مجری الجزیره:
این فهرستی از خسارات انسانی، مادی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی اسرائیل است که از زمان آغاز جنگ غزه توسط مقاومت وارد شده و اسرائیل آنها را پنهان میکند:
1. بیست هزار کشته از میان نیروهای نظامی، ذخیره و مزدوران و نابودی ۵۰٪ از نیروی زرهی.
2. سی هزار نفر مجروح یا دچار معلولیتهای جسمی و ذهنی دائمی.
3. اسرائیل ۳۰۰ هزار نیروی ذخیره مرد و زن را برای شرکت در جنگ فراخوانده است.
4. بیش از ۱۵۰ هزار شهرکنشین از شهرکها به هتلهای شهرهای اسرائیل فرار کردهاند.
5. مقاومت از لبنان، عراق، یمن، سوریه و غزه بیش از ۴۰ هزار موشک و پهپاد به سمت اسرائیل شلیک کرده است.
6. خسارات اسرائیل در یک سال بیش از ۷۰ میلیارد دلار تخمین زده میشود.
7. بیش از ۶۰ هزار شرکت، به ویژه شرکتهای فناوری، یا تعطیل شدهاند یا به خارج از اسرائیل منتقل شدهاند.
8. خسارات ناشی از کاهش درآمد گردشگری حدود ۷ میلیارد دلار برآورد شده است.
9. هتلها و شرکتها هزاران کارمند خود را به دلیل ناتوانی در پرداخت دستمزدها اخراج کردهاند.
10. بیش از ۳۰ هزار تظاهرات در قارههای مختلف علیه جنایات اسرائیل در غزه برگزار شده است.
11. تلآویو از امنترین مکان به خطرناکترین مکان برای زندگی تبدیل شده است و آمارها نشان میدهند که ۶۷٪ از اسرائیلیها تمایل به مهاجرت از اسرائیل دارند.
12. مهاجرت معکوس بیش از یک و نیم میلیون شهرکنشین با تابعیت دوگانه.
13. افزایش درخواستهای مهاجرت به امارات، بریتانیا، فرانسه، آلمان، آمریکا و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
🛑چطور اخبار جعلی رو شناسایی کنم؟!
✍ سید علیرضا آل داود
تشخیص اخبار جعلی میتونه چالشبرانگیز باشه، اما با رعایت چند نکته میتونی به راحتی این کار را انجام بدی. در اینجا چند راهکار برای شناسایی اخبار جعلی براتون آوردم:
1. بررسی منبع: به منبع خبری توجه کن. آیا این منبع معتبره؟ آیا وبسایت یا رسانهای که خبر را منتشر کرده، شناختهشده و قابل اعتماده؟
2. بررسی تاریخ: بعضی وقتا اخبار قدیمی دوباره منتشر میشن. مطمئن شو که خبر جدیده و به رویدادهای جاری مربوط میشه.
3. تحلیل عنوان: عناوین اغلب برای جلب توجه طراحی میشن. اگر عنوان خیلی جنجالی یا غیرمعمول به نظر میرسه، بهتره محتوا رو با دقت بیشتری بررسی کنی.
4. جستجوی اطلاعات بیشتر: سعی کن خبر رو در چندین منبع مختلف بررسی کنی. اگر چندین رسانه معتبر اون رو پوشش دادن، احتمالاً واقعیه.
5. بررسی حقایق: از وبسایتهای معتبر بررسی حقایق (Fact-checking) استفاده کن. این وبسایتها به بررسی صحت اخبار و اطلاعات میپردازن.
6. توجه به احساسات: اگر خبری باعث ایجاد احساسات شدید (مانند ترس یا خشم) در تو میشه، ممکنه جعلی باشه. اخبار واقعی معمولاً بهطور منطقی و بیطرفانه ارائه میشن.
با رعایت این نکات، میتونی بهراحتی اخبار جعلی را شناسایی کنی. همین! در دنیای رسانهای شده ساده نباش و گول نخور!
ادمین کانال تلگرامی وابسته به منافقین لو رفت
🔹یکی از عناصر رسانهای منافقین که مدتی است ضمن جدا شدن از این گروهک تروریستی، هر از چندگاهی مطالبی را درباره جزئیات فعالیتهای ضدایرانی منافقین در بستر فضای مجازی منتشر میکند، در تازهترین افشاگری خود، فردی با نام «بابک طهماسبی» را به عنوان ادمین کانال تلگرامی «خبررسان شبکه یک» معرفی کرده و گفته است که این فرد هماکنون در کمپ اشرف ۳ در آلبانی مستقر است.
🔹این فرد جداشده از سازمان منافقین که مطالب خود را در اکانتی در شبکه اجتماعی ایکس تحت عنوان (آقا محسن«ادمین سابق منافقین») منتشر میکند، با انتشار عکسی از فردی که او آن را ادمین کانال تلگرامی خبررسان شبکه یک معرفی کرده، نوشته است: «به نظرم یه ضدحال به سازمان رجوی که این روزها زیاد مشغول وسط بازی بین فلسطین هست بزنم! کانال خبررسان شبکه یک رو من خریدم. یک کانال ادبی که سال پیش از طریق مرتبط داخلی ۱۵ میلیون خریدم و پاکسازی کردم و تحویل بابک طهماسبی دادم تا با پوشش صداوسیما کار کنه!»
پیامرسان گیمرها در ترکیه فیلتر شد
🔸ترکیه، دیسکورد(Discord) را با استناد به نگرانیها نسبت به استفاده گروهها از این پلتفرم رسانه اجتماعی برای سوءاستفاده از کودکان، مسدود کرد.
🔸این ممنوعیت پس از انتشار پستهایی در این پلتفرم روی داد که از یک مرد جوان که دو زن جوان را اوایل ماه جاری به قتل رسانده بود، تمجید کردند.
🔸این واقعه، اعتراضاتی را در فضای رسانه اجتماعی در ترکیه ایجاد کرد و درخواستها برای مقررات سختگیرانهتر در این کشور تجدید شد.
🔸عبدالقدیر اورال اوغلو، وزیر حمل و نقل و زیرساخت ترکیه اوایل هفته جاری اعلام کرد که دولت قصد ندارد بیش از حد محدودکننده باشد اما از اختیارات لازم برای حمایت از افراد کم سن و سال استفاده میکند.
🔸دیسکورد در وبسایت رسمی خود اعلام کرد: ما از گزارشهایی مبنیبر عدم دسترسی به دیسکورد در روسیه و ترکیه آگاه هستیم. درحالحاضر تیم ما درحال بررسی این گزارشها است.
✍ایده مقاومت
🖋ذهنیت جاافتادهای در بخشی از جامعه وجود دارد که مقاومت یک ایدهی سیاسی و حاکمیتی است و منافعی هم اگر دارد، برای افزایش اقتدار سیاسی حاکمیت است و بین زندگی خود و مقاومت رابطه و نسبتی نمیبینند.
🖋بخشی از مردم هم رابطه مقاومت با زندگی روزمره خود را متعارض میبینند، یعنی تصوّر میکنند هزینهی مقاومت در ازای تخریبِ زندگی آنها دارد پرداخت میشود.
🖋 راهبرد تبیینی برای تغییر این ذهنیت «گره زدن زندگی روزمره با ایده مقاومت» است.
🖋 از یک سو باید تبیین کرد که مقاومت در تجربه زندگی روزمره ما حضور دارد و از این طریق، باید کارآمدی مقاومت را در متن زندگی، برای مردم ملموس کرد.
🖋 از سوی دیگر با پل زدن از زندگی فردی به زندگی جمعی، باید تبیین کرد جمهوری اسلامی نیز با تکیه بر ایدهی مقاومت، هدفی فراتر از افزایش اقتدار سیاسی و ... مدّنظر دارد و آن عبارت است از «دستیابی مردم ایران به حیات طیّبه و زندگی گوارا».
🖋در مسیر پیوند زدن زندگی به مقاومت، بانوان پیشران هستند و ابزاری که از آن بهرهمند هستند و با تکیه بر آن میتوانند چنین کاری را به انجام برسانند «رهبری عواطف اجتماعی» است.
حسن بابایی
مدرس روشنگری استان اصفهان
📍اول زنان و فیلترینگ؛ اقتصاد باشد برای بعد!
🔸عباس عبدی، تحلیلگر چپ به تازگی طی یادداشتی که سایت جماران آنرا منتشر کرد در اشاره به شعار وفاق دولت چهاردهم نوشته است:
"معتقدم که اگر مساله فیلترینگ، زنان، روابط خارجی، گزینشها، صدا و سیما و... بهبود نیابد، هیچ اتفاق مثبتی نه تنها رخ نمیدهد، بلکه وفاق با جامعه شکست قطعی میخورد و هنگامی که چنین شد، وفاق درون ساختاری نیز با سرعت به قهقرا خواهد رفت و اصولا فرصتی برای حل مسائل اقتصادی و ناترازیهای آن نخواهد رسید."
🔸او در این یادداشت همچنین مدعی میشود که در جامعهای چون ایران تنش و نقار بیش از وفاق مطلوبیت دارد!
🔺محرز است که عباس عبدی همچون برخی دیگر از اصلاحطلبان به دولت پزشکیان از چشم مردم نگاه نمیکند وگرنه به کارکرد وفاق در امر "کارآمدی" تأکید داشت.
🔺اینان به دولت پزشکیان به چشم یک آلت دست و ابزار مقطعی کوتاه مدت نگاه میکنند که صرفا قرار است خواستههای سیاسی چند سالخوردهی اصلاحطلب را به کرسی بنشاند و بعد هم بدون هیچ کارنامهای از کارآمدی وارد انتخابات بعدی شود.
🔺در نگاه اینان اولا مردم هیچ اهمیتی ندارند. چنانکه میبینیم عبدی ابایی هم ندارد از اینکه مردم همین جامعه را به طلب تنش توصیف کند نه وفاق!
🔺و ثانیا در نگاه اینان اگر قرار است دولت کارکردی داشته باشد؛ این کارکرد هرگز در وهله اول یک کارکرد گرهگشا، تسهیلگر و معیشتساز در حوزه اقتصادی –که اصلیترین مطالبه مردم است- نیست بلکه باید اولویتهای آن را در مقولاتی مثل دعواهای بیسرانجام فمینیستی، سرشاخ شدن با حاکمیت، نرمالایز کردن خدشهها علیه قانون و مقولاتی از این دست جستجو کرد.
🔺جالب است که میبینیم عبدی برای استحکامبخشی به این مغالطه بزرگ و مردمکُش حتی مدعی میشود که در صورت نپرداختن دولت به اولویتهای مطروحه از سوی ما؛ فرصت حل مسائل اقتصادی هم پدید نخواهد آمد!
🔺بماند که از نگاه تحلیلی میتوان این اظهارات عبدی را نوعی تهدید به حساب آورد که در حال خط و نشان کشیدن برای پزشکیان است و این نوید را به او میدهد که اگر به مطالبات تند اصلاحطلبان ستادی توجه نکند؛ باید قید همراهی و همکاری چپهای ستادی را بزند.
🔺پیش از این، کسانی از اصلاحطلبان ادعا کرده بودند که وفاق وابسته به مقوله "رفع حصر" از فتنهگران نیز هست. لذا پر بیراه نیست اگر در کنایه بگوییم که با توجه به ناممکن بودن رفع حصر مگر در صورت توبه علنی فتنهگران؛ اصلاحطلبان ستادی یک پله عقبنشینی کرده و مقولاتی مثل فیلترینگ را در صدر مطالبات خود به بهانه وفاق مطرح ساختهاند.
🔺باید در این زمینه هوشیار بود و مدام به خود یادآوری کرد که اگر هدف وفاق بعنوان یک پیششرط، کارآمدی و گشایش اقتصادی نباشد؛ به پشیزی نخواهد ارزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشای پشت پرده حوادث سال 1401 استان سیستان و بلوچستان با طراحی عبدالغفار نقشبندی و گروهک تروریستی جیش العدل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در پی تلاش یک تیم صهیونیستی برای نفوذ به حومه شهرک راس ناقوره در جنوب لبنان، دو خودرو منهدم و کشته و زخمی در صفوف نیروهای اشغالگر گزار شده است.
🔻پ ن:
خدا رحمتت کنه سید جلیلالقدر و شهید ما؛ میگفت در صورت ورود به خاک لبنان، زدن تجهیزات تون رو زنده ار تلویزیون پخش خواهیم کرد، که میبینید حرف سید شهید محقق شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 میگن ظریف خسته بود استرس داشت بعد از جلسات خسته کننده باهاش یهویی مصاحبه کردن که گفت «ولکن بابا»
🔹ولی ما یه حاجی داشتیم بعد از مهم ترین جلسه سخنرانی و با کلی استرس، زمانی که تندتند قدم میزد این حرفا رو راجب حاج قاسم زد
🔹به خدا که تکرار نمیشی حاج آقا....
«مهدی طیبی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هر کسی گفت اسرائیل با با مردم ایران دشمنی نداره و مشکلش جمهوری اسلامیه، اول یه دونه بزنید تو سرش بعد این کلیپ رو بهش نشون بدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اسموتریچ: من به صراحت میگویم که ما خواهان یک کشور یهودی هستیم که شامل اردن، عربستان سعودی، مصر، عراق، سوریه و لبنان میباشد.
یعنی خودتو به خریت زدن فضیلت است جناب صلواتیان؟
تو بگو تا حالا غربی ها یا همان از نگاه شما جامعه جهانی به کدام یکی از تعهداتشون عمل کردند اینهمه تو دهنی از آنها خوردین چرا حیا نمیکنید شما نادان های غربگدا
#صالح_شریفی
🔴وقتی یک فمنیست دیگه چیزی برای القای بیشتر تحقیر جنسیتی پیدا نمیکنه !!!!
◾️چند روز قبل یک پیج فمنیستی دیدم که از هرچیزی که بلد بوده سعی کرده برداشت ناعدالتی علیه زنان بکنه و در آخرین دستاوردش هم به این نتیجه رسیده که چرا در روسپیگری فقط به زن لقب میدن؛ اینم بی عدالتیه باید متناسب با زن برای مردی که به دنبال این کارها میره یه لقب بدن تا عدالت برقرار بشه!
حالا با ایشون کاری ندارم که نمیفهمه یا نمیخواد بفهمه !!
مساله لایکها و کامنتهای بانوان بود که اونا هم تایید و احساس حقارت داشتند که ما در این مساله هم نا عدالتی داریم !!!
▪️مساله اساسی اینجاست که یه فمنیست نمیدونه وقتی یک زن مسیر فحشا رو شروع میکنه این خودش هست که اقدام به زیر پا گذاشتن عدالت و آزادگی میکنه و بستری برای تولید فساد و آلودگی اجتماعی میشه!!
فمنیست زن رو کوچک و ناقص و فاقد اثر گذاری اجتماعی میدونه و نمیده زن به تنهایی میتونه عنصر فرهنگ ساز یا ضد فرهنگی در یک اجتماع باشه.
▪️قرآن زنان رو الگوی انسانیت معرفی کرده و زن فمنیست تلاش میکنه جهت کاهش تبعیض فساد رو گستردهتر و سازمان یافته تر هم بکند. به راستی این همه فساد گسترده ی اخلاقی غرب ماحصل همین نوع تفکر فسادساز بود.
✍عالیه سادات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ارتش اسرائیل مدعی شده تجهیزات و سلاحهای شاهنشاهی توسط سپاه در اختیار حزبالله برای کوبیدن اسرائیل قرار گرفته!
✍جواب: اولا که خجالت نداره؛ خواستیم اسراف نشه و اعلحضرت هم شریک ثواب باشه!
بعدشم انگار ارتش اسرائیل حسابی تنش میخاره برای تکنولوژی روز ما؛ اونم بزودی انشاءالله😉
مضحک اما واقعی!
یارو هنگام قضای حاجت، درب مستراح را باز گذاشته بود! عاقلی گفت: بیحیا ببندش! یارو گفت: غلط کردی! میخواهی بیایی از سوراخِ در، من را نگاه کنی؟!
حالا هم میگویند #پالایش (#فیلتر) و #انسداد تهدیدات و مفاسد را برداریم و همه را در دسترس بگذاریم تا مبادا بچهها از سوراخِ در دسترسی پیدا کنند!
🖌 علی نجاتی مهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ایشون تو آمریکا رفتن دندون پزشکی و برای عصب کشی ۱۷۲۵ دلار پول داده، بیمه هم ۱۱ دلارشو برگردونده بهشون!
💥ما هروقت به سیستم درمانی غرب انتقاد میکردیم سریع خودتحقیرا میومدن میگفتن بیمه اونجا خیلی خوبه و پولشو میده، این بود بیمه اشون؟
*موسوی
📄 | به بهانه یک تحریف
جوابیه مرکز تحقیقات صدا و سیما در پی انتشار یک گزارش آماری و شیطنت برخی رسانهها
🔻در اردیبهشت ماه سال جاری مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) با همکاری وزارت علوم اقدام به انجام یک نظرسنجی پیرامون وضعیت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه های دولتی نمود. این نظرسنجی در بین ۲۲۵۰ نفر از دانشجویان مقاطع مختلف عمدتاً کارشناسی به صورت پیمایشی انجام شده است بخشی از نتایج این نظرسنجی که به تازگی منتشر شده است نشان می دهد دانشجویان بخش عمده ای از اوقات فراغت خود را صرف گشت و گذار در فضای مجازی می کنند همچنین گوش دادن به موسیقی، معاشرت با دوستان، ورزش و ... در رتبه های بعدی فعالیتهای دانشجویان در اوقات فراغت قرار دارد. این نظرسنجی نشان می دهد اساسأ تماشای فیلم و سریال جایگاه قابل توجهی در پر کردن اوقات فراغت دانشجویان دانشگاه های دولتی ندارد و در بعضی موارد حتی گوش دادن به پادکست بیش از تماشای فیلم و سریال اوقات فراغت دانشجویان را به خود اختصاص می دهد. حال در این نظرسنجی از این اندک دانشجویانی که اعلام کرده اند در اوقات فراغت خود فیلم و سریال تماشا می کنند پرسیده شده که از چه منبعی فیلم و سریال تماشا می کنند؟ و نتایج نشان می دهد پاسخگویان بیشتر از طریق دانلود و تماشا از طریق سایت های اینترنتی و بعد پلتفرم های نمایش داخلی و خارجی فیلم و سریال تماشا می کنند و تلویزیون در رتبه چهارم قرار دارد. انتشار این گزارش بهانه ای شد تا برخی از سایت ها و کانال ها بدون اشاره به کل این نظرسنجی و با تحریف بخش هایی از آن، رسانه ملی را زیر سوال ببرند. در این راستا ذکر چند نکته ضروری است:
▫️ اساسا الگوی مصرف رسانه ای یک قشر خاص مثلاً دانشجویان، قابل مقایسه با عموم مردم و تعمیم به کل جامعه ایران نیست. حتی خود ایسپا بعد از این شیطنت رسانه ای توضیح داد که این نظرسنجی در بین ۲۲۵۰ نفر دانشجو انجام شده و نتایج آن قابل تعمیم به کل جامعه نیست. ولی متاسفانه این بی اخلاقی رسانه ای ادامه یافت.
▫️البته این بی توجهی به واقعیات که نشان دهنده نیت تحریف گران است موضوع تازه ای نیست. در فروردین ماه یعنی چند روز قبل از اجرای این نظرسنجی دانشجویی، ایسپا در یک نظرسنجی از عموم مردم (نه یک قشر خاص مثل دانشجویان) میزان مخاطب رسانه ملی را حدود ۷۰ درصد اعلام کرد. ولی هیچ کدام از این سایت ها و کانال هایی که امروز به نتایج نظرسنجی ایسپا برای هجمه به رسانه ملی استناد می کنند، حاضر نشدند کوچکترین اشاره ای به این یافته داشته باشند!برای مخاطبان فهیم رسانه ها مبرهن است که چنین فعالیت هایی نه علمی است و نه اخلاقی. البته کاهش مخاطب تلویزیون در رقابت با فضای مجازی امری جهانی بوده و موضوع جدیدی نیست اما این جنس فعالیت ها به بهانه نقد مدیریت رسانه ملی مسبوق به سابقه نیست و بیانگر نیات خاص منتشر کنندگان این تحریفات است. کار رسانه ای صداقت و انصاف می خواهد و گرنه نتیجه می شود فریب افکار عمومی.
روابط عمومی مرکز تحقیقات صدا و سیما
❌درباره تازهترین نظرسنجی ایسپا از استفاده از شبکه های اجتماعی در ایران
تلگرام۸۹/۵ درصد
اینستاگرام۸۵/۷ درصد
واتساپ۶۶/۷درصد
یوتیوپ ۵۰/۴ درصد
ایتا ۳۸/۴ درصد.
✍این نظرسنجی یا هدفمند انجام شده یا غیر دقیق و غیرکارشناسی!
بنابراین قابل استناد نیست.
برای دستیابی به حقیقت دومعیار را باید در نظر گرفت:
اول تعداد مخاطب:
در تلگرام امکان ایجاد مخاطب فیک وجود دارد اما در ایتا به هیچ عنوان چنین امکانی میسر نیست و تعداد مخاطبین واقعی هستند.
دوم تعداد بازدیدکنندکان:
حتی کانالهایی با تعداد مخاطب چند میلیونی(احتمالا فیک) در تلگرام، تعداد بازدیدکنندگانشان نزدیک به نصف بعضی از کانالهای ایتایی هستند از جمله همین کانال بیداری ملت یا خبر فوری سراسری و.... در ایتا.
تشکر و خداقوت به مدیران ایتا با در نظر گرفتن برخورداری از حداقل امکانات
❌نظر موشهدایانِ خونخوار، در مورد اسرائیل!!
✅«سگ هار» را اگر معدوم نکنیم، تمام دنیا را آلوده و نابود خواهد کرد!!
👇فلذا:
همه با هم برای نابودی رژیم نامشروع کودککش ، تلاش خواهیم کرد
#فروپاشی_اسرائیل