📌 پیام نجوا
🔹امیرالمومنین علی علیهالسلام: تحمل مشقات، زينت سياست و مديريّت است.
✍️غررالحکم
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سناریوی افول آمریکا
🔹آمریکا کشوری است که رتبه اول دنیا از نظر تعداد سلاح گرم (بیشتر از جمعیتش) متعلق به اوست. ۴۲ درصد اسلحههای دنیا دست آمریکاییها میباشد در صورتی که فقط ۴ درصد جمعیت دنیا را دارد. و ...
👈#ویدیو_کلیپ
💠eitaa.com/masaf_najva
📌عدو شود سبب خیر اونجا که سوئد آتیش میزنه و وحدت غرورآفرین مسلمانها شکل میگیره
✍️محسن میرزمانی
💠eitaa.com/masaf_najva
📌عصبانیت «دیگران» از راهبرد «بیاعتنایی»/ وقتی ترولهای اصلاحطلب خلاء ترولهای نفاق را پُر میکنند!
🔹این روزها دیگر مردم عادت کردهاند که بهدنبال هر گرهگشایی از کار مردم و جبران عقبماندگیهای دهه ۹۰ توسط آیتالله رئیسی، منتظر حاشیهسازی ترولهای حامی دولت سابق علیه دولت سیزدهم باشند.
🔹روز گذشته رئیسجمهور به شهر بَم در کرمان رفت تا وعدهای که سال گذشته برای تکمیل پروژه آبرسانی به این شهر داده بود را در کنار مردم عملیاتی کند. پروژهای که بیش از ۱۰ سال نیمهکاره رها شده بود! روز جمعه ۱۱ ماه پس از حضور سال قبل آیتالله رئیسی در این منطقه، با افتتاح پروژه آبرسانی بم و بروات از سد نسا بهعنوان یکی از بهترین آبهای استان از منشا کوههای جبالبارز، مردم شهرهای شرقی استان کرمان، توانستند به این آب باکیفیت دسترسی پیدا کنند.
🔹در حالیکه این روزها ترولهای گروهک تروریستی منافقین بهدلیل ضبط وسایل کامپیوتری دسترسی به اکانتهای خود ندارند، اینبار روزنامه اعتماد (که در سیاهی سوابق آن از حمایت از ویرانگریهای روحانی گرفته تا تقدیس جنایت سقط جنین وجود دارد) جای خالی آنان را پر کرده و با تقطیع سخنان رئیسجمهور، سایر ترولهای همفکر خود را برای تخریب دولت به خط کرد.
🔹در حالیکه آیتالله رئیسی در سفر خود به شهرستان بم گفته بود «دولت در حد توان خود به دنبال رفع مشکلات است و کاری به حرف دیگران ندارد و فقط به دنبال آن هستیم که مردم احساس رفاه، آرامش و آسایش کنند. برای ما مهم رضایت خداوند متعال است»، صفحه روزنامه اعتماد در توییتر آن را به صورت تقطیع شده «دولت کاری به حرف دیگران ندارد؛ مهم رضایت خداوند متعال است» منتشر کرده و سایر ترولهای همفکر با این روزنامه بلافاصله بهخط شده و اینگونه وانمود کردند که منظور رییسجمهور از «دیگران»، «مردم» است!
🔹اما با ملاحظه اصل سخنان رئیسجمهور این مساله بدیهی است که منظور رئیسجمهور از «دیگران» اتفاقا همین «ترولهای مجازی از منافقین تا اصلاحطلبان» هستند که در دو سال گذشته، تمام توان خود را برای حاشیهسازی و تخریب دولت سیزدهم گذاشتهاند اما دولت مردمی بهجای وقت تلف کردن برای واکنش به آنان، به مسیر خود در خدمترسانی و گرهگشایی از کار مردم ادامه داده است.
🔹وگرنه خود این ترولهای مجازی بهتر از هر کس میدانند آن فردی که نظر و وضعیت مردم برای او سر سوزنی اهمیت نداشت، رییسجمهور محبوب آنان در سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ بود که بیشتر اوقات خود را صرف حضور در استخر یا اتاق آرایش ریش میکرد و در دوران کرونا هم در حالیکه روزانه چندصد خانواده عزادار میشدند با بهانههای دروغین از وارد کردن واکسن امتناع و خود را در کاخ سعدآباد قرنطینه کرد! نه فردی مانند آیتالله رئیسی که سال گذشته در میانهی طوفان شن و گرمای بالای چهل و خردهای درجه به میان مردم کرمان رفته و مشکلات و خواستههایشان را از نزدیک دیده و دیروز با سربلندی و سرافرازی از تحقق وعدههایی که به آنان داده بود، در گرمای طاقتفرسا به میان آنان بازگشت و کار ده ساله را در کمتر از یک سال به سرانجام رساند!
🔹از نکات جالب توجه در بررسی این ترولهای مخالف دولت، آلوده بودن غالب آنان به مفاسد عدیده مالی، اخلاقی، همکاری با براندازان و ایرانستیزان در شورشهای مختلف از ۸۸ تا ۱۴۰۱ و... است؛ در واقع آنها سالها از ویرانگری دولت سابق حمایت و از مواهب بیشمار برخوردار بودند و اکنون بهدلیل قطع دست آنان از بیتالمال مخالف دولت فعلی هستند و همین مرور سیاهه سوابق آنان برای بررسی جریانشناسیمخالفین دولت کافی است!
💠eitaa.com/masaf_najva
📌نفوذ تا بن دندان
🔹در انتخابات اخیر بود که یک مدیر عالیرتبه اطلاعاتی جرات کرد و از لزوم پالایش در دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی صحبت کرد. این سخنان محسن رضایی آنطور که باید، شنیده نشد. شاید به این خاطر که احتمالا رسانهها هم تحت تاثیر جریان یا جریانات خاص باشند./ادامه👇
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌نفوذ تا بن دندان 🔹در انتخابات اخیر بود که یک مدیر عالیرتبه اطلاعاتی جرات کرد و از لزوم پالایش د
🔹روسیه اخیرا و در اوج بحران جنگ، لزوم این تغییرات را در ساختار امنیتی خود احساس و اجرا کرد چون آنها تاثیرات شگرف پدیده نفوذ را بخصوص در شرایط جنگی، بخوبی درک میکنند.
👈نفوذ یک بحران بزرگ و مسبب بزرگترین بحرانها میتواند باشد.
🔹کسی باورش نمیشد اکبری یکی از مقامات عالیرتبه امنیتی بود، به جرم جاسوسی اعدام شود. در کتاب خاطرات رفیق دوست، او از جلسهایی صحبت میکنند که «سفیر انگلیس ماهها قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۸۴ از پیروزی شهردار تهران خبر میدهد!» رفیق دوست اگر دروغ میگوید باید بخاطر خدشه جدی به اعتماد عمومی بشدت مجازات شود و اگر راست گفته است، باید فکری بحال نفوذ در این حد کرد.
🔹روحاله زم ادعا کرد که صادق لاریجانی نامهایی به رهبر نوشته پس از آنکه از ملاقات با رهبری، در جریان بازداشت طبری منع شده است. رسانههای داخلی چنین نامهایی را انکار کردند. کمتر از یک ساعت تصویر نامه در سایت زم منتشر شد. این در حالی است که بیترهبری، یکی از امنیتیترین بخشهای کشور است.
🔹شهادت دکتر فخریزاده، و شهدای هستهایی و خیلی از جریانات دیگر نشان میدهد، نفوذ و شبکهسازی به یک معضل بزرگ ملی تبدیل شده است و دستگاههای امنیتی کشور در مقابل تعدیل و پالایش بشدت مقاومت میکنند.
🔹جریان اختلاف احمدینژاد و برادرش در تایید صلاحیت مدیران ارشد هم، نمونه دیگری از پدیده نفوذ است که کمتر در مورد آن صحبت میشود.
🔹من درماندگی خودم پس از انتخابات ۹۴ و پرونده سازیهایی پس از آن از طریق نفوذیها، به مدت هفت سال، هرگز از خاطرم پاک نمیشود. هیچکس جرات صدور رای علیه آنها را نداشت. تاکنون اینقدر عاجز و مستأصل نشده بودم. بدون شک این تجربه خیلی از فعالین سیاسی است. پروندهسازان علیه کسانی پرونده سازی کرده بودند که برای «حضور حداکثری» تلاش کرده بودند و این پروندهسازیهای پس از انتخابات، ضدیت آشکار با رهبری و حاکمیت بود. آنهم نه از طرف دستگاههای دولتی بلکه این دستگاههای کاملا حاکمیتی هستند. پس از آن هم تا رده مدیرکل، پروندهسازان ارتقا یافتند و هیچ گزندی به آنها غیر از یک توبیخ کتبی نرسید.
🔹چطور ممکن است کشوری با وسعت ایران، که اگر یک درصد زمینهای آن به ساخت و ساز اختصاص داده شود به هر ایرانی ۱۹۶ متر و به هر خانواده چهار نفره، حدود ۸۰۰ متر زمین میرسد، کمبود زمین داشته باشد!؟ اگر این کمبود عمدی و خرابکارانه که منجر به نارضایتیهای گسترده شده است، حاصل نفوذ نیست، پس چیست!؟
🔹نفوذ قادر است هر مقامی را در هر کشوری تحت فشار قرار دهد و تصمیماتی گرفته شود که هیچ مبنای عقلی نداشته باشد. نفوذ اگر موفق به شبکهسازی شود، مقابله با آن از عهده بالاترین مقامات سیاسی یک کشور هم ساخته نیست.
✍️مجید گودرزی
💠eitaa.com/masaf_najva
📌بیانیه وزارت اطلاعات در خصوص اقدامات اخیر منافقین در ایران و تقدیر از دولت آلبانی
💠eitaa.com/masaf_najva
📌مواجهه امام با مفهوم قانون اساسی در سه مرحله صورت گرفت:
1- کرارا اجرای قانون اساسی 1285/1906 را از شاه مطالبه میکند. شاید اگر شاه تن به اجرای قانون اساسی میداد، امام در سال 1348 حکومت اسلامی که در آن ولی فقیه بر جای شاه بنشیند را به میان نمیآورد. در مدل حکومتی امام، لااقل به آن گونهای که در کشف اسرار مطرح است، شاه و سلطنت تنها زیر نظر ولی فقیه قرار میگیرند، بدون قانون اساسی تغییر یابد. این شیوه تا قبل از مدل جدید حکومتی امام ادامه مییابد گرچه، شاه در دی 1357 به اهمیت تن دادن به قانون اساسی برای بقاي خود پی برد که دیگر دیر بود./ادامه👇
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌مواجهه امام با مفهوم قانون اساسی در سه مرحله صورت گرفت: 1- کرارا اجرای قانون اساسی 1285/1906 را
2- قانون اساسی پیشین، کنار گذاشته نمیشود بلکه پالایش میشود. در این پالایش، تنها مقداری از آن که موافق با قانون اسلام است، حفظ و مابقی حذف میگردد. آن بخشی که باقی میماند، متمم قانون اساسی مشروطه بود. در متمم این قانون، آمده بود، "هر قانونی که برخلاف قوانین شرعیه باشد، قانون نیست." شرعیسازی قوانین، به روی کار آمدن صلحا و آدمهای صالح میانجامید. هدف از مطالعه قانون اساسی و کنار نهادن چیزهای مخالف اسلام، متناسب کردن آن با سبک زندگی قاطبه مردم آن زمان که ریشهای سنتی و دینی داشت بود. اقدام به تناسب سازی، قانون جدیدی را می آفرید که شباهتهایی با قانون اساسی پیشین داشت. امام، قانون اساسی قبلی را قانونی میدانست که بسیاری از مواردش، به زور وارد آن شده است. با این وصف، بر آن بود تا زمانی که مردم برخلاف آن رأی ندهند، به قوت خویش باقی است.
3- در مرحله سوم، نرمش امام درباره قانون اساسی پایان میپذیرد و قاطعانه قانون اساسی را به دلیل آن که رژیم ایران را سلطنتی میداند و سلطنت هم از نظر مردم مردود شده است، از اعتبار ساقط میداند و از تدوین قانون اساسیای دفاع میکند که "در آن کلیه حقوق و آزادیها و فرصتهای رشد و تعالی و استقلال این ملت بر مبنای موازین اسلامی" باشد، تنها چنین قانونی "ضامن حقوق همه افراد است." در واقع، اسلامی در جمهوری اسلامی، به معنای ابتنای آن بر قانون اساسی مبتنی بر اسلام است، لذا، در تدوین قانون اساسی نهایت سعی بر این شد که قانون اساسی ج.ا.ا، عبارت باشد از قانون اسلام.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌چه اقداماتی برای بازگرداندن اعضای «ساواک» به کشور صورت گرفته است؟
🔹یکی از مطالبات مخاطبان سامانه «فارسمن» بازگرداندن اعضای «ساواک» به کشور است که معاون حقوقی رئیس جمهور توضیحاتی را درباره اقدامات صورت گرفته در این باره ارائه کرد.
🔹جمعی از مخاطبان سامانه «فارسمن» با ثبت پویشی خواستار انجام اقدامات حقوقی برای بازگرداندن سران و اعضای فراری ساواک، به کشورمان شدند.
🔹در متن این پویش آمده که « اعضا و سران ساواک جنایات زیادی علیه مردم کشورمان انجام دادهاند و از مسئولان درخواست داریم اعضا و سران فراری ساواک را به کشور بازگردانند.»
🔹محمد دهقان معاون حقوقی رئیس جمهور در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در مورد این مطالبه مخاطبان خبرگزاری گفت: وزارت اطلاعات متولی شناسایی این افراد است و اسناد به دست آمده در این خصوص را برای دادگستری ارسال میکند. یعنی روال اینگونه است که پس از اینکه رونوشت به دست ما برسد در مورد آن اقدام میکنیم. ابتکار در دست وزارت اطلاعات است؛ اسناد را می فرستند و ما پیگیری میکنیم.
🔹معاون حقوقی رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون اقدامی در این زمینه انجام شده است؟، تصریح کرد: بله، اسنادی را که وزارت اطلاعات شناسایی کرده است به دادگستری ارجاع دادهایم، انشاالله حکم صادر شود و اقدامات حقوقی بعدی صورت پذیرد.
🔹احمد وحیدی وزیر کشور هم پیش از این در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در مورد پیگیری حقوقی برای محاکمه سران و اعضای ساواک، گفته بود که جمهوری اسلامی این مساله را دنبال میکند.
🔹وزیر کشور با تاکید بر اینکه که این افراد ( اعضا و سران ساواک) در پناه دولتهای غربی زندگی میکنند و از آنها حمایت میشود، تاکید کرده بود که جمهوری اسلامی بازگردان این افراد را پیگیری کرده و میکند، ولی متاسفانه دادگاههای غربی در قبال این مسائل، سیاسی برخورد میکنند.
🔹مطالبه برای بازگرداندن و محاکمه سران و اعضای ساواک از بهمن ماه سال گذشته جدی تر پیگیری شد، یعنی از زمانی که پرویز ثابتی رئیس امنیت داخلی و سرشکنجهگر ساواک بههمراه خانوادهاش بعد از سالها زندگی در انزوا و دوری از رسانهها در حمایت از اغتشاشاگران در تجمعات ضدانقلاب در لسآنجلس، شرکت کرد.
🔹ثابتی از چهرههای معروف ساواک و رئیس اداره سوم این سازمان بهشمار میرفت که زندان کمیته مشترک ضدخرابکاری (موزه عبرت فعلی) هم از زیرمجموعههای آن بهشمار میرفت و شکنجه زندانیان و مبارزان پیش از انقلاب زیر نظر وی صورت میگرفت.
🔹حضور سرشکنجهگر ساواک در تجمع ضدانقلاب موجب شده تا جمعی از مردم از مسئولان بخواهند تا اقدامات حقوقی لازم را برای بازگرداندن این افراد انجام دهند.
🔹گفتنی است ساواک پس از کودتای 28 مرداد برای حفظِ تاج و تخت پهلوی به واسطه همکاریهای سازمان اطلاعاتی اسرائیل، سازمان سیا (CIA) و اف.بی.آی (FBI) ایجاد شده بود.
🔹یکی از اقداماتی که ساواک به وسیله آن مخالفتها را سرکوب میکرد و قصد داشت در میان مردم رعب ایجاد کند، شکنجه مخالفین بود.
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌روسیه: تا نابودی کامل تروریستهای سوریه، حملات ادامه دارد
🔹رئیس «مرکز روسی آشتی در سوریه» گفت روسیه با حملات دقیق هوایی، نقاط تجمع تروریستها در ادلب را هدف قرار داده و این حملات تا غلبه کامل بر گروههای مسلح در این استان ادامه خواهد داشت.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌پشت پرده درگیریهای مسلحانه گروهکهای ضد انقلاب کردی/ چرا سازمان سیا با براندازان مانند «دستمال کاغذی» برخورد کرد؟
🔹مهرههای سوخته شده کارایی خود را برای سرویسهای غربی از دست داده و حالا بدون داشتن یک راهبرد منسجم به جان هم افتادهاند!
🔹طی هفتههای اخیر، رخدادهای قابلتأملی به وقوع پیوسته که ناظر بر شکست ۴۴ ساله غرب درروند «اپوزیسیون سازی» علیه جمهوری اسلامی ایران میباشد. آزادی اسدالله اسدی توسط دولت بلژیک، حمله به مقر منافقین در آلبانی از سوی پلیس این کشور، لغو نشست سالیانه منافقین در پاریس و صدور بیانیهای سلبی علیه منافقین از سوی وزارت خارجه آمریکا، مصادیق «تغییر رفتار» غرب در قبال این گروه تروریستی و ضد انقلاب میباشد.
البته در اینجا باید میان «تغییر رفتار» و «تغییر رویکرد» تفکیکی عقلانی و هوشمندانه قائل شد. به این معنا که قطعاً در کلیت نگاه ماهوی و سلبی غرب نسبت به انقلاب اسلامی ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی تغییری صورت نگرفته، اما به نظر می رسد دشمنان پس از سالها پرداختن هزینههای حمایت از منافقین، به این نتیجه رسیدهاند که «فایده» این گروه برای منافع ضد ایرانی آنها بهمراتب از «هزینه» آنها بیشتر است! در این خصوص نکات و محورهایی وجود دارد که نمیتوان بهسادگی از کنار آنها گذشت.
🔹ثمره دیپلماسی عزتمندانه در آنسوی مرزها
بدون شک فارغ از هزینههایی که منافقین و دیگر گروههای ضدانقلاب علیه دولتهای میزبان خود ایجاد کردهاند، قطعاً میتوان ثمره و نشانه دیپلماسی عزتمندانه (مبتنی بر قدرت سخت جمهوری اسلامی) را در تبلور رویکرد سلبی غرب نسبت به گروهک نفاق و جریانات ضدانقلاب مشاهده کرد. در این میان، بعضاً ادعا میشود تغییر رفتار غرب در قبال منافقین، اقدامی مقطعی در قبال آزادی برخی اتباع آمریکایی-اروپایی توسط ایران میباشد؛ اما فراموش نشود که قبلاً نیز موارد مشابهی در خصوص تبادل زندانیان وجود داشته و شاهد چنین رفتاری (علیه منافقین) از سوی غرب نبودهایم. اصل ماجرا، مربوط به مشاهده قدرت سخت ایران در عرصه میدانی و انعکاس آن در مناسبات دیپلماتیک میباشد. به نظر میرسد ارتباط معنادار و صحیحی که میان قدرت سخت و نرم کشورمان در عرصه منطقهای و بینالمللی شکلگرفته، در حال نمایان ساختن خود در رفتار ناگزیر دولتها و نهادهای امنیتی غرب در قبال منافقین شده است.
🔹هزینه میزبانی گروه نفاق برای اروپاییان
آنچه در جریان بازرسی و متعاقباً درگیری صدها تن از اعضای پلیس آلبانی با اعضای گروهک تروریستی منافقین در آلبانی رخ داد، نقطه آشکارساز فرجام و «دردسرسازی تروریستها برای میزبانان ترور و خشونت» میباشد. اگرچه صورتبندی و تحلیل این موضوع، مرهون تمرکز بر ابعاد گوناگون ماجراست اما در این میان قدر متیقنهایی وجود دارد که نمیتوان آنها را نادیده انگاشت. نخست اینکه منافقین بارها خیانت خود را به دولتهای میزبان به اثبات رساندهاند. در سال ۲۰۰۳ میلادی، مریم قجر عضدانلو و دهها تن دیگر از رهبران منافقین در حومه پاریس به دلیل پولشویی غیرقانونی گسترده و تلاش برای از بین بردن چند تن از بریدگان سازمان در خاک اروپا، دستگیر و راهی زندان شدند.
🔹در آن زمان، دولت وقت ژاک شیراک و اداره امنیت خارجی فرانسه (DGSE) بدون آنکه توجهی نسبت به آثار و تبعات مصالحه با تروریستها داشته باشند، عملاً اقدامات آنها را نادیده انگاشته و بهنوعی «مصالحه با جریان نفاق» را در پیش گرفتند. روندی که واشنگتن و تلآویو در شکلدهی و بازتعریف مجدد آن نقش به سزایی داشتند. اکنون، پس از دو دهه محرز شده است که اگر دولت فرانسه در آن زمان به وظیفه ذاتی خود در دفاع از امنیت داخلی کشورش در برابر «تروریستهای فرمان ناپذیر» پایبند بود، امروز اساساً نباید عضوی از منافقین در خاک اروپا حضور داشت!
🔹در آن زمان، «تسویه درونسازمانی» و «پولشویی» محور فعالیتهای غیر اعلامی منافقین و دور زدن دولت میزبان آنها را تشکیل میداد و امروز «جاسوسی سایبری از کشور میزبان» و آنهم «نهادهای امنیتی آلبانی»! ماهیت هر دو پرونده یکسان اما شکل آنها متفاوت است. در بعد ماهوی ماجرا، منافقین بار دیگر اثبات کردهاند که حتی حاضرند امنیت دولتهای میزبان خود را نیز قربانی توهمات و انگارههای خطرناک و ضد انسانی خود در دنیای درون و بیرونشان کنند.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌عدم پایبندی به حداقلهای درخواستی دولتهای میزبان!
🔹نکته دوم، مربوط به تبعات وزن دهی و پذیرش منافقین درروند تصمیم سازی سیاسی و فرهنگی علیه نظام و ملت ایران میباشد.
دولتهای فرانسه و آلبانی، امروز در حالی با هزینههای ناشی از مدارا با منافقین و میزبانی آنها دستوپنجه نرم میکنند که تا چندی پیش، تحلیلها و القائات این گروه تروریستی در قبال اوضاع داخلی ایران، تبدیل به «اسناد محاسباتی -عملیاتی» این کشورها در مواجهه با کشور عزیزمان شده بود. بخش مهمی از تقابل فرهنگی غرب با جامعه ایران، منبعث از همین توهمات و محاسبات القایی از سوی منافقین بوده است. آیا اکنون زمانی برای تأمل بیشتر غرب نسبت به این موضوع نیست؟ !
🔹بدون شک تروریستهایی که نسبت به بایستههای حداقلی و محرز زندگی در سایه یک دولت میزبان پایبند نباشند، کمترین صداقت ممکن را نیز در ارائه تحلیلها و تصاویری که از پدیدههای جهانی ارائه میدهند، ندارند. این گزاره مسلم و محرز در طول سالهای اخیر، بارها خطاب به مقامات کشورهای اروپایی موردتوجه و تأکید قرار گرفت اما آنها در بسیاری از موارد ترجیح دادند دل به تصویرسازیهای گروهک نفاق از ایرانخوش کنند! اکنون «تصویر واقعی منافقین» در مقابل چشمان دستگاههای امنیتی، سیاسی و فرهنگی اروپا قرارگرفته و حوادث اخیر میتواند نقش یک دوربرگردان را درروند تجدیدنظر سیاستهای غرب در قبال مهرههای نفاق ایفا کند. چنانچه اشاره شد، در موارد قبلی کشورهای اروپایی از فرصتهای به وجود آمده در مسیر پالایش و پاکسازی خاک کشورهایشان از عناصر نفاق استفاده نکرده و فراتر از آن، لحظهای این سؤال به ذهنشان خطور نکرد که علاوه بر مخاطرات امنیتی جریان نفاق، تکلیف هزینههایی که این جریان در مسیر تخریب روابط فرهنگی و سیاسی با جامعه و نظام ایران ایجاد کرده، چیست!؟
🔹ماجرا فراتر از منافقین است!
نکته دیگری که نمیتوان نسبت به آن غافل شد! اینکه در نقطه اوج درگیری دستگاه امنیتی آلبانی و منافقین، اتحاد کردهای تجزیهطلب ضد ایرانی نیز با شکست مواجه شد. اتحاد دو جریان کومله که پس از ۱۵ سال باهم متحد شده بودند، یکبار دیگر به دلیل آنچه جداشدگان «همپیمانی با نیروهای راست»، «عدم برگزاری کنگره مشترک» و «اتخاذ سیاستهای نادرست عبدالله مهتدی» عنوان میکنند، ازهمگسسته شد. صبح چهارشنبه ۳۱ خرداد، تعدادی از اعضای رهبری «حزب کومله کردستان ایران» در اقدامی هماهنگ و طی اطلاعیهای اعلام کردند که پروسه اتحاد دو جریان کومله شکستخورده است و ازاینپس همانند گذشته تحت نام «کومله زحمتکشان کردستان» به فعالیتهای ضدانقلابی خود ادامه میدهند.
🔹دستگاه امنیتی سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس تلاش زیادی در راستای اتحاد احزاب و جریانات تجزیهطلب و تروریستی کرد علیه جمهوری اسلامی ایران صورت داده بودند. نقطه اوج این اقدامات، در جریان وقوع اغتشاشات اخیر در ایران، خصوصاً مناطق کردنشینی مانند سنندج، بانه، سقز و مریوان قابلمشاهده بود. دو جریان کومله یعنی «حزب کومله کردستان ایران» و «کومله زحمتکشان کردستان» پس از ۱۵ سال جدایی، به دنبال شروع خیزش سراسری زن، زندگی، آزادی در ۲۸ آبان ۱۴۰۱ (در نقطه اوج اغتشاشات) اعلام اتحاد کردند و تحت نام «حزب کومله کردستان ایران» به رهبری عبدالله مهتدی به فعالیت ادامه دادند.
🔹در پی این اتحاد، اعضای رهبری دو طرف تلفیق شدند و قرار بود ارگانهای حزبی نیز مرحلهبهمرحله در هم ادغام شوند و اصلاحات مدنظر را اعمال کنند و در یک کنگره مشترک رهبری جدید حزب متحد را برگزینند؛ اما در اطلاعیهای که این افراد منتشر کردهاند، طرف مقابل متهم شده که از این اقدامات و توافقات قبلی سرباز زده است. همچنین در اطلاعیه جداشدگان، رهبری کومله به اتخاذ «سیاستهای نادرست و خلاف مصلحتهای مردم کرد» متهم شده است.
🔹همچنین شواهد معتبر میگوید که بخشی از کادرها و نیروهای پیشمرگ حزب کومله کردستان ایران نیز در اعتراض به «سیاستهای نادرست» عبدالله مهتدی این حزب را ترک کردهاند. پس از حضور عبدالله مهتدی در نشست دانشگاه جرج تاون که روز ۲۱ بهمن سال گذشته با حضور رضا پهلوی، شیرین عبادی، حامد اسماعیلیون، مسیح علینژاد و نازنین بنیادی برگزار شد، زمزمههایی مبنی بر نارضایتی تعدادی از اعضای حزب کومله کردستان ایران مطرح بود. پس از انتشار منشور مهسا و دیدار عبدالله مهتدی با رضا پهلوی این شایعات به اوج خود رسیدند.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌رضا پهلوی هم بازی را باخت!
🔹علاوه بر منافقین و جریانات کرد تجزیهطلب، سلطنتطلبان و در رأس آنها فرزند شاه مخلوع، اکنون در بدترین وضعیت ممکن (به لحاظ برخورداری از حمایت بازیگران غربی) برخوردار هستند. ناکارآمدی رضا پهلوی در تجمیع و هدایت توان جریانات و افراد شاخص ضدانقلاب در آنسوی مرزها، اکنون بر همگان محرز است: حامد اسماعیلیون، نازنین بنیادی و عبدالله مهتدی از شورای ضدانقلاب جداشده و عامل اصلی این جدایی را تکروی و دیکتاتوری سلطنتطلبان دانستهاند.
🔹فراتر از آن، حتی یاسمین پهلوی همسر رضا پهلوی و برخی بازماندگان رژیم منحوس پهلوی در آمریکا و اروپا، نارضایتی خود را از برخی تصمیمات و رویکردهای جاری از سوی رضا پهلوی اعلام کردهاند. در چنین شرایطی نهتنها گروههای ضدانقلاب زیر بار رهبری رضا پهلوی بر شورای ضدانقلاب خارج نشین نرفتهاند، بلکه حتی تحولات رخداده پس از اغتشاشات اخیر منجر به شکاف در میان گروههای سلطنتطلب شده است و کار بهجایی رسیده است که در برخی رسانههای ضدانقلاب مانندگویانیوز، بارها به ناتوانی رضا پهلوی در مدیریت اپوزیسیون خارج نشین و متعاقباً، رهبری اغتشاشات اشارهشده است.
🔹پایان بازی غرب با گروههای سنتی ضدانقلاب؟
آنچه امروز در اردوگاه منافقین، کردهای تجزیهطلب و سلطنتطلبان رخ میدهد گویای یک گزاره محکم است. اینکه مهرههای بازی غرب علیه نظام و ملت ایران یکی پس از دیگری تبدیل به «مهرههای سوخته» شده و کار آیی خود را حتی برای دستگاههای امنیتی و سیاسی آمریکا و اروپا ازدستدادهاند. در این میان، غرب درروند اپوزسیون سازی، بر روی گروههای جدیدی مانند فمینیستها، بهاییان، دراویش گنابادی، جریانات افراطی قومیتی و حتی طرفداران عرفانهای کاذب متمرکزشده است تا بلکه بتواند دامنه یارگیری خود در داخل کشور را بهواسطه فعالیت این گروهها افزایش دهد.
🔹تحرکات اخیر غرب نشان میدهد که اقتدار جمهوری اسلامی ایران، منجر به تغییر روند «اپوزسیون سازی» از سوی دستگاههای دولتی و امنیتی آمریکا و اروپا شده است. در اینجا لازم است ضمن رصد هوشمندانه بازی غرب و شناخت اجزای این بازی جدید، از اختلافات گروههای سنتی ضدانقلاب با اپوزسیون جدید، نهایت استفاده را به سود منافع ملی کشورمان برد. فراموش نکنیم که اپوزسیون سازی جدید غرب، نه بر مبنای نوعی ابتکار عمل کنشگرایانه، بلکه برمبنای نوعی اجبار و ناچاری (به دلیل شکست جریانات سنتی اپوزیسیون وضد انقلاب و ناکامی مطلق آنها در برابر ایران اسلامی) صورت گرفته است؛ بنابراین باید مزایا و عوامل برتری خود را در برابر بازی غرب و جریانات ضدانقلاب حفظ کنیم. این اصلیترین پیششرط اقدام آگاهانه و همهجانبه در برابر بازی دشمنان محسوب میشود.
💠eitaa.com/masaf_najva
هدایت شده از مرکز مطالعات پاکستان
🔹️پاسخ به سوزاندن قرآن کریم؛ مردم پاکستان در پی تحریم کالاهای سوئدی
🔻ترند علیه سوئد و تشدید اقدامات اسلام ستیزی در غرب نشانه خشم شهروندان پاکستان و کاربران صفحات اجتماعی در این کشور به خاطر تداوم اقدامات موهن علیه مقدسات اسلامی با حمایت دولتهای غربی است.
🔻عبدالعلیم خان سیاستمدار ارشد و رئیس حزب استحکام پاکستان پویش تحریم کالاهای سوئدی را در شبکه اجتماعی توییتر را آغاز کرد و پس از آن هشتگ تحریم کالاهای سوئدی به ترند اول در پاکستان تبدیل شد.
🔻کاربران توییتر در پاکستان با اعلام انزجار از همراهی پلیس در سوئد با عامل توهین به قرآن، نوشتند که دولت سوئد با سکوت مقابل توهین به مقدسات اسلامی مرتکب اقدام شرم آور شده است و ما آن را بشدت محکوم میکنیم.
🔻دستگاه دیپلماسی ، رهبران و مقامات دولتی و نیروهای سیاسی و مذهبی پاکستان تکرار اقدام شیطانی سوزاندن قرآن کریم در سوئد را محکوم و خواستار اقدام موثر جامعه جهانی از جمله سازمان ملل برای پاسخگو کردن دولتهای مسوول در تشدید اسلام ستیزی و جنایتکاران دخیل در توهین به کتاب آسمانی قرآن شدند.
🔻وزارت خارجه پاکستان پنجشنبه گذشته با محکومیت اقدام شنیع و شیطانی بی حرمتی به کتاب آسمانی مسلمانان قرآن در سوئد این اقدام را مغایر با آزادی بیان دانست و از جامعه جهانی خواهان گامهای موثر علیه اسلام ستیزی شد./منبع ایرنا
🔹مرکز مطالعات پاکستان؛ صفحه تخصصی حوادث و رخدادهای پاکستان
▪️-----------------🇵🇰
@pakstudy ---▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌وحشتی که خط قرمزهای صهیونیستها را تغییر داد؛ خط قرمز هستهای از غنیسازی 20 درصدی به 90 درصدی رسیده!
🔹عصبانیت و ابراز تاسف مزدور خبرنگاران رژیم صهیونیستی اینترنشنال از اظهارات دیروز مشاور امنیت رژیم اسرائیل در رابطه با عدم حمله پیشگیرانه به سایتهای اتمی ایران.
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈نجوای فلسطین🇵🇸
📌شمار شهدای جنین به ۱۰ نفر رسید
👈وزارت بهداشت فلسطین:
🔹بر اثر یورش امروز رژیم صهیونیستی به جنین تاکنون ۱۰ فلسطینی به شهادت رسیدند و دهها نفر دیگر زخمی شدند.
🔹از صبح امروز صهیونسیتها حمله همهجانبهای را به اردوگاه جنین در کرانه باختری آغاز کردند. احتمالا این ماجراجویی صهیونیستها در نهایت منجر به شلیک راکت از غزه به سمت سرزمینهای اشغالی شود.
🔹اما بهتر بود که برای کم کردن حجم فشار صهیونسیتها از روی اردوگاه جنین، زودتر از اینها راکتهای به «اصطلاح دوربرد» شلیک میشدند.
💠eitaa.com/masaf_najva
28.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌برنامه شیطان
🔹صهیونیسم سکولار با آیین شیطانی کابالا که از درون فراماسونرها بیرون آمد کفرآمیز ترین نوع ایدئولوژی تا به امروز است که درون جوامع یهودی مانند سمی تزریق شد و آیین سنتی و اصلی یهودیت را هم به انزوا برد
💠eitaa.com/masaf_najva
📌پس لرزههای هیأت ایرانی در بروکسل به کجا ختم شد؟
🔹رادیو فردا، رسانه وابسته به (CIA)، در تاریخ ۶ تیر ماه، یعنی زمانی که جریان اپوزیسیون در بلژیک حداکثر فشار خود را برای حمله به وزیر خارجه این کشور وارد کرده بود؛ در گزارشی نوشت که وزیر امورخارجه بلژیک اعلام کرده است: «اگر زاکانی بخواهد دوباره به بروکسل سفر کند، باز هم روادید صادر میکنم.»
🔹علیرضا زاکانی، شهردار تهران، به دعوت رسمی دولت بلژیک در نشست بینالمللی «مجمع عمومی متروپلیس» یا همان «انجمن کلانشهرهای مهم جهان»، حضور یافت. این نشست با حضور شهرداران از ۳۰۰ شهر بینالمللی تشکیل شد. حضور زاکانی درست در زمانی رخ داد که جریان اپوزیسیون خارج نشین، برای انزوای حداکثری ایران و حذف از تمام مجامع و نشستهای بینالمللی تلاش میکردند.
🔹بعد از حضور زاکانی در بروکسل و شرکت در این نشست، جریان اپوزیسیون ایرانی در بلژیک، به دولت این کشور حملهور شد. به گزارش نشریه آمریکایی پولیتیکو، دولت بلژیک و وزیر امورخارجه، به دلیل صدور ویزا برای هیأت ایرانی، دچار بحران شده است.
🔹در پی ادامه فشارها به دولت بلژیک، «پاسکال اسمت»، مسئول شهرسازی و امور بینالملل شهرداری بروکسل، از سمت خود استعفا کرد.
🔹یورونیوز در گزارشی به استعفای اسمت پرداخت و مدعی شد که این استعفا، پس از انتقادهای «حاجا لحبیب»، وزیر امورخارجه بلژیک به اسمت، اتفاق افتاد.
🔹اما ماجرا به همین جا ختم نمیشود. در ادامه بحران سیاسی ایجاد شده در بلژیک، با وجود آنکه وزیر امورخارجه مسئولیت ماجرا را متوجه اسمت دانسته بود؛ درخواست استعفا، دامن وزیر امورخارجه این کشور را هم گرفت.
فشارها برای استعفای وزیر امورخارجه بلژیک، در شبکههایی همچون «صدای آمریکا» و رسانه تروریستی «اینترنشنال»، مورد توجه قرار گرفت.
🔹گزارش صدای آمریکا از فشار برای استعفای وزیر امورخارجه بلژیک
حاجا لحبیب، وزیر امورخارجه بلژیک، در پی فشار جریان اپوزیسون ایرانی حاضر در این کشور، مجبور به عذرخواهی شد. به گزارش «رادیو بینالمللی فرانسه»، لحبیب گفت: «وزیر امورخارجه بلژیک بابت اعطای روادید به مقامات ایرانی عذرخواهی و ابراز تأسف کرد. این سومین بار است که وزیر امورخارجه بلژیک در کمتر از دو هفته اخیر ناگزیر از ارائه توضیح در برابر نمایندگان مجلس بابت اعطای روادید به شهردار تهران و هیأت همراه وی میشود. اواعلام کرد که حقیقتاً از بحرانی که اعطای روادید به مقامات ایرانی در کشور به وجود آورده، متاسف است.
🔹اما بازهم بحران سیاسی در بلژیک ادامه یافت. حضور شهردار تهران در اجلاس بروکسل و آزادی اسدالله اسدی، دیپلمات ایرانی زندانی شده در بلژیک، باعث شد که فشارها حتی به درخواست استعفا برای نخست وزیر بلژیک برسد و این استعفا به معنی فروپاشی دولت خواهد بود.
🔹دریا صفایی، یک ایرانی تبار عضو پارلمان بلژیک و از حامیان تحریم مردم ایران و ضد انقلاب، از چهرههایی است که به دولت بلژیک حمله کرده است. او در مصاحبه با شبکه تروریستی اینترنشنال، اعتراف کرده که از اپوزیسیون ایران است و بابت روابط بلژیک با ایران ناراحت بوده و با آن مخالف است. صفایی دولت بلژیک را دولتی «نابکار» میداند که در برابر جمهوری اسلامی، مماشات میکند. او درخواست عدم ارتباط با ایران را به نمایندگی از ایرانیان حاضر در بلژیک مطرح کرده است نه ایرانیان داخل کشور.
🔹در بخشی دیگر از مصاحبه صفایی با اینترنشنال، اشاره شده است که دولت بلژیک در قبال ایران، از دیپلماسی استفاده میکند و در آینده هم قصد دارد که این راه را ادامه دهد و صفایی به عنوان یک چهره اپوزیسیون خارج نشین، مخالف این روند است.
در این مصاحبه همچنین ذکر شده است که بحرانهایی درون حزب حاکم وجود دارد و رئیس حزب اعلام کرده که در صورت برخورد با وزیرخارجه، استعفا خواهد کرد و این بدان معنی است که دولت بلژیک از اکثریت خواهد افتاد. بنابراین در حال حاضر حاکمیت بلژیک، در دوگانه مقابله با وزیر خارجه یا عدم مقابله با او، مانده است. صفایی در ادامه این ماجرا، نخست وزیر بلژیک را «دروغگو» خطاب کرد./ادامه👇
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌پس لرزههای هیأت ایرانی در بروکسل به کجا ختم شد؟ 🔹رادیو فردا، رسانه وابسته به (CIA)، در تاریخ ۶ ت
📌صفایی در یک مصاحبه دیگر با شبکه تروریستی اینترنشنال اعتراف کرد که نقش او و حزب همراهش، «اپوزیسیون ایران بودن» است و در ادامه با توجه به تبادل زندانی میان ایران و بلژیک و دعوت رسمی این کشور از شهردار تهران گفت: «وزیر امورخارجه و دولت بلژیک، هیچ درکی از اینکه روابط خارجی یک کشور باید بر چه پایههایی استوار باشد، ندارند.»
🔹رسانه تروریستی اینترنشنال به مصاحبه با یکی دیگر از چهرههای برانداز در بروکسل به نام «سعید بشیرتاش» پرداخت. در این مصاحبه تاکید شد که این مسئله، بزرگترین بحران دولت بلژیک است. این دولت از ۷ حزب تشکیل شده و دو حزب آن مخالف اقدام وزیر خارجه بلژیک بودهاند. در حمایت از وزیر امورخارجه، حزب لیبرال که حاجا لحبیب از اعضای آن است، اعلام کرده است که در صورت استیضاح وزیر، کنارهگیری خواهد کرد و در نتیجه دولت ساقط شده و مجبور به برگزاری انتخابات زودرس خواهند بود.
🔹جمعیت براندازانی که در اعتراض به حضور زاکانی در بروکسل تجمع کردند، بسیار اندک است.
البته در نهایت، فشار جریان اپوزیسیون حاضر در بلژیک، به جایی نرسید. یورونیوز در گزارشی اعلام کرد: «وزیر خارجه بلژیک با حمایت چپها در مقام خود باقی میماند.
🔹حمایت وزیر امورخارجه بلژیک از حضور زاکانی در بروکسل و تصریح او بر صدور مجدد روادید برای او، نشان میدهد که بار دیگر کارزار جریان برانداز برای تحریم ایران، با وجود پوششهای شدید رسانهای، شدیدا شکست خورده است.
🔹جریان دیگری که همچون اپوزیسون خارجه نشین به تخریب شهردار تهران پرداخته، جریان اصلاحات است. برخی از رسانههای اصلاح طلب در روزهای اخیر، دروغ احتمال استعفای زاکانی را مطرح کردند.
🔹اصلاح طلبان درحالی حضور زاکانی در بروکسل به عنوان یک دستاورد بینالمللی را نادیده میگیرند که دستاورد چشمگیر شهردار اصلاح طلبان در دوره گذشته، قتل یک زن با اسلحه بود.
🔹از حملات تند اپوزیسون خارج نشین به دولت بلژیک به دلیل دعوت از شهردار تهران و نتیجه آن، نکاتی به چشم میخورد:
۱. تلاش براندازان و جریان اپوزیسیون خارج نشین برای تحریم بیشتر مردم ایران و انزوای کشور، بیفایده بوده است و ایران در مجامع بینالمللی، حضور پررنگتری نسبت به گذشته دارد.
۲. کشورهای غربی که ادعای آزادی بیان حداکثری دارند و حتی سوزاندن قرآن کریم و اهانت به اعتقادات مسلمانان را به بهانه آزادی بیان توجیه میکنند؛ شنیدن صحبتهای شهردار تهران را، تاب نیاوردند.
۳. نظام سیاسی در برخی از کشورهای غربی که حتی عضو اتحادیه اروپا هستند، به قدری ضعیف و شکننده است که به دلیل صدور یک ویزا و مخالفت یک گروه حداقلی، به سمت فروپاشی رفته است.
💠eitaa.com/masaf_najva