♨️ مخالفت رئیس سازمان نظام پزشکی با «طرح اصلاح نظام آموزش پزشکی»
🔸 دکتر رئیسزاده با انطباق دادن مصالح مردم و پزشکان خواستار مخالفت با تصویب طرح اصلاح نظام آموزش پزشکی شد.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تعارضمنافع در نظام سلامت؛ شناخت ریشهها
🔸 تعارضمنافع از مفاهیمی است که شناخت صحیح آن در هر حوزهای ضروری است. عرصهی سلامت با توجه به شرایطش در معرض شيوع تعارضمنافع قرار دارد که به شكلهای مختلفی پيش میآيد.
💡 قدم اول برای رفع و مدیریت تعارضمنـافع در نظام سلامت، شناخت مفاهیم و مصادیق تعارضمنافع و همچنین ایجاد شفافیت میباشد.
#نظام_سلامت
#تعارض_منافع
#ویدئوکامنت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ چرا فعالیت داروخانههای آنلاین غیرقانونی شد؟
🔹نایب رییس انجمن داروسازان: طبق آماری که داریم در حال حاضر بیشتر قاچاقچیان دارو سعی دارند از طریق شبکههای مجازی داروهای شان را بفروشند. پس این پتانسیل وجود دارد که سر از این پلتفرمها در بیاروند.
🔹 ما به نوعی شاهد گسترش معضلهای فروش داروی غیر مجاز ناصرخسرو در شبکههای مجازی هستیم و باور ما این است که اکنون ناصرخسروی مجازی فعالیت گستردهتری از ناصرخسروی حقیقی دارد./خبرگزاری فارس
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ تجمع کادر سلامت در اعتراض به عدم جدیت در پرداخت فوقالعاده خاص مقابل سازمان برنامه و بودجه
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ سخنان مهم رهبری در خصوص مسئلهی فرزندآوری و جمعیت
🔹️ رهبرانقلاباسلامی: مسئلهی فرزندآوری و مسالهی نسل بسیار مهم است؛ این موضوعی است که بنده بارها در این چند سال اخیر تکیه کردهام و تأکید کردهام، [ولی] متاسفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم میشود که خیلی این تاکیدها تاثیر زیادی نداشته. اینها احتیاج دارد به قانون، احتیاج دارد به دنبالگیری جدّی دستگاههای اجرائی و بایستی بِجِدْ مسئلهی فرزندآوری را مهم دانست و از پیری جمعیّت ترسید.
🔸️ حالا خارجیها را کار نداریم؛ دشمن، دشمن است؛ امّا بعضی کجسلیقگیها را متأسّفانه آدم در داخل مشاهده میکند -یک جایی خواندم- که میگویند «آقا! پیری جمعیّت اشکالی ندارد»! چطور اشکالی ندارد؟ یکی از پُرفایدهترین ثروتهای یک کشور، جمعیّت جوان در یک کشور است.
۱۳۹۹/۰۴/۲۲
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ اجرایینشدن بیمه درمان ناباروری
🔹️ توییت عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی دربارهی اجرایی نشدن بیمهی درمان ناباروی
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ ارتباطات گسترده نماینده رسمی فدراسیون صهیونیستی ippf در ایران
🔹 خانواده نخستين نهاد اجتماعي است كه انسان از بدو تولد در آن رشد پیدا میکند و واحد اصلی و زیربنایی فرهنگ جامعه است.
یکی از اهداف پدیده نفوذ، تاثیرگذاری بر تصمیمات مسئولین جهت فروپاشی این نهاد مهم است.
🔸 سند ۲۰۳۰، سند آموزش جامع جنسی و... برنامهریزیهایی جهت نفوذ فرهنگی در ساختار جامعه و خانواده بودند که توسط نهادهایی مانند انجمن سلامت خانواده ایران اجرا شدند.
این انجمن که نماینده رسمی فدراسیون بینالمللی تنظیم خانواده (IPPF) در ایران است، از طریق ارتباط با دستگاههای حاکمیتی کشور سعی در نفوذ و تاثیر بر تصمیمات مسئولین کشور دارد.
🔹 مطابق گزارشهای انجمن سلامت خانواده ایران در خصوص ارتباطات و همکاریهای گسترده با دستگاههای دولتی و حاکمیتی جهت نفود و تاثیر بر ساختارهای علمی، فرهنگی و سیاسی کشور میتوان به موارد زیادی اشاره کرد. از جمله ارتباط و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران و تاسیس باشگاهی در مرکز تحقیقات ایدز، ارتباط و همکاری با وزارت بهداشت، مراکز تحقیقاتی، پزشکی قانونی و تدوین و اجرای طرحهای مربوط به سقط جنین و...
🔸 مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه،سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت کشور، دانشگاههای علومپزشکی کشور و... نیز از جمله نهادهایی هستند که این انجمن با آنها ارتباط و همکاری داشته است.
🔺 لازم است مسئولین و نهادهای حکومتی با دقت بیشتری درمورد ارتباط و همکاری با انجمنی که نماینده رسمی یکی از ضدخانوادهترین نهادهای جهان یعنی فدراسیون IPPF در ایران است تصمیم بگیرند.
#انجمن_تخریب_خانواده
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
♨️ مشوقهای مالی طرح جمعیت
🔹️ طرح "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" که در مجلس تصویب و توسط شورای نگهبان تایید شد، سعی در تسهیل شرایط زندگی خانوادهها، ازدواج جوانان و فرزندآوری دارد.
🔸️ یکی از مسائل تاثیرگذار بر نرخ ازدواج، فرزندآوری و رشد جمعیت، اقتصاد خانوادههاست. در نتیجه بخش مهمی از مواد قانونی این طرح مربوط به مسائل مالی و اقتصادی است.
🔹️ این طرح قصد دارد با در نظر گرفتن تسهیلات، آسایش و رفاه بیشتری برای خانوادهها فراهم کند و با تنظیم مشوقهایی، موجب افزایش نرخ ازدواج و فرزندآوری شود.
🔸️ تامین مسکن یکی از دغدغههای اصلی و مهم خانوادههاست. طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با در نظر گرفتن تسهیلات متعددی مانند امکان استفاده مجدد خانوادههای با بیش از ۳ فرزند از امکانات دولتی مربوط به تامین مسکن خانوار (ماده ۲)، اعطای قطعه زمین مسکونی به خانوادهها به صورت فروش اقساطی براساس هزینه آماده سازی با ۲سال تنفس و ۸ سال اقساط (ماده ۳)، کاهش هزینه خدمات نظام مهندسی و... (ماده ۴)، تامین مسکن کارکنان توسط دستگاهها (ماده ۶)، تامین خوابگاههای طلاب و دانشجویان متاهل (ماده ۷)، ودیعه مسکن به طلاب و دانشجویان متاهل (ماده ۸)، افزایش سقف تسهیلات خرید، ساخت و جعاله تعمیرات مسکن و دوره بازپرداخت آن به تناسب تعداد فرزندان (ماده ۹) و... سعی در کاهش مشکلات خانوادهها در زمینه تهیه مسکن دارد.
🔹️ در کنار مسئله تامین مسکن، این طرح برای بهبود اقتصاد خانوادهها نیز قوانینی را در نظر گرفته است.
🔸️ از ابتدای تولد جهت تامین نیازهای فرزند تازه متولد شده، تسهیلاتی مانند تخصیص یک میلیون تومان به سرپرست فرزند به صورت بلاعوض (ماده ۱۱)، تسهیلات قرضالحسنه تولد فرزند (ماده ۱۰)، افزایش یارانه خانوادههای با بیش از ۳ فرزند (ماده ۱۳) و... در نظر گرفته شده است.
🔹️ در ماده ۱۰ تسهیلات قرضالحسنه تولد فرزند به این صورت است که برای تولد فرزند اول ۱۰ میلیون تومان، فرزند دوم ۲۰ میلیون تومان، فرزند سوم ۳۰ میلیون تومان، فرزند چهارم ۴۰ میلیون تومان و فرزند پنجم ۵۰ میلیون تومان تسهیلات به خانوادهها تعلق میگیرد.
🔸️ از طرفی افزایش حقوق (ماده ۱۶) و تسهیل استخدام و جذب متاهلین و حمایت از آنها و تامین امنیت شغلی (ماده ۱۵) و معافیت مالیاتی (ماده ۱۸) نیز سبب بهبود شرایط اقتصادی خانوادهها و رفاه بیشترشان خواهد شد.
🔹️ تخفیف و افزایش طول دوره بازپرداخت تسهیلات واگذاریهای حق بهرهبرداری زمین با هدف اشتغالزایی و... (ماده ۱۴) و مکلف کردن شرکتهای خودروسازی داخلی به تحویل خودرو به خانوادهها به قیمت کارخانه به انتخاب و به نام مادر پس از تولد فرزند دوم به بعد (ماده ۱۲) از دیگر نکات مثبت این طرح است که دغدغههای اقتصادی و معیشتی خانوادهها را در نظر گرفته است.
🔸️ این قانون از مادران شاغل حمایت کرده با تسهیل شرایط آنها، افزایش مدت مرخصی زایمان به ۹ ماه تمام با پرداخت تمام حقوق و فوقالعادههای مرتبط و... سعی در کاهش دغدغههای مادران و افزایش آسایش خانوادهها دارد. (ماده ۱۷)
🔹️ در کل، این طرح در صورت اجرای درست میتواند موجب بهبود شرایط اقتصادی خانوادهها و کاهش دغدغههای آنان و از طرفی مدیریت و کنترل بحرانهای جمعیتی شود و در نتیجه آسیبهای ناشی از پیری جمعیت به صنعت و اقتصاد را نیز کاهش دهد.
