⭕️امام على عليه السلام:
📩خردمندِ خوش گذران، از رُشد، باز مى مانَد و اهل كوشش و تلاش، به رشد مى رسند.
📚غررالحكم، حدیث7401
🇵🇸🇮🇷#مصاف_آخر اینجاست↙️
🗳 @masafe_akhar
هدایت شده از کانال جامع سخنرانی اساتید انقلابی
✨ پویش قرائت روزانه دعای هفتم صحیفه سجادیه✨
🇮🇷 @masafe_akhar 🇵🇸
Part21_روایت رهبری.mp3
19.76M
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب " روایت رهبری " حاوی نکاتی جدید و منتشر نشده از نحوه انتخاب حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۸ و بخش هایی منتشرنشده از خاطرات سیاسی ایشان است که آقای یاسر جبرائیلی آن را به رشته ی تحریر درآورده است
تولید : ایران صدا
#روایت_رهبری
#سید_یاسر_جبرائیلی
#تاریخ_معاصر #انقلاب_اسلامی
🇮🇷 @masafe_akhar 🇵🇸
قسمت بیست یکم
هدایت شده از کانال جامع سخنرانی اساتید انقلابی
🔅آیت الله فاطمی نیا(ره):
✔️هرکس روی زمین است، به برکت وجود صدیقهی کبری(سلام الله علیها) میباشد.
💯 اگر میخواهید ببینید از چشم خدا افتاده اید یا خیر، به خودتان مراجعه کنید، اگر هنوز در دل خود نسبت به حضرت زهرا محبت دارید، پس بدانید که از چشم خدا نیفتاده اید.
👈 ترک گناهان موجب میشود این محبت بیشتر گردد.
🎙کانال جامع سخنرانی های اساتید انقلابی 📚👇
https://eitaa.com/joinchat/713097223C7b3c57cedf
📌 #نشر_مطالب_صدقه_جاریه_است
هدایت شده از کانال جامع سخنرانی اساتید انقلابی
🌿روزی از انوشیروان پرسیدند عدالت را از کجا آموختی؟ گفت:
از آنجا که روزی در بیابان دیدم پیاده ای با چوب پای سگی را شکست، سواری پیدا شد، اسب لگدی زد به پای پیاده، و پای او را شکست، سوار چند قدم که رفت، پای اسبش در سوراخی رفت و شکست دانستم ظلم مکافات دارد.
📚ثمرات الحیات، ج 1 ص 511
🎙کانال جامع سخنرانی های اساتید انقلابی 📚👇
https://eitaa.com/joinchat/713097223C7b3c57cedf
📌 #نشر_مطالب_صدقه_جاریه_است
♨️حسرت دنیاطلب وقت مرگ!
امیرالمومنین علیهالسلام:
🍁کسی که هدفش دنیا شود، حسرتش در هنگام جدایی از آن شدّت پیدا میکند.
(یعنی هنگامی که میخواهد از دنیا عبور کند و به برزخ برود، به او سخت میگذرد؛ چون چشمش به اینطرف است.)
📚بحارالأنوار ، ج۶۸ ، ص۱۸۱
┈┈┈•••༶༓✤༓༶•••┈┈┈
🌷
🎙کانال جامع سخنرانی های اساتید انقلابی 📚👇
https://eitaa.com/joinchat/713097223C7b3c57cedf
📌 #نشر_مطالب_صدقه_جاریه_است
📜بلای محبت یک سند بی ارزش هنگام مرگ!
