فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بانکها مکلفند حداقل ۱۵ درصد منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند ولی هیچ گاه این عدد به بیش از ۵ درصد نرسیده
🔹️عماد شاهرخی، رئیس جهاد کشاورزی لرستان گفت: در صورت وجود ادوات به روز میتوانیم در کشاورزی حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشیم.
🔹️ وی افزود: اگر ۱۰ درصد آب در بخش کشاورزی را صرفه جویی کنیم، مشکل کل صنعت و آشامیدنی را تا ۵۰ سال آینده حل کردیم.
🖋 بانکهایی که باید به رونق اقتصاد کمک کنند در واقع تبدیل به موانع اقتصادی شدهاند که به جای کمک به تولید در حال بنگاهداری از طریق ساخت مارکت و مگامالهای ترویج دهنده برندهای خارجی وارداتی هستند.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظام پیچیده و دقیق میادین مغناطیسی گیاهان و زنبورها
🔹️ تفاوت در میدان مغناطیسی گلهای دارای شهد با زنبورها و همچنین گیاهانی که پذیرای زنبورها بودهاند نظام پیچیدهای را به وجود آورده است که زنبورها را به روی گلهای دارای شهد هدایت میکند.
🔹️الَّذِی لَهُ مُلْکُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَلَمْ یَتَّخِذْ وَلَدًا وَلَمْ یَکُن لَّهُ شَرِیکٌ فِی الْمُلْکِ وَخَلَقَ کُلَّ شَیْءٍ فَقَدَّرَهُ تَقْدِیرًا
🔹️ خدائی که فرمانروائی آسمان ها و زمین ازآن اوست و فرزندی نگرفته نگرفته و شریکی درفرمانروائی آن نداشته و همه چیز راخلق کرده با دقت اندازه آنرا معین نموده است/ سوره فرقان آیه ۲
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ دستآورد شگرف در امنیت غذایی؛ چین چرخه رشد برنج را نصف کرد
🔹️ به گزارش واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف به نقل از South China Morning Post ، دانشمندان چینی توانستند مدت زمان مورد نیاز برای رشد یک سویه از برنج را در گلخانهای در بیابانهای Xinjiang به نصف کاهش دهند.
🔹️چین با پیروی از راهبرد خودکفایی به دنبال کشت محصولات مختلف در نقاط جدید از این سرزمین است.، چرا که تغییرات اقلیمی و تنش در مسیرهای تجاری در حال افزایش است.
🔹️ در این روش برنجهایی که معمولا ۱۲۰ تا ۱۵۰ روز پس از کاشت ، برداشت میشوند تنها پس از ۶۰ روز برداشت شدند.
#دیگران_چه_می_کنند
#خودکفایی
#امنیت_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ تظاهرات کشاورزان پاکستانی ؛ اعتراضات به قیمت پایین گندم
🔹️ به گزارش واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف به نقل از خبرگزاری Dawn پاکستان، کشاورزان پاکستانی در ایالتهای مختلف این کشور از جمله پنجاب، در اعتراض به قیمت پایین گندم که ناشی از واردات زیاد این محصول بوده است، تظاهرات کردند.
🔹️ قیمت گندم در این کشور به ۳۹۰۰ روپیه (۱۴ دلار) به ازای یک کیسه ۴۰ کیلوگرمی (هر کیلوگرم ۳۵ سنت معادل ۲۲۶۰۰ تومان) رسیده است.
🔹️ خالد خوخار، نماینده کشاورزان معترض گفت: کشاورزان پولی ندارند چگونه برای کشت سال بعد سرمایهگذاری کنند؟ ما همه چیز را از بازار سیاه تهیه میکنیم. کشاورزان ۱۲۰ میلیارد روپیه برای تهیه کود اوره پرداختهاند که از قیمت واقعی آن بیشتر است.
🔹️ وی افزود که ۵ قیمت مختلف برای کود اوره وجود دارد که حاصل حکمرانی ضعیف دولتی است.
