فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰كبوتر گوشتی مودنا (MODENA PIGEON)
🔹این نژاد، از نژادهای گوشتی است. اندام این نوع كبوتر درشت بوده و از لحاظ شكل خارجی به مرغ شبیه است. پاهایش بدون پر بوده و همیشه دم خود را به سوی بالا نگه می دارد، زاد و ولد آن خوب بوده و در اروپا برای تولید گوشت مورد استفاده قرار می گیرد. منشاء این نژاد قاره اروپا و مخصوصا كشور ایتالیا است و مودنا در حقیقت نام یكی از شهرهای ایتالیا می باشد.
🔹زاد و ولد این نژاد خوب بوده و سالیانه ۸-۱۴ جفت جوجه میدهد.
#کبوتر_گوشتی
✅ @masaf_foods
🔰بیشترین و کمترین سطح برداشت محصولات متعلق به کدام استانها است؟!
🔹بيشترين سطح برداشت شده محصولات زراعی آبی متعلـق بـه استان خوزستان میباشد به طوريكه ۱۳.۲ درصد از سطح اراضی كشت آبی كشور در ايـن اسـتان برداشـت شـده اسـت.
🔹استانهای فارس با ۸.۵ و خراسان رضوی با ۸ درصد سطح برداشت محصولات زراعی آبی كشور در رتبههـای دوم و سـوم
هستند و اين سه استان در مجموع حدود ۲۹.۷ درصد از سطح برداشت محصولات زراعی آبی كشور را به خود اختصاص دادهاند. كمترين سطح برداشت شده محصولات زراعی آبی متعلق به استانهای بوشهر با ۰.۷ و قـم، البـرز و يـزد بـا ۰.۶ درصد میباشد.
🔹بيشترين سطح برداشت شده محصولات زراعي ديم متعلق بـه استان كردستان با برداشت ۱۲.۳۳ درصد از كل اراضی با كشت ديم كشور ميباشـد. اسـتانهـای كرمانشـاه بـا ۱۲.۲۷ و آذربايجان شرقی با ۹ درصد برداشت محصولات زراعی ديم كشور در رتبههای دوم و سوم هستند. چهار استان جنوب استان كرمان، كرمان، هرمزگان و يزد هيچ محصول زراعی به صورت ديـم كاشـته نشده است و استان البرز با سطح برداشت ۱۵۰ هكتار كمترين سطح برداشت محصولات زراعی با كشت ديم را بـه خـود اختصاص داده است.
✅ @masaf_foods
16.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مشهد و تهران یخ میزنند
🔹شنبه شب دمای هوا در تهران به ۲ تا ۳ درجه زیر صفر خواهد رسید و در مشهد هفته آینده دمای هوا به ۱۰ درجه زیر صفر خواهد رسید
⚠️هشدار: مردم در شهرهای مختلف باتوجه به موج جدید بارشها آمادگی داشته باشند!
✅ @masaf_foods
🔰بهره گیری از گیاه خارشتر به منظور تولید هندوانه دیم
🔹استفاده از گیاه خارشتر به جهت تولید هندوانه دیم ارگانیک سالیان دراز در برخی استان های کشور از جمله خوزستان، فارس، یزد، اصفهان و خراسان به صورت بومی رواج داشته، ولی رفته رفته با ورود کودهای شیمیایی سهل الوصول و ارزان قیمت و اعمال سیاست های دولت در جهت سوق دادن اهالی این مناطق به کاشت محصولات خاص، به ورطه فراموشی سپرده شده است.
🔹روش کار بدین صورت است که ابتدا گیاه خارشتر با قطر مناسب گزینش شده، سپس با خراش دادن قسمت خاصی از ساقه، بذر هندوانه در آن قرار می گیرد؛ در این شرایط بذر هندوانه از گیاه میزبان که دارای ریشه عمیق می باشد، آب و سایر مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین میکند.
🔹نتایج نشان می دهد که محصول بدست آمده با روش فوق از لحاظ کیفی در سطح بالایی بوده و علی رغم تصور برخی افراد بومی که انتظار طعم شور از این محصول داشتند، این محصول شیرین و دارای خواص دارویی نیز می باشد. بدین ترتیب در کویر خشک با بهره گیری از تجربیات ذی قیمت گذشتگان می توان محصولی را تولید کرد که ۹۲٪ آن را آب تشکیل می دهد.
#گیاه_بومی
#خارشتر
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 | 🎥 خارشتر منبع جدید اقتصادی علوفه برای دام
‼️بذر خار شتر گياهي مقاوم و کم آب و در بحث های صادراتی نيز برای کشور سود آور است و مي توان در تامین علوفه دام ها از آن استفاده شود.
#توسعه_مراتع_دست_کاشت
#پوشش_گیاهی
✅ @masaf_foods
🔴 اینستاگرام صفحه واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف را مسدود کرد!
🔹اینستاگرام در اقدامی عجیب و درحالی که واحد کشاورزی مصاف هیچگونه مطلبی در خارج از حیطه تخصصی خود منتشر نکرده و نمیکند، صفحه مربوطه را بهدلیل تخطی از قوانین این شبکه اجتماعی به شکل ناگهانی و بدون اخطار قبلی بست!
☑️ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیل در سیستان و بلوچستان ...
🔹مدیرعامل هلال احمر سیستان و بلوچستان از امدادرسانی به بیش از یک هزار آسیبدیده در سیلاب اخیر خبر داد.
🔹بر اثر طغیان رودخانههای فصلی ۱۳ شهرستان در جنوب استان دچار آب گرفتگی شد. ساکنان ۶ روستا در شهرستان کنارک به علت بارش شدید تخلیه شدند و اسکان اضطراری یافتند.
🔹تمامی کارمندان، امدادگران و نجاتگران تا خروج سامانه از استان به حالت آماده باش درآمده اند و تمامی مرخصیهای کارمندان لغو شده است
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
✅ @masaf_foods
21.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کلیپی که در صفحه اینستاگرام #جواد_قارایی سازنده مستند #ایرانگرد منتشر شد.
#قحطی_بزرگ
✅ @masaf_foods
#رشتو
#توییت
🔵 چالش ناکارامدی وزارت نیرو و سیل های تکراری!
🔹مسئولین #وزارت_نیرو بخصوص آن دوستان پشت میز نشین که صبح تا شب بر طبل بحران آب ایران می کوبند، بد نیست این روزها سفری به #سيستان_و_بلوچستان داشته باشند و از نزدیک شاهد خروجی بیکفایتیشان باشند که چطور درحال از بین بردن جان و مال مردم و تتمه زیرساخت باقیماندهی این استان است!
🔹وقتی صحبت از پروژه های پر هزینه و بی فایده انتقال آب و شیرین سازی آب دریا می شود خوب بلدید ژست علمی و اجرایی بودن بگیرید ولی وقتی سیل خاک و آب و مردم را با هم می برد، اینجا وظیفه دستگاه شما نبوده که با #آبخیزداری روانابهای کشور را مدیریت کنید!
#بحران_مدیریت_آب
#سیل_بی_کفایتی
🌐 https://twitter.com/pirhadi_omid/status/1216636534633439233?s=20
✅ @masaf_foods
🔴نخستین محموله گندمهای وارداتی از روسیه وارد بندر امیرآباد شد و در حال تخلیه است
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران:
🔹شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران برای تامین و حفظ ذخایر استراتژیک کشور در مرحله اول ۲۰۰ هزار تن گندم روسیه را از طریق بنادر استان وارد کشور خواهد کرد.
🔹اولین محموله از مرحله اول واردات گندم از طریق کشتی تجاری PARIN با ظرفیت حدود ۵ هزار تن از روسیه وارد بندر امیرآباد شد و در حال تخلیه است.
‼️پ.ن: وابستگی کشور به واردات گندم حاصل تلاشهای آقای نوبخت و سایر دوستان ایشان در سرکوب قیمت خرید تضمینی گندم تولید داخل است! به دلیل بالانرفتن قیمت خرید تضمینی، کشاورزان از فروش گندم خود به دولت امتناع کردند و اینگونه واردات گندم بعد از چندسال خودکفایی از سر گرفته شد! به همین راحتی می توان به نا امنی غذایی در کشور دامن زد! بدون درد و بدون خونریزی!
#خطر_ناامنی_غذایی
#خرید_تضمینی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🔴 به داد سیستان برسید/ عزیزانمون کمک می خوان...
کودک با زبون بلوچی میگه:
«بیایید خونه های مارو نگاه کنید
داریم از سردی میمیریم
ما گناه داریم
بارون خونه هامونو خراب کرده»
✅ @masaf_foods
🔴 🐊 مردم سیلزده سیستان و بلوچستان مراقب تمساحها باشند!
ادارهکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان:
🔹با توجه به بارندگیهای اخیر و سیلاب به وجود آمده در جنوب این استان احتمال خروج تمساح پوزه کوتاه (گاندو) از برکه وجود دارد که مردم باید به شدت مراقب باشند.
🔹خواهشمند است نسبت به تردد در مناطق سیلابی، حاشیه رودخانه باهوکلات، هوتکها، مردابها و مناطق حاشیهای که محل تجمع آبهای راکد شده است خودداری شود.
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 فوران بی کفایتی وزارت نیرو این بار در سیستان و بلوچستان
🔹هم اکنون که مشغول خواندن این متن هستید صدها روستا و هزاران نفر از ساکنان استان محروم سیستان و بلوچستان در محاصره سیل قرار دارند و هر لحظه خطر آنها را تهدید می کند. این بار هم مانند دفعات قبل از مدتها پیش، انتظار چنین بارندگی و سیلی وجود داشت ولی متاسفانه طبق معمول مسئولین وزارت نیرو ظاهراً جز مدیریت ستادی و انتقاد از بخش کشاورزی، تلاش برای توقف پروژه های محرومیت زدا همچون آب ژرف و همچنین اصرار به اجرای پروژه های پرهزینه همچون انتقال آب از دریای عمان، از عهده امور دیگری بر نمیآیند. این وزارتخانه به عنوان نهاد اصلی تامین و توزیع آب کشاورزی، شرب و صنعت بدون توجه به ظرفیت های بالقوه در کشور، تنها به دنبال ایجاد محدودیت در مصرف بوده که این نگاه وزارت نیرو نهایتاً در حال آسیب به زیرساختهای کشور است.
🔹گفتمان منفعلانه حاکم بر این وزارتخانه مانع از بهره برداری ظرفیت های استحصال و توزیع آب در کشور شده است. برای سالیان متمادی تاریخ مناطق جنوب و جنوب شرق کشور آمیخته با تولید و صنعت کشاورزی بوده است. در سفرنامه های ناصر خسرو و ابن بطوطه همواره نواحی سیستان و بلوچستان به انبار غله ایران و قطب کشاورزی معروف بوده است. اما عدم توجه وزارت نیرو به ظرفیت های مغفول استان از جمله حقابه رود هیرمند و آب ژرف و آبخیزداری سایه شوم محرومیت و نا امنی را در این مناطق گسترده است. متاسفانه تیغ دو دم بحران مدیریت آب در کشور بخصوص در استان سیستان و بلوچستان، باعث شده تا رونق اقتصادی باستانی در این نواحی جای خود را به قاچاق، مهاجرت و نا امنی بدهد و البته برخی در وزارت نیرو اصرار دارند کماکان حواس ها را به سمت پروژه های بسیارپرهزینه و سازه ای منحرف کنند. این استان در فصول خشک قربانی کم آبی است و در فصول بارندگی اینطور باید زیر گل و لای و سیل مدفون شود اما دریغ از درس عبرت برای برخی مسئولین مدیریت آب و آبخیزداری!
#سیل_بی_کفایتی
#وزارت_نیرو
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدلسازی جالب ژاپنیها از مقایسه دو حوزه آبخیز که بر روی یکی آببندهای آبخیزداری تعبیه شده و دیگری فاقد آن است.
‼️ ببینید که سیل چگونه حوزه آبخیزداری نشده را درهم میکوبد!
#فیلم
#آب_هست_اما_ول_است
#آبخیزداری
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم از اثربخشی و آبگیری عملیات #آبخیزداری و سر ریز سازه سنگی ملاتی حوزه آبخیز پوراحمدی در هرمزگان
#فیلم
#آبخیزداری
#آب_هست_اما_ول_است
☑️ @masaf_foods
⭕️ مدیریت منابع آب؛ اهمیت بازبینی رویکردها و نگرشها
🔹در محافل و جلسات کارشناسی، وجود اختلافنظر بین صاحبنظران در برخی راهکارها امری طبیعی است و همین چند وجهی نگریستن به ابعاد مسائل در نهایت موجب پختگی تصمیم مدیران خواهد شد. اما هنگامی که صاحبنظران دارای رویکردها و نوع نگرش ماهوی متفاوتی نسبت به یک مسئله باشند، بحث و تبادل نظر در جلسات لزوماً منجر به حصول تصمیمات صحیح نخواهد شد. بهطور مثال در جلسه شورای فرماندهان نظامی در میدان جنگ، اگر راهبرد بخشی از فرماندهان مبتنی بر رویکرد حمله پیشدستانه و غافلگیرانه به دشمن باشد و بقیه فرماندهان معتقد به راهبرد عقبنشینی و کمین در مسیر دشمن باشند، مادامی که همزمان هر دو رویکرد در دستور کار باشد، هیچ نتیجه مشخص و مطلوبی از بحث و تبادلنظر در جلسه کارشناسی عاید نمیشود.
🔹یکی از چالشهای مورد اختلاف فراوان در مدیریت آب کشور، نحوه مدیریت تقاضای آب و یا به زبانی سادهتر مدیریت مصرف است. در میان همه مدیران، اختلاف نظری درباره بالاتر بودن سرانه مصرف آب کشور نسبت به میانگین جهانی وجود ندارد، اما راهکار مدیران برای ساماندهی به حوزه مصرف آب، متنوع و گاه متناقض است. این تناقض ناشی از همین رویکردهای دوگانه ایت. مثالهای مختلفی از تعارض رویکرد درباره آب چه در حوزه مدیریت مصرف و چه در سایر حوزهها میتوان برشمرد. مثلاً برخی معتقدند آبهای سطحی را هرچه بیشتر باید با سازهها مهار کرد و عدهای دیگر معتقدند باید آن را هرچه بیشتر به سفرههای زیرزمینی نفوذ داد. عدهای تأکید میکنند که آمار و اطلاعات منابع آب کشور حالتی امنیتی و سرّی دارد و عده دیگری تلاش میکنند تا نشان دهند شفافیت در اطلاعرسانی دقیق و برخط نسبت به این دادهها، اصلیترین خلأ مدیریت آب کشور است. یا مثلاً رویکردی در بین برخی مدیران وجود دارد که تخصیص آب برای مصارف تجاری و صنعتی بیشترین اثر مطلوب را بر اقتصاد کشور میگذارد و رویکرد دیگر مبتنی بر حفظ و عدم دستکاری طبیعت در راستای رشد اقتصادی پایدار است.
🔹در این میان، دو رویکرد مهمی که اساساً مبنای ایجاد سایر تفاوتهای بالا نیز هست، نوع نگرش به ماهیت و کارکرد آب است. عدهای آب را یک منبع عمومی مانند سایر منابع طبیعی میدانند درحالیکه برخی آب را نوعی کالای سرمایهای تلقی میکنند. هرکدام از این رویکردها، اقتضائات و تصمیماتی متفاوت را موجب میشود. آن مدیری که آب را کالا میداند، ناگزیر سازوکار معامله و خریدوفروش آن را مثلاً در قالب بازار آب نیز به رسمیت خواهد شناخت. چنین مدیری استحصال هرچه بیشتر آبهای سهلالوصول را از طریق مهار رودخانهها در شرایط اقلیم گرمخشک کشور و پتانسیل بالای تبخیر به رویکرد ذخیرهسازی زیرسطحی و جلوگیری از تبخیر آب به دلیل عائدی سرمایهای بیشتر در طول مدت مدیریت خود ترجیح خواهد داد. با این رویکرد، در تخصیص آب به متقاضیان متمولتر نظیر صاحبان صنایع در برابر مصارفی با تعرفه و آببهای ناچیز مانند حقابههای زیستمحیطی یا مصرف بخش کشاورزی نیز تصمیماتی مشابه اخذ شده و شفافیت در آمار و اطلاعات هیدرولوژی نیز حکم مانع دستوپاگیری را خواهد داشت که احتمالاً موجب مطالبهگری میشود و باید با زدن برچسبهای امنیتی از ارائه آن طفره رفت!
🔹اما مدیرانی که اعتقاد داشته باشند آب مطابق آن چه در اصل ۴۵ قانون اساسی آمده جزء انفال است، معامله و خرید و فروش آن را راهکار خود برای مدیریت مصرف قرار نمیدهند. همچنان که این قبیل مدیران، رویکرد ذخیرهسازی زیرزمینی آب را بهمنظور بهرهگیری هرچه بیشتر از بارندگیهای سالیانه و مقابله با نرخ تبخیر ترجیح داده و آمار و اطلاعات آبی کشور را برای قضاوت بهتر درباره عملکرد بهرهبرداران بهروز و شفاف در دسترس همه قرار خواهند داد. به نظر میرسد رویکرد کنونی مدیران آب کشور به سمت کالایی پنداشتن آب است که موجب سر برآوردن مشکلاتی نظیر نارضایتی گروههایی از مردم از تخصیص حقابههای خود به مصارف دیگر، حمایت از احداث صنایع آببر در دشتهای خشک مرکزی، افراط در سدسازی و تلاش برای راهاندازی سازوکار بازار آب در کشور شده است. برای اصلاح و سامانبخشی به وضعیت آب کشور ضروری است تا پیش از اقدامات اجرایی، در وهله اول رویکرد مدیران به آب اصلاح شود وگرنه اقدامات یادشده در نهایت رویکرد غلط کالا پنداری در آب را تقویت خواهد کرد.
✍ #حمید_سینی_ساز
#بحران_مدیریت_آب
#آب_هست_اما_ول_است
#وزارت_سد_سازی
#مدیریت_یکپارچه
#مدیریت_تقاضای_آب
#وزارت_نیرو
#آبخیزداری
#آب_کالا_نیست
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای فرونشاندن #خشم_باران چارهای جز کاشت #درخت در وسعت سرزمینی نداریم. منتها هر منطقهای درختانی متناسب با همان آب و خاک. مثلا در کویر درختان یا درختچههای بومی #شورپسند و البته مثمر!
#فیلم
#آبخیزداری
#آب_هست_اما_ول_است
☑️ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 . سیلابهای ایران فرصتی برای مدیریت بحران خشکسالی
‼️چگونه میتوان خطرات ناشی از سیل را به فرصت تبدیل کرد؟ / ایرنا
#آبخیزداری
#بهترین_سد_خود_زمین_است
#آب_هست_اما_ول_است
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبت های #بسیار_مهم دکتر آهنگ کوثر دانشمند بزرگ #آبخیزداری و #آبخوانداری کشور؛ "۴۲ میلیارد مترمکعب آب" #سیلاب ها را میتوانیم زیر زمین ذخیره کنیم! ایران "۱۴ میلیون هکتار" پهنه سیلابی دارد!
#آب_هست_اما_ول_است
#تنبلی
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 فوران بی کفایتی وزارت نیرو این بار در سیستان و بلوچستان
🔹هم اکنون که مشغول خواندن این متن هستید صدها روستا و هزاران نفر از ساکنان استان محروم سیستان و بلوچستان در محاصره سیل قرار دارند و هر لحظه خطر آنها را تهدید می کند. این بار هم مانند دفعات قبل از مدتها پیش، انتظار چنین بارندگی و سیلی وجود داشت ولی متاسفانه طبق معمول مسئولین وزارت نیرو ظاهراً جز مدیریت ستادی و انتقاد از بخش کشاورزی، تلاش برای توقف پروژه های محرومیت زدا همچون آب ژرف و همچنین اصرار به اجرای پروژه های پرهزینه همچون انتقال آب از دریای عمان، از عهده امور دیگری بر نمیآیند. این وزارتخانه به عنوان نهاد اصلی تامین و توزیع آب کشاورزی، شرب و صنعت بدون توجه به ظرفیت های بالقوه در کشور، تنها به دنبال ایجاد محدودیت در مصرف بوده که این نگاه وزارت نیرو نهایتاً در حال آسیب به زیرساختهای کشور است.
🔹گفتمان منفعلانه حاکم بر این وزارتخانه مانع از بهره برداری ظرفیت های استحصال و توزیع آب در کشور شده است. برای سالیان متمادی تاریخ مناطق جنوب و جنوب شرق کشور آمیخته با تولید و صنعت کشاورزی بوده است. در سفرنامه های ناصر خسرو و ابن بطوطه همواره نواحی سیستان و بلوچستان به انبار غله ایران و قطب کشاورزی معروف بوده است. اما عدم توجه وزارت نیرو به ظرفیت های مغفول استان از جمله حقابه رود هیرمند و آب ژرف و آبخیزداری سایه شوم محرومیت و نا امنی را در این مناطق گسترده است. متاسفانه تیغ دو دم بحران مدیریت آب در کشور بخصوص در استان سیستان و بلوچستان، باعث شده تا رونق اقتصادی باستانی در این نواحی جای خود را به قاچاق، مهاجرت و نا امنی بدهد و البته برخی در وزارت نیرو اصرار دارند کماکان حواس ها را به سمت پروژه های بسیارپرهزینه و سازه ای منحرف کنند. این استان در فصول خشک قربانی کم آبی است و در فصول بارندگی اینطور باید زیر گل و لای و سیل مدفون شود اما دریغ از درس عبرت برای برخی مسئولین مدیریت آب و آبخیزداری!
#سیل_بی_کفایتی
#وزارت_نیرو
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #پایش
⁉️ آیا وجود مرغهای هورمونی صحت دارد!؟
🔹 کارآفرین حوزه دام و طیور پاسخ میدهد.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه روحانی به جمعیت کشور!
#ایران_۱۵۰_میلیونی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کار قشنگ نیروی دریایی ارتش رو ببینید
🔹ارتش بستههای غذایی بین مردم سیلزده توزیع کرده که بدون اینکه آتیش روشن کنن میتونن با آب غذا رو گرم کنن👌
#سیل_سیستان_و_بلوچستان
✅ @masaf_foods