👈اگر #ضد_آفتاب بزنیم باز هم #ویتامینD از خورشید میگیریم؟
🔆 استفاده از ضد آفتاب ضروریه، مخصوصاً اگه مستعد ابتلا به سرطان پوست هستید؛ اما اینو بدونید که قرار گرفتن در معرض نور خورشید در حالی که پوستتون رو با ضد آفتاب پوشوندین، از میزان ویتامین D که بدنتون میتونه بسازه کم میکنه.
🔸️ اگه هر روز ضدآفتاب میزنین، مصرف مکمل ویتامین D مناسبه چون غذا برای ساختن این ویتامین کافی نیست.
🔸بهترین راه برای اینکه بدونید سطح ویتامین D بدنتون کافیه یا نه اینه که آزمایش بدین و دکترتون چک کنه پزشک میتونه دوز مناسب خودتون رو توصیه کنه.
🔸اگر سطح ویتامین D بدنتون رو نمیدونید بهتره بیشتر از ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ واحد در روز مکمل مصرف نکنین. کبدتون ویتامین D زیادی رو ذخیره میکنه و این احتمال وجود داره که مقدار این ذخیره بیش از حد بشه و در طولانیمدت ایجاد مسمومیت کنه.
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb
خانمها زیاد #گوجه_سبز(#آلوچه) نخورند !❌
▫️مصرف بیش از حد گوجه سبز در خانمها قاعدگی را نامنظم میکند، خصوصا اگر با نمک مصرف شود
+ هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیبهای سمی خطرناکی است و هرگز نباید آنها را خورد. مصرف آن میتواند موجب مسمومیت شده و به سلامتی افراد صدمه بزند.
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb
💯 علت و #درمان_افسردگی 🔽
➖علت خیلی از افسردگی ها ، ضعفِ قلبِ✔️
ضعف قلبت تو چهل روز درمان میشه ان شاءالله
و در ادامه افسردگیت هم از بین میره ☑️
یک عدد به رو رنده کن، چند پر زعفران بهش اضافه کن، حالا یک قاشق غذاخوری شکر سرخ و یک قاشق غذاخوری گلاب بهش اضافه کن
❤️ با میل کردن این ترکیب در عرض چهل روز ، حال خودت و قلبت رو درجه یک کن👌🏻
🔍 فقط حواسا جمع باشه در ایام بارداری و قاعدگی خانمها ، باید زعفران از ترکیب حذف بشه❗️
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb
%25فولیکول مو را آب تشکیل میدهد، وقتی بدنتان کم آب میشود ممکن است فولیکولهای جدید ضعیف، و مو دچار ریزش شود !💧
+ درطول روز آب بنوشید و از غذاهایی استفاده کنید که درصد آبشان بالا است
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb
هدایت شده از مرکز طب
#توت_فرنگی منبع غنی از آهن مناسب برای افراد کم خون و کودکان ضعیف👇
آهن موجود دراین میوه باعث افزایش تولید خون در بدن شده و برای افراد کم خون و کودکان ضعیف اثردرمانی دارد،همچنین سلول های بدن را فعال تر کرده و باعث شادابی آنها میشود.
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb
هدایت شده از مرکز طب
#گوجه_فرنگی از سلامت قلب حمایت میکند😨
👀گوجه فرنگی را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. آنها حاوی رنگدانه لیکوپن هستند که یک آنتی اکسیدان قوی است و از ایجاد آترواسکلروز محافظت می کند. آترواسکلروز عامل اصلی بیماری های قلبی عروقی است.
👀گوجه فرنگی همچنین حاوی پتاسیم، ویتامین C و فیبر است که برای سلامت قلب مهم است. گوجه فرنگی حتی زمانی که به صورت آب میوه یا رب مصرف شود، تأثیر خوبی بر سلامت انسان دارد.
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb
🔺 قوانین روزهداری در بیماران گوارشی
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb
میوه ها و سبزیجات #بنفش بخورید!🔸
زیرا مانند آنتی اکسیدانی قوی است که خطر ابتلا به بیماریهای سرطانی، قلبی و آلزایمر را کاهش میدهد.
همچنین حافظه را تقویت و پیری را به تاخیر می اندازد
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb
🌸آرزومی کنم
💗دراین روز های بهاری
🌸دلتون پراز محبت
💗روزتون پُراز رحمت
🌸زندگیتون پراز شوکت
💗خونه هاتون پراز برکت
🌸لحظههاتون پراز آرامش
💗وعاقبتتون ختم به خیرباشه
🌸روزتون بخیر
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb
♦️#نشستن طولانی مدت از 6طریق طول عمر راکم میکند♦️
✅خطر فلج شدن
✅ابتلا به واریس و لخته های خونی
✅ابتلا به سندرم متابولیک
✅ابتلا به سندرم تونل مچ دست
✅درد گردن
✅فتق دیسک
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb
🔰#خواص_گوشت_ارگانیک🔰
👈سرشار از پروتئین و اسیدیهای چرب امگا 3 هستند
👈به عضله سازی و افزایش حجم کمک میکند
👈رفع دردهای عضلانی بعد از تمرین
👈کاهش چربی بدن
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb
🔖چند توصیه ساده برای پیشگیری از #اختلال_هضم
چه کارهایی می توان انجام داد تا به دستگاه گوارش یاری رساند و سلامت آن را حفظ نمود؟
در ادامه چند توصیه ساده ارائه شده که رعایت آنها برای حفظ سلامت دستگاه گوارش ضروری است و ما را در حفظ سلامت این سیستم مهم بدن، یاری می رساند:
حجم و نوع غذا باید متناسب با قدرت هضم فرد خورنده در نظر گرفته شود. یعنی آنهایی که هضم بهتری دارند و یا فعالیت های سنگین بدنی دارند حجم بیشتر و وعده های سنگین تر (غذاهایی که هضم طولانی تری دارند مثل تخم مرغ آب پز سفت شده) را راحت تر تحمل می کنند و افراد کم تحرک با خوردن وعده های سنگین در معرض آسیب کوتاه مدت یا بلندمدت قرار دارند.
با افزایش سن قدرت هضم کاهش می یابد؛ لذا همه افراد با افزایش سن، باید به غذاهای کم حجم و زودهضم و سبک روی بیاورند.
نحوه پخت غذاها در سرعت هضم آنها تاثیر بسزایی دارد؛ البته در افراد مختلف به دلیل تغییرات مزاجی و سوء مزاجی معده و دستگاه گوارش باید با مشورت متخصص، روش پخت مناسب را برگزید تا سوءهضم و عوارض آن بروز نکند. یک راه ساده در شناخت روش پخت مناسب این است که بعد از خوردن، هیچگونه احساس ناراحتی از جمله سنگین شدن معده و نفخ بروز نکند.
خوب است بدانید خوشمزه بودن غذا و رعایت تنوع غذایی در وعده های مختلف در سرعت هضم آن نقش قابل توجهی دارد؛ لذا از مصرف غذاهایی که مطابق میل شما نیست پرهیز کنید و سعی کنید غذاها را با افزودنیهای سالم به طعم دلخواه درآورید.
ادامه دارد...
✅ کانال «مرکز طب» را دنبال کنید
@markazeteb