9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ
📝 استاد #رائفی_پور « #شفافیت مالی مؤسسه مصاف ایرانیان »
✅ تنها کانال رسمی استاد رائفی پور و جنبش مصاف
@masaf
⭕️ دیدار خانواده بازداشتیهای محیط زیست با فراکسیون امید
🔹فاطمه سعیدی اظهار کرد: بنا به درخواست خانواده متهمان پرونده محیط زیست جلسهای با حضور رئیس و تعدادی از اعضای فراکسیون با این افراد برگزار شد که آقای تابش نایب رئیس فراکسیون امید و خواهر زاده محمد خاتمی رئیس جمهور اسبق و رئیس فراکسیون محیط زیست نیز حضور داشت.
🔹وی با بیان اینکه در این جلسه خانواده بازداشت شدگان مطالب خود را مطرح کردند گفت: امیدواریم با پیگیریهای انجام شده که ادامهدار خواهد بود، این مشکل به شکل مطلوبی حل شود.
🔹سعیدی همچنین یادآور شد که قبلاً هم این خانوادهها جلساتی با فراکسیونهای مختلف از جمله حقوق شهروندی و محیط زیست برگزار کرده بودند.
✅ @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺روحانی پاشو بزاره پلدختر میزنمش
👤عصبانیت سیل زده ها
✅ @Masaf
موسسه مصاف
⭕️ سازمان برنامه و بودجه در دفاعیهای اعلام کرده مدرک دکترای نوبخت جعلی نیست و در سال ۲۰۰۵ (سال ۱۳۸۴) موفق به اخذ این مدرک شده.
🔺با فرض صحت این مطلب، نوبخت در انتخابات مجلس ششم، با عنوان دکتر نوبخت در مجلس حضور پیدا کرد که نوعی کلاهبرداری است.
🔺پینوشت: حسن روحانی نیز در حالی که مدرک دکترای خود را در سال ۱۳۷۷، دریافت کرده است، در انتخابات مجلس اول شورای اسلامی با عنوان دکتر حسن روحانی وارد مجلس شد! / افسران
✅ @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ برادران عراقی به کمک خوزستان آمدند...
🔸هدایت آب به سمت هورالعظیم کشور عراق توسط سپاه ، این کار به تخلیه هرچه سریع تر آب کمک خواهد کرد
✅ @Masaf
هدایت شده از مهدیاران | mahdiaran
🔺 یک ماجرای بسیار زیبا 👇
تیم ملی ایتالیا برای رفتن به جام جهانی روسیه احتیاج به یک گل داشت، ونتورا سرمربی ایتالیا تصمیم گرفت در لحظات پایانی بازی، دِروسی هافبک دفاعی را وارد بازی کند، دستیار سرمربی به سراغ این هافبک مشهور میرود و میگوید باید خودت را آماده ورود به زمین کنی.
اما واکنش دِروسی به این تعویض جالب بود، با حالتی عصبانی به دستیار سرمربی میگوید چرا من باید به زمین بروم؟ ما که به تساوی نیاز نداریم، باید ببریم! به ونتورا بگو تمام بازیکنان میخواهند "اینسینیه" به زمین برود نه من.
دِروسی میدانست که ورودش به زمین کمکی به ایتالیا نخواهد کرد، به خاطر همین می خواهد بازیکن هجومی که میتواند به تیم کشورش کمک کند وارد بازی شود. ایتالیا به جام جهانی نرفت اما دِروسی جهانی شد، این بازیکن نشان داد که منافع ملی مهمتر از منافع فردی است، می دانست صعود ایتالیا به جام جهانی به نفع هَمَست که این همه شامل او هم میشود.
حالا سوالی که میشود پرسید این است که ما در ایران چند «دِروسی» داریم؟
کدام یک از مدیر های کشور ما حاضرند بخاطر انقلابی که متعلق به امام زمان و مردم است، منافع فردی خود را قربانی منافع ملی کنند؟
چند نفر حاضرند به خاطر کشور از پست مدیریتی بگذرند؟
چند نفر حاضر هستند وقتی وزارتی به آنها پیشنهاد میشود، بگویند در این برهه زمانی من گزینه خوبی برای اداره یک وزارتخانه نیستم؟
چند نفر از ما مردم حاضریم وقتی دلار گران شد، جنس هایی که زمان ارزانیِ دلار خریدیم را به همان قیمت بفروشیم؟
چند نفر حاضریم از سودهای کلان چشم بپوشیم و بخاطر مردم قیمتها را ارزان کنیم؟
بسیاری از ما خوب حرف میزنیم. بسیاری از ما وقتی در حرف باشد از خدمت سخن میگوییم و این که ما فقط برای خدمت آماده ایم و بسیاری از ما نمیتوانیم دِروسی باشیم، نمیتوانیم از دیده شدن بگذریم، نمیتوانیم موفقیت دیگران را ببینیم، همه ما باید بدانیم که منافع ملی بر هر تصمیم شخصی ارجحیت دارد، پیشرفت ایران و انقلاب به نفع همه ماست و عقب ماندگی به ضرر همه...
