♨️ وزارت بهداشت برای فرزندآوری نسخه غیر بومی نپیچد
👤 زهرا علامه، متخصص بیماریهای زنان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مطرح کرد:
🔸️ ما تمام سیاستهای خارجی را اجرا میکنیم و هیچ وقت عالمان و دانشمندان طب ما ننشستند برای خودمان الگوسازی و مشکلیابی کنیم و راه حل مستقل از خارج برای خودمان ارائه کنیم.
🔹️ ما نشستیم تا ببینیم بهداشت جهانی چه چیزی را القا میکند. سن ازدواج را بالا میبریم و فاصله بین بچهها را زیاد کنیم و بیش از دو فرزند نداشته باشیم؛ این شعارها به ما القا شد و الان هم القا و اجرا میشود. به بهترین متخصصان زنان ما این مطالب را تفهیم کردند.
🔸️ بنده متخصصی سراغ دارم که خدادوست و مومن است اما اصرار بر اجرای این قواعد دارد، چرا؟ برای اینکه نمینشینیم مستقل فکر کنیم و ببینیم چه چیزی به نفع مردم است.
🔹️ ما خیلی بدتر از آلمان رفتار میکنیم. در آلمان به خانمی که میخواهد حامله شود آرامش میدهند و میگویند حتما بچه سالم به دنیا میآوری اما در سیستم بهداشت خودمان میگوییم خانم اگر حامله شوی باید تست ناهنجاری بدهی؛ مادر وحشت میکند و نگران میشود.
🔸️ این یک القا این موضوع است که احتمال ناهنجاریزایی داری و یک در ۱۵۰۰ را به اندازه ۱۰ درصد و چند برابر بزرگ کرده و یک غلو در رفتار ایجاد میکنیم.
🔹️ اگر فردی بگوید خودتان فکر کنید و برنامه بریزید، متهم به دور بودن از علم میشود. تا زمان که به خودمان اطمینان نکنیم چوب دانشمندان خود را بیشتر میخوریم./فارس
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ مادر شدن یکی از مؤلفههای سلامت زنان است
👤 ساناز سلیمانی، کارشناس مامایی در گفتگو با ایسنا عنوان کرد:
🔸️ زنان پایه و بنیان خانواده هستند و باید نسبت به سلامتیشان توجه ویژهای صورت گیرد. اساسا باروری زنان به عنوان مولفه مهمی از سلامت روحی و جسمی زنان تلقی میشود.
🔹️ شیوع ناباروری در ایران حدود ۲۰ درصد از جامعه است. استرس در زنان یکی از مهمترین دلایل ناباروری در آنان است که همواره باید سعی در کنترل آن داشت. به تعویق انداختن درمان ناباروری، سبب کاهش موفقیت در باروری میشود.
🔸️ امر فرزندآوری در خانوادههای ایرانی باید جدی گرفته شود چرا که کاهش جمعیت در کشور سبب بروز مشکلات زیادی خواهد شد./ایسنا
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف
@masaf_salam
♨️ ایران پرچمدار کاهش نرخ باروری در جهان
🔹️ کانال تلگرامی کیو آنالتیکز نوشت: بررسی آمارهای جمعیتی نشان میدهد، نرخ باروری برای هر زن در ایران، طی ۱۰ سال از بیش از ۶ فرزند به کمتر از ۳ فرزند رسیده است. این در حالی است که این میزان کاهش نرخ باروری در انگلستان ۹۵ سال و در آمریکا ۸۲ سال طول کشیده است./میزان
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ کشورهای دنیا چگونه تشویق به فرزندآوری میکنند؟
🔹️ بسیاری از کشورها مانند روسیه، فرانسه، انگلیس و... که از خطر بحران پیری جمعیت و تاثیر آن بر سرعت رشد اقتصادی و آیندهشان آگاه شدهاند، در پی اصلاح این رویه و افزایش فرزندآوری بوده و اقدامات مناسبی را انجام دادهاند.
🔸️ بررسی اقدامات این کشورها و تجارب آنها میتواند برای مسئولین و تصمیمگیران این حوزه اطلاعات، ایدهها و پیشنهادات مناسبی باشد و به تصمیمهای درست و موثری منجر شود.
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ بهانهتراشی وزارت بهداشت برای ایجاد شفافیت از طریق اجرای نسخه الکترونیک
👤 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفته است که از ابتدای دیماه ۱۴۰۰ نسخههای کاغذی پذیرفته نمیشود و همه پزشکان و مراکز بهداشتی ملزم به ارائه نسخه الکترونیک خواهند بود. البته ناصحی نیز به مانند وزیر بهداشت خواستار تمدید مهلت اجرای آن حدود ۶ ماه است.
🔹 داریوش چیوایی کارشناس حوزه سلامت در واکنش به انتشار نامه وزیر بهداشت در خصوص تمدید مهلت اجرای نسخه الکترونیک، گفت: وزارت بهداشت اگر قرار است در کنار واکسیناسیون و مدیریت کرونا تنها یک وظیفه دیگر انجام دهد، همان اجرای پرونده الکترونیکی و ایجاد شفافیت در نظام سلامت کشور است.
🔸 وی افزود: به نظر میرسد با توجه به زیرساختهای موجود، آسیبشناسیهای صورتگرفته و تأکید قوانین مبنی بر لزوم اجرای پرونده الکترونیک سلامت، زمینه اجرای آن از تمامی جهات فراهم بوده و وزارت بهداشت باید درباره تلاشهای خود در این زمینه گزارش دهد. وزارت بهداشت ارادهای برای تکمیل طرح پرونده الکترونیک سلامت ندارد.
🔹 چیوایی گفت: افزایش کیفیت خدمات، افزایش اثربخشی و کاهش هزینههای درمان از جمله مزایای اجرای این طرح است و موکول کردن این اتفاق به آینده، شائبه نبود اراده در وزارت بهداشت برای تحقق این طرح را تقویت میکند.
💡 این کارشناس حوزه سلامت در پایان درباره دلایل عدم همکاری برخی پزشکان در طرح نسخه الکترونیک اظهار داشت: ممکن است دلایل فرهنگی در تأخیر به وجود آمده موثر باشد؛ اما دلیل اصلی آن مشکل تعارض منافع و قانونگذاری نامناسب است.
🔸 متأسفانه با وجود اینکه زیرساختهای لازم برای اجرای نسخهنویسی الکترونیک در کشور مهیا شده است اما برخی از مسئولان وزارت بهداشت و همچنین بعضی پزشکان به دنبال فرار از انجام تکالیف قانونی خود هستند.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ درمان ۹۲ تا ۹۵ درصد مراجعین نابارور رویان
👤 احمد وثوق، رئیس مرکز درمان ناباروری رویان در گفتگو با برنا گفت:
🔸️ صددرصد از کسانی که به پژوهشگاه رویان مراجعه میکنند نابارور قطعی به صورت طبیعی هستند. بین ۵ تا ۸ درصد از افرادی که درمان ناباروری خود را شروع میکنند، در نهایت باز هم نمیتوانند فرزنددار شوند.
🔹️ برخی از درمانهای سرپایی، آموزشها، مسائل بهداشتی و... در مرکز برای زوجهای نابارور رایگان است. با برخی تجویزهای دارویی درمان برای زوجهای نابارور انجام میشود که با پوشش بیمهای خوبی که در این مرحله وجود دارد هزینه سنگینی به خانوادهها تحمیل نمیشود اما زمانی که نیاز به دخالتهای سنگین باشد ممکن است هزینه درمان برای هر زوج بین ۱۰ تا ۱۱ میلیون تومان برآورد شود.
🔸️هیچکدام از نوزادهایی که با روشهای درمانی ناباروری متولد میشوند، مشکلی از لحاظ جسمانی و ذهنی ندارند.
🔹️ اغلب خانوادههایی که برای تعیین جنسیت به رویان مراجعه میکنند درصورتی برای آنها اقداماتی در جهت تولد جنسیت دلخواه آنها انجام میشود که بیش از دو فرزند یک جنس داشته باشند در غیر این صورت تعیین جنسیت و انجام مداخلات برای جنس دلخواه خانوادهها خلاف قانون است و صورت نمیگیرد.
🔸️ البته در شرایطی که مشخص شود خانوادهای اگر همه فرزندانشان از یک جنس باشند و احتمال فوت آنها در این شرایط به وجود بیاید ما میتوانیم مداخلاتی در جهت صورت گرفتن جنس مخالف مدنظر آنها انجام دهیم.
🔹️ در مجموع ۱۵ تا ۲۰ درصد از زوجهای ایرانی نابارور هستند. زمانی که دولت در راستای طرح جوانی جمعیت بتواند شرایط فرزندآوری این زوجها را از جهت درمان و دیگر آیتمهای مدنظر اصلاح کند؛ قطعا این افراد هم میتوانند فرزندار شوند.
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ توییت واحد سلامت مؤسسه مصاف در پاسخ به اظهارات مصطفی تاجزاده درباره جمعیت
🔹 یکصدایی bbc، منوتو، voa و دنبالههای داخلیشان برای مقابله با قانون #جوانی_جمعیت تعجبآور نیست. چراکه به خوبی میدانند بحران پیری جمعیت ایران را از پا درخواهد آورد و هرکاری بتوانند برای تحقق این هدف و زیر سؤال بردن این قانون خواهند کرد. نمونهاش توییت تاجزاده...