🔹️ خوخار متذکر شد: مافیا اقدام به واردات ۱۰۰ میلیارد روپیهای گندم کرده است و با نزول قیمت منجر به ضرر ۴۰۰ میلیارد روپیهای گندمکاران پاکستانی شده است.
🖋 گویا ارز ترجیحی در هر کجا که استفاده میشود، چه برای کود پاکستانی ، چه برای نهاده دامی ایرانی، صرفا آثار زیانبار و رانت به جای میگذارد. علاوه بر آن باید توجه داشت که حکمرانی ضعیف و عدم تجمیع مدیریت همزمان بازار و تولید منجر به آشوب و ضرر مشاغل تولیدی میشود.
#از_دنیا_چه_خبر
#مدیریت_واحد_زنجیره
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ رودخانه فروشی قانونی
👤محمد عنایتی نجف آبادی، فعال رسانهای در شبکه اجتماعی x نوشت:
✖ ۱۱ اردیبهشت قانون توسط نمایندگان به دولت ابلاغ شد که یک بند بسیار بسیار عجیب دارد. در ماده ۴۳ قانون تامین مالی تولید به دولت اجازه داده شد، بهرهبرداری از مصالح مازاد رودخانهای را از طریق مزایده به پیمانکاران شن و ماسه واگذار کند.
به نظر با یک رودخانه فروشی قانونی مواجه هستیم.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ فک پلمب محمولههای ترانزیتی؛ از عوامل عدم شکلگیری کریدورها
🔹امنیت کالا از جمله عوامل سه گانه انتخاب کریدور توسط تجار و فورواردرهای بین المللی است. امنیت، در کنار مصونیت کالا از حملات نظامی و تروریستی شامل مصونیت از تهدیدات بروکراتیک و سیاسی در طول مسیر نیز می شود. با این وجود ایران از جمله معدود کشورهایی است که اقدام به فک پلمب، ارزیابی فیزیکی و آزمایش های گوناگون متعدد بر روی کالاهای ترانزیتی می نماید. علیرغم این که این محمولهها صرفا جهت عبور وارد کشور میشوند، بسیاری از فرآیندهایی که روی آنها اجرا میگردد مربوط به واردات کالا است.
🔹در بسیاری از مواقع محموله، حین فرآیند ارزیابی فیزیکی و آزمایش، با نقص، سرقت، عدم توانایی کارگران گمرک در چینش مجدد بار در کانتینر و غیره مواجه می شود.
🔹خدشه دار شدن پلمب کالا و خواب محموله های ترانزیتی تاکنون بسیاری از تجارِ کشورهای مختلف را از ترانزیت کالا از ایران منصرف کرده و حتی به بهای صرف هزینه بیشتر، حاضر به استفاده مجدد از کریدورهای ایران و فرآیندهای بروکراتیک مرزی کشور نیستند./اندیشکده حملونقل ایران
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
◾ شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه و همراهانشان تسلیت باد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ کشت خشخاش در لرستان؛ دستگاههای نظارتی چه میکنند؟
🟢 ارسالی مخاطبان
🔹️ با سلام، اخیرا کشت خشخاش در مناطق روستایی لرستان شایع شده است. با آن که تصویربرداری از این مزارع خطرناک است ولی تعدادی عکس از مزارع شاهیوند چگنی ارسال میشود.
🔹️ ضمن آن که کشت خشخاش در کوهها به صورت دیم و روستاهای شهرستان دلفان، کوهدشت و رشته کوههای جنوبی استان لرستان در جریان است.
🖋 اگر نهادهای نظارتی و قوهقضائیه خواستار تشکیل نشدن کارتلهای مواد مخدری در داخل کشور، مشابه کارتلهای مکزیکی یا کارتلهای افیونی در کشورهای شرقی نیستند، باید با جدیت و در مراحل ابتدایی جلوی کشت خشخاش و سایر مواد مخدر و توهمزا مانند کانابیس را بگیرند. در غیر این صورت با گروههای مسلحی در کشور مواجه خواهیم بود که درآمدی معادل بودجه یک ارتش و جسارتی بالا را خواهند داشت.
