♨️توییت قابل تأمل جو بایدن، دو ماه پیش از شیوع همهگیری کرونا
🔹« ما برای یک همهگیری جهانی آماده نیستیم. ترامپ روندی را که رئیسجمهور اوباما و من برای امنیت جهانی سلامت طی کردهبودیم از بین برده. ما رهبری میخواهیم که اعتماد عمومی ایجاد کنند، بر روی تهدیدات واقعی تمرکز کند و به جهان برای جلوگیری از شیوع بیماریها کمک کند، پیش از آنکه آنها به سواحل ما برسند. »
🔸گزارش واشنگتن پست که در توییت او کوت شدهاست:
« گزارش اخیر میگوید هیچیک از این 195 کشور -که ایالات متحده را هم شامل میشود- به صورت کامل برای یک همهگیری جهانی آماده نیستند. »
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ مراقبت از اعصاب، حلقه مفقوده و کلیدی پیشگیری از کرونا و بسیاری از بیماریهای فصلی
🔸از جمله نکات و مسائلی که در بیماری کرونا و بیماریهای شبیه به آن مانند سرماخوردگی و آنفولانزا شدیداً حائز اهمیت است و کمتر بدان پرداخته میشود، نقش سیستم عصبی و مجموعه اعصاب هم در پیشگیری از این بیماریها و هم در بوجود آمدن این بیماریهاست.
🔹طبق پژوهشهای مختلف آزمایشگاهی و بالینی، سیستم عصبی و مجموعه اعصاب نقش مهم و کلیدی در تنظیم عملکرد سیستم ایمنی و صد البته تنظیم عملکرد سایر اندامها مانند قلب و عروق را دارند. به طوری که تغییرات و نوسانهای لحظهای در عملکرد اعصاب، آناً و در لحظه اثر خود را بر سایر ارگانها وارد میسازد.
🔹نور، تشعشعات، صدا، لمس، فشار، بو، مزه و از همه مهمتر گرما و سرما راه اثرگذاری و اثرپذیری عصبها از محیط بیرونی به اندامهای درون بدن میباشند. لذا هر گونه تغییر نامناسب و مخرب در هر یک از این عوامل میتواند عملکرد کلی بدن را تحت تأثیر قرار دهد.
🔸به همین جهت و بر همین مبنا میتوان گفت که مراقبت از اعصاب و سیستم عصبی که «مغز» و در زبان طب سنتی «دِماغ» هسته مرکزی آن میباشد، نقشی مهم و کلیدی در پیشگیری از بیماری کرونا و بیماریهای مشابه آن دارد.
❓اما سؤال اینجاست که چگونه میتوان از مغز و مجموعه اعصاب مراقبت کرد؟ چه چیزهایی عملکردشان را دچار اختلال میکنند و چه چیزهایی به آنها کمک میکنند؟
▪️دما و گرما و سرما به نحوی مهمترین نکته در حفاظت از مغز است. سرما و گرمای بیش از حد هر دو عامل بیماری هستند، گرچه معمولاً بیماریها در اعصاب با گرم شدن بیش از حد آنها و بیشفعالیشان آغاز میشوند.
▪️پرهیز از قرارگیری طولانی در برابر نور مستقیم آفتاب یا استفاده از کلاه آفتابی در تابستان عاملی کلیدی میباشد. در موجهای تابستانی کرونا توجه به این نکته مهم است.
▪️در فصل پاییز یا زمستان و در آب و هوای نیمهسرد و ناپایدار و پر از باد، استفاده از کلاه و پوشاندن گیجگاه و پیشانی شدیداً لازم است.
▪️شستن سر، صورت و دستها و پاها با آب سرد یا خنک کمک بسیاری به تنظیم عملکرد اعصاب میکند. در استحمام ترجیحاً سر با آب خنک و بدون آب داغ شسته شود و میتوان پس از استحمام پشت پاها را با آب سرد و با احتیاط شستشو داد. وضو با آب سرد نیز بسیار کمککننده میباشد.
▪️سردردها همیشه نشانهای از سرما یا گرمای بیش از حد مغز و اعصاب هستند. سردرد سرد با بیحالی و سردرد گرم با خشم همراه است.
▪️خشم و عصبانیت در کنار ترس و اضطراب، دو بال ویرانگر برای اعصاب و یک گام بلند به سوی ابتلای سریعتر به بیماری کرونا محسوب میشوند.
▪️بیخوابی و نخوابیدن به موقع، باعث بیشفعالی و عدم استراحت اعصاب شده و اثرات شدیداً زیانبار و گاهاً سنگینی بر عملکرد کلی بدن و سیستم ایمنی دارد.
▪️مواد غذایی بسیار شیرین محرک عصبها هستند و به جز مواردی که بدن آن را طلب میکند کمتر توصیه میشوند. مواد شور مانند نمک و مواد غذایی ترش عملکرد عکس داشته و نقش سرکوبکننده اعصاب را ایفا میکنند.
▪️عواملی که باعث تحریک، بیشفعالی، افزایش حرارت و گرمای زیاد مغز و اعصاب مرکزی شما در فصل تابستان و هوای گرم شوند، میتوانند احتمال ابتلای شما به کرونا را افزایش دهند.
▪️مواد غذایی تند و ادویهجات در عین اینکه گرم هستند، به علت اینکه علاوه بر اعصاب معده و سایر اعضا را نیز گرم و فعال میکنند اثر مضری نداشته، خاصیت ضدالتهابی دارند و اتفاقاً به همین دلیل در مناطق گرمسیری استفاده از آنها رواج دارد.
▪️هر چه معده شما و به تبع آن قلب و عروقتان بیشتر درگیر باشند، مجموعه عصبها فعالتر شده و نقش تهاجمی/هیجانی و اصطلاحاً Excitatory به خود میگیرند. لذا پرخوری و مواد غذایی سنگین عملکرد اعصاب را دچار اختلال کرده و این مسئله در هوای گرم تشدید پیدا میکند.
▪️آبریزش بینی، خروج خلط از حلق و بینی و حتی به اعتقاد ما پر شدن ریه بیماران کرونایی از ترشحات مرطوب، نشانهای از گرمای زیاد، بیشفعالی و عملکرد تهاجمی اعصاب میباشد.
▪️هنگام ابتلا به کرونا یا احساس ابتلا به بیماری، تحرک خود را کم کنید و حتیالامکان در فضای آرام به لحاظ روانی، با آلودگی صوتی پایین و با نور کم قرار بگیرید و در هنگام خواب نیز این نکات را رعایت کنید.
❗️ساتع شدن بیش از حد تشعشعات و امواج الکترومغناطیسی در باندهای خاص و خصوصاً در طیفهای نفوذپذیرتر اثر مخربی بر سیستم عصبی دارد. از استفاده بیش از حد از لوازم الکترونیکی مانند موبایل خودداری کنید، هنگام مکالمه به هیچ عنوان آن را در کنار گوشتان قرار ندهید و از هندزفری عادی و غیربیسیم استفاده کنید. هنگام خواب موبایل را چند متر دورتر از خود بگذارید و در طول روز نیز تا حد امکان از آن فاصله بگیرید و در مواردی که به وایفای احتیاج ندارید آن را خاموش کنید.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ توییت مرموز بیلگیتس یک سال و نیم قبل و همزمان با اولین زمزمههای کرونا در چین
🔸« چه چیزی برای آینده در انتظار بنیاد ماست؟ من به طور ویژه درباره اینکه سال بعد میتواند چه معنایی برای یکی از بهترین تجارتها در عرصه سلامت جهانی داشتهباشد هیجانزده هستم: واکسنها. »
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️واکسنهای ژنتیکی میتوانند فاجعهآمیز باشند
🔸دکتر سوکاریت بهاکدی ویروسشناس آلمانی و نویسنده کتاب «کرونا، هشدارهای غلط، آمارها» در ویدیویی پربازدید که مانند همیشه از وبسایتها حذف گردید نسبت به تبعات فاجعهآمیزی که واکسنهای ژنتیکی میتوانند داشتهباشند هشدار داد.
🔹او در این ویدیو با ترسناک خواندن مکانیزم اثر این واکسنها گفت: این واکسنها با تولید مداوم پروتئینهای ویروسی در سلولها، این پروتئینها را به طور سراسری وارد جریان خون میکنند. بدن در پاسخ به آن تعداد زیادی آنتیبادی ترشح میکند و این آنتیبادیها با تجمع در نقاط خاص باعث لختگی خون میشوند.