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
♨️ همصدایی شورای صنفی مرکزی دانشجویان وزارت بهداشت با انحصارطلبان رشته پزشکی
🔸 شورای صنفی مرکزی دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص مخالفت با افزایش ظرفیت رشتههای علوم پزشکی با مسبّبین ایجاد انحصار در رشتهی پزشکی و بحران در نظام سلامت که به دنبال منافع خود هستند، همراه شده و نامهای خطاب به رهبر معظم انقلاب ارسال کردند.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ سقط جنین از لحظه تشکیل نطفه حرام است
👤 حجت الاسلام سید محسن مرتضوی، نویسنده هفت جلد کتاب مجموعه مسائل مستحدثه پزشکی در نشست تخصصی بررسی مسئله سقط جنین در ایران گفت:
🔸️ در اسلام سقط جنین مطلقاً حرام است. تمام مذاهب اسلامی در حکم اولیه میگویند که حرام است و از زمانی که نطفه منعقد شد تا زمان تولد میگویند سقط جنین است که حرام است.
🔹️ اینکه بعضیها میگویند که در عرف بعد از دمیده شدن روح، سقط جنین حرام است توهم باطلی است. در اسلام از ابتدای مراحل تولد سقط جنین مطلقاً حرام است. در شرایطی که شریعت سقط جنین را مجاز میشمارد مانند عسر و حرج، اضطرار و حفظ سلامتی مادر، فقها در بروز عناوین ثانویه بین دمیده شدن روح و بعد از آن تفصیل میدهند و الا در حکم اولیه اسلام سقط جنین حرام است./خبرگزاری حوزه
#سقط_جنین
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@salam_madsf
#یادداشت
💵سفره پهن فساد با ارز ۴۲۰۰ تومانی/ علت کمبود انسولین در سال گذشته چه بود؟
💉طی شش ماهه نخست سال ۹۸ واردات انسولین ۷۳/۲ میلیون دلار و طی شش ماهه نخست سال ۹۹ این عدد به ۸۲/۲ میلیون دلار رسیده است. طی همین مدت تولید و واردات داروی انسولین در کشور رشد ۲۵ درصدی داشته است.
💰موضوع عجیب اینکه از ۸۲ میلیون دلار انسولین وارداتی فقط ۳۹ میلیون دلار آن از طریق فروش بیمهای در داروخانهها به فروش رفته است. یعنی مابقی یا در بازار آزاد به فروش رسیده یا قاچاق معکوس رخ داده است‼️
🗝 #فساد_فی_الارز یعنی ارز ۴۲۰۰ تومانی نه تنها مشکل گرانی را حل نکرد بلکه با ایجاد مشتریان جدید(مفسدان)، پای محصولاتی همچون انسولین را به بازار آزاد کشاند.
🧨اختصاص ۱۱هزارمیلیاردتومان ارز ترجیحی به گوشت که قیمت آن را هزار تومان کاهش داد، واردات ۳۸۰۰ تن غذای سگ و گربه طی یکسال با ارز ترجیحی و یا کمبود انسولین همه نتیجه سیاست فاجعهبار ارز ترجیحی است.
📊از سال ۹۷ حدود ۶۷ میلیارد دلار(!!) ارز ترجیحی به برخی کالاها تعلق گرفته است. نتیجه؛
۱.بازشدن پای تقاضای غیرواقعی به بازارهایی همچون دارو
۲.خرید کالا با نرخ ارز ترجیحی و احتکار
۳. قاچاق کالا با نرخ ارز بازار آزاد
۴.عرضه کالا به بازار آزاد چند برابر قیمت
🔸 اینها همه در صورتی است که ارز ۴۲۰۰ تومانی در حمایت از سفره مردم هم موفق نبوده است.
🔹یک ضرب المثل قدیمی فارسی میگوید؛ مرگ یکبار شیون هم یکبار.
با حذف ارز ترجیحی بستر این فساد عظیم یکبار برای همیشه جمع میشود. تحمل یکبار گرانی چند کالا بهتر از تحمل هر روز تورم و افزایش قیمتها است.
#فساد_فی_الارز
✅کانال واحد اقتصاد مؤسسه مصاف
@masaf_eco
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایران از پیشتازان تبدیل "ناباروری" به "باروری" در خاورمیانه
🔸️ هفتاد مرکز پیشرفته تخصصی و فوقتخصصی درمان ناباروری در کشور فعال هستند و به زوجهای نابارور خدمات ارائه میدهند.
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam