📌کارکردهای اربعین حسینی
🔹پدیده عظیم پیادهروی اربعین حسینی یکی از مناسک و آئینهای دینی مسلمانان و شیعیان عالم است که با حضور میلیونها زائر از ملیتها و زبانها و فرهنگهای گوناگون در مسیرهای منتهی به شهر کربلا در عراق برگزار میشود که به عنوان رسانهای تمدنی و سیاسی پیام عزاداران اربعین حسینی را در این حرکت بزرگ به جهانیان اعلام میکند.
پیاده روی عظیم اربعین حسینی به ۳ دلیل از سایر مناسک و آیینهای جمعی دینی متمایز میشود:
اول) اولین تفاوت این پدیده بزرگ اسلامی تمدنی بودن و اعلام پیام سیاسی به دنیا توسط این حرکت میباشد به طوریکه شعار اربعین ۱۴۴۶ قمری و ۱۴۰۳ شمسی در جهت حمایت از مردم مظلوم سرزمین های اشغالی فلسطین، «کربلا طریقالاقصی» انتخاب و نامگذاری شده است.
دوم) دومین تفاوت جنبه بینالمللی آن است به طوریکه در طریق اربعین حسینی زائران اباعبدالله الحسین علیه السلام از کشورهای مختلف دنیا حضور پیدا میکنند بنابراین این تکثر ملیتی در ایام اربعین در کربلا، امری کم نظیر و بی بدیل است.
سوم) جنبه متمایزکننده سوم در اربعین ارتباط عمیق زائران حسینی است به عبارتی دیگر افراد حاضر در این گردهمایی به شدت به یکدیگر گره خوردند و ارتباط عمیقی را با هم برقرار میکنند که کمک کردن، خدمترسانی، ابراز محبت شدید و… همگی نشانههای قوت ارتباط جمعی این پدیده بزرگ انسانی است به گونه ای که شاید چنین ارتباط عمیق، صمیمی و محبت آمیز به این شدت در سایر مراسمهای مذهبی دنیا دیده نمیشود.
اربعین حسینی همانند رسانهای فراگیر و جهانی عمل میکند و کارکردهای تمدنی بسیاری دارد که نویسنده این یادداشت معتقد است به حوزههای مختلف دستهبندی میشود که عبارتاند از:
الف) کارکردهای اجتماعی - تمدنی:
۱- گسترش هویت اسلامی
۲- نظم بخشی به تنوع عقاید و مذاهب
۳- تقویت روحیه همدلی، مواسات و تقسیم کار
۴- توان مدیریتی عراق در میزبانی از میلیونها زائر
۵- تقویت اتحاد و انسجام مسلمانان
ب) کارکردهای سیاسی - تمدنی:
۱- ترویج و گسترش پیام عاشورا
۲- نمایش آرمان خواهی ظهور مهدوی
۳- تقریب مذاهب و وحدت اسلامی
۴- بالندگی بیداری اسلامی
۵- نفی استکبار جهانی
۶- نشان دادن بینیازی عراق به دخالت قدرتهای مستکبر همچون آمریکا
۸- قدرت تبیین و روشنگری در جهان
۹- اهمیت نیروهای مردمی و قدرت مردمی حشد الشعبی در تامین امنیت عراق
۱۰- گسترش قدرت جمهوری اسلامی ایران
۱۱- تمرین و آمادگی برای مدینه فاضله
۱۲- اعلام جهانی ظلم ستیزی و عدالت خواهی مکتب حسینی
۱۳- احیای امر به معروف و نهی از منکر
ج) کارکردهای فرهنگی - تمدنی:
۱- تقویت پایبندی به ارزشها و آموزههای دینی
۲- بازتولید فرهنگی
۳- تقویت پویایی پیام عاشورا
۴- نمایش قدرت نرم مسلمانان
د) کارکردهای اخلاقی - تمدنی:
۱- عمق بخشی به آموزههای دینی و اعتقادی
۲- خودسازی، تزکیه نفس و تربیت مکتبی
پدیده باعظمت پیادهروی اربعین حسینی سرمایه اجتماعی بزرگ و حماسی همگرا کننده و عنصر مشترک بین ادیان و مذاهب است که میتواند به عنوان یک رسانه معتبر در انتقال پیام آزادگان عالم ندای ظلم ستیزی، عدالت خواهی، آزادی خواهی و ذلت ناپذیری را به جهانیان اعلام کند.
✍️ پویا حاجیوند
👈#یادداشت
💠@masaf_najva
📌پوشش رسانهای رژیم صهیونیستی از جنگ غزه و تحلیل سوگیریهای عمیق و تأثیرات آن بر درک جهانی
🔹پوشش رسانهای رژیم صهیونیستی از جنگ غزه نمایانگر یک منظومه پیچیده از سوگیریهای ساختاری و روایتی است که بهطور عمیق بر درک عمومی و بینالمللی از این مناقشه تأثیرگذار است. این سوگیریها به نحوی متجلی میشوند که تصویر یکجانبهای از درگیری ارائه میدهند و روایات و دیدگاههای فلسطینی را به حاشیه میرانند.
🔹رسانههای رژیم صهیونیستی بهطور برجستهای بر تلفات و رنجهای اسرائیلی تمرکز دارند، استفاده از زبانی بار احساسی مانند "قتل عام" و "کشتار" برای توصیف قربانیان اسرائیلی، بهطور عمدی و سیستماتیک احساسات عمومی را تحریک میکند. این سوگیری بهطور محسوسی به نفع اسرائیل عمل کرده و تلفات و آسیبهای فلسطینیها را نادیده میگیرد یا به حداقل میرساند. با وجود شمار زیاد قربانیان فلسطینی، واژگان مشابه و تحلیلهای عاطفی برای آنها به ندرت به کار میرود. این تمرکز نامتناسب بر آسیبهای اسرائیلی، بهویژه در چارچوب رسانهای، یک روایت پیچیده و ناقص از مناقشه ارائه میدهد که به جهتگیریهای سیاسی و اجتماعی در اسرائیل خدمت میکند و نقش فلسطینیها را در روایتهای عمومی به حاشیه میبرد.
رسانههای اسرائیلی بهطور مستمر درگیری را بهعنوان "جنگ اسرائیل و حماس" چارچوببندی میکنند، که این چارچوبگذاری زمینه گستردهتر مناقشه اسرائیل و فلسطین را پنهان میکند و بهطور عمده صدای فلسطینیها را کاهش میدهد. این روش رسانهای، بهویژه در چارچوب تحلیلی، بهطور سیستماتیک منافع و روایتهای اسرائیلی را تقویت میکند و ابعاد انسانی و سیاسی وسیعتر مناقشه را نادیده میگیرد. مطالعات رسانهای نشان میدهند که این چارچوببندی غالباً موجب میشود که دیدگاههای فلسطینیها بهویژه در تحلیلهای عمومی و رسانهای به حاشیه رانده شوند، که این امر به تحریف واقعیتها و به حاشیه راندن تجارب فلسطینیها کمک میکند.
رسانههای رژیم صهیونیستی بهطور پیوسته با روایتهای رسمی دولت همسو هستند و اقدامات نظامی را بهعنوان عمل دفاعی ضروری در برابر تهدیدات تروریستی ارائه میدهند. این همسویی روایی، بهویژه در تحلیلهای عمومی، مانع از بررسی انتقادی سیاستها و اقدامات اسرائیل شده و تصویر یکجانبهای از مناقشه ایجاد میکند. این رویکرد بهطور مؤثر به روایت دولت صهیونیستی اعتبار میبخشد و هر گونه نقد یا تحلیل مستقل از سیاستهای اسرائیل را به حاشیه میبرد. این همسویی رسانهای نه تنها به تقویت یک روایت مشخص در داخل اسرائیل کمک میکند بلکه تأثیرات قابل توجهی بر دیدگاههای بینالمللی از مناقشه دارد.
صداها و تجارب فلسطینیها بهطور چشمگیری در رسانههای اسرائیلی به حاشیه رانده میشوند یا بهطور نادرستی معرفی میشوند. تحلیلهای رسانهای نشان میدهند که دیدگاههای فلسطینیها بهطور قابل توجهی کمتر از دیدگاههای اسرائیلی ارجاع داده میشوند، که منجر به ایجاد تصورات نادرست و کلیشههای منفی در مورد فلسطینیها میشود. این عدم بازنمایی به شکلگیری تعصبات منفی و کاهش همدلی با رنجهای فلسطینیها کمک کرده و به بروز کلیشههای مخرب و تحریف واقعیتهای انسانی و سیاسی منجر میشود.
استفاده از زبان و تصاویر هیجانانگیز در گزارشها، نظیر نمایش تصاویر خشونتآمیز و استفاده از زبان احساسی، بهطور مؤثر واکنشهای عاطفی را تحریک میکند که میتواند به نفع طرف خاصی از مناقشه عمل کند. این رویکرد رسانهای، که بهطور مشخص در تحلیلهای رسانهای مشاهده میشود، میتواند درک عمومی از پیچیدگیهای درگیری را مخدوش کرده و تعصبات منفی را تقویت کند. این نوع گزارشدهی بهویژه در زمینه خشونتهای مداوم و بحرانهای بشردوستانه، تأثیرات ماندگاری بر درک و پذیرش عمومی از مناقشه داشته و میتواند به افزایش تعصبات و بیتوجهی به ابعاد انسانی و حقوقی بحران کمک کند.
سوگیریهای رسانهای رژیم صهیونیستی در پوشش جنگ غزه نمایانگر مسائلی بنیادین در زمینه نمایندگی، چارچوببندی روایت و همسویی با مواضع دولتی است. این سوگیریها بهطور قابل توجهی بر ادراک عمومی در داخل اسرائیل و بر دیدگاههای بینالمللی از مناقشه تأثیر میگذارند. تحلیلهای عمیقتر این سوگیریها، نه تنها به درک بهتر از نحوه شکلگیری روایتها کمک میکند، بلکه میتواند به بررسی و نقد رویکردهای رسانهای و دیپلماتیک در زمینه مناقشه غزه نیز بپردازد. این تحلیلها نیازمند توجه و تحلیل دقیقتر بهمنظور پیشبرد فهم عمیقتری از تأثیرات رسانهها بر ادراک عمومی و سیاستهای بینالمللی است.
✍️ محمدرضا
👈#یادداشت
💠@masaf_najva
با توجه به ناکارآمدی مسیرهای حقوقی متعارف، ایران میتواند با انعقاد پیمانهای دفاعی با کشورهایی نظیر سوریه، اقدامات نظامی خود را در قالب دفاع مشروع جمعی تعریف کند. این راهبرد، هرچند که همچنان با چالشهای حقوقی و سیاسی روبهرو خواهد بود، اما میتواند بهعنوان یک ابزار عملیاتی و قابل اجرا در مقابل تهدیدات رژیم صهیونیستی بهکار گرفته شود.
در نهایت جایی که قواعد حقوقی با واقعیتهای ژئوپلیتیکی و نظامی تداخل دارند و گاه در تضاد با آنها قرار میگیرند، جمهوری اسلامی ایران باید در تدوین استراتژیهای خود ضمن توجه به این محدودیتها و فرصتها، بهدنبال ایجاد یک توازن دقیق بین استفاده از حقوق بینالملل بهعنوان یک ابزار دیپلماتیک و اتخاذ تدابیر عملیاتی مؤثر در دفاع از امنیت و حاکمیت ملی خود باشد.
✍️ محمدرضا
👈#یادداشت
💠@masaf_najva
📌آمریکا بهدنبال انقلاب رنگی در گرجستان
🔹خبرگزاری تاس روسیه به نقل از سرویس اطلاعات خارجیِ این کشور اعلام کرد که جریانهای غربگرای گرجستان درحال آمادهشدن برای یک انقلاب رنگی هستند.
🔹سرویس اطلاعات خارجیِ روسیه مدعی شده که قرار است شواهدی از جعل آرا ارائه شود و نتایج انتخابات به رسمیت شناخته نشود و در نهایت معترضان خواستار انتقال قدرت شوند.
🔹براساس گزارش این سازمان، نیروهای امنیتی در این کشور تحریک خواهند شد تا با استفاده از زور اعتراضات را سرکوب کنند و در آن زمان آمریکاییها به بهانهٔ رفتار خشونتآمیز مقامات علیه «شهروندان صلحجو» واکنشهای اقتصادی و سیاسی «بیرحمانهای» نشان خواهد داد.
🔹گرجستان پیشاز این هم شاهد انقلاب رنگی باعنوان «انقلاب گل سرخ» بوده که در سال ۲۰۰۳ رئیسجمهور طرفدار روسیه از قدرت کنار گذاشته شد و دولت غربگرا به قدرت رسید.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
📌گالانت: سخنان بنگویر تهدید موجودیت اسرائیل است
🔹وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: برهمزدن شرایط فعلیِ کوه هیکل(مسجدالاقصی) خطرناک، غیرضروری و غیرمسئولانه است؛ سخنان و مواضع بنگویر امنیت ملی و موجودیت اسرائیل و جایگاه بینالمللیاش را بهخطر میاندازد.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
📌ادوارد اسنودن کارمند سابق سیا که سالها پیش بعد از افشاگری در خصوص اقدامات سازمان سیا به روسیه پناهنده شد کتابی نوشته با عنوان «بایگانی همیشگی» که شرح زندگی او از بدو تولد تاکنون است
🔹عنوان کتاب بیانگر آن است که هر اقدامی که در اینترنت توسط کاربران انجام می شود و هر اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته شده برای همیشه در سرور شرکتها و سازمانهای طراح و سازنده سایتها، پلتفرمها و... ذخیره میشود و برای همیشه قابل دسترس است.
🔹حال بعد از دستگیری دوروف مالک تلگرام عدهای نگران اطلاعات و دیتاهای ذخیره شده و به اشتراک گذاشته خود شدهاند و نمیدانند که این اطلاعات و ردپای دیجیتال آنها قبل از دستگیری دوروف نیز قابل رهگیری و سوءاستفاده بوده است.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
📌افشای بازدید دوروف از مرکز صهیونیستی در باکو
🔹در شرایطی که بسیاری از رسانهها تصاویر طبیعتگردیِ دوروف، مؤسس تلگرام در سفر به جمهوری آذربایجان را منتشر میکنند، او در سفر به این کشور از مرکز امنیت سایبریِ باکو بازدید کرده است.
🔹این مرکز ماه مارس پارسال با همکاریِ رژیم صهیونیستی و وزارت توسعهٔ دیجیتال جمهوری آذربایجان تأسیس شد. نبیاف، وزیر توسعهٔ دیجیتال جمهوری آذربایجان بهمن سال ۱۴۰۰ از برنامهریزیِ باکو برای جلوگیری از رسیدن امواج شبکههای تلویزیونی و رادیوییِ ایران به این کشور خبر داده بود.
🔹در مراسم افتتاح مرکز امنیت سایبریِ باکو در فروردین سال ۱۴۰۲ نقیاف، رئیس سازمان امنیت دولتیِ جمهوری آذربایجان، وزیر توسعهٔ دیجیتال این کشور، وزیر خارجهٔ سابق رژیم صهیونیستی و نمایندهٔ مؤسسهٔ فناوریِ «تخنیون» رژیم صهیونیستی، معاون اجراییِ رئیس رژیم صهیونیستی و مدیرعامل مرکز «تخنیون» و نمایندگان سفارت اسرائیل شرکت داشتند.
🔹«تخنیون» یا «مؤسسهٔ فناوریِ اسرائیل» که سال ۱۹۱۲ یعنی ۳۵سال قبلاز شکلگیریِ اسرائیل تأسیس شده، قدیمیترین دانشگاه این رژیم است که برای تأمین نیازهای نظامی سازمان ملی هگانا که برای تاسیس اسرائیل تلاش میکرد و همچنین تهیهٔ وسایلی که برای ادامهٔ مبارزه ضروری بود، راهحلهای علمی ارائه میداد. دانشکدهٔ علوم کامپیوتر این دانشگاه تحقیقاتی معمولا بین ۲۰ دانشکدهٔ کامیپیوتر برتر جهان قرار دارد.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈بسته خبری
📌روایت خبرنگار الجزیره از تمسخر حمله پیشدستانه ارتش اسرائیل به حزبالله توسط رسانههای اسرائیلی:
🔹حمله گسترده حزبالله به شمال اسرائیل که همزمان با سفر رئیس ستاد ارتش اسرائیل و همتای آمریکایی وی انجام شد، باعث تمسخر ادعاهای پرتکرار رژیم در مورد حمله پیشدستانه به حزبالله توسط معاریو شده است.
📌محمود یزبک، کارشناس امور اسرائیل الجزیره:
🔹نتانیاهو بهدنبال پایان جنگ نیست زیرا میداند تمام شدن جنگ به معنای احضار او به دادگاه خواهد بود.
📌تروریستهای ارتش آزادیبخش بلوچ(BLA) با انتشار یک بیانیه خواستار خروج CPEC و چین از بخش بلوچستان پاکستان شدند
🔹ستیزه جویان ارتش آزادیبخش بلوچ (BLA) با انتشار ویدئویی به پاکستان و چین درباره «عواقب وخیم» در صورت ادامه توسعه پروژه چند میلیارد دلاری کریدور اقتصادی چین و پاکستان (CPEC) هشدار دادهاند.
📌الحدث:
🔹ایران با کدامیک از موشکهای خود میتواند اسرائیل را هدف قرار دهد؟
💠@masaf_najva
📌افشای بازدید دوروف از مرکز صهیونیستی در باکو
🔹در شرایطی که بسیاری از رسانهها تصاویر طبیعتگردیِ دوروف، مؤسس تلگرام در سفر به جمهوری آذربایجان را منتشر میکنند، او در سفر به این کشور از مرکز امنیت سایبریِ باکو بازدید کرده است.
🔹این مرکز ماه مارس پارسال با همکاریِ رژیم صهیونیستی و وزارت توسعهٔ دیجیتال جمهوری آذربایجان تأسیس شد. نبیاف، وزیر توسعهٔ دیجیتال جمهوری آذربایجان بهمن سال ۱۴۰۰ از برنامهریزیِ باکو برای جلوگیری از رسیدن امواج شبکههای تلویزیونی و رادیوییِ ایران به این کشور خبر داده بود.
🔹در مراسم افتتاح مرکز امنیت سایبریِ باکو در فروردین سال ۱۴۰۲ نقیاف، رئیس سازمان امنیت دولتیِ جمهوری آذربایجان، وزیر توسعهٔ دیجیتال این کشور، وزیر خارجهٔ سابق رژیم صهیونیستی و نمایندهٔ مؤسسهٔ فناوریِ «تخنیون» رژیم صهیونیستی، معاون اجراییِ رئیس رژیم صهیونیستی و مدیرعامل مرکز «تخنیون» و نمایندگان سفارت اسرائیل شرکت داشتند.
🔹«تخنیون» یا «مؤسسهٔ فناوریِ اسرائیل» که سال ۱۹۱۲ یعنی ۳۵سال قبلاز شکلگیریِ اسرائیل تأسیس شده، قدیمیترین دانشگاه این رژیم است که برای تأمین نیازهای نظامی سازمان ملی هگانا که برای تاسیس اسرائیل تلاش میکرد و همچنین تهیهٔ وسایلی که برای ادامهٔ مبارزه ضروری بود، راهحلهای علمی ارائه میداد. دانشکدهٔ علوم کامپیوتر این دانشگاه تحقیقاتی معمولا بین ۲۰ دانشکدهٔ کامیپیوتر برتر جهان قرار دارد.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید:
📌سواد رسانهای
🔹لزوم مراجعه به چند منبع معتبر برای صحتسنجی محتوا
🔹لزوم هوشیاری نسبت به سوگیری رسانه
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
📌یگان ۸۲۰۰ ؛ نهادی جاسوسی که به هدف مشروع مقاومت تبدیل شد
🔹یگان ۸۲۰۰ که در مرزهای سوریه تا مناطق مشرف بر دمشق اقدام به کارهای اطلاعاتی و جاسوسی میکند، در ترور برخی فرماندهان حزبالله به ویژه شهید حاج «عماد مغنیه» نقش داشته است.
🔹عملیات اربعین در روز اربعین حسینی توسط حزبالله لبنان علیه اهدافی در اراضی اشغالی و در واکنش به ترور فواد شکر، از فرماندهان حزبالله لبنان انجام شد. سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان در تشریح عملیات اربعین عنوان کرد یگانهای ۸۲۰۰ از جمله اهداف این عملیات بود.
🔹یگان ۸۲۰۰ زیرمجموعه "آمان" (سازمان اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی) قرار دارد. این یگان مأموریت شنود، رمزگشایی از کدهای رایانهای، جنگ و دفاع سایبری، ساخت انواع بدافزارها و هر آنچه که در حوزه جاسوسی و جمعآوری اطلاعات یا ضربه زدن به سایر کشورها با استفاده از تجهیزات فنی امکانپذیر است، را بر عهده دارد. گفته میشود یگان ۸۲۰۰، حدود ۵۰۰۰ نفر نیروی انسانی دارد. بیشتر اعضای این سازمان خیلی جوان هستند و معمولاً ۱۶ تا ۲۱ سال سن دارند. عربهای اسرائیلی نیز در یگان ۸۲۰۰ حضور دارند. واحد ۸۲۰۰ معادل (NSA) است. واحد ۸۲۰۰ یکی از بخشهای اداره اطلاعات نظامی است. واحدهای ۸۲۰۰، ۹۹۰۰ و ۵۰۴ از واحدهای اصلی هستند که این اداره را تشکیل میدهند. واحد ۸۲۰۰ بزرگترین واحد این اداره است و به عنوان واحد جمعآوری اطلاعات اصلی برای اداره اطلاعات نظامی عمل میکند.
🔹نام این واحد چندین بار تغییر یافت. پس از جنگ یوم کیپور، نام این واحد به نام فعلی، واحد ۸۲۰۰ تغییر کرد. علت اصلی تأسیس یگان ۸۲۰۰ شکست اطلاعاتی ر.ص در جنگ یوم کیپور سال ۱۹۷۳ بود. یک روز قبل از آغاز جنگ سال ۱۹۷۳، سرلشکر «الی زیرا»، رئیس وقت آمان در برآوردی که به سران ر.ص ارائه داد احتمال وقوع جنگ و حمله اعراب به اسرائیل را ناممکن ارزیابی کرد. در پی این اشتباه بزرگ برای سومین مرتبه واحد جمعآوری اطلاعات سیگنالی آمان بازسازی شده و در نتیجه واحد ۸۲۰۰ در آمان تشکیل شد.
📌کارکرد یگان ۸۲۰۰
🔹به نوشته پایگاه دیفنس نیوز (Defense News)، رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۰۳ هزاران نفر از دانش آموزان دبیرستانها را در یگان ۸۲۰۰ به کار گرفته است. کسانی که به یگان ۸۲۰۰ جذب شدهاند، برای رواج اندیشههای صهیونیستی و نفوذ در جهان عرب و مسموم کردن فرهنگ و تفکرات آنان و نیز ضربه زدن به ارزشهای اخلاقی و انسانی و عقیدتی به کار گرفته شدهاند و در واقع این جمع، یک ارتش سایبری را تشکیل دادهاند تا در فضای مجازی اهداف خاصی را دنبال کنند. هماکنون صدها تن از اعضای واحد ۸۲۰۰، در پوشش کاربران فضای مجازی در کشورهای مختلف جهان، مشغول شایعهپراکنی، ترور شخصیتی رهبران مستقل جهان، ایجاد درگیریهای مذهبی و سیاسی و… هستند.
🔹نیروهای واحد ۸۲۰۰ که عمدتاً از متخصصان حوزه فناوری اطلاعات هستند، در قالب شرکتهای دانشبنیان صهیونیستی مشغول فعالیت هستند. نیروهای این یگان پس از پایان خدمت نظامی، تجارب خود را در عرصه ایجاد شرکتهای خصوصی به کار میگیرند و از طریق ایجاد این شرکتها نیز خدماتی را به ارتش رژیم صهیونیستی ارائه میدهند.
🔹یکی از اقدامات که واحد ۸۲۰۰ انجام میدهد، شنود مکالمات است. بدافزار جاسوسی پگاسوس هم در همین راستا طراحی شد. روزنامه لوموند دیپلماتیک در سال ۲۰۱۰ فاش کرد یگان ۸۲۰۰ در صحرای جنوبی اسرائیل موسوم به نقب، پایگاه عظیمی را استقرار داده است. مسئولیت این شبکه وسیع اطلاعاتی، شنود و مانیتورینگ تماسهای تلفنی، ایمیلها و مانند آن است، از هر جا که باشد، آفریقا، آسیا، خاورمیانه و حتی اروپا. حتی کشتیها در دریا نیز از دسترس این پایگاه خارج نیستند. یگان ۸۲۰۰، همه سفارتخانههای اسرائیل در کشورهای مختلف جهان را رصد میکند و از جتهای مجهز شرکت آمریکایی گلف استریم برای عملیاتهای جاسوسی خود بهره میگیرد. به گفته «یوسی ملمن»، نویسنده، روزنامهنگار و کارشناس نظامی _امنیتی اسرائیلی هیچ عملیات اطلاعاتی در ر.ص وجود ندارد که یگان ۸۲۰۰ در آن حضور نداشته باشد و در هر عملیات نظامی خارج از ر.ص، پوشش اطلاعاتی از سوی یگان ۸۲۰۰ است. نقش یگان ۸۲۰۰ شنود و هشدار به نیروهای خودی دربارهی وجود خطر است.
🔹برخی منابع اعلام کردند که یگان ۸۲۰۰ که در مرزهای سوریه تا مناطق مشرف بر دمشق اقدام به کارهای اطلاعاتی و جاسوسی میکند، در ترور برخی فرماندهان حزبالله بهویژه شهید حاج «عماد مغنیه» نقش داشته است.
🔹عربهای اسرائیلی در این یگان حضور دارند و بسته به مناطق عملیات باید دارای لهجه عربی همان منطقه باشند.
🔹یگان ۸۲۰۰ در جنگ دوم علیه لبنان تلاش کرد به رایانههای حزبالله نفوذ کند و در جنگهای متعدد علیه غزه هم برای جمعآوری اطلاعات امنیتی حیاتی اقدام میکند.
💠@masaf_najva
📌نتانیاهو در دیدار با خانوادههای اسرا: اینکه فکر کنیم همهچیز با یک توافق حل میشود دیوانگی است
🔹روزنامهٔ تایمز اسرائیل از لورفتن صوت دیدار نتانیاهو و خانوادههای اسرای صهیونیست خبر داده و نوشته:
🔹گفتوگوی پرتنشی بین خانوادههای اسرا و نتانیاهو صورت گرفته و این خانوادهها به نتانیاهو اتهام کمکاری در پروندهٔ تبادل اسرا وارد کردند.
🔹در فایل صوتی که بخشی از آن را کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی منتشر کرده، نتانیاهو میگوید: «من در حال جلوگیری از تخریب اسرائیل هستم.» اما حاضران تلاش میکنند او را به موضوع بازگردانند و دربارهٔ تبادل اسرا صحبت کنند اما نتانیاهو کسانی را که دستیابی به این توافق را راهحل مشکلات اسرائیل میدانند، به باد تمسخر میگیرد.
🔹نتانیاهو ادامه میدهد: «اینکه ما فکر کنیم اگر توافق کنیم، همهچیز حل میشود، ایران متوقف میشود و... دیوانگی است؛ فقط یک توهم است. هیچ کلمهٔ دیگری برای توصیف آن وجود ندارد. ایران و حزبالله قصد نابودیِ ما را دارند، آنوقت ما میگوییم مثل گوسفندان به مسلخ نمیرویم.»
🔹در بخشی از این جلسه زن صهیونیستی که پسرش هنوز در اسارت است، فریاد میزند که اکنون او در رنج غیرقابل وصفی است و میگوید: پسرم آنجاست. من اکنون در کورهٔ آدمسوزی هستم. بمیرم بهتر از این است که اینجا زندگی کنم.
💠@masaf_najva
📌نتانیاهو در دیدار با خانوادههای اسرا: اینکه فکر کنیم همهچیز با یک توافق حل میشود دیوانگی است
🔹روزنامهٔ تایمز اسرائیل از لورفتن صوت دیدار نتانیاهو و خانوادههای اسرای صهیونیست خبر داده و نوشته:
🔹گفتوگوی پرتنشی بین خانوادههای اسرا و نتانیاهو صورت گرفته و این خانوادهها به نتانیاهو اتهام کمکاری در پروندهٔ تبادل اسرا وارد کردند.
🔹در فایل صوتی که بخشی از آن را کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی منتشر کرده، نتانیاهو میگوید: «من در حال جلوگیری از تخریب اسرائیل هستم.» اما حاضران تلاش میکنند او را به موضوع بازگردانند و دربارهٔ تبادل اسرا صحبت کنند اما نتانیاهو کسانی را که دستیابی به این توافق را راهحل مشکلات اسرائیل میدانند، به باد تمسخر میگیرد.
🔹نتانیاهو ادامه میدهد: «اینکه ما فکر کنیم اگر توافق کنیم، همهچیز حل میشود، ایران متوقف میشود و... دیوانگی است؛ فقط یک توهم است. هیچ کلمهٔ دیگری برای توصیف آن وجود ندارد. ایران و حزبالله قصد نابودیِ ما را دارند، آنوقت ما میگوییم مثل گوسفندان به مسلخ نمیرویم.»
🔹در بخشی از این جلسه زن صهیونیستی که پسرش هنوز در اسارت است، فریاد میزند که اکنون او در رنج غیرقابل وصفی است و میگوید: پسرم آنجاست. من اکنون در کورهٔ آدمسوزی هستم. بمیرم بهتر از این است که اینجا زندگی کنم.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
39.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌انگلیس؛ آشوبها و فضای مجازی
🔹آشوبهای هفتههای گذشته در شهرهای انگلیس، به گفته مقامات دولتی، در شبکههای اجتماعی دامن زده شد و با حمله نژاد پرستان و راستگرایان افراطی به هتلهای محل اقامت مهاجران، مساجد و مراکز اسلامی، نیروها و خودروهای پلیس و غارت فروشگاهها، ناامنیها را در این کشور به اوج رساند.
🔹یک شهروند انگلیسی در این باره گفت: فکر میکنم که شماری از افراد بهویژه نوجوانان، راستگرایان افراطی را یک الهه میدونند و هر چه آنان در شبکههای اجتماعی میگویند، بدون تفکر، میپذیرند که بیشک پیامدهای خطرناکی خواهد داشت.
🔹ماجرا از قتل سه دختربچه در یک مرکز آموزش کلاسهای تابستانی کودکان در شهر ساوت پورت آغاز شد. در پی این قتلها راستگرایان افراطی و نژادپرستان انگلیسی، بلافاصله در شبکههای اجتماعی دست بهکار شدند و با انتشار گسترده اطلاعات دروغ، نژادپرستان را به صحنه آوردند.
🔹افراد و گروههای ضداسلامی، به دروغ، «اکسل روداکوبانا»، زاده و بزرگ شده در انگلیس را که قاتل این کودکان است، یک پناهنده مسلمان معرفی و برایش نامی جعلی هم خلق کردند. سپس با راهاندازی تظاهرات خشونتآمیز، به مساجد، مراکز حمایت از مهاجران، منازل، فروشگاهها و خودروهای مسلمانان حمله و چندین فروشگاه را غارت کردند.
🔹نژادپرستان حتی به ماموران پلیس که تلاش کردند مانع درگیریهای خشونتبار شوند حمله کردند و چند خودروی پلیس را نیز به آتش کشیدند.
🔹همین موضوع موجب شد تا شماری از کارشناسان، از دولت انگلیس بخواهند برای جلوگیری از آشوبها نظارت خود را بر شبکههای اجتماعی افزایش دهند.
👇ادامه
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌انگلیس؛ آشوبها و فضای مجازی 🔹آشوبهای هفتههای گذشته در شهرهای انگلیس، به گفته مقامات دولتی، در
🔹آنا ویلهت (Ana Vilhete)، کارشناس شبکههای اجتماعی در این باره گفت: من فکر میکنم باید در زمانهای ویژه، برای مدتی، فعالیت شبکههای اجتماعی را متوقف کرد تا از ترویج خشونت و انتشار اطلاعات دروغ و گمراه کننده در سراسر بریتانیا، پیشگیری شود. هدف ما باید سلامت و امنیت مردم و جوامع باشد بنابراین، باید از کمک و دامن زدن شبکههای اجتماعی به آشوبها جلوگیری کرد.
🔹چند روز پس از اینکه دولت انگلیس گفت با قاطعیت افرادی را که در فضای واقعی یا مجازی در آشوبهای این کشور نقش داشته باشند دستگیر و مجازات خواهد کرد معلوم شد «بانی اسپوفورث» مدیر یک شرکت پوشاک در انگلیس که در شبکههای اجتماعی دهها هزار دنبالکننده دارد نخستین کسی است که، فقط چند ساعت پس از حمله منجر به قتل سه کودک در شهر بندری «ساوث پورت»، در شبکه «ایکس» (X)، به دروغ نوشت که قاتل، مسلمانی به نام «علی الشکاتی» است که یکسال پیش با قایق، از فرانسه و به صورت غیرقانونی به انگلیس آمده و مدت هاست زیر نظر سازمان جاسوسی خارجی انگلیس، «ام.آی.۶» (MI6) قرار داشته است.
🔹اطلاعات دروغ این زن انگلیسی توسط نژادپرستان از جمله تامی رابینسون و اندرو تیت چهرههای مشهور ضد مهاجران و مسلمانان، به سرعت و میلیونها بار در شبکههای اجتماعی بازنشر شد و به تهییج نژادپرستان و آشوبگران در شهرهای انگلیس انجامید و به گسترش حملات علیه مسلمانان و مهاجران منجر شد.
🔹به گفته پلیس انگلیس «بانی اسپوفورث»، به اتهام دامن زدن به نژادپرستی دستگیر و تفهیم اتهام شده است و منتظر صدور حکم زندان است.
🔹یک شهروند انگلیسی در این باره میگوید: «آشوبگران درباره علل و ریشههای مشکلات این جامعه اشتباه میکنند. افراد و گروههای راستگرای افراطی در شبکههای اجتماعی به دروغ تبلیغ میکنند که مهاجران علت مشکلات این کشورند که حرفی کاملا دروغ و نادرست است. مردم بریتانیا حق دارند از وضعیت جاری کشور عصبانی باشند، اما آنان در تعیین علت مشکلات این کشور، اشتباه میکنند، زیرا افراطگرایان راستگرا در شبکههای اجتماعی، مهاجران را علت همه این بحرانها معرفی کنند.»
🔹پلیس انگلیس با یورش به منازل افرادی که در آشوب هفتههای اخیر نقش داشتند تاکنون حدود هزار و سیصد نفر از آنان را بازداشت و اتهام حدود هفتصد نفر هم به آنان تفهیم شده است.
🔹با دستور نخست وزیر انگلیس، روند محاکمه آشوبگران شتاب گرفته است و تاکنون دهها نفر از آشوبگران و غارتگران، به زندانهای طولانی محکوم شده اند. با توجه به شلوغی زندانهای انگلیس، وزارت دادگستری این کشور دو هزار نفر از زندانیان را زودتر از موعد آزاد میکند تا جا برای آشوبگران محکوم شده، باز شود.
🔹گزارشهای رسمی منتشر شده در انگلیس نشان میدهد در پی آشوبهای اخیر در شهرهای انگلیس، بینندگان صفحات افراد و گروههای ضد اسلام در شبکههای اجتماعی، به شدت افزایش داشته است.
🔹براساس بررسی «مرکز پاسخگویی به نفرت دیجیتال» (Center for Countering Digital hate)، از زمان قتل سه دختر در شهر «ساوت پورت» (Southport)، در حدود چهارهفته پیش، نظر فعالان ضداسلام و مسلمانان در شبکههای اجتماعی همچون «ایکس» (توئیتر سابق)، فیسبوک، یوتیوب، «کورا» (Quora)، واتساپ، تلگرام، «ردیت» (Reddit) و تیکتاک، ۴۳۴ میلیون بار دیده شده است. مثلا نام «تامی رابینسون» (Tommy Robinson)، فعال ضداسلام و مهاجران در انگلیس در یک ماه اخیر، بیش از ۱۷۵ میلیون بار فقط در اینترنت جستجو شد.
🔹یک شهروند انگلیسی در این باره میگوید: همه آمران و مشوقان این آشوبها، رسما بهعنوان نژادپرستان معرفی شدهاند. مثلا تامی رابینسون، بارها به خاطر جرایم اجتماعی به زندان افتاده است. ایلان ماسک، مالک شبکه اجتماعی ایکس هم بهطور مستقیم و غیرمستقیم در افزایش نژادپرستی و اقدامات ضدمسلمانان نقش داشت اندرو تیت که در این اغتشاشها، بر آتش نژادپرستی بنزین میریختتد، متجاوز و دلال جنسی است. خیلی ناراحتکننده است که این قبیل افراد نژادپرست، مجرم و تبهکار، الگوی کودکان و نوجوانان ما شده اند.
🔹«تامی رابینسون» که نام واقعیاش «استیون کریستوفر یاکسلی- لنون» (Stephen Yaxley-Lennon) است سالهاست آشکارا درحال گسترش اسلام هراسی و مسلمان ستیزی است او متهم شده که با انتشار دهها نظر و ویدئو، به گسترش آشوبها دامن زده است. تامی رابینسون که از سران گروههای نژادپرست در انگلیس است و بارها با پرچم اسرائیل در تجمعات حضور یافته چندین بار در پی شکایتها از او در انگلیس بازداشت شد.
🔹تازهترین جرم او، ایجاد اختلال در روند محاکمهٔ متهمان به تجاوز جنسی به دختران در شهر «هادرزفیلد» بود که منجر به دستگیری و زندانی شدن او شد، اما دیری نپایید که آزاد شد. این چهره ضداسلام و مهاجران پس از انتشار سخنان و ویدئوهایش درباره آشوبهای اخیر، در اقدامی تامل برانگیز از انگلیس به یونان رفت.
👇ادامه
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
🔹آنا ویلهت (Ana Vilhete)، کارشناس شبکههای اجتماعی در این باره گفت: من فکر میکنم باید در زمانهای و
🔹به عقیده شماری از صاحب نظران عملکرد سالهای اخیر دولت و پلیس انگلیس در بی تفاوتی نسبت به جرایم افرادی که در برابر دیدگان پلیس وحشیانه به مسلمانان حمله کردند، مراکز اسلامی را آماج حملات خود قرار دادند و حتی مسلمانان را تهدید به قتل و انفجار مراکزشان کردند سبب شد زمینه برای آسودگی خاطر افراد ضداسلام و مسلمانان در حمله به آنان، مراکز و اماکن اسلامی در شکل واقعی و در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی بیشازپیش فراهم شود. اکنون نژادپرستان و افراد ضداسلام و مسلمانان در شبکههای اجتماعی در انگلیس، به کمک هم آمدهاند.
🔹هنوز معلوم نیست آیا هشدارسالهای اخیر نهادهای مدنی و رهبران جوامع اسلامی در انگلیس درباره افزایش لجام گسیخته اسلام هراسی و مهاجر ستیزی در این کشور پس از سالها جدی گرفته شده است یا مجازاتهای اخیر تصمیمی گذرا و صرفا برای فرونشاندن آشوب هاست.
🔹دادستانی انگلیس میگوید تا کنون حدود ۱۳۰۰ نفر از افرادی که در آشوبهای اخیر این کشور نقش داشتند دستگیر و نزدیک هفتصد نفرشان هم تفهیم اتهام شدندکه باید خود را برای تحمل مجازات زندان و محرومیتهای اجتماعی آماده کنند.
💠@masaf_najva
📌یوسی ملمن در هاآرتص نوشت: ۲۱،سال پیش، اطلاعات از پروفسور شائول کیمهی روانشناس خواست تا شخصیت نتانیاهو را تجزیه و تحلیل کند و همچنین از او خواست که شخصیت رهبران عرب را تجزیه و تحلیل کند.
🔹او درباره نتانیاهو نوشت: خودشیفته / بی وجدان / ناصادق و شکاک / بدبین و نامطمئن به رفتارش طوری که انگار توسط مادری آهنین بزرگ شده است.
🔸نتانیاهو نه زندانیان را زنده باز می گرداند و نه شهرک های شمال را بازسازی می کند و برای ادامه حکومت به جنگ ادامه می دهد.
🔹اسرائیل در حال تبدیل شدن به دیکتاتوری است و لیبرالیسم خود را تحت حکومت او از دست داده است
🇵🇸@Palestine_moghavem
📌پر شدن زندانهای انگلستان به خاطر بازداشت گسترده معترضان!
🔹بر اساس طرح دولت قرار است بسیاری از مجرمان بهجای دادگاهی شدن به قید وثیقه آزاد شوند تا معترضان بیشتری راهی زندان شوند.
🔹به گفته مقامات این کشور با فروکش کردن بینظمیها، احتمالاً روند دستگیریها کند میشود اما تحقیقات برای ماهها ادامه خواهد داشت زیرا افسران در حال شناسایی متخلفان در پشت حسابهای شبکههای اجتماعی بوده و آشوبگران نقابدار را از طریق ساعتها فیلم دوربینهای مداربسته تا لحظاتی قبل از پوشاندن صورت خود ردیابی میکنند.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
📌فرانسه ۱۲ اتهام مجرمانه را به مدیرعامل تلگرام منتسب کرد
🔹مقامات فرانسه شب گذشته در بیانیهای اتهامات انتسابی به پاول دورف را به شرح زیر اعلام کردند:
🔹همدستی در جرایم سازمانیافته، قاچاق موادمخدر، پولشویی، فرار مالیاتی، نقض حریم خصوصی، کلاهبرداری، جعل اسناد، تهدید به قتل، رشوهخواری، سوءاستفاده از اطلاعات شخصی و نقض قوانین ارتباط الکترونیکی!
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva
📌زاکربرگ: دولت بایدن من را مجبور به سانسور کرد
🔹«سال ۲۰۲۱ مقامات ارشد دولت بایدن تیمهای ما را برای سانسور محتواهای مربوط به کورونا تحتفشار قرار دادند.» این جمله بخشی از نامهٔ دیروز زاکربرگ، مالک متا به کمیتهٔ قضایی مجلس نمایندگان آمریکاست.
🔹زاکربرگ در ادامه گفته که مجبور شده بهدلیل این فشارها تصمیمهایی بگیرد که حالا از آنها پشیمان است و حاضر نیست دیگر آنها را تکرار کند. او تأکید کرده که «من فکر میکنم این فشارها نادرست بوده و من پشیمان هستم که چرا بیشتر در مورد آنها صحبت نکردم.»
🔹کمیتهٔ قضاییِ مجلس آمریکا با انتشار این نامه در صفحهٔ فیسبوکش آنرا «پیروزیِ آزادیِ بیان» توصیف و تأکید کرده که این متن نشان میدهد «فیسبوک، آمریکاییها را سانسور میکند.»
🔹بنیانگذار متا در حالی بر اعمال فشار بیرونی برای سانسور محتواها در اینستاگرام، فیسبوک و واتساپ تأکید کرده که پیشتر منابع خبری از سانسور محتواهای ضداوکراینی در توئیتر هم خبر داده بودند.
🔹این منابع خبری اعلام کرده بودند که اسناد توئیتر نشان میدهد که سیا، پنتاگون و دیگر آژانسهای اطلاعاتیِ آمریکا این شبکهٔ اجتماعی را تحتفشار گذاشتهاند تا روایتهای ضداوکراینی که با سیاست خارجیِ آمریکا در تضاد هستند را سانسور و حذف کند.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
💠@masaf_najva