#امنیت_ملی
#ارسالی_مخاطبان
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ دیدگاه پزشکیان در بخش کشاورزی
🔹️ مسعود پزشکیان کاندید ریاست جمهوری در کارزار انتخاباتی خود، یک گردهمایی با فعالان بخش کشاورزی برگزار کرد که در آن به همراه عیسی کلانتری و محمود حجتی وزرای اسبق کشاورزی دولتهای اصلاحات و روحانی حاضر شد.
🔹️ پزشکیان در این نشست برای حل مشکلات کشاورزان استفاده از ظرفیت کارشناسان و تشکلها را چاره کار دانست و راهبرد شاخصی را ارائه نداد. با این حال عیسی کلانتری به عنوان بزرگترین کارشناس ستادی وی، نظرات مهمی در حوزه کشاورزی داده است.
🔹️ عیسی کلانتری، مشاور ارشد پزشکیان در بخش کشاورزی عبارات معروفی در خصوص کشاورزی گفته است که خط مشی وی را مشخص کرده است.
🔹️ ازجمله این عبارات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1️⃣ نمیتوان امنیت غذایی کشور را به تولید داخل منحصر کرد و همراه با آن توقع توسعه پایدار نیز داشت. اگر میخواهیم امنیت غذایی را با تولید داخل فراهم کنیم، باید بپذیریم که دچار فقر غذایی خواهیم شد.(خانه اندیشهورزان ۱۴۰۳/۰۳/۰۲)
2️⃣امروز صحبت از خودکفایی نادرست است. کشور کشاورزی نیستیم. یعنی برای توسعه اقتصادی نباید روی کشاورزی برنامه ریزی کنیم.(سخنرانی در بنیاد امور ایرانیان ۹۴/۰۲/۰۷)
3️⃣ باید به دنبال راهحلی جایگزین برای تامین نیازهای غذایی کشور بود. درحال حاضر گزینه پیش رو، تجارت آزاد (واردات) محصولات کشاورزی است(روزنامه دنیای اقتصاد- ۹۳/۴/۹).
4️⃣اگر کشور ما روی کشاورزی متمرکز شود فقیر میشویم و منابع را از دست میدهیم چون ایران کشور کشاورزی نیست. راه توسعه کشور، راهی غیر از توسعه کشاورزی است(نشست هماندیشی بررسی بحران آب – ۹۳/۵/۱۳).
5️⃣ برای نوشتن برنامه ششم دوباره موضوع خودکفایی را به میان کشیدند که من برگشتم به آقای نوبخت گفتم تو را به دین و ایمانت بگو این «مزخرفات» را کنار بریزند( سخنرانی در بنیاد امور ایرانیان ۹۴/۰۲/۰۷).
6️⃣ اینکه صحبت از خودکفایی غلات و پروتئین حیوانی میشود، حرفهای غیرمنطقی و غیرعلمی است. خودکفایی در کالاهای اساسی امکانپذیر نیست.(خبرگزاری خبرآنلاین- ۹۳/۱۱/۰۶).
🖋️ سوال از کشاورزان، دامداران، مرغداران و عوامل صنایع غذایی این است که آیا چنین فردی در صورت در دست گرفتن سکان کشاورزی کشور رحمی به کشاورزان خواهد کرد؟ ایا میتوان امنیت غذایی کشور را باز هم در دستان چنین افرادی سپرد و حوادث تلخ واردات افسارگسیخته گوشتهای منجمد، شیر خشک صنعتی، واردات پرتقال و ورشکستگی باغداران و غیره را دوباره شاهد بود؟
#خودکفایی
#امنیت_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ دیدگاه جلیلی در خصوص بخش کشاورزی
🔹️ سعید جلیلی، کاندیدای ریاستجمهوری، با شعار هر روستا یک سلول جهش برنامه خود را در خصوص بخش کشاورزی تشریح کرد.