شخصی از اهل علم هنگام احتضارش دعای عدیله برایش میخواندند. چون رسیدند به جمله «واشهد أن الائمه الابرار» محتضر گفت: قبول ندارم. تا سه مرتبه او را تلقین کردند و او همین را گفت! پس از لحظه ای عرق تمام بدنش را گرفت و چشم هایش را باز کرد و با دست اشاره به صندوقی در گوشه حجره نمود و دستور داد در آن را باز کردند. از میان آن صندوق یک برگه بیرون آوردند و به او دادند. او برگه را پاره کرد. وقتی علت آن را پرسیدند گفت: این برگه و این سند مالی خیلی قیمتی نبود، اما برایم با ارزش بود. هر وقت به من میگفتید بگو: «واشهدان الائمه الابرار ...» میدیدم ریش سفیدی سر صندوق ایستاده و همین سند را به دست گرفته میگوید: اگر این کلمه شهادت را گفتی این سند را پاره میکنم. من از شدت محبتی که به آن سند داشتم راضی نمیشدم که این شهادت را بگویم. اما خدا بر من منت نهاد و مرا شفا داد آن سند را خودم پاره کردم تا دیگر مانعی از گفتن شهادتین نباشد.
📙منتخبالتواريخ، باب۱۴، حکایت۶
(در کتاب نسیمی از ملکوت)
#دهه_کرامت
🎙کانال جامع سخنرانی های اساتید انقلابی 📚👇
https://eitaa.com/joinchat/713097223C7b3c57cedf
📌 #نشر_مطالب_صدقه_جاریه_است
🔴 سجده درخت
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم
عبداللّه بن عباس به نقل از پدرش گفت که ابوطالب در حضور گروهی از قریش برای این که شایستگی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله را به آنان نشان دهد، به ایشان گفت:
ای پسر برادرم! آیا خداوند تو را فرستاده است؟
فرمود: آری. ابوطالب گفت: همانا انبیا، معجزه و کارهای خارق العاده ای دارند. پس یک معجزه به ما نشان بده. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:
آن درخت را صدا بزن و بگو که محمدبن عبداللّه می گوید، به اذن خدا جلو بیا. ابوطالبآن درخت را صدا زد. درخت جلو آمد و سجده کرد. سپس به درخت دستور داد تا برگردد.
درخت برگشت. ابوطالب گفت: شهادت می دهم که به درستی تو راستگو هستی. سپس به پسرش علی علیه السلامگفت: پسرم، همراه پسر عمویت باش و از او جدا نشو.
بحار، ج 35، ص 115، روایت 53، باب 3
آوردهاند که امیر مؤمنان (ع) را پرسیدند پیش از پیامبر ما (ص) آخرین کس از جانشینان پیامبران که بود گفت پدرم
برگردید به ضیاء العالمین از شیخ ابو الحسن شریف فتونى
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 جــواب آتش فقط آتش است!
هارون بن سعيد گويد: من از امير المؤمنين عليه السلام شنيدم كه به دشمنش مىفرمود:
گويا مىبينم كه شما با بدنهايى تر و تازه، از گور بيرون كش يده و مصلوب مىشويد؛ و اين(تازگى بدن)وسيلۀ فتنۀ دوستانتان مىگردد؛ سپس آتشى را كه براى ابراهيم و يحيى و جرجيس و دانيال (ع) و هر پيامبر و صدّيق و مؤمنى، افروخته گشت، مىآورند پس از آن آتشى را كه بر در خانۀ من افروختيد، تا من و فاطمه و حسن و حسين و زينب و ام كلثوم علیهمالسلام را بسوزانيد، مىآورند تا با آنها سوزانده شويد؛ و بادى سخت و كشنده مىوزد و پسماندۀ شمشيرها بدنتان را نابود و تباه مىسازد و به دوزخ برده مىشويد؛ آنگاه به صحرايى كه جاى نابودى شما بود، برده مىشويد؛ آن مرد گريه كرد و گفت: از گفتۀ شما به خدا پناه مىبرم و آيا نشانهاى دارد؟
حضرت فرمودند: آرى كشتار و مرگى عمومى و طاعونى شنيع كه از مردم يك سوم باقى مىماند و منادى از آسمان، نام يكى از فرزندان مرا مىخواند، و كسى كه نزد خدا عملى درست دارد نجات مىيابد.
📗إرشاد القلوب، ج ۲، ص ۲۸۵
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 ماجرای کامل مباهله که بین پیامبر ص و مسیحیان صورت گرفت
هیئت نمایندگی «نجران» در مدینه
بخش با صفای «نجران»، با هفتاد دهکده تابع خود، در نقطه مرزی حجاز و یمن قرار گرفته است. در آغاز طلوع اسلام، این نقطه تنها منطقه مسیحی نشین حجاز بود که به عللی از بت پرستی دست کشیده، و به آیین مسیحیت گرویده بودند.[۱]
پیامبر اسلام به موازات مکاتبه با سران دول و مراکز مذهبی جهان، نامه ای به اسقف نجران،[۲] «ابوحارثه» نوشت و طیّ آن نامه، ساکنان نجران را به آیین اسلام دعوت نمود. اینک مضمون نامه آن حضرت:
«به نام خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب. (این نامه ای است) از محمّد پیامبر خدا به اسقف نجران: خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب را حمد و ستایش می کنم، و شماها را از پرستش «بندگان» به پرستش «خدا» دعوت می کنم.
شما را دعوت می کنم که از ولایت بندگان خدا خارج شوید و در ولایت خداوند وارد آیید، و اگر دعوت مرا نپذیرفتید (لااقل) باید به حکومت اسلامی مالیات (جزیه) بپردازید (که در برابر این مبلغ جزیی از جان و مال شما دفاع می کند) و در غیر این صورت به شما اعلام خطر می شود.[۳]
و برخی از مصادر تاریخی شیعه اضافه می کند که آن حضرت آیه مربوط[۴] به اهل کتاب را، که در آن همگی به پرستش خدای یگانه دعوت شده اند نیز نوشت.
نمایندگان پیامبر وارد نجران شده، نامه پیامبر را به اسقف نجران دادند. وی نامه را با دقت هر چه تمامتر خواند. و برای تصمیم، شورایی مرکب از شخصیت های بارز مذهبی و غیر مذهبی تشکیل داد....
❌ ادامه در پست های بعدی...
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
یکی از افراد طرف مشورت، «شرحبیل» بود که به عقل و درایت و کاردانی معروفیت کامل داشت. وی در پاسخ «اسقف»، چنین اظهار نمود:اطلاعات من در مسائل مذهبی بسیار ناچیز است.
بنابر این، من حق ابراز نظر ندارم، و اگر در غیر این موضوع با من وارد شور می شدید؛ می توانستم راه حلهایی در اختیار شما بگذارم.
اما ناچارم مطلبی را تذکر دهم و آن اینکه: ما مکرر، از پیشوایان مذهبی خود شنیده ایم: روزی منصب نبوت از نسل اسحاق به فرزندان «اسماعیل» انتقال خواهد یافت، و هیچ بعید نیست که محمد که از اولاد اسماعیل است، همان پیامبر موعود باشد!
شورا نظر داد که گروهی به عنوان «هیئت نمایندگی نجران» به مدینه بروند، تا از نزدیک با محمد ـ صلی الله علیه و آله و سلّم ـ تماس گرفته، دلائل نبوت او را مورد بررسی قرار دهند.
بدین ترتیب، شصت تن از ارزنده ترین و داناترین مردم «نجران» انتخاب گردیدند، که در رأس آنان سه تن پیشوای مذهبی قرار داشت:
۱ ـ «ابوحارثه بن علقمه»، اسقف اعظم نجران که نماینده رسمی کلیساهای روم در حجاز بود.
۲ ـ «عبدالمسیح»، رئیس هیئت نمایندگی که به عقل و تدبیر و کاردانی معروفیت داشت.
۳ ـ «اَیهَم» که فردی کهنسال و یکی از شخصیت های محترم ملت نجران به شمار می رفت.[۵]
❌ ادامه در پست های بعدی...
🎙کانال جامع سخنرانی های اساتید انقلابی 📚👇
https://eitaa.com/joinchat/713097223C7b3c57cedf
📌 #نشر_مطالب_صدقه_جاریه_است