#فرزندآوری
#یادداشت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ هشدار سازمان انتقال خون؛ کاهش ذخایر خونی
👤 دکتر بشیر حاجیبیگی سخنگوی سازمان انتقال خون از کاهش ذخایر خونی در تمامی کلانشهرها در سراسر کشور خبر داد.
🔹 سازمان انتقال خون در کلان شهرها پاسخگوی خون و فرآورده خونی ۹۷۷ مرکز درمانی و بیمارستان است.
🔸 در تهران ۱۶۷ مرکز و بیمارستان خون و فراورده خونی مورد نیاز خود را از طریق سازمان انتقال خون تامین میکنند.
🔹 در کشور ما ۹۰ درصد مردم گروه خونی مثبت و ۱۰ درصد، گروههای خونی منفی را تشکیل میدهند./وبدا
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ کلیهفروشی فقرا، ایرادی ندارد
👤 حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «نود اقتصادی»: ۳۵ درصد مالیات پزشکان دولتی باید به ۱۰ درصد کاهش پیدا کند و مثل مالیات پزشکان خصوصی شود.
🔹 وی در ادامه گفت:اگر از پزشکان مالیات بگیریم از بیمارستانهای دولتی به بخش خصوصی میروند.پزشکان میگویند اگر قرار باشد به خاطر مالیات پولی به ما نرسد دیگر مریضی را عمل نمیکنیم.
🔸 رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: هروقت توانستید از اصناف و قشرهای دیگر مالیات درست و حسابی بگیرید از پزشکان هم مالیات دریافت کنید. اگر از پزشکان مالیات دریافت کنید آنها زیرمیزی دریافت خواهند کرد.طوری مالیات دریافت کنید که پزشکان انگیزه کار در بیمارستانهای دولتی را داشته باشند.
‼️ شهریاری درمورد فروش کلیه و نظر سایر کشورها درمورد غیراخلاقی بودن این کار، گفت: از نظر قانون و شرع اشکالی ندارد که فقرا کلیهشان را بفروشند. چطور آنها انسانها و کودکان را میکشند غیراخلاقی نیست، زنان و پیرمردان و پیرزنان را بمباران میکنند غیرانسانی نیست و این مخالفتها تنها منافع مالی گروهی را دربر میگیرد که بهدنبال خرید دستگاههای دیالیز هستند!
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ "طرح جوانی جمعیت" نخستین سند اجرایی حمایت از خانواده است
👤 محمد جواد محمودی، رئیس کمیته مطالعات مطالعات و پایش سیاست های جمعیتی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگو با فارس:
🔸️ این نخستین قانونی است که در زمینه حمایت از خانواده و افزایش و رشد جمعیت در ایران مشاهده میشود که سیاستهای کلی جمعیت را در نظر گرفته و به صورت یک سند تنظیم شده است و قابل اجرا خواهد بود.
🔹️ از مهمترین ویژگیهای مثبت این طرح میتوان به داشتن نهادهای متولی در آن اشاره کرد که هر کدام در زمینههای مختلف میبایست فعال شوند و در نهایت نیز ضمانت اجرایی خواهد داشت.
🔸️ هدف این قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است که با توجه به اینکه براساس پژوهشها جوانان نیز علاقهمند داشتن دو و بیش از دو فرزند هستند، اگر شرایط اقتصادی، نگرشهای اجتماعی و فرهنگی بهبود پیدا کند، خانوادهها میتوانند حداقل باروری که همین اندازه مطرح شده است را تأمین کنند. براین اساس از نگرانیهای مربوط به آینده ساختار جمعیتی نیز کاسته خواهد شد و سطح باروری خواسته بالاتر از سطح جانشینی خواهد بود.
متن کامل گفتگو:
http://fna.ir/4upc2
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ پاسخی به شبهات مطرح شده پیرامون قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده
🔹 باگذشت قریب به یک دهه از تغییر سیاستهای جمعیتی و باوجود ازدسترفتن بخش مهمی از فرصت فرزندآوری جوانان کشور در دولت یازدهم و دوازدهم، مجلس شورای اسلامی در طی ساعتها بحث کارشناسی و استفاده از نقطه نظرات اساتید مجرب و باتوجه به آمارهای جمعیتی کشور طرحی را جهت تغییر وضعیت فعلی کشور به نفع خانواده و فرزندآوری تنظیم کرده است، که هفته گذشته با تایید شورای نگهبان تبدیل به قانون شد.
🔸 پرواضح است که دشمنان قسمخورده مردم ایران و برخی دنبالههای داخلی آنها تمام تلاش خود را جهت جلوگیری از اجرای این قانون و به حاشیه راندن آن، با وارد کردن شبهات و تحریف واقعیتها به کار میگیرند.
۱- یکی از مواردی که مکررا و به اشتباه مطرح میشود، کمنشان دادن توان جمعیتی کشور است. که گاها با استدلالهای نامرتبط با موضوع گفته میشود کشور ظرفیت جمعیت بیشتر را ندارد. اما در واقعیت چه از نظر مساحت و چه از نظر تامین منابع ظرفیت افزایش جمعیت در کشور به راحتی فراهم شده است. به عنوان مثال با وجود اینکه جمعیت ایران و آلمان تقریبا برابر است، در ایران 60 درصد زمینهای با ظرفیت کشت دست نخورده هستند و این نشاندهنده وجود ظرفیتهای لازم جهت افزایش جمعیت است.
۲- مورد بعدی مسائل مرتبط با غربالگریهای دوران بارداری است که باوجود پژوهشهای معتبر و استفاده از پروتکلهای کشورهای پیشرو در این زمینه به صورت بهینه اصلاح شده است. چراکه تا پیش از این برای پیدا کردن هر ۱ جنین مبتلا به سندروم داون ۱۹ جنین سالم را سقط میکردیم. همین مقایسه به خوبی نشاندهنده ناکارآمد بودن و آسیبزایی بسیار زیاد این فرایند در ایران بود. که در قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مطابق با پروتکلهای کشورهای پیشرو این فرایند از اجبار غیر ضرور به توصیه تغییر کرد. چراکه بیش از 90 درصد مادران اساسا در معرض خطر نیستند که نیاز به غربالگریهای دوران بارداری داشته باشند و اگر هم نیاز یا تقاضای آن وجود داشته باشد با درخواست مادر یا تجویز پزشک قابل انجام است. اما جوسازیها بهگونهای است که گویا منع انجام غربالگری وجود دارد و بناست سالانه تعداد زیادی کودک معلول متولد شوند.
۳- یکی دیگر از مباحثی که از سر ناآگاهی مطرح است، مسئله تغییر رویکرد وزارت بهداشت در قبال سزارین است. چراکه با وجود عوارض زیاد عمل سزارین برای مادران، نظیر چسپندگی بافتهای بدن،ناباروری و... این عمل مورد استقبال سیستمهای بهداشتی دنیا نیست و اولویت با زایمان طبیعی مادران است. اما سالها در ایران برخلاف شواهد علمی این عمل تحت پوشش بیمه انجام شده است به گونهای که ما رتبه دوم دنیا را داریم. طبیعتا اگر سلامت مادران و مسئله فرزندآوری برای کشور مهم باشد، سیاستگذاریها باید به گونهای باشد که زایمان طبیعی در اولویت قرار بگیرد و آمار سزارین کاهش یابد.
۴- مسئله دیگر بحث ممنوعیت توزیع رایگان اقلام پیشگری از بارداری است. پرواضح است که توزیع رایگان این اقلام از جمله سیاستهای پیشین تحدید نسل و در جهت کاهش تعداد موالید کشور بوده است و با تغییر این سیاستها و نیاز مبرم کشور به فرزندآوری نباید در بر پاشنه قبلی بگردد. از طرف دیگر این اقلام به راحتی در دسترس هستند و به قدری کمهزینهاند که نگرانیهای بیحد و اندازهای که در این باره مطرح میشود عملا وجود خارجی ندارد.
۵- جدای از اراده مسئولین امر، مهمترین مسئله در خصوص اجرایی شدن این طرح بارمالی آن است. که باتوجه مشوقهای طرح و سیاستهای طراحان بسیاری از موارد نیاز به منابع جدیدی ندارد و باتوجه به منابع موجود وصرفا از طریق هدفمند شدن منابع عملی خواهد شد. قسمتی از بارمالی جدیدی هم که وجود دارد با مشخص کردن منابع تامین آن طراحی شده و در نتیجه این طرح تا حد خوبی اجرایی و عملیاتی است.
🔻 در انتها باید این نکته را یادآور شد که جمعیت جوان و پویا مؤلفهای مهم در رشد اقتصادی و حتی زیربنای آن است. به همین دلیل بسیاری از کشورهای صنعتی و توسعه یافته نظیر آلمان، ژاپن، آمریکا، هلند و... با وجود استفاده بهینه از نیروی کار همچنان به دنبال افزایش فرزندآوری و جوانی جمعیت هستند، چراکه به خوبی میدانند پیری جمعیت موجب تضعیف اقتصادی آنان خواهد شد.
#یادداشت
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam