⭕️ پدر اقتصاد صنعتی یا پدر واردات؟!
‼️در حالیکه این روزها برخی رسانهها و فعالان اقتصادی و سیاسی از دوران وزارت اقتصاد مرحوم علینقی عالیخانی (۴۸-۴۱) به عنوان دوران طلایی اقتصاد ایران یاد میکنند، اما برخی آمارهای رسمی نشان میدهد در دوران صدارت ایشان بر وزارت اقتصاد واردات روند افزایشی داشته است تا جایی که واردات انبوه،بلای جان بسیاری از بنگاههای اقتصادی آن زمان شده بود
✅ @masaf_foods
⭕️ بهبود کیفیت هوای شهرهای چین در پنج ماهه اول سال
🔹اقدامات و سیاستهای اخیر دولت چین در زمینه حفظ محیط زیست و کاهش انتشار آلایندهها، نتیجهبخش بوده است. بر اساس گزارش وزارت بومشناسی و محیط زیست چین، از ژانویه تا مِی ۲۰۱۹، کیفیت هوای ۳۳۷ شهر چین در ۸۱ درصد از روزها بهبود چشمگیری داشته است تا جاییکه وضعیت ۱۲۰ شهر این کشور در محدوده استاندارد قرار گرفت. شهرهای هایکو، لهاسا و شنجن جزو سه شهر برتر و شهرهای استان هِبی، هِنان و شانسی جزو آخرین شهرهای فهرست منتشر شده هستند. گفتنی است شاخص آلودگی PM 2.5 در شهرهای منطقه پکن-تینجین-هِبی و شهرهای محدوده دلتای رود یانگتسه در مِی ۲۰۱۹ به ترتیب ۱۶/۷ و ۸/۶ درصد کاهش داشته است.
http://www.chinadaily.com.cn/a/201906/23/WS5d0ed6e9a3103dbf14329b84.html
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 تحلیلگر مسائل اقتصادی: دوران افول اقتصاد ایران از زمان آقای عالیخانی شروع شد/ مدافعان عالیخانی میدانند اواسط دهه ۵۰، ۹۸ صادرات ایران "نفت" بود؟! این عدد نتیجه سیاستهای او بود!/ عالیخانی ساواکی و جزء مهرههای امنیتی محمدرضا شاه بود
🎙دکتر محمد کهندل، اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه در واکنش به انتشار برخی مطالب درباره "علینقی عالیخانی، وزیر اقتصاد ایران در دهه ۴۰" که او را یک اقتصاددان شهیر، برجسته و معمار اقتصاد ایران نامیدهاند به «نود اقتصادی» گفت: واقعیت اینطور نیست، آقای "علینقی عالیخانی" از وزیران سابق اقتصاد در قبل از انقلاب بوده است که بنظرم اقدام مثبت و خاصی برای اقتصاد ایران انجام نداد، اگرچه امروز لیبرالها و ضد انقلاب میگویند او معمار اقتصاد ایران بوده، اما شواهد تاریخی نشان میدهد آنچه در سالهای ۵۰ تا ۵۶ بر سر اقتصاد ایران آمد، نتیجه اقدامات وزیر اقتصاد و دوستانش در دهه ۴۰ بود.
▪️من ماندهام امروز عده ای که اصلا از آن دوران چیزی نمیدانند فردی مثل عالیخانی که ساواکی و آدم امنیتی شاه بود را اقتصاددان شهیر می نامند. آنهایی که میگویند عالیخانی، معمار اقتصاد ایران بوده، بنظرم مطالعات اقتصادی ندارند و کم سوادند. آمارها به خوبی نشان میدهد اقتصاد ایران در اواخر دهه ۴۰ و اواسط دهه ۵۰ به ویرانهای تبدیل شده بود که این ویرانگی از تبعات وزارت مرحوم عالیخانی بوده است.
▪️آمارها نشان میدهد واردات مواد مصرفی در دهه ۴۰ و ۵۰ چه اعدادی وحشتناکی است! خودکفایی در آن سالها به دلیل اعمال برخی سیاستهای آقای عالیخانی در وزارت اقتصاد از بین رفت و حتی ما به شدت در حوزه محصولات کشاورزی نیز وارد کننده شدیم! اواخر دهه ۴۰ و کل دهه ۵۰ وابستگی در اقتصاد ایران موج میزند، چطور آقایان میگویند آن دوران خوب بوده و ما این موقعیت خوب را مدیون افراد خوش فکری مانند عالیخانی هستیم!؟
▪️وی با طرح این سوال از مدافعان عملکرد اقای عالیخانی پرسید، آیا میدانید در دهه ۵۰، ترکیب صادرات ایران ۹۸ به ۲ بوده است؟ یعنی ۹۸ درصد صادرات نفت و فقط ۲ درصد صادرات غیرنفتی؟! آیا این اعداد میتواند نتیجه یک معماری در اقتصاد ایران باشد؟
📚نود اقتصادی
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
❌تصویر جدید و بازسازی شده عالیخانی، نماد تحولات جامعه ایران از دهه هفتاد❌
(بخش اوّل)
✍روز سهشنبه(۴ تیر ۱۳۹۸/ ۲۵ ژوئن ۲۰۱۹) علینقی عالیخانی درگذشت.
بمناسبت فوت او مطالب تجلیلآمیزی منتشر شد از جمله پیام تسلیت منسوب به محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئيس سازمان مدیریت و برنامهریزی، که به وسعت پخش شد و اگر جعلی است تاکنون تکذیب نشده است.
✍از علینقی عالیخانی با عناوینی چون «معمار اقتصاد صنعتی ایران»، و شخصیتی در حد «نابغه اقتصادی»، یاد میکنند.
✍ آیا او در زمان خود چنین شهرتی داشت؟
تا آنجا که مطالعه کرده و اسناد را دیدهام، خیر!
✍ عالیخانی در زمان خود و تا پایان دوران پهلوی بعنوان «آدمِ عَلَم»، به معنی یکی از اعضای تیم امیر اسداللّه عَلَم، شناخته میشد و در جایگاهی فروتر از محمد معتضد باهری قرارداشت.
✍عالیخانی را اقتصاددانی برجسته نمیشناختند.
اگر جز این بود در سالهای پسین از «نبوغ اقتصادی» او در مناصب مرتبط، مانند بانک مرکزی یا سازمان برنامه یا همان وزارت اقتصاد، بهره میبردند و او را از تخصصش دور نمیکردند.
✍عالیخانی از بدو فعالیت وزارت اقتصاد، که منطبق با سیاستهای جدید موسوم به «انقلاب سفید» تأسیس شد، وزیر اقتصاد بود.
او پیش از آن کارمند و کارشناس اقتصادی ساواک بود و مطالبی مینوشت که، با توجه به سطح نازل اندیشه سیاسی آن زمان، نازل و استقراضی بود. بولتنهای عالیخانی، که در تأئید دیدگاههای سطحی و بلندپروازانه شاه بود، مورد توجه شاه قرار گرفت و اسدالله علم، با توجه به پیشینه خانوادگی عالیخانی و پیوند عمیق این خاندان با اسرائیل، او را لانسه کرد.( در اصطلاح عامیانه "لانسه کردن یک فرد" به معنی هدایت یک فرد به سمت انجام یک کار با گرفتن اراده از اوست.)
✍ بدینسان، عالیخانی ۳۴ساله در بهمن ۱۳۴۱ مسئول وزارتخانه تازه تأسیس اقتصاد شد و تا مرداد ۱۳۴۸ در این سمت بود.
✍این وزارتخانه جدید شامل وزارتخانههای صنعت و معدن و بازرگانی پیشین بود.
✍سالها پس از رفتن عالیخانی، در سال ۱۳۵۳ وزارت دارایی نیز به وزارت اقتصاد منضم و به «وزارت اقتصاد و دارایی» بدل شد. هوشنگ انصاری اولین وزیر این وزارتخانه جدید بود.
✍در دوران وزارت عالیخانی، بجز نظرات شخص شاه در زمینه توسعه، که آمرانه از بالا دیکته میشد، سازمان برنامه و بانک مرکزی نقش مهمی در سیاستگذاری اقتصادی ایران داشتند. وزارت اقتصاد، با کارکردهای صنعت و معدن و بازرگانی، به تنهایی نمیتوانست جایگاه تعیینکننده در وضع اقتصادی ایران داشته باشد.
✍جایگاه عالیخانی در حد کسانی چون عبدالعظیم ولیان(اولین وزیر اصلاحات ارضی) و ناصر گلسرخی(اولین وزیر منابع طبیعی) بود.
این دو وزارتخانه نیز، همچون وزارت اقتصاد، بر بنیاد اصول «انقلاب سفید» تأسیس شدند.
✍اگر بخواهیم فرد خاصی را بعنوان معمار سیاستهای توسعه دهه ۱۳۴۰شمسی معرفی کنیم قطعاً این جایگاه به "روستو" نظریهپرداز نامدار آمریکایی، تعلق دارد.
والت ویتمن روستو مدیر برنامهریزی در دولتهای کندی و جانسون بود که سیاستهای طراحی شده از سوی او در ایران و برخی کشورهای دستنشانده آمریکا، با مختصاتی بکلی متفاوت، اعمال شد.
✍این سیاستها فقط شامل «توسعه صنعتی» نبود بلکه موارد مهمی چون «تقسیم اراضی کشاورزی» ، خُرد و ناپایدار کردن مالکیت ارضی، ملی کردن مراتع و جنگلها، و از میان بردن مالکیت خصوصی عشایر بر بخش عمده اراضی کشور، را نیز دربرمیگرفت که در کلیت خود اقتصاد رانتیه دولتمحور دوران پس از «انقلاب سفید» را پدید آورد.
✍این مدل اقتصادی، طبق الگوی روستو، معطوف به مقابله با گسترش کمونیسم بود ازطریق اجرای جاذبههای پوپولیستی آن، و آنگونه که روستو در نام کتاب معروف خود بیان کرده «مانیفستی غیرکمونیستی» (۱۹۶۰) تلقی میشد.
عبداللّه شهبازی
@najva_net
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ آنتی بیوتیکهایی که نیاز نیست! ‼️نتایج مطالعه ای در آمریکا نشان داد بیش از ۸۰% آنتی بیوتیک های تج
⭕️ چالش نگران کننده مقاومت با آنتی بیوتیکها در حال گسترش!
‼️در محیط بیمارستانی حتی مگس ها حامل باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک ها هستند.
🔹نتایج حاصل از تحقیقات منتشر شده در مجله حشره شناسی در انگلستان نشان داد، حدود ۹۰ درصد از حشرات مورد بررسی در بیمارستان های بریتانیا حامل میکروب های مشکل سازی چون ایکلای( E.coli) ، سالمونلا و
استافیلوموکوس ارئوس می باشند، که بیش از نیمی از این باکتری ها حداقل به یک نوع آنتی بیوتیک مقاوم هستند.
‼️جمعیت عمده حشرات مورد بررسی، بالدارانی چون مگس ها بودند. بر این اساس اهمیت اقدامات کنترل کننده آفت ها در محیط های بهداشتی درمانی جهت پیشگیری از انتقال عوامل خطرزای سلامت به بیماران مورد تاکید قرار گرفت.
bit.ly/2NeclT2
✅ @masaf_foods
⭕️ آماری از کشاورزیِ اروپایی!
⁉️آیا می دانید ٩٦٪ از مزارع اتحادیه اروپا بصورت خانوادگی اداره می شود؟
⁉️آیا می دانید ١١٪ از کشاورزان اتحادیه اروپا کمتر از ٤٠ سال سن دارند؟
⁉️و آیا می دانید کشاورزان اروپايي ٤٦٪ از متوسط درآمدشان را از محل هاي ديگر اقتصادي تامين ميكنند؟
🔹تقریباً ۳.۴ از زمینهای اتحادیه اروپا در اختیار بخش کشاورزی و جنگلداری است و میانگین سایز یک هلدینگ کشاورزی ١٦ هکتار می باشد.
🔹 در مجموع ٢٢ میلیون نفر کشاورز به همراه خانواده شان در ۱۰.۳ میلیون مزرعه مشغول به کار می باشند كه متشکل از ٦ میلیون نفر مدير مزرعه، ٢٢ هزار تعاونی و ٦٠٠ هزار نیروی کار میباشند.
✅ @masaf_foods
⭕️جدیدترین آمار مصرف گوشت مرغ در برخی از کشورهای آسیایی در سال ٢٠١٩ و مقایسه آن با سال ٢٠١٠(هزار تن)
‼️چيني ها با مصرف بيش از ٢٠ ميليون تن پيشتاز هستند.
🔹پيش بيني ميشود مردم مالزي امسال حدود ٤٧ كيلوگرم مرغ مصرف كنند و از اين حيث در رتبه اول قرار دارند. ژاپني ها با اختلاف فاحشي در رتبه دوم آسيا قرار دارند.
✅ @masaf_foods
17109507_-212556(1).mp3
1.3M
👆📻 👤گفت و گو با حمید سینی ساز، کارشناس اقتصادی در خصوص هجوم ملخ های صحرایی به استان فارس
روی خط اقتصاد ۵ تیرماه
🔹با وجود هشدارهای قبلی مسئولین سازمانهای حفظ نباتات و سایر دستگاههای متولی بحران هیچ آمادگی برای مقابله با هجوم ملخها نداشتند!
🔹سابقه تاریخی حملات آفات به این شکل در کشور وجود داشته است!
🔹سال های آینده به دلیل تخم ریزی ملخ ها در کشور باید منتظر طغیان آفات باشیم!
#چالش_ملخ
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرونده تاب آوری تهران؛ سیل تهران فاجعه بزرگراه ها
‼️مستندی کوتاه و قابل تأمل درباره خطراتی که ممکن است در سیل های آینده در تهران فاجعه بیافریند!
⛔️۷ دره و مسیل در شمال تا جنوب تهران که آنها را بوستان و بزرگراه و چه کرده اند. بزرگراه امام علی که خود به وقت سیل به رودخانه ای عظیم تبدیل می شود که هر چه در سر راهش باشد را می برد..
⛔️متروی تهران که روزانه چند صد هزار مسافر را جابجا می کند و سابقه سیلابی شدنش در سال ۹۱ هنوز هم شهروندان تهرانی را به وقت باران هراسناک می کند
⛔️و آن ابرگودال ۴۰۰ هکتاری به ارتفاع یک برج چند طبقه که حاصل سالها برداشت خاک از کناره رود کن در منطقه ۱۸ است و خدا می داند اگر آن چاله را آب پر کند و دیواره کناری اش بشکند چه فاجعه ای رخ می دهد...
#بحران_مدیریت_آب
#سیل
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ تکثر تعداد تعاونی کشاورزی یا دایره مأموریت بازار محور تعاونیها؟! (1از2)
🔹پروفسور پودل، استاد دانشگاه لویزیانا با بررسی کشاورزی نپال راهکارهای پیشرفت تعاونیهای کشورهای درحالتوسعه را در این نوشته ارائه میدهد. طی سه دهه گذشته کشور نپال بهشدت با کمبود مواد غذایی دستوپنجه نرم کرده است. کمبود تجهیزات مدرن آبیاری، کمبود نیروی کار، تغییر کاربری زمینهای کشاورزی، فرسایش زمینهای کشاورزی و عملکرد پایین کشاورزی بهعنوان عوامل اصلی محدودکنندهی افزایش تولید در کشاورزی مطرح هستند.
🖋افزایش مشارکت عمومی با توسعه تعاونی ها
🔹مشارکت عمومی، خصوصی و تعاونی میتوانند راهکارهای پیشرفت کشاورزی به شمار آیند. 34 هزار 512 شرکت تعاونی در کشور نپال وجود دارند که 10 هزار 92 شرکت (بیش از یکسوم آنها) در بخش کشاورزی مشغول هستند که تعداد افراد شاغل در این شرکتها را به 6.. میلیون نفر رسانده است. بااینوجود کشاورزی نپال در وضعیت نهچندان مساعدی به سر میبرد و سیر نزولی به خود گرفته است. از همین رو باید فکری اساسی و سریع برای رفع این مشکل گرفته شود.
🔹وجود شرکتهای تعاونی خصوصی، دولتی و عمومی میتواند امکان استفاده از منابع غنی بومی هر کشوری را همراه با بهرهبرداری از پتانسیلهای بینالمللی فراهم بیاورد. سیاستها و برنامه های دولتی نیز باید در این مسیر گام بردارند تا کشور بتواند از نهایت ظرفیت منابع داخلی استفاده نموده و بیشترین سود را از فروش محصولات به خارج از کشور ببرد.
🔹شرکتهای تعاونی یکی از نیروهای محرکه اصلی برای تجاری شدن کشاورزی، افزایش تولید و توسعه اقتصادی-اجتماعی هستند. این اصل چه در کشورهای توسعهنیافته چه در کالیفرنیا و اروپا صدق میکند. وجود تعاونی کمک میکند تا کشاورزانی با منابع محدود و زمینهای کوچک بتوانند در تولید محصول دخیل باشند و همچنین شرکتهای تعاونی امکان ایجاد ارزشافزوده در محصولات، بازاریابی، تقویت جوامع روستایی و بهبود شرایط رقابت در بازار سهم درستی را داشته باشند. تعاونی درواقع یک حرکت اجتماعی به شمار میآید تا کشاورزان خردهپا منابع محدود خود را به ثروت تبدیل نمایند و درآمد خود را افزایش دهند. بدین ترتیب جوامع روستایی رشد کرده و وضعیت اجتماعی-اقتصادی کشور بهبود خواهد یافت. شرکت¬های تعاونی کشاورزی در آمریکا 138 هزار و 635 کارمند تماموقت و حجم تبادل کلی 191.1 میلیارد دلار در سال 2017 داشتهاند.
منبع:
https://english.khabarhub.com/2019/20/26993/
#یادداشت
#تعاونی
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشت هندوانه دیم در دل کویر آران و بیدگل
‼️این کشاورزان سختکوش و توانمند اگر هر جای دیگری از کره زمین بودند به عنوان قهرمانهای ملی شناخته میشدند و برایشان تسهیلات بازریابی و توسعه صادرات فراهم میشد و محصولشان با بهترین برندهای محصولات غذایی در جهان رقابت میکرد.
‼️بازنشر این #فیلم شاید در حال حاضر بهترین کمک ما به این عزیزان برای شناختهتر شدنشان باشد.
#فرصت_کشت_دیم
#تهدید_تنبلی
#دانش_بومی
✅ @masaf_foods
🔴 تصاویر ماهواره ای از گودال های عظیم در جنوب غرب تهران!
‼️رودخانه کن در غرب تهران به این گودال که حداقل 30 متر عمق دارد می ریزد. همانطور که میبینید مناطق مسکونی دقیقا در کنار آن قرار دارند و در صورت تخریب دیوار فاجعه انسانی خواهند آفرید!
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قبض آبی که به کشف غاری چند هزار ساله در کاشان انجامید
✅ @masaf_foods
⭕️دود غلیظ در شمال تهران ناشی از آتش سوزی علفزارهاست
سخنگوی آتش نشانی:
🔹دود غلیظی که در شمال شرق تهران بلند شده ناشی از آتش سوزی مراتع و علفزارهای این منطقه است که مهار شد.
‼️پ.ن: آتش سوزی در علفزارهای دامنه کوه یعنی از بین رفتن پوشش گیاهی و کاهش نفوذ آب به خاک در سال آبی آتی و افزایش رواناب و در نهایت #سیل!
✅ @masaf_foods
کسانی که خواهانِ خدمت در سمتِ زمامداری اُمتاند باید نخست وضعِ خود و خانواده خود را از نظرِ سطحِ زندگی روشن کنند.
اگر آماده هستند در سطحِ کمدرآمدترینِ مردم زندگی کنند در این راه گام بردارند وگرنه؛ نه.
👤شهید بهشتی
۷ تیر سالروز شهادت شهید بهشتی و ۷۲تن از یاران وی در دفتر حزب جمهوری اسلامی
روحشان شاد و یادشان گرامی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داستان کوتاه بسیار جالب مولوی و مرد مار خورده 🐍
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ تکثر تعداد تعاونی کشاورزی یا دایره مأموریت بازار محور تعاونیها؟! (1از2) 🔹پروفسور پودل، استاد دان
⭕️تکثر تعداد تعاونی کشاورزی یا دایره مأموریت بازار محور تعاونیها؟! (2 از2)
👤پروفسور پودل، استاد دانشگاه لویزیانا با بررسی کشاورزی نپال راهکارهای پیشرفت تعاونیهای کشورهای درحالتوسعه را در این نوشته ارائه میدهد.
🔹هند در سال ۱۹۰۴ حرکت مشارکتی خود را آغاز کرد و در حال حاضر بیش از ۱۳۰ میلیون نفر عضو این شرکتهای تعاونی هستند. بهطوریکه تقریباً تمام روستاهای هند جزوی از این اجتماع مشارکتی عظیم به شمار میآیند. تشکیل «جامعه موسسه تعاونی تمام هندیها» در ۱۹۲۹، «اتحادیه تعاونیهای ملی» در ۱۹۶۱ و «تعاونی کود مصرفی کشاورزان» در ۱۹۶۷ بخشی از تلاشهای هند در راستای گسترش تعاونی بوده است.
🔹تعاونی در کشورهای پیشرفته نیز بسیار موفقیتآمیز بوده است. در سال ۲۰۱۷ در آمریکا ۱۸۷۱ شرکت تعاونی ثبتشده در بخش کشاورزی وجود داشت که بیشترین آنها در حوزه بازاریابی مشغول به کار هستند. بهطوریکه ۱۰۱۰ شرکت بازاریابی محصولات کشاورزی، ۷۷۷ شرکت تأمین منابع و نهادهها و ۸۴ شرکت خدمات کشاورزی هستند که ۱.۸ میلیون عضو را شامل میگردند. بزرگترین محصولات تولید آمریکا در بخش کشاورزی که توسط شرکتهای تعاونی به فروش رسیدهاند شامل انواع لوبیا، پنبه، لبنیات، ماهی، میوهها، سبزیجات، دانههای خوراکی و روغنی، دامها، طیور، برنج و شکر میباشد. از محصولات غیر زراعی نیز میتوان به نگهدارندههای غذا، کودها، محصولات نفتی مرتبط با کشاورزی و بذر اشاره نمود. بخش خدمات کشاورزی نیز شامل خدمات حملونقل دام، ذخیره محصولات کشاورزی، خشک کردن محصولات کشاورزی و پودر کردن میباشد. گردش مالی این شرکتها بالغ بر ۱۹۱ میلیارد دلار بوده است.
🔹این موضوع نشان میدهد که صرف وجود داشتن تعاونی در یک کشور نمیتوان موفقیت بخش کشاورزی را تضمین کند، بلکه سیاستها و برنامههای دولتی برای سر و سامان دادن و هدایت صحیح این شرکتها بهسوی بازار مصرف اهمیت زیادی دارد. در همین راستا تقسیمبندی فعالیتهای تعاونی در کشاورزی آمریکا که عمدتاً در حوزه بازاریابی فعال هستند (شامل ۱۰۱۰ شرکت بازاریابی محصولات کشاورزی، ۷۷۷ شرکت تأمین منابع و نهادهها و ۸۴ شرکت خدمات کشاورزی) را با کشوری مثل نپال که عمدتاً در حوزه تولید فعال هستند (۱۶۵۸ شرکت تولید شیر، ۱۴۲۳ شرکت تعاونی مصرفکنندهها، ۱۹۳ شرکت تولید میوه و سبزی، ۱۰۸ شرکت تولید چای، ۱۵۵ شرکت تولید قهوه، ۱۸۴ شرکت تولید جادیبوتی، ۹۳ شرکت زنبورداری، ۱۴۳ شرکت ارتباطی و ...) مقایسه کنید.
🔹این موضوع نشان میدهد که تعداد زیاد شرکتهای تعاونی و گستردگی فعالیت آنها ارتباط چندانی با قدرت گرفتن این بخش در کشاورزی ندارد بلکه باید هدفگذاری صحیح انجام گیرد. همانطور که در امریکا بیش از ۹۰ درصد شرکتها تعاونی کشاورزی در امور فروش و بازاریابی محصولات فعال هستند و تعداد کمتری تولید با حجم بسیار بالا را دنبال میکنند.
منبع:
https://english.khabarhub.com/2019/20/26993/
#یادداشت
#تعاونی
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 احیای ۷۵ هکتار از اراضی بیابانی با دست خالی و ایجاد مراتع پر رونق برای چرای شترها!
🔹این مرد روستایی اهل بشرویه ظرف ۵ سال موفق به کاشت ۱۹ هزار اصله درخچه تاغ در بیابان شده است!
⁉️ اگر این مرد در یکی از کشورهای غربی ساکن بود تا الان احتمالاً جایزه صلح نوبل را هم به او داده بودند!
#احیای_پوشش_گیاهی
#ورود_دام_به_مرتع
✅ @masaf_foods