📌قوانین اسلام، غنی ترین قوانین جهان
🔹ما میتوانیم خودمان را اداره کنیم؛ و بهتر هم میتوانیم. شما خیال نکنید که غرب خبری هست. در آنجا خبری نیست. ما نمیگوییم که آنها کارخانجات ندارند؛ آنها درست کردند همه اینها را، اما اساس انسانیت در آنجا نیست. اینها هر چه درست کردند یعنی هر چه نه- بسیاری از چیزهایی که درست کردهاند، بر ضد انسانیت درست کردهاند.
🔹این غرب است که دارد اساس اخلاق انسانی را از بین میبرد، این غرب است که دارد شخصیت انسانیت را از بین میبرد؛ و ما خیال میکنیم که غرب همه چیز دارد. حالایی که غرب اتومبیل درست کرد، پس باید غرب همه چیز داشته باشد.
🔹در قوانین، ما قوانینمان غنی تر از همه قوانین عالَم است. قوانین اسلام آن قبل از اینکه شما ازدواج کنید، برای ازدواجتان ترتیب درست کرده برای اینکه این ازدواج طریق این است که آدم درست بشود با آن، از آنجا شروع کرده است. شما حالا میخواهید ازدواج کنید، هیچ قانونی در عالَم کار به این ندارد که شما میخواهید ازدواج کنید چه جوری بکنید. شما ثبت کنید، در ادارهای که باید آنها ازدواج را ثبت کنند [ثبت] بکنید، باقی آن به خودتان مربوط است. اسلام از قبل از اینکه شما ازدواج کنید، تصرف کرده، توجه کرده، که این ازدواج مبدا یک بچه است. این بچه باید درست بار بیاید.
امام خمینی (رحمةاللهعلیه)؛ ٢٠ خرداد ١٣٥٨
👈#صحیفه_بخوانیم
💠@masaf_najva
🔹به گفته رئیس دولت روسیه، حمله به بیمارستانی در نوار غزه سیگنال روشنی برای پایان دادن به درگیری بین دو کشور و آغاز مذاکرات است. ولادیمیر پوتین در یک کنفرانس مطبوعاتی در پکن که به نتایج مذاکرات با شی جین پینگ اختصاص داشت، اظهار داشت که روسیه همواره از ایده تشکیل کشور مستقل فلسطین به عنوان یکی از شروط برقراری صلح حمایت کرده است.
🔹"پس از گفتگو با پنج تن از رهبران منطقه، این تصور را به دست آوردم که هیچ کس نمیخواهد ادامه دهد، درگیری را توسعه دهد و وضعیت را بدتر کند. برخی افراد طبق تعریف نمیخواهند، برخی دیگر از چیزی میترسند. اما، به نظر من، عملاً چنین آمادگی برای توسعه درگیری، تبدیل آن به یک جنگ در مقیاس بزرگ وجود ندارد."
🔹ولادیمیر پوتین همچنین خاطرنشان کرد که ایالات متحده صرف نظر از اینکه چگونه تلاش کرد تا حل این مناقشه را در انحصار خود درآورد، متأسفانه نگران یافتن سازشهایی که برای هر دو طرف قابل قبول باشد، نبود.
🔹این درگیری در 7 اکتبر، زمانی که یک حمله موشکی از نوار غزه به سمت اسرائیل به عنوان بخشی از عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش حماس پرتاب شد، آغاز شد. در پاسخ، ارتش اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در نوار غزه آغاز کرد و کنترل تمامی شهرک های مرزی را به دست گرفت و آب، غذا، برق و سوخت و همچنین دارو به غزه را به طور کامل قطع کرد.
🔹وزارت امور خارجه روسیه نیز از طرفین خواست تا خصومتها را متوقف کنند. شمار قربانیان نوار غزه نزدیک به شش هزار نفر گزارش شده است. در اسرائیل بیش از هزار کشته وجود دارد. چندین هزار نفر دیگر در دو طرف مرز زخمی شدهاند و به این موارد گروگانها را اضافه کنید. بر اساس برآوردهای مختلف، بین 150 تا 250 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند.
🔹روسیه حق دفاع اسرائیل از خود را در صورت حمله به رسمیت میشناسد. اگرچه این در خود روسیه قابل درک نیست.(اشاره به جنگ اوکراین) و نکته دوم این است که حق موجودیت دولت اسرائیل را به رسمیت میشناسد. کاری که برخی از دولتها و سازمانهای مسلمان انجام نمیدهند، از جمله آنهایی که مسکو آنها را تروریست نمیداند، بلکه شرکتکنندگان مشروع در فرآیند سیاسی میداند. مثلا حزب الله یا حماس.
🔹اگر به تاریخ دولت اسرائیل نگاهی بیندازیم، متوجه میشویم که از سال 1946، جامعه بینالمللی و از جمله روسیه (در آن زمان اتحاد جماهیر شوروی شوروی)، در حق وجود آن تردیدی نداشته است. اما همین جامعه بین المللی و سازمان ملل از همان ابتدا خواستار ایجاد یک کشور فلسطینی نیز بودند.
🔹این تصمیم بسیار دشوار بود، زیرا در آن زمان فلسطین تحت قیمومیت بریتانیا بود و بریتانیای کبیر با ایجاد یک کشور یهودی مخالف بود.
🔹پارتیزانهای یهودی علیه بردگان انگلیسی و علیه اعراب جنگیدند. سپس بریتانیای کبیر این ایده را بیان کرد که ماوراء اردن، کشور فلسطین است و یک کشور یهودی باید در سرزمینی که اکنون توسط اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین اشغال شده است ایجاد شود. اما اسرائیل این عقیده را نپذیرفت و همین امر عامل جنگهای متعددی شد که تا امروز ادامه دارد.
🔹اسرائیل بیشتر فلسطین را اشغال کرده و در آنجا به عنوان یک اشغالگر رفتار میکند. و همین واقعیت بود که دلیلی شد برای رویارویی مسلحانه بین دو کشور.
🔹هیچ چیز نمیتواند هیچگونه اعمال نسل کشی، حملات تروریستی، اقدام نظامی، یا اشغال سرزمین دیگران را توجیه کند و همچنین تجاوز آشکار به سوریه و کشتار غیرنظامیان.
🔹هیچ چیز نمی تواند قوانین جداسازی را توجیه کند، که اعراب در اسرائیل "شهروندان درجه دو" هستند.
🔹روسیه در این مورد از موضع آشتی جویانه عمل میکند. همانطور که ولادیمیر پوتین گفت، گزینهای وجود دارد که در آن مناقشه حل خواهد شد؛ دو ایالت برای دو مردم.
✍️محمدجواد عسگری
👈#یادداشت
💠@masaf_najva
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی (نجوا) 👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت چهل ویکم) 📌پرویز محمدنژاد قاضی محله ن
📌قوانین مصوب مجلس یازدهم شفافیت بالایی دارد/بخشنامه وزارت کشور قانونی بود
🔹پرویز محمدنژاد قاضی محله نماینده مردم لنگرود در مجلس در گفتگو با نجوا درخصوص عملکرد این دوره از مجلس گفت: دوره یازدهم از اندک مجالسی است که برای قانونگذاری و نظارت بیشترین وقت را گذاشته است. از ویژگیهای برجسته این دوره این است که شب و روز نمیشناسند و لذا نتیجه عملکرد این مجلس در قوانین متعدد و مختلفی که کاربردی و راهبردی هستند؛ عمدتا نیز در حوزه سیاست بوده تا پای دولت را محکم کند، مشخص است.
🔹وی افزود: در حوزه معیشت، رسیدگی به حقوق و مزایای کارکنان دولت، قوانین متعدد در لایحه بودجه و... اقدامات خوبی صورت گرفته است.
🔹این نماینده مجلس تاکید کرد: از دیدگاه بنده که سالها در دستگاههای اجرایی بودم، قوانین تصویب شده در حوزه اجرا بسیار کاربردی هستند. در این تصویبها به قوانین به شکل مجهول و مبهم نپرداختیم؛ به جزئیاتی که بتواند شفافیت قانون را افزایش دهد، توجه شد. بنابراین قوانین مصوب مجلس یازدهم از یک شفافیت بالایی نسبت به سایر مجالس برخوردار است.
🔹این نماینده مجلس به تعدد قوانین مصوب نیز اشاره کرد و گفت: تعداد قوانین مصوب در دوره یازدهم بینظیر بوده، به طوری که در دو سال اول تقریبا معادل کل طرحها و لوایح مجلس دهم طرح داده شد که این پویایی مجلس را نشان میدهد، به طور کلی بنده به این مجلس نمره عالی میدهم.
🔹محمدنژاد در بخش دیگر سخنانش به عملکرد خود اشاره کرد و توضیح داد: افتخار این را داشتم که در کمیسیون انرژی "قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق" را پایهریزی کنم که قبل از سال ابلاغ شد. این قانون ۱۹ ماده دارد و مجموع مصرف انرژی در کل کشور را ساماندهی میکند. اجرای این قانون باعث میشود تولیدمان را هدفمند کنیم؛ در بخش مصرف نیز اگر به مدیریت مصرف جدی توجه شود و برای آن هزینه کنیم تا چندسال آینده با همین تولیدی که داریم مشکل نخواهیم داشت.
🔹نماینده لنگرود ادامه داد: "طرح فیوزگازها" را در حوزه مصرف گاز و ایمنی مصرف مطرح کردیم. بعد از حدود شش ماه کار، به این نتیجه رسیدیم فیوزگازهایی که در داخل کشور تولید میشود، با نصب آن زیر علمک گاز میتوان ایمنی را بیشتر کرد و حتی به صددرصد رساند بهطوری که هیچگونه گاز گرفتگی و انفجاری را در خانهها شاهد نباشیم؛ شکرخدا این طرح در یازده استان به شکل پایلوت درحال اجراست.
🔹وی افزود: موضوع دیگری که آن را به قرارداد هم رساندیم و یک طرح ملی است، تعلیق همه چراغهای فرسوده معابر و تبدیل آن به چراغهای LED است. بنده به عنوان یک طرح ملی روی آن کار کردم و به اینجا رسیدیم که وزارت نیرو را برای اجرای این برنامه مکلف کنیم که وزیر هم دستور دادند. با اجرای این طرح میتوانیم حدود ۱۰۰۰ مگاوات که عدد بزرگی است، صرفهجویی انرژی فقط در روشنایی معابر داشته باشیم.
🔹نماینده لنگرود درباره تعامل و همکاری دولت و مجلس بیان کرد: انتظار ما از دولت بیشتر از این چیزی است که اکنون وجود دارد. معمولا بین دولتها و مجالس یک طرف قانونگذار و مطالبهگر است و یک طرف نیز مجری است. در حال حاضر مطالبهگری از دولت زیاد است؛ هنگامی که مطالبه بیش از منابعی باشد که در اختیار دولت است قطعا یکسری اختلافات را ایجاد میکند.
🔹وی تاکید کرد: نظارت بر عملکرد دولتها خودش مسئلهساز است. شاید دولت علاقهمند به نظارت نباشد اما مجلس وظیفه دارد آن را انجام دهد. افزون بر این بعضی لوایح دولت خواستههایی را مطرح میکند که مورد قبول مجلس نیست و مجلس نمیتواند به آن رأی دهد که ممکن است باعث یکسری نگرانیها شود.
🔹محمدنژاد درخصوص دخالت نمایندگان در انتصابات تصریح کرد: معمولا این کار را نمیکنیم اما مشاوره میدهیم؛ این مشاوره را ممکن است برخی به عنوان دخالت مطرح کنند. بنده معتقدم دستگاه اجرایی به جهت اینکه بیشتر از نماینده روی نیروهایش شناخت دارد و نیازهای سازمان اجرایی بالا دستی را نیز میشناسند بهتر میتواند تشخیص دهد چه کسانی میتوانند مناسب باشند و از سمت دیگر قدرت تشکیلات و سازمانها به هرشکلی باید سر جای خودش باشد. لذا دخل و تصرف در این دستگاهها از قدرت مدیر و مسئول آن کم میکند و باعث آسیب سازمان میشود، سازمان اگر آسیب ببیند قطعا کارایی لازم را نخواهد داشت. بنابراین دخل و تصرف در انتصابات از طریق نمایندگان مجاز و اصلا درست نیست.
🔹وی ادامه داد: گاهی نماینده برمبنای شناختی که دارد، پیشنهادی میدهد، سازمان اجرایی اگر تمکین کند که بد نیست و تعامل است.
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌قوانین مصوب مجلس یازدهم شفافیت بالایی دارد/بخشنامه وزارت کشور قانونی بود 🔹پرویز محمدنژاد قاضی مح
👈نماینده لنگرود درمورد بخشنامه معاون سابق وزیر کشور توضیح داد: برخی ندانسته استیضاح وزیر کشور را به بخشنامه معاونش وصل کردند؛ درحالی که استیضاح وزیر چهار ماه قبل از این موضوع در صحن بود. نمایندهای که سه ماه قبل از این مسئله استیضاح وزیر را امضا کرده نمیتواند این دو را بهم ربط دهد.
🔹وی افزود: متن دستورالعملی که معاون وزیر صادر کردند بنابر قانون بود اما روح نوشتهها چیز دیگری را نشان میداد. اینکه هیچ فرمانداری، هیچ بخشداری، نباید به جهت حساسیت انتخابات با نماینده همراهی کند، اشتباه بود. چگونه میشود من به عنوان نماینده به مرکز دهستان یا یک منطقه وسیع از شهر بروم و معاون وزیر یا فرماندار که مجری برنامههای دولت است، همراه نباشد و درد مردم را همراه نماینده نشنود، این کجا نوشته شده؟ برخی از دوستان گفتند معاون وزیر را استیضاح یا برکنار میکنیم؛ من نمیتوانم از جانب آنها صحبت کنم اما به هر شکل وزیرکشور گفتند در جریان نبودند. این موضوع برای مجلس سوال است که چطور معاون شما یک دستورالعملی را صادر میکند، سپس شما میگویید در جریان نبودید؟ البته وزیر کشور با تایید اینکه ایشان کار درستی نکردند، معاون را برکنار کردند. این دستورالعمل خوب و منطقی نبود؛ انتزاعی بود.
🔹پرویز محمدنژاد قاضی محله نماینده مردم لنگرود در بخش پایانی سخنانش با تایید ثبتنام برای دور بعد انتخابات اظهار کرد: ما احساس تکلیف و مسئولیت میکنیم و کاری که از دستمان بر میآید را تحت هرشرایط و در هر پستی باید انجام دهیم و بهترین جایی که میشود به مردم و نظام خدمت کرد همین مجلس است.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@masaf_najva
📌کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به تلاش برای جاسوسی برای روسیه اعتراف کرد
او می خواست اطلاعات محرمانه را به روس ها بفروشد
یک کارمند سابق NSA به محاکمه می شود. او پس از اعتراف با مجازات سختی روبرو می شود.
گفته می شود که او تلاش کرده است اطلاعات محرمانه دفاع ملی را به یک مامور دولت خارجی منتقل کرده است. او کمتر از چهار هفته برای (NSA) کار می کرد تا اینکه در پایان ژوئن سال گذشته به کار خود پایان داد و دلیل آن مشکلات خانوادگی بود.
او در مدت کوتاهی که در آژانس امنیت ملی آمریکا بود، اسناد فوق سری را چاپ کرد. وزارت دادگستری ایالات متحده گفت که پس از پایان کارش، او آنها را از طریق خدمات آنلاین رمزگذاری شده به شخصی که معتقد بود یک مامور روسیه است، ارائه کرد. که در واقع، مامور مخفی پلیس فدرال آمریکا FBI بود.
او گفته که میخواهد با رفتارش آغاز «تغییر» باشد. زیرا از نظر او ایالات متحده به جهان آسیب رسانده است. او روسیه را به دلیل ریشه های خانوادگی اش انتخاب کرد.
طبق اسناد دادگاه، او 16499 دلار به صورت ارزهای دیجیتال برای یک سری اطلاعات اولیه دریافت کرده است. او برای باقی 85000 دلار درخواست کرد که در عوض دستگیر شد. گزارش شده است که در دوران بازداشت پیش از محاکمه اش که حدود یک سال به طول انجامید، برای مقابله با مشکلات روانی دارو مصرف می کرد.
حکم او قرار است نهایتا تا 26 آوریل 2024 اعلام شود و احتمالا با حکم حبس ابد روبرو می شود؛ دادستانی حدود 22 سال زندان خواسته بود. و اقرار او به احتمال زیاد اثر تخفیفی در حکم خواهد داشت.
💠@masaf_najva
📌بلندپایه ترین دیپلمات پوتین در اتحادیه اروپا جاسوس روسیه
آیا عالی ترین نماینده روسیه در اتحادیه اروپا برای یک سرویس اطلاعاتی هم کار می کند؟ این فرضیه سرویس مخفی بلژیک است.
بروکسل در حال حاضر عالی رتبه ترین نماینده روسیه در اتحادیه اروپا را مظنون به جاسوسی می داند. طبق یافتههای سرویس مخفی بلژیک VSSE، گفته میشود که کریل لوگوینوف دیپلمات روس، نه تنها برای وزارت خارجه روسیه، بلکه برای سرویس اطلاعات خارجی روسیه SVR کار میکند.
او قبلاً بین سال های 2010 تا 2014 در سفارت روسیه در برلین کار می کرد.
هیچ پاسخی به این سوال که Logvinow چه نوع کاری ممکن است برای SVR انجام داده باشد یا هنوز در حال انجام است، وجود نداشت. سخنگوی سرویس مخفی VSSE در پاسخ به پرسشی درباره این پرونده گفت: "ما در این مورد اظهار نظر نمی کنیم."
لوگوینوف از سپتامبر 2022 بالاترین نماینده روسیه در اتحادیه اروپا بوده است
امروزه جاسوسی فقط کسب اطلاعات پنهانی نیست. فعالیت در حوزه نفوذ سیاسی یا اجتماعی را شامل می شود. برای مثال، این امر می تواند از طریق انتشار هدفمند اطلاعات نادرست در کشور میزبان اتفاق بیفتد.
لوگوینوف 48 ساله از سپتامبر 2022 بالاترین نماینده روسیه در اتحادیه اروپا به عنوان کاردار بوده است. پست سفیر رسمی پس از فراخواندن ولادیمیر چیژوف در سال گذشته پس از حدود 17 سال به عنوان سفیر روسیه در اتحادیه اروپا، خالی مانده است. روابط بین بروکسل و مسکو قبلاً به دلیل تهاجم روسیه به اوکراین به پایین ترین حد رسیده بود.
💠@masaf_najva
4_5895710330297782304.mp3
20.6M
📌گفتگوی ویژه با موضوع: جریان شناسی سیاسی در ایران (جلسه پنجم)
🔸با حضور جناب آقای دکتر میرباقری (کارشناس مسائل سیاسی)
🔹رهبری و استغاثه به امام زمان
🔹فراماسونرها سعی در تغییر ساختار حکومت داشتند.
🔹طیف هاشمی رفسنجانی معتقد بودند که تمام ساختار و سیستم حاکمیتی را به دست نهضت آزادی، نهضت ملی و سازمان مجاهدین خلق بسپارند که امام خمینی (ره) با این کار کاملاً مخالف بود.
🔹هدف دکترین امام خمینی (ره) تشکیل جامعه مهدوی است.
🔹جریان لیبرال دو حوزه اقتصادی و امنیتی را از زیر مجموعه اُمت-امامت خارج کردند.
🔹امام خمینی (ره) با حفظ ساختارهای قبلی، ساختارهای موازی تشکیل دادند.
🔹دو ایدئولوژی که مثل خواهر و برادر بودند یعنی کمونیسم و لیبرالیسم شرق و غرب عالم را گرفتند.
🔹طرح مککارتیسم برای جلوگیری از تفکر کمونیسم و گسترش لیبرالیسم شکل گرفت.
💠@masaf_najva
هدایت شده از مرکز مطالعات روسیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌تصاويری از دستگیری مامور اوکراینی که قصد حمله تروریستی در روسیه را داشت
🔸 سازمان امنیت فدرال روسیه تصاویری از یک مامور اوکراینی که حمله تروریستی در شهر تِوِر روسیه را برنامه ریزی کرده بود و مواد منفجره کشف شده از وی را منتشر نمود.
🇷🇺@Center_for_Russian_Studies
📌بیانیه ۹ کشور عربی برای آتش بس فوری در غزه
🔹مصر، اردن، عربستان، قطر، امارات، عمان، کویت، بحرین و مغرب،از شورای امنیت تقاضای آتش بس فوری کردند.
🔹این کشورها خواستار واردات هرچه سریع تر کمک های بشردوستانه به غزه شدند.
🔹همچنین کوچ اجباری فلسطینیان را نقض قانون بین المللی دانستند و تأکید کردند اگر مسئله فلسطین با راه حل سیاسی چاره اندیشی نشود باعث تکرار خشونت و درگیری می شود.
B2n.ir/s36667
💠 @masaf_najva
📌 پیام نجوا
🔹أَیْنَ قاصِمُ شَوْکَهِ الْمُعْتَدینَ
کجا است درهم شکننده شوکت و قدرت ستمکاران و متعدیان
✍️فرازی از دعای ندبه
💠@masaf_najva