطرف کنند. این ویتامین برای حفظ وزن درمحدوده سالم، کنترل آکنه، جلوگیری از بروز چین و چروک پوست، و ... ضروری است. در ضمن گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان ها برای افزایش سیستم ایمنی بدن، محافظت از چشم در برابر آسیب های نور خورشید، محافظت در برابر سرطان سینه و بیماری های قلبی است. کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455
♻️درمان های مزمن (ظرف ۳ روز) ۱- چوب شیرین بیان حتما از چوبش استفاده شود ۲- انجیر خشک‌ ۳- پونه کوهی ✴️بمقدار مساوی مخلوط و دم کنید روزی۱ کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455
✔️بیماران قلبی شربت گلاب و بهارنارنج بیشتر بخورند ✍شربت بهارنارنج و گلاب ضداسترس و اضطراب بوده و مصرف آنها برای بیماران قلبی توصیه می‌شود. ☀☀☀☀ کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455
آمینواسید فراوان موجود در لوبیا_چیتی چه حاصیتی دارد؟ آن را به یک منبع خوب و عالی برای دریافت پروتئین و جایگزین مناسبی برای انواع گوشت‌ها تبدیل کرده است. کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455
چرا در قدیم از ظروف سفالی و گلی برای پخت و پز استفادە می شد؟ 👈ظرف سفالی طبیعی و غیر سمی است و بخار را در خود نگه می دارد. همچنین مواد مغذی محلول در آب را نیز در خود حفظ می کند. ظرف سفالی گرما را در خود حفظ می‌کند و سازگار با محیط‌ زیست است. در ظروف فلزی مانند آلومینیم، نیکل و کروم، احتمال نشت فلز به مواد غذایی وجود دارد؛ درحالی‌ که این خطر در ظروف گلی وجود ندارد کانال مرکز طب را دنبال کنید 🍃 https://eitaa.com/joinchat/4100784491C9b02211455