🔸وی در ادامه گفت: سلولهای سیستم ایمنی باید برای مقابله با این پروتئینهای ویروسی آنها را از بین برده و تجزیه کنند. اما ممکن است سیستم ایمنی سلولهای اصلی بدن را -که حالا توسط این واکسنها تبدیل به کارخانه تولید ذرات ویروسی شدهاند- به عنوان دشمن شناسایی کرده و شروع به حمله به سلولهای خود بدن بکنند!
🔹او پیش از این کسانی که کودکان را مجبور به تزریق این واکسنهای آزمایشی میکنند، جنایتکار نامیدهبود.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ یک کنفرانس بحثبرانگیز در آستانه شیوع کرونا در چین که از چشم رسانهها پنهان ماند
🔹نیپا 20 نام کنفرانسی است که در دسامبر 2019 / آذر 1398 به میزبانی سنگاپور و سازمان بهداشت جهانی، ائتلاف آمادگی برای همهگیریها (CEPI) و مؤسسه بیماریهای واگیردار ایالات متحده (NIAID) برگزار شد.
🔸نمونهای از شرکتکنندگان و افراد حاضر در این کنفرانس:
▪️ ژنگلی شی (Zhengli Shi) عضو مشهور آزمایشگاه ووهان چین و از نویسندگان پژوهشهای مرتبط با کروناویروسها در این آزمایشگاه
▪️پیتر داسزاک (Peter Daszak) مدیرعامل مؤسسه EcoHealth Alliance که توسط نهادهای دولتی آمریکا مسئول کمکرسانی به تحقیقات بر روی کروناویروسها در آزمایشگاه ووهان چین شدهبود
▪️کریستوفر برودر از دانشگاه یونیفورمد وزارت دفاع ایالات متحده
▪️ریچارد هچت رئیس سازمان CEPI
▪️افرادی از دانشگاه کلمبیا و استنفورد و مقامات وزارت بهداشت سنگاپور، استرالیا، تایلند، ژاپن و فرانسه
✍🏻 تحرکات متعدد و مشکوک پیرامون نیپاویروسها شک و تردیدها نسبت به انتساب این ویروس به یک همهگیری جهانی جدید را در ماههای آینده افزایش دادهاست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
🔺علائم مهم التهاب را بشناسیم
✍️ التهاب واکنش سیستم ایمنی بدن است که بهطور خودکار ایجاد میشود و بهعنوان یک مکانیسم محافظتی عمل میکند. هرچند مقدار کمی التهاب میتواند به نفع بدن باشد اما التهاب مزمن منجر به انبوهی از بیماریها از دیابت گرفته تا بیماریهای قلبی میشود. مطالعات، التهاب را با بسیاری از بیماری ها از جمله انواع سرطان نیز مرتبط می دانند.
🔹به دلیل استرس بالا و استفاده فراوان از غذاهای فرآوری شده، بسیاری از ما امروزه دچار التهاب مزمن هستیم. انواع شدید التهاب، تعادل(هومئوستازی) بدن را مختل می کند و خطر همه چیز از جمله آکنه و آلرژی گرفته تا مشکلات روده ای و اختلالات عصبی و بیماری های خود ایمنی را افزایش می دهد.
🔻چهار علامت مهم التهاب:
1⃣ درد: به علت مواد آزاد شده خاص از سلولهای آسیبدیده و گلبولهای سفید و تأثیر این مواد بر روی عصبهای درد ایجاد میشود.
2⃣ قرمزی: علت قرمزی، گشاد شدن عروق خونی کوچک در بافت ملتهب و در نتیجه پرخونی ناحیه است.
3⃣ تورم: تورم به علت تجمع مایع در فضای بین سلولی ایجاد میشود.
4⃣ گرمی: علت گرمی در موضع التهاب، پرخون شدن آن محل است.
🔰برخی ادویهجات و ترکیبات ضد التهاب طبیعی در دسترس:
🔹زنجبیل
🔹دارچین
🔹زردچوبه
🔹سیر
🔹ختمی
🔹هلیله سیاه
🔹بابونه
🔹سیاهدانه
🔹تخم کاهو
🔹 تخم خرفه
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 عقیم سازی هایی که در ایران برای کاهش جمعیت انجام شد!!
🔹برگزیده از سخنرانی «جمعیت۱»
👤 استاد رائفی پور
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ نظرسنجی ایسپا درباره تمایل ایرانیان به واکسن ایرانی و خارجی
🔹طبق آخرین نظرسنجی ایسپا از جامعه بالای 18 سال کشور، 28.3% مردم متمایل به دریافت واکسن ایرانی، 23.2% متمایل به دریافت واکسن خارجی و 23.2% نیز برایشان ایرانی یا خارجی بودن تفاوتی ندارد. 17.9% از مردم هم تمایل به دریافت هیچ واکسنی را ندارند.
🔸در نظرسنجی پیشین ایسپا در انتهای فروردینماه، 29.6% مردم متمایل به واکسن ایرانی، 20.1% واکسن خارجی و 24.7% نیز ایرانی یا خارجی بودن برایشان تفاوتی نداشت و 24.2% هم تمایل به دریافت هیچ واکسنی نداشتند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️مشارکت ژاپن در توزیع واکسنهای آسترازنکا در معاهده کواکس
🔹طبق اعلام مراکز دولتی ژاپن، این کشور قرار شدهاست حدود یازده میلیون دوز از واکسنهای ژنتیکی آسترازنکا که در این کشور تولید شده را در قالب معاهده کواکس به بنگلادش، کمبوجیه، لائوس، نپال، سریلانکا و ایران ارسال نماید.
🔸واکسن آسترازنکا تولید شده در ژاپن هنوز مجوز استفاده اضطراری توسط سازمان بهداشت جهانی را دریافت نکردهاست و لذا این محمولهها قرار است در ماه آینده ارسال شوند.
🔹ایالات متحده، اتحادیه اروپا و انگلستان متولیان اصلی تأمین بودجه کواکس هستند. ژاپن، کره جنوبی، استرالیا، نیوزلند، عربستان و کلمبیا نیز در این زمینه مشارکت دارند.
🔸عموم کشورهای آفریقایی، کشورهای آسیای میانه و آسیای جنوب شرقی واکسنهای کواکس را به صورت رایگان دریافت میکنند اما ایران و کشورهای آمریکای لاتین با پرداخت پول به تأمین واکسن اقدام میکنند.
🔹علیرغم قراردادهایی برای واکسن فایزر و سینوفارم، واکسن ژنتیکی آسترازنکا/آکسفورد تا به امروز گزینه اول سبد کواکس برای کشورهای متوسط و فقیر جهان بودهاست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
براى جلوگيرى از کم آبی و گرمازدگى طالبى بخوريد
🔹 طالبی حاوی کربوهیدرات، پروتئین و آب است. ویتامین هاى طالبی شامل ویتامین A، بتاکاروتن، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B6، ویتامین B9، ویتامین C و ویتامین K است. ارزش معدنی این میوه شامل پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و روی است.
🔹محتوای آب زیاد طالبی و ويتامين هايش به مقابله با کم آبی و گرما کمک مى کند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ هزینههای سنگین داروهای کرونایی علت کمبود در سایر داروها
🔸به نقل از فانا، رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران گفت: ارز موردنیاز برای تامین داروهای کرونا از مجموع ارز تخصیص داده شده برای تولید و واردات داروهای دیگر تامین میشود و ردیف بودجه جداگانهای برای داروهای کرونا در نظر گرفته نشده است و یکی از مهمترین علل کمبودهای دارویی این مساله است. سال گذشته حدود ۴۸۰ میلیون دلار برای داروهای کرونا هزینه شد.
✍🏻 به نظر میرسد داروهای گرانقیمتی مانند رمدسیویر مسئول اصلی چنین هزینههای ارزی سنگینی باشند. دارویی که اثربخشی آن با سؤالات متعددی روبروست و هزینههای سنگینی را به بیماران کرونایی وارد میکند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ تظاهرات گسترده در فرانسه و یونان در مخالفت با واکسیناسیون اجباری
🔹تعداد قابلتوجهی از مردم فرانسه در مخالفت با طرح «پاسپورت واکسن» توسط دولت ماکرون به اعتراضات خیابانی رو آورده و مورد حمله نیروهای امنیتی قرار گرفتند. این طرح ورود افراد به رستوران، مراکز خرید، بیمارستانها، قطار و هواپیماها را منوط به تزریق واکسنهای آزمایشی میکند.
🔸تعداد زیادی از مردم یونان در آتن و تسالونیکی نیز در اعتراض به طرح واکسیناسیون گسترده نوجوانان توسط واکسنهای آزمایشی و ژنتیکی تجمع کردند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
♨️ جمعیت ایران کم نخواهد شد، پیر خواهد شد
🔸اخیراً و در پی برخی اظهارات، چهرههایی مدعی کاهش جمعیت ایران به عدد سی میلیون نفر طی سه دهه آینده شدند. این موضوع بر مبنای پیشبینیهای جمعیتی(1)(2)(3) صحیح نیست چرا که در بدبینانهترین وضعیت، تعداد کل جمعیت کشور بین 80 تا 90 میلیون نفر باقی خواهد ماند.
🔹گرچه در پیشبینیهای بدبینانه هشتاد ساله امکان کاهش جمعیت کشور به زیر شصت میلیون نفر وجود دارد و کاهش جمعیت تا سی میلیون فقط برای سال 1480 و یا پس از آن قابل طرح است و نه سال 1430.
🔸مشکل و معضل اصلی در زمینه جمعیت آینده کشور پیری جمعیت و سهم جمعیت سالمند در دهههای آینده خواهد بود. پیشبینی میگردد تا سال 1430 سهم جمعیت سالمند از کل جمعیت بین سه تا چهار برابر افزایش خواهد یافت.
🔹افزایش سهم جمعیت سالمند، تبعات ویرانگری را برای اقتصاد و ساختار اجتماعی خواهد داشت که بسیاری از کشورهای جهان با آن مواجه هستند و ایران به دلایل مختلف با شدت بیشتری به سمت این بحران حرکت میکند.
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ زندان به جرم نزدن ماسک
یک زن 66 ساله ایرلندی به علت مقاومت در برابر استفاده از ماسک دستگیر و به سه ماه حبس و زندان محکوم شد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
♨️ هماکنون تجمع اعتراضی داروسازان به عدم اجرای آییننامه جدید تأسیس داروخانه مقابل وزارت بهداشت
🔹 پس از تصویب آییننامه جدید تأسیس داروخانه توسط سازمان غذا و دارو، متاسفانه تحت فشار انحصار طلبان و انتشار اخبار ضد و نقیض از ابطال آییننامه جدید، داروسازان جوان اعتراض خود به عدم اجرای آییننامه جدید را با تجمع مقابل وزارت بهداشت اعلام کردند.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
🍼 رفلاکس معده شیرخواران
🔹 علت بروز علایم رفلاکس معده مربوط به پرخوری و بدخوری شیر میباشد
به این صورت که این دسته از شیرخواران بیش از حد تحمل و گنجایش معده؛ شیر مصرف میکنند که یا به علت تمایل غیر عادی خود شیرخوار و یا به علت اصرار مادر در تغذیه از سینه و یا شیشه و بیشتر با هدف افزایش وزن گیری کودک میباشد که گاه همراه با بلع مقدار زیاد هوا و عدم زمان دهی مناسب بین وعده های شیردهی تشدید میشود و به علت افزایش حجم شیر وارد شده به معده شیرخوار و نداشتن زمان کافی برای تخلیه معده اضافی شیر خورده شده از دریچه کاردیا مجدد به سمت مری و گلو بازمیگردد و علایم رفلاکس و اسپیراسیون را در شیرخوار سبب میشود.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ عملیات توییتری با موضوع کمبود پزشک در کشور
🔹 کشور ما ایران با سرانه پزشک ۱۱/۷ به ازای ۱۰,۰۰۰ نفر جمعیت در وضعیت نامناسبی از نظر ارائه خدمات درمانی قرار گرفتهاست. به گونهای که این آمار در کشورهای پیشرو عموماً بین ۳۰_۵۰ است و حتی در بیشتر کشورهای منطقه از ایران بالاتر است.
🔹 این کمبود پزشک و توزیع نامناسب آن در کشور موجب کاهش دسترسی مردم شهرستانها به خدمات پزشکی و در نتیجه ایجاد سفرهای درمانی و تحمیل هزینههای اضافی بر دوش بیماران شدهاست.
🔹 از طرف دیگر باتوجه به آمارهای جمعیتی، جمعیت سالمندان کشور در ۲۰ سال آینده به ۳ برابر تعداد فعلی افزایش خواهد یافت و با درنظر گرفتن اینکه هر سالمند ۴ برابر یک فرد جوان به خدمات پزشکی نیازمند است میتوان گفت مسئله فعلی کمبود پزشک در آینده به بحرانی جدی تبدیل خواهد شد.
🔻 در نتیجه باتوجه به نیاز فعلی کشور و #بحران_جمعیت در آینده نزدیک میبایست ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته پزشکی هرچه سریعتر افزایش یابد.
#⃣ هشتگ عملیات : #بحران_کمبود_پزشک
🕘 زمان : یکشنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۰۰
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
سلام «واحد سلامت مصاف»
⭕️ عملیات توییتری با موضوع کمبود پزشک در کشور 🔹 کشور ما ایران با سرانه پزشک ۱۱/۷ به ازای ۱۰,۰۰۰ نفر
⭕️ کل استان لرستان یک جراح قلب دارد
♨️ دکتر ابراهیمی نماینده الشتر و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
📛 در شهرستان الشتر یک متخصص اطفال و یک متخصص زنان وجود دارد که هر کدام ۱۵ روز موظف در این منطقه هستند و در ۱۵ روز دیگر مردم باید به شهرهای دیگر سفر کنند. به دلیل نبود متخصص در بخشهای دیگر، بیماران به شهر خرمآباد اعزام میشوند.
⁉️ در کل لرستان یک جراح قلب وجود دارد.
🆘 با توجه به افزایش جمعیت سالمندان کشور در سالهای آینده و افزایش نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی، نیاز است برنامهریزی را از همین امروز شروع کنیم.
❗هر رشتهای که لابی یا قدرت و ثروت بیشتری داشته باشد، ظرفیتش کمتر است به طور مثال در رشته رادیولوژی، مافیای این رشته اجازه افزایش پزشکان متخصص رادیولوژی را نمیدهد.
🔰 بیماران باید حق انتخاب بین پزشکان داشته باشد و این مسئله با تعداد کم پزشک امکانپذیر نخواهد بود و راهی جز افزایش ظرفیت پزشکی در نخواهیم داشت.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ۶ شهرستان و یک پزشک عفونی
🔹 سعیدی نماینده چابهار در گفتگو با خبرفوری:
در ۶ شهرستان حوزه انتخابیه من فقط یک پزشک عفونی وجود دارد که باید یک جمعیت ۸۰۰ هزار نفری را پاسخگو باشد؛ چطور میگویید کمبود پزشک نیست؟
🔹 تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش ۳۰ درصدی دانشجو پزشکی از مقطع کارشناسی میتواند شرایط کشور بخصوص مناطق محروم را مرتفع کند.
🔹 خطاب به مسئولینی که مانع افزایش ظرفیت هستند میگویم کاش بیایید شرایط ما را ببینید و نسخه تهران را برای کل کشور نپیچید؛ آیا چارهای جز افزایش ظرفیت داریم؟
#بحران_کمبود_پپزشک
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
♨️روستاها پیشتاز سالخوردگی جمعیت در ایران
🔸 روند تغییرات نسبت سالخوردگی در کشور از سال ۱۳۳۵ تا ۱۳۹۵ (آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور) نشان میدهد، روستاها پیشتاز سالخوردگی جمعیت در ایران هستند؛ نسبت جمعیت بالای ۶۵ سال بهتفکیک شهری و روستایی طبق آخرین سرشماری صورتگرفته، از روند صعودی افزایش سالمندان کشور خبر میدهد.
🔹 مطابق دادههای سازمان ملل متّحد مشخص میشود سهم جمعیّت سالمند ۶۵+ سال ایران از کل جمعیّت کشور در پانزده سال آینده، به بالای ۱۰ درصد میرسد؛ این بدان معناست که جمعیّت کشور از سال ۱۴۰۹ وارد سالمندی خواهد شد.
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت موسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️مسئله جمعیت چقدر برای مسکو مهم است؟
🔹 برای رئیس جمهور روسیه ولادیمیر پوتین، جمعیت یکی از اولویتهای اصلی است، وی بهطور مکرر بر رشد جمعیت بهعنوان یک عامل مهم در بازسازی وضعیت جهانی روسیه تأکید کردهاست.
در سال ۲۰۱۷، پوتین اظهار کرد: "جمعیت یک مسئله حیاتی است که در توسعه کشور ما برای دهههای آینده تأثیر میگذارد" وی از طریق سخنرانیهای بیشمار، از جمله آخرین سخنرانی مجمع فدرال، بر چالش جمعیتی تأکید کرده است. دستور ریاستجمهوری که در ماه مه ۲۰۱۸ امضا شد، اهداف ملی و اولویتهای استراتژیک را تا سال ۲۰۱۹ مشخص و دستیابی به رشد پایدار جمعیت را نخستین هدف خود ذکر میکند.
🔹 روسیه کشوری است که هنوز با عواقب سقوط اتحاد جماهیر شوروی و بحران جمعیتی پس از آن دست و پنجه نرم میکند. چالش کنونی پیر شدن مداوم جمعیت کارگر است که طی شش سال آینده سالانه ۶۰۰ هزار نفر را از دست میدهد. برای جایگزینی کارگران مسن روسیه، موالید در دهه ۱۹۹۰ بهاندازه کافی نبودهاند. این پیامد مهاجرت گسترده، بحران اجتماعی و اقتصادی دهه ۱۹۹۰ است که هنوز روسیه را آزار میدهد.
🔹 بر اساس گزارش چشمانداز جهانی جمعیت سازمان ملل متحد، در درازمدت روسیه احتمالاً از جمعیتی در حدود ۱۴۶ میلیون نفر امروز، به ۱۳۵ میلیون نفر در سال ۲۰۵۰ خواهد رسید.
🔴 گفتنی است کشور ما نیز در بازه پنجره جمعیتی خود قرار دارد که نیمی از آن به پایان رسیدهاست. با توجه نرخ رشد جمعیت زیر ۱ درصد و نرخ باروری ۱/۶ درصد، اگر در دولت جدید اقدام جدیای در این باره انجام ندهد، تبعات متعددی در حوزههای گوناگون متوجه کشور خواهد شد.
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت موسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
تست کرونای وزیر بهداشت بریتانیا مثبت شد/جاوید: به لطف تزریق واکسن کرونا علائم خفیفی دارم
🔹 علیرغم بروز پیکهای کرونا و اعتراضات به امنیت و کارآمدی واکسنهای کرونا در انگلستان، وی علایم خفیف خود را مربوط کارامدی واکسنها می داند که این مدعا از هر دو سو ره راحتی قابل تایید یا رد نیست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ۳۰ سال به مردم و حاکمیت دروغ گفته شد! / چرا کیفیت خدمات پزشکی پایین است؟
👤 دکتر حسین شمالی کارشناس حوزه سلامت:
🔹 گفتمان مسئله زیاد بودن پزشکان مربوط به ابتدای دهه هفتاد است یعنی سیاست گذاران حوزه سلامت ۳۰ سال به مردم و حاکمیت دروغ گفتهاند
🔹 ریشه گرانی خدمات پزشکی در ایران و پایین آمدن کیفیت ویزیتها آن است که ما انحصار در پذیرش دانشجو پزشکی داریم و وزارت بهداشت این انحصار را به وجود آورده است.
🔹 میانگین زمان ویزیت شدن در ایران ۳ الی ۵ دقیقه است؛ این زمان طبق نرم جهانی باید حداقل ۱۵ دقیقه آن هم برای پزشک عمومی باشد.
🔹 به دلیل پیر شدن جمعیت تا ۲۰ سال آینده نیاز ما به پزشک حداقل ۱۰ برابر شده و با این ظرفیتهای محدود پزشکی هزینههای درمان چندین برابر خواهد شد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam