⭕️ بیانیه (انجمن علوم خاک ایران) درباره تهدیدهای ماده ۵٠ و ۵١ برنامه هفتم توسعه و قوانین ضد حفاظت از اراضی و خاک
‼️تهدید امنیت غذایی کشور با چراغ سبز قانون
#تغییر_کاربری
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تهیه یک خاک مناسب برای باغچه
🔹️ در این گلدان از مقوا، چوب، برگ خشک گیاهان و کمپوست استفاده شده است. این خاک آنقدر مناسب است که معمولا نیازی به کود وجود ندارد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ بیانیه قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی استان تهران پیرامون مطالبات گندم کاران
🔰سریال ادامه دار تصمیمات غلط و به خطر افتادن امنیت غذایی
🔳 بخش اول
🔹️بخش کشاورزی در ایران بهعنوان یکی از سه پیشران اساسی اقتصاد مطرح است که بیش از یکسوم اشتغال کشور به این حوزه مهم اختصاص پیدا کرده؛ حوزهای همواره مغفول که در طی سالیان پس از اصلاحات ارضی و با تغییرات گسترده آبوهوایی اوضاع مساعدی ندارد.
▪️ در حال حاضر بزرگترین چالش کشاورزان گندمکار، تعیین و تکلیف پرداخت مابهالتفاوت مطالبات معوق خرید تضمینی گندم میباشد. موضوع گندم برای کشور ما یک موضوع فوق العاده محسوب شده و همانطور که قبلتر هم توسط رهبر معظم انقلاب فرموده شده، خودکفایی در حوزه گندم بهعنوان یک محصول استراتژیک، یکی از اولویتهای نظام جمهوری اسلامی ایران است. اما باید گفت که عدم پرداخت بهموقع مابهالتفاوت مطالبات گندمکاران، صراحتاً نقض قانون بوده و همانطور که در قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی آمده است، شرکت بازرگانی دولتی و سازمان مرکزی تعاون روستایی موظف است نهایتاً ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم توسط کشاورز، پول کشاورزان را بپردازد.
◾در تبصره ۳ این قانون هم تأکید شده است که در صورت دیرکرد در پرداخت این مبلغ، باید پول کشاورز بههمراه سود دیرکرد بر پایهی بلندمدت محاسبه شده و پرداخت شود. اما باید این طور گفت که علیرغم تأکید شخص رئیس جمهور و وزارت جهاد کشاورزی به سازمان برنامه و بودجه مبنیبر پرداخت مابهالتفاوت مطالبات معوق گندمکاران، این سازمان تاکنون در این خصوص اقدام موثری صورت نداده و نقض قانون، صراحتاً مصداق ترک فعل محسوب شده و برابر قانون، مشمول تخلف آشکار میباشد.
◾ پیشبینی دولت برای خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری، ۸.۵ میلیون تن بوده که با همت کشاورزان، مطابق با گفته وزارت جهاد کشاورزی، قریب به ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تن گندم خریداری شده است که عملاً دولت در یک اشتباه محض، پیشبینی کاملاً نادرستی داشته که این موضوع، خود جای بحث دارد؛ اما بههر حال بودجه اختصاص داده شده در ردیف بودجه امسال برای خرید تضمینی گندم، بهمیزان ۸/۵ میلیون تن بوده که در حال حاضر اصلیترین عامل عدم تسویه مابهالتفاوت مطالبات معوق گندمکاران، کمبود بودجه عنوان شده و سازمان برنامه و بودجه تاکنون برای جبران این مطالبات، هیچ اقدام موثری انجام نداده است.
◾ دولت در ابتدا برای پرداخت مطالبات گندم، علیالحساب با ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان با کشاورزان، حساب کرد که لازم به ذکر است که همین مبلغ نیز بر اساس گفته سازمان بازرگانی دولتی، برای ۵ درصد گندمکاران واریز نشده است. اما موضوعی که مطرح است این میباشد که زمان پرداخت این مبلغ نیز در ابتدا برخلاف قانون خرید تضمینی بوده و همانطور که قبلتر هم اشاره شد، براساس قانون، باید ۲۴ ساعت بعد از تحویل گندم، هزینه آن واریز گردد که در حال حاضر این واریزیها توسط متولیان امر، تقریباً با ۱ ماه تأخیر صورت گرفته است. از بد ماجرا، مابقی ۱۵ هزار تومان که ۳ هزار و ۵۰۰ تومان است، هنوز بعد از گذشت ۳ ماه از تحویل گندم و حتی در برخی از مناطق کشور بعد از گذشت ۵ ماه از تحویل گندم، بهحساب کشاورزان گندمکار واریز نشده که مطابق با قانون خرید تضمینی، این عمل نقض صریح قانون بوده و مصداق ترک فعل است که مجدداً بنابر قانون، ترک فعل، تخلف محسوب میشود.
⭕ بیانیه قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی استان تهران پیرامون مطالبات گندم کاران
🔰سریال ادامه دار تصمیمات غلط و به خطر افتادن امنیت غذایی
🔳 بخش دوم
◾نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که سال زراعی بعدی، در برخی از مناطق سردسیر کشور، نظیر استانهای کردستان، آذربایجان شرقی، اردبیل، همدان و... شروع شده و عملاً گندمکاران برای کشت گندم، نیاز به خرید بذر، کود، سم، اجاره زمین و غیره دارند و عدم پرداخت مبلغ باقیمانده از مطالبات گندم، بدون شک باعث عدم کاشت گندم در سال زراعی آینده خواهد شد. بههر حال با اتفاقات صورت گرفته، بههیچ عنوان نمیتوان آینده مناسبی را برای کشاورزان و علیالخصوص گندمکاران متصور شد.
◾ در حال حاضر باتوجه به عدم پرداخت این مطالبات توسط دولت و سازمان برنامه و بودجه کشور، خشم و نارضایتی عمومی کشاورزان را بهدنبال داشته و عملاً تبعات ناشی از این اشتباه، میتواند اثرات جبرانناپذیری را بهدنبال داشته باشد. در پایان قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی استان تهران هشدار می دهد، تصمیمات اتخاذ شده پیرامون این موضوع، اشتباه محض بوده و بیشک بانیان این وضع با هر منصب و توجیه، در حال وارد کردن بزرگترین ضربه به امنیت غذایی کشور و خیانت به استقلال نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.
◾ بنابراین اقدام عاجل جنابعالی جهت جبران این خسران ضرورت داشته و از شما انتظار میرود با دستور ویژه، زمینهی تعالی سایر مسئولین ذیربط را با قید فوریت نسبت به اجرای دستورات جنابعالی بهنحو مطلوب، فراهم نمائید.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی دانشگاههای استان تهران
۱۰ مهر ۱۴۰۲
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ درخواست تاسیس شورای عالی امنیت غذا
🔹وزیر جهاد کشاورزی خواستار تاسیس شورای عالی امنیت غذایی در کشور شد.
🔹در جلسه مشترک رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر جهاد کشاورزی بر تهیه طرحی مشترک برای حذف واردات برخی از محصولات مانند کنجاله، سویا و نهادههای دامی تاکید شد.
🔹پرداخت مطالبات گندم کاران تا پایان مهر ماه هم در این جلسه تصمیم گیری شد.
#امنیت_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ سدسازیهای بیرویه؛ عامل خشک شدن دریاچه ارومیه!
🔹 درحالیکه شریانهای حیات دریاچه ارومیه مسدود است، اما مسئولان انگشت اتهام را به سمت #کشاورزی بردهاند❗️
#بحران_مدیریت_آب
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سبزیکاری در خانه
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیل در بیله سوار و مشگین شهر
🔹️ مجموع خساراتی که این سیلها به اموال عمومی و مردممیزنند به مراتب سنگینتر از هزینههای آبخیزداری محسوب میشود. آبخیزداری با نفوذ دادن آب به درون زمین، جلوی تبخیر آن را گرفته، تراز آبهای زیرزمینی را بالا برده و از ایجاد سیلابها جلوگیری میکند.
#بحران_مدیریت_آب
#آب_هست_اما_ول_است
#آبخیزداری
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارش باران پائیزی در شرق و شمال شرق کشور
#آب_هست_اما_ول_است
#بحران_مدیریت_آب
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ صادرات غلات؛ سلاح بیصدای روسیه
🔹️ به گزارش واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف، دیمیتری مدودف، رئیس جمهور سابق و عضو شورای امنیت ملی روسیه در صفحه تلگرامی خود نوشت: "غذای ما سلاح بیصدای ماست - بیصدا ولی قدرتمند."
🔹️ روسیه در حال حاضر ۲۲.۵ درصد از گندم صادراتی جهان را تامین میکند و از این حیث در رتبه اول جهانی است.
🖋انسداد بنادر صادراتی دریایی اوکراین توسط نیروی دریایی روسیه و حملات گاه و بیگاه پهپادی ارتش روسیه به بنادر رودخانهای اوکراین موجب روی آوردن این کشور به صادرات غلات از طریق مرزهای زمینی شده است.
🔹️ صادرات غلات و محصولات کشاورزی اوکراین با حجم بالا به کشورهای همسایه موجب افت قیمت و برهم خوردن بازار کشاورزان این کشورها شده است. این موضوع نهایتا باعث اختلاف بین اوکراین با لهستان و کشورهای شرق اروپا شده که ممنوعیت واردات از این کشور را به همراه داشته است. تنشهای اوکراین با لهستان به حدی رسیده که رئیس جمهور لهستان کمکهای نظامی این کشور به اوکراین را متوقف کرده است.
⁉️ روسیه به خوبی با کارت غلات خود و اوکراین بازی میکند.
#از_دنیا_چه_خبر
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ بنویسید : انتقام مقاومت فلسطین از رژیم صهیونیستی
بخوانید :
-پایان دالان تورانی ناتو در زنگزور که قرار بود با حمایت اسرائیل پیش برود و پیام واضح به علیف و اردوغان!
-پایان کریدور عرب- مد با محوریت همکاری رژیم صهیونیستی و اعراب
-خط و نشان برای کشورهای عربی که بدنبال ارتباط با رژیم هستند
-پیام به ابر قدرت ها که بدون اذن ایران اتفاقی در منطقه نخواهد افتاد و ایران کنار گذاشته شدنی نیست!
-پیام به اپوزیسیونی که سال گذشته همین موقع فکر می کردند ج ا رفتنی است و حالا پس از حذف عربستان از حامیان ، انجام معامله ۶ میلیارد با بایدن ، به حساب رژیم رسیده خواهد شد.
-ایران شاید سکوت کند و صبر استراتژیک داشته باشد اما هرگز فراموش نکرده و زمان و مکان و نوع انتقام را خودش تعیین می نماید.
- قرار بود بزودی سوریه و عراق را به هم بریزند حالا باید به فکر شنا در مدیترانه باشند!
#FreePalastine
🔗 لینک توییت
🆔 @Masaf
⭕ قطع ارتباط مالی ناظران بهداشتی با مراکز تولید در برنامه هفتم توسعه
🔹حامد زارعی رئیس سازمان نظام دامپزشکی اظهار داشت: نگرانیهایی بابت ارتباط مالی ناظران بهداشتی با کارفرما (پرداخت حقوق آنها) در مراکز تولید وجود داشت اما در ماده ۳۴ احکام برنامه هفتم توسعه حقوق ناظران توسط خود وزارت جهاد کشاورزی پرداخت خواهد شد.
🔹وی افزود: بر این اساس هر گونه ارتباط مالی میان کارفرمایان و کلیه ناظران بهداشتی قطع خواهد شد.
🖋 یک ناظر بهداشتی دامپزشکی که از سوی شبکه دامپزشکی استان برای نظارت بهداشتی بر محصولات گوشتی به یک رستوران، هتل، قصابی یا مرکز تهیه غذا معرفی میشود حقوق خود را از مالک یا مدیر همان رستوران بگیرد. این در حالی است که مدیر آن مجموعه با اعمال قدرت در پرداخت حقوق میتواند بر تصمیمات ناظر بهداشتی اثر بگذارد. چنین روشی برای پرداخت حقوق عین تعارض منافع است و کارکرد واقعی خود را نخواهد داشت. میتوان برای افزایش جدیت در نظارت، مراکز نظارت خصوصی یا عمومی را در جریمههای اعمالی بر متخلفین شریک کرد.
#تعارض_منافع
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یافتن قارچ خوراکی در کوه و کباب کردن آن
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ تاخیر در کشت منجر به کاهش ۲۵ درصدی عملکرد کشاورزان میشود
🔹محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در مراسم آغاز سال زراعی جدید اظهار کرد: ۳۰ درصد اشتغال کشور در اختیار بخش کشاورزی است که معادل ۴.۵ میلیون بهرهبردار میشود.
🔹 وی افزود: از ۱۵ شهریور تا اواخر آذرماه فصل کاشت غلات است و در صورتی که ۱۰ روز این کشت عقب بیفتد ۲۵ درصد عملکرد کشاورزان کاهش خواهد یافت.
🔹 عسکری با انتقاد از بانکها برای ارائه تسهیلات به کشاورزان گفت: به غیر از بانک کشاورزی که تسهیلات مناسبی در اختیار کشاورزان قرار داده، در سایر بانکها با چالش مواجه هستیم.
🖋اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی، عدم پرداخت مطالبات کشاورزان در زمان مقرر و تاخیر در ارائه تسهیلات و نهادههای کشاورزی از جمله عواملی است که بر عملکرد کشاورزان و میزان تولید سال زراعی پیشرو اثر منفی خواهد داشت.
#کاهش_خلاء_عملکرد
#امنیت_غذایی
#خودکفایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ ادعای ترحم بهزاد: ماده ۳۵ فصل ۷ امنیت غذایی و ارتقای تولید محصولات کشاورزی لایحه برنامه هفتم توسعه قابلیت اجرا ندارد
✍ ترحم بهزاد
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور
🔹 ماده ۳۵ فصل ۷ امنیت غذایی و ارتقای تولید محصولات کشاورزی مصوب کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران (۱۴۰۳ - ۱۴۰۷) با توجه به مغایرات قانونی ذیل قابلیت اجرا ندارد:
🔹 ۱- به موجب ماده ۲ قانون حفاظت و بهره برداری جنگل ها و مراتع مصوب ۱۳۴۶/۰۵/۲۵ حفظ، احیاء، توسعه و بهره برداری از جنگل ها، مراتع، بیشه های طبیعی و اراضی جنگلی ملی شده متعلق به دولت و بر عهده سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور است و به استناد ماده ۳ همین قانون، بهره برداری از منابع مذکور صرفاً در قالب طرح مورد تصویب سازمان امکان پذیر می باشد.
🔹 بر اساس تبصره ۱ ماده ۳ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع کشور و همچنین قانون اصلاح تبصره (۱) ماده (۴۷) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و ماده (۱۰) آئین نامه اجرایی مصوبات هیأت وزیران مصوبه ۱۳۹۱/۰۱/۲۰ برای هرگونه بهره برداری از مراتع باید پروانه چرای دام صادر و همچنین به استناد بند ۲۰ شیوه نامه فنی و اجرایی بهره برداری از مراتع کشور موضوع بخشنامه شماره ۹۹/۱/۱۳۲۶۱ مورخ ۱۳۹۹/۰۵/۱۱ سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور و تبصره (۱) ماده (۳) قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع هرگونه بهره برداری در قالب طرح مرتعداری می باشد.
🔹 ۲- در خصوص واگذاری اراضی ملی و دولتی جهت طرح های کشاورزی به منظور امنیت غذایی و خودکفایی کالاهای اساسی، واگذاری عرصه صرفا با رعایت ضوایط لایحه اصلاح لایحه قانونی نحوه واگذاری و احیاء اراضی در حکومت جمهوری اسلامی ایران و دستورالعمل مربوطه آن امکان پذیر است.
🔹 شایان ذکر است نحوه و مراحل واگذاری براساس ماده ۲ آیین نامه اجرایی لایحه قانونی اصلاح لایحه واگذاری و احیای اراضی در حکومت جمهوری اسلامی (۱۳۵۹/۰۲/۳۱ شورای انقلاب) به سه صورت است:
🔹 الف) زراعت و باغ از طریق هیئت ۷ نفره در استان
🔹 ب) طرح دامپروری، طیور و شیلات از طریق ماده ۲ دستورالعمل ضوابط واگذاری ابلاغیه ۰۲۰/۲۶۲۶ اردیبهشت سال ۱۳۸۷ وزیر جهاد کشاورزی در کمیسیونی مرکب از رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری، معاون امور تولیدات دامی، مدیر امور اراضی و معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان (ماده ۳۱ آیین نامه اجرایی لایحه قانونی اصلاح لایحه قانونی واگذاری و احیاء اراضی در حکومت جمهوری اسلامی ایران)
🔹 پ) طرح های غیر کشاورزی از طریق ماده ۲۱ دستورالعمل ضوابط واگذاری ۰۲۰/۲۶۲۶ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۷ وزیر جهاد کشاورزی به ریاست استاندار یا معاونش (ماده ۳۲ آیین نامه اجرایی لایحه واگذاری و احیای اراضی در حکومت جمهوری اسلامی مصوب ۳۱ اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۹) و حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و... .
🔹 این واگذاری ها پس از استعلام از منابع طبیعی و رعایت دستورالعمل استعدادیابی و تخصیص اراضی و رعایت ممنوعیت ها و محدویت های ذکر شده در دستورالعمل استعدادیابی و ضوابط هایی که در امتداد آن توسط شورایعالی جنگل، مرتع و آبخیزداری ابلاغ شد و رعایت ماده ۹ آیین نامه اجرایی اصلاح تبصره یک ماده ۴۷ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در خصوص رعایت حقوق عرفی دامداران صاحب عرف قانونی می باشد.
🔹 لازم به ذکر است بهره برداری از گیاهان دارویی بر اساس تبصره ۷ ماده ۳ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع مصوب سال ۱۳۴۶ با تهیه طرح و اعلام لیست گیاهان قابل بهره برداری با اولویت دارندگان پروانه چرا دام و... می باشد.
🔹 ضمن اینکه در صدر قانون نوشته برای احیا مراتع و ادامه آن واگذاری اراضی مرتعی بدون رعایت قوانین و مقررات و صرفا اختلال در مدیریت مرتع است.
🔹 بنابراین با توجه به وجود قانون نحوه مدیریت مرتع و رعایت حقوق عرفی و احیاء و اصلاح مراتع و نحوه واگذاری اراضی برای طرح های کشاورزی و غیرکشاورزی نیاز به این ماده مخدوش نمی باشد.
🖋 واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف در یادداشتی جداگانه به ادعای جناب آقای ترحم بهزاد پاسخ خواهد داد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ پاسخ واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف به ادعای آقای ترحم بهزاد
🔰 بخش اول
🔹️اخیرا جناب آقای ترحم بهزاد مدیرکل دفتر فنی مراتع، در مورد ماده ۳۵ برنامه هفتم توسعه اظهاراتی داشتهاند که بررسی آن خالی از لطف نیست.
🔹️ایشان با بیان این که در کشور قوانین زیادی در مورد واگذاری منابع طبیعی وجود دارد، عنوان داشتند «با وجود قوانین فعلی نیازی به وضع قوانین جدید نیست.»
🔹️باید گفت بله قوانین زیادی وجود دارند؛ اما کو ضمانت اجرایی؟! واردات محصولات غذایی و ارزبری کالاهای اساسی به کشور سال به سال شدت میگیرد و امنیت غذایی کشور در حال کاهش است، اما مسئولان انگار قسم خوردهاند منابع طبیعی را همین طور که هست غیر بهرهور حفظ کنند.
🔹️در حالی که در بدترین شرایط اقلیمی هم میتوان کشت محصولاتی مثل خارشتر برای تأمین خوراک دام، یا محصولات مقاوم به تنشهای شوری و آبی را پیگرفت دائما با بهانههای مختلف و تدوین روالهای اداری پیچیده و ناکارآمد جلوی واردشدن زمینهای منابع طبیعی به چرخه تولید بهرهور را گرفتهایم. این اوضاع در شرایطی است که زمینخواران معمولا از در پشتی روالهای اداری وارد میشوند و تولیدکنندگان همواره با سنگاندازی مواجهند.
🔹️در شرایط فعلی قطعا نیاز به قوانینی هست که با نگاه ویژه به منابع طبیعی به عنوان عوامل تولید و با تعهد به حفظ و صیانت آن توسط بهره بردار از آنها به نفع رشد امنیت غذایی و اشتغال استفاده کند.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیمزارهای وسیع انجیر
🔹️در حالی که میتوان بخشهای وسیعی از ایران را تبدیل به دیمزارهای درختان مثمر کرد ولی تعارض منافع دستگاههای مختلف دولتی از آن جلوگیری میکند.
#کشت_دیم
#جنگل_های_دست_کاشت
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ استفاده از سلاح آب و غذا توسط جنایتکاران
🔹 وزیر دفاع رژیم صهیونیستی اعلام کرد ممنوعیت کامل بر واردات غذا، سوخت و برق علیه نوار غزه اعمال خواهد شد.
جایی که از ۲۰۰۷ تحت شدیدترین محاصره و تحریمهاست.
🖋 از آنجایی که جنایتکاران ابایی از ایجاد قحطی و بستن آب بر روی بیگناهان ندارند، شریانهای تامین کننده امنیت غذایی و آب میبایست از دست جنایتکاران خارج شده و به دست صالحان بیافتد.
#امنیت_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ ممنوعیت ترخیص روغن خام سویا و آفتابگردان از اول آبان
🔹️ وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد ترخیص روغن خام سویا و روغن خام آفتابگردان از کلیه مبادی گمرکات کشور از اول آبان ممنوع است.
🖋 ایجاد ممنوعیت واردات روغن از جمله ابزارها و اختیارات وزارت جهاد است که تحت قانون تمرکز و به شکلی مناسب در راستای خودکفایی توسط وزیر استفاده شده است.
▪️از مزیتهای این ممنوعیت آن است اولا که خلاء قانونی که در خصوص الزام خرید دانه روغنی داخلی به ازای واردات دانههای روغنی وجود داشت رفع میشود، چرا که الزام به خرید دانه روغنی از کشاورز در هنگام خرید روغن خام برای واردکننده وجود نداشت.
▪️ثانیا این دستور، علاوه بر این که موجب حمایت از کشاورز و صنایع روغنکشی میشود، با کاهش نیاز به واردات کنجاله مصداق واقعی "یک تیر و دو نشان" خواهد بود.
#قانون_تمرکز
#خودکفایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماته؛ نوشیدنی محبوب آمریکای لاتین
🔹️ ماته (Maté) یا چای مَته 🧉 یک نوشیدنی محبوب در آمریکای لاتین محسوب میشود. این نوشیدنی از برگهای خشک درخت یِربا که بومی آمریکای جنوبی است تهیه میشود.
🔹️ ماته را به صورت خرد یا پودر شده در لیوان مخصوص خود میریزند و با ریختن آب جوش به روی آن، توسط نِی ویژهای به نام بومبیا مینوشند. لیوان این نوشیدنی به طور سنتی از کدو قلیانی خشک شده درست میشود ولی شکل تجاری آن از لیوان استیل با روکش چرمی یا پارچهای ساخته میشود تا داغی لیوان دست را نسوزاند.
🔹️ ماته نوشیدنی ملی آرژانتین است و در برزیل، شیلی، بولیوی، اوروگوئه، پاراگوئه و البته سوریه نیز مصرف میشود. دروزیان اوروگوئهای مهاجر به سوریه به نوشیدن ماته عادت دارند و سوریه را تبدیل به بزرگترن وارد کننده ماته در جهان کردهاند.
🔹️ کافئین ماته از قهوه ۳۰ درصد بیشتر و دو برابر چای سیاه است.
#از_دنیا_چه_خبر
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods