📣 خط حزبالله ۴۳۱ | اتحاد و امید به افق فجر انقلاب
🔹چهارصد و سی و یکمین شماره هفتهنامه خط حزبالله، با عنوان «اتحاد و امید به افق فجر انقلاب» منتشر شد.
🔹سخنهفته این شماره خط حزبالله، به این سؤال، پاسخ داده است که بصیرت و حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۲، نشاندهنده چیست؟
📝 یادداشت هفته این شماره خط حزبالله در آستانه اعیاد شعبانیه و میلاد امام زینالعابدین علیهالسلام، برای نخستینبار متن بیانات رهبر انقلاب در خطبه نماز جمعه سال ۱۳۶۵ را درباره سیره سیاسی امام سجاد علیهالسلام منتشر کرده است.
🌷 این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر شهید ابوباقرالساعدی از فرماندهان کتائب حزبالله عراق تقدیم میشود.
.
📌 حمله اسرائیل به حلب رد شد
صداهای انفجار شنیده شده در نزدیکی فرودگاه حلب ناشی از انفجار بقایای بمب های به جا مانده از گروه های تروریستی توسط واحدهای مهندسی ارتش سوریه می باشد.
📌آمیچای استاین، خبرنگار شبکه کان عبری: اسراییل، یکی از مقامات حزب الله لبنان که مسئول منطقه مارون الرأس این سازمان است در حالی که در حال رانندگی با ماشین خود بود هدف ترور قرار داد.
.
📌شهدای غزه به 28340 نفر افزایش یافت
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه طی بیانیهای اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی طی 24 ساعت گذشته 19 کشتار و جنایت دیگر را در این باریکه مرتکب شده است.
این وزارتخانه افزود که در این حملات 164 فلسطینی به شهادت رسیده و 200 نفر دیگر زخمی شدند.
با شهادت این افراد، شمار شهدای غزه از آغاز جنگ در هفتم اکتبر به 28340 نفر و شمار مجروحان نیز به 67984 نفر افزایش یافت.
.
📌منابع خبری:در حمله پهپادهای رژیم صهیونسیتی در بنت جبیل هیچکدام از رزمندگان و مسئولین حزب الله آسیبی ندیده اند.
.
📌مدیر بیمارستان کویتی رفح:
بیمارستانهای ما در حال تبدیل شدن به گورهای دسته جمعی است
مدیر بیمارستان کویتی رفح در گفتگو با الجزیره تاکید کرد که بیمارستانهای نوار غزه در حال تبدیل شدن به گورهای دسته جمعی است.
وی گفت که از روز پنجشنبه گذشته کمکرسانی به این منطقه متوقف شده است.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 | کار کارستان امام
🔺حاج قاسم سلیمانی: امام کاری کرد کارستان. هیچ عالمی در تاریخ شیعه، هیچ مرجعی در تاریخ شیعه، نه دیروز و نه امروز، قادر نبود کاری که امام انجام داد، را انجام بدهد.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی خدا هست...
نگرانی چرا...؟؟!
🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ساندیس خور دهه نودی ،
گل کاشته واقعا عالیه.
🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ امارات، عربستان و اردن، برای غلبه بر محاصره دریایی #اسرائیل توسط یمن، در حال کمک به صهیونیستها هستند.
✍ کشتیهای باری، محموله خود را در #امارات (و بحرین) تخلیه میکنند، سپس کامیونها کالاها را از آنجا از طریق بزرگراه ۶۲ امارات و بزرگراه ۶۵ #عربستان تا رسیدن به #اردن حمل میکنند و سپس به رژیم صهیونیستی، جهت نسلکشی، یاری میرسانند.
✍ روزهای ابتدای حملات جنونآمیز اسرائیل به #غزه، دوستانی که اطلاع کمی داشتند، مدام این نکته را متذکر میشدند که چرا #ایران وارد نبرد نظامی مستقیم با #آمریکا و اسرائیل نمیشود! همان روزها عرض شد که در صورت ورود مستقیم نظامی به جنگ، تمامی منافقین منطقه، توسط آمریکاییها و صهیونیستها به خط خواهند شد و در دفاع از اسرائیل، با ایران، وارد معرکهی سخت نظامی میشوند!
🔥 سران عربستان سعودی، اردن، امارات، بحرین، و برخی دیگر، در حال حمایت مستقیم و غیرمستقیم از صهیونیستها در جهت کشتار مردم #فلسطین هستند!
✍ و ایران، یمن، لبنان، عراق، سوریه و برخی دیگر، تنها حامیان واقعی ملت فلسطین بوده و هستند و جهان، این را متوجه شده است.
🔺 بزرگترین پیروزی #جبهه_مقاومت در نبرد علیه #ائتلاف شیاطین حاکم بر جهان، #بیداری_جهانی است. همان نکتهای که برای #ظهور منجی بشریت است.
🗳 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ☫🇮🇷 @marsad #کانالمرصاد
🔸امّا پیش از همه چیز، نخستین توصیه من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همهی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت.
🔸آنچه میگویم یک امید صادق و متّکی به واقعیّتهای عینی است. اینجانب همواره از امید کاذب و فریبنده دوری جستهام، امّا خود و همه را از نومیدی بیجا و ترس کاذب نیز برحذر داشته و برحذر میدارم.
🔸در طول این چهل سال و اکنون مانند همیشه سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان ما از آینده است.
خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامه همیشگی هزاران رسانه صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند.
🔸شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصره تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است.
🔸نشانههای امیدبخش که به برخی از آنها اشاره شد در برابر چشم شما است. رویشهای انقلاب بسی فراتر از ریزشها است و دست و دلهای امین و خدمتگزار، بمراتب بیشتر از مفسدان و خائنان و کیسهدوختگان است.
🔸دنیا به جوان ایرانی و پایداری ایرانی و ابتکار ایرانی، در بسیاری از عرصهها با چشم تکریم و احترام مینگرد. قدر خود را بدانید و با قوّت خداداد، به سوی آینده خیز بردارید.
.
🔸علم و پژوهش: دانش، آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور است. روی دیگر دانایی، توانایی است. دنیای غرب به برکت دانش خود بود که توانست برای خود ثروت و نفوذ و قدرت دویست ساله فراهم کند و با وجود تهیدستی در بنیانهای اخلاقی و اعتقادی، با تحمیل سبک زندگی غربی به جوامع عقبمانده از کاروان علم، اختیار سیاست و اقتصاد آنها را به دست گیرد.
🔸ما به سوءاستفاده از دانش مانند آنچه غرب کرد، توصیه نمیکنیم، اما مؤکّداً به نیاز کشور به جوشاندن چشمهی دانش در میان خود اصرار میورزیم. بحمدالله استعداد علم و تحقیق در ملّت ما از متوسّط جهان بالاتر است. اکنون نزدیک به دو دهه است که رستاخیز علمی در کشور آغاز شده و با سرعتی که برای ناظران جهانی غافلگیرکننده بود -یعنی یازده برابر شتاب رشد متوسّط علم در جهان- به پیش رفته است.
🔸دستاوردهای دانش و فنّاوری ما در این مدّت که ما را به رتبه شانزدهم در میان بیش از دویست کشور جهان رسانید و مایهی شگفتی ناظران جهانی شد و در برخی از رشتههای حسّاس و نو پدید به رتبههای نخستین ارتقاء داد، همه و همه در حالی اتّفاق افتاده که کشور دچار تحریم مالی و تحریم علمی بوده است.
🔸ما با وجود شنا در جهت مخالف جریان دشمنساز، به رکوردهای بزرگ دست یافتهایم و این نعمت بزرگی است که به خاطر آن باید روز و شب خدا را سپاس گفت.
.
🔸معنویّت و اخلاق: معنویّت به معنی برجسته کردن ارزشهای معنوی از قبیل اخلاص، ایثار، توکّل، ایمان در خود و در جامعه است، و اخلاق به معنی رعایت فضلیتهایی، چون خیرخواهی، گذشت، کمک به نیازمند، راستگویی، شجاعت، تواضع، اعتماد به نفس و دیگر خلقیّات نیکو است.
🔸معنویّت و اخلاق، جهتدهندهی همهی حرکتها و فعّالیّتهای فردی و اجتماعی و نیاز اصلی جامعه است؛ بودن آنها، محیط زندگی را حتّی با کمبودهای مادّی، بهشت میسازد و نبودن آن حتّی با برخورداری مادّی، جهنّم میآفریند.
🔸شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه هرچه بیشتر رشد کند برکات بیشتری به بار میآورد؛ این، بیگمان محتاج جهاد و تلاش است و این تلاش و جهاد، بدون همراهی حکومتها توفیق چندانی نخواهد یافت.
🔸اخلاق و معنویّت، البتّه با دستور و فرمان به دست نمیآید، پس حکومتها نمیتوانند آن را با قدرت قاهره ایجاد کنند، امّا اوّلاً خود باید منش و رفتار اخلاقی و معنوی داشته باشند، و ثانیاً زمینه را برای رواج آن در جامعه فراهم کنند و به نهادهای اجتماعی در این باره میدان دهند و کمک برسانند؛ با کانونهای ضدّ معنویّت و اخلاق، به شیوهی معقول بستیزند و خلاصه اجازه ندهند که جهنّمیها مردم را با زور و فریب، جهنّمی کنند.
.
🔸ابزارهای رسانهای پیشرفته و فراگیر، امکان بسیار خطرناکی در اختیار کانونهای ضدّ معنویّت و ضدّ اخلاق نهاده است و هماکنون تهاجم روزافزون دشمنان به دلهای پاک جوانان و نوجوانان و حتّی نونهالان با بهرهگیری از این ابزارها را به چشم خود میبینیم.
🔸دستگاههای مسئول حکومتی در این باره وظایفی سنگین بر عهده دارند که باید هوشمندانه و کاملاً مسئولانه صورت گیرد؛ و این البتّه به معنی رفع مسئولیّت از اشخاص و نهادهای غیرحکومتی نیست.
🔸در دورهی پیش رو باید در این بارهها برنامههای کوتاه مدّت و میان مدّت جامعی تنظیم و اجرا شود؛ انشاءالله.
.
🔸اقتصاد: اقتصاد یک نقطهی کلیدیِ تعیینکننده است. اقتصاد قوی، نقطهی قوّت و عامل مهمّ سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطهی ضعف و زمینه ساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. فقر و غنا در مادّیات و معنویّات بشر، اثر میگذارد.
🔸اقتصاد البتّه هدف جامعهی اسلامی نیست، امّا وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید.
🔸تأکید بر تقویت اقتصاد مستقلّ کشور که مبتنی بر تولید انبوه و با کیفیّت، و توزیع عدالتمحور، و مصرف به اندازه و بی اسراف، و مناسبات مدیریّتی خردمندانه است و در سالهای اخیر از سوی اینجانب بارها تکرار و بر آن تأکید شده، به خاطر همین تأثیر شگرفی است که اقتصاد میتواند بر زندگی امروز و فردای جامعه بگذارد.
.
🔸انقلاب اسلامی راه نجات از اقتصاد ضعیف و وابسته و فاسد دوران طاغوت را به ما نشان داد، ولی عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است.
🔸چالش بیرونی تحریم و وسوسههای دشمن است که در صورت اصلاح مشکل درونی، کماثر و حتّی بیاثر خواهد شد.
🔸چالش درونی عبارت از عیوب ساختاری و ضعفهای مدیریّتی است. مهمترین عیوب، وابستگی اقتصاد به نفت، دولتی بودن بخشهایی از اقتصاد که در حیطهی وظایف دولت نیست، نگاه به خارج و نه به توان و ظرفیّت داخلی، استفادهی اندک از ظرفیّت نیروی انسانی کشور، بودجهبندی معیوب و نامتوازن، و سرانجام عدم ثبات سیاستهای اجرائی اقتصاد و عدم رعایت اولویّتها و وجود هزینههای زائد و حتّی مسرفانه در بخشهایی از دستگاههای حکومتی است.
🔸نتیجهی اینها مشکلات زندگی مردم از قبیل: بیکاری جوانها، فقر درآمدی در طبقهی ضعیف و امثال آن است.
.