هدایت شده از مرکز مطالعات پاکستان
🔹واکنش اسلامآباد به اظهارات متقی: مذاکرات به دلیل خواستههای غیرمنطقی «تیتیپی» شکست خورد
🔻یک مقام دولت پاکستان با رد اظهارات وزیر خارجه حکومت طالبان گفت مذاکرات صلح به دلیل خواستههای غیرمنطقی «تیتیپی» شکست خورد.
🔻به گزارش رسانه های پاکستان، یک مقام پاکستانی در واکنش به اظهارات اخیر «امیرخان متقی» وزیر خارجه طالبان مبنی بر عقبنشینی اسلامآباد از توافق صلح با تحریک طالبان پاکستان(تیتیپی) در آستانه توافق گفت مذاکرات به دلیل خواستههای «غیرمنطقی و غیرقانونی» تیتیپی شکست خورده است.
🔻پیش از این متقی گفته بود در مذاکرات تیتیپی با دولت پاکستان بیشتر موضوعات مورد اختلاف دو طرف حل شده بود و فقط موضوع حقوقی مناطق قبایلی پاکستان میان اسلامآباد و تحریک طالبان پاکستانی حلنشده باقی مانده بود.
🔻این مقام پاکستانی افزود هدف تیتیپی تحت پوشش مذاکرات، ایجاد «امپراتوری» خود در مناطق قبیلهای سابق با حمایت ضمنی طالبان افغان بود.
🔻وی در ادامه تصریح کرد: «آیا ما باید خاک خود را به این تروریستها بدهیم؟ مطلقاً نه».
🔻به گفته این مقام، تحریک طالبان پاکستانی از گفتگو بهعنوان بهانهای برای سازماندهی دوباره حملات استفاده میکند.
🔻او خاطرنشان کرد اسلامآباد برای خنثی کردن تهدید تحریک طالبان پاکستان زمان کافی در اختیار طالبان افغان قرار داده است./تسنیم
🔹مرکز مطالعات پاکستان؛ صفحه تخصصی حوادث و رخدادهای پاکستان
▪️-----------------🇵🇰
@pakstudy ---▪️
📌گفتگوی ویژه با موضوع: دلایل دروغ بهائیان در خصوص عدم اجازه ورود به دانشگاه (جلسه سیزدهم)
با حضور
👈جناب آقای حسن ارشاد (کارشناس و پژوهشگر فرقه بهائیت)
🔹بدست گرفتن داروخانههای کشور و نفوذ در شبکهی سلامت و بهداشت
🔹نوسازی خانه بهاءالله در پامنار و بیتوجهی شهرداری در پی این حادثه تلخ
🔹مبارزه شهید چمران با بهائیان
🔹بررسی نقشههای مبتنی بر براندازی در اقصی نقاط عالم به خصوص ایران
🔹تَقیّه کردن برای ایجاد تشکیلات در ارکان اجتماعی-فرهنگی
🔹تشریح حکومت موازی بهائی
🔹ایجاد شبهه عاطفی برای تحریک احساسات مردم
💠@masaf_najva
4_5794207174917886022.mp3
5.02M
📌گفتگوی ویژه با موضوع جریانشناسی در ایران (جلسه دوازدهم)
با حضور:
👈جناب آقای دکتر میرباقری (کارشناس مسائل سیاسی)
🔹هنگامی که مردم آگاهی پیدا کنند و جهاد تبیین شکل بگیرد میتوان با مسئولان فاسد برخورد کرد
🔹شرط شهید شدن، شهید بودن است
🔹تلاش رهبر جامعه برای تمدنسازی
🔹ظرفیتهای انقلاب اسلامی در دیگر کشورها
💠@masaf_najva
📌بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره اول)
🔹در مسیر پُر اُفت و خیز مبارزات تا پیروزی انقلاب اسلامی، زنان در سایهی حمایت و هدایت رهبری کبیر، سطوح اولیه مشارکت سیاسی را طی نمودند. بگذریم که برای همین سطح نخست از مشارکت سیاسی به گواه مستندات تاریخی در همان مقطع کم نبودند نجواهایی که زنان را مانع و مزاحم مبارزات خود احساس میکردند. و اگر نبود امام، آن نگارگر سترگ که زنان را نه سهیم در انقلاب که رهبر خود میدانست؛ تحقق عینی الگوی سوم در میدان نیز به هَزلی سخیف شبیه بود. او که مبتنی بر منویات رهبری نه تنها از حضور زنان در راهپیماییها و تظاهرات علیرغم بسیاری از مخالفتها صیانت کرد که فراتر از آن عرصههای ظهور و بروز را برای آنان بسان آنچه در سیره معصوم بود، تجسم بخشید.
👇👇ادامه
🔹در تعریف عملیاتی، مشارکت سیاسی درگیر شدن فرد در سطوح مختلف نظام سیاسی را شامل میشود. از اقسام مشارکت سیاسی، حضور در تصمیمگیریهای اجتماعی و سیاسی (مجلس شورا و ...)، شرکت در انتخابات و برگزیدن افراد در بخشهای فوق و نیز حضور در تشکلها و احزاب را میتوان نام برد. مشارکت سیاسی سلسله مراتبی دارد که از عدم درگیری تا گرفتن مقام رسمی یا عضویت فعال حزبی متغیر است. پایینترین سطح مشارکت واقعی، رای دادن در انتخابات است. در بالای این سلسله مراتب کسانی هستند که انواع گوناگون مقامات رسمی را در نظام سیاسی دارند.
🔹در سیر جریانشناسی مشارکت سیاسی در ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی، زنان از همان ابتدا حضور داشتند؛ اگرچه این حضور از همان زمان در مقایسه با حضور مردان چشمگیر نبود اما در واقع شروع سختی بود برای راهیابی به سطوح دیگر که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
🔹قریب به یکسال پس از پیروزی شِگرف انقلاب اسلامی، نخستین دوره انتخابات مجلس بعد از همهپرسی جمهوری اسلامی، انتخاب خبرگان قانون اساسی و نیز تائید قانون اساسی برگزار شد. این دوره از مجلس با مشارکت ٥٢ درصدی و حضور طیف وسیعی از چهرههای شاخص و اصیل انقلابی که بعدها بسیاری از آنان دچار سقوط و صعود شدند، شکل گرفت. شهید آیت، شهید چمران، شهید رجایی، شهید باهنر، هاشمیرفسنجانی، مقام معظم رهبری، ابراهیم یزدی، عزتالله سحابی و ... مریم بهروزی، گوهرالشریعه دستغیب، عاتقه صدیقی و اعظم طالقانی از جمله افرادی بودند که در این دوره از مجلس حضور داشتند.
🔹کثرت طیفها و گروهها، اختلاف سلیقه و نیز حجم زیاد ثبتنامکنندگان در کنار نقصان شکلگیری شورای نگهبان که به بیانی موید عدم نظارت قوی بود، همه و همه از عوامل کاهش مشارکت در چهارمین دور انتخابات بود. لذا پیشینهی مبارزاتی، روابط نسبی و نیز نوپا بودن انقلاب تاثیر بسزایی درانتخاب افراد در این نهاد داشت.
🔹لازم به ذکر است هر دستگاه کارویژه (مجموعهای از وظایف و کارکرد) خود را دارد، که مبتنی برآن کارویژه عملکردها مورد ارزیابی قرار میگیرد. بدیهی آن که ماموریت مجلس شورای اسلامی نظارت بر حُسن اجرای قوانین و نیز قانونگذاری است. لذا در این میان در واقع مجلس اول نمیتواند پاسخی در چارچوب عملکرد قوهمقننه باشد. بهدلیل آن که اولاً مجلس بهتازگی شکل گرفته بود و تا پیداکردن قاعده و اصول خود در راستای عمل به کارکرد زمان قابل تاملی را میبرد پس بدیهی بود که مصوبه و به بیانی عملکردی درخور و گسترده نداشته باشد.
🔹اما سهم زنان از مبارزاتی که به بیان گُهربار امام در یک رده و صف برابر با مردان قرار داشتند، تنها چهار نماینده بود؛ که آن چهار نماینده نیز جدای از مرحوم بهروزی، همسر شهید رجایی و یا دختر مرحوم طالقانی و ... بودند که توانستند دراین عرصه حاضر شوند.
مرحوم بهروزی در بخشی از خاطرات خود از چگونگی ورود زنان به مجلس میگوید: «در دوره اول مجلس شورای اسلامی، آیتاللهبهشتی از من و خانم [گوهرالشریعه]دستغیب و فرشته هاشمی و... دعوت کردند برای انتخابات مجلس آماده شویم و گفتند میخواهیم شما را در لیست کاندیداهای انتخابات مجلس قرار دهیم. من این دعوت را عادی میدانستم، اما خانم دستغیب به دکتر بهشتی گفتند آیا واقعاً لازم است ما به مجلس وارد شویم؟ دکتر بهشتی فرمود بله، حتماً. چون شاید اگر این دوره و در زمان امام عزیز خانمها به مجلس نروند، دیگر هرگز نتوانند وارد مجلس شوند».
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره اول) 🔹در مسیر پُر اُفت و خیز مبارزات تا پیروزی انقلا
🔹وی در ادامه بیان میکند: «در آخر دوره اول مجلس، من و خانم دستغیب از کریدور مجلس عبور میکردیم. یکی از آقایان گفت این روزها، روزهای آخر حضور شما در مجلس است. من فکر کردم منظور روزهای آخر دوره است. گفتم خب برای شما هم روزهای آخر است. گفتند نه! برای خانمها روزهای آخر است، چون قرار است برویم خدمت حضرت امام و از ایشان بخواهیم مانع ورود نمایندگان خانم به مجلس شوند، چون وکالت نوعی قضاوت است و زن نباید قاضی شود چراکه ممکن است در یک رأیگیری، با یک رأی که ممکن است رأی یک زن باشد، قانونی تصویب شود یا تصویب نشود! از نظر این عده از آقایان، این خلاف شرع بود و قرار بود خدمت امام بروند و بگویند نماینده شدن خانمها خلاف شرع است. این کار را کردند و امام در جواب فرمودند: چه کسی گفته نماینده شدن زنها خلاف شرع است؟ این حرفی که شما میزنید، خلاف شرع است! امام در آن موقع، با این دیدگاهها مقابله میکردند».
✍️نجوا
👈#یادداشت
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌قاآنی: طوفانالاقصی، کاملا فلسطینی است
🔹فرمانده نیرویقدس سپاه:
طوفانالاقصی عملیاتی کاملا فلسطینی است که مرحلهبهمرحله آن با برنامه و تدبیر مقاومت فلسطین اجرا شد.
🔹آمریکا فکر نکند که این جنایات در کارنامهاش نوشته نشدهاست و در فرصت مناسب پاسخگو خواهد بود.
🔹شما شهید رضی موسوی را میکشید زیرا نتوانستید در میدان جنگغزه چیزی بهدست آورید و ایران به نقشههای شما کشیده نمیشود.
🔹آمریکاییها اگر به رفتارهای غیرمنطقی خود در عراق ادامه دهید، مقاومت عراق ملاحظات خود را کنار گذاشته و بهشما پاسخ دیگری خواهد داد.
💠@masaf_najva
👈بسته خبری
📌دیپلمات اسرائیلی:
🔹نیروی هوایی و سازمان اطلاعات ما بدون آمریکا قادر به ادامه کار نخواهد بود!
🔹افکار عمومی در آمریکا نسبت بهاسرائیل درحال تغییر است!
📌دانی یاتوم رئیس پیشین موساد:
🔹وارد جنگ دشواری شدهایم، حجم و تعداد تونلها در غزه بسیار بیشتراز میزان ارزیابیهای ما بوده است!
📌حزب الله تصاویری از هدف قراردادن سربازان اسرائیلی را منتشر کرد!
💠@masaf_najva