🌸هرروز ساعت ۳ عرض سلام محضر اباعبدالله 🌸
به تو از دور سلام 🍃🌸
✍امام صادق علیه السّلام
کسى که خدا خیرخواه او باشد، محبّت حسین (علیه السّلام) و شوق زیارتش را در دل او مى اندازد.
📚بحار الأنوار،ج۹۸، ص۷۶
🌸اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
🌸 وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ
🌸 عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
🌸وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ🌸🍃
برای داشتن زندگی ایده آل
زنی داشته باش که کدبانو باشه
زنی داشته باش که شاد باشه
زنی داشته باش که مورد اعتماد باشه زنی داشته باش که از بودنش لذت ببری
در ضمن خیلی مهمه که این چهار زن از هم بی خبر باشند😂😂😂😂
YEKNET.IR - zamine 2 - arbaein 1400 - motiee.mp3
5.64M
🍃شهیدا نگاه کنید به حال ما
🍃شمارو به حق خاک جبهه ها
🎤 #میثم_مطیعی
🔴ما میتوانیم یعنی این
⏪درد و بلای بچه های سپاه مخصوصا نیروی دریایی و هوا و فضا بخوره تو سر خودروسازی فشل ...
اگر مدیران خودروسازی کشور غیرت دینی و ملی داشتن الان وضعیت خودروی کشور هم شبیه به این ناو پیشرفته بود.
#ناو_شهید_مهدوی
👤سید علیرضا آلداود
#روایـتـــ_خاصــــ🍃
اوصاف امام عصر علیه السلام(۱)
[ العلم المنصوب ]
- السلام علیک... العلم المنصوب
برای پرچم از کلماتی مانند "لواء" - "رایت" - "علم" استفاده شده است و در بین آنها عَلم می تواند به فرد خاصی از جهت هدایتگری او اطلاق شود.
کلمه «علم» با دو فتحه بر عین و لام به معنای کسی است که به سبب او راه حق شناخته می شود که همان امام علیه السّلام باشد. یا با کسره عین، به معنای دانش است، همانگونه که علامه مجلسی در ذیل روایتی و درباره ی "علمکم" می گوید: «علمكم بالتحريك أي من يعلم به سبيل الحق و هو الإمام(ع)أو بالكسر أي صاحب علمكم فرجع إلى الأول أو أصل العلم»(بحار ج ۵۳).
اگرچه "عَلم" می تواند به معنای پرچم با وجود و عینیت خارجی نیز باشد، ولی بنظر می رسد که مقصود خود حضرت است. و بنابراین امام زمان تنها پرچم هدایتی است که باقی می ماند: «و لا علما إلا نکسته» هیچ پرچمی نمی ماند مگر آنکه حضرت آن را سرنگون خواهد کرد و "منصوب" بر همین معنا است، یعنی تنها عَلمی است که برافراشته است و تمام پرچم ها و نشان ها و... ساقط می شوند. در روایت دیگر آمده است: «الْقَائِمُ مِنَّا مَنْصُورٌ بِالرُّعْبِ مُؤَيَّدٌ بِالنَّصْر وَ أَنَّهُ يُنْصَرُ بِالسَّيْفِ وَ الرُّعْبِ وَ أَنَّهُ لَا تُرَدُّ لَهُ رَايَة».
[ العلم المصبوب ]
- السلام علیک أیها... العلم المصبوب
"مصوب" از "صب" اخذ شده که به معنای ریخته شدن است و می تواند مشتمل بر دو معنا باشد:
۱. علم وجودی حضرت سرازیر می شود
۲. علم انبیاء و ائمه در ایشان سرازیر می شود: «وارث علم النبیین».
در روایت دیگر از امیرالمؤمنین علیه السلام تعبیر "هجم" آمده است: «هجم بهم العلم» و "هجم" یعنی حمله ناگهانی و آنگاه که امام قبل از دنیا می رود علم به امام بعد هجوم می آورد.
اوصاف امام عصر علیه السلام(۲)
[ سفینة النجاة ]
- اللهم صلی علی خلیفتک فی بلادک... سفینة النجاة و علم الهدی
به آنچه که آب را خراش دهد و راه را باز کند "سفینه" گویند، کأن آن راهی که می رود ناهموار است و نیاز به راه شناس دارد.
"نجا" یعنی خلاص شدن، همانگونه که گفته می شود: «نجاء من الأرض» یعنی خلاص شد و نجات یافت.
محدث نوری گوید: بالجمله نجات و مفزع و ملاذ برای بندگان نیست جزء آن شخص صلوات الله علیه، چنانکه که در زیارتی که خود امر کرده است می خوانیم: «فلا نجاة و لا مفزع إلا أنتم»(نجم الثاقب ج ۲ ص ۹۳۳).
[ المرجی الذی ]
- ثم الْحُجة الْخَلف الْقائم الْمُنْتظر الْمَهدی الْمُرْجَى الذی بِبقائه بَقیت الدنیا
ابن ابی الحدید گوید: فرق میان رجاء و تمناء است و تمناء هر جا ستوده و ممدوح نیست و گاه ممکن است نکوهیده باشد، زیرا تمنا به راه سخت کوشی و جدیت نمی برد و رجاء خلاف آن است، از این رو تمنا برای صاحب خویش کسالت را به جای می گذارد(شرح ابن ابی الحدید ج ۲)
محل رجاء آینده و محل یأس گذشته است: «الرجاء مع الجائی و یأس مع الماضی» امید انسان باید به آنی تعلق گیرد که هنوز ماضی نشده است و امام زمان از این مثال است: «المرجی الذی» و "مرجی" یعنی او محل امید است و تا این محل امید برای آینده محفوظ باشد «بقیت الدنیا» دنیا به بقاء خود ادامه می دهد.
اوصاف امام عصر علیه السلام(۳)
[ حجة الله ]
- السلام علیک یا حجة الله فی أرضه
"حجة" از ریشه "حج" به معنای دلیل و برهان است و جمع آن "حجج" است و در اصطلاح بیانگر دو جانب نافع و غیر نافع است.
در روایت آمده است: «القرآن حجة علی خلقه» یعنی اگر به آموزه های قرآن عمل شود نافع و شاهد اوست و اگر با وجود چنین حجتی معارف آن نادیده گرفته شود بر علیه او می گردد. ابن ابی الحدید می گوید: «حاملا لمن حمله» یعنی قرآن در روز قیامت هر آن که در دنیا حافظ او بود را نجات می بخشد به شرط آنکه عمل کند و سخن او علیه السلام: «مطیة لمن اعمله» استعاره است که می گوید: چنانچه مرکب رام صاحب خویش را نجات می بخشد، همچنین همدم قرآن اگر آن را اعمال کند، او را نجات می دهد، و معنی "اعمال" آن، پیروی از قوانین آن و وقوف نزد حدود آن است(شرح ابن ابی الحدید ج ۱۰ ص ۱۸۱)
و علم نیز از همین معنا است که علم حجت خداوند بر خلق است:
«علم بلا عمل حجة لله علی العبد»
دانشی که بدان عمل نشود، حجت خداوند علیه بنده است.
«بل الحجة علیه الأعظم»
بلکه حجت عالم به علم عمل نکرده اش بیشتر از جاهل است که از جهل خود به هوش نمی آید
«والحسرة له الزم»
حسرت می خورد که در حال مرگ است و به آنچه می دانسته عمل نکرده است
«و هو عند الله الوم»
یعنی او که بالقوه عالم سزاوار سرزنش است در حالی که این بالفعل عالم است و استحقاقش برای توبیخ بیشتر است
علاوه بر علم و قرآن، حجت دیگر خداوند بر خلق ائمه هدی علیهم السلام است: «حجة الله علی خلقه»، به این معنا که اگر از ائمه هدی علیهم السلام تبعیت کنند هدایت می شوند و اگر مخالفت کنند به دست همین حجت هلاک می شوند: «إن تتبعونا تهدو ببصائرنا و إن لم تفعلو یهلکهم الله بأیدنا» - «فإن تتبعونا تنجوا و إن تتولوا یعذبکم الله بأیدینا».
آیت الله صافی گلپایگانی می گوید:
«حجّت» آن چیزی است که بر صحّت یکی از دو طرف نقیض، مثل وجود و عدم چیزی به آن استدلال و احتجاج میشود. همچنین دلالتی است که بیانگر راه مستقیم باشد و حجج الهی (حجتهای خدا) هر چیزی است که خدا به آن بر بندگان خود احتجاج نماید، یا به وسیله آن، بندگان خود را به سوی خود هدایت کرده باشد. بنابراین، معجزات انبیا همه حجت است، کل عالم حجت است، تمام آیات الهی و نعمتهای غیر متناهی، هر پدیده و هر مخلوق و اعضا و اجزای آنها و نظاماتی که در آنها برقرار است، همه حجّتند. جنبندگان دریا و صحرا و هوا، گیاهان و گل ها، درختان و برگها و شکوفههای آنها، و آسمان و زمین و آنچه در آنها است، همه حجتهای خدایند که: "اگر تمام درختها قلم باشند و هفت دریا مداد گردند و بخواهند کلمات و آیات و حجتهای حقّ تعالی را بنویسند کلمات الهی تمام نخواهد شد". ص: ۶۰ «وَلَوْ أَنَّما فِی الاْءَرْضِ مِن شَجَرَةٍ أَقْلامٌ وَالْبَحْرُ یَمُدُّهُ مِنْ بَعْدِهِ سَبْعَةُ أَبْحُرٍ ما نَفِدَتْ کَلِماتُ اللّه ِ»(سوره لقمان /۲۷)
هر فرد از افراد انسان، خود و چشم و گوش و زبان و مغز و خون و استخوان و پوست و اعضای ظاهر و باطن و سلولها و گلبولهای سفید و قرمزش بر خودش و بر دیگران حجت است. عمر و زندگی و تندرستی و خلاصه همه چیز و همه اوضاع و فراز و نشیبهای آگاهی بخش و مناظر مختلف، همه و همه حجّتند، که اگر انسان به آگاهی نرسیده و این همه آیات را ندیده و از خط منحرف شده باشد، همه این حجّتها علیه او اقامه شده و او را محکوم مینمایند و راه عذر را بر او میبندند. قرآن مجید کتاب خدا و معجزه باقی حضرت خاتم الانبیا صلی الله علیه و آله و احکام و هدایت هایش بر همه بشریت حجت است و آیات آن نیز هر کدام حجت است. علاوه بر آنکه در خود آیات احتجاج و اقامه حجت بر معارف و عقاید دینی شده باشد. از بزرگ ترین حجّتهای الهی یکی عقل است و دیگر نعمت وحی و نبوّت انبیا و امامت اوصیا است که استمرار هدایت پیغمبران میباشد...
(معرفت حجت خدا شرح دعای اللهم عرفنی نفسک ... ص ۵۹ و ۶۰)
👈 پروژه مسمومیت در حال تبدیل به سوژه ای خطرناک و فریبنده اذهان!
🔹یک مساله مبهم را میخواهند تبدیل به یک چیز قطعی از جانب حکومت کنند تا تنفر نسبت به نظام تولید کنند.
🔸این کار ضدانقلاب یک پست فطرتی کامل است که هم خودش مسموم میکند و هم تبلیغ میکند و هم آشوب!
▫️باور کنیم با تمام توان و به هر قیمتی میخواهند جمهوری اسلامی را به زیر بکشند!
👈 زهی خیال باطل، مگر ما مرده باشیم😊