@madahi - حسین سیب سرخی.mp3
4.49M
#شور زیبا و دلنشین
علی علی یا حیدر...
🎙#حسین_سیب_سرخی
صلےاللهعلیڪیااباعبدللھ
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلفــَرَج
بحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها
enc_16275089121850583612260.mp3
3.84M
💫🌺🍃
❇️ یاد منووو ناد علی ... 🌸💕🌸💞
💠 نوآهنگ| ناد علی
Alireza Eftekhari Sarve Ravan Man Ko 128.mp3
7.46M
#علیرضا_افتخاری
🎶 سرو روان من کو
🎵📖📿🌸
Alireza Eftekhari - Sheyda (320).mp3
6.25M
Alireza Eftekhari - Sheyda (320).mp3
🔸☫🔸☫🔸☫🔸
Alireza-Eftekhari-Hekayate-Del[128].mp3
7.98M
Alireza-Eftekhari-Hekayate-Del[128].mp3
💞☫💞☫💞☫💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظم #امام_جماعت باید تا چه حد باشد؟
#مسجد
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🟧 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇮🇷 @marsad #مرصاد
اگر سیاست جمهوری اسلامی «نه شرقی، نه غربی است» چرا فقط با #آمریکا دشمنی میکنیم و چشم بر خیانتهای تاریخی روسیه میبندیم؟
#پاسخ_به_شبهات
✅ این شبههی ظاهر فریب در حالی مطرح میشود که شعار «نه شرقی، نه غربی» در شرایطی مطرح شد که دنیای دو قطبی دوره #جنگ_سرد برقرار بود، در مقابل ابرقدرت غرب و در رأس آن آمریکا، ابرقدرت استعمارگر شرق و در رأس آن شوروی قرار داشت، اتحاد جماهیر شوروی آن چنان که امام امت در نامه تاریخی به #گورباچف آخرین صدر هیئت رئیسه اتحاد جماهیر شوروی پیش بینی کرده بودند، ۲۵ دسامبر ۱۹۹۱ به صورت رسمی از هم پاشیده شد و جهان دو قطبی دوره جنگ سرد به دوران چند قطبی کنونی رسید.
🔸 «جمهوری اسلامی» از ابتدا با شوروی به عنوان ابرقدرت شرق زاویه داشت، دی ماه ۱۳۵۸ پس از اشغال افغانستان توسط شوروی #نظام_اسلامی به شدت این تهاجم وحشیانه را محکوم و المپیک مسکو را تحریم کرد، در طول #جنگ_تحمیلی نیز شوروی از جمله تأمینکنندگان سلاح برای صدام بود و همزمان نیز حزب توده به عنوان متحد شوروی در داخل که به «حزب جاسوسان» مشهور بود، دست به تهیه اخبار از نهادهای سیاسی و نظامی کشور و مخابره آن به مسکو میزد، از سال ۱۳۶۱ به بعد نظام اسلامی به شدت با این حزب دست ساخته شوروی برخورد و سران این حزب دستگیر، محاکمه و زندانی شدند.
🔸 #امام_خمینی (ره) در نامه به گورباچف آخرین صدر هیئت رئیسه اتحاد شوروی تصریح کردند: «جناب آقای گورباچف، برای همه روشن است که از این پس #کمونیسم را باید در موزههای تاریخ سیاسی جهان جستجو کرد؛ چرا که مارکسیسم جوابگوی هیچ نیازی از نیازهای واقعی انسان نیست؛ چرا که مکتبی است مادی و با مادیت نمیتوان بشریت را از بحران عدم اعتقاد به معنویت، که اساسیترین درد جامعه بشری در غرب و شرق است، به درآورد».
🔸این موارد و موارد متعدد دیگر به خوبی نشان میدهند که ایران همانند ابرقدرت غرب، با #شوروی نیز زاویه و دشمنی آشتیناپذیر داشت. پس آنچه روشن است زاویه غیر قابل کتمان نظام اسلامی و رهبری آن با شوروی به عنوان ابرقدرت استعمارگر شرق در کنار آمریکا به عنوان ابرقدرت استعمار غرب است. اما پس از فروپاشی شوروی و تشکیل نظام تک قطبی، دیگر ابرقدرت شرق وجود خارجی نداشته و ندارد و ایران با #استقلال کامل با هر کشوری که بخواهد رابطه سیاسی، اقتصادی و ... برقرار مینماید.
🔸 به طور خلاصه میتوان گفت منظور از نه شرقی و نه غربی نفی وابستگی به شرق و غرب بود و نه صرف هرگونه ارتباط و انعقاد قرارداد تجاری. لذا شبهه برخی غربگرایان درباره «شعار نه شرقی، نه غربی» و هجمه به روابط ایران با #روسیه در شرایط کنونی مغالطهای بیش نیست.
🟧 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇮🇷 @marsad #مرصاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشای سند ناتو برای دوقطبیسازی در کشورها
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🟧 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇮🇷 @marsad #مرصاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «شیخعزالدین قسام» که نام گردانهای القسام از او گرفته شده است، کیست؟
🔺 10 رویداد مهم جهان در سال 2023
🔹با نزدیک شدن به پایان سال ۲۰۲۳ میلادی، اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا در گزارشی به معرفی ۱۰ رویداد مهم جهان در این سال پرداخته است. فهرست ۱۰ رویداد مهم از منظر این اندیشکده به شرح زیر است:
1️⃣ادامه تنش های آمریکا و چین
2️⃣جنگ حماس و اسرائیل
3️⃣شکست اوکراین در برابر تهاجمات روسیه
4️⃣جنگ داخلی سودان
5️⃣تسلط آذربایجان بر قره باغ کوهستانی
6️⃣پیشی گرفتن جمعیت هند از چین
7️⃣افزایش رقابت ها در فضا
8️⃣رکود گسترش دموکراسی در جهان
9️⃣افزایش دمای جهان و ثبت سال ۲۰۲۳ به عنوان گرمترین سال
🔟نویدها و هشدارها نسبت به توسعه و استفاده از هوش مصنوعی
🔻مفهوم جنگ ترکیبی ؛
▪️یکی از عناصر مهم در بررسی مفهوم جنگ ترکیبی این است که در همان تعریف، تاکتیکها و رویکردهای مختلف مانند؛ جنگ متعارف، چریکی و تروریسم را محو و در قسمتهایی نیز اثرگذاری آن را بسیار کاهش میدهد.
▪️ این «تیرگی» درواقع یک عنصر غالب در بررسی تمامی راهبُردهای کنونی است و شبیه به مفهوم «ابهام» میباشد که برای درک مفهوم جنگ در منطقۀ خاکستری نیز کارکرد دارد.بی تردید اگر اقدامی مبهم باشد، میتوان آن را «انکار» کرد و بنابراین، مفهوم «انکارپذیری» برای درک جنگ در منطقۀ خاکستری، بسیار مهم و حیاتی است.
📕 دو قرن نیرنگ
✨ داستان تلخ سیاست استعماری انگلیس در ایران
🖊 نویسنده: سر دنیس رایت ٫ سفیر پیشین انگستان در ایران
🔁 ترجمه و تألیف: محمود طلوعی
🔘 با آغاز قرن بیستویکم میلادی دو قرن از آغاز روابط سیاسی بین ایران و انگلیس میگذرد. پس از برقراری روابط رسمی بین دو کشور که با سفر "سر جان مالکوم" به ایران در سال ۱۸۰۰ و انعقاد نخستین قرارداد ایران و انگلیس در سال ۱۸۰۱ آغاز شد، قریب دویست سال، یعنی از اوایل قرن هفدهم و دوران صفویه نیز مراوداتی بین ایرانیان و انگلیسیها جریان داشت، ولی این رفتوآمدها به برقراری روابط سیاسی و رسمی بین دو کشور منجر نشد و دولت انگلیس هم مستقیما دخالتی در امور ایران نداشت.
🔘 تاریخ روابط سیاسی ایران و انگلیس در دو قرن اخیر به سه دورهی مشخص تقسیم میشود: دوران قاجاریه، دوران سلطنت پهلوی که قریب به ۵۴ سال به طول انجامید و دوران استقرار جمهوری اسلامی.
🔘 دوران قاجاریه طولانیترین و پرحادثه ترین بخش این تاریخ دویست ساله است و نفوذ استعمار انگلیس در ایران، در این دوران شکل گرفته است. تاریخ سیاه و شرمآور قاجاریه از مداخلات روزافزون انگلیس در امور ایران حکایت میکند.