چرا که انقلاب مقتدر میتواند پرچم را به صاحب اصلی آن برساند...
#زمینه_سازی_ظهور
#انقلاب_اسلامی_و_مهدویت
واحدمهدویت موسسهمصاف👇
http://eitaa.com/joinchat/2885222402Ce75349b11c
هدایت شده از مهدیاران | mahdiaran
⭕️ رسانه؛ از گذشته تا امروز
🔹 «نخستین ارتباطات انسانی از نوع اشاره ای و غیر کلامی بود؛ که بعدها به ارتباطات بیانی، نوشتاری، ارتباطات از راه دور، تلگراف و تلفن، رادیو، سینما، تلویزیون و وسایل ارتباط جمعی نوین تبدیل شد. بر این اساس، قدمت رسانه ها عبارت است از رسانه های شفاهی، مکتوب و الکترونیک»
🔸 شاید بتوان گفت پیشینه فعالیت های رسانه ای، تاریخی به قدمت ابداع خود رسانه ها دارد؛ اما در این میان بعضی از رسانه ها، هم به دلیل ویژگی های ذاتی آنها و هم به دلیل شرایط زمان خود، در جامعه موثرتر بوده اند. روزنامه، رادیو، تلویزیون در گذشته و وسایل ارتباط جمعی نوین مانند شبکه های اجتماعی در عصر حاضر از آن جمله اند.
🔹 «به طور مثال، صاحبان قدرت قبل و در حین جنگ های نظامی برای ایجاد جنگ روانی، با ارائه اطلاعات ساختگی از منابع غیر واقعی، سوء استفاده های فراوانی از رادیو کرده اند. جنگ جهانی دوم و جنگ ایران و عراق از این جمله است.»
📚 رسانه شناسی، اصحاب حبیب زاده، ص٣۵
مقاله کارکردهای رادیو در جنگ، حسین خجسته
#مهدویت_و_رسانه ١٣
✅ کانال "مهدیاران"
http://eitaa.com/joinchat/2885222402Ce75349b11c
⭕️ دشمنان تولید ایرانی
🔸«رونق تولید» در اقتصاد ایران منافع چه کسانی را تهدید میکند؟ عامه مردم، دلالان را دشمن تولید داخلی میدانند و تصور میکنند تا زمان ریشهکن شدن دلالان، صنعت ایرانی روی رونق به خود نخواهد دید. این تصویر ساده از تقابل نیروهای اقتصادی در ایران اگرچه در عمق خود پیوندهایی با واقعیت دارد، اما تصویر ایدهآل جریان ضدتولید نیز هست؛ چراکه توجهات را از جریان اصلی سرکوب تولید دور میکند.
🔸درک دقیقتر از مناسبات ضدتولیدی حاکم بر اقتصاد ایران مستلزم شناسایی ذینفعان این مناسبات است. کاسبان رانت و تورم، ذینفعان اصلی سرکوب تولید داخلی هستند که دو ماشین عظیم توزیع رانت و خلق تورم را به نوعی کنترل میکنند که امکان خلق ثروت جز از طریق این دو ماشین غیرممکن شود تا همگان در خدمت این دو ماشین باشند.
🔸موجهای جهش قیمت ارز و مسکن و سایر داراییها نتیجه طبیعی سواری گرفتن از این دو ماشین است که سفتهبازیهای گسترده را جانشین فعالیتهای تولیدی میکند؛ یعنی همان چیزی که در شکل و ظاهر دلالی برای عموم مردم جلوهگر میشود. در واقع، دلالی مورد اشاره مردم معلول کارکرد دو ماشین توزیع رانت و خلق تورم است که قسمت پیدای فعالیتهای ضدتولیدی است و به همین دلیل، آدرس مناسبی برای ایجاد انحراف در افکار عمومی از ریشههای اصلی است.
🔸طنز تلخ ماجرا آن است که سوخت اصلی ماشین رانت و تورم با شعارهای حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و کنترل قیمتها فراهم میشود و کمتر کسی متعرض این تناقض در شعار و عمل میشود که مگر رانت باعث خلق ارزش افزوده میشود که به تولید منجر شود؟ مگر رانت باعث کاهش قیمتها میشود؟ مگر میشود تورم خلق کرد و گرانی ناشی از آن را بتوان کنترل کرد؟ یک دانشجوی ترم اول اقتصاد به همه این سوالات پاسخ منفی میدهد.
🔸همین تناقضات ساده باعث شده است که نتیجه قریب به اتفاق سیاستهای حمایتی در ایران (چه به اسم حمایت از مصرفکننده و چه به اسم حمایت از تولیدکننده و چه به اسم تنظیم بازار از طریق واردات با دلار ارزان) سرکوب تولید داخلی باشد. دقیقا به همین دلیل است که میانگین تورم در جهان دهههاست که تکرقمی شده و اخیرا به ۲ درصد رسیده است؛ اما در ایران همچنان افسارگسیخته است و هر از چندی هم که به مرز تکرقمی نزدیک میشود به اژدهایی خفته میماند که پس از بیداری جبران مافات میکند. علت آن است که سیاست مهار تورم در هیچ جای دنیا (جز در معدود کشورهایی چون ونزوئلا) با چنین مکانیسمهایی دنبال نمیشود و روش علمی مخصوص به خود را دارد که بیش از ۹۰ درصد کشورهای جهان با همین روش موفق به مهار آن شدهاند.
🔸بهطور خلاصه باید گفت رکود، فقر، فساد و بیکاری نتیجه طبیعی سفتهبازیهای غیرمولد روی موج تورم (یا به تعبیر عمومی همان دلالی) است که خود معلول اداره اقتصاد با ماشین رانت و تورم است و تا زمانی که این دو ماشین از کار نیفتند در بر همین پاشنه خواهد چرخید. درباره اینکه کارکرد این دو ماشین چگونه به خروجی صنعتزدایی تبدیل میشود قبلا بهطور مفصل سخن گفتهایم (رجوع کنید به: مقصر اصلی صنعتزدایی - روزنامه «دنیایاقتصاد» مورخ ۳۰ دیماه ۱۳۹۷)، اما این مساله که یارگیری جریان ضدتولید از عامه مردم برای محافظت از وضعیت موجود چگونه امکانپذیر شده، نیازمند واکاوی بیشتر است.
🔸مصیبت بزرگ آن است که ذینفعان رانت و تورم علاوه بر دادن آدرس غلط از ریشه سرکوب تولید، توانستهاند با شگردهای مختلف، نوعی «اینهمانی» بین منافع خود و منافع عمومی به اکثریت ایرانیان القا کنند و به همین دلیل در عرصه محافظت از این دو ماشین تنها نیستند. این مساله البته چندان هم عجیب نیست؛ چراکه هر سیاست غلط اقتصادی نیروی اجتماعی و سیاسی پشتیبان خود را به وجود میآورد که با تولید انبوه ضدآگاهی و تحلیل کاذب سعی در انحراف توجهات عمومی از آدرس اصلی را دارند.
🔸در کمال تاسف باید گفت که جریان ضدتولید در این تلاش خود برای انحراف افکار عمومی موفق بوده و حدود نیمقرن است (از اواخر دهه ۴۰) که آدرس اصلی موتور تخریب تولید داخلی را از انظار عمومی پنهان کرده است. همراهی فکری اکثریت با ذینفعان وضعیت ضدتولیدی کار را برای سیاستمداران که معمولا دنبال رضایت عامه هستند، سخت میکند و همین مساله سوخترسانی به چرخه سرکوب تولید را تسهیل میکند.
🔸حال با همه این تفاصیل، سوال این است که آیا رونق تولید امکانپذیر است؟ بله، به شرط اینکه بپذیریم از مسیر همیشگی به مقصد متفاوت نخواهیم رسید و باید سیاستهای اقتصادی متفاوتی را در پیش گرفت که برخورد ریشهای با دو ماشین توزیع رانت و خلق تورم جوهره این سیاستها باید باشد.
📝 علی میرزاخانی
✅ @Masaf