🔹️ وی در تشریح این طرح برنامههای ذیل آن را چنین بیان کرد:
1️⃣ بازاررسانی سریع محصولات کشاورزی از روستا به بازارهای داخلی و صادراتی. این طرح با انعقاد کشاورزی قراردادی و ایجاد اطمینان روستاییان از فروش منصفانه محصولات خود به ثمر خواهد رسید.
2️⃣ گسترش کمی و کیفی بازار روستاها و کوتاهکردن دست دلالان
3️⃣ ایجاد ارزش افزوده (فرآوری) در خود روستا و بازگشتن این درآمد به جیب کشاورزان
4️⃣ ایجاد سبد مطلوب غذایی که شامل سیزده قلم کالا جهت تامین حدود ۲۵۰۰ کیلو کالری انرژی در روز تعریف شده که از جمله آنها نان، برنج، گوشت سفید، گوشت قرمز، تخم مرغ، لبنیات، ماکارونی، روغن، شکر، میوه و سبزی است. در این طرح سه قشر کمدرآمد تا پردرآمد بیشترین سهم تا کمترین سهم از این سبد را دریافت خواهند کرد. اولویت تامین این سبد از تولیدات داخلی کشاورزان ایرانی خواهد بود.
5️⃣ شکستن انحصار در تامین نهادهها و محصولات کشاورزی و تقویت اصناف برای برعهده گرفتن تامین نهادهها
6️⃣ توجه به ظرفیتهای صادراتی به کشورهای همسایه نظیر بازار صادراتی ۳/۵میلیونتنی تقاضای مرغ در همسایگان
7️⃣ ایجاد یک متولی واحد در بخش آب و توجه به افزایش سهم آب در دسترس از طریق عملیاتهایی مانند آبخیزداری
8️⃣ مدل باشگاه کشاورزان جوان برای توسعه روستا. بر اساس این مدل، در هر روستا جوانان ما منتظر انتخابات و تعیین دولت و فرمانده نمانند، بلکه خود، فهرست نیازمندیهای روستا و اینکه چطور درآمد سرانه روستا را افزایش دهند و اشتغال را بیشتر کنند، مشخص کنند. درواقع سند توسعه روستای خود را بنویسند.
#صادرات_محصولات_کشاورزی
#امنیت_غذایی
#توسعه_روستایی
#آب_هست_اما_ول_است
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگاه کارشناسی جلیلی به تجارت محصولات کشاورزی در زمان دولت در سایه
🔹️ سعید جلیلی در زمانی که در دولت نقشی نداشت، به ایفای نقش دولت در سایه پرداخت. در این ویدئو وی در حال تشریح وضعیت ناموفق بازاررسانی محصولات کشاورزی و سقوط قیمت در بازار داخلی در عین نیاز شدید بازارهای خارجی به این محصول است.
🔹️مدیریت صحیح بازار محصولات کشاورزی نیاز به برنامه و شناخت عمیق از وضعیت داخل و خارج و زنجیرههای تامین محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفرههای مردم دارد. کاری که سعید جلیلی در مدت زمان دولت در سایه در کارگروه کشاورزی خود انجام داده است شناخت و برنامه ریزی صحیح در خصوص مدیریت این بازارها و رساندن سود اصلی به دست کشاورزان است.
#صادرات_محصولات_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ ایران؛ مسیر ترانزیتی جدید حمل زغالسنگ از روسیه به هند
🔹️در خردادماه امسال روسیه، ایجاد یک مسیر جدید برای انتقال زغالسنگ به هند از طریق ایران را اعلام کرد که منجر به ارتقای کریدور شمال-جنوب خواهد شد.
🔹️محل اعلام این مسیر جدید در اجلاس اقتصادی بینالمللی سنپترزبورگ بود. هدف کریدور شمال-جنوب، افزایش مسیرهای ارتباطی و کاهش هزینه و زمان ترانزیتی از ۴۵ به ۱۵ روز است.
🔹️ توسعه این مسیر به صنایع فولاد هند، نوید تامین دائمی و مقرون به صرفه زغالسنگ و مواد اولیه را از مبدأ روسیه میدهد.
🔹️ نیشتا موکرجی، تحلیلگر بازار از مؤسسه BigMint در این خصوص گفت: "روسیه در میانه تغییرات ژئوپلتیکی و تکامل دینامیک مسیرهای تجاری، به طور راهبردی مسیر صادرات زغالسنگ خود را به دلیل تحریمها از اروپای غربی به هند و چین تغییر داده است. مزیت قیمتی زغال سنگ روسیه نسبت به زغالسنگ استرالیا و آمریکای شمالی محرک این تغییر و شیفت است."
#ایران_شاهراه_جهانی
#کریدور_شمال_جنوب
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ خرید تضمینی گندم به بالای ۵ میلیون رسید
🔹️سهراب سهرابی، مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی، با اشاره به خرید تضمنی ۵ میلیون و ششصد هزار تن گندم، ارزش آن را ۹۸ همت عنوان کرد و اظهار داشت: تاکنون نزدیک به ۴۱.۲ هزار میلیارد تومان معادل حدود ۵۰ درصد از مطالبات گندمکاران پرداخت شده است.
🔹️وی افزود: برآوردها حاکی است امسال ۱۴.۵ تا ۱۵.۵ میلیون تن گندم تا پایان شهریور ماه از مزارع آبی و دیم برداشت شود و با توجه به این میزان تولید، نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت.
#خرید_تضمینی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ امکان صادرات گوشت بستهبندی از نیمه دوم سال
🔹️مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به وضعیت خوب مراتع و افزایش تولید دام روستایی و عشایری شرایط به شکلی پیش میرود که از نیمه دوم امسال امکان صادرات گوشت بسته بندی مهیا میشود، از این رو به دنبال بازارهای صادراتی عراق و خلیج فارس هستیم.
🔹️وی به صادرات مرغ نیز اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۶۵۰۰ تن گوشت مرغ به کشورهای هدف به طور عمده به عراق صادر شده است.
🖋 صادرات گوشت با کیفیت بر اساس تقاضای بازار هدف از جمله کارهایی است که وزارت جهاد میتواند تسهیلگری آن را انجام دهد. دستگاه دیپلماسی اقتصادی کشور نیز میبایست در جهت رونق آن نیز تلاش کند. هر دولتی که در آینده بر سر کار بیاید میبایست از طرق مختلف به دنبال ورود ارز به ایران باشد و صادرات محصولات کشاورزی یکی از ایدهآلترین راههای ایجاد درآمد ارزی است.
#صادرات_محصولات_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ قیمت جهانی غلات کاهش یافت
🔹 دادههای فائو در مورد قیمت مواد غذایی نشان میدهد که در ماه گذشته میلادی قیمت ثابت ماند. به باور برخی تحلیلگران این اتفاق نوید ثبات قیمت در ماههای آتی را هم میدهد.
🔹شاخص قیمت غلات فائو در ژوئن نسبت به ماه قبل ۳.۰ درصد کاهش یافت، بطوری که قیمتهای جهانی غلات سخت، گندم و برنج با کاهش مواجه شد که تا حدی ناشی از بهبود چشمانداز تولید در کشورهای اصلی صادرکننده بود.
🔹در مقابل، شاخص قیمت روغن نباتی، با احیای تقاضای واردات جهانی برای روغن پالم و تقاضای قوی بخش سوخت زیستی در آمریکا برای روغن سویا و آفتابگردان، ۳.۱ درصد نسبت به ماه می افزایش یافت.
🔹شاخص قیمت شکر فائو پس از سه کاهش متوالی ماهانه، نسبت به ماه می ۱.۹ درصد افزایش یافت که تا حد زیادی به دلیل نگرانی از تأثیر احتمالی آبوهوای نامساعد و بادهای موسمی بر تولید در برزیل و هند است.
🔹شاخص قیمت گوشت فائو اما در ماه ژوئن تقریبا بدون تغییر بود، زیرا افزایش جزئی در قیمتهای جهانی گوشت گوسفند و گاو تاحد زیادی کاهش قیمتهای جهانی گوشت طیور ناشی از عرضه را جبران کرد/جهان صنعت
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ ایران کریدور تبادلات کشاورزی کشورهای عضو بریکس میشود؛ فرصتهایی جهت بالندگی کشور
🔹️علیرضا مهاجر، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی که سرپرست هیأت ایرانی به چهاردهمین اجلاس وزرای کشاورزی گروه بریکس در مسکو بود، در برنامه سیما، گفت:وی ادامه داد: حدود ۴۰ درصد تجارت غلات جهان توسط کشورهای عضو بریکس انجام میشود که این کشورها به راحتی میتوانند از طریق بنادر جنوبی ایران این کالاها را به دنیا صادر کنند. همچنین ایران میتواند واردات محصولات ذرت و سویای کشورهای تولید کننده همچون برزیل را به کشورهای بریکس انجام دهد.
🔹️نماینده کشورمان در خصوص مذاکرات دوجانبه با طرف روسی برای مبادله محصولات کشاورزی گفت: روسیه به راحتی میتواند نیاز ما در ذرت و سویا را تأمین کند و محصولاتی همچون سبزی، صیفی، سیبزمینی، گوجه فرنگی، فلفل، سیب درختی و کیوی را که خواهان آن هستند، به صورت تهاتر از کشورمان فراهم کند.
🔹️وی ادامه داد: حدود ۴۰ درصد تجارت غلات جهان توسط کشورهای عضو بریکس انجام میشود که این کشورها به راحتی میتوانند از طریق بنادر جنوبی ایران این کالاها را به دنیا صادر کنند. همچنین ایران میتواند واردات محصولات ذرت و سویای کشورهای تولید کننده همچون برزیل را به کشورهای بریکس انجام دهد.
🔹️نماینده کشورمان در خصوص مذاکرات دوجانبه با طرف روسی برای مبادله محصولات کشاورزی گفت: روسیه به راحتی میتواند نیاز ما در ذرت و سویا را تأمین کند و محصولاتی همچون سبزی، صیفی، سیبزمینی، گوجه فرنگی، فلفل، سیب درختی و کیوی را که خواهان آن هستند، به صورت تهاتر از کشورمان فراهم کند.
🖋استفاده از ظرفیت ترانزیتی برای توسعه طرحهایی مانند هاب غذا، هاب غلات و هاب کود از جمله فرصتهای ایران در کشاکش شکلگیری نظم جدید جهانی است. در صورتی که از این فرصتها استفاده شود، ایران نقش پررنگی در آینده جهانی خواهد داشت، در غیر این صورت باید به مواضع منفعلانه خود در تجارت جهانی بسنده کنیم.
#هاب_غلات
#ایران_شاهراه_جهانی
#کریدور_شمال_جنوب
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ افزایش خرید تضمینی گندم/ ۵۳ درصد از پول گندمکاران پرداخت نشده است
🔹️ سهراب سهرابی، مجری طرح گندم وزارت جهادکشاورزی گفت: میزان خرید تضمینی گندم تا پایان روز جمعه ۱۵ تیر ماه به میزان ۶.۳ میلیون تن و ارزش گندم خریداری شده معادل ۱۱۱ هزار میلیارد تومان است. این میزان خرید در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۵۶۲ هزار تن معادل ۱۰ درصد رشد نشان می دهد.
🔹️ وی افزود: تاکنون ۵۲.۶ هزار میلیارد تومان معادل ۴۷ درصد از پول گندمکاران پرداخت شده است و پیگیریهای لازم برای پرداخت مابقی مطالبات ادامه دارد
🖋 یکی از مهمترین دغدغههای رئیس جمهور جدید کشور میبایستی حفظ خودکفایی به خصوص در بخش گندم، تعیین قیمت مناسب خرید تضمینی و پرداخت به موقع هزینه گندمهای خریداری شده به گندمکاران است.
#خرید_تضمینی
#قیمت_گندم
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods