⭕️ دوقطبی سازی و به حاشیه راندن مسائل اساسی، تکنیک شناخته شده آقای رئیس جمهور!
🔹دوگانه انگاری انحرافی یکی از تکنیکهای پیچیده رسانهای است که در اقتصاد بخصوص حوزه کشاورزی و امنیت غذایی از آن استفاده میشود. در این تکنیک برخی سیاستمداران و یا برخی رسانههای جهتدار تلاش میکنند مسائلی که ارتباط علت و معلولی با هم ندارند را در مقابل هم قرار دهند و یکی را ریشه دیگری عنوان کنند. بدین ترتیب با اتخاذ این راهبرد، یک دوقطبی کاذب شکل گرفته و جبهه طرفداران صفر و صدی یا قرمز و آبی بر موضوع مستمراً چالش میکنند که در نهایت این درگیری بیهوده منجر به اضمحلال یک حقیقت کلیدی خواهد شد.
🔹نمونههای متعددی از این دوگانه انگاریهای انحرافی در ایران و سایر نقاط جهان نیز دیده میشود. گاهی محدودیتهای آبی را در معلول تولید کشاورزی قرار داده شده یا گاهی بهرهبرداریهای اقتصادی را ریشه آسیب به محیط زیست عنوان میشود. گاهی هم برخی سو استفادهکنندگان از اعتماد مردم، استفاده از یک فناوری خاص را علت بیماری معرفی میکنند. گفته میشود در گذشته زمانی که جنگها در میگرفت، گاهی پیش میآمد که همزمان خورشیدگرفتگی هم روی میداد. طرفین درگیر در جنگ به دلیل اینکه تصور میکردند این خورشید گرفتگی ناشی از خشم خداست به متارکه جنگ مبادرت میکردند. یعنی ناتوانی از تحلیل مسئله منجر به اتفاقات این چنینی میشد.
🔻ادامه این یادداشت را در Instant View ملاحظه فرمایید.👇
🌐 https://www.farsnews.com/news/13980409000899/
⭕️ درآمد روسیه از صادرات محصولات کشاورزی بیش از صادرات اسلحه!
🔹به گزارش سایت خبری intellinews دیمیتری پاتروشف وزیر کشاورزی روسیه گفت این کشور در سال ۲۰۱۹ کمتر از ۱۱۸ میلیون تن غلات برداشت نخواهد کرد و این میزان شامل ۷۵ تا ۷۸ میلیون تن گندم خواهد بود. او گفت: «سال گذشته بیش از ۱۱۳ میلیون تن غلات برداشت شد که به میزان قابل توجهی بیش از متوسط سالانه پنج سال گذشته بود. امسال میتوانیم حداقل ۱۱۸ میلیون تن غلات شامل ۷۵ تا ۷۸ میلیون تن گندم برداشت کنیم. پیش بینی ۱۱۸ میلیون تن غلات هر چند از رکورد ۱۳۵ میلیون تنی که روسیه در سال ۲۰۱۷ به آن رسید پایین تر است اما هنوز هم از میانگین پنج سال گذشته پیش است.»
1️⃣ روسیه بزرگترین صادرکننده گندم جهان است
🔹برداشت غلات در سالهای اخیر به دنبال یک برنامهی سرمایه گذاری عظیم توسط دولت، پی در پی در حال افزایش بوده است. روسیه در حال حاضر سالانه حدود ۲۰ میلیارد دلار از صادرات غلات درآمد دارد و این بیش از میزانی است که از صادرات اسلحه به دست می آورد. هم اکنون روسیه بزرگترین صادرکننده گندم جهان است همچنین در بین سران صادر کننده ماهی و روغن آفتاب گردان نیز قرار دارد. این کشور در حال حاضر یک صادرکننده ویژهی مرغ و ماکیان است و در گوشت خوک نیز خودکفاست و در حال ایجاد پیشرفتهایی برای پوشش نیازهای خود در گوشت گاو است.
2️⃣ چشم انداز روسیه برای صادرات ۴۵ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی تا سال ۲۰۲۴
🔹پاتروشف گفت که صادرات ترکیبی محصولات کشاورزی با ۲۰ درصد رشد به ۲۵.۹ میلیارد دلار افزایش یافته است که تقریبا دوبرابر صادرات جنگ افزار و تسلیحات است. وزیر کشاورزی اضافه کرد که روسیه را به یک «ابرقدرت کشاورزی» تبدیل میکند. وی افزود: «ما هدف بلندی را برای افزایش صادرات صنعت کشاورزیمان به ۴۵ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۴ داریم. روسیه تمام تواناییهای لازم برای آن را دارد. ما منابع، فناوریها و مکانیسمهای حمایت دولتی را در اختیار داریم.»
3️⃣ حمایت مالی از صادرات محصولات کشاورزی جهت قطع وابستگی به صادرات نفت و گاز
🔹کشاورزی به یک بخش استراتژیک برای دولت روسیه تبدیل شده است. مسکو نه تنها خواستار استقلال روسیه از واردات به عنوان یک مسئلهی امنیت ملی است بلکه در حال حاضر این کشور درآمدهای صادراتیِ قابل توجهی را از این تجارت به دست میآورد. چرا که تلاش میکند تا وابستگی خود را به صادرات نفت و گاز قطع کند. برنامه کشاورزی دولت شامل پرداخت بیش از ۳۰۰ میلیارد روبل (۴.۶ میلیارد دلار) در سال ۲۰۱۹ است. وزیر کشاورزی افزود: «پروژه فدرال برای حمایت از صادرات محصولات کشاورزی نیز شامل تامین مالی ۴۰۶.۸ میلیارد روبل (۶.۲ میلیارد دلار) در شش سال آینده است. ما همچنین اقداماتی اضافی را برای حمایت دولت از مزارع کوچک انجام داده ایم و تا سال ۲۰۲۴ بیش از ۳۷ میلیارد روبل را به این کار اختصاص خواهیم داد.»
#یادداشت
#حمایتگرایی_واقعی
#روسیه
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در برنامه نگاه یک:
👤دکتر ستاری: تكنولوژي [فناوری] وارد كردني نيست يادگرفتني است!
‼️مراقب باشیم به اسم خرید فناوری، گنجشک را جای قناری به ما نفروشند. فناوری یعنی #توانمندی تبدیل دانش کاربردی به کالا یا یک خدمت!
#فناوری
✅ @masaf_foods
🔅 بسم الله الرحمن الرحیم
🍽 استقلال غذایی، پیشرفت کشاورزی، احیای منابع طبیعی و پیشرفت و توسعه روستایی از جمله مهمترین رسالتها و آرمانهای اسلام ناب محمدی (ص)، انقلاب و کشورمان ایران است که در حال حاضر نیازمند حضور فعال و تلاش مجاهدانه همه عزیزانی است که به این آرمان مهم انقلاب اسلامی ایران نیز تعلق خاطر دارند.
💠 موسسه مصاف لازم دانست به نوبه خود به این عرصه راهبردی، گسترده و پرچالش ورود کرده و کانال تلگرامی رسمی و تخصصی خود را با عنوان "واحد مطالعاتی امنیت غذایی مصاف "با هدف جریان سازی و مطالبه موثرتر مسائل اصلی و اولویتدار این بخش اعلام دارد.
📋 در کانال کارگروه مطالعات امنیت غذایی مصاف، محتوا با محوریت موارد زیر ارائه خواهد شد:
📌تببین اصلی ترین مسائل حوزه امنیت غذایی، کشاورزی و منابع طبیعی
📌ارائه راه حل سیاستگذاری و فنی متناسب با مسائل و مشکلات موجود
📌ارائه تحلیل در خصوص مهمترین وقایع مرتبط و در جریان کشور
📌 ارائه تحلیل های مبتنی بر حراست از منافع ملی و دوری از سیاست زدگی های رایج در فضای علمی کشور
📌ارائه محتوای چندرسانهای جذاب مرتبط شامل فیلم، عکس نوشت، کاریکاتور و ...
👥 مخاطبین گرامی می توانند ایدهها، نظرات، پیشنهادهای خود را به ادمین کانال ارسال نمایند.
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
@Masaf_Foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️چینی ها برای مقابله با سیل و استفاده بهینه از آب سیلاب و بارشهای ناگهانی به دنبال ایده شهرهای اسفنجی میروند.
🔹این کار از طریق ایجاد باغها، تالاب هاو پیاده رو ها با مصالح نفوذ پذیر در شهر ها انجام میشود تا آب سیلاب به منابع آب زیر زمینی منتقل شده و در مرحله دیگر دوباره وارد جریان رودخانه شود.
🔹انتقال آب به منابع زیر زمینی اخیراً مورد توجه بسیاری از جوامع با اقلیم خشک و نیمه خشک قرار گرفته است.
🔹بر اساس بسیاری از منابع معتبر تاریخی ایرانیان نخستین و یا جزء اولین تمدن هایی بودند که هزاران سال گذشته با ایجاد تکنولوژی قنات به فکر ذخیره منابع محدود آبی در عمق زمین در سرزمین خود افتادند. مساله ای که با ورود تکنولوژی سد سازی و تفکر سد سازی بی رویه به فراموشی سپرده شد. عدم تغذیه منابع آب زیرزمینی از یک طرف و استفاده بی رویه از آنها جهت مقاصد کشاورزی و توسعه صنعتی ، این منابع را با خطر نابودی مواجه ساخته است.
🌐 دکتر مهدی معتق
#چین
#یک_وعده_غذا
#سیل
#سدسازی_بی_رویه
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥 فصل برداشت سلطان ميوهها... 🔹میوه انبه این بار نه در پاکستان و آسیای جنوب شرقی بلکه تولید وطنی و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غوغای سیستان در تولید میوههای گرمسیری؛ برداشت ميوه ناشناخته و پرخاصيت چيکو از باغهاي گرمسيري استان سيستان و بلوچستان
#اقتصاد_مقاومتی
#مزیت_اقلیم
✅ @masaf_foods
⁉️ چرا ادعای رئیس جمهور در مورد بهتر شدن زندگی مردم بعد از تشکیل وزارت بازرگانی با واقعیت تطابق ندارد؟
🔹امید پیرهادی کارشناس اقتصادی: رئیس جمهور چندی قبل در اظهار نظری گفتند که اگر وزارت بازرگانی تأسیس شود، هفته بعد زندگی مردم و وضع بازار بهتر میشود و این مسئولیت مجلس است. این رویه رئیس جمهور محترم در حوزههای اقتصادی مسبوق به سابقه است. درگیر کردن مسئله آب آشامیدنی مردم و یا سرمایه گذاری با امضای برجام، مسئله تصویب لوایح FATF در مقابل پایین آمدن قیمتها و در مورد آخر نیز گره زدن وزارت بازرگانی و معیشت مردم از نمونههای این دوگانه سازی ها و انحراف در افکار عمومی است.
🔹روحانی با این حرکت عملاً به جای پاسخگویی در خصوص چرایی اجرا نکردن قانون تمرکز به عنوان سازوکاری که میتوانست به راحتی از تولید داخلی حمایت کرده و واردات و صادرات محصولات غذایی را تنظیم کند، برای بار چهارم بر مجلس فشار میآورد که چرا یک وزارتخانه دیگر در اختیار ندارد. وزارتخانهای که اثرات زیان بار آن بر تولید در دهههای اخیر بر کسی پوشیده نیست. دولت با ارزپاشی رانتی و هزینه غیرکارشناسی منابع ارزی مبالغ هنگفتی را صرف واردات کالاهای اساسی کرد که در کاهش قیمتها بی تأثیر بود و طیف وسیعی از مصرف کنندگان از آن بی بهره ماندند.
🌐 نود اقتصادی
#قانون_تمرکز
#حذف_ارز_نذری
#وزارت_واردات
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب: اضافه مصرف آب شرب دیروز تهران ۱۰۰ میلیون بطری آب معدنی بود!
#شهر_مصرف_زده
✅ @masaf_foods
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تمام این تصاویری که در یک قاب دیده می شود، برای سه نقطه مختلف از ایران در یک روز است. ایرانی که هم زمان هم برف دارد، گرمای لب آب دارد و پاییز برگ ریزان... این نعمت بزرگ خدادادی برای رونق و پیشرفت!
✅ @masaf_foods